Algemeen IKC (alle geledingen!)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen IKC (alle geledingen!)"

Transcriptie

1 jaargang 19 no. 11 juni 2019 Ma 3 juni Inloop KDO. Di 4 juni Start 4-daagse. Wo 5 juni Kennismakingsmiddag leerjaar 8 met het Pax Christi College uur. D 6 juni Ouderavond leerjaar 8 op het Pax Christi College uur. Vr 7 juni Slotavond 4-daagse. Inleveren muziekinstrumenten M=K. Instrumentencarrousel leerjaar 6. Zo 9 juni Pinksteren. Ma 10 juni 2 de Pinksterdag. Di 11 juni Start schoolkamp groepen 8. Do 13 juni Verslagen groepen 1 en 2 gaan mee naar huis. Sportdag groepen 6 en 7. Vr 14 juni Slotdag schoolkamp leerjaar 8. Rapporten groepen 2/3T, 3 t/m 8 gaan mee naar huis. Vervolg instrumentencarrousel leerjaar 6. Vr 15 juni Trainingen i.v.m. schoolzwemkampioenschappen in zwembad De Gelenberg. Zo 16 juni Vaderdag. Ma 17 juni Inloop GGD. Vergadering IKC-raad. Di 18 juni Ouderavond groepen 1 en 2. Wo 19 juni Sportdag groepen 1,2 en 8. Sportdag 4-5 vervalt i.v.m. eerdere sportdag op 19 maart. Informatieavond excellentieprogramma op het Pax Christi College. Do 20 juni Sportdag groep 2/3T en 3. Za 22 juni Schoolzwemkampioenschappen in Dreumel. Di 25 juni Ouderavond groepen 2/3T, 3 t/m 7. Wo 26 juni Afsluiting schooljaar met hulpouders. Algemeen IKC (alle geledingen!) Vergadering IKC-raad De IKC-raad vergadert maandagavond 17 juni. Agendapunten zijn dan o.a. het jaarrooster, het werkverdelingsplan, het schoolplan en de vergaderplanning van deze raad.

2 Gebruik speelplaats na schooltijd Het wordt op maandag, dinsdag en donderdag op de speelplaats na schooltijd steeds drukker. De jongere kinderen van de BSO hebben daar de laatste tijd steeds meer last van. Vandaar de afspraak dat alleen de BSO-kinderen tot uur op de speelplaatsen mogen spelen. Na die tijd zijn de andere kinderen weer welkom. Deze afspraak geldt overigens niet voor woensdag en vrijdag, dan is de speelplaats voor alle kinderen toegankelijk. KDV, BSO en Peutergroepen (PGR) Kinderdagverblijf Babynieuws!! Mireille en Monique zijn beiden bevallen op zondag 19 mei. Wat een prachtig toeval! Mireille heeft een zoon, Jax en Monique is bevallen van haar zoon Jesse. Beide moeders maken het goed en we feliciteren hen van harte met hun prachtige zoons! Zomervakantie U kunt zich al aan- of afmelden voor de zomervakantie via het ouderportaal. Doe u dat a.u.b. tijdig dan kunnen wij een goede personeelsplanning maken om toch, ook in de vakantieperiode, zoveel mogelijk vaste gezichten op de groepen te plannen. Slaapzakken Gezien de hogere temperaturen mogen de dikke winterslaapzakken omgeruild worden voor de dunnere zomervariant. Afscheid Renske Donderdag 22 mei hebben de kinderen afscheid genomen van Renske met een heerlijke lunch op de Zon. Renske werd ook echt door de kinderen en ouders in het zonnetje gezet! We gaan haar allemaal erg missen, maar wensen haar veel geluk met de kinderen in Den Bosch. De ruimte, die Renske achterlaat, zal intern worden opgevuld. Nieuw thema Het thema De boerderij is inmiddels afgerond en we zijn alweer drukdoende met Vaderdag. Wat worden de papa s weer verwend! De peutergroep heeft het thema Oef wat warm. Daar zal het kinderdagverblijf ook op aansluiten met allerlei leuke activiteiten zowel binnen als buiten. Nationale modderdag Op vrijdag 28 juni is het nationale modderdag. Daar zullen wij ook aan meedoen. Kinderen zullen, zeker te weten, vies worden deze dag. Dus vergeet niet om extra kleding mee te nemen! Denk daar aan activiteiten zoals modderkeuken, voelbakken en modderschilderij. Peutergroep Nieuw thema Vanaf 3 juni start het nieuwe thema Oef wat warm. Dat heeft betrekking op de zomer, de hogere temperaturen en de daarbij behorende activiteiten. Meer informatie volgt via Klasbord.

3 Insmeren Hogere tempraturen betekent ook meer zon. Wilt u eraan denken om de kinderen al in te smeren voordat ze naar de peutergroep gaan? Zo zijn ze direct beschermd tegen de zon als we buiten gaan spelen. Schoonmaakavond Maandag 1 juli is de grote schoonmaakavond op de peutergroep. Zet het alvast in uw agenda, meer informatie volgt via Klasbord. Zomervakantie We hebben tegelijk met de school zomervakantie. Dat betekent dat de peutergroepen dicht zijn van 6 juli tot en met 18 augustus. Editha Helaas gaat Editha stoppen bij de peutergroep. Door fysieke omstandigheden is zij genoodzaakt afscheid te nemen bij de peutergroepen. Uiteraard zorgen we voor een leuk afscheid in de laatste week voor de zomervakantie. Woensdag 3 juli is haar laatste werkdag. De ruimte, die zij achterlaat, wordt intern ingevuld. Zomerfeest KDV en de peutergroepen! Het kinderdagverblijf en de peutergroepen organiseren samen het zomerfeest op woensdagmiddag 28 augustus. Het belooft een muzikaal spektakel te worden voor de kinderen en hun ouders. Uiteraard zal meer informatie volgen, maar dan kunt u de datum alvast in uw agenda zetten! BSO Zomervakantie U kunt zich al aan- of afmelden voor de zomervakantie via het ouderportaal. Doe u dat a.u.b. tijdig dan kunnen wij een goede personeelsplanning maken om toch, ook in de vakantieperiode, zoveel mogelijk vaste gezichten op de groepen te plannen. Thema zomervakantie Op dit moment is het team nog drukdoende met het activiteitenprogramma voor de zomervakantie. Zoals elke vakantie komen ook de kinderen van BSO de Appelhof en BSO Octopus bij de Kubus spelen. Het programma wordt dan ook gemaakt met alle teams samen om zo een gevarieerd aanbod te kunnen doen. Wat in ieder geval terug zal komen is het thema verkeer. Medewerkers hebben een workshop gedaan: Jongleren in het verkeer. Met daarbij een themabox met allerlei materialen om leuke activiteiten te doen met de kinderen zoals een parcours bouwen met een verkeerslicht en een verkeersagent erbij. Het totale activiteitenaanbod wordt op het ouderportaal gezet en zal voor de kinderen zichtbaar zijn op de groepen d.m.v. posters. Nieuwe ruimte Vallende Ster 2 De groep de Vallende Ster 2 is sinds enkele weken verhuisd naar het lokaal van groep 1E, tussen de Grote Beer en Vallende Ster 1 in. We zijn daar heel blij mee.

4 Het geeft meer rust voor de kinderen en het is makkelijker om aan te sluiten bij de activiteiten. Binnenkort komt er ook een grote BSO-kast, die tijdens de BSO-tijd in de gang komt te staan zodat de kinderen nog beter zelf materiaal kunnen pakken. Manon Papen zal vanaf 1 juni op deze groep werken als vaste medewerker. Kubra vormt dan samen met Kim het team van Vallende Ster 1. Zomerfeest BSO Ook de BSO heeft een zomerfeest en dat zal plaatsvinden op donderdagmiddag 29 augustus. Het belooft een muzikaal spektakel te worden voor jong en oud! Uiteraard zal meer informatie volgen, maar dan kunt u de datum alvast in uw agenda zetten! Ouderavond voor het KDV, de peutergroep en de BSO Dinsdagavond 8 oktober is de ouderavond voor het KDV, de peutergroep en de BSO. Het thema is Jongleren in het verkeer en zal naast een informatieve bijeenkomst tevens de afsluiter zijn van het thema, die op alle groepen KDV, peutergroep en BSO zal worden ingezet. Met uitzondering van de 3 oudste BSO-groepen, die zullen met een alternatief thema werken omdat het thema niet passend is voor deze leeftijdsgroep van de BSO. School algemeen Vastenactie Eén van de doelgroepen van het Vastenproject was Grenzeloze Dierenvrienden Nederland. Zij zijn iedereen super dankbaar die ervoor hebben gezorgd dat zij 2 onderkomens kunnen gaan bouwen voor de honden uit Spanje, die daar weinig toekomst kennen. Ook zijn zij na de nodige medische voorbereidingen (inentingen vooral) altijd op zoek naar een tijdelijk opvangadres voor een hond, die nog een baasje zoekt. Weet je iemand die hen zou willen of kunnen helpen, een hondje wil opvangen of een hondje zoekt, dan kunnen ze hen bereiken via Afsluiting schooljaar Op woensdag 26 juni staat de afsluiting van het schooljaar gepland. We willen op deze ochtend alle ouders bedanken voor de hulp en samenwerking tijdens het afgelopen schooljaar! Binnenkort ontvangt u een uitnodiging met invulstrook om u hiervoor aan te melden. Oudergesprekken Op dinsdag 18 juni en 25 juni vinden de facultatieve oudergesprekken plaats. Dat wil zeggen dat op verzoek van de leerkracht of van u gesprekken zullen worden gepland. Op woensdag 5 juni ontvangen de groepen 1 en 2 hiervoor de uitnodiging. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen, maar toch nog graag een gesprek willen, dan kunt u contact opnemen met de leerkracht. Op 12 juni volgen de uitnodigingen voor de groepen 2/3T, 3 tot en met 7. Voorgaande keer hebben we voor het maken van het rooster een pilot gedaan met Parro. Deze keer zal dit helaas niet mogelijk zijn. Het krijgt echter wel een vervolg komend schooljaar.

5 Onderbouw Sportdag groepen 1, 2 en de instroomgroep Op woensdagochtend 19 juni hebben we onze sportdag voor de kleuters. We spelen in kleine groepjes allerlei sportieve spelletjes. Deze groepjes en spelletjes worden begeleid door de oudste kinderen van onze school, de groep 8-leerlingen. Een dag van veel plezier met elkaar, voor elkaar en door elkaar. De kinderen mogen in sportkleding of makkelijke kleding komen en voor eten/drinken wordt gezorgd. Sportdagmiddag groepen 2/3T en 3 Voor de groepen 2/3T en 3 zal op donderdagmiddag 20 juni de sportdag zijn op het schoolplein. Deze middag zullen de kinderen in kleine groepjes verschillende spelletjes gaan doen. De groepjes worden begeleid door kinderen uit groep 6/7R. Bovenbouw Muziek=Klasse! Na het prachtige slotoptreden van dinsdag 28 mei in het Pax Christi College is vrijdag 7 juni de laatste les van Muziek=Klasse! Na die les leveren alle leerlingen hun instrument weer in. Ouders kunnen de keyboards plus de statieven tussen uur inleveren in het muzieklokaal. Verkeersexamen Alle leerlingen van de groepen 6/7R en 7 zijn geslaagd voor het verkeersexamen. Een knappe prestatie, van harte proficiat! Instrumentencarrousel voor de groepen 6 Bij deze carrousel wordt de klas in 3 groepen gesplitst en gaan de groepjes spelen op viool, cornet (familie van de trompet) en drumstel. De carrousel vindt plaats op 7 en 14 juni. De kennismaking met deze 3 instrumenten wordt verzorgd door docenten van De Nieuwe Muziekschool. Het is een onderdeel van het project Impuls Muziek. Sportolympiade groepen 6 en 7 Op donderdagochtend 13 juni zal de sportdag voor de groepen 6 en 7 plaatsvinden op de sportvelden van De Gelenberg. Deze sportolympiade wordt georganiseerd door de leerlingen van het Pax Christi College. Zij gaan onze kinderen begeleiden bij de spellen. Deze dag is voor hen onderdeel van een maatschappelijke stage. Er zal nog hulp van ouders gevraagd worden. Meer informatie volgt later via de groepsleerkracht. Excellentieprogramma Pax Christi College Het Pax Christi College start volgend schooljaar weer met het Excellentieprogramma voor leerlingen van de groepen 8. Dit programma is samengesteld door het Pax Christi College en SPOM. Het Excellentieprogramma is bedoeld voor leerlingen, die naar het VWO gaan.

6 Het programma wordt op VWO-niveau aangeboden. Er is plaats voor 32 leerlingen, verdeeld over de verschillende basisscholen. De activiteiten vinden plaats op het Pax Christi College. Deelname aan dit programma bedraagt 30 euro. Woensdag 19 juni a.s. om uur is er een informatieavond over bovenstaand programma op Pax Havo/VWO Klepperheide 15 in Druten. Voorwaarden voor deelname zijn: - zeer goede resultaten (A-scores) in groep 5, 6 en 7 - het voorlopig schooladvies is VWO - de leerling is gemotiveerd, zelfstandig en kan het programma sociaal-emotioneel aan - een motivatiebrief van de leerling - een aanbevelingsbrief van de leerkracht. De volgende week wordt contact opgenomen met de ouders van de leerlingen, die mogelijk in aanmerking komen voor dit programma. Wij mogen hiervoor maximaal 6 leerlingen aanmelden. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Linda van Elk, intern begeleider van de bovenbouw. Schoolkamp groepen 8 Van dinsdag 11 juni (vertrek 9:30 uur) t/m vrijdag 14 juni gaan de leerlingen van de groepen 8 op de fiets naar Amerongen. Zij verblijven daar in de accommodatie "De Kameel". Dit scoutingonderkomen staat midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De leiding bestaat dit jaar uit de volgende personen: meneer Roy, meneer Jan-Willem, meneer Pieter, meneer Ronnie, juf Marjolijn, Tommie de Haas, Tonny Paul, Inge Meyer, Nathalie Kemperman (gymstudent), Eline Nicolaes (gymstudent), Ravi (stagiaire 8P), Joyce (stagiaire 6/7R en Mare (stagiaire 7T). Op vrijdag 14 juni wordt de kampgroep, fris en uitgeslapen, rond 14:00 uur terugverwacht. We duimen voor gezellige en zonnige dagen! Optredens en belangrijke data voor de groepen 8 Oefenen in d n Bogerd voor de musical doen we op dinsdagochtend 25 juni, woensdagochtend 26 juni en donderdagochtend 27 juni. Op dinsdagochtend 2 juli (9:30-11:30 uur) treden wij op voor de groepen 5 en 6. Lege stoelen vullen we op met opa s, oma s en de oppassen van de groep 8-leerlingen. Op dinsdagmiddag 2 juli (13:30-15:15 uur) treden we op voor de groepen 7. Ook dan willen we de zaal natuurlijk weer vol hebben. s Avonds is de grote show voor de ouders. Deze spectaculaire avond start om 19:30 uur. In principe krijgt ieder kind 2 kaartjes, bij gescheiden ouders zijn dat er 4. Als blijkt dat we dan zitplaatsen over hebben, inventariseren we de oudere broers en zussen. Dit doen we in overleg met de groepen 8. Graag geen tandartsafspraken of andere buitenschoolse afspraken op deze data. Op woensdag 3 juli hoeven de kinderen uit de groepen 8 pas om 10:30 uur op school te zijn, om 12:15 uur start de grote vakantie. De groep 8-leerlingen zijn op donderdag 4 juli en vrijdag 5 juli al vrij.

7 Overig nieuws Nieuws van DNM Gratis proeflesdag bij De Nieuwe Muziekschool Voor zaterdag 22 juni kan iedereen zich aanmelden voor een gratis proefles op een instrument of zangles. Jong en oud is welkom. Bedenk op welk instrument je een proefles wilt, zoek het mailadres van de betreffende docent op ( informatie docenten contactinformatie) en stuur een mailtje. De docent maakt dan met u een afspraak. Kunt u niet op die dag/ tijd dan is het ook mogelijk een proefles op een andere dag te plannen. Ook kunt u op die plek ( bij "even voorstellen") van iedere docent lezen wat hun werkwijze / visie is en welke opleiding e.d. ze hebben gedaan. Voorspeelavonden bij De Nieuwe Muziekschool Vanaf vrijdag 21 juni organiseert iedere docent een voorspeelavond voor zijn leerlingen. Iedereen is daarbij van harte welkom. Zie de poster met dagen en tijden op het informatiebord bij de hoofdingang of ga naar voor een overzicht. Nieuws van de parochie * Zaterdag 8 juni is om uur de vormselviering in de H.H. Ewaldenkerk. * Donderdag 20 juni is de inloop voor de vormelingen en ouders. De foto's kunnen dan besteld en betaald worden van tot uur in het parochiecentrum aan de Hogestraat. * Zondag 23 juni is om uur de laatste gezinsviering van dit schooljaar m.m.v. het kinderkoor. * Vrijdag 28 juni is de kinderbijbelclub met als thema Liefde, van tot uur in het parochiecentrum. Schoolzwemkampioenschappen Zaterdag 22 juni aanstaande organiseren Zwemvereniging De Gelenberg en openluchtzwembad De Zeven Morgen in Dreumel in samenwerking met Actief Maas en Waal de schoolzwemkampioenschappen. Deze kampioenschappen zijn bestemd voor de kinderen uit de groepen 4 t/m 6, die in het bezit zijn van minimaal een A-diploma. De trainingen hiervoor zijn op zaterdagmiddag 15 juni in zwembad De Gelenberg. De kampioenschappen in het openluchtzwembad van Dreumel beginnen zaterdag 22 juni om uur.

Algemeen IKC (alle geledingen!)

Algemeen IKC (alle geledingen!) jaargang 18 no. 10 juni 2018 Vr. 1 jun Inleveren muziekinstrumenten M=K. Di. 5 jun Start 4-daagse. Wo. 6 jun Praktisch verkeersexamen. Kennismakingsmiddag leerjaar 8 Pax Christi College. Uitnodiging oudergesprekken

Nadere informatie

jaargang 16 no. 10 juni 2016

jaargang 16 no. 10 juni 2016 jaargang 16 no. 10 juni 2016 Do. 2 juni ouderavond ouders groepen 8 op het Pax Christi College Vr. 3 juni laatste les Muziek = Klasse! Ma. 6 juni vergadering IKC-raad Di. 7 juni start wandel-4-daagse uitnodiging

Nadere informatie

Algemeen IKC (alle geledingen!)

Algemeen IKC (alle geledingen!) jaargang 18 no. 11 juli 2018 Vr. 29 jun Bezoek Afrikamuseum groepen 4SK en 4SP. Ma. 2 jul Kennismakingsmiddag, meer info zie verderop! Di. 3 jul Afscheidsfeest groepen 8 Do. 5 jul Vieringen onderbouw en

Nadere informatie

Dijknieuws. Nieuws vanuit de directie. Rapporten en oudergesprekken. Koffie- en bedankochtend en opening schoolplein. Dijknieuws 6, jaargang

Dijknieuws. Nieuws vanuit de directie. Rapporten en oudergesprekken. Koffie- en bedankochtend en opening schoolplein. Dijknieuws 6, jaargang Dijknieuws Dijknieuws 6, jaargang 2017-2018 26 juni Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Zoals u hebt vernomen van onze bestuurder Lia van Meegen, neemt onze directeur Erik Peperkamp

Nadere informatie

Koningsdag In de bijlage vindt u een brief met informatie van het Oranjecomité over Koningsdag.

Koningsdag In de bijlage vindt u een brief met informatie van het Oranjecomité over Koningsdag. jaargang 19 no. 10 mei 2019 Ma 22 april t/m vrijdag 3 mei: meivakantie! Za 27 april Koningsdag. Za 4 mei Dodenherdenking. Zo 5 mei Bevrijdingsdag. Ma 6 mei Inloop KDO. Hoofdluiscontrole. Wo 8 mei Bezoek

Nadere informatie

jaargang 14 no. 10 juni 2015 Wo. 27 mei Praktisch verkeersexamen groepen 7. Veel succes toegewenst! Do. 28 mei Vergadering oudercommissie KDO. Zo.

jaargang 14 no. 10 juni 2015 Wo. 27 mei Praktisch verkeersexamen groepen 7. Veel succes toegewenst! Do. 28 mei Vergadering oudercommissie KDO. Zo. jaargang 14 no. 10 juni 2015 Wo. 27 mei Praktisch verkeersexamen groepen 7. Veel succes toegewenst! Do. 28 mei Vergadering oudercommissie KDO. Zo. 31 mei Het kinderkoor zingt in de Kasteelhof. Aanvang

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders NIEUWSBRIEF 15, JAARGANG 13 10 april 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Heerlijk, het wordt

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 In dit blaadje: VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 DIGITAAL KNUTSELEN VOOR VADERDAG BIJ CODERDOJO ROOSENDAAL 3

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 10-06-2013-24-06-2013 Agenda: Wo 12-06 Bedanken hulpouders: 12.00-12.30 uur Vr 14-06 Uitvoering Pop Rock Battle- Zaantheater Za 15-06 Buurtmarkt: onze school staat er met een kraam! Ma 17-06

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Agenda: Ma t/m do 16-03 t/m 09-04 Verkeersproject Ma 23-03 VVE thuis bijeenkomst groep 2, 9.00 uur Ma 23-03 OR vergadering 19.30 uur Do 26-03 Klassenlunch: alle kinderen

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Algemeen IKC (alle geledingen!)

Algemeen IKC (alle geledingen!) jaargang 19 no. 7 februari 2019 Zo. 3 feb. Vormelingen worden voorgesteld aan de parochie. De viering begint om 09.30 uur in de H.H. Ewaldenkerk in Druten. Ma. 4 feb. Inloop KDO. Vergadering IKC-raad.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter Juni 2017, jaargang 21 Inhoud Woordje van onze voorzitter Zaterdag 1 juli: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link:

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link: Pancopost nummer 17 17 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen In de vorige Pancopost hebben wij u geïnformeerd over de Koningsspelen. Deze jaarlijkse sport- en speldag wordt dit jaar gehouden op vrijdag

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Juni 2018, jaargang 22 Inhoud Zaterdag 23 juni: gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Zaterdag 23 juni: ook gratis workshop spelen in een band Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden

Nadere informatie

Op maandag, dinsdag en donderdag moeten alle leerlingen zelf zorgen voor een lunchpakketje!

Op maandag, dinsdag en donderdag moeten alle leerlingen zelf zorgen voor een lunchpakketje! Infobrief nummer 20, 2016-2017 AGENDA Ma. 10-07-2017 Di. 11-07-2017 Potje Wo. 12-07-2017 Ochtendprogramma tot 12.00 uur GEKKE HAREN DAG Do. 13-07-2017 13.15 uur eiergooikampioenschappen De Borgwal Daltonbasisschool

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Juffrouw Vicky en juffrouw Joyce Juffrouw Vicky Koevoets en juffrouw Joyce Lodewijks werken vanaf komend schooljaar op basisschool Vinkenbos.

Juffrouw Vicky en juffrouw Joyce Juffrouw Vicky Koevoets en juffrouw Joyce Lodewijks werken vanaf komend schooljaar op basisschool Vinkenbos. Juni 2018 Kalender basisschool Vinkenbos U kunt de schoolkalender van 2018-2019 vanaf zes juli vinden op onze website. De eerste schooldag 20 augustus ontvangt ieder gezin één schoolkalender. Lokaal IKC

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Infobrief nummer 18,

Infobrief nummer 18, Infobrief nummer 18, 2015-2016 AGENDA Ma. 20-06-2016 Di. 21-06-2016 Potje Leerlingenraad Wo. 22-06-2016 Poetsmaterialen ophalen gr. 1-2 11.50u Do. 23-06-2016 Creatief groep 3 t/m 8 Juf Simone jarig De

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 18 januari 2018 Ouderavond 23 januari Bij deze nieuwsbrief vinden jullie een uitnodiging voor de ouderavond volgende week dinsdag. De naam van de avond is Naar een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

jaargang 14 no. 9 mei 2015 We hebben deze dag continurooster tot 13.30 uur! Natuurlijk graag wat te eten en te drinken meebrengen voor de lunch!

jaargang 14 no. 9 mei 2015 We hebben deze dag continurooster tot 13.30 uur! Natuurlijk graag wat te eten en te drinken meebrengen voor de lunch! jaargang 14 no. 9 mei 2015 Wo. 29 apr. Schoolkrant van de groepen 7 met het thema Tweede Wereldoorlog komt uit. Do. 30 apr. Afsluiting van het project Ik dans! in de aula van het PCC aan de Mr. van Coothstraat.

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Maandag, dinsdag en woensdagochtend

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Maandag, dinsdag en woensdagochtend 12-07-2017 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Agenda 10-07 Vergadering MR 12-07 Nieuwsbrief 12-07

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019 NIEUWSBRIEF JUNI 2019 AGENDA juni Jarig 1 za 2 zo Ties groep 7 3 ma 4 di Schoolreis groep 1-7 Kamp groep 8 5 wo 6 do MR 19.30 uur 7 vrij 8 za 9 zo 10 ma 2 e Pinksterdag 11 di Fartun groep 5-6a 12 wo 13

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij.

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij. Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013 Belangrijke data schooljaar 2012 2013. Woensdag 5 juni Kleuterfeest voor de groepen 1 en 2. Vrijdag 14 juni Studiedag Alle kinderen zijn vrij Vrijdag

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar.

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar. November 2012 jaargang 17 Inhoud Woordje van onze voorzitter Parkeren bij IKC de Kubus Subsidie Hulpouders en bestuursleden gevraagd Optredens door leerlingen Kerstconcert Leerlingenuitvoeringen: wie speelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie