Beste ouders/verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders/verzorgers,"

Transcriptie

1 Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, juni 2019 Nog krap vijf weken en de zomervakantie gaat starten. Er staan nog heel wat gezellige, leerzame en interessante activiteiten op de planning. U kunt het lezen in dit Horstnieuws. In het begin van de maand mei hebben de kinderen van groep 8 de uitslag van de eindtoets van CITO ontvangen. We zijn tevreden, want bij de meeste kinderen was de score volgens verwachting. Het gemiddelde van groep 8 lag dit schooljaar ruim boven het landelijk gemiddelde en deze uitslag oversteeg onze verwachtingen. Zoals u weet is de uitslag van de CITO-eindtoets in groep 8 niet meer bepalend voor de keuze voor een school in het Voortgezet Onderwijs. De kinderen zijn al in maart aangemeld en inmiddels aangenomen op het VO. Wat fijn dat onze school goed is gegroeid! Dit merken we in de school en buiten op het plein. We hanteren momenteel een aannamebeleid van 28 leerlingen per geboortejaar waardoor ons leerlingenaantal vanaf nu redelijk stabiel zal blijven. We merken wel dat het met 250 kinderen in de school en buiten op het plein belangrijk is om weer de regels goed met elkaar af te spreken. Wij doen dat in de groepen met de kinderen. Graag ook uw speciale medewerking voor een aantal zaken: - Uw fiets graag op het plein parkeren naast het klimrek en niet op de stoep te zetten. - Graag wachten op uw kind aan de zijkanten van de school zodat de looproute gebruikt kan worden voor wandelaars en kinderen die er lopen met de fiets aan de hand. - Op woensdag mag u even mee met uw kind naar de klas. Op andere dagen graag buiten of voor in de hal afscheid nemen van uw zoon/dochter (de groepen 3 t/m 8). Ouders van de kleuters mogen natuurlijk elke dag hun kind in de klas brengen. Wilt u wel bij de tweede bel afscheid nemen van uw kind, dan kunnen we om half 9 ook echt beginnen met de schooldag. Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst Ho(rs)tnieuws, juni agenda Vrijdag 7 juni Maandag 10 en dinsdag 11 juni Dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni Sponsorloop Kinderen vrij in verband met Pinksteren (10 juni) en studiedag team (11 juni) BSO op 11 juni is mogelijk, graag even doorgeven aan Inge Avondvierdaagse (verzamelen op het grasveld op de kruising Rembrandtlaan/Ruysdaellaan)

2 Woensdag 19 tot en met vrijdag 21 juni Woensdag 19 en donderdag 20 juni Vrijdag 21 juni Maandag 24 juni Maandag 24 juni Dinsdag 25 juni Kamp groep 8 Er gaan vier leerkrachten mee: meester Peter, Juf Jelka, juf Jessica en off course meester Wilco. Voor vervanging voor de groepen wordt gezorgd. MadScience lessen voor de groepen 1 tot en met 7 Informatie naar de ouders over de formatie De kinderen van de groepen 3 t/m 8 maken kennis met hun nieuwe juf of meester Tijd: van tot uur Optreden schoolband van tot uur Lees voor meer informatie verder in dit Horstnieuws Nieuwe kleuters komen op bezoek in hun nieuwe groep om uur Vrijdag 28 juni Rapporten mee van de groepen 1 tot en met 8 Woensdag 3 juli Woensdag 3 juli Vrijdag 5 juli De kinderen van de groepen 1 tot en met 7 gaan naar de Dierense speeltuin. Lees voor meer informatie verder in dit Horstnieuws Afscheidsavond van groep 8 voor ouders van groep 8 leerlingen Start vakantie om uur Sponsorloop vrijdag 7 juni Aanstaande vrijdag is de sponsorloop. Het geld dat opgehaald wordt is voor ons schoolplein en specifiek voor de nieuwe waterpomp en het speeltoestel. We wensen iedereen veel succes met rondes lopen en sponsoren binnenhalen! Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en aan te moedigen! De planning voor deze dag ziet er als volgt uit: Tijd Groepen groep 1 loopt (groep 2 moedigt aan) groep 2 loopt (groep 1 moedigt aan) groep 3 loopt (groep 8 moedigt aan) groep 8 loopt (groep 3 moedigt aan) groep 5 loopt (groep 7 moedigt aan) groep 7 loopt (groep 5 moedigt aan) groep 4 loopt (groep 6 moedigt aan) groep 6 loopt (groep 4 moedigt aan) LUNCH Uitreiking origineelst geklede loper!

3 Hulp We kunnen op deze dag nog wel wat hulp gebruiken. Er moet natuurlijk gestempeld worden na elk rondje; langs de route worden aangemoedigd; zorgen voor drinken na het hardlopen en de punten op de route waar met hekken de wegen worden afgesloten in de gaten houden. Wilt u komen helpen? Graag een berichtje sturen naar (Gerda de Haas) Originaliteitsprijs Er wordt na afloop van de sponsorloop nog een speciale prijs uitgereikt. Degene die tijdens de sponsorloop het meest groen, duurzaam, origineel, speels, sportief en opvallend gekleed gaat, wint deze prijs! Handige tips Geschikt schoeisel waar de kinderen goed op kunnen lopen Alle beetjes helpen en niets is verplicht. Je hoeft geen inzameling te doen, maar mág wel. Meelopen mag natuurlijk altijd! Het sponsorformulier hoeft niet te worden meegenomen op de dag van de sponsorloop zelf. De kinderen nemen na de sponsorloop de stempelkaart mee naar huis. Daar staat op hoeveel rondjes ze hebben gelopen, dan kunnen ze het geld inzamelen. Het geld (graag contant) kan samen met het ingevulde formulier uiterlijk 14 juni a.s. bij de leerkracht op school worden ingeleverd. Optreden schoolband 24 juni Onze schoolband geeft maandag 24 juni een mini-concert. De musici brengen een aantal nummers ten gehore waaraan zij het afgelopen jaar gewerkt hebben. Naast muziekles in de groep hebben alle groepen dit jaar ook een workshop gevolgd door Unisono (harmonie in Velp). Twee kinderen van onze school hebben naar aanleiding daarvan lessen gevolgd bij Unisono en willen graag hetgeen zij geleerd hebben ten gehore brengen. Ook zij zullen optreden. Graag nodigen wij u hierbij van harte uit op maandag 24 juni van tot +/ uur. Formatie Voor het nieuwe schooljaar zijn we bezig met de verdeling van de leerkrachten over de verschillende groepen. We starten weer met negen groepen, waaronder drie kleutergroepen. Op vrijdag 21 juni gaat de formatie naar de ouders via de mail. Op maandag 24 juni maken de kinderen van de groepen 3 tot en met 7 kennis met hun nieuwe juf of meester van tot uur. Op dinsdag 25 juni komen de nieuwe kleuters kennismaken in hun nieuwe groep. Schoolfotograaf Begin dit schooljaar zijn er foto s van de kinderen en klassenfoto s genomen door juf Miriam. Zij zou een aantal foto s nog een keer maken, maar we hebben besloten om het fotograferen in het nieuwe schooljaar te laten doen door schoolfotograaf Koch. Op donderdag 24 oktober 2019 komt Schoolfotograaf Koch daarom de hele dag op school voor het maken van klassenfoto s en portretfoto s.

4 Tevredenheidonderzoek onder ouders door Scholen met Succes Als het goed is heeft u een twee weken geleden een link ontvangen van Scholen met Succes om het oudertevredenheidonderzoek in te vullen. Dit onderzoek wordt om de vier jaar gedaan en de gegevens die hieruit naar voren komen worden verwerkt in het schoolplan We stellen het zeer op prijs dat u het onderzoek invult. U heeft tot 11 juni nog de tijd. Naar de Dierense speeltuin woensdag 3 juli Ook dit jaar vieren we het eindfeest in de Dierense speeltuin met de groepen 1 tot en met 7. Heeft u op woensdag 3 juli tijd en zin om kinderen naar Dieren toe te brengen en/of op te halen? Schrijf uw naam dan op de inschrijflijst op de deur van de desbetreffende klas. Wij willen om uur vertrekken en willen om uur weer opgehaald worden. In de speeltuin hebben wij geen hulpouders nodig. De kinderen moeten eten en drinken voor beide pauzes meenemen en eventueel droge kleren en een handdoek. Ter info: Schoolvakanties schooljaar De schoolvakanties voor Herfstvakantie - 14 oktober t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie - 23 december t/m 3 januari 2020 Voorjaarsvakantie - 24 februari t/m 28 februari Goede vrijdag en tweede paasdag - 10 april t/m 13 april Meivakantie inclusief koningsdag - 27 april t/m 8 mei Hemelvaart en vrijdag - 21 t/m 22 mei Tweede Pinksterdag - 1 juni Zomervakantie - 13 juli t/m 21 augustus Studiedagen voor schooljaar In het schooljaar zijn de volgende studiedagen gepland: Donderdag 3 oktober Woensdag 6 november (deze dag géén BSO mogelijk) Vrijdag 21 februari (voor de voorjaarsvakantie) Dinsdag 2 juni (dag na Pinksteren) *De kinderen zijn deze studiedagen vrij Gevonden voorwerpen De gevonden voorwerpen van de afgelopen maanden liggen uitgestald op de tafels in de hal. Tot en met donderdag kunt u ze meenemen daarna worden alle handschoenen, schoenen, sokken, broeken en bekers naar een goed doel gebracht. Lassen Een aanhanger van de kleuters is kapot. Welke ouder kan dit voor ons lassen? Voor foto s, Ho(rs)tnieuws digitaal, agenda, activiteiten groepen en activiteiten BSO kijk op of

5 Beste ouders/verzorgers, Als eerste een blij berichtje. Sylvana en haar man Christiaan zijn de trotse ouders geworden van een zoon, Jafeth Elia. Gefeliciteerd en heel veel geluk samen! Inge Bos is rustig aan weer begonnen met werken en hoopt over een paar weken weer volledig inzetbaar te zijn. De afgelopen weken zijn we bezig geweest met een mountainbike clinic, boter kaas en eieren, katapult maken, uitstapje naar Aeres groenfestival en nog veel meer. De medewerkers zijn bijna allemaal op herhaling geweest voor kinder-ehbo en BHV. De laatste gaan morgen. Tot aan de zomervakantie staan er nog allerlei dingen op het programma waaronder Survival, speksteen bewerken, met brooddeeg werken en in de laatste week een feestje. Vriendelijke groeten, Namens alle collega's Ellie, Inge B, Katja, Romy, Iris, Sharmaine, Lily, Caithlynn en Annediet Regenlaarsjes Voor een activiteit is Ellie nog op zoek naar oude regenlaarsjes die niet meer passen. Survivalrun Avondvierdaagse Op donderdag 20 juni komt Primates Outdoor en Survivalrun bij ons op school een parcours uitzetten en samen met de drie instructeurs en de leidsters hopen we een uitdagende middag te hebben. Wij gaan er van uit dat alle kinderen mee mogen doen. Heeft u bezwaar dan horen wij dit graag. Op dinsdag en donderdag kunnen de kinderen een kleine maaltijd (soep en brood) krijgen bij de BSO i.v.m. de Avond4daagse. Wel graag vooraf aanmelden via prikbord of mail. Dit kan tot vrijdag 7 juni.

Ho(rs)tnieuws, 6 maart 2018 agenda. Groep 4 doet mee aan de W4kangeroe wedstrijd, een rekenwedstrijd. Zet hem op!

Ho(rs)tnieuws, 6 maart 2018 agenda. Groep 4 doet mee aan de W4kangeroe wedstrijd, een rekenwedstrijd. Zet hem op! Horstnieuws, 6 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Het is maart en de overgang van winter naar lente was wel heel erg zichtbaar en voelbaar dit jaar. Zo stonden we vorige week nog te schaatsen met de hele

Nadere informatie

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers Belangrijke data Maandag 11 april Schoolfotograaf broertjes en zusjes Woensdag 13 april Oversteekproject groepen 3 en 4 Dinsdag 19 april Landelijke dag tegen het pesten. Ouderavond Kanjertraining in KSH;

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 5 september 2017 De eerste schoolweek zit er alweer op! De kinderen zijn weer lekker aan het werk, net alsof er geen zes weken vakantie zijn geweest. Wij zijn druk

Nadere informatie

Dinsdag 12 maart Informatieavond om uur voor nieuwe kleuterouders van groep 1.

Dinsdag 12 maart Informatieavond om uur voor nieuwe kleuterouders van groep 1. Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, maart 2019 Fijne vakantie gehad? Wij hopen van wel en wij hebben er weer zin in om de komende zes weken, tot aan de meivakantie er weer iets leuks, moois en leerzaams

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Ho(rs)tnieuws, oktober agenda. Opening Kinderboekenweek met het thema Kom erbij (over vriendschap)

Ho(rs)tnieuws, oktober agenda. Opening Kinderboekenweek met het thema Kom erbij (over vriendschap) Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 2 oktober 2018 Het lijkt nog steeds een beetje zomer, maar toch begint over twee weken alweer de herfstvakantie. Deze weken houden we ons bezig met: een muzikaal open

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Kinderen vrij, geen BSO mogelijk

Kinderen vrij, geen BSO mogelijk Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 6 november 2018 En ja hoor, daar is ie dan! Ons nieuwe Arnhorst-schoollied! We zijn enthousiast over het resultaat, u kunt de videoclip bewonderen op de website www.de-arnhorst.nl

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 9 10 11 12 13 14 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Er hebben zich 82 kinderen aangemeld om op zondag 23 juni a.s. 500m of 2,5 km te gaan hardlopen! We hopen op mooi weer en een sportief festijn.

Er hebben zich 82 kinderen aangemeld om op zondag 23 juni a.s. 500m of 2,5 km te gaan hardlopen! We hopen op mooi weer en een sportief festijn. Nummer 10 29 mei 2019 Vrije dagen in juni Zoals in de schoolgids staat vermeld, is de school op maandag 10 juni in verband met 2 e Pinksterdag gesloten. Datzelfde geldt voor 14 en 17 juni wanneer wij tijdens

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag A U G U S T U S 2015 definitief 3 4 5 6 7 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 10 11 12 13 14 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 17 18 19 20 21 Eerste schooldag OPA H00fdluiscontr. 24

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 20-20 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 20-20. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn. Gedurende het schooljaar kunnen er toch nog data veranderen

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders, v L.Stirum

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders, v L.Stirum SAM Jaarplanner Schooljaar 2016 2017 Ouders, v L.Stirum Augustus 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 Start

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

september (laatst bijgewerkt op )

september (laatst bijgewerkt op ) 2017 2017 september (laatst bijgewerkt op 15-11-17) MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAGZONDAG 28 29 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 Eerste Schooldag 11 1900-1930 12 Algemene 13 14 15

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, februari 2019

Beste ouders, Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, februari 2019 Horstnieuws, februari 2019 Beste ouders, De afgelopen weken is er door leerkrachten, kinderen en ouders hard gewerkt op school. Door de leerkrachten en kinderen in de klas en door een aantal ouders onder

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2019 2020 Website: www.catamaranloosdrecht.nl E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2019 donderdag 1 Zomervakantie vrijdag 2 Zomervakantie zaterdag 3 Zomervakantie zondag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole. Do 24 Gevonden voorwerpen. Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31

Augustus Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole. Do 24 Gevonden voorwerpen. Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31 Augustus 1017 Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Za 12 Zo 13 Ma 14 Di 15 Wo 16 Do 17 Vr 18 Za 19 Zo 20 Ma 21 Start schooljaar Nieuwsroos 1 Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole Do 24 Gevonden

Nadere informatie

Menneweg 12 2172 HD SASSENHEIM info@obshetbolwerk.nl

Menneweg 12 2172 HD SASSENHEIM info@obshetbolwerk.nl Menneweg 12 2172 HD SASSENHEIM info@obshetbolwerk.nl Uitgave november 2013 21 e jaargang KALENDER MAAND NOVEMBER 1 Gastlessen Unicef 2 Vanaf 13.00 u. onderhoud schoolplein 5 Inloopavond 18.30 u. 19.30

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Informatieboekje CBS De Tamboerijn

Informatieboekje CBS De Tamboerijn Informatieboekje CBS De Tamboerijn schooljaar 2015/2016 De Tamboerijn Westerstraat 3 4201 GT Gorinchem (0183) 632465 www.tamboerijn.nl directie@tamboerijn.nl Beste ouders, verzorgers, Het jaar 2015/2016,

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur.

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur. AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 30 30 31 Start schooljaar Informele jaaropening voor alle ouders van 15.15-16.30 uur. 27 augustus 2018: 1e schooldag

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Weekjournaal nr Sinterklaas

Weekjournaal nr Sinterklaas nr. 8 2018-2019 Sinterklaas Op woensdag 5 december heeft de Goedheiligman en zijn Piet een bezoek aan de Lantscheene gebracht. Zij kwamen aan in de boot die de leerlingen hadden gemaakt voor het project

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Voor beide afdelingen

Voor beide afdelingen Nieuwsbrief 6 18 april 2019 Voor beide afdelingen De meivakantie voor de deur. Voor u ligt de nieuwsbrief voor april, mei en begin juni. Vanaf morgen begint de meivakantie, met morgen de eerste vrije vrijdag,

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Basisschool de Vlierboom

Basisschool de Vlierboom Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

AUGUSTUS 2015 6 DONDERDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE. 19 20 21 Springkrant. 27 Kennismakingsavond Groep 4

AUGUSTUS 2015 6 DONDERDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE. 19 20 21 Springkrant. 27 Kennismakingsavond Groep 4 Kalender 2015-2016 AUGUSTUS 2015 1 ZATERDAG 2 ZONDAG 3 MAANDAG 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG 7 DAG 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Eerste Schooldag 18 Start gymlessen 19 20 21 22 23 24 Groep 8 25 Groep

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Ho(rs)tnieuws- agenda. Informatieavond schoolplein, aanvang uur Bouwdag schoolplein ( zie intekenlijsten prikbord)

Ho(rs)tnieuws- agenda. Informatieavond schoolplein, aanvang uur Bouwdag schoolplein ( zie intekenlijsten prikbord) Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 8 januari 2019 Allereerst wensen wij iedereen een heel goed, gezellig, leerzaam maar vooral gezond 2019! Na alle festiviteiten van de maand december gaan de kinderen

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2017-2018 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 21-08 Zomervakantie Dinsdag 22-08 Zomervakantie Woensdag 23-08 Zomervakantie Donderdag 24-08

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

kennismakingsgesprekkegesprekken. officiële opening schoolplein & groep 1 t/m 8. kennismakings augustus

kennismakingsgesprekkegesprekken. officiële opening schoolplein & groep 1 t/m 8. kennismakings augustus Kalender 2016-2017 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 eerste schooldag nieuwsbrief 4 5 6 7 8 9 10 kennismakingsgesprekkegesprekken kennismakings-

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 24. Schoolkorfbaltoernooi

WEEKBULLETIN. Week 24. Schoolkorfbaltoernooi WEEKBULLETIN Week 24 Belangrijke data in juni en juli: Do 16/06: Studiemiddag, groep 1 t/m 8 12.00 uur vrij Vrij 17/06:, groep 1 t/m 8 vrij Ma 20/06 t/m vrij 24/06: Avondvierdaagse Woe 22/06: Maandviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 De avond4daagse is deze week weer volop aan de gang. Dank aan alle ouder(s)/verzorger(s) die elke avond meehelpen. Gelukkig helpt het weer mee en is het gezellig onderweg. Vanavond

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders 2015 2016 OBS de Vlonder

Jaarkalender voor ouders 2015 2016 OBS de Vlonder Jaarkalender voor ouders 205 206 AUGUSTUS 205 AA A 3 4 5 6. 34 7 Eerste schooldag! Gouden week Leefstijl: de groep dat zijn wij! 8 9 20 2 35 24 Gouden week 2 25 26 27 5.30 :Spreekuur 28 29 30 SEPTEMBER

Nadere informatie