Royal Ostend Golf Club JUNIORS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Royal Ostend Golf Club JUNIORS"

Transcriptie

1 Royal Ostend Golf Club JUNIORS

2 Sportinfo ROGC Voorzitter: Captain: Head Pro: Claude Barbier Yves Dewitte François Burgraeve Verantwoordelijke jeugd : Kaat Cramers kaat.cramers@telenet.be Secretariaat: Dorine Vierstraete info@rogc.eu Sport secretariaat : Bernadette Vuylsteke sportief@rogc.eu Bar & restaurant:

3 PROGRAMMA JEUGD 2014 De Juniors van 5 tot 18 jaar aangesloten bij de ROGC kunnen deelnemen aan de lessen en de stages. De lessen vinden plaats op zondag (zie kalender) tussen 10u en 13u afhankelijk van de groepen (zie verder voor de lijst) 10u-11u 11u-12u 12u-13u 13u-14u Wit Geel Blauw Rood/Groen Er zijn verschillende stagedagen gepland tijdens de paasvakantie en de zomervakantie (zie kalender). De stages vinden telkens plaats van 10u tot 12u en van 13u tot 17u. De groepsindeling gebeurt op basis van kleurbadges waarbij iedereen bij groen start om vervolgens rood, blauw, geel en wit te behalen (zie voor een volledige beschrijving van deze methode die wij gedeeltelijk zullen overnemen). DOELSTELLING VAN DE GROEPSLESSEN Enthousiasme wekken/aanwakkeren voor de golfsport. Techniek: Houding en bewegingen verder perfectioneren Competitiegeest aanwakkeren om het niveau te verbeteren. Techniek: speciale slagen voor moeilijke situaties, het kort spel verfijnen. Course management en deelname aan wedstrijden. Denk eraan dat groepslessen en stages nooit privélessen kunnen vervangen en ook niet volstaan om een goede speler te worden. Schrijf uw kind dan ook regelmatig in voor een privéles en dit zeker als wij vaststellen dat er problemen zijn die een grondige aanpak vergen.

4 VOORBEREIDING OP HET GVB-EXAMEN Tijdens de lessen worden technische proeven afgenomen om te zien of de kinderen het beoogde niveau behalen. Indien zij voldoen aan de eisen, kunnen zij hun GVB afleggen voor een examencommissie. Golfregelkennis: de regels worden praktisch ingeoefend via situaties in de baan zodat het niet alleen bij theoretische kennis blijft, maar zij deze ook kunnen toepassen tijdens hun spel. De regels worden steeds aan het begin van de les ingeoefend. AFSPRAKEN VOOR, TIJDENS EN NA DE LES Om de lessen te verbeteren en de juniors beter te kunnen begeleiden, vragen wij uitdrukkelijk om via (Cc in te schrijven en dit uiterlijk de laatste week van de lopende maand voor de lessen van de volgende maand. Graag ook zo snel mogelijk verwittigen indien uw kind echt niet aanwezig kan zijn. LESSENKAART Wij vragen een tussenkomst van 2.5 euro/golfles van 1u. De junioren kunnen een 10 of 20 beurten kaart kopen in het caddyhouse, aan 25 of 50 euro. Deze kaart blijft in het caddyhouse zodat bij elke les een stempel op hun kaart kan geplaatst worden. Stagedagen kosten 10 euro/dag voor de lessen. Optionele lunch (middagmaal + water + drankje na de stage) aan 10 Euro.

5 GOLF CLINICS Nieuw zijn de golf clinics georganiseerd door de pro François : 4 Junioren van gelijk niveau. Pakket bestaande uit 5 of 10 lessen van 1 uur. Deelname 60 euro/120 euro per Junior per lessenreeks. Aarzel niet een mail te sturen, wij contacteren u met de mogelijkheden. AFSPRAKEN Iedere junior is ten laatste 10 min voor de les aanwezig Iedere junior laat zijn lessenkaart afstempelen in het caddyhouse Iedere junior volgt les in de groep waarin hij/zij werd ingedeeld. Iedere junior heeft steeds een boekje in de golftas waarin aantekeningen gemaakt kunnen worden en opmerkingen genoteerd door de pro of de verantwoordelijke. Verandering kan slechts in samenspraak met de pro en de jeugdverantwoordelijke Na de les wachten de kinderen op hun ouders aan het caddyhouse Voor en na de lessen zijn de ouders verantwoordelijk voor hun kinderen. Een golfterrein is een sportterrein, geen speeltuin! De golfbaan en driving range worden netjes achtergelaten: emmertjes opruimen, schoenen vegen voor het betreden van het clubhuis. Gebruik geen range ballen op de baan!! Kinderen kunnen slechts deelnemen aan het GVB, nadat de jeugdverantwoordelijke hen hiervoor selecteert. Probeer zoveel mogelijk op het terrein te oefenen met de kinderen en schrijf ze in voor de wedstrijden waar ze mogen aan deelnemen

6 Club Uniform (witte polo met logo, rode pull met logo en beige broek) is verplicht tijdens de wedstrijden tegen andere clubs en gewenst tijdens de lessen en stages. Alle berichtgeving gebeurt via en om er zeker van te zijn dat iedereen de mail gelezen heeft vragen we steeds een reply te sturen als bewijs van ontvangst. Vergeet ook niet alle wjzigingen van e- mail door te geven aan het caddyhouse aub via Indien er problemen zijn gelieve contact op te nemen met de jeugdverantwoordelijke Hulp van ouders tijdens wedstrijden en andere activiteiten is steeds welkom! Het organiseren van de jeugdactiviteiten gebeurt volledig door vrijwilligers. Vergemakkelijk hun werk door een vlotte communicatie. Ook het organiseren van wedstrijden vraagt veel voorbereiding, daarom vragen wij steeds tijdig in te schrijven en strikt de afspraken na te komen. Junioren die deelnemen aan de 4 en 9 holes wedstrijden dienen vergezeld te worden door een volwassene bij dien verstande dat men niet meegaat met de flight van zijn eigen (klein)kind. Indien er geen begeleider aanwezig is, mag de Junior niet meespelen om veiligheidsredenen. Prize giving: Club Uniform voor beiden of tie en jacket voor de jongens en netjes gekleed voor de meisjes.

7 GolfVaardigheidsBewijs GVB De afname van het GVB is voor kinderen en volwassenen identiek. Enkel de afname van het theoretisch gedeelte gebeurt mondeling voor de jongere kinderen. Wij beseffen dat er een zekere moeilijkheidsgraad is. Zij moeten echter behoorlijk kunnen spelen om op een veilige en correcte manier gebruik te kunnen maken van de baan. Vaak liggen de verwachtingen van de ouders en kinderen erg hoog en willen zij erg snel overgaan tot het behalen van het GVB. Dit leidt vaak tot teleurstellingen. Wij trachten de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden tijdens de lessen. Het GVB is opgebouwd uit 3 onderdelen. 1.THEORETISCH EXAMEN De kinderen zullen tijdens de lessen vertrouwd gemaakt worden met de golfregels. Indien zij deze stof voldoende kennen zal van hen een mondeling examen worden afgenomen op het terrein. Deze vragen zijn aangepast aan de leeftijd van het kind. De pro zal nagaan of zij de regels ook kunnen toepassen in het spel. Om te slagen dienen zij 21 van de 25 vragen correct te beantwoorden. Het gebruik van het regelboekje is tijdens dit examen toegestaan. Er werd overeengekomen dat de pro dit examen zal afnemen op vooraf afgesproken tijdstippen die wij ad valvas en per mail zullen aankondigen. Inschrijvingen per groep van 4 Juniors ad 20 euro/persoon (2u op terrein met pro François). Indien gewenst kan de Junior de test ook schriftelijk afleggen samen met de volwassenen.

8 2. PRAKTISCH EXAMEN 10 ballen min of meer recht slaan op de driving range (jongens 100m/meisjes 80m). Men dient 6/10 te behalen. 10 ballen chippen van op 15m. 6/10 moeten in een straal van 3m rond de vlag liggen. 5 ballen putten van op 10m. 3/5 moeten in een straal van 2m rond de vlag liggen. 5 ballen putten van op 1.5m 3/5 moeten in een straal van 30cm rond de vlag liggen. 5 ballen putten van op 1m 2/5 moeten IN de hole liggen. 3. BAANTEST : 9 HOLES STABLEFORD Van de 9 gespeelde holes worden de beste 6 scores in aanmerking genomen.de kandidaat is geslaagd als hij/zij minimum 16 punten heeft behaald. De speler krijgt 3 handicapstrokes per hole. DAY- CARD Duidelijke afspraak rond het indienen van een day-card. Kaart vooraf laten afstempelen in het caddyhouse. Betaling 2,50 euro. Begeleiding door een speler met handicap < Geen familielid. Altijd kaart afgeven in caddyhouse, daarna zal de Captain beslissen over de handicap aanpassing.

9 INDELING VAN DE GROEPEN OP 1 JANUARI 2014 WIT (10u 11u) Joseph Bogaert (Hcp 13.5) Arnaud Cramers (Hcp 7) Orphée Demeulemeester (Hcp 18,9) Mathilde Decrem (Hcp 23,6) Andreas Loose (Hcp 23,2) Florence Nieuwbourg (Hcp 15,9) Amaury Planard (Hcp 15,7) Lucas Trussart (Hcp 11,2) Michiel Van Fleteren (Hcp 12,4) GEEL (11u-12u) Nicolas Daels (Hcp 31,3) Thibaut Daels (Hcp 35,1) Matteo Demaria (Hcp 30,5) Lore Descheemaecker (Hcp 29,7) Samuel Jönsson (Hcp 36) Tanguy Swerts (Hcp 28, 8) Oliver Vileyn (Hcp 32)

10 BLAUW (12u-13u) Zoé Bauwens (Hcp 45) Julie Daels (Hcp 42) Martha Jönsson Arthur Lamy (Hcp 45) Lou Mertens (Hcp 54) Muller Felix Emma Reyes (Hcp 45) Arnaud Reynaert (Hcp 37) Loïc Schepens (Hcp 54) Jill Timmerman (Hcp 45) Cedric Van Coyghem (Hcp 45) Thibault Van Coyghem (Hcp 45) Gaudric Vereecke (Hcp 45) Guillaume Vereecke (Hcp 45) Stanislas Volckaert (Hcp 45)

11 ROOD (13u-14u) Amaury Claeys Nathan Denecker Mira Driessens (Hcp 54) Maxime Garmyn Catharina Hautekeete Eloise Meulemeester Ralph Meulemeester Bertrand Mourisse Victor Muguerza Emilia Muller Leonard Slabbinck Cyriac Schepens Gilles Van den Spiegel Julie Verbeke Louis Verbeke Anaïd White Elena White Sira White

12 GROEN (13u 14u) Alexandre Boddewyn Alexander Hautekeete Arthur Mertens Leander Reynders

13 Organisatie - lesprogramma. Sportcomité : Captain Yves Dewitte Organisatie & planning : Kaat Cramers Alle lessen: PGA Head PRO: François Burgraeve Examen HCP 36: Jean-Jacques Timmerman Sportsecretariaat: Bernadette Vuylsteke Belangrijke wedstrijddata 2014! WINTERCLUB 12 januari Royal Ostend Golf Club 26 januari Royal Latem Golf Club 2 februari Royal Golf Club du Hainaut 16 februari Reserve of Royal Golf Club of Belgium 23 februari Royal Golf Club of Belgium indien reservedatum nodig was

14 RONDE VAN VLAANDEREN : 16 maart ROGC 19 april Oudenaarde 30 mei Waregem 11 juli Palingbeek 29 augustus Damme Ook onze Juniors met GVB mogen hieraan deelnemen aangezien deze clubs (buiten de onze) over een compact golf beschikken! KALENDER 2014 Tijdens de ZOMERVAKANTIE kunnen de junioren met hcp <36 onder mekaar wedstrijd spelen op woensdag met eventuele hcp aanpassing naar beneden en zij mogen gedurende deze periode ook deelnemen aan de ladies/mens day. Voor de Federale Wedstrijden zie Voor de VVG zie Gelieve deel te nemen aan een paar federale of regionale wedstrijen zoals Kid s Tour, Scapa Tour,...

15 26.01 Winterclub Latem Winterclub Mons Lessen Juniors En training winterclub Winterclub Ravenstein of reserve Winterclub Eventueel Ravenstein Lessen Juniors Lessen Juniors RVV Oostende Lessen Juniors Stage WIT GEEL Stage BLAUW ROOD/GR VVG Kids Tour Westgolf Lessen Juniors PAASHAPPENING RVV Oudenaarde Lessen Juniors Lessen Juniors!!! ZATERDAG!!! Club Kampioenschap hcp < 36 (2 rounds) RVV Waregem Lessen Juniors 30.06/02.07 Stage WIT GEEL 03.07/04.07 Stage BLAUW ROOD/GR RVV Palingbeek VVG Kids Tour GC De Kluizen Lessen Juniors Lessen Juniors Stage WIT GEEL Stage BLAUW ROOD/GR VVG Kids Tour Ieper Open Golf Lessen Juniors RVV Damme Finale JUNIOR OPEN hcp < Lessen Juniors Lessen Juniors

16 12.10 Lessen Juniors Lessen Juniors Lessen Juniors Lessen Juniors Play the ball as it lies Play the course as you find it And if you can t do either, do what is fair But to do what is fair, You need to know the Rules of Golf.

ROYAL OSTEND GOLF CLUB

ROYAL OSTEND GOLF CLUB Play the ball as it lies Play the course as you find it And if you can t do either, do what is fair But to do what is fair, Jeugdwerking 2012 You need to know the Rules of Golf. ROYAL OSTEND GOLF CLUB

Nadere informatie

Jeugdwerking 2012 ROYAL OSTEND GOLF CLUB

Jeugdwerking 2012 ROYAL OSTEND GOLF CLUB Jeugdwerking 2012 ROYAL OSTEND GOLF CLUB Beste ouders en jeugdleden, Het sportcomité van onze club heeft weer een heel nieuw seizoen voorbereid. De meest sportieven hebben heel de winter doorgespeeld en

Nadere informatie

MILLENNIUM JEUGD 2013 INFOMOMENT JEUGDWERKING 23/03/2013

MILLENNIUM JEUGD 2013 INFOMOMENT JEUGDWERKING 23/03/2013 MILLENNIUM JEUGD 2013 INFOMOMENT JEUGDWERKING 23/03/2013 Junior Winterinterclub DANK en PROFICIAT Aan alle jeugdspelers die deelgenomen hebben aan de 4 kwalificatiewedstrijden Bart Bollen Jr, Gilles Grisar,

Nadere informatie

REGLEMENT VVG KIDS TROFEE 2015

REGLEMENT VVG KIDS TROFEE 2015 REGLEMENT VVG KIDS TROFEE 2015 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Kids Trofee 2015 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 2002 en 2008: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel met

Nadere informatie

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde!

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde! JEUGDWERKING 2018 Koksijde Golf ter Hille Ontdek het in Koksijde! Juniors Koksijde Golf ter Hille Koksijde Golf ter Hille JEUGDWERKING 2018 Koksijde Golf ter Hille heeft de jeugd heel wat te bieden. Dat

Nadere informatie

Juniorgolfschool. Actviteiten 2014

Juniorgolfschool. Actviteiten 2014 Juniorgolfschool Actviteiten 2014 Golf Puyenbroeck is een publieke, openbare golfbaan met als doel zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de golfsport. De grootste aandacht wordt besteed aan de beginnende

Nadere informatie

Infovergadering Juniors 25/03/2018

Infovergadering Juniors 25/03/2018 Infovergadering Juniors 25/03/2018 Agenda Welkom! Juniors Ledenbestand 2018 Activiteiten kalender 2018 Info lessen & stages Junior & ouder-weekend @ Durbuy Junior of the Year (JOY) Junior Tour Kalender

Nadere informatie

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Preambule Vooraleer een nieuw lid zich als startende golfer effectief op de baan kan begeven dient hij een minimale kennis te hebben van de golfregels en de etiquette

Nadere informatie

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.7 van 30 juni 2015)

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.7 van 30 juni 2015) Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek (v1.7 van 30 juni 2015) Wat is het 'VVG stappenplan' en waartoe dient het Onderzoek door het VVG heeft aangetoond dat slechts de helft van alle golf-starters

Nadere informatie

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde!

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde! JEUGDWERKING 2019 Koksijde Golf ter Hille Ontdek het in Koksijde! Juniors Koksijde Golf ter Hille Koksijde Golf ter Hille JEUGDWERKING 2019 Koksijde Golf ter Hille heeft de jeugd heel wat te bieden. Dat

Nadere informatie

JEUGD WEDSTRIJDEN 2013

JEUGD WEDSTRIJDEN 2013 JEUGD WEDSTRIJDEN 2013 Categorie: Handicap Tee # holes Opmerking: De start handicap is : 54 Kids U12 (= t/m 2001) 54-53 wit 6 korte Ouders beschikbaar voor begeleiding Doe de theoretische proef en je krijgt

Nadere informatie

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.3 van 1 mei 2014)

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.3 van 1 mei 2014) Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek (v1.3 van 1 mei 2014) Wat is het 'VVG stappenplan' en waartoe dient het Onderzoek door het VVG heeft aangetoond dat slechts de helft van alle golf-starters

Nadere informatie

REGLEMENT VVG KIDS TOUR 2014

REGLEMENT VVG KIDS TOUR 2014 REGLEMENT VVG KIDS TOUR 2014 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Kids Tour 2014 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 2001 en 2007: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr 35, januari 2017

Nieuwsbrief Nr 35, januari 2017 Nieuwsbrief Nr 35, januari 2017 Geachte lezers, Met het nieuwe jaar kijken we weer uit naar het nieuwe seizoen. Hieronder vinden jullie dan ook een overzicht van het programma. Woensdaglessen: De woensdaglessen

Nadere informatie

Start met Golfen via Golf 4 All.

Start met Golfen via Golf 4 All. Start met Golfen via Golf 4 All. Golf is Cool Langzaam maar zeker verdwijnt het elitaire karakter van het golfen. Golf is de laatste jaren razend populair. Mede door Wii Sports weet iederen ondertussen

Nadere informatie

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.5 van 21 oktober 2014)

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.5 van 21 oktober 2014) Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek (v1.5 van 21 oktober 2014) Wat is het 'VVG stappenplan' en waartoe dient het Onderzoek door het VVG heeft aangetoond dat slechts de helft van alle golf-starters

Nadere informatie

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB)

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Wat is Clubhandicap 54 (GVB)? Het golfvaardigheidsbewijs (GVB) is per 1 april 2012 in een nieuw jasje gestoken. Het GVB is vanaf die

Nadere informatie

Lesaanbod 2013: STARTEN MET GOLF

Lesaanbod 2013: STARTEN MET GOLF 1. Clinic Aanbod Golfschool Zeewolde biedt twee standaard clinics aan: Voor de beginnende golfer Voor de golfer met golfervaring (maar zonder GBP) Golfers met handicap of GVB: Voor golfers die in het bezit

Nadere informatie

REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011

REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011 REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De US Kids VVG Tour 2011 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 1998 en 2004: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel

Nadere informatie

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Preambule Vooraleer een nieuw lid zich als startende golfer effectief op de baan kan begeven dient hij een minimale kennis te hebben van de golfregels en de etiquette

Nadere informatie

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Preambule Vooraleer een nieuw lid zich als startende golfer effectief op de baan kan begeven dient hij een minimale kennis te hebben van de golfregels en de etiquette

Nadere informatie

Junior Programma 2018

Junior Programma 2018 Wie is wie? Stan Claeys (Junior Captain) Dieter Slock (Stages) Alain Boone (oa communicatie kledij) Katrien Dekijndt (juniorwedstrijden) Barbara Contant (zaterdagtrainingen) Patty Coucke (PGA Junior league

Nadere informatie

5-STAPPENPLAN: Van kennismaking tot het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs (GVB)

5-STAPPENPLAN: Van kennismaking tot het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) Via initiaties (in groep vanaf 8 personen) of instappakketten (individueel voor 95 voor 7,5u les gespreid over 5 weken) Vrijblijvend een balletje komen slaan o 5 toegang driving range (DR) en putting green

Nadere informatie

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2017

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2017 REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2017 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Kids Trofee 2017 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 2005 en 2010: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Junior Team Golf Puyenbroeck Beste leden van het Junior Team en ouders, Het nieuwe schooljaar is mooi gestart en ook in september konden/kunnen jullie nog aan heel veel activiteiten

Nadere informatie

Golfschool. Puyenbroeck

Golfschool. Puyenbroeck Golfschool Puyenbroeck Inhoud 1. Woord vooraf 2. 5-stappenplan: hoe begin ik met golfen? 3. Persoonlijk opvolging De golfschool van de toekomst De provincie Oost-Vlaanderen is ervan overtuigd dat sporten

Nadere informatie

Welkom op de Brabantse Golf Academie

Welkom op de Brabantse Golf Academie Welkom op de Brabantse Golf Academie Brabantse Golf Steenwagenstraat 11 B-1820 Melsbroek T 02 751 82 05 secretariaat@brabantsegolf.be www.brabantsegolf.be Inhoud Inleiding 2 Het Golfvaardigheidsbewijs

Nadere informatie

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB)

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Wat is Clubhandicap 54 (GVB)? Het golfvaardigheidsbewijs (GVB) is in 2012 omgedoopt tot Clubhandicap 54. Wanneer je heden ten dage je

Nadere informatie

JEUGDSTAPPENPLAN VOOR JEUGD TOT 14 JAAR: NAAR CLUBHANDICAP 54 (GVB)

JEUGDSTAPPENPLAN VOOR JEUGD TOT 14 JAAR: NAAR CLUBHANDICAP 54 (GVB) HOE DIT STAPPENPLAN TE GEBRUIKEN Voor de jeugd tot 14 jaar hebben we het behalen van Clubhandicap 54 (GVB) in 5 stappen verdeeld; bij elke stap hoort een te behalen taslabel/pasje. Hieronder zijn voor

Nadere informatie

JEUGD STAPPENPLAN VOOR JEUGD TOT 14 JAAR: NAAR HANDICAP 54

JEUGD STAPPENPLAN VOOR JEUGD TOT 14 JAAR: NAAR HANDICAP 54 HOE DIT STAPPENPLAN TE GEBRUIKEN: Verschillende niveau s Voor de jeugd tot 14 jaar hebben we het behalen van Handicap 54 in 5 stappen verdeeld. De reden om dit te doen is omdat het voor de jeugd leuk en

Nadere informatie

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd.

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f M e i 2 0 1 5

N i e u w s b r i e f M e i 2 0 1 5 N i e u w s b r i e f M e i 2 0 1 5 Junior Team Golf Puyenbroeck Lieve leden van het Junior Team en ouders, De golfseizoen is vlot uit de startblokken geschoten, de Junior Kickoff was zeer geslaagd met

Nadere informatie

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2018

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2018 REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2018 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De GV Kids Trofee 2018 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 2006 en 2011: - lid van een club aangesloten bij GV - in regel met

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2015 LUIK I: JEUGDLEDEN

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2015 LUIK I: JEUGDLEDEN AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 20 NAAM GOLFCLUB: 1. JEUGDLEDEN LUIK I: JEUGDLEDEN 1.1. jeugdleden: 0 18j. 5 pnt per jeugdlid Norm: Min. 50 of 12% jeugdleden 1.2. Doelgroepen: JONGENS < 9j. Norm: Min.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2016

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2016 NAAM GOLFCLUB: 1. JEUGDLEDEN LUIK I: JEUGDLEDEN 1.1. Aantal jeugdleden: 0 18j. 5 pnt per jeugdlid Norm: Min. 50 of 12% jeugdleden 1.2. Doelgroepen: JONGENS < 9j. Norm: Min. 50 of 12% jeugdleden 9 10j.

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f a u g u s t u s

N i e u w s b r i e f a u g u s t u s N i e u w s b r i e f a u g u s t u s 2 0 1 4 Junior Team Golf Puyenbroeck Lieve leden van het Junior Team en ouders, De zomervakantie zit er bijna op en dit sluiten we mooi af met ons campingweekend:

Nadere informatie

REGLEMENT BEKER VAN VLAANDEREN 2016

REGLEMENT BEKER VAN VLAANDEREN 2016 REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd. Dit kan een aparte kwalificatiewedstrijd zijn of een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr 33, september 2016

Nieuwsbrief Nr 33, september 2016 Nieuwsbrief Nr 33, september 2016 Geachte lezers, Gelukkig was het tweede gedeelte van de zomer beter dan het eerste. Ondertussen hebben verschillende junioren hun handicap drastisch kunnen verlagen. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Stapsgewijze begeleiding De beste begeleiding speciaal voor u!

Stapsgewijze begeleiding De beste begeleiding speciaal voor u! Stapsgewijze begeleiding De beste begeleiding speciaal voor u! Wij bieden een optimale begeleiding voor onze startende golfers. Wij weten in welke stap u zit en u ontvangt van ons aangepaste informatie.

Nadere informatie

Datum van tot Maart. AGS Juniorkalender 2017

Datum van tot Maart. AGS Juniorkalender 2017 Datum van tot Maart woensdag 15 maart 2017 14 16 SKILLS EN DRILLS KAMPIOENSCHAP zondag 19 maart 2017 10 12 jeugdopendeurdag jeugdopendeurdag jeugdopendeurdag jeugdopendeurdag woensdag 29 maart 2017 17

Nadere informatie

JEUGD-GOLFERS OP WEG NAAR NGF HANDICAP 54 EN LAGER

JEUGD-GOLFERS OP WEG NAAR NGF HANDICAP 54 EN LAGER JEUGD-GOLFERS OP WEG NAAR NGF HANDICAP 54 EN LAGER Een belangrijk besluit dat door de NGF is genomen, betreft de maatregel om het door velen gevreesde en stressvolle praktijkexamen op de baan per 1 juli

Nadere informatie

Cursusinformatie 9-stappen-plan

Cursusinformatie 9-stappen-plan Het 9-stappenplan is een golfvaardigheidstraject dat is opgedeeld in negen handicap-categorieën (stappen), waarbij succesbeleving en spelplezier voorop staan. Het begint bij het eerste bezoek op de golfbaan,

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2014 LUIK I: JEUGDLEDEN

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2014 LUIK I: JEUGDLEDEN NAAM GOLFCLUB: 1. JEUGDLEDEN LUIK I: JEUGDLEDEN 1.1. Aantal jeugdleden: 0 18j. 5 pnt per jeugdlid Norm: Min. 50 of 12% jeugdleden 1.2. Doelgroepen: JONGENS < 9j. Norm: Min. 50 of 12% jeugdleden 9 10j.

Nadere informatie

JUNIORSTAGES 2016 GOLFSTAGES PAASVAKANTIE. I Naam: Golfstage beginners / Initiatie

JUNIORSTAGES 2016 GOLFSTAGES PAASVAKANTIE. I Naam: Golfstage beginners / Initiatie JUNIORSTAGES 2016 Koksijde Golf ter Hille heeft de jeugd heel wat te bieden. Dat de jeugd ons nauw aan het hart ligt, bewijst ons ruim aanbod aan lessen, stages, wedstrijden,! Er is voor elk wat wils!

Nadere informatie

Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht

Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht Welkom bij Impact Golf Academy Maastricht en International Golf Maastricht Het is voor ons heel belangrijk dat u zich als nieuwe Golfer snel thuis gaat voelen op International Golf Maastricht en bij Impact

Nadere informatie

Golf Puyenbroeck. tarieven

Golf Puyenbroeck. tarieven Golf Puyenbroeck tarieven Het provinciebestuur Oost-Vlaanderen vindt dat iedereen aan golfsport moet kunnen doen. Om de golfsport voor iedereen vlot toegankelijk te maken, ontwikkelde het provinciebestuur

Nadere informatie

De VTS-denkcel golf bestaat uit vertegenwoordigers van de VTS, de VVG en de PGA of Belgium.

De VTS-denkcel golf bestaat uit vertegenwoordigers van de VTS, de VVG en de PGA of Belgium. 1. WIE KAN INITIATOR WORDEN? De kandidaat moet: - een golfer zijn met hcp 18.4 of beter, 4 weken voor start van de opleiding (opleiding start op 12/12/15). - geboren zijn in het jaar 1999 of vroeger. -

Nadere informatie

KALENDER 2010 SENIORENWERKGROEP VVG

KALENDER 2010 SENIORENWERKGROEP VVG KALENDER 2010 SENIORENWERKGROEP VVG - INTERCLUBS SUPER SENIOREN 01 JUNI - FL. NIPPON G&B.C. HASSELT Het Kampioenschap is voorbehouden aan amateur spelers. Iedere club die lid is van de VVG kan zich inschrijven

Nadere informatie

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Informeren = transparant communiceren Golfclub Nuclea Mol biedt zijn leden de mogelijkheid om golf in al zijn aspecten te leren. Om de nieuwe Nuclealeden, maar ook

Nadere informatie

KALENDER 2011 SENIORENWERKGROEP VVG

KALENDER 2011 SENIORENWERKGROEP VVG - INTERCLUBS SUPER SENIOREN 17 MEI R. LATEM G.C. KALENDER 2011 SENIORENWERKGROEP VVG Het Kampioenschap is voorbehouden aan amateur spelers. Iedere club die lid is van de VVG kan zich inschrijven met een

Nadere informatie

Beleidsplan jeugd 1. Inleiding: Aan de bosrand van het dorp Geijsteren ligt de 18-holes golfbaan van Golf- en Countryclub Geijsteren.

Beleidsplan jeugd 1. Inleiding: Aan de bosrand van het dorp Geijsteren ligt de 18-holes golfbaan van Golf- en Countryclub Geijsteren. Beleidsplan jeugd 1. Inleiding: Aan de bosrand van het dorp Geijsteren ligt de 18-holes golfbaan van Golf- en Countryclub Geijsteren. De club is opgericht in 1974. Het terrein waarop de baan zich bevindt

Nadere informatie

Oosterhoutse Golf Club NGF Competitie Protocol 2019

Oosterhoutse Golf Club NGF Competitie Protocol 2019 Oosterhoutse Golf Club NGF Competitie Protocol 2019 1. Doelstelling De doelstelling van dit NGF Competitie Protocol is het verschaffen van helderheid voor alle competitiespelers van De Oosterhoutse en

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIE BEKER VAN VLAANDEREN 2014

REGLEMENT KWALIFICATIE BEKER VAN VLAANDEREN 2014 REGLEMENT KWALIFICATIE BEKER VAN VLAANDEREN 2014 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd. Dit kan een aparte kwalificatiewedstrijd zijn

Nadere informatie

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2018

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2018 1 REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2018 0. INLEIDING Het woord speler slaat op zowel dames als heren. In de Belgische Rankings worden de buitenlandse wedstrijden niet meer opgenomen. Sinds 2015 werden enkel

Nadere informatie

PROGRAMMA. 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz KICK-OFF 2016

PROGRAMMA. 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz KICK-OFF 2016 PROGRAMMA 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz Jeugdcommissie Golfclub Capelle KICK-OFF 2016 Jeugdcommissie Golfclub Capelle 2016 Jeugdgolf

Nadere informatie

AGS activiteiten. Wedstrijden. juniorkalender Maart. (activiteiten waar een * bijstaat: inschrijven via de website of het secretariaat!

AGS activiteiten. Wedstrijden. juniorkalender Maart. (activiteiten waar een * bijstaat: inschrijven via de website of het secretariaat! Datum juniorkalender 2018 Alles wat ingekleurd staat is ook open voor onze nieuwelingen! Woensdaglessen worden opgesplitst in 3 categorieën: - Starters: voor iedereen die start met golf tot en met HCP

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2015

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2015 REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2015 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De Trofee Senioren is toegankelijk voor spelers geboren in 1960 en vroeger (55 jaar en meer) en voor speelsters

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2017

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2017 NAAM GOLFCLUB: DEEL I: VERPLICHTE INSTAP (STANDAARD) CRITERIA = BASISTRUCTUUR JEUGDWERKING LUIK I: JEUGDLEDEN 1. JEUGDLEDEN 1.1. Aantal jeugdleden: 0 18j. LUIK II: JEUGDOPLEIDING EN -BEGELEIDING 2. JEUGDOPLEIDING

Nadere informatie

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2019

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2019 1 REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2019 0. INLEIDING Het woord speler slaat op zowel dames als heren. In de Belgische Rankings worden de buitenlandse wedstrijden niet meer opgenomen. Sinds 2015 werden enkel

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Materiaal / Ballen : Munt voor 26 golfballen 1,40 Huurprijs per golfclub 2,50

ALGEMENE INFORMATIE. Materiaal / Ballen : Munt voor 26 golfballen 1,40 Huurprijs per golfclub 2,50 ALGEMENE INFORMATIE De golfschool van Golf de Gulbergen wordt vertegenwoordigd door 4 PGA professionals. Het team bestaat uit Flip Klok, Cecil Brown, Bert van Zutphen en Ronald Dix. Met dit team zijn wij

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2018

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2018 NAAM GOLFCLUB: DEEL I: VERPLICHTE INSTAP (STANDAARD) CRITERIA = BASISTRUCTUUR JEUGDWERKING LUIK I: JEUGDLEDEN 1. JEUGDLEDEN 1.1. Aantal jeugdleden: 0 18j. (enkel home club leden) LUIK II: JEUGDOPLEIDING

Nadere informatie

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2016

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2016 REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2016 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Kids Trofee 2016 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 2004 en 2009: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Artikel 1.Wedstrijden Wedstrijden worden gespeeld volgens de Rules of Golf zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews en de Local Rules zoals

Nadere informatie

De cursus bestaat uit twee delen: een algemeen gedeelte (BLOSO) en een sportspecifiek gedeelte.

De cursus bestaat uit twee delen: een algemeen gedeelte (BLOSO) en een sportspecifiek gedeelte. -1- 1. WIE KAN INITIATOR WORDEN? De kandidaat moet: - een golfer zijn met hcp 18.4 of beter 3 maanden voor start van de opleiding. - geboren zijn in het jaar 1997 of vroeger - de aanvraag volledig invullen

Nadere informatie

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Informeren = transparant communiceren Golfclub Nuclea biedt zijn leden de mogelijkheid om golf in al zijn aspecten te leren. Om de nieuwe Nuclealeden, maar ook onze

Nadere informatie

De Kieviten Golf. Algemeen Wedstrijdreglement vastgesteld door de Wedstrijdcommissie.

De Kieviten Golf. Algemeen Wedstrijdreglement vastgesteld door de Wedstrijdcommissie. 1) Algemeen: De Kieviten Golf Algemeen Wedstrijdreglement vastgesteld door de Wedstrijdcommissie. a. Dit reglement is van toepassing op alle wedstrijden georganiseerd door commissies van Kieviten Golf,

Nadere informatie

INFOVERGADERING JEUGDWERKING AGS

INFOVERGADERING JEUGDWERKING AGS INFOVERGADERING JEUGDWERKING AGS PROGRAMMA 1. Verwelkoming & Voorstelling Jeugdcomité 2. Beleid van de jeugdwerking 3. Indeling groepen 4. Lessenrooster 5. Stages 6. Invulling programma 2018 7. Persoonlijke

Nadere informatie

Welkom en voorstellen jeugdcommissie. Wedstrijdprogramma Jeugdcompetitie. Uitwisseling andere verenigingen Jeugdcoaches

Welkom en voorstellen jeugdcommissie. Wedstrijdprogramma Jeugdcompetitie. Uitwisseling andere verenigingen Jeugdcoaches Jeugdjaarprogramma 2009 8 februari 2009 Onderwerpen Welkom en voorstellen jeugdcommissie Lesprogramma 2009 Wedstrijdprogramma Jeugdcompetitie Zomeractiviteiten Uitwisseling andere verenigingen Jeugdcoaches

Nadere informatie

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE CLUB KWALIFICATIE 2019

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE CLUB KWALIFICATIE 2019 REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE CLUB KWALIFICATIE 2019 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van Golf Vlaanderen, kan deelnemen aan de GV Kids Trofee Club Kwalificatie. Als club dien je een kwalificatiewedstrijd(en)

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2017

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2017 REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2017 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De Trofee Senioren is toegankelijk voor spelers geboren in 1967 en vroeger (50 jaar en meer); - lid van een club

Nadere informatie

WELKOM OP ANTWERP GOLFSCHOOL

WELKOM OP ANTWERP GOLFSCHOOL WELKOM OP ANTWERP GOLFSCHOOL Hoe werkt i-golf? Antwerp Golfschool Groenenhoek 0 2630 Aartselaar Tel. +32 (0) 3 887 0 70 info@ags.be www.ags.be Welkom op onze club Onlangs werd je lid van AGS en kreeg je

Nadere informatie

De Rinkvendelegatie op de Kings of Golf (29 sept.): in het midden: Nicolas Colsaerts!

De Rinkvendelegatie op de Kings of Golf (29 sept.): in het midden: Nicolas Colsaerts! Jeugdflash oktober De Rinkvendelegatie op de Kings of Golf (29 sept.): in het midden: Nicolas Colsaerts! Onze Rinkvenners waren erbij! Kings of Golf / Royal Zoute-Knokke Op 29 september trokken we met

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2019

AANVRAAGFORMULIER JEUGDSPORTFONDS 2019 NAAM GOLFCLUB: DEEL I: VERPLICHTE INSTAP (STANDAARD) CRITERIA = BASISTRUCTUUR JEUGDWERKING LUIK I: JEUGDLEDEN 1. JEUGDLEDEN 1.1. Aantal jeugdleden: 0 18j. (enkel home club leden) LUIK II: JEUGDOPLEIDING

Nadere informatie

Baanreglement Golfpark De Turfvaert

Baanreglement Golfpark De Turfvaert Baanreglement Golfpark De Turfvaert 1. Voordat u de golfbaan wilt gaan bespelen, verzoeken wij u zich te melden bij de receptie voor het verkrijgen van een startbewijs en (indien van toepassing) een betalingskenmerk

Nadere informatie

In 4 stappen leren golfen

In 4 stappen leren golfen In 4 stappen leren golfen TECHNIEK TACTIEK MENTAAL In 4 stappen leren golfen. Stap voor stap gids voor de startende golfer. Als je dit E- book leest, dan is het zeer waarschijnlijk dat je interesse hebt

Nadere informatie

Voorwoord 3. Lidmaatschap leden 4. Jeugdtrainingen 5. Wedstrijden 6. Baanpermissie en 9-stappenplan 7. Kernwaarden 8. Competitie 9

Voorwoord 3. Lidmaatschap leden 4. Jeugdtrainingen 5. Wedstrijden 6. Baanpermissie en 9-stappenplan 7. Kernwaarden 8. Competitie 9 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Lidmaatschap leden 4 Jeugdtrainingen 5 Wedstrijden 6 Baanpermissie en 9-stappenplan 7 Kernwaarden 8 Competitie 9 2 Voorwoord De Golf en Countryclub Heiloo is een club met een

Nadere informatie

Elk programma wordt aangeduid met 1 van de 5 kleuren. Per kleur stijgt de moeilijkheidsgraad. KidsTennis Richtleeftijd Mini-Midi-Maxi

Elk programma wordt aangeduid met 1 van de 5 kleuren. Per kleur stijgt de moeilijkheidsgraad. KidsTennis Richtleeftijd Mini-Midi-Maxi ZOMERFOLDER 2015. Tennisschool T.C. KEERPUNT, onder leiding van GSM: 0479-37.29.81 E-mail: nicolas.nolf1@telenet.be Dijlestraat 97, 3140 Keerbergen www.tckeerpunt.be Groepslessen en privélessen Lessen

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2016 MAANDAG 13 JUNI DAMME G&C.C.

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2016 MAANDAG 13 JUNI DAMME G&C.C. REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2016 MAANDAG 13 JUNI DAMME G&C.C. DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Dames Trofee is toegankelijk voor spelers: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in

Nadere informatie

SPORTBELEIDSPLAN RINKVEN 2011-2012

SPORTBELEIDSPLAN RINKVEN 2011-2012 SPORTBELEIDSPLAN RINKVEN 2011-2012 1. Inleiding Dit beleidsplan 2011-2012 werd voorbereid door het Sportcomité en ter goedkeuring voorgelegd aan de Raad van Bestuur Dit beleidsplan geeft een overzicht

Nadere informatie

Jeugd-golfers op weg naar EGA-handicap 54 en lager

Jeugd-golfers op weg naar EGA-handicap 54 en lager Jeugd-golfers op weg naar EGA-handicap 54 en lager Een belangrijk besluit dat door de NGF is genomen, betreft de maatregel om het door velen gevreesde en stressvolle praktijkexamen op de baan per 1 juli

Nadere informatie

Stableford. 8:00 Strokeplay Keerbergen Golf Club 25 JULI. Strokeplay Mont Garni Golf Club. Royal Waterloo Golf Club. Stableford

Stableford. 8:00 Strokeplay Keerbergen Golf Club 25 JULI. Strokeplay Mont Garni Golf Club. Royal Waterloo Golf Club. Stableford WEDSTRIJDKALENDER 2015 GOLF PUYENBROECK INSCHRIJVEN KAN VIA DE BALIE MITS CONTANTE BETALING OF VIA i-golf MITS ONLINE BETALING DOELGROEP / TITEL HCP # holes DAG DATUM 1e START FORMULE TERREIN JANUARI &

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2019.

Wedstrijdreglement 2019. Wedstrijdreglement 2019. I. DEELNEMERS. - De competities die door AGS worden ingericht, zijn toegankelijk voor alle leden van AGS. De wedstrijden op 18-holes terreinen zijn toegankelijk voor alle leden

Nadere informatie

De VTS-denkcel golf bestaat uit vertegenwoordigers van de VTS, de VVG en de PGA of Belgium.

De VTS-denkcel golf bestaat uit vertegenwoordigers van de VTS, de VVG en de PGA of Belgium. 1 1. WIE KAN EEN INITIATOR WORDEN De kandidaat moet: - een golfer zijn met hcp 18.4 of beter, 4 weken voor start van de opleiding (opleiding start op 20/01/18). - geboren zijn in het jaar 2001 of vroeger.

Nadere informatie

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET TOEKOMSTBESTENDIGE GVB

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET TOEKOMSTBESTENDIGE GVB DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET TOEKOMSTBESTENDIGE GVB De laatste tijd heeft de NGF veel vragen gekregen van golfers, clubs, golfbaaneigenaren en professionals over het toekomstbestendige GVB. Om u zo

Nadere informatie

Start To Golf 2017 op Rinkven International Golf Club

Start To Golf 2017 op Rinkven International Golf Club Start To Golf 2017 op Rinkven International Golf Club Het Pakket Start To Golf Beste golfer in spe, Rinkven is erg verheugd te vernemen dat u interesse heeft in de golfsport! Om iedereen de gelegenheid

Nadere informatie

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Wedstrijden

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Wedstrijden Vlaamse Vereniging voor Golf VVG GolfVlaanderen.be slagkrachtig & doelgericht VVG Junior Golf Wedstrijden INLEIDING Regionaal niveau INHOUD REGIONAAL NIVEAU US KIDS VVG TOUR p3 US Kids VVG Tour Concept

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2017 MAANDAG 12 JUNI SPIEGELVEN GOLF

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2017 MAANDAG 12 JUNI SPIEGELVEN GOLF REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2017 MAANDAG 12 JUNI SPIEGELVEN GOLF DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Dames Trofee is toegankelijk voor spelers: - lid van een club aangesloten bij de VVG

Nadere informatie

9-stappenplan. Bijeenkomst Golfprofessionals PGA. 2 april 2012

9-stappenplan. Bijeenkomst Golfprofessionals PGA. 2 april 2012 9-stappenplan Bijeenkomst Golfprofessionals PGA 2 april 2012 Aanleiding Golf is een aantrekkelijke sport. Het is in de afgelopen 10 jaar gegroeid naar 375.000 golfers. Helaas zijn veel golfers inactief

Nadere informatie

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER CLUBHANDICAP 54

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER CLUBHANDICAP 54 DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER CLUBHANDICAP 54 Om u zo goed mogelijk van informatie te voorzien, hechten wij er veel belang aan u hierbij antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Het Golfvaardigheidsbewijs

Nadere informatie

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2017

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2017 1 0. INLEIDING! Het woord speler slaat op zowel dames als heren. REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2017 1. DEELNEMINGSVOORWAARDEN Om in een ranking opgenomen te worden moet de speler: a) Met Belgische nationaliteit,

Nadere informatie

www.golfclubbeveren.be

www.golfclubbeveren.be sponsorbrochure sponsorbrochure Voorstelling Golfclub Beveren is in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige golfvereniging met een 650-tal leden en is effectief lid van de Koninklijke Belgische Golffederatie

Nadere informatie

JANUARI & FEBRUARI MAART APRIL

JANUARI & FEBRUARI MAART APRIL WEDSTRIJDKALENDER 2018 GOLF PUYENBROECK INSCHRIJVEN KAN VIA DE BALIE MITS CONTANTE BETALING OF VIA i-golf MITS ONLINE BETALING DOELGROEP / TITEL HCP # holes MAX # Deeln DATUM 1e START FORMULE TERREIN WEDSTRIJDFEE

Nadere informatie

een topbaan op een toplocatie!

een topbaan op een toplocatie! Golfbaan Echt-Susteren, een topbaan op een toplocatie! Informatie 201 Overzicht pakketten Basis 75,- p/mnd PRO+ 83,35 p/mnd Alleen mogelijk met PRO 15,85 p/mnd Greenfee 79,00 p/mnd speelrechtcertificaat

Nadere informatie

Inschrijven Jeugdwerking (=groepslessen) 2014

Inschrijven Jeugdwerking (=groepslessen) 2014 Inschrijven Jeugdwerking (=groepslessen) 2014 De jeugdwerking van Rinkven voldoet aan de eisen van de VVG (Vlaamse Vereniging Golf ). Zij geven daarvoor een certificaat, de zgn. Birdie en Eagle Labels,

Nadere informatie

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden

Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Begeleiding en opvang van Nieuwe Leden Informeren = transparant communiceren Golfclub Nuclea biedt zijn leden de mogelijkheid om golf in al zijn aspecten te leren. Om de nieuwe Nuclealeden, maar ook onze

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland!

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Nederland Competitie De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Competitie Wedstrijdreglement Stableford, 18 holes Seizoen 2016 Wedstrijdreglement Stableford, 2016 NoBraGolf Competitie

Nadere informatie

D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B. B2B Netwerk 2018

D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B. B2B Netwerk 2018 D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B B2B Netwerk 2018 DOEL VAN HET B2B NETWERK Business Development via een sportief en kwalitatief netwerk van bedrijfsleiders Onze bedrijven en hun contactpersonen

Nadere informatie

INHOUD BEWIJSDOSSIER JEUGDSPORTFONDS

INHOUD BEWIJSDOSSIER JEUGDSPORTFONDS TE VOLGEN LEIDRAAD INHOUD BEWIJSDOSSIER JEUGDSPORTFONDS 2017 INHOUD BEWIJSDOSSIER JEUGDSPORTFONDS 2017 Pagina 1 DEEL I = VERPLICHTE INSTAPCRITERIA Luik I: JEUGDLEDEN 1. Jeugdleden 1.1. Aantal jeugdleden

Nadere informatie

BGA - BEGELEIDER HANDLEIDING BGA COMITE, 1 JULI 2017

BGA - BEGELEIDER HANDLEIDING BGA COMITE, 1 JULI 2017 BGA - BEGELEIDER HANDLEIDING BGA COMITE, 1 JULI 2017 1 WIE WORDT BEGELEIDER? Iedereen heeft er baat bij als nieuwe leden goed zijn opgeleid, de nieuwe leden voelen zich sneller thuis op onze club, meer

Nadere informatie