Gebruikershandleiding Zorgverlenersportaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding Zorgverlenersportaal"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding Zorgverlenersportaal Inhoud 1. Inleiding Inloggen Gebruikersnaam en Paswoord Genereren van de TOTP code Handmatig instellen Google Authenticator (iphone) Handmatig instellen Google Authenticator (Android) Automatisch instellen Google Authenticator (iphone & Android) Startpagina Zorgverlenersportaal Patiëntinformatie Patiëntinformatie Behandelbeperking Persoonlijke werknotities Contactmomenten Afspraken Afspraak maken Operatie overzicht Opname overzicht Dossier Allergieën Correspondentie Diagnoses Medicatie Metingen Uitslagen Labuitslagen Microbiologie Pathologie Radiologie... 25

2 1. Inleiding Middels het Zorgverlenersportaal verleent het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) u toegang tot de medische informatie van uw patiënten. Hierbij kunt u denken aan behandelverslagen, uitslagen van onderzoeken, metingen en patiëntbrieven. Indien u vragen of opmerkingen heeft over de medische informatie betreffende uw patiënt, neem dan contact op met de behandelend specialist. Voor vragen rond de (technische) werking van het Zorgverlenersportaal, kan u een sturen naar servicedesk@zol.be. Voor het aanvragen van toegang tot dit Zorgverlenersportaal dient u ook een te sturen naar servicedesk@zol.be met hierin uw naam en adresgegevens alsook uw RIZIV-nummer. Vervolgens ontvangt u via de post uw login gegevens.

3 2. Inloggen Het Zorgverlenersportaal van het Ziekenhuis Oost-Limburg is te bereiken via de URL: Het Zorgverlenersportaal maakt gebruik van een twee-factor authenticatie om gebruikers toegang te verlenen tot het portaal. U ontvangt van het ZOL 2 brieven met hierin enerzijds uw gebruikersnaam en paswoord en anderzijds een TOTP code waarmee de tweede factor authenticatie wordt uitgevoerd. Aan de hand van deze login gegevens kan u inloggen op het Zorgverlenersportaal: Via uw webbrowser kan u instellen dat uw gebruikersnaam en wachtwoord moeten worden opgeslagen. De TOTP code moet echter bij iedere login poging worden ingegeven. Zodra u bent ingelogd, blijft deze login een 4-tal uren actief waarna u opnieuw zal moeten inloggen.

4 2.1. Gebruikersnaam en Paswoord U ontvangt van het ZOL een brief met uw gebruikersnaam en paswoord. De gebruikersnaam voor huisartsen start met een H en vervolgens de eerste 6 cijfers van uw RIZIV code. De 1 ste keer dat u inlogt op het Zorgverlenersportaal zal u dit wachtwoord moeten wijzigen en kan u een eigen wachtwoord kiezen Genereren van de TOTP code U ontvangt van het ZOL een 2 de brief met hierin een Accesscode op basis waarvan u de TOTP code kan laten genereren. Deze TOTP code moet worden gegenereerd met een authenticator app. Wij raden hierin Google Authenticator aan, maar u kan vrij een andere authenticator app kiezen. In deze app kan u de Accesscode op de brief manueel ingeven of u kan de QR code scannen. Vervolgens zal de authenticator app een TOTP code genereren waarmee u op het Zorgverlenersportaal kan inloggen. Deze code is beperkt in tijd. Iedere 30 seconden zal de authenticator app een nieuwe TOTP code genereren.

5 Handmatig instellen Google Authenticator (iphone) Download de google authenticator app via de App Store: Klik op configuratie starten indien u de app voor het eerst gebruikt of op het + teken indien u al bestaande accounts hebt aangemaakt in de app. Kies vervolgens om de Accescode manueel in te geven (handmatige invoer).

6 Geef in het veld Account een naam in (vb. ZOL Zorgverlenersportaal). In het veld Sleutel vult u vervolgens de alfanumerieke Accesscode in die u in de brief terugvindt. Het veld Tijdsgebonden laat u actief staan. Klik vervolgens op het V icoontje rechtsbovenaan om de toegangscode op te slaan. Op het startscherm zal nu iedere 30 seconden een andere TOTP inlogcode worden gegenereerd waarmee u kan inloggen op het Zorgverlenersportaal.

7 Handmatig instellen Google Authenticator (Android) Download de google authenticator app via de Google Play Store: Klik op BEGIN indien u de app voor het eerst gebruikt of op het + teken indien u al bestaande login accounts hebt aangemaakt in de app. Kies vervolgens om de Accescode manueel in te geven (een geleverde sleutel invoeren).

8 Geef in het veld Accountnaam een naam in (vb. ZOL Zorgverlenersportaal). In het veld Uw sleutel vult u vervolgens de alfanumerieke Accesscode in die u in de brief terugvindt. Het veld Tijdsgebonden laat u geselecteerd staan. Klik vervolgens op de knop TOEVOEGEN rechts onderaan om de toegangscode op te slaan. Op het startscherm zal nu iedere 30 seconden een andere TOTP inlogcode worden gegenereerd waarmee u kan inloggen op het Zorgverlenersportaal.

9 Automatisch instellen Google Authenticator (iphone & Android) Download de google authenticator app via de App Store / Play store. Klik op het + teken om een nieuwe toegangscode toe te voegen. Kies vervolgens voor Streepjescode scannen. Scan nu de QR code die u heeft ontvangen via de post. De authenticator app heeft nu een nieuwe code gegenereerd waarmee u kan inloggen op het Zorgverlenersportaal. Iedere 30 seconden zal deze TOTP inlogcode worden ververst.

10 3. Startpagina Zorgverlenersportaal Nadat u succesvol bent ingelogd, komt u op de startpagina van het Zorgverlenersportaal terecht. Rechts bovenaan ziet u uw loginnaam alsook de uitlog knop om het portaal te verlaten. In de linker navigatiebalk ziet u 3 knoppen: Home Patiënt zoeken Opgenomen patiënten De knop van de actieve pagina (in onderstaande screenshot de Home knop) is altijd opgelicht. Via de patiënt zoeken knop komt u in het zoekscherm waarmee u één van uw patiënten kan opzoeken. Dit kan aan de hand van het ZOL Patiëntnummer, het Rijksregisternummer (RRN) of een combinatie van de naam van de patiënt (geboortenaam), zijn geboortedatum en het geslacht. Via de knop Recente kan u recent opgezochte patiënten terugvinden.

11 Als u de nodige zoekcriteria heeft ingegeven en op de Zoeken knop heeft geklikt, dan worden de zoekresultaten getoond. Via de knop Selecteer deze patiënt kan u naar het specifieke patiëntdossier navigeren. Via de knop Opgenomen patiënten krijg u een overzicht van de patiënten waarmee u een behandelrelatie heeft én die momenteel of recent (afgelopen 3 dagen) zijn opgenomen. Door de patiënt te selecteren, wordt onderaan in het scherm de patiëntgegevens getoond alsook de knop Ga verder met deze patiënt. Door hierop te klikken kan u naar het specifieke patiëntdossier navigeren. BELANGRIJK: u kan enkel de patiëntendossiers openen van de patiënten waarmee u een behandelrelatie heeft én waarbij deze behandelrelatie in het ZOL bekend is. Indien u geen toegang heeft tot het patiëntdossier van één van uw patiënten, dan zal de patiënt bij een volgende afspraak bij het ZOL dit moeten doorgeven bij de inschrijving zodat de huisarts kan gewijzigd worden en u vanaf dat moment wel toegang heeft tot het patiëntdossier.

12 4. Patiëntinformatie Na het selecteren van de patiënt wordt het tabblad Patiëntinformatie geopend. In de bovenste navigatiebalk zie u 6 knoppen die elke verwijzen naar een specifieke hoofdpagina binnen het Zorgverlenersportaal: Huisje: hiermee gaat u terug naar de startpagina van het portaal Zoeken: hiermee gaat u terug naar het patiënten zoeken scherm Patiëntinformatie Contactmomenten Dossier Uitslagen Deze laatste 4 knoppen worden verder in deze paragraaf uitgebreid beschreven. Per hoofdpagina ziet u aan de linkerkant verschillende knoppen die verwijzen naar sub pagina s binnen de hoofdpagina. Voor de pagina Patiëntinformatie ziet u voor deze pagina 3 knoppen: Patiëntinformatie Behandelbeperking Persoonlijke werknotities 4.1. Patiëntinformatie Hierin ziet u de basisgegevens van de patiënt alsook van de huisarts.

13 4.2. Behandelbeperking Deze pagina toont eventuele behandelbeperkingen die binnen het ZOL zijn geregistreerd voor deze patiënt. Door te klikken op de knop toon inhoud wordt de detail informatie van de behandelbeperking getoond: 4.3. Persoonlijke werknotities Op deze pagina ziet u uw persoonlijke werknotities voor de betreffende patiënt. Deze notities zijn enkel zichtbaar voor de betreffende huisarts en niet zichtbaar voor artsen of verpleegkundigen van het ZOL. Via de knop werknotitie toevoegen kan u een notitie toevoegen.

14 5. Contactmomenten De pagina Contactmomenten geeft een overzicht van de contacten die uw patiënt heeft gehad of nog zal hebben met het ZOL. In de linker navigatiebalk ziet u 4 knoppen: Afspraken Afspraak maken Operatie overzicht Opname overzicht 5.1. Afspraken Deze pagina geeft een overzicht van de historische en toekomstige afspraken van de patiënt. Het wijzigen of annuleren van toekomstige afspraken via het portaal is niet mogelijk en dient telefonisch gedaan te worden Afspraak maken Via de pagina Afspraak maken kan de huisarts een afspraak plannen voor de patiënt bij een arts van het ZOL. Dit is niet voor iedere discipline mogelijk.

15 Klik op het specialisme waarvoor u een afspraak wilt maken. Afhankelijk van het specialisme is er een opdeling gemaakt in functie van de artsen die bepaalde specialisaties hebben binnen het specialisme. Klik op de knop Afspraak maken om een afspraak vast te leggen bij een arts. Indien er meerdere artsen deze raadpleging houden alsook de raadpleging op meerdere locaties doorgaat, zal u deze keuzes moeten maken. Vervolgens krijgt u een overzicht van de beschikbare afspraken.

16 Door te klikken op Meer zoekopties kunnen specifieke uren of dagen aangeduid worden waarop de afspraak moet plaatsvinden. Klik op de knop Plan deze afspraak om de afspraakmoment te selecteren en klik op Volgende om de afspraak definitief vast te leggen Operatie overzicht Deze pagina geeft een overzicht van de geplande en de reeds uitgevoerde operaties.

17 5.4. Opname overzicht Deze pagina geeft een overzicht van de huidige/geplande opnames en de historische opnames.

18 6. Dossier De pagina Dossier geeft een overzicht van de gegevens in het basisdossier van uw patiënt. In de linker navigatiebalk ziet u 5 knoppen: Allergieën Correspondentie Diagnoses Medicatie Metingen 6.1. Allergieën De allergieën van de patiënt voor zover gekend binnen het ZOL worden hier getoond Correspondentie Alle brieven die door de ZOL artsen worden gemaakt zijn zichtbaar op de Correspondentie pagina vanaf het moment dat de arts de brief geaccordeerd heeft.

19 Door te klikken op een specifieke lijn wordt de inhoud van de brief getoond. Om de brief in PDF formaat te openen, kan er worden geklikt op de knop Open als PDF.

20 6.3. Diagnoses Deze pagina geeft een overzicht van de geregistreerde diagnoses alsook welke arts de diagnose heeft gesteld Medicatie De medicatie pagina geeft een overzicht van enerzijds de thuismedicatie van de patiënt alsook de klinische medicatie die aan de patiënt tijdens de opname is voorgeschreven. De klinische medicatie zal dus enkel ingevuld zijn voor opgenomen patiënten. Bij opgenomen patiënten wordt ook de thuismedicatie omgezet naar klinische medicatie gedurende de duur van de opname. Als de patiënt wordt ontslaan, dan wordt de klinische medicatie omgezet naar thuismedicatie. Wat betreft de ambulante patiënten geeft de thuismedicatie enkel een overzicht van de binnen het ZOL gekende thuismedicatie voor zover de patiënt deze medicatie heeft doorgegeven aan de ZOL arts.

21 6.5. Metingen Deze pagina geeft een overzicht van een beperkt aantal metingen van de vitale functies van de patiënt afgenomen tijdens zijn ambulant bezoek of zijn klinische opname. De meest recente meting wordt rechts getoond. Via de knoppen onderaan het scherm kan er naar eerdere meetresultaten genavigeerd worden.

22 7. Uitslagen De pagina Uitslagen geeft een overzicht van de resultaten van de aangevraagde onderzoeken van uw patiënt. In de linker navigatiebalk ziet u 4 knoppen: Labuitslagen Microbiologie Pathologie Radiologie 7.1. Labuitslagen De pagina Labuitslagen geeft een overzicht van de labo resultaten van de patiënt. De 5 meest recente uitslagen worden standaard getoond, maar via navigatie knoppen onderaan of bovenaan de uitslagentabel kan genavigeerd worden naar eerdere resultaten. Afwijkende resultaten worden in het blauw (te laag) of in het rood (te hoog) gemarkeerd. Via de knop Zoekopties kan een specifiek resultaat binnen een op te geven periode opgezocht worden.

23 7.2. Microbiologie Deze pagina geeft een overzicht van de aangevraagde labo microbiologie testen per afnamedatum. Door te klikken op een rij uit het overzicht komt er een popup scherm met de resultaten van de aanvraag.

24 7.3. Pathologie Deze pagina geeft een overzicht van de aangevraagde pathologie testen per afnamedatum. Door te klikken op een rij uit het overzicht komt er een popup scherm met de resultaten van de aanvraag.

25 7.4. Radiologie Deze pagina geeft een overzicht van de aangevraagde radiologie onderzoeken testen per afnamedatum. Door te klikken op een specifieke radiologie onderzoek komt er een popup scherm met de resultaten van het onderzoek.

26 Bovenaan de pagina is ook een knop voorzien om de Pacs on web viewer op te starten, waarmee u de beelden van het onderzoek (na inloggen op deze website) kan raadplegen. Raadplegen beelden via de Pacs on web viewer:

Handleiding Zorgverlenersportaal

Handleiding Zorgverlenersportaal Handleiding Zorgverlenersportaal Franciscus Gasthuis & Vlietland 27-9-2016 Versie 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 1.1. Algemeen pag. 3 1.2 Leeswijzer pag. 3 2. Het Zorgverlenersportaal in vogelvlucht

Nadere informatie

Handleiding Zorgverlenersportaal

Handleiding Zorgverlenersportaal Handleiding Zorgverlenersportaal Inleiding Per 7 januari 2019 kunnen huisartsen werkzaam in de hele regio van het Dijklander Ziekenhuis gebruik maken van het zorgverlenersportaal. Het zorgverlenersportaal

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Zorgportaal SharePoint

Zorgportaal SharePoint Zorgportaal SharePoint Zorgverlenersportaal Gebruiksaanwijzing Bewerkdatum: 21-9-2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

Handleiding. Webtoepassingen. Juli/2014. Vzw Stijn Breugelweg Overpelt

Handleiding. Webtoepassingen. Juli/2014. Vzw Stijn Breugelweg Overpelt Handleiding Webtoepassingen Juli/2014 Vzw Stijn Breugelweg 200 3900 Overpelt Inhoudsopgave 1. AANMELDEN... 1 1.1. Authenticatiekeuze... 1 1.2. Aanmelden met identiteitskaart... 1 1.2.1. Kaartlezer installeren...

Nadere informatie

Handleiding Inloggen in SIRO

Handleiding Inloggen in SIRO Handleiding Inloggen in SIRO Binnenkort wordt de inlogprocedure van SIRO gewijzigd. Dit betekent dat u voortaan bij het inloggen een extra authenticatiestap moet uitvoeren via Google Authenticator. Zo

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding: Mijn Nij Smellinghe voor patiënten

Inhoudsopgave. Handleiding: Mijn Nij Smellinghe voor patiënten Inhoudsopgave Het patiëntenportaal van Nij Smellinghe... 2 Wat heeft u nodig?... 3 Wat is DigiD?... 3 DigiD aanvragen... 3 Inloggen op het patiëntenportaal met DigiD... 4 Inloggen op het patiëntenportaal

Nadere informatie

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal In deze folder leest u hoe Mijn SKB werkt, welke gegevens u kunt inzien en wat u kunt doen met Mijn SKB. Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Als patiënt

Nadere informatie

Pag. 2. Pag. 3. Pag. 6. Pag. 8. Pag. 10. Pag. 14. Pag. 16

Pag. 2. Pag. 3. Pag. 6. Pag. 8. Pag. 10. Pag. 14. Pag. 16 1 Pag. 2 Pag. 3 Pag. 6 Pag. 8 Pag. 10 Pag. 14 Pag. 16 2 gebruikersnaam en wachtwoord en klikt op de link 'Controle via sms aanvragen'. MijnAlrijne is een zogenaamd patiëntenportaal. Een portaal is een

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

HANDLEIDING DOSSIER.NU. Handleiding Dossier.nu. Vertrouwelijk DOCUMENT VERSIE 1.0 DATUM CLASSIFICATIE

HANDLEIDING DOSSIER.NU. Handleiding Dossier.nu. Vertrouwelijk DOCUMENT VERSIE 1.0 DATUM CLASSIFICATIE HANDLEIDING DOSSIER.NU DOCUMENT Handleiding Dossier.nu VERSIE 1.0 DATUM 11-02-2019 CLASSIFICATIE Vertrouwelijk Inhoud 1. Uitnodigingsmail... 3 2. Gebruikersaccount aanmaken... 4 3. Inloggen... 5 4. Dossier.nu...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Klantgebruikers MijnWVDB WVDB Adviseurs Accountants Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Accorderen 3. Dossier 3.1 Bestanden inzien 3.2 Bestanden uploaden 4. Wisselen tussen bv s en personen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden...

Nadere informatie

Two Factor Authenticatie

Two Factor Authenticatie Two Factor Authenticatie Inleiding In het kader van de wet gebruik BSN in de zorg en NEN 7510 Informatiebeveiliging in de zorg dient er bij de gebruiker borging te zijn van authenticatie van gebruikers

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden...

Nadere informatie

Handleiding ------- MijnTjongerschans

Handleiding ------- MijnTjongerschans Handleiding ------- MijnTjongerschans Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnTjongerschans 3 1.2 DigiD 3 1.3 Vragen? 3 2. Aanmelden en uitloggen 4 2.1 Aanmelden 4 2.1.1 Inloggen met ZD-nummer 4 2.1.2

Nadere informatie

EasyNurse App CURSUS

EasyNurse App CURSUS EasyNurse App CURSUS INHOUDSOPGAVE 1. Inloggen... 1 1.1 Voorwaarde... 1 1.2 Inloggen... 2 2. Gebruik app... 4 2.1 Notificaties... 5 2.2 Kalenderfunctie... 5 2.3 Werklijst... 6 2.3.1 Detail van bezoek:

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest

Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest Direct toegang tot uw medisch dossier Met het patiëntenportaal Mijn Noordwest heeft u als patiënt van Noordwest Ziekenhuisgroep direct toegang tot uw medisch dossier.

Nadere informatie

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Inhoudsopgave 1. Uitleg Two factor authentication 2 2. Android apparaat 3 3. ios apparaat 8 4. Reset Authenticator app 12 2 1 Uitleg Two factor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2.

Nadere informatie

Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 4 september 2017

Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 4 september 2017 Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 4 september 2017 Handleiding LROI Data invoer maart 2017. Wijzigingen voorbehouden. 2014-2016 by LROI-Reports. All rights reserved.

Nadere informatie

Handleiding schoolware ouders

Handleiding schoolware ouders Vrije Basisschool De Wegwijzer Handleiding schoolware ouders Inloggen Ga naar de website van de school en klik bovenaan in het menu op Schoolware. Er zal een nieuw venster openen. Uw gebruikersnaam is

Nadere informatie

Handleiding Paradigma-Online

Handleiding Paradigma-Online Handleiding Paradigma-Online het verzuimregistratie- en communicatiesysteem van uw arbodienstverlener Argo Advies Inhoudsopgave 1. Activeren account en inloggen systeem 2. Instructievideo s 3. Van start

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Versie 1.03

Aanvullende handleiding Versie 1.03 Webtoepassing voor letsgroepen Aanvullende handleiding Versie 1.03 maart 2017 LETS Brugge (beheerder.letsbrugge@gmail.com) eland handleiding V1.03.doc 1 1. Inhoudstafel 1. Inhoudstafel...2 2. Login, paswoord

Nadere informatie

Handleiding overgang van InfoWeb naar Zermelo 3

Handleiding overgang van InfoWeb naar Zermelo 3 Handleiding overgang van InfoWeb naar Zermelo 3 Inleiding Vanaf komend schooljaar zal InfoWeb vervangen gaan worden door Zermelo 3. Deze handleiding beschrijft het gebruik van Zermelo 3 voor het bekijken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Training Cyberlab huisartsen en huisarts assistentes MCC Omnes

Training Cyberlab huisartsen en huisarts assistentes MCC Omnes Training Cyberlab huisartsen en huisarts assistentes MCC Omnes Orderinvoer Resultaatconsultatie Normaal gesproken inloggen via HIS (dmv. API). Instellingen Cyberlab TetraHIS Echter is het ook mogelijk

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: 071-5262449 E-mail: trombosedienst@lumc.nl www.trombosedienst-leiden.nl

Nadere informatie

Monitor noodverlichting met

Monitor noodverlichting met Monitor noodverlichting met HANDLEIDING E-Monitor is een product van Lighting Controls B.V. Pagina 1 Pagina 2 Wat is? De E-Monitor software heeft als doel het monitoren van DALI Noodverlichting via het

Nadere informatie

Overal en altijd. Dat is MijnDijklander. Handleiding. Toegang tot uw medisch dossier

Overal en altijd. Dat is MijnDijklander. Handleiding. Toegang tot uw medisch dossier Toegang tot uw medisch dossier Overal en altijd Dat is MijnDijklander d Handleiding Inhoudsopgave Wat is MijnDijklander? pag. 4 Wat heeft u nodig? pag. 5 Wat is DigiD DigiD aanvragen Inloggen op MijnDijklander

Nadere informatie

Installatie app. voor Android en IOS

Installatie app. voor Android en IOS Installatie app voor Android en IOS Installatie van de gdmss Lite / idmss Lite app Android: Ga naar Google Play Zoek naar gdmss. Kies dan voor gdmss Lite, deze is gratis en biedt genoeg functies voor de

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Inhoud. 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon) INSTRUCTIE ECD GEBRUIKEN OP DE SMARTPHONE Vragen? Stuur een naar

Inhoud. 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon) INSTRUCTIE ECD GEBRUIKEN OP DE SMARTPHONE Vragen? Stuur een  naar Inhoud 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon)... 1 1.1 Inloggen... 2 1.2 Startscherm... 3 1.3 Dagelijks werk... 3 1.3.1 Geplande afspraken bekijken... 3 1.3.2 Details afspraak, rapportage, metingen, uren

Nadere informatie

Handleiding Web viewer Huisartsen Antwerpse Regionale Hub

Handleiding Web viewer Huisartsen Antwerpse Regionale Hub Handleiding Web viewer Huisartsen Antwerpse Regionale Hub Versie 1.0 Antwerpse regionale hub Handleiding Web viewer Huisartsen 1 INHOUD Algemene informatie rond de HUB... 2 Voorwaarden... 3 Hoe de hub

Nadere informatie

Handleiding inloggen met tweestapsverificatie

Handleiding inloggen met tweestapsverificatie Handleiding inloggen met tweestapsverificatie Inhoud Tweestapsverificatie... 2 Voorbereiding... 2 1 De eerste keer inloggen met tweestapsverificatie... 3 2 Code opvragen per e-mail... 6 3 Code opvragen

Nadere informatie

CYBERLAB RESULTATENSERVER LABO-UITSLAGEN

CYBERLAB RESULTATENSERVER LABO-UITSLAGEN CYBERLAB RESULTATENSERVER LABO-UITSLAGEN 1. AANMELDEN https://labonline.azmol.be/cyberlab/login.jsp Indien u nog geen login hebt, kan u er één aanvragen via de link linksboven op deze pagina. 2. RESULTAATCONSULTATIE

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 14-11-2016 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest

Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest Direct toegang tot uw medisch dossier Met het patiëntenportaal Mijn Noordwest heeft u als patiënt van Noordwest Ziekenhuisgroep direct toegang tot uw medisch dossier.

Nadere informatie

Deze handleiding is bedoeld voor huisartsen en verwijzers die toegang hebben tot mijnradboudpatiënten.

Deze handleiding is bedoeld voor huisartsen en verwijzers die toegang hebben tot mijnradboudpatiënten. mijnradboudpatiënten Deze handleiding is bedoeld voor huisartsen en verwijzers die toegang hebben tot mijnradboudpatiënten. Inhoud Inleiding... 1 Inloggen mijnradboudpatiënten... 2 Het hoofdscherm:...

Nadere informatie

Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur

Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur B e w e e g k u u r L S A Handleiding 5 mei 2011 B e w e e g k u u r L S A 2 1 Inleiding: Deze handleiding geeft informatie over het verkrijgen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor reguliere patiënten Web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding voor reguliere patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding voor reguliere patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Versie: 4.0 Datum: 10 september 2015 Handleiding Tropaz, regulier Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz. Tropaz

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

Verkorte handleiding Huisartsportaal

Verkorte handleiding Huisartsportaal Verkorte handleiding Huisartsportaal 1. Inleiding Met ingang van 6 oktober is het huisartsportaal van Bernhoven veranderd. Deze handleiding beschrijft de werking van het nieuwe portaal. Er is gepoogd de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

CYBERLAB - HANDLEIDING

CYBERLAB - HANDLEIDING CYBERLAB - HANDLEIDING 1. AANMELDEN https://labonline.azmol.be/cyberlab/login.jsp ofwel via www.azmol.be Zorgverlener - Toepassingen Indien u nog geen login hebt, kan u er één aanvragen via de link linksboven

Nadere informatie

Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda

Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda Als patiënt van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft u toegang tot het zorgportaal Mijn.vanweelbethesda. Dit is een website die gekoppeld is aan het beveiligde Elektronisch

Nadere informatie

Toegang tot uw medisch dossier. Overal en altijd A B C D. Dat is Mijn Westfriesgasthuis. Handleiding

Toegang tot uw medisch dossier. Overal en altijd A B C D. Dat is Mijn Westfriesgasthuis. Handleiding Toegang tot uw medisch dossier Overal en altijd Dat is Mijn Westfriesgasthuis 23 A B C D? Handleiding 2 Mijn Westfriesgasthuis Patiëntenportaal Handleiding INHOUDSOPGAVE Wat is Mijn Westfriesgasthuis?

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 16-08-2017 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

HANDLEIDING CYBERLAB V9.4

HANDLEIDING CYBERLAB V9.4 HANDLEIDING CYBERLAB V9.4 Door : Diagnostiek voor U Versie : 12-0310 Datum : Oktober 2018 HandCyberlab.okt2018.12-0310 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 1.1 Systeemeisen 3 2. STARTPAGINA EN INLOGGEN 4 2.1 Eerste

Nadere informatie

Handleiding EduArte Studentenportaal.

Handleiding EduArte Studentenportaal. Studentenportaal Handleiding EduArte Studentenportaal. Beste student, in deze handleiding is beschreven de instructies om te kunnen inloggen op het studentenportaal van het Hoornbeeck College en welke

Nadere informatie

Hoe werkt mijnhmc? Apparatuur en software Inloggen met DigiD Heeft u een verwijzing, maar bent u nog geen patiënt van HMC?

Hoe werkt mijnhmc? Apparatuur en software Inloggen met DigiD Heeft u een verwijzing, maar bent u nog geen patiënt van HMC? mijnhmc mijnhmc is een beveiligde website waar u gegevens over uw behandeling bij Haaglanden Medisch Centrum (HMC) kunt inzien en regelen. In deze folder kunt u lezen hoe mijnhmc werkt en wat u allemaal

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal

Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal Inhoud Inhoud 0 Inleiding 2 1. Registreren en inloggen 3 1.1. Account aanmaken 3 1.2. Tweeweg-authenticatie 3 1.3. Nieuwe gebruiker aanmaken

Nadere informatie

Voordat je thuis in Vetware kan moet je dus één keer de toegang voorbereiden op de Universiteit Utrecht!

Voordat je thuis in Vetware kan moet je dus één keer de toegang voorbereiden op de Universiteit Utrecht! Directie ITS Information and Technology Services HANDLEIDING Thuiswerken met Vetware Deze handleiding beschrijft hoe je vanuit huis toegang kunt krijgen tot Vetware. Het is verdeeld in twee delen; de voorbereiding

Nadere informatie

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP Gebruik van de Belle Fleur Konnect App Deze korte handleiding gaat specifiek over de werking van de Belle fleur Konnect App! De app is te downloaden in de Google Play

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN FRANCISCUS PATIËNTENPORTAAL (LONGZIEKTEN) FRANCISCUS GASTHUIS

HANDLEIDING MIJN FRANCISCUS PATIËNTENPORTAAL (LONGZIEKTEN) FRANCISCUS GASTHUIS HANDLEIDING MIJN FRANCISCUS PATIËNTENPORTAAL (LONGZIEKTEN) FRANCISCUS GASTHUIS Inleiding Als patiënt van Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft u na inloggen met uw DigiD toegang tot de beveiligde website

Nadere informatie

Werkinstructie gebruik Amphia Portaal

Werkinstructie gebruik Amphia Portaal Van Kenniskern EPD Datum 08-1-2019 Applicatie EpicCare Link Versie 1 Doelgroep Huisartsen Amphia Portaal voor de huisarts In het Amphia Ziekenhuis wordt gebruik gemaakt van een Elektronisch Patiënten Dossier

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 17-01-2018 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 02-11-2017 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 535 086 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 3 2.1 De eerste keer aanmelden... 3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding VOOR INTRAMED MOBIEL Versie 9 Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is een web applicatie. Daarmee kun je je eigen agenda inzien en gedeeltelijk beheren. Je hebt de beschikking over de volgende

Nadere informatie

Handleiding inloggen Webwerken en installeren van de App Google Authenticator

Handleiding inloggen Webwerken en installeren van de App Google Authenticator Handleiding inloggen Webwerken en installeren van de App Google Authenticator Deze handleiding is voor het inloggen op het Webwerken portaal met de App op uw mobiele telefoon. Installeren Citrix Receiver

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Peridos Invulinstructie labaanvraagformulier NIPT

Peridos Invulinstructie labaanvraagformulier NIPT Peridos Invulinstructie labaanvraagformulier NIPT Plaats: Utrecht Datum: 15-03-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.0 1. Inleiding Minister Edith Schippers heeft opdracht gegeven vanaf 1 april

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding VOOR INTRAMED MOBIEL versie 4 Inhoudsopgave (Untitled) Hoofdstuk 1... 1 1.1 Instellingen... 1 1.2 Intramed mobiel gebruiken... 7 III Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is een web applicatie.

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Bekijken van beelden via tablet of smartphone (Android)

Bekijken van beelden via tablet of smartphone (Android) Hoogstraatsebaan 51 2390 OOSTMALLE Tel: 03/464 03 37 Fax: 03/297 88 36 Min. B. Z. 20 1496.04 www.jacobsbeveiliging.be Incert B-1646/c Ondnr. BTW BE 0894.815.694 Bekijken van beelden via tablet of smartphone

Nadere informatie

Instructie t.b.v. gebruikers (versie )

Instructie t.b.v. gebruikers (versie ) Inhoudsopgave. Inloggen.... Contact maken met server.... Inloggen gebruiker figuur....3 Wachtwoord vergeten figuur.... Patiëntgegevens... 3. Openen patiënt dossiers... 3.. Startscherm zorgpad figuur 6...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport 1. Inleiding In deze handleiding staat beschreven hoe u kunt inloggen op de GTS webapplicatie Gasport via Multi-Factor Authentication (MFA). Voordat u kunt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst STAR-SHL Telefoon: 010 289 0350/ 076 502 9150 e-mail: info@srtb.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding GBS-portal

Handleiding GBS-portal Handleiding GBS-portal Versie 1.0 18 januari 2019 Inhoud 1. De eerste keer inloggen... 3 Stap 1: Voorkeursoptie kiezen... 3 Stap 2: Gegevens invullen... 3 Telefoonnummer... 3 Koppelen van de app... 3 2.

Nadere informatie

Handleiding OuderApp

Handleiding OuderApp Handleiding OuderApp Inhoud 1 1. Inleiding... 3 2. Gebruik van de app... 4 2.1 Voor de eerste keer inloggen... 4 3. Mijn kind... 5 3.1 Foto s... 5 3.2 Dagboek... 5 3.3 Snel-klik functies... 5 4. Postvak...

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

Handleiding Verkoopmodule Verkoper 11-5-2010 WOSI

Handleiding Verkoopmodule Verkoper 11-5-2010 WOSI Handleiding Verkoopmodule Verkoper 11-5-2010 WOSI Inhoud Algemeen... 4 Hoofdpagina... 5 Verkoop... 7 Verkoop overzicht...7 VHE s... 8 VHE s... 8 Klanten... 9 Klanten... 9 Nieuwe Klant... 10 Geïnteresseerden...11

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2

Nadere informatie

Handleiding Data invoer in LROI

Handleiding Data invoer in LROI Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 5 december 2016 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Systeemeisen... 3 Inloggen LROI portaal... 4 Eerste keer inloggen of wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

3. Een scherm met persoonlijke gegevens verschijnt. Vul de gegevens aan en druk vervolgens op Bevestigen.

3. Een scherm met persoonlijke gegevens verschijnt. Vul de gegevens aan en druk vervolgens op Bevestigen. HANDLEIDING MYWELLNESS Aanmaken MyWellness account 1. Geef uw e-mail adres door aan uw instructeur of stuur e-mail naar info@bewegingscentrumdrachten.nl 2. U ontvangt een activatie e-mail van Bewegingscentrum

Nadere informatie

Afname en scoring van de BYI-2-NL op het online platform Q-global

Afname en scoring van de BYI-2-NL op het online platform Q-global Afname en scoring van de BYI-2-NL op het online platform Q-global Aanmelden Om een test te kunnen afnemen of scoren op het online platform, dient u zich eerst aan te melden als gebruiker. Raadpleegt u

Nadere informatie

Handleiding ProActive app. Installatie en account koppelen

Handleiding ProActive app. Installatie en account koppelen Handleiding ProActive app Installatie en account koppelen Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Installatie voor Android 3 3. Installatie voor ios 4 4. Eerste keer inloggen en uw account koppelen 4 4.1. Toegangscode...5

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn VieCuri De regie op uw zorg steeds meer in eigen hand gemakkelijk veilig handig thuis Met MijnVieCuri heb ik de regie steeds

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Versie: 4.0 Datum: 21 augustus 2015 1 Handleiding Tropaz zelfcontrole Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz.

Nadere informatie

Handleiding overgang van InfoWeb naar Zermelo 3

Handleiding overgang van InfoWeb naar Zermelo 3 Handleiding overgang van InfoWeb naar Zermelo 3 Inleiding Vanaf week 50 zal InfoWeb vervangen gaan worden door Zermelo 3. Deze handleiding beschrijft het gebruik van Zermelo 3 voor het bekijken van de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2.

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Twee-factor-authenticatie (2FA)

Twee-factor-authenticatie (2FA) Twee-factor-authenticatie (2FA) Inleiding Als u via een wachtwoord inlogt op het portal, dan is het mogelijk uw account extra te beveiligen door twee-factor-authenticatie te koppelen. Twee-factor-authenticatie,

Nadere informatie

Pearson Clinical Assessment. Afname en scoring van de BDI-II-NL-R. Q-global TM Handleiding

Pearson Clinical Assessment. Afname en scoring van de BDI-II-NL-R. Q-global TM Handleiding Pearson Clinical Assessment Afname en scoring van de BDI-II-NL-R Q-global TM Handleiding AFNAME EN SCORING VAN DE BDI-II-NL-R OP HET ONLINE PLATFORM Q-GLOBAL AANMELDEN Om een test kunnen afnemen of scoren

Nadere informatie