ZAKELIJK FINANCIËLE DIENSTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZAKELIJK FINANCIËLE DIENSTEN"

Transcriptie

1 ZAKELIJK FINANCIËLE DIENSTEN 1.

2 MAZDA ZAKELIJK GEDREVEN DOOR PASSIE Als ondernemer wilt u het allerbeste voor uw bedrijf. De beste werkruimte, de beste middelen en de beste mensen. En dat allemaal tegen de beste prijs. Dat perfectionisme, die passie, geldt natuurlijk ook voor uw wagenpark. Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Zij moeten uitstralen waar u voor staat: stijl, betrouwbaarheid en professionaliteit. Als gepassioneerde autobouwers kunnen we daarover meepraten. Dag in, dag uit zijn onze mensen bezig om onze auto s nog mooier, leuker, veiliger en duurzamer te maken. Die passie is terug te zien in het resultaat: elke Mazda is een schoolvoorbeeld van Japans vakmanschap, waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Dat maakt een Mazda de ideale auto voor u en uw medewerkers. WAT MAAKT EEN MAZDA VAN DE ZAAK ZO BIJZONDER? Het bekroonde KODO-design, de erkende veiligheid en de vooruitstrevende techniek het draagt allemaal bij aan de ultieme rijbeleving. Zodra u plaatsneemt achter het stuur van een Mazda voelt u die ongekende eenheid met de auto. Daardoor komt u beter uitgerust aan bij uw zakelijke afspraken. En dan hebben we het nog niet gehad over de financiële voordelen. Speciaal voor de zakelijk rijder zijn er de Business-modellen van Mazda. Ondanks de heel rijke uitrusting hebben die een lagere fiscale waarde. Overigens heeft de ANWB de Mazda CX-3 en CX-5 uitgeroepen tot SUV en occasion met de beste restwaarde. Dat betekent dus minder afschrijving en lagere autokosten. Laten we eerlijk zijn, uw medewerkers verdienen het ook. Zij zijn het fundament van uw bedrijf en streven met ongekende passie naar het allerbeste resultaat. Het zijn onmisbare krachten, die u graag blij maakt. Een Mazda van de zaak draagt daar ongetwijfeld aan bij. Ook op het gebied van betrouwbaarheid scoren onze modellen hoog. Niet voor niets heeft Mazda een torenhoge notering op de Reliability Index van de Britse verzekeraar Warranty Direct. Dit vertaalt zich in lage onderhoudskosten én scherpe leasetarieven. 2.

3 Maar zakendoen doe je nooit alleen. Daarom staat uw Mazdadealer altijd klaar voor advies en hulp. Dichtbij en persoonlijk. Als collega-ondernemer is hij een gedreven metgezel. Hij kent uw bedrijf en neemt u alle zorgen uit handen. Zo kan hij u ook informeren over onze financiële diensten en kunt u zich helemaal focussen op inderdaad ondernemen. Kortom: met de zakelijke oplossingen van Mazda doet u de allerbeste keuze voor uw bedrijf. Gebouwd op ervaring, gedreven door passie. Net als u. Wilt u meer weten over Mazda Zakelijk? Kijk op mazda.nl/zakelijk MAZDA ZAKELIJK IN HET KORT stijlvol, betrouwbaar en professioneel visitekaartje van uw bedrijf minder afschrijving, dus lagere autokosten persoonlijk advies van uw Mazda-dealer de mooiste beloning voor u en uw medewerkers de allerbeste keuze voor uw bedrijf 3.

4 4.

5 FINANCIËLE KEUZEWIJZER WILT U UW MAZDA ZAKELIJK OF PRIVÉ RIJDEN? ZAKELIJK PRIVÉ WILT U DE AUTO OP UW BALANS*? U kunt kiezen om zelf de auto te activeren op uw balans of voor een constructie waarbij uw Mazda op de balans van Mazda Leasing komt ZIE BROCHURE PRIVÉ JA NEE FINANCIAL LEASE Ga naar pag. 9 OPERATIONAL LEASE Ga naar pag. 6 WILT U EXTRA ZEKERHEID EN GEEN FINANCIËLE VERRASSINGEN? JA NEE U KUNT UW MAZDA FINANCE-CONTRACT UITBREIDEN MET: MAZDA AUTOVERZEKERING Ga naar pag. 14 MAZDA PLUS GARANTIE Ga naar pag. 18 *voor bedrijven die niet verplicht zijn de IFRS16 boekhoudregels te hanteren, zoals beursgenoteerde ondernemingen en bedrijven met een moedermaatschappij in de USA. 5.

6 MAZDA OPERATIONAL LEASE MAZDA RIJDEN ZONDER ZORGEN Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, biedt Mazda Leasing een full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe Mazda. De auto blijft eigendom van Mazda Leasing en aan het einde van het contract levert u de auto gewoon weer in. Het enige wat u nog hoeft te regelen is het regelmatig wassen en voltanken van uw auto. Zelfs dat tanken kunnen we makkelijker maken met de optionele brandstofpas. DE VOORDELEN OP EEN RIJ: u betaalt een vast bedrag per maand inclusief wegenbelasting, allriskdekking en internationale pechhulp voor alle reparaties, onderhoud en schade kunt u terecht bij uw Mazda-dealer ONDERHOUD, REPARATIE EN BANDEN Uw Mazda-dealer is altijd uw aanspreekpunt voor reparaties, onderhoud en vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander garagebedrijf om bijvoorbeeld de banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel van eventuele schade aan uw Mazda. Bij uw Mazda-dealer is uw Mazda in vertrouwde handen. VERZEKERINGSDEKKING (ALL RISK) Het verzekeren van een leaseauto gaat anders in zijn werk dan dat van een privéauto. De verzekering voor een leaseauto bestaat uit een unieke allriskdekking, die in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw Mazda dekt. U sluit hiermee elk financieel risico uit. Als u schade heeft aan uw auto, dan zorgen wij ervoor dat uw Mazda naar de Mazda-dealer wordt gebracht voor het herstel van de schade. VERVANGEND VERVOER Mobiliteit is belangrijk voor u. Daarom is het leasecontract optioneel te voorzien van vervangend vervoer. Dus wanneer uw Mazda onverhoopt voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar uw dealer moet, dan krijgt u gedurende de reparatieperiode de beschikking over een vervangende auto. 6.

7 7.

8 8.

9 MAZDA FINANCIAL LEASE MAZDA RIJDEN ZONDER GROTE INVESTERING Mazda Finance biedt de ondernemer die helderheid en zekerheid wil Financial Lease aan. Met Financial Lease rijdt u uw nieuwe Mazda voor een vast financieringsbedrag per maand. Anders dan bij reguliere banken kunt u bij Mazda Finance de aflossingsvrije slottermijn in uw financiering opnemen. Dat scheelt aanzienlijk in uw maandlasten. DE VOORDELEN OP EEN RIJ: u bent direct economisch eigenaar fiscale voordelen; afschrijving en renteaftrek lage maandtermijnen mogelijk door gebruik van een slottermijn slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en géén aflossing. Dat scheel aanzienlijk in de maandlasten. Een goede slottermijn is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Mazda. U BETAALT, DUS U BEPAALT Na betaling van de slottermijn is de Mazda helemaal van u. U kunt uw Mazda dan inruilen voor een nieuwe of gewoon doorrijden. Alle andere autokosten hebt u zelf in de hand, zoals verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Zo houdt u de controle over de autokosten. BEPAAL ZELF UW MAANDBEDRAG Bij een financiering bij uw bank betaalt u rente en aflossing over het hele bedrag. Het financial leasecontract van Mazda Finance is speciaal afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Mazda. Daarom kunt u bij Mazda een aflossingsvrij deel opnemen in uw financieringscontract; dat deel noemen wij de DIT REGELT U ZELF brandstof motorrijtuigenbelasting verzekering onderhoud en eventuele reparaties vervangend vervoer 9.

10 REKENVOORBEELDEN VOORBEELD 1 FINANCIERING MET HOGE SLOTTERMIJN Stel: u financiert uw nieuwe Mazda. Met Mazda Financial Lease lost u de auto in gelijke maandtermijnen af. Over de slottermijn betaalt u alleen rente. De slottermijn wordt gedekt door de te verwachten inruilwaarde van uw Mazda. Het effect van de slottermijn ziet u direct terug in uw maandbedrag. Rente + aflossing Rente Restwaarde AANBETALING AFLOSDEEL SLOTTERMIJN VOORBEELD 2 FINANCIERING MET EEN LAGE SLOTTERMIJN Stel: u financiert uw nieuwe Mazda met Mazda Financial Lease op dezelfde manier als in voorbeeld 1. Maar in plaats van de maximale slottermijn gaat u uit van een veel Rente + aflossing Rente lager bedrag. U lost dus meer af. Over de lagere slottermijn betaalt u alleen rente. Het Restwaarde verschil tussen de slottermijn en de inruilwaarde kunt u later weer gebruiken als aanbetaling op uw volgende Mazda. AANBETALING AFLOSDEEL SLOTTERMIJN VOORBEELD 3 FINANCIERING ZONDER SLOTTERMIJN Stel: u financiert uw nieuwe Mazda met Mazda Financial Lease en u lost deze helemaal af naar 0,-. U maakt dus geen gebruik van de te verwachten toekomstige inruilwaarde Rente + aflossing Restwaarde en verlaagt het maandbedrag niet. Hierdoor kunt u later de volledige inruilwaarde van Mazda gebruiken als aanbetaling op uw volgende Mazda. AANBETALING AFLOSDEEL 10.

11 REKENVOORBEELD 1 (MET HOGE SLOTTERMIJN)* Aanschafprijs excl. BTW Aanbetaling / Inruil Totaal kredietbedrag Slottermijn Rentepercentage Looptijd in maanden Maandbedrag Totale kosten , , , ,00 6,99% , ,00 REKENVOORBEELD 2 (MET LAGE SLOTTERMIJN)* Aanschafprijs excl. BTW Aanbetaling / Inruil Totaal kredietbedrag Slottermijn Rentepercentage Looptijd in maanden Maandbedrag Totale kosten , , , ,00 6,99% , ,00 REKENVOORBEELD 3 (ZONDER SLOTTERMIJN)* Aanschafprijs excl. BTW Aanbetaling / Inruil Totaal kredietbedrag Slottermijn Rentepercentage Looptijd in maanden Maandbedrag Totale kosten , , ,00-6,99% , ,00 * Toelichting op de tabel: fictief rekenvoorbeeld voor een niet-doorlopend kredietaanbod van Mazda Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. De tarieven en maximale slottermijn kunnen afwijken van de meest actuele tarieven. 11.

12 VERSCHILLEN DE BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN TUSSEN MAZDA OPERATIONAL LEASE, MAZDA FINANCIAL LEASE EN KOPEN MET EIGEN MIDDELEN Voor u als ondernemer is het natuurlijk het fijnst als u weet dat uw nieuwe Mazda s ook financieel bij uw bedrijf passen. Om u te helpen de juiste keuze te maken uit Financial Lease, Operational Lease en aanschaffen met eigen geld, zetten we de belangrijkste voor- en nadelen voor u op een rij op de volgende pagina. Wilt u een aantal zekerheden van Operational Lease ook bij Financial Lease of bij de aankoop van uw auto? Dit kan door uw nieuwe Mazda te verzekeren met de Mazda Autoverzekering. Ook de fabrieksgarantie kunt u uitbreiden met 12 of 24 maanden extra zekerheid. Welke financieringsmogelijkheid u ook kiest, de financiering van de auto( s) raakt de kern van de onderneming. De keuze voor kopen, financieren of leasen is voor elke ondernemer anders en heeft hoe dan ook invloed op de financiële positie van het bedrijf. Ook heeft de auto van de zaak fiscale gevolgen voor u en uw medewerkers. Het verdient altijd de voorkeur om dit ook met uw financieel adviseur of accountant te bespreken. Hij of zij kent uw situatie en uw bedrijf en kan precies met u uitrekenen wat kopen of leasen voor uw onderneming betekent. Bent u er uit welke vorm het beste bij uw onderneming past? Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Kijk ook op mazda.nl/zakelijk 12.

13 FINANCIAL LEASE OPERATIONAL LEASE KOPEN MET EIGEN GELD VOORDELEN u bent direct economisch eigenaar van de auto fiscale voordelen; afschrijving en renteaftrek lage maandtermijnen mogelijk door gebruik van een slottermijn VOORDELEN inclusief onderhoud, reparaties, allriskdekking, motorrijtuigenbelasting, internationale pechhulp voor alle reparaties, onderhoud en schadeherstel kunt u terecht bij uw Mazda-dealer al uw autokosten overzichtelijk op één factuur VOORDELEN u bent direct eigenaar van de auto de restwaarde is volledig voor u volledige vrijheid en flexibiliteit NADELEN u moet zelf de autoverzekering regelen reparatie en onderhoud is voor eigen rekening u betaalt zelf wegenbelasting NADELEN minder fiscale voordelen vaste contractduur geen vermogensopbouw NADELEN u kunt uw geld niet elders in uw bedrijf investeren groot bedrag in één keer betalen onderhoud, reparaties, wegenbelasting en autoverzekering moet u zelf regelen OVERIGE INFORMATIE auto wordt uw eigendom na betaling laatste termijn en einde contract u betaalt de btw vooraf auto staat op de balans OVERIGE INFORMATIE auto blijft eigendom van de leasemaatschappij u betaalt de btw per maand de auto staat niet op de balans aan het einde van het contract levert u de auto in en sluit u een nieuw contract voor uw nieuwe Mazda optioneel kunt u kiezen voor vervangend vervoer, tankpas OVERIGE INFORMATIE auto wordt direct uw eigendom u betaalt de btw bij aankoop de auto staat op de balans u hebt recht op investeringsaftrek er is geen sprake van een contract 13.

14 MAZDA AUTOVERZEKERING NÈT DAT STAPJE EXTRA Autoschade is vervelend. Niemand zit erop te wachten, maar het kan iedereen overkomen. Juist daarom hebben we speciaal voor u als Mazda-rijder de Mazda Autoverzekering. Deze uitgebreide verzekering biedt een meer dan prima service tegen zeer gunstige voorwaarden en een scherp tarief! Dat is goed om te weten, zeker na een vervelende ervaring. Mazda zet met de Mazda Autoverzekering nét dat stapje extra om u die nare ervaring snel te doen vergeten. Uw eigen Mazda-dealer staat klaar voor een vakkundige reparatie. Hij zorgt ervoor dat uw auto met originele Mazda-onderdelen hersteld wordt en u weer snel op pad kunt. Uiteraard krijgt u in de tussentijd een vervangende Mazda mee naar huis. VOORDELEN MAZDA AUTOVERZEKERING prima polisvoorwaarden, geen verrassingen achteraf vakkundig schadeherstel door uw eigen Mazda-dealer reparatie altijd met originele Mazda-onderdelen 24-uurs schadehulplijn geen eigen risico* * Afhankelijk van de gekozen dekking. ALTIJD EEN GESCHIKTE DEKKING Net dat stapje extra doen, uw verwachtingen overtreffen dat willen we met de Mazda Autoverzekering. U ziet het bijvoorbeeld terug in de verschillende soorten dekking: daarmee kunt u uw Mazda verzekeren zoals ú dat wenst. WETTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID Onze Mazda Autoverzekering biedt een prima WA-dekking. Niet zonder reden, want u bent, net als elke andere automobilist, volgens de wet verplicht om u te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid (WA). De schade toegebracht door of met de auto, is voor materiële schade verzekerd tot een bedrag van ,- per schadegeval. Voor letselschade is het maximaal verzekerde bedrag maar liefst ,- per schadegeval. U kunt uw WA-verzekering aanvullen met een beperkt-cascodekking of een volledig-cascodekking. BEPERKT CASCO Met een beperkt-cascodekking bent u verzekerd voor schade ontstaan als gevolg van onder meer (poging tot) diefstal, brand, Schade aan personen en andermans eigendommen Schade aan uw eigen auto door diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel of aan rijding met dieren Schade aan uw eigen auto door uw schuld of door vandalisme Nieuwwaarde Occasionwaarde Aantal dagen vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies Onbeperkte dekking van de in de fabriek of door uw Mazda-dealer ingebouwde accessoires Geen eigen risico bij schadeherstel door uw Mazdadealer Eigen risico bij schadeherstel elders 14.

15 WA WA+ BEPERKT CASCO VOLLEDIG CASCO BUDGET BASIS PLUS storm en ruitbreuk. Hebt u een occasion gekocht? Dan kunt u gebruikmaken van de gunstige 2 jaar occasionregeling jaar 3 jaar 5 jaar - 2 jaar 1 jaar 2 jaar dagen 5 dagen 10 dagen 30 dagen - VOLLEDIG CASCO De volledig-cascodekking is de meest uitgebreide verzekering en biedt alles wat ook onder een beperkt-cascodekking verzekerd is. Verder biedt de verzekering ook dekking van schade als gevolg van onder meer een aanrijding en vandalisme. Alle soorten volledig-cascodekking bieden een zeer gunstige nieuwwaarderegeling. Zodat u in het geval van totaalverlies door bijvoorbeeld diefstal of een ongeval, in de showroom weer een nieuwe Mazda kunt uitzoeken! - Ruitreparatie 0,- Ruitvervanging 175,- Carrosserie 350,- De Mazda Autoverzekering biedt drie soorten volledig-cascodekking: Budget - Ruitreparatie 75,- Ruitvervanging 175,- Carrosserie 500,- Ruitreparatie 125,- Ruitvervanging 250,- Carrosserie 750,- Ruitreparatie 75,- Ruitvervanging 175,- Carrosserie 500,- Ruitreparatie 75,- Ruitvervanging 175,- Carrosserie 500,- Basis Plus 15.

16 AANVULLENDE DEKKINGEN NÈT DAT STAPJE EXTRA SCHADEVERZEKERING VOOR INZITTENDEN (SVI) ONGEVALLENVERZEKERING VOOR INZITTENDEN (OVI) RECHTSBIJSTANDVERZEKERING Deze verzekering is een belangrijke uitbreiding van de dekking voor allerlei zaken die door de inzittenden vervoerd worden. De dekking geldt ook voor materiële gevolgschade in het geval van letsel en de kosten van geneeskundige behandeling. De verzekeringnemer en de inwonende gezinsleden zijn ook verzekerd wanneer zij zich in een andere auto bevinden. Wanneer een van de inzittenden van de auto overlijdt of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval, dan zorgt deze verzekering ervoor dat het gekozen verzekerde bedrag of een percentage daarvan wordt uitgekeerd. De rechtsbijstand verhaalt de schade aan de auto op de tegenpartij. Hebt u zelf geen rechtsbijstandsverzekering afgesloten? Dan moet u zelf de schade verhalen op de tegenpartij. Ook krijgt u met deze verzekering juridische bijstand als u voor de strafrechter moet verschijnen wanneer met uw auto een overtreding of misdrijf is begaan maar alleen als strafvervolging niet voorkomen kan worden door het betalen van een boete of afkoopsom. 16.

17 HET GEMAK VAN DE MAZDA AUTOVERZEKERING De Mazda Autoverzekering sluit u snel en eenvoudig af bij uw Mazda-dealer. Hij vertelt u graag meer over de verschillende dekkingen. Op basis van uw gegevens rekent uw Mazda-dealer direct voor u uit hoeveel premie u betaalt. Zo rijdt u goed verzekerd en zorgeloos de showroom uit. SNEL EN VAKKUNDIG SCHADEHERSTEL DOOR UW EIGEN MAZDA-DEALER Hebt u schade, dan is het goed om te weten dat uw Mazda snel en vakkundig wordt gerepareerd. Dat gebeurt door uw vertrouwde Mazda-dealer. Daarvoor gebruikt hij altijd originele onderdelen. Ook neemt hij u de volledige afhandeling van de schade uit handen. De Mazda Autoverzekering betaalt het schadebedrag namelijk direct aan uw Mazdadealer. Zo hebt u er geen omkijken naar. ACCESSOIRES STANDAARD GRATIS MEE- VERZEKERD TOT 10 % VAN DE CATALO- GUSWAARDE Al uw Mazda-accessoires zijn gratis meeverzekerd tot 10 procent van de cataloguswaarde van uw auto. Uiteraard kunt u voor een hoger bedrag aan accessoires verzekeren; u betaalt dan alleen premie over de extra accessoires. ONBEPERKTE DEKKING AUDIO- EN NAVIGATIESYSTEMEN Hebt u af fabriek ingebouwde Mazda-audio- en/ of -navigatieapparatuur in uw auto? Dan hebt u het voordeel van een ongelimiteerde verzekering. Ook biedt de Mazda Autoverzekering dekking van schade aan nieuwe audio- en navigatieapparatuur die bij aflevering door uw Mazda-dealer is ingebouwd. MEER INFORMATIE Hebt u nog vragen? Uw Mazda-dealer adviseert u graag. Vraag naar de voorwaarden en laat uw premie berekenen. U kunt de verzekering direct bij uw Mazda-dealer afsluiten. Kijk ook op mazda.nl/service. 17.

18 MAZDA PLUS GARANTIE LANGER EEN ONBEZORGD GEVOEL Met Mazda Plus Garantie geniet u ook na de eerste drie jaar rijden in uw Mazda van zekerheid en houdt u dat onbezorgde gevoel van de fabrieksgarantie langer vast. Tegen zeer gunstige voorwaarden kunt u namelijk tot twee jaar langer van die zekerheid genieten en voorkomt u vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen*. Zo hebt u tot vijf jaar de zekerheid van garantie op uw Mazda. UW VOORDELEN 12 tot 24 maanden extra zekerheid geen onverwachte reparatiekosten geen eigen risico overdraagbaar bij verkoop en daarmee gunstig voor de restwaarde van uw Mazda geldig in heel Europa FLEXIBELE EN SNELLE REPARATIEAFHANDELING Hebt u pech in Nederland? Dan kunt u de auto bij uw Mazdadealer laten repareren. Op vertoon van uw garantiedocumenten handelt hij vervolgens alle administratieve zaken met CarGarantie voor u af. U heeft hier verder geen omkijken naar. Bevindt u zich in het buitenland? Ook geen probleem! U meldt de reparatie vooraf telefonisch aan uw Mazda-dealer. In overleg met hem kunt u vervolgens de reparatie laten uitvoeren door ieder willekeurig Mazda-servicepunt in Europa. TARIEVEN U kunt Mazda Plus Garantie op elk gewenst moment tijdens de fabrieksgarantieperiode (drie jaar of km) afsluiten. Als u dit doet binnen een maand (of km) na aankoop van uw Mazda, dan profiteert u van een gunstiger tarief. Op de volgende pagina vindt u de tarieven per model. MEER INFORMATIE Voor meer informatie over de garantie op uw Mazda en de Mazda Plus Garantie kunt u contact opnemen met uw Mazda-dealer. Of raadpleeg mazda.nl/garantie. 18.

19 Prijzen geldig eerste maand na aankoop tot km MAZDA2 MAZDA3 CX-3 MAZDA6 CX-5 MX-5 12 maanden extra garantie tot km 24 maanden extra garantie tot km 210,- 234,- 324,- 357,- 414,- 575,- Prijzen geldig gedurende drie jaar fabrieksgarantie tot km MAZDA2 MAZDA3 CX-3 MAZDA6 CX-5 MX-5 12 maanden extra garantie tot km 24 maanden extra garantie tot km 237,- 264,- 367,- 403,- 468,- 651,- * Tarieven inclusief btw en assurantiebelasting Mazda Plus Garantie heeft een looptijd van 12 of 24 maanden, met een maximum van respectievelijk of gereden kilometers. 19.

20 ER NOG NIET UIT? Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u zich graag breder oriënteren op het gebied financiële diensten en de mogelijkheden voor uw Mazda? Maak dan een afspraak bij uw Mazda-dealer. Hij zet graag de mogelijkheden voor u op een rij. Of kijk op mazda.nl/zakelijk VOLG HET LAATSTE NIEUWS

21 21.

22 22. Voor alle financiële en verzekeringsdiensten van Mazda geldt dat op basis van het risicoprofiel en/of de aard van de werkzaamheden (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, bezorg-/koeriersdiensten, taxi s e.d.) aanvullende voorwaarden gesteld kunnen worden of acceptatie niet mogelijk is. Informeer bij uw Mazda-dealer naar de mogelijkheden. Mazda Operational Lease: Een merk- en handelsnaam van Axus Nederland B.V. Mazda Financial Lease: Een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Mazda Autoverzekering: Mazda Autoverzekering is een handelsnaam van Mazda Motor Nederland. De Mazda Autoverzekering is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Mazda Motor Nederland en N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. Het risico van de Mazda Autoverzekering is ondergebracht bij N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij te Nijmegen. De inhoud van deze brochure is niet gericht op advies door Mazda Motor Nederland. Aan deze brochure kunnen geen andere rechten worden ontleend dan aan de polisvoorwaarden. U hebt bij het afsluiten van deze verzekering een bedenktijd van 14 dagen. Meer informatie? Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie of kijk op Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt. De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen.

INHOUDSOPGAVE. 1. Mazda Autoverzekering: nèt dat stapje extra Altijd een geschikte dekking voor uw Mazda Aanvullende dekkingen 6

INHOUDSOPGAVE. 1. Mazda Autoverzekering: nèt dat stapje extra Altijd een geschikte dekking voor uw Mazda Aanvullende dekkingen 6 M A Z D A A U T O V E R Z E K E R I N G 1 INHOUDSOPGAVE 1. Mazda Autoverzekering: nèt dat stapje extra 3 2. Altijd een geschikte dekking voor uw Mazda 4 3. Aanvullende dekkingen 6 4. Het gemak van de Mazda

Nadere informatie

PRIVÉ FINANCIËLE DIENSTEN

PRIVÉ FINANCIËLE DIENSTEN PRIVÉ FINANCIËLE DIENSTEN 1. 2. INLEIDING U EN UW MAZDA ALTIJD IN PERFECTE HARMONIE Met een uitgebreid pakket producten en diensten kunt u het rijden in een Mazda helemaal afstemmen op uw persoonlijke

Nadere informatie

Peugeot Assurance Dé autoverzekering voor uw Peugeot

Peugeot Assurance Dé autoverzekering voor uw Peugeot Dé autoverzekering voor uw Peugeot Zorgeloos op weg met is dé autoverzekering voor uw Peugeot Met kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Peugeot-rijders bieden wij u de beste autoverzekering.

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP 2 PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

CITROËN assurance. Zorgeloos op. Assurance. met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën

CITROËN assurance. Zorgeloos op. Assurance. met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën Zorgeloos op Assurance weg met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën Zorgeloos op weg met Met kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering.

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 AUTOVERZEKERING DS ASSURANCE Verzekert u van de beste premie Met DS Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor DS-rijders bieden wij u

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP 2 PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP ZONDER ZORGEN DE WEG OP VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE AUTOVERZEKERING. PEUGEOT ASSURANCE IS EEN COMPLETE

Nadere informatie

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden.

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden. 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen

Nadere informatie

Particulier Audi rijden

Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan? Audi Financial

Nadere informatie

Particulier Volkswagen rijden.

Particulier Volkswagen rijden. Particulier Volkswagen rijden. Kiezen voor Volkswagen is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? Volkswagen Financial

Nadere informatie

Particulier Volkswagen rijden.

Particulier Volkswagen rijden. Particulier Volkswagen rijden. Kiezen voor Volkswagen is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? Volkswagen Financial

Nadere informatie

SEAT FINANCIAL SERVICES. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier. SEAT regelt de rest

SEAT FINANCIAL SERVICES. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier. SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier SEAT regelt de rest Alles in een keer goed geregeld SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? ŠKODA Financial Services biedt u deze

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN.

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u kunnen vertrouwen op maximaal comfort

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN PARTICULIER ŠKODA RIJDEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. 3 Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit 3 Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit Als zakelijke

Nadere informatie

Particulier Volkswagen rijden.

Particulier Volkswagen rijden. Particulier Volkswagen rijden. Kiezen voor Volkswagen is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? Volkswagen Financial

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden

Nadere informatie

Particulier Audi rijden

Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan? Audi Financial

Nadere informatie

Zakelijk Volkswagen rijden.

Zakelijk Volkswagen rijden. Zakelijk Volkswagen rijden. Alles rond In een keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Zakelijk Volkswagen rijden? Volkswagen doet u een passend voorstel voor leasing of financiering.

Nadere informatie

Zakelijk Volkswagen rijden.

Zakelijk Volkswagen rijden. Zakelijk Volkswagen rijden. Alles rond In een keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Volkswagen Financial Lease Volkswagen Financial Lease: de enige financiering die is afgestemd

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. VWPFS292-12 Volkswagen Financial Services Zakelijk v1.indd 1 20-06-16 15:48 Alles rond In een

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY 2 ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig

Nadere informatie

Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond In een keer alles rond met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Uw Volkswagen gekozen? Wij regelen ook een goede,

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? ŠKODA Financial Services biedt u deze

Nadere informatie

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden.

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden. 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden

Nadere informatie

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ZAKELIJK SEAT RIJDEN Zorgeloos ondernemen SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY STAP MAAR IN. SEAT REGELT DE REST. SEAT-rijders hebben sowieso al weinig

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden.

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet

Nadere informatie

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ZAKELIJK SEAT RIJDEN Zorgeloos ondernemen SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY 2 STAP MAAR IN. SEAT REGELT DE REST. SEAT-rijders hebben sowieso al weinig

Nadere informatie

Financieren of leasen?

Financieren of leasen? Volvo Car Finance Financieren of leasen? Koopt u uw nieuwe Volvo privé? Bij een privéaankoop ligt een financierings constructie voor de hand, bij een zakelijke aankoop is dit vaak een lease constructie.

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Heeft u voor uw nieuwe Suzuki motor financiële flexibiliteit nodig? Kies dan voor Suzuki

Nadere informatie

Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl

Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl Financieren of leasen? VOLVO CAR LEASE Wilt u straks (of tussentijds) eigenaar worden van de auto? Als u de auto niet in eigendom wilt, kunt u kiezen voor Full

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOVERZEKERING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOVERZEKERING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOVERZEKERING MOBIEL+ AUTOVERZEKERING Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+. Het Mitsubishi-label

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW Financial Services BMW maakt rijden geweldig INHOUD. LEASEN OF FINANCIEREN. HOE GAAT U UW NIEUWE BMW RIJDEN? Zakelijk 4 BMW Operational Lease

Nadere informatie

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA.

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN214-01 SKODA Abonnement Brochure v7.indd 1 24-05-12 09:22 VWBAN214-01 SKODA Abonnement

Nadere informatie

een uitstekende deal voor ondernemers

een uitstekende deal voor ondernemers Peugeot FINANCial LEASE een uitstekende deal voor ondernemers Zelf beheren is goedkoper leasen Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

lease lease FINANCE VOLVO CAR FINANCE nee ja nee Particulier: Huurkoop met slottermijn Zakelijk: Financial Lease/VIP Full Operational

lease lease FINANCE VOLVO CAR FINANCE nee ja nee Particulier: Huurkoop met slottermijn Zakelijk: Financial Lease/VIP Full Operational VOLVO car FINANCe financieren of leasen? Koopt u uw nieuwe Volvo privé? Bij een privé-aankoop ligt een financieringsconstructie voor de hand, bij een zakelijke aankoop is dit vaak een leaseconstructie.

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Zakelijk Audi rijden 2 Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 3 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid.

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

JA, Volkswagen Abonnement.

JA, Volkswagen Abonnement. ! JA, ik wil een abonnement op een up!, Polo, Polo BlueMotion, Golf, Golf Cabrio, Golf Plus, Beetle, Touran, Jetta of Passat en betaal één vast maandbedrag. Volkswagen Abonnement. Voorbeeld: U rijdt al

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

CITROËN FINANCIAL LEASE FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 ALTIJD DE BESTE DEAL Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te houden. Ook als het om uw bedrijfsauto( s) gaat.

Nadere informatie

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid.

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van. Zakelijk rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. VWBAN312-03 Bank Zakelijk v1.indd 1 18-03-15 11:42 Alles

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN ASSURANCE

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 PEUGEOT FINANCIAL LEASE ALTIJD DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Particulier

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Particulier Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Particulier 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig gefinancierd 04. Toyota Betaalplan 05. Toyota Continu Rekening 06. Overzicht 07. Toyota Polis 08.

Nadere informatie

DS OPERATIONAL LEASE DS FINANCIAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

DS OPERATIONAL LEASE DS FINANCIAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS OPERATIONAL LEASE DS FINANCIAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 ZAKELIJKE LEASE Altijd een leasevorm die bij u en uw bedrijf past Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Zakelijk Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. Alles rond In een keer alles rond,

Nadere informatie

2 Particulier Audi rijden

2 Particulier Audi rijden 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid

Nadere informatie

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden.

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden. 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN: ŠKODA FINANCIAL LEASE. ŠKODA OPERATIONAL LEASE. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS.

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN: ŠKODA FINANCIAL LEASE. ŠKODA OPERATIONAL LEASE. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN: ŠKODA FINANCIAL LEASE. ŠKODA OPERATIONAL LEASE. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN CITROËN BUSINESS FINANCE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden.

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden. Zekerheid. Uitgave Februari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Bestelnummer: SMA100600BR213 Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt

Nadere informatie

NOT NOR MAL JOUW MINI. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES

NOT NOR MAL JOUW MINI. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES JOUW MINI. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES NOT NOR MAL WEL ONTZETTEND GOED. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. ALLE WEGEN LEIDEN NAAR MINI. WELKE WEG NEEM

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? ŠKODA Financial Services biedt u deze

Nadere informatie

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES.

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. BMW Financial Services BMW Motorrad INHOUD. UW FAVORIETE BMW MOTORFIETS. EERST UITKIEZEN. DAARNA DE FINANCIËN REGELEN. PRIVÉ 4 BMW Private Finance 5 BMW

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES.

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. INHOUD. UW FAVORIETE BMW MOTORFIETS.

Nadere informatie

Ford Autoverzekering. De beste bescherming voor uw Ford FORD AUTOVERZEKERING

Ford Autoverzekering. De beste bescherming voor uw Ford FORD AUTOVERZEKERING Ford Autoverzekering. De beste bescherming voor uw Ford FORD AUTOVERZEKERING Ontdek een verzekering die net zo compleet is als uw auto. Op zoek naar de allerbeste bescherming voor uw Ford? Maak kennis

Nadere informatie

LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE

LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE DS LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE DS LEASE DS LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er steeds meer auto

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG!

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT BIJ PEUGEOT FINANCE HEEFT U RUIME KEUZE UIT LEASE- EN FINANCIE- RINGSMOGELIJKHEDEN. VOOR ELKE PORTEMONNEE

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN OPERATIONAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN OPERATIONAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 ALTIJD EEN LEASEVORM DIE BIJ U EN UW BEDRIJF PAST Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er steeds meer auto s voor

Nadere informatie

Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis.

Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis. Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Hyundai Autoverzekering Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Wat er ook gebeurt, u en uw gezin zijn altijd goed verzekerd 2 3 De zekerheden van Hyundai Autoverzekering Vijf jaar nieuwwaardedekking bij

Nadere informatie

veelgestelde vragen Private lease

veelgestelde vragen Private lease veelgestelde vragen Private lease 1. Wat houdt private lease in? 2. Wat zijn voordelen van private lease? 3. Wat zit er in de maandprijs, die ik betaal? 4. Wat is het verschil tussen privé lease, private

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Complete zekerheid voor uw ŠKODA De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daar wilt

Nadere informatie

ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT FINANCIAL LEASE PEUGEOT OPERATIONAL LEASE

ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT FINANCIAL LEASE PEUGEOT OPERATIONAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT FINANCIAL LEASE PEUGEOT OPERATIONAL LEASE 2 ALTIJD EEN LEASEVORM DIE BIJ U EN UW BEDRIJF PAST UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE.

Nadere informatie

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe smart

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis en Onderhoudsplan.indd 1 25-09-13 15:43 VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! 2 PEUGEOT PRIVATE LEASE ALTIJD DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. U BEPAALT ZELF DE LOOPTIJD

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT LEASE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Bij financiële lease kun je buiten het leasecontract om een smart autoverzekering afsluiten. Een complete WA-casco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN.

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u kunnen vertrouwen op maximaal comfort

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Zakelijk Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. Alles rond In een keer alles rond,

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET OM

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 PEUGEOT LEASE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET

Nadere informatie

CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? CITROËN BUSINESS FINANCE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er

Nadere informatie