De nieuwe Altea van Adria Uitgeroepen tot KCK Caravan van het Jaar 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe Altea van Adria Uitgeroepen tot KCK Caravan van het Jaar 2014"

Transcriptie

1

2 De nieuwe Altea van Adria Uitgeroepen tot KCK Caravan van het Jaar 2014 Veelzijdig, slim, betaalbaar Het is het Sloveense Adria Mobil al een aantal jaar achter elkaar gelukt te bewijzen dat investeren in ontwerp en innovatie, ondanks de dalende markt, zijn vruchten afwerpt. De nieuwe Altea is hiervan het jongste voorbeeld. De caravan is compact, licht; en ruim. Bovendien bezit de Altea slimme kenmerken en heeft het een modern ontwerp. Dit werd tijdens het Caravan Salon in Düsseldorf al beloond met de Europese Innovatie Award. Een caravan om van te houden. Na het success van de Astella Glam Edition, het luxe paradepaardje van de Adria familie én winnaar van de Europese Innovatie Award in 2012, is de nieuwe Altea voorzien van diverse slimme, ruimtebesparende oplossingen met fraai ontworpen details. De totale serie biedt 8 indelingen variërend van de compacte tweepersoons 392 PH tot de gezinsvriendelijke 552 PK. Hiermee biedt Altea zowel voor ervaren als beginnende kampeerders de ideale oplossing voor een onbezorgde vakantie.

3 Slimme oplossingen door ervaring en deskundigheid De ervaring die is opgedaan bij het ontwerpen van de Astella Glam Edition heeft geleid tot een manier van ontwerpen die toepasbaar is binnen iedere Adria caravan serie. De Altea is daarvan een uitstekend voorbeeld. Vanaf het begin heeft men rekening gehouden met de juiste materialen die met kleine aanpassingen kunnen worden toegepast op caravans van verschillende maten, in diverse prijsklassen. Bij het ontwerp van de Smart Kitchen heeft men goed gekeken naar de ergonomie in de huidige keukens. Door het kooktoestel verder naar achteren te plaatsen, komt nieuwe werkruimte vrij aan de voorzijde van het keukenblad. De positie van het toestel heeft het mogelijk gemaakt om gaspitten met een grootte zoals u thuis gewend bent, te gebruiken. Het kooktoestel loopt naadloos over in de spoelbak. Dit geeft de keuken niet alleen een moderne uitstraling maar maakt schoonmaken na het bereiden van de maaltijd eenvoudig.

4 Nog een voorbeeld van een ruimtebesparende toepassing is de Adria Ergo toilet/douche ruimte. Het principe dat ongeveer 0,5 m 2 extra vloerruimte oplevert. 3 handelingen (douchen, gebruik maken van de wastafel en gebruik maken van het toilet), 2 posities (zitten en staan), 1 m 2 (de wegklapbare wasbak boven het toilet levert ruimtewinst op). Je eigen sanitaire ruimte in optima forma. De materialen in de toiletruimte zijn zorgvuldig gekozen voor het gebruik binnen een natte ruimte.

5 Een ander element dat getuigt van de slimme aanpak bij het ontwerp van de huidige Adria caravans, is het exterieur. De modulaire achter- en voorwanden met trapeze-vorm ramen in de voorwand zijn niet alleen mooi maar vooral ook doordacht ontworpen. Het zogeheten Adria i-exterieur is dankzij handige aanpassingen te gebruiken bij de moderne Altea en de luxe Astella Glam. Intelligent ontwerp Alle eerder genoemde kenmerken, tezamen met de karakteristieke grafische elementen aan de buitenzijde vormen nu de identiteit van het gehele Adria caravan aanbod en zorgen voor een uniforme uitstraling op een hoog niveau. Om tot een dergelijk aanbod te kunnen komen heeft Adria een aantal jaar geleden om gekozen samen te werken met Gigodesign, één van de grootste ontwerpbureaus uit Slovenië. Het ultieme doel was om oplossingen te ontwikkelen die 1) het Adria caravan aanbod visueel tot één geheel doen smelten en 2) modules te ontwikkelen die in caravans van verschillende maten en prijzen kunnen worden toegepast. Tot nu toe zijn deze doelen bereikt: Astella Glam, Adora en Altea leveren daarvan het overtuigende bewijs.

6 Modern wonen - onderweg Functionaliteit is cruciaal, echter niet het enige belangrijke punt van aandacht in de nieuwe Altea. Bij vakantie gaat het tenslotte om plezier, plezier voor alle zintuigen. Vanuit de caravan is het simpelweg genieten van de mooie uitzichten die je tijdens de kampeervakantie kunt tegenkomen. Maar ook binnen valt genoeg te zien. Het interieur heeft een zeer moderne vormgeving met strakke lijnen en opvallende details. De mokka gekleurde meubelelementen contrasteren met het licht gekleurde houtdecor waardoor het interieur een open en eigentijds gevoel geeft. De greeploze kastdeurtjes, de aluminium details en de witte decoratierand onder de bovenkastjes maken het geheel compleet. Met de keuze uit behoudende en meer gedurfde bekledingvarianten maak je van de nieuwe Altea je eigen huis onderweg.

7 Met de nieuwe Altea heeft Adria zichzelf tot doel gesteld een breed publiek te kunnen aanspreken. En dat is gelukt. Bij de introductie is in heel Europa en zeker ook in caravan-minnend Nederland gebleken dat de innovatieve en slimme oplossingen menig caravanner overtuigen met een Adria caravan van de welverdiende vakantie te gaan genieten. Het is voor Adria dan ook de spreekwoordelijke kers op de taart om door de KCK uitgeroepen te worden tot Caravan van het Jaar Hoofdkenmerken van de nieuwe Altea: Ergonomisch ontworpen keuken Ruimte besparende douche-toiletruimte Modern i-exterieur met o.a. polyester dak Licht van gewicht

8 Investeringen die zichzelf terugbetalen In deze veeleisende markt heeft Gigodesign ons innovatieve impulsen en professionele steun gegeven waardoor wij in staat zijn om commercieel aantrekkelijke producten te ontwerpen, de Adria merkbeleving en herkenning te vergroten en in marktaandeel te stijgen. Sinds het begin van onze samenwerking, nu reeds 3 jaar geleden, hebben wij een bovengemiddelde rendementsgroei van 20% mogen constateren. Bovendien is de efficiëntie per werknemer met 40% gestegen. - Matjaž Grm, Head of Sales, Adria Mobil. Ontwerp gedreven ontwikkeling. Met 18 andere succesvolle Sloveense bedrijven heeft Adria Mobil in 2013 het Competence Centre for Design Management gevormd. Een samenwerking met als doel het onder de aandacht brengen van design als 1) integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie en 2) toegevoegde waarde en concurrerend voordeel van een product.

9 Gigodesign behoort tot één van de grootste en meest succesvolle ontwerpbureaus in Slovenië, gespecialiseerd in grote bedrijfsprojecten. Binnen hun klantenkring vind je o.a bedrijven als Adria Mobil, Studio Moderna, Elan en Gorenje (waar bijvoorbeeld het in Nederland bekende merk Atag onderdeel van is). Gigodesign is daarbij de initiatiefnemer van het Competence Centre for Design Management.

10 Adria Altea met i-exterieur Innovatie Integratie - Intelligentie

11 Adria Altea met i-exterieur Innovatie Integratie - Intelligentie

12 Lichtplan met functionele en sfeervolle LED verlichting.

13 De smart kitchen met waar mogelijk standaard een grote koelkast.

14 De Ergo toilet/douche ruimte volgens het principe.

15 Adria Altea 8 indelingen 3,5-4,5 m 4,5-5 m 5-6 m 392 PH 462 PK 542 DT 552 PK 432 PX 462 PU 542 PK 492 LU 542 DT

16 Prijzen Adria Altea 2014 Altea 392 PH ,-- Altea 432 PX ,-- Altea 462 PK ,-- Altea 462 PU ,-- Altea 472 LU ,-- Altea 542 DT ,-- Altea 542 PK ,-- Altea 552 PK ,-- Optieprijzen en technische gegevens zijn te downloaden via Prijzen af fabriek zonder opties of optiepakketten, inclusief BTW, exclusief rijgereedmaak- en transportkosten.

17 Adria caravan dealers in de Benelux Van der Veen Caravans Wolvega Miedema Marum Caravans BV Marum BC A28 Wezep The Hap Caravans Voorthuizen Meerbeek Caravans & Campers Doetinchem Marsman Caravans & Recreatie Mijdrecht Van Vliet Caravans Woerden Pauw Recreatie Heerhugowaard Duijndam Delft Caravans & Campers Delft Caravan Centrum Meerkerk Meerkerk Camper & Caravancenter Cor van den Oever Herpen Caravan Centrum De Neerkant Neerkant Tak Caravans & Recreatie Rucphen Caravanbedrijf M. van der Sande Oirschot Ridderbeks Caravans Campers en Vouwwagens B.V. Echt Jaspers vdl Awans Rijmaran Brugge Hainaut Caravaning Center Lodelinsart Caravaning Verbeeck Paal-Beringen

18 Adria Altea KCK Caravan van het Jaar 2014 De Altea is te zien bij alle officiële Adria caravan dealers in de Benelux. Adria is trots op het behalen van deze prachtige titel en wil dit heuglijke feit graag vieren met alle Adria fans. Een speciaal voor de gelegenheid geselecteerde Adria Altea 462 PU reist de komende maanden langs dealers en beurzen. Via het Weblog op blijf je op de hoogte van wat de caravan beleeft tijdens ontmoetingen met Adria fans en nieuwsgierigen. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen. Op onze Facebook pagina leggen we alles uit. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

3 Opbouwlengte (mm) Opbouwlengte (mm) 4510* 4 Opbouwlengte (mm) 4310* Bekleding. Indelingen Kenmerken 2018

3 Opbouwlengte (mm) Opbouwlengte (mm) 4510* 4 Opbouwlengte (mm) 4310* Bekleding. Indelingen Kenmerken 2018 Kenmerken 2018 Bekleding 361 LH 3 Opbouwlengte (mm) 010 Totale breedte (mm) 2196 M.t.g. (kg) 1100 Uniek compact exterieur ontwerp met geïntegreerde kenmerken. GFK opbouw met keuze uit drie sportieve accentkleuren.

Nadere informatie

PRIJSLIJST CARAVANS 2017

PRIJSLIJST CARAVANS 2017 PRIJSLIJST CARAVANS 2017 Prijslijst 2017 Prijslijst geldig vanaf 1 juli 2016. De prijzen in deze prijslijst zijn adviesprijzen. Inclusief 21% BTW; Inclusief advies dealerkosten rijklaarmaken à 1.000,--;

Nadere informatie

2019 Adria Benelux B.V.

2019 Adria Benelux B.V. prijslijst _ caravans 2019 Prijslijst Adria caravans 2019 Deze prijslijst bevat adviesprijzen. Inclusief 21% BTW; Inclusief advies dealerkosten rijklaarmaken. (o.a. transport Slovenië-Nederland en kenteken

Nadere informatie

Compacte afmetingen, populaire indelingen

Compacte afmetingen, populaire indelingen SERIE SLIDE OUT AXESS Compacte afmetingen, populaire indelingen SLIDE OUT Compact, NKC Kampeerauto van het Jaar 2008 en 2016. Compacte buitenafmetingen en slim bedacht meubelontwerp voor meer ruimte binnenin.

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

PRIJSLIJST CARAVANS 2018

PRIJSLIJST CARAVANS 2018 PRIJSLIJST CARAVANS 2018 Model Type Incl. transport, rijklaarmaakkosten, BTW en kenteken leges Action 361 LH 17.245,00 Action 391 PD 18.495,00 Action 391 PH 18.495,00 Aviva 360 DD 12.795,00 Aviva 360 DK

Nadere informatie

ADRIA ADORA. Adria opent zijn deuren 0VERDRUK KCK OP FABRIEKSBEZOEK. in Novo Mesto in slovenië

ADRIA ADORA. Adria opent zijn deuren 0VERDRUK KCK OP FABRIEKSBEZOEK. in Novo Mesto in slovenië ADRIA ADORA Adria opent zijn deuren 0VERDRUK KCK05 2018 OP FABRIEKSBEZOEK in Novo Mesto in slovenië Zo wordt een Adria-caravan gemaakt UNIEKE INKIJK BIJ DE FABRIEK IN SLOVENIË 1965 Adria 375 1970 Adria

Nadere informatie

Caravelair 2016 nieuws

Caravelair 2016 nieuws Caravelair 2016 nieuws 1/7 13 juli 2015 Caravelair 2016 nieuws Afgelopen jaar was een uitstekend seizoen voor de Antares en Antares Style series. Ondanks de nog wat terughoudende markt blijkt dat de producten

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

INSPIRATIE MAGAZINE 100% slagingskans!

INSPIRATIE MAGAZINE 100% slagingskans! INSPIRATIE MAGAZINE 100% slagingskans! 2 KeukenCowboys 1. Voorwoord: Hartelijk dank voor het aanvragen van ons magazine. Bijgaand sturen wij u ons magazine met daarin een klein overzicht van onze collectie.

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2018

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2018 UW IDEALE REIGENT collectie 2018 2018 terckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer

Nadere informatie

adria caravans catalogus aviva altea action adora astella alpina

adria caravans catalogus aviva altea action adora astella alpina adria caravans catalogus aviva altea action adora astella alpina Adria Caravans aviva altea action pag 8-13 pag 14-21 pag 22-27 3 modellen 8 modellen 1 model 4 personen 4-6 personen 2 personen Pag 8 Pag

Nadere informatie

Vakantie inspiratie 2 ADRIA CARAVANS 2016

Vakantie inspiratie 2 ADRIA CARAVANS 2016 CARAVANS 2016 Vakantie inspiratie 2 ADRIA CARAVANS 2016 Vrijheid om te ontdekken In 2015 heeft Adria een mijlpaal bereikt: 50 jaar vooraan in caravan- en camperontwikkeling. De eerste Adria-caravan 375

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

TEGELS GRATIS 3259,- NIEUW! 1250,- * van. t.w.v.

TEGELS GRATIS 3259,- NIEUW! 1250,- * van. t.w.v. Al vanaf 3259,- Excl. tegels, plafond, accessoires en installatie. Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot complete badkamers Gratis

Nadere informatie

De semi-integraal, het icoon.

De semi-integraal, het icoon. SERIE SUPREME PLUS AXESS De semi-integraal, het icoon. SUPREME Adria Coral, de echte semi-integrale camper. Een gestroomlijnd exterieur en loftstijl interieur. Integreert naadloos met Fiat Ducato en Citroën

Nadere informatie

Ter ere van het 50-jarig jubileum, introduceren wij de. Silver Collection.

Ter ere van het 50-jarig jubileum, introduceren wij de. Silver Collection. Ter ere van het 50-jarig jubileum, introduceren wij de Silver Collection. Prijswinnende Adria modellen met, als cadeau aan onze klanten, 50-jaar Jubileum Pakket. VANS CAMPERS CARAVANS TWIN 600 SPT TITAN

Nadere informatie

PRIJSLIJST CARAVANS 2018

PRIJSLIJST CARAVANS 2018 PRIJSLIJST CARAVANS 2018 Model Code Indeling Consumentenprijs BTW incl. Adria Caravan Prijslijst Modelprijzen 2018 Aviva 131 Aviva 360 DD TrumaP 11.795,00 Aviva 130 Aviva 360 DK TrumaP 11.295,00 Aviva

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

Bungalowpark CHAAM ELDORADO. Uw eigen. ecologische vakantiewoning

Bungalowpark CHAAM ELDORADO. Uw eigen. ecologische vakantiewoning Uw eigen ecologische vakantiewoning Bungalowpark CHAAM ELDORADO www.eldoradopark.nl Welkom op bungalowpark ELDORADO Ontspan & geniet Eldorado is een rustgevend bungalowpark gelegen tussen Tilburg en Breda.

Nadere informatie

Ee n cha le t va n The Ha p voor de echte levensgenieters... w w w. t h e h a p. n l

Ee n cha le t va n The Ha p voor de echte levensgenieters... w w w. t h e h a p. n l Ee n cha le t va n The Ha p voor de echte levensgenieters... w w w. t h e h a p. n l Wilja Basic Alles erop en eraan voor een prima prijs- kwaliteit verhouding... Model Basic is standaard 370 cm breed

Nadere informatie

Raamstraat 2 -bv 1016 XM Amsterdam k.k p.m. ex.

Raamstraat 2 -bv 1016 XM Amsterdam k.k p.m. ex. FOR RENT Raamstraat 2 -bv 1016 XM Amsterdam 649.000 k.k. 2.500 p.m. ex. FEATURES Price 649.000 k.k. 2.500 p.m. ex. Zipcode 1016 XM Location Near waterfront, In town center, Clear view Type Upper floor

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER SPORT&FUN ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER De legendarische KNAUS SPORT&FUN is terug. En beter dan ooit. Want onze dynamische lifestyle-bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief

Nadere informatie

Efficiënt, Energiezuinig en Exclusief

Efficiënt, Energiezuinig en Exclusief Recreatiewoningen ig led Vol twerk a Ma Efficiënt, Energiezuinig en Exclusief Recreatiewoningen met een unieke uitstraling, volop maatwerk mogelijkheden en een prima prijsstelling. www.compactlodge.nl

Nadere informatie

De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! Granieten of composiet keukenblad voor een kunststofprijs! groenen.demooistekeukenwinkel.

De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! Granieten of composiet keukenblad voor een kunststofprijs! groenen.demooistekeukenwinkel. H-collectie 4030 designeiland 14.995,- Granieten of composiet keukenblad voor een kunststofprijs! Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl Kwaliteitskeukens

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Ideal Standard Jasper Morrison collectie

Ideal Standard Jasper Morrison collectie Jasper Morrison collectie B o d y & M i n d Voor is creativiteit de drijfveer voor een continue evolutie in de badkamer. Als toonaangevend Europees merk stellen wij ons tot doel uw badkamer om te vormen

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

De genoemde prijzen zijn inclusief 19% btw, aansluitingen van de apparatuur en montage. Hoekkeuken 7.250,-

De genoemde prijzen zijn inclusief 19% btw, aansluitingen van de apparatuur en montage. Hoekkeuken 7.250,- KEUKENAANBIEDING Speciaal voor u hebben wij een projectaanbieding laten maken voor de keuken via onze vaste partner Imabo Nobel te Haaksbergen. Hieronder geven wij u 4 suggesties in diverse prijsklassen.

Nadere informatie

Vakantie inspiratie sinds LIVING IN MOTION

Vakantie inspiratie sinds LIVING IN MOTION CARAVANS 2017 Vakantie inspiratie sinds 1965. LIVING IN MOTION 2 ADRIA CARAVANS 2017 Living in motion. Adria ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar caravans. Die jarenlange ervaring biedt voordelen

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. Parkeiland ZOETERMEER WOONCOMFORT OP HOOG NIVEAU BEGINT

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Be different: generation R.

Be different: generation R. Be different Be different: generation R. Alle denkbare functionaliteiten Intelligent en betrouwbaar (KNX) Snel en uitbreidbaar Technische topkwaliteit Betaalbaar; domotica voor iedereen Mooie vormgeving

Nadere informatie

primabad badkamermeubelen

primabad badkamermeubelen 2 primabad badkamermeubelen Welkom bij Primabad In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

PRIJSLIJST CARAVANS 2018 NL caravan 2018_COVER prijslijst.indd :55:40

PRIJSLIJST CARAVANS 2018 NL caravan 2018_COVER prijslijst.indd :55:40 PRIJSLIJST CARAVANS 2018 Model Code Indeling Consumentenprijs BTW incl. Modelprijzen 2018 Aviva 131 Aviva 360 DD TrumaP 11.795,00 Aviva 130 Aviva 360 DK TrumaP 11.295,00 Aviva 140 Aviva 390 DK TrumaP 13.395,00

Nadere informatie

zorgproducten een nieuwe kijk op altijd een veilig idee! K= 90 K= 75 K= 50 K= 35 K= 25 K= 45 8 art. nr. 1010.080.40, uitgave november 2013

zorgproducten een nieuwe kijk op altijd een veilig idee! K= 90 K= 75 K= 50 K= 35 K= 25 K= 45 8 art. nr. 1010.080.40, uitgave november 2013 C= 100 C= 100 C= 100 C= 40 M= 10 M= 60 M= 100 M= 40; een nieuwe kijk op zorgproducten SecuCare is een merk van SECUPRODUCTS BV Boekweitstraat 23 2153GK - Nieuw-Vennep - NL Tel. +31-252-620901 Fax +31-252-676321

Nadere informatie

kiosken www.mmcite.com

kiosken www.mmcite.com kiosken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Trendy keuken Een eigentijds, trendy ontwerp van 300 cm lengte. De keuken heeft een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

DE NIEUWE GROHTHERM 2000. ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl NIEUW

DE NIEUWE GROHTHERM 2000. ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl NIEUW DE E GROHTHERM 2000 ONBEZORGD GENIETEN www. GENIET VAN LUXE EN VEILIGHEID EEN COMBINATIE VAN INNOVATIEF DESIGN EN STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE Grohtherm 2000 New is de nieuwste generatie van de meest succesvolle

Nadere informatie

Alles erop en eraan met een prima prijs- kwaliteit verhouding.

Alles erop en eraan met een prima prijs- kwaliteit verhouding. Een chalet van The Hap voor alle generaties... www.thehap.nl Wilja Basic Alles erop en eraan met een prima prijs- kwaliteit verhouding. Model Basic is standaard 370 cm breed en voorzien van een puntdak

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Veerpoortstraat Doesburg

Veerpoortstraat Doesburg Veerpoortstraat 24-26 Doesburg Veerpoortstraat 24-26 Doesburg Midden in het historische stadscentrum van Hanzestad Doesburg vinden we dit unieke Rijksmonument (eind 1500); voorzien van vele authentieke

Nadere informatie

Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige

Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige The Wing Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige appartement als voor uw toekomstige keuken. Een premiumkeuken

Nadere informatie

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER ONZE EDELE TOPPER In feite heeft elk van onze caravans alles wat u voor een onvergetelijke vakantie wenst De KNAUS biedt u echter nog een beetje meer. Zijn omvangrijke standaarduitrusting en stijlvolle

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. ZONNESTEIN 64 VRIJSTAANDE WONINGEN AMSTELVEEN WOONCOMFORT

Nadere informatie

Zie design. Voel veiligheid. GOED INDUSTRIEEL ONTWERP SPECIAL AWARD ERGONOMIE

Zie design. Voel veiligheid. GOED INDUSTRIEEL ONTWERP SPECIAL AWARD ERGONOMIE Zie design. Voel veiligheid. GOED INDUSTRIEEL ONTWERP SPECIAL AWARD ERGONOMIE Inventum introduceert de nieuwe AquaSpot kookkraan Topcomfort én een blikvanger in elke eigentijdse keuken. Dat is AquaSpot

Nadere informatie

Vakantie. Vrijheid om te ontdekken inspiratie INSPIRATIONS

Vakantie. Vrijheid om te ontdekken inspiratie INSPIRATIONS CARAVANS 2016 Vakantie Vrijheid om te ontdekken inspiratie In 2015 heeft Adria een mijlpaal bereikt: 50 jaar vooraan in caravan- en camperontwikkeling. De eerste Adria-caravan 375 werd in 1965 geproduceerd

Nadere informatie

KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE

KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE EXCLUSIEF WONEN IN HET GROEN Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige

Nadere informatie

De praktijkkast van nu. Mooi en functioneel

De praktijkkast van nu. Mooi en functioneel De praktijkkast van nu Mooi en functioneel SKAP-A staat voor: Creëren, scheppen Arrangeren,inrichten Ordenen, rangschikken Creëer met de juiste inrichting sfeer en orde in uw praktijk 3 Functioneel design

Nadere informatie

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet HEINEEK 4800 COMFORT - DE NIEUWE GENERATIE JACHTEN Quality time Watersport is beleving. U wilt optimaal genieten van de natuur en de vrijheid van het varen, maar wel met alle comfort, luxe en bedieningsgemak.

Nadere informatie

WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE

WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE hhuissens BUYTENt WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE HUISSENS BUYTEN Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Jacob Matijsen Osterlinghstraat 19 te EDAM

Jacob Matijsen Osterlinghstraat 19 te EDAM Jacob Matijsen Osterlinghstraat 19 te EDAM Vraagprijs 285.000 k.k. Omschrijving: Heerlijke woonlocatie aan een brede straat nabij het centrum van Edam. Deze mooi verbouwde hoekwoning met riante voor-,

Nadere informatie

Designwedstrijd Caravana 2012. Campers en caravans van de toekomst

Designwedstrijd Caravana 2012. Campers en caravans van de toekomst Designwedstrijd Caravana 2012 Campers en caravans van de toekomst Introductie Caravana Doel van de wedstrijd Facts designwedstrijd Prijzen Jurering Ontwerpprijs Jury Publieksprijs Starten met de wedstrijd

Nadere informatie

UW THUIS IN AMSTERDAM 7 HUURWONINGEN STADHOUDERSKADE 88 AMSTERDAM

UW THUIS IN AMSTERDAM 7 HUURWONINGEN STADHOUDERSKADE 88 AMSTERDAM UW THUIS IN AMSTERDAM 7 HUURWONINGEN STADHOUDERSKADE 88 AMSTERDAM Kenmerken Let op! nog maar 4 appartementen beschikbaar. Aantal Oppervlakte Oppervlakte Oppervlakte Oppervlakte Oppervlakte Prijs Prijs

Nadere informatie

Modellen. Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV

Modellen.   Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV Modellen Uw chalet op maat... Brochure 2019 Al sinds jaar en dag bouwen wij chalets op maat voor onze klanten. Een persoonlijk proces waarbij de klant stap voor stap selecteert en bepaalt hoe het chalet

Nadere informatie

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG De elegante techniek FLAT DESIGN INNOVATIE IN VORMGEVING Door de extreem vlakke vormgeving lijkt dit innovatieve ontwerp samen te smelten met de omgeving. Op subtiele wijze ontstaat zo een fraai aanzicht:

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

Zandven te Veldhoven. Rij- & hoekwoningen. 2 onder 1 kap. Kavel 1 t/m 26

Zandven te Veldhoven. Rij- & hoekwoningen. 2 onder 1 kap. Kavel 1 t/m 26 Zandven te Veldhoven Rij- & hoekwoningen 2 onder 1 kap Kavel 1 t/m 26 Modern nieuwbouwhuis in kindvriendelijke wijk Plan Zandven in de Veldhovense wijk De Kelen wordt een prachtige moderne woonwijk, waar

Nadere informatie

Lomm. Vrijstaand geschakelde woning

Lomm. Vrijstaand geschakelde woning Lomm Vrijstaand geschakelde woning Vrijstaand geschakelde woning, begane grond Locatie en omgeving Ka pe ls t wa/wd t < 180 > ra a 1 berging < 184 > garage keuken < 600 > eetkamer < 296 > berging hal opstelplaats

Nadere informatie

Betaalbare designkeukens

Betaalbare designkeukens Betaalbare designkeukens Trendy keuken Het model dat alles slaat. Een trendy keuken 300 cm lang, half hoge kast met nis 88 cm koelkast daarboven een combinatie oven/magnetron en oven in één daarboven afgewerkt

Nadere informatie

e 4.762,- Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duo keuken vanaf

e 4.762,- Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duo keuken vanaf Duo keuken vanaf e 4.762,- Een topmodel! Deze Duo keuken is zodanig ontworpen dat de elementen vrij in de ruimte geplaatst kunnen worden. De keuken bestaat uit een spoel- en kookgedeelte van 245 cm lang

Nadere informatie

online brochure 2014 incl prijslijst 2014

online brochure 2014 incl prijslijst 2014 online brochure 2014 incl prijslijst 2014 2 Chaletbouw is een vak apart. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland in de chaletbouw scharen. Door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

Op LivingKitchen toont TEAM 7 de nieuwe filigno keuken en andere topmodellen. Maak kennis met natuurlijke topkwaliteit op de stand van TEAM 7.

Op LivingKitchen toont TEAM 7 de nieuwe filigno keuken en andere topmodellen. Maak kennis met natuurlijke topkwaliteit op de stand van TEAM 7. Persbericht Nieuw op LivingKitchen Hall 4.2, stand B10, van 16 tot 22 januari 2017 Als geen ander weet TEAM 7 natuurlijk hout, design en techniek te combineren in unieke keukens die een leven (en langer)

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen e 2.999,- Trendy keuken Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER 1 Wanneer je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme. INK is een geregistreerd merk van Sanibell BV. www.inkbadkamermeubelen.nl Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

HULST ALEXANDER DE GROTESTRAAT 43

HULST ALEXANDER DE GROTESTRAAT 43 HULST ALEXANDER DE GROTESTRAAT 43 HULST ALEXANDER DE GROTESTRAAT 43 Woning gegevens Prijs Bouwjaar Kamers Perceel Slaapkamers Inhoud Tuinligging Woonopp. Garage 274.500 k.k. 2008 5 242 m² 4 450 m³ Oosten

Nadere informatie

Assenrade Hattem. Projectbrochure keuken, sanitair en tegels

Assenrade Hattem. Projectbrochure keuken, sanitair en tegels Assenrade Hattem Projectbrochure keuken, sanitair en tegels 2 Assenrade - Hattem 3 De keuken, badkamer en tegels maken het karakter van je nieuwe woning compleet Inhoudsopgave 4 Keuken Voor jouw woning

Nadere informatie

MEEDEN Hereweg 144. Vraagprijs: kosten koper. T: (0598) E: W:

MEEDEN Hereweg 144. Vraagprijs: kosten koper. T: (0598) E: W: MEEDEN Hereweg 144 Vraagprijs: 299.950 kosten koper Omschrijving MEEDEN - Hereweg 144 Aantrekkelijk gelegen uitermate fraai verbouwde vrijstaand karakteristiek herenhuis (bouwjaar 1902) met stenen schuur

Nadere informatie

Kaedra verdelersysteem

Kaedra verdelersysteem Kaedra IP65 De oplossing voor het universeel en multifunctioneel toepassen van Schneider Electric componenten met als resultaat een uiterst veilige, overzichtelijke en functionele verdeler. Het meest complete

Nadere informatie

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems Assortimentsbrochure 1 Ruimte creëren met het Advance kastsysteem sliding door systems sliding door systems sliding door systems 2 Persoonlijke stijl Solide constructie Het gebruik van hoogwaardige materialen

Nadere informatie

De Vilgert Velden. 2 halfvrijstaande woningen

De Vilgert Velden. 2 halfvrijstaande woningen De Vilgert Velden 2 halfvrijstaande woningen Halfvrijstaande woningen, begane grond Locatie en omgeving Legenda kavel opstelplaats auto beukenhaag overige bebouwing (indicatief) Wonen in Velden Velden

Nadere informatie

KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE

KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE EXCLUSIEF WONEN IN HET GROEN Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Bungalowpark CHAAM ELDORADO. Uw eigen. ecologische vakantiewoning

Bungalowpark CHAAM ELDORADO. Uw eigen. ecologische vakantiewoning Uw eigen ecologische vakantiewoning Bungalowpark CHAAM ELDORADO www.eldoradopark.nl Welkom op bungalowpark ELDORADO Ontspan & geniet Eldorado is een rustgevend bungalowpark gelegen tussen Tilburg en Breda.

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. BAANHOEK WEST 2^1 KAP WONINGEN SLIEDRECHT WOONCOMFORT

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

MINI SILVER. TRIGANO VDL 1, avenue de Rochebonne - CS TOURNON-SUR-RHÔNE CEDEX FRANCE MINI SILVER 2018 DEALER

MINI SILVER. TRIGANO VDL 1, avenue de Rochebonne - CS TOURNON-SUR-RHÔNE CEDEX FRANCE  MINI SILVER 2018 DEALER 2018 "S" = serie "O" = optie "-" = niet verstrekt 270 290 MATEN EN GEWICHTEN Totale lengte (incl dissel) (mm) 3950 4423 Opbouwbreedte (mm) 2050 2050 Hoogte dak ingeklapt (mm) 1990 1990 Opbouwlengte (mm)

Nadere informatie

Keuken. Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62. Gebouw A1 - The Grid

Keuken. Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62. Gebouw A1 - The Grid Keuken Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62 Gebouw A1 - The Grid Een appartement in Overhoeks geeft u letterlijk de ruimte om te doen wat u wilt. In alle vrijheid. De vergezichten

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

MINI SILVER COLLECTIE 2017

MINI SILVER COLLECTIE 2017 COLLECTIE 2017 270 Ontdek de 270 in een ander daglicht, met de zwarte decoratie voor de standaardversie of in één van de 3 mogelijke kleurvarianten, al naar gelang uw smaak en zin. Deze uiterst compacte

Nadere informatie

Zwolle, Frankhuizerallee 20. Strak en toch heel sfeervol afgewerkt woonhuis, met prachtige gietvloeren

Zwolle, Frankhuizerallee 20. Strak en toch heel sfeervol afgewerkt woonhuis, met prachtige gietvloeren Zwolle, Frankhuizerallee 20 Strak en toch heel sfeervol afgewerkt woonhuis, met prachtige gietvloeren Strak en toch heel sfeervol afgewerkt woonhuis, met prachtige gietvloeren, een uitstekende afwerking,

Nadere informatie

- Onze schepen - De River Queen

- Onze schepen - De River Queen De River Queen Wij zijn trots op onze vloot. Sinds kort is De River Queen bij ons in de vaart terug. Met dit prachtige, luxe schip wordt elke vaartocht een succes. Laat u verrassen door het bijzondere

Nadere informatie

Betaalbare designkeukens

Betaalbare designkeukens Betaalbare designkeukens e 2.999,- Trendy keuken Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast nis van 88 cm met daarboven een combimagnetron. De bovenzijde van

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

De evolutie van de JumpSeat

De evolutie van de JumpSeat JumpSeat De evolutie van de JumpSeat Vele wegen leiden naar innovatie. Bovendien is niet te voorspellen welk idee een volgende doorbraak in design zal opleveren. De transformatie van vaste bestoeling werd

Nadere informatie

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT?

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT? EEN NIEUWE WERELD We leven in een dynamische wereld. Een wereld waarin we anders leven, anders wonen. Waarin we op zoek gaan naar persoonlijk geluk en ruimte willen creëren om ons als mens te ontplooien.

Nadere informatie

m o d e l l e n PePby

m o d e l l e n PePby PEPby modellen 2017 ... Zonne-dauw met Carribean Blue Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: Ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte

Nadere informatie