Vertrek op 03 september 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vertrek op 03 september 2019"

Transcriptie

1 15-daagse vlieg- en rondreis Azoren( 3 eilanden) Vertrek op 03 september 2019 rondreis aangeboden in : half pension met verblijf in verschillende viersterren hotels Reisgegevens Aantal personen : Vertrekdatum : 3 september 2019 Reisduur : 15 dagen Vertrekplaats Bestemming Accommodatie : Amsterdam, Nederland of Brussel, België : Terceira, Centrale Azoren Faial, Centrale Azoren São Miguel, Oostelijke Azoren : Verschillende viersterren hotels Vluchtgegevens Vluchtschema Heen 3 september 2019 Nog niet gekend Vluchtschema Teru 17 september 2019 : Nog niet gekend

2 Accommodaties Hotel Cruzeiro ****, Terceira 3 nachten Dit hotel ligt centraal op ongeveer 10 minuten wandelen van de Gemeentelijke tuinen en Haven van Angra. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en lounge. De receptie is 24 uur per dag geopend. Alle kamers beschikken over gratis wifi, een minibar koffiezetapparaat/waterkoker, haardroger, kluis en een televisie. Het verblijf in Hotel Cruzeiro is op basis van halfpension (ontbijt en diner). Hotel do Canal ****, Faial 3 nachten Hotel do Canal is gelegen in Horta, op het eiland Faial. Vanuit dit hotel kunt u genieten van het panoramisch uitzicht op het eiland Pico en de baai. Alle kamers beschikken over airconditioning, televisie, radio, kluis en gratis wifi. Het hotel beschikt over een restaurant en bar. Tussen 08:00 uur en 00:00 uur kunt u gebruikmaken van de roomservice. Het verblijf in Hotel do Canal is op basis van halfpension (ontbijt en diner). Hotel São Miguel Park ****, São Miguel 8 nachten Dit hotel bevindt zich op 300 meter van het centrum van Ponta Delgada. Het hotel combineert een warme sfeer met vele faciliteiten: bar, restaurant, kapsalon, schoonheidssalon, fitnessruimte, binnenzwembad en buitenzwembad. Alle kamers zijn voorzien van een haardroger, airconditioning, telefoon, gratis wifi, kluis en een balkon. Het verblijf in Hotel São Miguel Park is op basis van halfpension (ontbijt en diner).

3 Reisprogramma Adembenemende natuur, rijke tradities, pittoreske vissersdorpen en aangename lenteachtige temperaturen. De vulkanische eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan is nog ongerept en een echt paradijs voor natuurliefhebbers. In 8 dagen tijd bezoekt u de prachtige groene eilanden Terceira, Faial en São Miguel, elk met haar eigen charme. Dag 1: Amsterdam/Brussel - Terceira 3 september 2019 Vanuit Amsterdam of Brussel vertrekt u met het vliegtuig naar Terceira. Na aankomst op de luchthaven van Terceira, wordt u naar uw hotel gebracht. Te voet verkennen we (indien de vluchttijd het toelaat) Angro do Heroismó, de hoofdstad van Terceira, waar we de prachtige architectuur, monumentale kerken en huizen met beeldige balkons bewonderen. We komen langs de belangrijke Sao Goncalo Convent, de Kathedraal, Public Garden en het stadhuis. Dag 2: Terceira eilandtour 4 september 2019 We bekijken vandaag de mooiste plekken van Terceira. Zo beginnen we met een stop in Monte Brasil, waar we een prachtig uitzicht hebben over de karakteristieke witte huizen van Angra do Heroísmo. Tussen alle witten huizen steekt de Misericórdia kerk prachtig af met haar blauw geverfde pilaren en kozijnen. Vervolgens gaan we richting het oosten van het eiland en zien we onderweg diverse kleine authentieke dorpen en genieten we van het prachtige uitzicht over Cabo da Praia en de tour komt langs de dorpjes Ribeirinha, Serretinha, Porto Judeu (waar u Salga Bay zal zien), São Sebastião, Porto Martins, Cabo da Praia en eindpunt Praia da Vitória. 's Middags vervolgen we onze eilandtour door het midden van Terceira, waar we stoppen bij Serra do Cume en de grotten van Algar do Carvão. Deze grotten zijn ontstaan na een vulkaanuitbarsting. De volgende stop is in Biscoitos, een bijzondere rotsformatie aan de noordkust. Hier brengen we een bezoek aan het Wijn Museum (indien de tijd het toelaat). Hier wordt de karakteristieke wijn van de Azoren geproduceerd en zien we de verschillende fases van de wijnproductie. Na een volle dag keren we weer via een mooie route door het binnenland terug naar ons hotel in Angra do Heroismo. Indien de tijd het toelaat wordt er onderweg een bezoek gebracht aan de kaas fabriek in Cinco Ribeiras. Dag 3: Terceira kunsttour 5 september 2019 Na het ontbijt start u een tour om de lokale kunst te ontdekken. U start bij São Bento, pottenbakker. De potten die hier worden gemaakt, zijn de belangrijkste producten die worden geproduceerd in Terceira. Het traditionele voedsel wordt geserveerd in deze potten. Overigens zijn de potten geliefd als souvenirtje. Tijdens het bezoek aan de pottenbakker ziet u het gehele proces van tekenen tot het eindproduct. Na deze demonstratie mag u zelf aan de slag! U maakt uw eigen pot om mee naar huis te nemen.

4 Dag 4: Terceira - Faial 6 september 2019 We rijden naar de luchthaven en vliegen naar het charmante eiland Faial. Bij aankomst volgt de transfer naar het hotel in Horta, waar we de komende twee nachten verblijven. Vandaag maken we een stadstour (indien de tijd van de binnenlandse vlucht het toelaat) door Horta, één van de meest levendige en mooiste steden van de Azoren. In de haven liggen kleurrijke jachten en door de stad vinden we enkele prachtige kerken en kapellen. Dag 5: Faial eilandtour 7 september 2019 Vandaag gaat u het eiland bewonderen. U start met een bezoek aan een van de laatste vulkaanuitbarstingen. Vervolgens gaat u naar Caldeira, gelegen aan de noordkust van het eiland. Hier heeft u een spectaculair uitzicht over een krater van 400 meter diep en 2 kilometer breed. Hierna wordt de tour voortgezet met meerdere adembenemende uitzichten. Dag 6: Boottocht Pico 8 september 2019 Vanaf Faial zien we Pico al liggen. Met een korte boottocht varen we naar dit eiland, dat haar naam dankt aan de berg Ponta de Pico. Na aankomst in São Roque, een oude havenstad, brengen we een bezoek aan het Museum of the Whaling Factory en maken we een korte wandeling naar de Sea Avenue en de natuurlijke baden. Vanaf São Roque vertrekken we naar de zuidkust naar Lajes Village. Onderweg rijden we langs de kenmerkende Pico Mountain, dat met zijn 2351 meter het hoogste punt van Portugal vormt. De Pico Mountain is afgedekt door een krater, de Pico Grande, waar de vulkaantop Pico Pequeno voor vulkanische damp zorgt. Na de lunch in Lajes (niet inbegrepen) bezoeken we het Whalers Museum, dat een uitgebreide collectie bezit van scrimshaw gemaakt van walvistanden- en botten. Via de zuidkust komen we in de wijnregio aan, opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Een bijzonder labyrint van stenen trotseert het landschap. Op deze manier wordt bescherming geboden aan de druiven. In Madalena stappen we op de ferry, die ons weer terug naar Faial brengt.

5 Dag 7: Faial São Miguel 9 september 2019 Vandaag vertrekken we naar het laatste en grootste eiland van deze rondreis, São Miguel. Na het ontbijt rijden we naar het vliegveld, vanwaar we vliegen naar São Miguel (het kan voorkomen dat we aan het eind van de middag naar São Miguel vliegen. Dit is afhankelijk van de vliegtijden van de binnenlandse vlucht). Na aankomst op dit groene en heuvelachtige eiland volgt de transfer naar het hotel. We maken kennis met Ponta Delgada, de hoofdstad van de Azoren en de meest populaire stad van deze eilanden. We beginnen bij de pier, vanwaar we lopend naar de belangrijkste bezienswaardigheden gaan; Portas da Cidade (stadspoort), Matriz de São Sebastião en het stadhuis. Vervolgens brengen we ook een bezoek aan het fort São Brás. Dit fort is gebouwd in de 16e eeuw om bescherming te bieden tegen piraten. Ook komt de Chapel of Our Lady of Hope aan bod. Aan het einde van deze stadstour genieten we van een panoramisch uitzicht op het hoogste punt van de stad, Alto da Mãe de Deus. Dag 8: Ananas Plantage 10 september 2019 Vanuit Ponta Delgada maken we een halve dagtocht naar de bergen van Sete Cidades. De tocht gaat langs de zuid-west kust die omgeven is door groene weilanden vol met grazende koeien. We stoppen bij het uitzichtpunt van Vista do Rei, waar we een adembenemend uitzicht hebben over de blauwe en groene meren van Sete Cidades. Deze meren zijn gelegen in een enorme krater, die in de loop der eeuwen volgestroomd is met water. Onderweg terug naar Ponta Delgada stoppen we nog bij de unieke ananasplantage. Dit is de enige ananasplantage van Europa. 's Middags heeft u vrije tijd. Dag 9: Furnas valley 11 september 2019 Na het ontbijt vertrekt u naar het noorden van het eiland, waar u de Furnas valley zal bezoeken. Na het proeven van de lokale thee, is de volgende stop Pico de Ferro. Hier heeft u een waanzinnig uitzicht over de Furnas valley krater. Aangekomen bij Furnas is de eerste stop Caldeiras. In een lokaal restaurant zullen Cozido das Caldeiras worden geserveerd. Na het bezoek aan verschillende tuinen en parken keert u terug naar het hotel. Dag 10: Nordeste 12 september 2019 We rijden naar de noordkust van het eiland, waar we stoppen bij Salto do Cavalo. Hiervandaan hebben we een adembenemend uitzicht over het hele eiland en Ribeira dos Caldeirõs, bekend om zijn waterval en molens. Ook brengen we een bezoek aan de theeplantages van Gorreana. We rijden verden naar Povoação. Deze stad is gelegen in het uiterste zuidoosten van het eiland en is de stad waar de Portugese zeevaarders als eerst aankwamen. De naam die de stad kreeg was Povoação, wat nederzetting betekent. Deze naam heeft de stad gekregen omdat het de eerste nederzetting op dit eiland was. Vervolgens rijden we terug naar Ponta Delgada en stoppen we bij Vila Franca do Campo, de voormalige hoofdstad van het eiland. De omgeving is prachtig: witte huisjes, kerkjes en de opvallende rijke huizen, bekend om de pottenbakkerijen.

6 Dag 11: Vrije invulling 13 september 2019 Vrij in te vullen. Vandaag kan er een optionele Whale Watching tour geboekt worden. Dag 12: Jeep avontuur 14 september 2019 Vandaag gaat u op jeeptocht. Tijdens deze tocht bezoekt u verschillende bergachtige gebieden. U stopt bij verschillende meertjes. De laatste stop is bij het strand, gelegen in het zuiden van het eiland. Hier kunt u een duik nemen. Dag 13: Vrije invulling 15 september volledige dag vrij voor iedereen...genieten op uw eigen manier!!!!! Dag 14: Eilandtour 16 september 2019 Vandaag maakt u een tour over het eiland met verschillende bezienswaardigheden. U start met een bezoekje bij de Lagoa stad, en stopt vervolgens bij de pottenbakfabriek van Vieira. Hier worden traditionele potten gemaakt. De tour wordt vervolgd naar de noordkust en stopt bij het Regionaal Natuur Monument van Caldeira Velha. Hier kunt u genieten van het groene uitzicht. Als laatste stop, stopt u bij de likeurfabriek van Eduardo Ferreira. Hier zal u verschillende likeurtjes proeven. Dag 15: São Miguel Amsterdam/Brussel 17 september 2019 Na het ontbijt checkt u uit bij het hotel. De transfer brengt u naar de luchthaven. Vanuit de luchthaven van São Miguel vliegt u terug naar Amsterdam/Brussel. Reissom De prijs per persoon bedraagt bij: personen personen personen 2979, , ,-

7 Inbegrepen: - rechtstreekse vlucht Brussel-Amsterdam Terceira en Ponte Delgada Amsterdam/Brussel In Economyclass met vliegtuigmaatschappij : TUIfly - luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen - twee binnenlandse vluchten met SATA (max. 20kg ruimbagage) - transfers en rondreis per comfortabele touringcar - bootovertocht Horta-Pico-Horta voor de full day tour en Horta-Pico voor het vertrek - 14 nachten verblijf in verschillende viersterrenhotels - hotelverzorging op basis van 14 x halfpension - 2-persoonskamer voorzien van bad/douche en toilet - vlaamssprekende reisbegeleiding door Eddy Boeckmans - Lokale Engelssprekende gidsen ( mogelijk ook nederlandstalige gids) - Stadsbezoek Anga do Heroismo, Horta en Ponte Delgaga - Eilandtour Terceira, Faial, Pico en Sao Miguel - Bezoek aan Sete Cidades - Entreegelden Terra Nostra Garden, Caldeiras of Furnas lake, Interpretation Centre of Capelinhos. Vulkaan pico. Museums (Whale & Whaling Factory Museum) Niet inbegrepen: - niet genoemde maaltijden en drankjes - entreegelden Sao Goncalo Convent (Terceira), Angra Cathedral (Terceira), Captains Palace (Terceira) grotten van Algar de Carvao (Terceira) ca. 6 per persoon en Caldeira Velha (Sao Miguel) - optionele excursie walvis spotten ca. 52 per persoon - fooien en koffergelden - toeristenbelasting, ter plaatse te betalen - ruimbagage - reis- en annuleringsverzekering Extra informatie: Bij een binnenlandse vlucht tussen Azoren eilanden is per persoon 1 stuks handbagage van max. 8 kg en 1 stuk ruimbagage van max. 20 kg toegestaan. Extra kosten voor overbagage zijn voor eigen rekening. Optionele toeslagen - toeslag 1-persoonskamer: EUR 250 p.p. Verzekeringen Natuurlijk zien we u het liefst zelf op reis gaan. Kan dat onverwacht niet, dan hoeft u zich hierover met een annuleringsverzekering geen financiële zorgen te maken. En een reisverzekering is bijna net zo belangrijk als een geldig paspoort. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Daarom is Touring verzekeringen u graag van dienst met een perfect passende reis- en annuleringsverzekering. Helemaal op maat, precies zoals u wilt en scherp geprijsd. Dat reist een stuk prettiger! Via ons reisbureel Groepsreizen op Maat kunt u eenvoudig een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten bij Touring.. We adviseren u graag!

8 . Voorwaarden Op deze offerte zijn de reisvoorwaarden evenals onze Algemene reisvoorwaarden reisburo Bthetravelbrand, van toepassing.. Deze offerte is gebaseerd op een groepsgrootte van 30 personen. Indien het aantal deelnemers wijzigt, kan de prijs per persoon veranderen. Daarnaast is deze offerte onder voorbehoud van prijs- en koerswijzigingen en definitieve beschikbaarheid van accommodatie en vluchtplaatsen. Voor groepsreizen hanteren wij een minimum aantal personen; indien de groep uit minder dan 20 personen bestaat kunnen wij deze helaas niet door laten gaan. Waarom reisorganizatie Bthetravelbrand. Groepsreizen Op Maat Onze afdeling Groepsreizen op Maat werkt vanuit onze locatie in Palma de Mallorca waar ons reisbureel zijn zetel heeft.onze reisorganizatie bestaat uit reisspecialisten met jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk groepsreizen.. Hierdoor kunnen wij u naast scherpe prijzen ook een hoogwaardig servicelevel bieden. Eddy Boeckmans Reisorganizator in naam van Bthetravelbrand Mallorca Eddy Boeckmans Verantwoordelijke belgische markt grupos.molinar@bthetravelbrand.com

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

Studiereis Holland International Azoren; Sao Miguel en Terceira 14 t/m 18 mei 2012.

Studiereis Holland International Azoren; Sao Miguel en Terceira 14 t/m 18 mei 2012. Studiereis Holland International Azoren; Sao Miguel en Terceira 14 t/m 18 mei 2012. Sete Sidades De Azoren, een prachtige en veelzijdige bestemming, welke moeilijk is samen te vatten in een paar woorden.

Nadere informatie

De Urban Sketchers op de Azoren

De Urban Sketchers op de Azoren De Urban Sketchers op de Azoren OVER Foto: Alexandra Baptista De Urban Sketchers op de Azoren Jenny Adam, uit Duitsland, ontdekte de Azoren samen met de Portugese Alexandra Baptista. Samen tekenden ze

Nadere informatie

Exclusief aanbod voor reisagenten

Exclusief aanbod voor reisagenten Exclusief aanbod Jetair biedt de mogelijkheid om samen met je partner en tegen een vriendenprijsje de Azoren te ontdekken. Je hebt de keuze uit twee 8-daagse reizen: Een 8-daagse verblijf op São Miguel

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL PONTA DELGADA 13U30 16U30 PONTA DELGADA BRUSSEL 16U45 23U30

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

De Azoren 20/5/13-27/05/13 Green Destinations

De Azoren 20/5/13-27/05/13 Green Destinations De Azoren 20/5/13-27/05/13 Green Destinations Ligging De Azoren vormen een Portugese eilandengroep, gelegen in de Atlantische Oceaan, precies op de breuklijn tussen het Europese en Amerikaanse continent

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel, vlucht naar Terceira (Praia da

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel, vlucht naar Terceira (Praia da W a ndn del v a k a n t i e A z o r en, 1 4 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel, vlucht naar Terceira

Nadere informatie

Vlieg-busreis Costa de Lisboa (Cascais) VEPT31

Vlieg-busreis Costa de Lisboa (Cascais) VEPT31 Vlieg-busreis Costa de Lisboa (Cascais) VEPT31 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=414

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel - vlucht naar Terceira (Praia da

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel - vlucht naar Terceira (Praia da W a ndd el v a k a n t i e A z o r en, 1 4 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel - vlucht naar Terceira

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) - Pico Dag 2 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 3 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 4

Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) - Pico Dag 2 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 3 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 4 Rondre is A zore n, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) - Pico Dag 2 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 3 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 4 Faial

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016 Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus 11 daagse rondreis CGMV 26 september 6 oktober 2016 11-daagse rondreis Malta en Sicilië Vertrek op D.V. 26 september PRIJZEN Reissom per persoon: 1275,- Bij

Nadere informatie

Vlieg-busreis Bloemrijk Madeira VEPT32

Vlieg-busreis Bloemrijk Madeira VEPT32 Vlieg-busreis Bloemrijk Madeira VEPT32 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=399

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen TOSCANE & VENETIE Italië is geliefd bij vele cultuurliefhebbers. En dat is ook niet vreemd: dit prachtige land wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunst en cultuur! U ziet er bijna letterlijk de kunst

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Tenerife Het groene hart van de Canarische eilanden. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 640 km

Tenerife Het groene hart van de Canarische eilanden. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 640 km Tenerife Het groene hart van de Canarische eilanden 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 640 km Hoogtepunten van deze reis Santa Cruz en Icod de los Vinos Parque Nacional

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Op dit verbindingspunt tussen Europa en Amerika, treft u een land aan met een lange geschiedenis en een meer dan duizend jaar oude cultuur.

Op dit verbindingspunt tussen Europa en Amerika, treft u een land aan met een lange geschiedenis en een meer dan duizend jaar oude cultuur. Cruises in Portugal OVER Foto: Administração dos Portos da Região Autónoma da Madeira, S.A. Cruises in Portugal De zee is een natuurlijke toegangsweg naar Portugal en een goed vertrekpunt om de geschiedenis

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Hoogtepunten van deze reis Lissabon en de Gouden Driehoek UNESCO-steden

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

6 t/m 8 september 2019 Personeelsvereniging gemeente Kampen A-1-3 dagen Porto

6 t/m 8 september 2019 Personeelsvereniging gemeente Kampen A-1-3 dagen Porto 6 t/m 8 september 2019 Personeelsvereniging gemeente Kampen 180693A-1-3 dagen Porto Veilig op reis met Pelikaan Reizen 1 Programma Porto is na Lissabon de tweede stad van Portugal. Deze levendige havenstad

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) Dag 2 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 3 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 4 Faial

Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) Dag 2 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 3 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 4 Faial R o n d reis A z o ren, 10 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) Dag 2 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 3 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 4 Faial (Horta),

Nadere informatie

MADEIRA WANDELPARADIJS

MADEIRA WANDELPARADIJS jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 MADEIRA WANDELPARADIJS 1 Vluchten: TAP AIR PORTUGAL TP6771 BRUSSEL - LISSABON 13u10 15u00 TP1687 LISSABON - FUNCHAL 16u00 17u45 TP1680 FUNCHAL - LISSABON 09u30

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Toscane & Umbrië 8 dagen

Toscane & Umbrië 8 dagen Toscane & Umbrië 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 839 Single wandelreis Umbrië & Lago Trasimeno Een vakantie in Umbrië betekent een vakantie in het 'Groene Hart van Italië'. Hier een wandelvakantie

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Wandelreis Azoren. Wandelvakantie Azoren, 14 dagen

Wandelreis Azoren. Wandelvakantie Azoren, 14 dagen Wandelreis Azoren Wandelvakantie Azoren, 14 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel, vlucht naar Terceira (Praia

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen In 2019 hoopt de Hervormde Gemeente Veen o.l.v. Nico van Vliet opnieuw een bijzondere reis door het Beloofde Land te maken. We beginnen in het noorden

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Portugal door. De Urban Sketchers op de Azoren. Portugal in het groen

Portugal door. De Urban Sketchers op de Azoren. Portugal in het groen Portugal door De Urban Sketchers op de Azoren Jenny Adam, uit Duitsland, ontdekte de Azoren samen met de Portugese Alexandra Baptista. Samen tekenden ze de charme van de Eilanden Terceira, São Miguel en

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Ponta Delgada, fietsen Lagoa do Canário - Sete Cidades Dag 3 Ponta Delgada - Villa Franca do

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Ponta Delgada, fietsen Lagoa do Canário - Sete Cidades Dag 3 Ponta Delgada - Villa Franca do Wandel - & Fiet s v akant ie A z o r en, 1 4 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Ponta Delgada, fietsen Lagoa do Canário - Sete Cidades Dag 3 Ponta Delgada - Villa

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Prijzenboek. zomer 2014. Azoren. Subtropisch paradijs in de Atlantische Oceaan

Prijzenboek. zomer 2014. Azoren. Subtropisch paradijs in de Atlantische Oceaan Prijzenboek zomer 2014 De prijzen gepubliceerd in dit prijzenboek zijn geldig voor afreizen vanaf 3 april 2014. www.jetair.be Azoren Subtropisch paradijs in de Atlantische Oceaan Azoren pagina Vluchten

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls Start je safari met het ontdekken van de Moremi regio. Zie giraffen, olifanten, zebra's, leeuwen en wildebeesten in het Moremi-wildreservaat vanuit je open 4x4-voertuig. Ontdek de Okavango-delta in traditionele

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Exclusive Group Special 3-daagse reis Warschau 5 maart t/m 7 maart 2018

Exclusive Group Special 3-daagse reis Warschau 5 maart t/m 7 maart 2018 Exclusive Group Special 3-daagse reis Warschau 5 maart t/m 7 maart 2018 Bestemmingsinformatie Warschau ligt in het midden van Polen in het landsdeel Mazovië. Polen bestaat in totaal uit zestien bestuurlijke

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Vlieg-busreis Griekenland - Tolo VEGR32

Vlieg-busreis Griekenland - Tolo VEGR32 Vlieg-busreis Griekenland - Tolo VEGR32 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=412

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

Gran Canaria. Gemaakt door: Sulivenne Alberto

Gran Canaria. Gemaakt door: Sulivenne Alberto Gran Canaria Gemaakt door: Sulivenne Alberto 1 Inleiding Algemene informatie (ligging, klimaat, landschap, natuur en cultuur) Verblijfsaccommodatie Vermaak en aanvullende diensten Veiligheid Verantwoord

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=524

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Programma. 10-daagse vliegreis

Programma. 10-daagse vliegreis Verrassend Albanië Het Balkanland Albanië is een van de minst bezochte landen van Europa, en daarmee toeristisch nog niet platgetreden. Het is een speelbal geweest van de grotere landen in de regio en

Nadere informatie