Jaargang april 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang april 2019"

Transcriptie

1 In de veertigdagen tijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Angst en verdriet hebben niet het laatste woord, God maakt een nieuw begin. Het thema van deze veertigdagentijd is Pak mijn hand. Dat kun je zeggen als je zelf bang of verdrietig bent, maar ook als je juist een ander uit de angst en het verdriet wilt halen. Ik vecht voor jou (Johannes 13:31-38 en 18:1-27) Petrus wil een echte vriend voor Jezus zijn. Maar kan hij dat ook? Kun je iemand blijven helpen als je zelf bang en onzeker wordt? Bij het vuur zegt Petrus drie keer dat hij Jezus niet kent. Liederen: Groep 3, 4 en 5 : Vertel me eens Heer Jezus Groep 6, 7 en 8 : Heel alleen in de hof (Gezang 180) In alle groepen liederen voor de paasviering. Lang is de weg Lang is de weg veertig dagen en nachten. Lang is de weg maar ik kijk en herken: licht wordt de weg ik kan haast niet wachten het kan niet lang meer duren voor ik er ben. Paasviering De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgen is: Pak mijn hand. Het zijn woorden die Jezus misschien wel vaak gebruikt heeft; Pak mijn hand, dan help ik je. Ik help je uit je verdriet, je zorgen en je pijn. Pak mijn hand maar, dan breng ik je verder. De woorden pak mijn hand zijn een uitnodiging, een belofte. Maar je kunt ze ook op een andere manier zeggen. Als je zelf in de problemen zit, kun je deze woorden gebruiken als een vraag of gebed; Pak mijn hand, laat me niet alleen. De komende weken horen de kinderen Bijbelverhalen waarin beide kanten van dit thema belicht worden. Op donderdag 18 april vieren we op school Pasen! Het feest van een nieuw begin! Het themalied voor de komende periode is: Pak mijn hand Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet.

2 Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een nieuw begin. Pak mijn hand, ik blijf je trouw en ik geef je leven zin. Donker was de nacht en het kruis kwam dichterbij. Jezus bad om kracht en Hij riep: God, helpt U mij? Hij vroeg: Pak mijn hand en houd mij vast. Wees mijn herder in gevaar die voor eeuwig op mij past. Maak vandaag mijn woorden waar. Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een nieuw begin. Pak mijn hand, ik blijf je trouw en ik geef je leven zin. Paaslunch Op donderdag 18 april zal er op school een paaslunch aangeboden worden. Dit houdt in dat we als school de broodjes en het drinken verzorgen. De kinderen nemen zelf een bord, bestek en beker mee. Als uw kind een allergie/dieet heeft, wilt u dan zelf even contact opnemen met de groepsleerkracht? Dan kunnen we gezamenlijk bekijken wat de beste oplossing is. Personeel Vandaag is juf Ilse Voorhorst na een lange vakantie gestart in groep 5b. Ze werkt op de maandag en de dinsdag naast juf Hetty Borggreve en juf Riëlle Eshuis (tot de meivakantie). Even wennen... maar je zit er zo weer in. Welkom! Vorige week zijn juf Maudy Hulsegge en juf Brenda Gritter geslaagd voor de coach- en begeleidingscursus stagiaires van Windesheim. Gefeliciteerd dames! Studiemiddag Muziek Op dinsdagmiddag 2 april krijgen alle leerkrachten muziekles van Kaliber Kunstenschool. Medewerkers van Kaliber ondersteunen de leerkrachten bij het geven van muziekonderwijs in de groep maar ook verzorgen zij dit schooljaar twee studiemomenten voor de leerkracht. Het belooft een leuke muzikale middag te worden! Alle leerlingen zijn deze middag om uur vrij. Schoolfotograaf Donderdag 4 april is het zover! De schoolfotograaf komt op school! Dit jaar worden de foto s gemaakt door Sgoolfotografie. Meer informatie zie Kledingtips. De inschrijflijsten hangen tot en met woensdag 3 april in de hal (hoofdingang). We gaan deze dag niet gymmen. De fotografen maken de foto s in de sporthal en we willen natuurlijk dat kapsel en kleding netjes blijft!

3 Afsluiting Kunstproject De Kunstbende Afgelopen donderdag 28 maart hebben we op feestelijke wijze ons kunstproject afgesloten. Vier weken lang hebben we de leerlingen omgetoverd tot echte kunstenaars. En wat hebben ze een boel creativiteit laten zien. Er zijn prachtige 2d en 3d kunstwerken gemaakt. We hebben in elke groep ook bezoek gehad van een echte kunstenaar. In groep Tommie en Elmo kwam Bea iets vertellen over glaskunst. Bij groep 3 kwam Saskia langs om samen een ABC poster te maken. De groepen 4 en 5 kregen les in het schilderen van Aboriginal kunst door Yvonne. In groep 6 kwam Saskia ook en gingen ze leren hoe je cartoons kan tekenen. Bij groep 7 en 8 kwam een echte graffiti kunstenaar langs! De resultaten waren in elke groep werkelijk prachtig! Ook heeft elke groep vier weken lang gewerkt aan een groepswerk. Elke groep kreeg een groot wit doek. Deze zijn prachtig beschilderd, ingekleurd of zelfs volgeplakt met prachtige kunst! Tijdens de afsluiting werden er Mondriaan-burgers verkocht die door de oudercommissie geregeld waren. Meneer Sytse en een aantal ouders hebben de hele middag de heerlijkste hamburgers gebakken. Aansluitend was er een veiling waar de groepswerken per groep werden geveild. Er werd fanatiek geboden op de kunstwerken en er is dan ook een mooi totaalbedrag van 337,00 opgehaald. Alle ouders die meegeholpen hebben en zijn komen kijken, hartelijk dank! We kijken als school terug op een zeer geslaagd project! In totaal heeft deze middag/avond een bedrag van 1.015,00 opgebracht. Een mooie aanvulling voor een nieuw speelhuis!

4 Nationale Buitenlesdag (herinnering) Dinsdag 2 april is het Nationale Buitenlesdag, een initiatief van Jantje Beton en IVN Natuureducatie. Op deze dag geven leerkrachten in heel Nederland buiten les. En ook wij gaan die ochtend veel buiten lesgeven. Een uitdagende buitenles stimuleert niet alleen beweging, maar de combinatie van natuurlijk daglicht en frisse buitenlucht zorgt er ook voor dat kinderen zich daarna beter kunnen concentreren in de klas Het is niet alleen goed voor de leerprestaties van kinderen, maar het is ook nog eens heel leuk! Doe je best Laat weten waar je bent Laat weten waar je bent is de regel van de maand april. Maandag 1 april is deze regel onder de aandacht gebracht van alle leerlingen. In onze school mogen leerlingen, zonder te vragen, zelf kiezen waar ze werken. Natuurlijk moeten ze laten weten waar ze zijn. In de klas is dit zichtbaar gemaakt door het Laat weten waar je bent bord. De leerkracht en klasgenoten kunnen op die manier vlot zien waar de leerlingen zich bevinden. Binnen duidelijke afspraken krijgen de leerlingen de verantwoordelijkheid om zelf een ruimte te zoeken om te werken. Leerlingen kunnen ervoor kiezen om in de groep te blijven, naar de werkplek of samenwerkplek te gaan. Daarnaast is de flexruimte en de stilteruimte ook mogelijk. We hebben afspraken waar we ons als leerlingen en volwassenen aan willen houden, zodat het voor een ieder een fijne en veilige omgeving mag zijn. Doe je best lied Refrein: Eén, twee, drie, vier, Doe je best, doe je best Eén, twee, drie, vier, Met acht regels hier. 1. Eerlijk zijn is regel één, liegen is vaak heel gemeen. 2. Iedereen die hoort erbij, want dan zijn wij allen blij. 3. Alle woorden die je zegt, moeten goed zijn en niet slecht. 4. Handen thuis zo moet het gaan, 7. Wees een flinke meid of vent dus niet schoppen en niet slaan. Laat dus weten waar je bent 5. Zuinig, netjes moet je zijn, 8. Doe je best van groot naar klein in de school en op het plein. Op De Maten blijft het fijn! 6. Pas goed op voor elk gevaar, veilig doen, dat is niet raar.

5 Koningsspelen 2019 Op vrijdag 12 april vinden de Koningsspelen plaats op school! We zullen met alle leerlingen samen de Koningsdans 'Pasapas' dansen op het schoolplein om 8.30 uur. U bent van harte welkom om te komen kijken! Hopelijk zijn er veel leerlingen koninklijk verkleed! Na de dans gaan alle leerlingen naar binnen gaan om te genieten van het Koningsontbijt in eigen klas. De leerlingen moeten zelf beker, bestek en bord mee. De ochtend zal in het teken staan van bewegen en spelen. De onderbouw blijft op school voor een spelletjescircuit. De bovenbouw gaat sporten bij Sport je fit! Het is dus belangrijk dat de leerlingen van groep 5 t/m 8 op de fiets naar school komen deze dag. Vanaf uur is de onderbouw vrij. Voor de groep 5 t/m 8 geldt dat ze hun lunch zelf mee moeten nemen. De bovenbouw houdt deze middag een spelletjesmiddag. Deze groepen zijn om uur vrij! We hopen op een fijn en zonnig feest! Schoolfruit Wij doen mee aan EU-Schoolfruit! Het EU-Schoolfruit project is een Europees gefinancierd project om de consumptie van suikerhoudende producten bij kinderen op school te verminderen. Kinderen die meer groente en fruit eten voelen zich fitter op school, zijn minder vaak ziek en leren gemakkelijker. Er zijn er lessen voor leerlingen over groente, fruit en gezonde voeding. Na 20 weken kunnen uw kinderen zelf groente en fruit meebrengen naar school. Dit kan natuurlijk ook nu al op de dagen dat er geen Schoolfruit is op school. Op de website kunt u nog veel meer informatie vinden over Schoolfruit. Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgen de kinderen fruit/groente voor de ochtendpauze. Deze week op dinsdag radijs, woensdag sinaasappel en op donderdag peer. Op dinsdag mogen de leerlingen zelf nog een stuk fruit meenemen (wens leerlingenraad om dit te vermelden). Open podium groep 5b De zonnebloemen, het gele huis... schilderijen van Vincent van Gogh, die veel mensen kennen, maar hoe zag het leven van deze beroemde schilder eruit? Aanstaande vrijdag 5 april om uur kunt u het zien en horen tijdens het Open Podium van groep 5b. Ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden, van harte uitgenodigd!

6 Schoolvoetbaltoernooi Evenals de afgelopen jaren zal er ook dit jaar weer een schoolvoetbaltoernooi georganiseerd worden. Dit toernooi zal net als in 2017 in Vroomshoop worden gehouden, organisator zal dit keer de Vroomshoopse Boys zijn. Ze hebben door de goede ervaringen van het toernooi in 2017 wederom besloten het in de avonduren te houden. En wel op woensdagavond 3 (meisjes) en woensdagavond 10 april (jongens). Het begint beide keren om uur en zal ergens tussen uur en uur klaar zijn, afhankelijk van het aantal ingeschreven teams. Van onze school doen i.v.m. het uitje naar Duinrell (groep 8) maar 3 teams mee aan dit toernooi. Infomaatje via de mail U ontvangt iedere week het Infomaatje via de mail. U kunt ons ook mailen infodematen@sco-t.nl Het Infomaatje staat iedere maandag op de website Foto s In dit Infomaatje staan van enkele activiteiten een paar foto s, voor meer foto s verwijzen we u naar Facebook/Klasbord. Agenda 1 april Doe je best Laat weten waar je bent 1 april Maak mooi schoon groep 7 en 8 2 april Studiemiddag muziek (alle leerlingen zijn s middags vrij) 3 april Examen EHBO groep 8 3 april Schoolvoetbal (meisjes) 4 april Schoolfotograaf 4 april Verkeersexamen groep 7 (theorie) 5 april Open podium groep 5b 10 april Verkeersexamen groep 7 (praktijk) 12 april Koningsspelen Tot slot We wensen u een goede week toe! Met vriendelijke groet, Team De Maten

7

Jaargang maart 2019

Jaargang maart 2019 In de veertigdagen tijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Angst en verdriet hebben niet het laatste woord, God maakt een nieuw begin. Het thema van deze veertigdagentijd is Pak mijn hand.

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Jaargang april 2019

Jaargang april 2019 Pak mijn hand Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een nieuw begin. Pak mijn hand,

Nadere informatie

Jaargang april 2018 nr.27

Jaargang april 2018 nr.27 Als ik de baas zou zijn.. Hoe zou de wereld er dan uitzien? In het voorjaar lezen we een lange serie verhalen over het koningschap van Israël. We horen over de profeet Samuel, over koning Saul en koning

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.26

Jaargang maart 2018 nr.26 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe!

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe! Hoop voor 2018 Laten we hopen op een mooi jaar, met tolerantie,.., begrip voor elkaar. Een kind wat beschermd wordt, waar het ook leeft. Dat is wat de wereld nodig heeft. Maakt niet uit van wat voor geloof

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Jaargang maart 2019

Jaargang maart 2019 In de veertigdagen tijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Angst en verdriet hebben niet het laatste woord, God maakt een nieuw begin. Het thema van deze veertigdagentijd is Pak mijn hand.

Nadere informatie

Jaargang februari 2019

Jaargang februari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

Jaargang maart 2019

Jaargang maart 2019 In de veertigdagen tijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Angst en verdriet hebben niet het laatste woord, God maakt een nieuw begin. Het thema van deze veertigdagentijd is Pak mijn hand.

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

Jaargang februari 2018 nr.20

Jaargang februari 2018 nr.20 Jij verandert mij Kunnen mensen echt veranderen? Of blijf je toch altijd wie je was? In de verhalen van de komende periode ontdekken we dat er veel kan veranderen in een mensenleven. De bijbel laat zien

Nadere informatie

Jaargang maart 2019

Jaargang maart 2019 In de veertigdagen tijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Angst en verdriet hebben niet het laatste woord, God maakt een nieuw begin. Het thema van deze veertigdagentijd is Pak mijn hand.

Nadere informatie

Jaargang januari Goede voornemens

Jaargang januari Goede voornemens Goede voornemens Aan het begin van het jaar hebben veel mensen goede voornemens. Maar wat is eigenlijk een goed voornemen? Welke keuzes maak je? Welke kant wil je op? Wat gaat goed en wat kan anders? Wat

Nadere informatie

Jaargang november 2017 nr.10

Jaargang november 2017 nr.10 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Liederen: Groep 3 t/m 8: Adventslied, Komt allen tezamen en Hoor de Eng len zingen d eer

Liederen: Groep 3 t/m 8: Adventslied, Komt allen tezamen en Hoor de Eng len zingen d eer Doe de lichten aan! Doe de lichten aan tegen alle duister in Zet de lichten voor het raam ga niet in het donker zitten Wees zelf een lichtpunt straal licht en interesse uit Geef het licht de ruimte tegen

Nadere informatie

Jaargang januari 2019

Jaargang januari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

Jaargang december 2018

Jaargang december 2018 Doe de lichten aan! Doe de lichten aan tegen alle duister in Zet de lichten voor het raam ga niet in het donker zitten Wees zelf een lichtpunt straal licht en interesse uit Geef het licht de ruimte tegen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Jaargang januari 2019

Jaargang januari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 NIEUWSBRIEF Geachte ouders/verzorgers De temperaturen buiten geven het al aan: het is lente! Langzaam maar zeker komt de natuur weer tot leven en kunnen we gaan

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 maart 2018 Jaargang 24 nr. 16 Voorwoord Donderdagavond

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Jaargang februari 2018 nr.21

Jaargang februari 2018 nr.21 Jij verandert mij Kunnen mensen echt veranderen? Of blijf je toch altijd wie je was? In de verhalen van de komende periode ontdekken we dat er veel kan veranderen in een mensenleven. De bijbel laat zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pannenkoeken bakken voor de opa's en oma's. Activiteitenagenda

Nieuwsbrief. Pannenkoeken bakken voor de opa's en oma's. Activiteitenagenda Nieuwsbrief Schoolnieuws nr. 14 / 3 april 2017 Pannenkoeken bakken voor de opa's en oma's Groep 5b/6 hebben op vrijdag 24 maart zelf pannenkoeken gebakken voor hun opa's en oma's. Zij waren uitgenodigd

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 6 februari 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Kunst Muziek (1) Muziek (2) Excursie Spreekavond / rapporten Kleding Letterherhaling Gezond eten TAAL THUIS opdrachten Speelgoedmiddag!

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Jaargang januari 2017 nr.20

Jaargang januari 2017 nr.20 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019 HOEKSTIEN NIEUWS Maart 2019 Surhuisterveen, 21 maart 2019 Op weg naar Pasen De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgen is: Pak mijn hand. Het zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 24 maart 2016

Donderdagsbrief.  24 maart 2016 Donderdagsbrief 1303 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2016 24 maart Projectkrant gaat mee 25 t/m 28 maart Paasweekend: alle kinderen zijn van 25 t/m 28 maart vrij Nieuwe leerlingen - Welkom Afgelopen

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 29 maart Baby s op school

Weekmail obs Hagen 29 maart Baby s op school Weekmail obs Hagen 29 maart 2019 Baby s op school Vorige week hebben we bij het thema Lentekriebels veel over baby s geleerd in de kleutergroepen. We mochten ook een foto meenemen van toen we zelf een

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) Nr. 14 schooljaar 2018-2019 Opening Wereldwijs 27 oud papier 29 peuterochtend Open dag 14 Groep 3 naar bibliotheek op 19 Kind op maandag Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) We lezen deze weken uit

Nadere informatie

WeekBlad 25. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed.

WeekBlad 25. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed. Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf In maart leren een nieuwe Bijbeltekst.

Nadere informatie

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s),

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s), 10 25 maart 2019 Geachte ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen. In de natuur is te zien dat de knoppen gaan groeien, dat de bladeren gaan groeien en dat de eerste vogels bezig zijn met het bouwen

Nadere informatie

April De steen is weg. Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt

April De steen is weg. Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt April 2017 De steen is weg Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt Maar kijk 's wat er is gebeurd, kijk 's wat er is gebeurd. De steen is weg, de steen is weg De weg is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - maart 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - maart 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - maart 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Maart 2016: Maandag 29 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 April 2019 Vanuit het bestuur: In alle vroegte raakt God de aarde aan en zingt de groeve: nu is de dood

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 28 maart Grote Rekendag 28 maart Schoolvoetbal jongens 11-tallen 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag alle kinderen vrij 2 april 2 e Paasdag alle kinderen vrij 4 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Jaargang februari 2017 nr.21

Jaargang februari 2017 nr.21 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 november 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Wel en wee Afgelopen jaren was Nynke van der Wal onze buurtsportcoach.

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 1 april 2019 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Welkom op school nieuwe leerlingen 1 Lief en leed 2 Audit 4 april 2 Afsluiting Akkertalent kunst 2 Ouderavond met workshops 2 De Akker Anders 3 Koningsdag

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 14 30-03-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

Samen spelen Samen leren Samen leven

Samen spelen Samen leren Samen leven Belangrijke data 29 maart Grote rekendag groep 1 t/m 8 30 maart Kijkles zwemmen groep 3 en 4 1 april Start stemmen project Rabobank een aandeel in de Betuwe 3 april Lessen van Adri Vroon voor groep 2/3,

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Koningsspelen

Kind Op Maandag. Koningsspelen Nr. 17 schooljaar 2015-2016 Kind Op Maandag Koningsspelen Verslag koffieochtend Schoolvoetbal en lijnbal Einde EU-schoolfruit Meivakantie en BSO: natuur en cultuur Kind Op Maandag Op school werken wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Info maart 2016. CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke. www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl. In deze info

Info maart 2016. CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke. www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl. In deze info Info maart 2016 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Extra studiedag

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel Oud papier De gemeente heeft al een aantal papierbakken in de wijk weggehaald. Wij maken u erop attent dat voor de mensen die thuis geen papierbak hebben besteld, de mogelijkheid bestaat het oud papier

Nadere informatie

Trefwoord Week 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid.

Trefwoord Week 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid. Nieuwsbrief woensdag 29 maart In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a: Nieuwe leden activiteitencommissie Broodactie Pasen Koningsspelen Woensdag 29 maart Lente een prachtig seizoen. Het leven krijgt weer

Nadere informatie

Van de directie TREFWOORD. Beste ouders,

Van de directie TREFWOORD. Beste ouders, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 7-2 0 1 8 1 N O V E M B E R 2 0 1 7 Directeur: Ineke van der Werf directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Samen mogen lezen van de weg die Hij moest gaan Hoe Hij door zijn liefde zelf de dood wist te verslaan Voelen dat Hij meegaat,

Samen mogen lezen van de weg die Hij moest gaan Hoe Hij door zijn liefde zelf de dood wist te verslaan Voelen dat Hij meegaat, Datum: 16 februari 2018 Jaargang: 28 Nummer: 7 @pcbdebranding www.facebook.com/debrandingswifterbant Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen

Nadere informatie