6 10 juli Fijne vakantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "6 10 juli 2015. Fijne vakantie"

Transcriptie

1 6 10 juli 2015 Fijne vakantie Vandaag al weer het laatste Fundamoment van dit schooljaar. Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. De kinderen hebben veel geleerd en hard gewerkt. Er zijn ook heel veel bijzondere schooldagen geweest waar u bij geholpen heeft, daarvoor hartelijk dank! Als we u niet hadden We wensen u vanuit Het Fundament een goede vakantie toe en hopen iedereen weer veilig op school te zien na de vakantie! Tropenrooster DaTum< kanhe!!! Tropenrooster Ook deze week blijven we werken met het tropenrooster, hieronder nog even de tijden voor deze week. Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Woensdag 8 juli Donderdag 9 juli Vrijdag 10 juli 8.00 uur uur 8.00 uur uur Groep 1-2 is om uur uit 8.00 uur uur 8.00 uur uur 8.00 uur uur ( alle kinderen hebben de middag vrij!) - Alle kinderen eten op school als ze les hebben tot uur. Geeft u hen brood mee? - De ochtendpauze is van uur - Tussen de middag eten we van uur Mocht dit rooster problemen opleveren, laat het dan weten. Plastic tassen Plastic zakken Heeft u nog plastic tassen thuis waar u niets meer mee doet? Wij kunnen ze op school goed gebruiken!

2 Personeel Vervanging juf Jenny Juf Jenny zal voor de zomervakantie geen les meer geven. Zij zal deze vrijdag de kinderen nog wel een fijne vakantie komen wensen. Hieronder geven we de vervanging voor groep 3-4 aan: Maandag: juf Anja Dinsdag: juf Anja Woensdag: juf Annemiek Donderdag: juf Annemiek Vrijdag: juf Annemiek Schoolschoonmaak Schoolschoonmaak Zoals u al eerder heeft kunnen lezen, zullen we de school met ouders en leerkrachten schoonmaken op 6,7, en 9 juli. We willen beginnen om 19 uur. Er is vast nog plek in uw agenda en u weet: vele handen maken licht werk. Wilt u zich z.s.m. opgeven? mailto:administratie@hetfundamentnieuwland.nl We hebben echt nog een aantal ouders nodig! We zien u graag vanavond of dinsdag of donderdagavond! Wedstrijd voor zonnepanelen Bedankt!!! Samen met de kinderen hebben we zoveel mensen weten te motiveren om op ons te stemmen. Uiteindelijk hebben Het Fundament en Het Kompas uit Alblasserdsam allebei gewonnen. Vandaag wordt de prijs in ontvangst genomen in Alblasserdam. We horen dan vast ook wanneer de zonnepanelen worden geplaatst.

3 Ouderavond Ouderavond De ouderavond van de Kanjertraining is verzet naar: donderdagavond 24 september 2015 om half 8. Verhogen Verhogen Ieder schooljaar streven we ernaar om de kinderen vast even te laten kijken in hun nieuwe groep. Dit jaar willen dat doen op maandag 6 juli van uur. Spaaracties Spaart u mee? Uiteraard sparen we nog steeds: - Frituurvet ( dagelijks in te leveren) - Oude kleding (kleding kunt u elke dag op school afgeven of bij de deur zetten) - Oude elektrische apparaten (elektrische apparaten kunt u elke dag op school afgeven) - Postzegels (postzegels kunt u elke dag op school inleveren bij de leerkrachten) - Bouterbonnen (Bouterbonnen kunt u elke dag op school inleveren bij de leerkrachten) - Cartridges (cartridges kunt u elke dag op school inleveren bij de leerkrachten of in de doos bij de kleutergymzaal) - Batterijen (in de ton bij groep 7-8) - DE punten (bij de leerkrachten) Lezen Lezen Ook in het laatste Fundamoment. Hopelijk vindt u het interessant en heeft u er iets aan. Deze week informatie over zomerlezen en een uitdagende leesopdracht! Wedstrijd!

4 Zoals u weet stond er vorige week in het Fundamoment een stukje in over zomerlezen (hieronder staat het opnieuw). Nu vonden we het wel erg leuk om jullie uit te dagen voor een leuke wedstrijd: stuur een leuke foto van jezelf als je aan het lezen bent. In de vakantie kom je misschien op bijzondere plaatsen en misschien lees je daar wel een boek? Maak daar dan een leuke foto van. Dan hangen we die op school op en zoeken de juffen de winnaars uit. We hebben een 1 e, 2 e en 3 e prijs. De foto mag heel de vakantie, maar ook nog de hele eerste schoolweek na de zomervakantie worden opgestuurd. We zijn benieuwd! Om jullie nog een beetje op weg te helpen of om in de vakantie te spelen, een boekenbingo:

5 Zomerlezen: voorkom het zomerverval! Wat is het zomerverval? De term zomerverval geeft aan dat kinderen die gedurende de zomervakantie niet of nauwelijks lezen 1 à 2 AVI-niveaus terugvallen in hun leesontwikkeling. Zomerverval kan eenvoudig worden tegengegaan. Als kinderen tijdens de zomervakantie regelmatig lezen is er geen / minder sprake van terugval. Daarom krijgen alle kinderen in de vakantie 3 boeken mee naar huis. (wellicht de kinderen in groep 3-4 wat meer) We vragen u om u kind te herinneren aan het lezen van de boeken. Op de maandag na de vakantie zien we de boeken graag weer terug op school. Gevonden voorwerpen Gevonden voorwerpen Op de foto hieronder ziet u de gevonden voorwerpen, mocht u nog iets missen, kunt u altijd even komen kijken in de doos met gevonden voorwerpen naast de directiekamer. Agenda Maandag, dinsdag en donderdag 6,7, en 9 juli Schoonmaakavond leerkrachten en ouders Dinsdag 7 juli Groep 1-7 kijkt naar de musical van groep 8 Woensdag 8 juli Spelletjes morgen, kinderen hoeven geen eten en drinken mee te nemen. Afscheid groep 8 Vrijdag 10 juli Alle kinderen zijn s middags vrij om uur, de zomervakantie start Wat leren we deze week? Hieronder vindt u de een aantal belangrijke onderdelen van de lessen van de komende week. We hopen dat u het zinnig vindt om te lezen. Mocht u iets missen, vinden we het fijn als u het aangeeft! Groep Bijbelverhalen/lied

6 - Gooi mij maar overboord! (Jona 1:1-17) - In de buik van een vis (Jona 2:1-11 en 3:1-10) - Ik ben boos (Jona 4) - Lied: herhaling van de liederen die we afgelopen weken hebben geleerd Rekenen - We herhalen het op volgorde leggen van cijfers - We herhalen het in één keer zien van een hoeveelheid Taal - Letter van de week: z van zand (spreekt uit als: zzz ) - We herhalen het klappen van lettergrepen Bijzonderheden - Een maandag krijgen alle kinderen een boekentas met meerdere prentenboeken mee om in de vakantie te lezen. Deze moeten de eerste schooldag na de vakantie weer mee terug. Groep 3-4 Bijbelverhalen/Psalm - Psalm 150: 1 - De bijbellessen gaan over het thema: Doorgeven. De thema s van de verhalen zijn: - Een heel bijzonder boek - God zorgt voor zijn Woord - Een eigen Bijbel Groep 3 Rekenen groep 3 - We herhalen de doelen van het jaar. Taal/lezen groep 3 - We herhalen de geleerde letters van het afgelopen jaar. Groep 4: Rekenen groep 4 - We maken herhalingsbladen. - We oefenen op Ambrasoft de tafels. Spelling groep 4 - We herhalen alle doelen van het boek. Bijzonderheden: * Willen alle kinderen van groep 3 en 4 donderdag 9 juli een hele grote, stevige tas meenemen? * De kinderen mogen vrijdag spelletjes / speelgoed meenemen. * Een berichtje van juf Jenny: Lieve kinderen van groep 3 en 4. Bedankt voor jullie geweldige post! Wat jammer dat ik jullie geen les meer kon geven. Ik denk vaak aan jullie en mis jullie ook. Wat fijn dat ik jullie het afgelopen jaar les mocht geven en iedereen zo goed heb leren kennen. Ik hoop dat het met ieder kind heel goed gaat. Ook je papa en mama bedankt voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. En de moeders die regelmatig hielpen in de klas, dankjewel...!!! Ook juf Annemiek wil ik bedanken voor de hele fijne samenwerking en veel geluk op haar andere school wensen. Vrijdagmorgen 10 juli, wil ik jullie nog graag even een goede vakantie komen wensen! Heel veel liefs van Juf Jenny

7 Groep 5-6 Bijbelverhaal/psalm Psalm: 51:1 Bijbelverhalen: - We behandelen deze week een weekthema. Dat weekthema heet doorgeven. We gaan het o.a. hebben over de Bijbelboeken en hoe de Bijbel geschreven is en bij ons terecht is gekomen. Groep 5 Rekenen - Herhalen van grote deelsommen waarbij het deeltal wordt gesplitst - Herhalen van grote keersommen - Herhalen van optellen en aftrekken en daar handig bij combineren met 2 getallen Spelling - We herhalen de regel van opa s en dirigent. Opa s Bij woorden die in het meervoud een s krijgen, komt er na een lange klank s, behalve bij de ee. Dirigent Bij sommige woorden hoor je een ie, maar schrijf je i. Deze woorden moeten we onthouden. Groep 6 Rekenen - Herhalen van rekenen met getallen met hoge gebruikswaarde zoals 20,25 en 50 - Herhalen van kommagetallen neerzetten op de getallenlijn - Herhalen van de betekenis van kommagetallen Spelling - We herhalen met persoonsvormen in de verleden tijd van zwakke werkwoorden (waarvan de stam op een d eindigt) en oefenen met het schrijven daarvan. (Ik raad t.t. ik raadde v.t.) - We herhalen de regel van majesteit. Woorden die eindigen op teit hebben niets met tijd te maken. Daarom schrijf je teit Bijzonderheden - Op dinsdag 7 juli hebben groep 5 en 6 een toets van aardrijkskunde hoofdstuk 5 - Woensdagmorgen hoef je geen eten en drinken mee te nemen, we hebben dan spelletjesmorgen - Neem donderdag een (grote!) plastic tas mee!!

8 Groep 7-8 Bijbelverhalen/Psalm - Gewaarschuwd en toch! (Handelingen 20:13-38 en 21:17-29) - Donderdag en vrijdag doen we een bijbelquiz Groep 7 rekenen - Oefenen in het schatten. - Kiezen tussen schatten, hoofdrekenen, cijferen of gebruik maken van de rekenmachine bij het optellen, aftrekken en vermenigvuldigen. spelling - We oefenen nog met de regel patiënt het trema en liggend streepje worden gebruikt om je te helpen bij het lezen van woorden met een aantal klinkers achter elkaar. Het trema wordt gebruikt om klanken in een woord te splitsen (drieën, variëren, egoïsme). Het streepje wordt gebruikt om woorden die met klinkers aan elkaar komen te verbinden (zo-even, dia-avond, zee-egel). - We leren de regel die hoort bij Nederland Het eerste woord van de zin krijgt een hoofdletter; namen krijgen een hoofdletter (Dirk-Jan, Paul van den Heuvel); aardrijkskundige namen krijgen een hoofdletter (Amsterdam, Noord-Holland); namen van feestdagen (Hemelvaart, Pasen); tijdperken en historische gebeurtenissen krijgen een hoofdletter (de Tweede Wereldoorlog, de Romeinse Tijd). Groep 8 - Neem maandag een (grote!) plastic tas mee. - Dinsdag voeren jullie de musical op voor de andere leerlingen van school. - Woensdag spelletjesmorgen, denk eraan dat je zorgt dat de materialen er zijn. - Woensdagmiddag om uur op school zijn voor het afscheidsetentje. - Donderdag om 9.40 uur op school zijn voor het strooien van (verpakte!) snoepjes. Bijzonderheden - Woensdagmorgen is de spelletjesmorgen. Je hoeft dan geen eten en drinken mee te nemen - Denk aan de tijden van het tropenrooster. - Groep 7 moet donderdag een (grote!) plastic tas bij zich hebben. - Groep 7 mag voor vrijdagmorgen een gezelschapsspelletje meenemen. - Vrijdagmiddag heb je vrij, dan begint de zomervakantie! Vriendelijke groet, M.M. van Vugt-Kool (directeur) Het Fundament Verduinstraat JZ Nieuwland

9

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

9-13 mei 2016. Koningsspelen

9-13 mei 2016. Koningsspelen 9-13 mei 2016 Koningsspelen Koningsspelen Voor de meivakantie hebben we heerlijk kunnen genieten van de Koningsspelen. En wat was er weer ontzettend veel hulp van ouders! Iedereen hartelijk dank voor de

Nadere informatie

14-18 september 2015. In de krant!

14-18 september 2015. In de krant! 14-18 september 2015 In de krant! In de krant! Groep 7/8 mocht afgelopen woensdag aanwezig zijn bij de officiële opening van de Zijlkade. Hieronder een aantal foto s. http://www.hetkontakt.nl/leerdam/nieuws/ingebruikname-fietspad-nieuwe-zijlkade-in-nieuwland

Nadere informatie

24-28 september Schoolontwikkelingen

24-28 september Schoolontwikkelingen 24-28 september 2018 Schoolontwikkelingen Afgelopen woensdag hebben we een interessante studiedag gehad. De eerste klassen hebben al gewerkt volgens de VTS methode en ook de lessen met de Beebot en Ozobot

Nadere informatie

9-16 februari 2015. Nieuwsflits met nieuwe inhoud

9-16 februari 2015. Nieuwsflits met nieuwe inhoud 9-16 februari 2015 Nieuwsflits met nieuwe inhoud Samen bouwen in Vertrouwen Wat leuk dat zoveel mensen een leuke naam hebben bedacht voor deze Weekflits. Deze week gaan we een keuze maken en in de volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

27-31 augustus Schoolgids en jaarplanner

27-31 augustus Schoolgids en jaarplanner 27-31 augustus 2018 Wat is het snel gegaan! De vakantie is al weer bijna om hopelijk heeft iedereen een goede vakantie gehad. Maandag om half 9 starten we weer, de juffen zijn er helemaal klaar voor! Tot

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

2-6 februari 2015. Nieuwsflits met nieuwe inhoud

2-6 februari 2015. Nieuwsflits met nieuwe inhoud 2-6 februari 2015 Nieuwsflits met nieuwe inhoud Samen bouwen in Vertrouwen Voor de tweede keer de Weekflits in de nieuwe vorm. Wat leuk dat zoveel mensen enthousiast hebben gereageerd! We gaan er zeker

Nadere informatie

23-27 maart 15. Ouderenquête

23-27 maart 15. Ouderenquête 23-27 maart 15 Ouderenquête Ouderenquête Deze week komt de uitslag van de ouderenquête op de site. We vinden het fijn dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om de enquête in te vullen. In de personeelsvergadering

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief 37 22 juni 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdagavond is er een bedankavond voor alle vrijwilligers. We staan er altijd weer van

Nadere informatie

18-22 april 2016. Voetbal jongens

18-22 april 2016. Voetbal jongens 18-22 april 2016 Voetbal jongens Voetbal jongens Ontzettend trots zijn we op ons jongensteam! De mannen hebben 3 wedstrijden gespeeld, ze zijn 3 e geworden in de poule. Koningsspelen Koningsspelen Vrijdag

Nadere informatie

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

4-8 april 2016. Juffendag

4-8 april 2016. Juffendag 4-8 april 2016 Juffendag Juffendag Wat een onvergetelijke juffendag! We hebben genoten met z n allen. Allereerst werden de juffen toegezongen en werden we verwend met prachtige cadeaus en lekkere snoepjes!

Nadere informatie

17-21 september 2018

17-21 september 2018 17-21 september 2018 Schoolontwikkelingen Schoolontwikkelingen Woensdag hebben we als team een studiedag. We gaan ons bezig houden met een aantal dingen. We krijgen een presentatie over VTS ( visual thinking

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 juni 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 29 Vergadermiddag team Kinderen 12.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 mei 2016 AGENDA Ma 30 Di 31 Groep 3 en 4 Ontdekhoek Woe 1 Sportdag groep

Nadere informatie

Nieuwsflits maart 2014

Nieuwsflits maart 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nieuwsflits maart 2014 U of jij bent het vast wel een tegengekomen: een geluksarmbandje, een amulet onder de autospiegel, geluksvoetbalschoen of een geluksshirt. Dingen waarop

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school.

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school. Weekbericht van 9 mei 2016. NIEUWS UIT DE MR: Beste ouders, Er zijn diverse geledingen betrokken bij een school: personeel werkt er, leerlingen krijgen er les en ouders willen dat hun kind goed onderwijs

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

5-9 september Studiedag. Informatieavonden

5-9 september Studiedag. Informatieavonden 5-9 september 2016 Studiedag Studiedag Vorige week dinsdag hebben we een drukke studiedag gehad. We hebben nagedacht over de rapporten en over rekenen. Het ging niet zonder slag of stoot, het internet

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

8-12 oktober Juffendag en dierendag

8-12 oktober Juffendag en dierendag 8-12 oktober 2018 Juffendag en dierendag Juffendag Wat hebben we genoten van de juffendag! Iedereen hartelijk dank voor de hulp! En wat fijn dat er genoeg ouders waren die de kinderen naar de kinderboerderij

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Terugblik. De lesstof

Terugblik. De lesstof Nieuwsbrief Groep 7 - Oktober 2013 Beste ouders, De herfstvakantie ligt alweer achter ons en voor ons ligt een drukke en gezellige periode. Via deze nieuwsbrief willen wij hierover nader informeren. Maar

Nadere informatie

5-9 november Dankdag

5-9 november Dankdag 5-9 november 2018 Dankdag Dankdag Op woensdag 7 november 2018 is het dankdag. Dit jaar is het thema Alles geef ik U Het Bijbelgedeelte wat erbij hoort is Markus 12: 41 44. Op dinsdag 6 november hoopt dominee

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Informatie groep

Informatie groep Informatie groep 6 2017-2018 Juf José Ditewig JULIANASCHOOL EDERVEEN Even voorstellen: Beste ouders/verzorgers, Ik ben José Ditewig. Ik werk sinds 2000 op de Julianaschool. Hiervoor heb ik in Barneveld

Nadere informatie