Algemene voorwaarden. Artikel 1: object van de overeenkomst. Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden. Artikel 1: object van de overeenkomst. Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje Beide partijen komen uitdrukkelijk overeen, dat met deze huurovereenkomst de algemene levering en betalingsvoorwaarden van Serviesje van Miesje van toepassing zijn. Huurgoederen, zijn zoals deze op de website/ huurovereenkomst zijn vermeld. Artikel 1: object van de overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de huurovereenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires, welke is gesloten tussen het Serviesje van Miesje gevestigd aan de Tilburgseweg 138, 5061CG te Oisterwijk, hierna te noemen het Serviesje van Miesje en de in de overeenkomst met name genoemde huurder. Artikel 2: duur van de overeenkomst De huur geschiedt voor onbepaalde tijd, gerekend vanaf de datum die in de overeenkomst is vermeld, tenzij partijen uitdrukkelijk en schriftelijk een bepaalde tijd zijn overeengekomen. De huurprijs is per dag berekend zoals deze op de voorzijde van de huurovereenkomst is vermeld. Bij het vaststellen van de tijdsduur van het verhuurcontract, geldt een gedeelte van een dag als een gehele dag.

2 Artikel 3: levering en terugbetaling De huurder dient zelf de gehuurde goederen bij Serviesje van Miesje op te halen en bij beëindiging van het huurcontract aan Serviesje van Miesje terug te geven, tenzij uitdrukkelijk tussen partijen is overeengekomen, dat Serviesje van Miesje zich met het bezorgen en/of terugbrengen van de gehuurde goederen zal belasten. Ook in het laatstgenoemde geval geschiedt het brengen en/of terughalen van het gehuurde voor rekening van de huurder, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. De huurder dient een waarborgsom en de verschuldigde huurpenningen te betalen bij afhalen/ afleveren. Huurder verplicht zich om huurgoederen terug te bezorgen/ laten ophalen op de vermelde datum. Indien de datum voor retournering van de goederen wordt overschreven is de huurder aan Serviesje van Miesje een onmiddellijk opeisbare niet voor matiging vatbare boete verschuldigd gelijk aan de vervallen huurtermijn, onverminderd het recht van het Serviesje van Miesje op verdere schadevergoeding. Artikel 4: Transport 1. Tenzij anders is overeengekomen verzorgt de huurder het transport van de gehuurde goederen. 2. Indien Serviesje van Miesje zich jegens de huurder heeft verplicht de gehuurde goederen aan de huurder te bezorgen, zal Serviesje van Miesje er naar streven zich zo nauwkeurig mogelijk aan de overeengekomen leveringstermijn te houden. Echter, tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald zal de overeengekomen leveringstermijn nooit als fatale termijn gelden. 3. Afleveren: De huurder dient ervoor te zorgen dat iemand gedurende de afgesproken bezorg dag en tijdstip aanwezig is voor het in ontvangst nemen en controleren van de gehuurde goederen, bij gebreke waarvan Serviesje van Miesje het recht heeft het gehuurde mee terug te nemen. De hierdoor ontstane kosten zijn voor rekening van de huurder. 4. De gehuurde goederen dienen op de laatste dag van de overeenkomst gesorteerd en geordend gestapeld op de begane grond gereed te staan. Zijn de goederen niet in gereedheid gebracht voor transport dan dient de huurder de extra kosten die hierdoor zijn ontstaan direct te vergoeden middels de waarborgsom.

3 Artikel 5: Controle van de geleverde goederen De huurder wordt geacht, direct na ontvangst, de gehuurde goederen op gebreken te hebben gecontroleerd, terwijl bij geen onverwijlde reactie de goederen geacht zich in een goede staat te bevinden. Artikel 6: weersinvloeden Serviesje van Miesje behoudt zich het recht voor om bij slechte weersomstandigheden een levering/ de huurovereenkomst te annuleren zonder dat dit de huurder het recht geeft om schadevergoeding te vorderen. De door Serviesje van Miesje reeds ontvangen bedragen worden terugbetaald, echter er zal geen rente verschuldigd zijn. Artikel 7: verplichtingen huurder 1. Huurder verklaart artikelen/overige huurgoederen in goede staat te hebben ontvangen en verbindt zich deze uitsluitend overeenkomstig hun bestemming te gebruiken en ze goed te onderhouden. 2. De huurder is gedurende gehele periode aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de gehuurde goederen. 3. Huurder zal de goederen gedurende de huurperiode als een goed huurder onder zich houden en overeenkomstig de bestemming gebruiken. 4. Het is de huurder niet toegestaan de gehuurde goederen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Serviesje van Miesje aan een ander te verhuren of anderszins in gebruik te geven. 5. Serviesgoederen dienen na gebruik van grove etensresten te zijn ontdaan en gedroogd te worden afgeleverd. Bestekdelen dienen worden afgespoeld en gedroogd te worden afgeleverd. De huurder is op de hoogte dat de serviesdelen en bestekdelen niet in de afwasmachine mogen. 6. Het is de huurder niet toegestaan om de goederen op/ in open vuur te plaatsen, zoals barbecue e.d. Andere verwarmingsbronnen zoals magnetron en oven zijn niet toegestaan.

4 Artikel 8: reparatie Indien reparaties noodzakelijk zijn ten gevolge van onvakkundige behandeling, of door het gebruik van ongeschikte accessoires of enige ander oorzaak die niet als normale slijtage kan worden beschouwd, dan worden de kosten daarvan afzonderlijk en extra aan de huurder in rekening gebracht. Huurder is niet gerechtigd veranderingen in c.q. aan het gehuurde toe te brengen. Het beplakken, vastplakken, beschilderen of op andere wijze bewerken van de gehuurde goederen is niet toegestaan. Artikel 9: waarborgsom 1. De huurder is verplicht, voordat hij de gehuurde goederen in ontvangst neemt, aan het Serviesje van Miesje een door hem vast te stellen waarborgsom te geven. 2. Het Serviesje van Miesje behoudt zich het recht voor vervallen huurtermijnen te compenseren met de waarborgsom, evenals de kosten voor reparatie/reiniging/ vervanging van goederen. De waarborgsom is afhankelijk van het aantal/type goederen die men huurt. De verhuurder zal deze bepalen. 3. De waarborgsom is afhankelijk van het aantal/type goederen die men huurt. Serviesje van Miesje zal deze bepalen. 4. Het Serviesje van Miesje is verplicht de waarborgsom bij het beëindigen van het huurcontract, indien op dat moment de huurder aan al zijn verplichtingen jegens het Serviesje van Miesje heeft voldaan, aan de huurder terug te geven. Artikel 10: verzekering 1. Huurder verplicht zich de goederen te verzekeringen tegen brand, storm, waterschade en diefstal.

5 Artikel 11: schade en gebreken: 1. De huurder is verplicht elke schade en elk gebrek aan het gehuurde onmiddellijk aan het Serviesje van Miesje te melden. Indien reparaties noodzakelijk zijn ten gevolge van onvakkundige behandeling, of door het gebruik van ongeschikte accessoires of enige ander oorzaak die niet als normale slijtage kan worden beschouwd, dan worden de kosten daarvan afzonderlijk en extra aan de huurder in rekening. Huurder is niet gerechtigd veranderingen in c.q. aan het gehuurde toe te brengen. Het beplakken, beschilderen of op andere wijze bewerken van de gehuurde goederen is niet toegestaan. 2. Indien er schade (bijvoorbeeld breuk/ scheur/ deuk/ chipjes af/) of vermissing is van gehuurde goederen zal dit vergoed worden middels de waarborgsom. Indien tafellinnen niet meer is te reinigen zijn de vervangingskosten voor de huurder. Dit zal vergoed worden middels de waarborg som. 3. Serviesje van Miesje is op geen enkele wijze verplicht om beschadigde goederen terug te nemen of voor ruiling te accepteren. Artikel 12: Aansprakelijkheid Voor schade die de huurder aan derden direct of indirect ingevolge het gebruik van de gehuurde goederen veroorzaakt, is Serviesje van Miesje in beginsel niet aansprakelijk. Huurder zal Serviesje van Miesje ter zake voor alle aanspraken van derden vrijwaren. Artikel 13: Mededelingsverplichting huurder 1. Huurder dient Serviesje van Miesje onverwijld in te lichten indien beslag wordt gelegd op huurder zijn roerende of onroerende goederen, op de in de overeenkomst genoemde gehuurde goederen of indien op enige andere wijze de eigendomsrechten van Serviesje van Miesje dreigen te worden geschaad. Hetzelfde geldt in geval van faillissement van de huurder, indien huurder surseance van betaling aanvraagt of zijn betaling om andere reden heeft gestaakt. 2. In geval van faillissement, aanvragen op surseance van betaling of van curatele van huurder, van beslag op goederen van huurder of op de huurgoederen, heeft verhuurder Het Serviesje van Miesje het recht om onmiddellijk voldoening van alle nog niet betaalde kosten en huurpenningen te vorderen met onmiddellijke teruggave van huurgoederen. Wanneer zich een geval voordoet zoals in het bovenstaande, is de huurder verplicht om de beslagleggende deurwaarder, de curator of bewindvoerder onverwijld inzage te geven in de onderhavige overeenkomst.

6 Artikel 14: annulering Indien de huurder korter dan 24 uur voor de verhuurdatum tot annulering overgaat en nog geen gebruik heeft gemaakt van de hem ter beschikking gestelde zaken is hij de hierna genoemde schadeloosstelling verschuldigd, tenzij door hem of het Serviesje van Miesje een voor beide partijen redelijkerwijs, acceptabele vervangende huurder wordt gevonden die het gebruik wil overnemen. In beide gevallen zal verrekening dienen plaats te vinden waarbij Serviesje van Miesje 5% van de overeengekomen nettoprijs met een minimum van 10,00 in rekening mag brengen. Artikel 15: Opzegging en ontbinding 1. De overeenkomst voor onbepaalde tijd kan door partijen met onmiddellijke ingang worden opgezegd. De opzegging door de huurder kan slechts geschieden door terugbezorging van de gehuurde goederen bij Serviesje van Miesje. Indien partijen zijn overeengekomen, dat Serviesje van Miesje bij beëindiging van deze overeenkomst de gehuurde goederen bij de huurder zal ophalen, dient de huurder een opzegtermijn van minimaal 24 uur in acht te nemen. 2. Bij beëindiging van deze overeenkomst zullen de gehuurde goederen in dezelfde conditie, waarin het verstrekt is, weer ter beschikking van Serviesje van Miesje worden gesteld. Indien daarbij zou blijken dat de goederen gebreken vertonen of beschadigd zijn, is Serviesje van Miesje gerechtigd de reparatie, vervangingskosten of reinigingskosten in rekening te brengen. 3. Indien de huurder met enige verplichting in gebreke blijft Serviesje van Miesje bevoegd de overeenkomst zonder ingebrekestelling met onmiddellijke ingang en zonder rechterlijke tussenkomst als ontbonden te beschouwen. 4. Indien de huurovereenkomst eindigt op grond van het in het vorige lid van dit artikel bepaalde is Serviesje van Miesje gerechtigd bij wege van gefixeerde schadevergoeding als winstderving te vorderen een bedrag gelijk aan de resterende huurtermijnen welke vervallen zouden zijn, tot aan het einde van het huurcontract, onverminderd het recht van Serviesje van Miesje op verdere schadevergoeding. Artikel 16: vervanging Indien huurder buiten staat is, om welke reden dan ook, de gehuurde goederen aan Serviesje van Miesje terug te (laten) brengen dient huurder aan Serviesje van Miesje een door hem te bepalen schadevergoeding te betalen, ter grootte van de vervangingswaarde van de gehuurde goederen.

7 Artikel 17: wijzigingen Wijzigingen en aanvullingen van deze overeenkomst zijn slechts geldig indien schriftelijk overeengekomen. Mondelinge nevenafspraken, ook als zij voor het afsluiten van de overeenkomst zijn gemaakt, zijn niet geldig voor zover zij met de bovenstaande bepalingen in strijd staan. Artikel 18: retentierecht Wanneer Serviesje van Miesje goederen van de opdrachtgever onder zicht heeft, is hij gerechtigd deze goederen onder zich te houden ter voldoening van alle kosten die hij besteed heeft aan de uitvoering van de opdracht, tenzij de opdrachtgever door die kosten voldoende zekerheid heeft gesteld. Artikel 19: betaling 1. Betaling van de huur van de goederen, bezorgen en waarborg, dient te geschieden contant bij ophalen of bezorgen. 2. Al onze prijzen zijn afhaalprijzen. bezorgen en ophalen binnen een straal van 0 t/m 5 kilometer 7,50 bezorgen en ophalen binnen een straal van 5 t/m 10 kilometer 10,00 bezorgen en ophalen binnen een straal van 10 t/m 25 kilometer 17,50 3. Indien de betaling van het verschuldigde niet wordt voldaan worden de goederen niet geleverd aan de huurder. Serviesje van Miesje is gerechtigd indien de betaling van het verschuldigde niet binnen de gestelde termijn door hem is ontvangen, aan de opdrachtgever een rente ad. 1,25% per maand te berekenen, gerekend vanaf de factuurdatum. 4. Serviesje van Miesje is voorts gerechtigd, buiten de hoofdsom en rente om dan de opdrachtgever alle kosten, zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke, door de niet betaling veroorzaakt te vorderen, waaronder de kosten begrepen van advocaat, procureur, zaakwaarnemer, gerechtsdeurwaarder en incassobureau. 5. De buitengerechtelijke kosten bedragen 15% van de hoofdsom vermeerderd met de rente, met een minimum van 75,00. Tevens worden de buitengerechtelijke kosten verhoogd met alle kosten van juridisch advies en bijstand. 6. Uit het enkele feit dat Serviesje van Miesje zich heeft verzekerd van de hulp van een derde blijkt de grootte en de gehoudenheid tot betaling van de buitengerechtelijke kosten.

8 Artikel 20: toepasselijk recht Op alle door Serviesje van Miesje gesloten overeenkomsten en/of verrichte handelingen is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing; deze overeenkomsten en/ of handelingen worden geacht in Nederland te zijn gesloten, respectievelijk verricht. Artikel 21: geschillen Alle geschillen voortvloeiende uit de tussen partijen gesloten overeenkomsten, daaronder begrepen de enkele invordering van het verschuldigde, zullen voor de Burgerlijke Rechter van de vestigingsplaats van Serviesje van Miesje, indien deze dit wenst, aanhangig worden gemaakt voor zover de Burgerlijk Rechter daartoe bevoegd is..

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR Artikel 1: Object van deze overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten

Nadere informatie

1. Object van deze overeenkomst.

1. Object van deze overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Verhuurschuur Administratie adres :Beatrixstraat 13 5451ZB Mill Uitgifte en retourneer adres : Houtzagerijstraat 23 5451ZH Mill 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarde Tent Direct

Algemene Voorwaarde Tent Direct 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde assecoires, welke is gesloten tussen Tent-Direct de in de overeenkomst

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv Huurovereenkomst Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli 2015 RescueMate Op al Bv onze / Opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Algemene Voorwaarden Opleidingen van toepassing. AED Solutions Deze

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden Attractieschuur Hoeksche Waard

Algemene Huurvoorwaarden Attractieschuur Hoeksche Waard Algemene Huurvoorwaarden Attractieschuur Hoeksche Waard Artikel 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij

Nadere informatie

Bank: oltt - 407899 06-57072945 cor(oroncoverhuur.nl. Artikel 1: Object van de vdrzekeringsovereenkomst. Artikel 2: Kredietwaardigheid.

Bank: oltt - 407899 06-57072945 cor(oroncoverhuur.nl. Artikel 1: Object van de vdrzekeringsovereenkomst. Artikel 2: Kredietwaardigheid. Grevelingenhout 189 43L1N1Bruinisse Tel: Mobiel: E-mail: Bank: oltt - 407899 06-57072945 cor(oroncoverhuur.nl Rabobank Bankrekening: 1.31937790 Verhuur tents en events Catering BTW nummer: 080630339 B-01

Nadere informatie

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS]

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] 2009 DriCom Computers [UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] Inhoud uitleen voorwaarden DriCom computers:... 3 Artikel 1. Object van deze overeenkomst.... 3 Artikel 2. Duur van de overeenkomst.... 3 Artikel

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

b. de huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die op basis van een huurovereenkomst goederen huurt van verhuurder voor een bepaalde periode;

b. de huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die op basis van een huurovereenkomst goederen huurt van verhuurder voor een bepaalde periode; Verhuurvoorwaarden Artikel 1 Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VoetbalFunNoord

Algemene Voorwaarden VoetbalFunNoord Algemene voorwaarden VoetbalFunNoord 1. Algemeen 2. Verhuur 3. Duur overeenkomst 4. Veiligheid 5. Aansprakelijkheid 6. Betaling 7. Controle goede staat 8. Verplichtingen verhuurder 9. Reparaties 10. Verzekering

Nadere informatie

Artikel 1. Object van deze overeenkomst Artikel 2. Offertes en reserveringen Artikel 3. Huurprijs Artikel 4. Kredietwaardigheid

Artikel 1. Object van deze overeenkomst Artikel 2. Offertes en reserveringen Artikel 3. Huurprijs Artikel 4. Kredietwaardigheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Object van deze overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de huurovereenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde toebehoren/accessoires

Nadere informatie

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen.

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen. Huurvoorwaarden Algemeen. Alle genoemde prijzen gelden per weekend (tenzij anders beschreven) en zijn exclusief BTW. Na reservering ontvangt u schriftelijk of per e-mail een orderbevestiging. De overeenkomst.

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN / VERHUUR

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN / VERHUUR OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN / VERHUUR Ondergetekende, Uitlener / verhuurder, Naam instelling: Four Seasons Material Services Contactpersoon: Hr. M. Snoek Postadres: C. Laseurstraat 32, 7558 ND te Hengelo

Nadere informatie

b. de huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die op basis van een huurovereenkomst goederen huurt van verhuurder voor een bepaalde periode;

b. de huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die op basis van een huurovereenkomst goederen huurt van verhuurder voor een bepaalde periode; Verhuurvoorwaarden Artikel 1 Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten

Nadere informatie

VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN

VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN HANS RACING II SERIES RS2 20 DGR. 850 GR. LARGE HANS RACING II SERIES RS2 20 DGR. 850 GR. MEDIUM HANS SPORT SERIES EVO 20 DGR. 1180 GR. LARGE HANS SPORT SERIES EVO 20 DGR.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN Definities Stichting KEES (NL): de verhuurder dan wel uitlener van veiligheidspakketten, hierna te noemen Stichting KEES. Huurder: de gebruiker van

Nadere informatie

Bekijk de algemene voor waarden op onze site

Bekijk de algemene voor waarden op onze site Prijzen: Alle prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief transport- of bezorgkosten. Prijswijzigingen voorbehouden.â Reservering: Activiteiten kunt u telefonisch, of per e-mail reserveren.

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Amsterdam verhuur

Huurvoorwaarden Amsterdam verhuur tel: 020-6673242 KvK 34154639 BTW 132121645b01 IBAN NL37INGB0006511934 Huurvoorwaarden Amsterdam verhuur Art. 1 Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht voor alle overeenkomsten waarbij TPsound Licht & Geluidsverhuur,

Nadere informatie

Bruikleenovereenkomst dispenser systemen

Bruikleenovereenkomst dispenser systemen Bruikleenovereenkomst dispenser systemen Ondergetekende: 1)Alert Hygiëne BV, gevestigd en kantoorhoudende te Oss, en ingeschreven in Handelsregister onder nr. 53071697 hierna te noemen Alert Hygiëne en

Nadere informatie

Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij

Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij Algemene leveringsvoorwaarden Hof van Twente Verhuur 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij Hof van Twente Verhuur, goederen

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden Deze verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurcontracten afgesloten vanaf

Verhuurvoorwaarden Deze verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurcontracten afgesloten vanaf Verhuurvoorwaarden Deze verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurcontracten afgesloten vanaf 01-01-2007. Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de, in de door

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden van JOR soundproductions

Algemene Huurvoorwaarden van JOR soundproductions Algemene Huurvoorwaarden van JOR soundproductions 1.Object van deze overeenkomst. 1.1. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur/diensten van de in de overeenkomst genoemde goederen en diensten,

Nadere informatie

Artikel 2 Huurprijs en zekerheid

Artikel 2 Huurprijs en zekerheid Algemene verhuurvoorwaarden Jumpa Artikel 1. Algemeen 1.1 De algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, aanvaardingen, overeenkomsten en andere handelingen, die betrekking hebben

Nadere informatie

VAN. G. Hellinga B.V. Burg. G.W. Stroinkweg 52 8343 XJ Zuidveen. Deze voorwaarden zijn te verdelen in twee hoofdstukken te weten

VAN. G. Hellinga B.V. Burg. G.W. Stroinkweg 52 8343 XJ Zuidveen. Deze voorwaarden zijn te verdelen in twee hoofdstukken te weten ALGEMENE VOORWAARDEN VAN G. Hellinga B.V. Burg. G.W. Stroinkweg 52 8343 XJ Zuidveen Deze voorwaarden zijn te verdelen in twee hoofdstukken te weten pagina 1 tot en met 5 betreffende algemene zaken en pagina

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur

Algemene voorwaarden verhuur Algemene voorwaarden verhuur Onze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op de verhuur van alle op deze website vermelde producten en diensten. Deze voorwaarden zijn bindend bij elke verhuur, tenzij

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN RE-LIGHT VERHUUR CURACAO

HUURVOORWAARDEN RE-LIGHT VERHUUR CURACAO HUURVOORWAARDEN RE-LIGHT VERHUUR CURACAO Artikel 1. Object van deze overeenkomst. 1.1. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden.

Algemene Huurvoorwaarden. Algemene Huurvoorwaarden. Gedeponeerd op 10 december 2003 bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01071379 1 Algemene Voorwaarden Zijlstra Verhuur Artikel 1 Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Grafkisten - Crematiekisten - Rouwvervoer - Rouwgoederen - Koelingen

Grafkisten - Crematiekisten - Rouwvervoer - Rouwgoederen - Koelingen Algemene Huurvoorwaarden Uitvaartassistentie Noord Nederland BV Wijde Noorderhorne 7 Artikel 1 Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde

Nadere informatie

Grafkisten - Crematiekisten - Rouwvervoer - Rouwgoederen - Koelingen

Grafkisten - Crematiekisten - Rouwvervoer - Rouwgoederen - Koelingen Algemene Huurvoorwaarden Uitvaartassistentie Noord Nederland BV Smidsstraat 7 Artikel 1 Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde

Nadere informatie

Pagina 1 van 8. Bagijnhof AZ Veen telefoon:

Pagina 1 van 8. Bagijnhof AZ Veen telefoon: Algemene Huurvoorwaarden Kaspersma & Van Willegen B.V. Artikel 1 Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen 1.1 Op alle overeenkomsten met betrekking tot de verhuur van de FemmiPlus en in het kader daarvan te verrichten werkzaamheden, zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder )

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) 1 Verhuurvoorwaarden ; algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle met verhuurder aangegane

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN INFERNO STAGE UTILITIES, Zeilmakersstraat 5, 8601 WT, Sneek

Algemene Voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN INFERNO STAGE UTILITIES, Zeilmakersstraat 5, 8601 WT, Sneek Algemene Voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN INFERNO STAGE UTILITIES, Zeilmakersstraat 5, 8601 WT, Sneek Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden. 1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN PINK-NOISE PODIUM PRODUCTIONS,

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN PINK-NOISE PODIUM PRODUCTIONS, Algemene Voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN PINK-NOISE PODIUM PRODUCTIONS, Meervelderweg 20 te Nieuw Milligen Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden. 1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Springkussen verhuur Flakkee BTW nr.: NL B01

Springkussen verhuur Flakkee BTW nr.: NL B01 Algemene voorwaarden 1. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten tussen enerzijds Springkussen

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden: Algemene huurvoorwaarden: Artikel 1- Toepasselijkheid o 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere met Muco Machines te sluiten of gesloten overeenkomst van huur en verhuur. o 1.2 Tussen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. MHB Event Facilities B.V., Snekerweg 3a, 8701 PZ, Bolsward

Algemene Voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. MHB Event Facilities B.V., Snekerweg 3a, 8701 PZ, Bolsward Algemene Voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN MHB Event Facilities B.V., Snekerweg 3a, 8701 PZ, Bolsward Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden. 1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Voorwaarden leveranciers van Bouwbakkie.nl 1/7

Voorwaarden leveranciers van Bouwbakkie.nl 1/7 Voorwaarden leveranciers van Bouwbakkie.nl 1/7 Artikel 1 Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden

Algemene Huurvoorwaarden Algemene Huurvoorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Weltedoen verhuur, uitgebrachte offertes, met Weltedoen verhuur gesloten overeenkomsten, waaronder

Nadere informatie

Verhuur voorwaarden:

Verhuur voorwaarden: Verhuur voorwaarden: Artikel 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur of uitleen van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN INFERNO STAGE UTILITIES, Zeilmakersstraat 5, 8601 WT, Sneek

Algemene Voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN INFERNO STAGE UTILITIES, Zeilmakersstraat 5, 8601 WT, Sneek Algemene Voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN INFERNO STAGE UTILITIES, Zeilmakersstraat 5, 8601 WT, Sneek Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden. 1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Huurvoorwaarden. 6. Levering en terugbezorging a. De huurder dient zelf het gehuurde bij de verhuurder op te halen en te retourneren, tenzij

Huurvoorwaarden. 6. Levering en terugbezorging a. De huurder dient zelf het gehuurde bij de verhuurder op te halen en te retourneren, tenzij Huurvoorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door RV Jubileum Verhuur, hierna te noemen: "Verhuurder", uitgebrachte offertes, met RV Jubileum Verhuur gesloten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten.

Algemene voorwaarden. ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten. Algemene voorwaarden ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten. ARTIKEL 4: Afgifte. ARTIKEL 5: Ontvangst en reclame. ARTIKEL 6: Teruggave. ARTIKEL

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR Artikel 1 Algemene rechten en plichten van de contractanten De verhuurder verbindt zich aan de huurder het op bijgaande specificatie omschreven

Nadere informatie

Algemene Leverings- en Verhuurvoorwaarden

Algemene Leverings- en Verhuurvoorwaarden Algemene Leverings- en Verhuurvoorwaarden 1. Algemene voorwaarden A. Tenzij van te voren uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen zijn alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en de uitvoering daarvan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Start Hiking 1. Identiteit van de ondernemer 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Start Hiking 1. Identiteit van de ondernemer 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Start Hiking 1. Identiteit van de ondernemer 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Verhuur 3. Offertes en reserveringen 4. Huurovereenkomst en bedenktijd 5. Duur van de overeenkomst

Nadere informatie

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard.

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard. VERHUUR RECLAME AANHANGERS Algemene Voorwaarden 1. Algemeen: 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle aanbiedingen en overeenkomsten terzake van de verhuur van reclame aanhangers en aanverwante zaken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FFM V.O.F. 1.Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden FFM V.O.F. 1.Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden FFM V.O.F. 1.Algemene voorwaarden 1.Tenzij van te voren uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen zijn alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en de uitvoering daarvan uitsluitend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 4. Springkussens en Tenten worden altijd opgezet op locatie door Springkussens verhuur op Texel.

Algemene voorwaarden. 4. Springkussens en Tenten worden altijd opgezet op locatie door Springkussens verhuur op Texel. Peter Stiggelbout Oude Dijkje 42 1796ML De Koog Telefoon: 06-46762553 Algemene voorwaarden 1. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN HANENBERG MATERIEEL B.V. gevestigd te Nistelrode Toepasselijkheid Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten waarbij Hanenberg Materieel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Generations Light & Sound (Versie , hierbij komen vorige versie s te vervallen)

Algemene Voorwaarden Generations Light & Sound (Versie , hierbij komen vorige versie s te vervallen) Algemene Voorwaarden Generations Light & Sound (Versie 04-2017, hierbij komen vorige versie s te vervallen) Pagina 1 van 9 Algemene voorwaarden 1. Tenzij van te voren uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden V.O.F. Square Panda Monnetlaan 7 3527 GM Utrecht www.squarepanda.nl info@squarepanda.nl 0619043836 KVK: 60828625 BTW: NL854077765B01 IBAN: NL95 INGB 0006 5305 81 Algemene voorwaarden 1. Algemeen a. Deze

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN Ondergetekenden: 1. Doll s2play, v.o.f. gevestigd te Weert, kvknr.: 74128868, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders.. en.., hierna te noemen: verhuurder,

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden 1/9. Artikel 1 Object van deze overeenkomst.â

Verhuurvoorwaarden 1/9. Artikel 1 Object van deze overeenkomst.â Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten tussen Riezebos Verhuur van Bouwmaterieel, ook handelende

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

VinzEvents te Anna Paulowna. Saffier 231761VE Anna Paulowna KVK: 58592954BTW: 220227664B01. 1. Overeenkomst

VinzEvents te Anna Paulowna. Saffier 231761VE Anna Paulowna KVK: 58592954BTW: 220227664B01. 1. Overeenkomst VinzEvents te Anna Paulowna Saffier 231761VE Anna Paulowna KVK: 58592954BTW: 220227664B01 1. Overeenkomst 1.1. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen

Nadere informatie

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X....... 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Stage X met huurders gesloten en betreffen

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VAN NICEDAY EVENTS

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VAN NICEDAY EVENTS ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VAN NICEDAY EVENTS ARTIKEL 1 1.1 De huurovereenkomst heeft betrekking op de op de huurovereenkomst omschreven goederen, nader te noemen goed, en wordt afgesloten voor de aldaar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Partyverhuur Geldrop

Algemene Voorwaarden Partyverhuur Geldrop Algemene Voorwaarden Partyverhuur Geldrop Artikel 1. ALGEMEEN 1.1. Deze voorwaarden van Partyverhuur Geldrop - verder te noemen Partyverhuur Geldrop - zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen.

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen. Duur De huurovereenkomst gaat in op de aangegeven datum om 9 uur in de morgen. De huurovereenkomst eindigt op de overeengekomen beëindigingsdatum en het overeengekomen tijdstip. Indien de huurder de niet

Nadere informatie

de (rechts)persoon die opdrachtnemer verzoekt werkzaamheden te verrichten (de wederpartij van opdrachtnemer)

de (rechts)persoon die opdrachtnemer verzoekt werkzaamheden te verrichten (de wederpartij van opdrachtnemer) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden onderstaande termen met de daarnaast genoemde betekenis gebruikt, tenzij anders is aangegeven. Opdrachtnemer: de vennootschap onder firma Brogaal

Nadere informatie

de (rechts)persoon die opdrachtnemer verzoekt werkzaamheden te verrichten (de wederpartij van opdrachtnemer)

de (rechts)persoon die opdrachtnemer verzoekt werkzaamheden te verrichten (de wederpartij van opdrachtnemer) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden onderstaande termen met de daarnaast genoemde betekenis gebruikt, tenzij anders is aangegeven. Opdrachtnemer: de vennootschap onder firma Brogaal

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR De algemene voorwaarden bestaan uit 9 artikelen met elk een aantal paragrafen. Deze algemene voorwaarden zijn altijd terug te vinden op deze internetpagina, maar worden op

Nadere informatie

Artikel 4 Algemene voorwaarden van contractpartners en/of derden

Artikel 4 Algemene voorwaarden van contractpartners en/of derden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten door Autorijschool de Weerd B.V., gevestigd te Apeldoornen Epe. Het volgen van rijlessen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle tussen verhuurder en huurder te sluiten huurovereenkomsten. 1.2 Algemene voorwaarden van huurder

Nadere informatie

Artikel 2: Aanbiedingen/offertes 2.1 Alle aanbiedingen en offertes van Dordtse Bazar zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

Artikel 2: Aanbiedingen/offertes 2.1 Alle aanbiedingen en offertes van Dordtse Bazar zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DORDTSE BAZAR VERHUUR, Gevestigd te 3077 BK Rotterdam, Bovenstraat 230a, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Begripsomschrijving In deze voorwaarden wordt verstaan onder: verhuurde zaken: de zaak of zaken die onderwerp is / zijn van de huurovereenkomst; huurder: de natuurlijke

Nadere informatie

VERHUURVOORWAARDEN 2018

VERHUURVOORWAARDEN 2018 VERHUURVOORWAARDEN 2018 Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle tussen verhuurder en huurder te sluiten huurovereenkomsten. 1.2 Algemene voorwaarden van huurder gelden

Nadere informatie

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Genietlokaal is gevestigd aan de Gruytsweg 40, te Warfstermolen. Genietllokaal staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het volgende Kvk nummer: 58065377 Bij vragen of op- en aanmerkingen kunt

Nadere informatie

Versie 2016.01. Drive-in. Verhuurlijst. Rigging. Licht. Geluid. Productions. Rentals. Events.

Versie 2016.01. Drive-in. Verhuurlijst. Rigging. Licht. Geluid. Productions. Rentals. Events. 2016 Verhuurlijst Versie 2016.01 Drive-in Rigging Licht Geluid Productions. Rentals. Events. S o N D Geachte relatie, Sinds dit jaar is MIDO Sound hard aan het groeien, daarom wordt er nu ook gefocust

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Karaokesetverhuur

Huurvoorwaarden Karaokesetverhuur Huurvoorwaarden Karaokesetverhuur 1.Algemene voorwaarden 1.Tenzij van te voren uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen zijn alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en de uitvoering daarvan uitsluitend

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid Partijen komen overeen dat deze voorwaarden onlosmakelijk zijn verbonden en van toepassing zijn op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten, leveringen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven; BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE VERHUUR Artikel A1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden evenementenservice.nl 1 van 7

Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden evenementenservice.nl 1 van 7 Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap Doorenbos Feestverlichting B.V., gevestigd te Assen, tevens H.O.D.N Doorenbos Elektrotechniek, Evenementenservice, KvK nr. 04015455

Nadere informatie

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Trendy meubelverhuur, onderdeel van Q2r VOF, hierna te noemen TMV. De voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V.

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. Artikel 1: Algemeen - terbeschikkingstelling 1.1 Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op de huurovereenkomsten die Verachtert Nederland

Nadere informatie

Op al onze verhuurleveringen zijn onze algemene verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u online bekijken of downloaden.

Op al onze verhuurleveringen zijn onze algemene verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u online bekijken of downloaden. Algemene voorwaarden Op al onze verhuurleveringen zijn onze algemene verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u online bekijken of downloaden. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN JAB PRODUCTIONS BVBA HEGGE

Nadere informatie

VAN. West Audio Bergvredestraat 4 6942 GK Didam. Deze voorwaarden bestaan uit 2 hoofdstukken, te weten:

VAN. West Audio Bergvredestraat 4 6942 GK Didam. Deze voorwaarden bestaan uit 2 hoofdstukken, te weten: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN West Audio Bergvredestraat 4 6942 GK Didam Deze voorwaarden bestaan uit 2 hoofdstukken, te weten: pagina 1 t/m 7 betreffende handelsactiviteiten en pagina 8 t/m 13 verhuur Samengesteld

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN:

HUUROVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: HUUROVEREENKOMST.. (BB ) DE ONDERGETEKENDEN: 1. de besloten vennootschap Barry Emons Aangepast Spelmateriaal B.V., gevestigd en kantoorhoudende te 5411 LS Zeeland aan de Hoefslag 11, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse Algemene voorwaarden GuideXpresse Verhuurvoorwaarden: 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door GuideXpresse

Nadere informatie

STEENTOTAAL SOEST Dit document bevat drie soorten algemene voorwaarden te weten: Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden.

STEENTOTAAL SOEST Dit document bevat drie soorten algemene voorwaarden te weten: Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. STEENTOTAAL SOEST Dit document bevat drie soorten algemene voorwaarden te weten: 1. Overeenkomsten. blz. 1 2. Werkzaamheden. blz. 5 3. Verhuur. blz. 8 1. OVEREENKOMSTEN. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden.

Nadere informatie

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden.

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden. Asoka-Onderwijs en advies Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden Algemene Voorwaarden versie: 01-01-2017 Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Lijstenmakerij.nl is een initiatief van Lijstenmakerij de Vos, gevestigd te Lemelerveld. Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN Artikel 1: Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: DBR: Dutch Bicycle Rental B.V. gevestigd aan de Solingerstraat 49, 7421 ZR te Deventer,

Nadere informatie

2. Definities In deze AV wordt verstaan onder:verhuurder: Audioline Music & Events te Den Haag

2. Definities In deze AV wordt verstaan onder:verhuurder: Audioline Music & Events te Den Haag Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Audioline Music & Events met huurders

Nadere informatie

Verhuur Voorwaarden Dive Post

Verhuur Voorwaarden Dive Post Verhuur Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

AV V.O.F HUISFEESTJES.NL

AV V.O.F HUISFEESTJES.NL AV V.O.F HUISFEESTJES.NL Door het plaatsen van een order en/of het in ontvangst nemen van verhuurde goederen wordt de opdrachtgever geacht stilzwijgend met onderstaande voorwaarden akkoord te zijn gegaan.

Nadere informatie

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden.

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden. Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot uitvoering van werkzaamheden of het leveren van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DOUCHEVERHUUR-NEDERLAND.NL

Algemene voorwaarden DOUCHEVERHUUR-NEDERLAND.NL Algemene voorwaarden DOUCHEVERHUUR-NEDERLAND.NL Artikel 1 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties inzake huur, verhuur en ter beschikkingstelling van zaken van DOUCHEVERHUUR-NEDERLAND.NL

Nadere informatie

Artikel 2 Algemene voorwaarden van contractpartners en/of derden

Artikel 2 Algemene voorwaarden van contractpartners en/of derden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten door AV-Outlet.nl 2. Afwijkende bepalingen zijn slechts

Nadere informatie

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden.

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden. ABIS Automatisering Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot uitvoering

Nadere informatie

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 De ondergetekenden: 1. Crumble development, gevestigd te Grubbenvorst, aan de Julianastraat 32, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o.

Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o. Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o. Hoofdstuk 1: Algemeen. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen AV) zijn van toepassing op iedere aanbieding,

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL;

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL; Verhuurvoorwaarden Prijzen Per stuk; exclusief BTW. Prijswijzigingen Wij behouden ons het recht voor de prijzen tussentijds te wijzigen. Levering Levertijd Betaling Huurperiode Verzekering Eigendom Manco

Nadere informatie

Algemeen. Offertes. De prijzen in de genoemde offerte zijn altijd exclusief B.T.W. tenzij anders is aangegeven.

Algemeen. Offertes. De prijzen in de genoemde offerte zijn altijd exclusief B.T.W. tenzij anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Mooi Sfeer & Meer Artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Mooi Sfeer & Meer, en een opdrachtgever (koper of huurder) waarop

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden Event Group 1

Algemene verhuurvoorwaarden Event Group 1 Algemene verhuurvoorwaarden Event Group 1 Algemene verhuurvoorwaarden 1. Algemeen 2. Offerte 3. Annuleringen 4. Overeenkomst/tijdsduur 5. De borgsom 6. Legitimatie 7. Betaling 8. Verplichtingen van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden AZ-Verhuur

Algemene Voorwaarden AZ-Verhuur Algemene Voorwaarden AZ-Verhuur Artikel 1: Algemene Bepalingen a. Huurder dienst zich te legitimeren d.m.v. een geldig rijbewijs of paspoort. b. Onder verhuurder wordt in deze algemene voorwaarden verstaan:

Nadere informatie