v o o r w o o r d I n l i e f d e l o s l a t e n Beste kinderen, beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "v o o r w o o r d I n l i e f d e l o s l a t e n Beste kinderen, beste ouders,"

Transcriptie

1

2 I n l i e f d e l o s l a t e n v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, Het nieuwe jaar kende voor onze school een valse start op zaterdag 13 januari overleed Bart Verschueren, onze meester Bart. Sinds 1983 was Bart het gezicht van het vierde leerjaar in onze vestiging Sint-Michielslaan. Het afscheid viel ons zeer zwaar en heeft ons allen zwaar getekend. We mochten echter steun krijgen uit de vele honderden zalvende woorden via diverse kanalen waarvoor onze dank. Kinderen, ouders en collega s zullen Bart heel hard missen en hem blijven herinneren als een gedreven, positieve leerkracht en mens. Op de afscheidsdienst probeerden wij te verwoorden wat Bart voor ons betekende. We willen dan ook dit afscheidswoord delen met jullie. Er was eens een slechte droom! Dit is het gevoel die de voorbije weken en vandaag de bovenhand neemt. Bart, je had vanaf het ogenblik die je ons het slechte nieuws meedeelde karrenvrachten moed. Alle bergen strijdlust ten spijt mocht het niet zijn Zie ons hier nu zitten verslagen om jou, Bartje? een zacht nieuw begin toe te wensen. Je was onze lieveling, onze knuffelbeer, zoveel meer dan zomaar een collega! Dat bleek vorige week zaterdag toen wij, bij het vernemen van dit verdomd droevig nieuws, de steunbetuigingen met honderden zagen toestromen op de sociale media. Die avond was onze laatste kerstboomverbranding gepland, alsof het zo moest zijn! Collega s, kinderen, ouders, en o, zo vele oud-leerlingen hielden de fakkeltocht in alle stilte, een oorverdovende stilte. We hopen dat je alle lichtjes hebt gezien van de fakkeltocht, jouw fakkeltocht. Het vuur van de kerstbomen gaf zeker warmte en licht tot bij jou. Nancy vond een sprekende foto van jou op je laatste fancy. Die pretoogjes schitterend! De deugniet straalt Als we er naar kijken, doet dit ons gewoonweg glimlachen en komen de vele mooie herinneringen zonder moeite bovendrijven. Als er één meester een hoofdletter verdient ben jij het, Bart!, las ik in de niet aflatende stroom van reacties. Eigenlijk, zou ik hier mogen stoppen dit is zo sprekend! Eén en al charisma!!!! Bart, je verstond de kunst om kinderen, je collega s, je school uit te dagen. Uit te dagen om onze grenzen te verleggen. Je bracht mensen samen, je verbond. Altijd positief, altijd het goede zoeken in kinderen en de mensen om je heen. Een maand zonder klagen neen hoor? voor jou was dit elke dag opnieuw je motto.

3 En enthousiast...!!!!!!! k moest je soms temperen! De dolfijntjes, sportfeest, sportdagen (mens wat was je teleurgesteld toen we de wintersportdag afvoerden, je haalde al je charmes en overredingskracht uit de kast om mij te overtuigen!), loopcrossen, cote à l os avond, kerstboomverbranding, fancy, survival-run ( je laatste geesteskind), Dit zijn nog maar enkele van de vele stokpaardjes die je op stal had staan en dit telkens met aan je zijde, Frank, je best moat. Ons gouden duo is geen duo meer. Maar altijd op de eerste plaats : je leerlingen! Je aanbad ze en zij jou Mocht je nog één keer kunnen alle fait divers horen die ze de voorbije dagen deelden met ons en met elkaar! De nacht van B4, natuurlijk met frieten, frikandellen en als men s nachts je gesnurk doorstaan had als beloning spek met ei. Het legendarisch B 4 tje, Merkenveld, je betoog om lid te worden van het WWF, Je snoepenschuif (en dit wist ik zelf nog niet!) waar men na de dolfijntjes in rij voor stond aan te schuiven. Toen Inge jou een jaar kwam assisteren wijdde je haar in, in dit geheim, en even vlug voegde je er aan toe ge moogt er ook van nemen hoor Maar je onvoorwaardelijk geloof in je leerlingen staat met stip op 1!!!!! Je liet ze zelfs de getallen geven voor je lottoformulier. Bart, We mochten baden in je weelderige warmte De school, je collega s, de ouders, je leerlingen, ikzelf zijn je daar o, zo dankbaar voor. We laten je nooit uit ons hart wegglippen In het voorjaar, na deze donkere periode, zullen we op school een boom voor je planten samen met Lut, Sam, je mama en je familie. Het wordt onze BART-BOOM We laten je meegroeien met de seizoenen In de lente zal je ons overweldigen met je geuren en kleuren De zomer zal ons schaduw geven waarin wij kunnen schuilen Tijdens de herfst mogen we je vruchten plukken En in de winter zullen we mijmeren bij je eenvoudig silhouet

4 z e k e r l e z e n a a n d a c h t Mogen wij nogmaals met aandrang erop wijzen dat de school start om 08:30 en 13:45. Alle kinderen (ook de kleuters) dienen op tijd aanwezig te zijn. Indien u, door omstandigheden, toch wat te laat zou zijn, dient u zich altijd eerst op het secretariaat aan te melden. Ook als u uitzonderlijk uw kind vroeger wenst op te halen, vragen wij om u vooraf aan te melden op het secretariaat. l e n t e f e e s t & c o m m u n i e s Lentefeest 1 ste leerjaar & feest vrijzinnige jeugd 6 de leerjaar: zondag 6 mei 2018; Eerste communie: 2 & 3 juni 2018;; Vormsel: afdeling A: 27 me afdeling B: 26 mei 2018.

5 w i s t - je- d a t j e s u i t d e o u d e r r a a d! Ons -adres: ouderraad-gbsm@googlegroups.com Heb je een leuk idee, zit je met een vraag, wil je meehelpen aan een activiteit: mail gerust naar de ouderraad. Onder het motto hoe meer zielen, hoe meer vreugde kan iedereen zich steeds aansluiten bij de ouderraad. De laatste vergadering van het schooljaar gaat door op donderdag 17 mei om 20:00 in afdeling B. Iedereen welkom! De looptrainingen zijn van start gegaan op 23 februari. Onder leiding van een team gemotiveerde ouders en 4 studenten van Howest, worden onze kinderen klaargestoomd om op 13 mei tijdens Dwars door Brugge 5 kilometer af te leggen. We wensen al die sportievelingen veel goede moed. De ouderraad bakte voor alle kinderen massaal pannenkoeken. Wat smaakten die pannenkoeken op het carnavalsfeest! e e n g e s l a a g d e f u i f! De ouderraad van de school organiseerde op 24 februari 2018 een spetterende fuif. De Hollywood-fuif voor onze lagere schoolkinderen was een knaller van formaat: meer dan 180 kinderen konden hun beste dansmoves uittesten op hun favoriete nummers. Nadien was het de beurt aan de ouders voor een knap aangeklede glimmer & glitter fuif. Ook daar werd heel wat plezier gemaakt. Tot in de vroege uurtjes ging het feestje door. De opbrengt ging integraal naar de school voor het pimpen van de tuintjes in beide afdelingen. Voor afdeling A een boomhut en voor afdeling B een tuinhuisje.

6 e v a l u a t i e P a s e n De leerlingen vanaf het eerste leerjaar krijgen net voor de Paasvakantie hun rapport mee. Het eerstvolgende oudercontact is voorzien voor eind juni. Indien u toch met een vraag blijft zitten betreffende de resultaten en/of het welbevinden van uw dochter/zoon, staan wij natuurlijk altijd open voor een gesprek. U kunt dit via de klasleerkracht of de zorgcoördinator aanvragen. o p e n h u i s Heel wat ouders schenken hun vertrouwen aan onze school. Uw ervaringen zijn voor ons het beste uithangbord. Kent u jonge ouders? Geef gerust deze info door. Wij zetten onze deuren terug open voor geïnteresseerde ouders van mogelijks nieuwe leerlingen en dit op zaterdag 21 april van 10:00 tot 12:00.

7 m i n i v o e t b a l Het minivoetbaltornooi in organisatie van SVS in de sporthal van de Koude Keuken, was een geslaagde namiddag voor de jongens van het 5de & 6de leerjaar. v o e t b a l S c h a k e n Zelfs over de middag de hersenen pijnigen. Een enthousiaste groep leerlingen vanaf het 3 de leerjaar krijgen de kans om op bepaalde middagen in de week het schaken onder de knie te krijgen of intens te oefenen. Zij worden daarbij geholpen door Dhr. Fritz Gallein en Dhr. Dave Stevens. Een geslaagde deelname aan een schaaktornooi te Oedelem met daarop volgend het Vlaams kampioenschap in Turnhout. Als kers op de taart mocht een groepje deelnemen aan het Belgisch kampioenschap in Ardenne. Deze groep werd dook ontvangen op het stadhuis door burgemeester Renaat Landuuyt. z w e m m e n Woensdag 21 februari organiseerden wij de jaarlijkse zwemmarathon voor gemeentescholen. Een uur aan een stuk zwommen de leerlingen van de 6 deelnemende scholen hun hart uit hun lijf. Onze school behaalde de 1 ste plaats of bleek met 4025 meter de grootste afstand afgelegd te hebben. De 2 de groep dolfijntjes behaalde de 3 de plaats met 3475 meter. Dikke proficiat voor onze waterratten dolfijntjes. 2 ploegen met jongens uit de 3 de graad A & B namen deel aan het minivoetbaltornooi in de Koude Keuken. Hun vaardigheid met de bal zorgde er voor dat A zilver en B brons behaalde.

8 s u r v i v a l p a r c o u r s Wie gaat de uitdaging aan? Op zaterdag 24 maart 2018 vanaf 13:30 gaat het tweede survivalparcours door in de afdeling Sint-Michielslaan. Klimmen, klauteren, sluipen, evenwicht, Een parcours van 20 opdrachten die een volwassene samen met een leerling uit het lager moet uitvoeren. Wie zin heeft noteer alvast deze datum op de kalender! t o n e e l & d a n s Op donderdag 24 mei en vrijdag 25 mei brengen de leerlingen van afdeling A met stuk Bromeo en Alia. Deze voorstellingen gaan door in De Dijk. Op dinsdag 17 april is de verkoop van de kaarten. Misschien al op de kalender noteren!

9 s p o n s o r a c t i e s c r e a t i e f Om het tuinhuiswinkeltje in afdeling B te financieren maakten de kinderen vanaf het 2 de kleuter een tekening die dan op een placemat, beker, gedrukt werd. Elke leerling had een eigen webshop. Het tekenfund bracht 2178,87 op. Dikke proficiat voor jullie inzet! z w e m m e n Zwemmen voor het goede doel De kinderen uit het lager van afdeling A lieten zich sponoren om baantjes te zwemmen. De actie swim for life bracht 1865 op. k i w a n i s Op 26 februari mocht de school een cheque ontvangen van 500. KIWANIS ondersteunt hiermee de werking van onze OKAN klas. Bedankt!

10 d e w i e n k e l de wienkel Ons sociaal project de wienkel loopt vlot. Verschillende gezinnen hebben wij reeds kunnen helpen. Indien u het even wat moeilijker hebt en best een ruggensteuntje kunt gebruiken, mag u gerust een discreet seintje geven aan de zorgjuffen van de school (Birgit Maes, Wiete Haest, Inge Debaere) of de directie. De normale opening van de wienkel is open op de volgende momenten: Woensdag 25/04/ 18 van 12:20 tot 14:00; Maandag 07/05/ 18 van 17:00 tot 18:00. Birgit Maes: birgitmaes@scarlet.be Wiete Haest: haest9@hotmail.com Inge Debaere: inge.debaere@gmail.com Marc Arschoot: marc.arschoot@gmail.com

11 v r i j e d a g e n Hierbij alvast de vrije dagen voor het vervolg van het schooljaar zodat u reeds de nodige maatregelen kunt nemen naar opvang toe. Paasvakantie: start maandag 2 april - hervatting van de lessen : maandag 16 april; Verlengd weekend maandag 30 april,, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei: geen school; OLH Hemelvaart: geen school op woensdag 9 mei, donderdag 10 mei & vrijdag 11 mei; Pinksteren: geen school op maandag 21 mei 2018; Laatste schooldag: vrijdag 29 juni 2018 (school tot 15:45). f i s c a l e a t t e s t e n Het fiscaal attest voor- en naschoolse opvang wordt u binnenkort met uw zoon/dochter via de boekentas in gesloten omslag meegegeven. f a n c y 2 3 j u n i Noteer dit alvast op de kalender, want dan gaat ons jaarlijks schoolfeest door! n a a m t e k e n e n Veel koekjes & fruitdozen blijven achter op school. Misschien de doosjes naamtekenen zodat we geen verzamelplaats worden van koekjes-, fruitdozen & drinkbekers.

12

13

14 !! Stedelijke basisschool van Sint-Michiels website afdeling Rijselstraat 050/ afdeling Sint-Michielslaan 050/

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er terug op de lente doet verwoede pogingen om, om de hoek te piepen en ook bij ons op school bruist het

Nadere informatie

v o o r w o o r d Hopelijk zijn we weer vertrokken voor een periode van het zich goed voelen en kunnen genieten van

v o o r w o o r d Hopelijk zijn we weer vertrokken voor een periode van het zich goed voelen en kunnen genieten van v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De donkere dagen laten we geleidelijk aan achter ons. De eerste echt warme zonnestralen brachten ons in februari al in lentemodus. Iedereen, groot en klein,

Nadere informatie

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De lente staat te trappelen om ons allemaal een energieboost te geven Met de vele activiteiten en initiatieven van de voorbije periode en de komende maanden

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

De laatste 2 maanden van het schooljaar zijn weer ingegaan Het schooljaar vliegt voorbij!

De laatste 2 maanden van het schooljaar zijn weer ingegaan Het schooljaar vliegt voorbij! Beste kinderen, beste ouders, De laatste 2 maanden van het schooljaar zijn weer ingegaan Het schooljaar vliegt voorbij! De derde trimester is steeds een drukke periode; zowel in de klas als buiten de klas.

Nadere informatie

Jawel het einde van het schooljaar lonkt terug. Het is alsof het gisteren was dat het schooljaar startte en de eindmeet is reeds terug in zicht!

Jawel het einde van het schooljaar lonkt terug. Het is alsof het gisteren was dat het schooljaar startte en de eindmeet is reeds terug in zicht! Beste kinderen, beste ouders, Jawel het einde van het schooljaar lonkt terug. Het is alsof het gisteren was dat het schooljaar startte en de eindmeet is reeds terug in zicht! Maar het wordt toch wel nog

Nadere informatie

De laatste twee maanden van het schooljaar lijkt een school meer op een bezige bijenkorf vol bruisend leven. Zo ook bij ons.

De laatste twee maanden van het schooljaar lijkt een school meer op een bezige bijenkorf vol bruisend leven. Zo ook bij ons. Beste kinderen, beste ouders, De laatste twee maanden van het schooljaar lijkt een school meer op een bezige bijenkorf vol bruisend leven. Zo ook bij ons. Het wordt voor onze meer dan 500 kinderen (jawel

Nadere informatie

V o o r w o o r d. Beste kinderen, beste ouders,

V o o r w o o r d. Beste kinderen, beste ouders, V o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe schooljaar zitten er intussen op. De lagere schoolkinderen hebben reeds een eerste evaluatie meegekregen. Indien u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

v e r n i e u w d e w e b s i t e

v e r n i e u w d e w e b s i t e v e r n i e u w d e w e b s i t e www.gemeenteschool-sintmichiels.be mededelingen november/december 13 een update van de kalender z e k e r l e z e n k l e u t e r Ook de evolutie en het welbevinden van

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

NB 10 Schooljaar

NB 10 Schooljaar NB 10 Schooljaar 2018-2019 Einde schooljaar staat voor de deur! We kunnen er nu echt niet meer onderuit, de grote vakantie komt dichterbij. De volgende weken worden er heel wat toetsen afgewerkt, zodat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van Activiteitenkalender van het schooljaar 2016-2017 versie van 01.09.2016 Na 01.09.2016 wordt de kalender bijgewerkt via Gimme online. Augustus 2016 30 Gezamenlijke ouderavond voor de ouders van de kleuters

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 21

NIEUWS UIT DE SCHOOL 21 Vrijdag 16 december 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 21 Jarigen oktober op onze school. Proficiat aan deze jarigen. De kleutertjes zorgden voor de muzikale omkadering voor hen. Slot sociaal thema Zeg wat je denkt,

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. MAART Beste ouders en grootouders De maand maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem april mei 2016 LKOM Pasen, God bleef niet staan, bij wat gisteren was gebeurd. Hij gaf niet op. Hij ging verder op de weg van morgen. Zijn mensendroom

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 Vrijdag 21 december 2018 De Sint op school. De Goede Sint bracht terug een bezoekje aan onze school. En er waren terug bijna geen stoute kinderen bij. Alle klassen kregen daarom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

1. SAMEN VOOR BANGLABARI

1. SAMEN VOOR BANGLABARI 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Bedankt voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u wijd open

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. Juni Juli - Augustus Beste (groot)ouders Het

Nadere informatie

B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s,

B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s, B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s, 2016 lijkt wel voorbijgevlogen In deze eindejaar periode en het begin van een nieuw jaar, die bol staan van wensen en feestelijkheden, willen we toch ook

Nadere informatie

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Kerstmis Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens Van respect voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL MAART 2018

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL MAART 2018 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL MAART 2018 BELANGRIJKE DATA Donderdag 1 maart: Bib 2A Start inschrijving broertjes en zusjes Vrijdag 2 maart: Zwemmen 5/6 Infomoment Misingi Maandag 5 maart: CWxRM-project

Nadere informatie

Affichewedstrijd en like en deel actie! Helpende handen gezocht!

Affichewedstrijd en like en deel actie! Helpende handen gezocht! TUINFEESTEDITIE! Affichewedstrijd en like en deel actie! Wil je graag een drankkaart ter waarde van 15 euro winnen? Hang dan zeker de affiche uit op een goed zichtbare plaats! We verloten een drankkaart

Nadere informatie

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag September 2016 donderdag 1 Eerste schooldag / schoolmoment vrijdag 2 zaterdag 3 zondag 4 maandag 5 Algemeen OC kleuter dinsdag 6 Algemeen OC lager woensdag 7 donderdag 8 vrijdag 9 zaterdag 10 Zaal Weyteveldfeest

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN T POTLOODJE SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN VEERTIENDE JAARJANG NUMMER 7 MAART 2015 JEUGDBOEKENWEEK 2015 De Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER Mei 2017 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 @ sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be 1 maandag Dag van de arbeid KALENDER MEI 2017 2 dinsdag

Nadere informatie

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand mei Personeel

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand mei Personeel 1 Beste ouder(s), De Paasvakantie is nog maar net voorbij en daar zijn we al opnieuw met een nieuwsbrief met informatie over het reilen en zeilen op school. Een minder uitgebreide nieuwsbrief dit keer,

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Woensdag samdag : Woensdag is het Samdag. De boodschap is simpel: elke woensdag fietsen en stappen zoveel mogelijk kinderen naar

Nadere informatie

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Beste ouders, vrienden en sympathisanten, Hieronder vinden jullie alvast de kalender van 2015-2016. Indien er nog veranderingen zijn, uitstappen, afsluitrondes

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei De school van toen, 100 jaar geleden!

Nieuwsbrief mei De school van toen, 100 jaar geleden! SCHOOLJAAR 2013-2014 De school van toen, 100 jaar geleden! Barak Bizar was een geweldig idee om terug naar de roods van onze school te zoeken. Een zoektocht werd het naar al die oude materialen. Onze dank

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2018-2019 19 december 18 Editie 5 GELUK ligt tussen wat was en wat komt Kijk om je heen VIER wat nu is & zoek in elk moment iets ONVERGETELIJKS Een gelukkig 2019!

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur Beste ouders, Hierbij vinden jullie de kalender voor het schooljaar 2015-2016. Deze kalender is zeker niet limitatief. Er kunnen ook nog verschuivingen gebeuren maar we zullen er op toezien dat jullie

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Woensdag 9 december 2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Schaatsen op de Ieperse Grote Markt... met het 3de t.e.m. het 6de leerjaar. Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Tijdens de eindejaarsperiode gaan we schaatsen

Nadere informatie

www.klaverdries.be Nieuwsbrief KLAVERDRIES. NIEUWE WEBSITE Vakantie. April, mei, juni 2013 Onderwijs Stad Gent

www.klaverdries.be Nieuwsbrief KLAVERDRIES. NIEUWE WEBSITE Vakantie. April, mei, juni 2013 Onderwijs Stad Gent Onderwijs Stad Gent April, mei, juni 01 Jaargang 14 nr. Nieuwsbrief KLAVERDRIES. In dit nummer: Vanaf 1 april gaat onze nieuwe website life. Samen met een tweede stedelijke school maken we deel uit van

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school!

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Pasen 2019 FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Chloé Iris Linde Vince Kyano Jorre Wout - Nate PANNENKOEKENMIDDAG

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief april 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Aangezien we het volledige schooljaar werken rond het thema Speel je met

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat Klaverblad April Project: verkeer & klimaat Van 24 t.e.m. 28 april houden we een projectweek rond verkeer en het klimaat. Fozzie daagt onze kinderen uit om een groene verkeersexpert te worden. Aan de hand

Nadere informatie

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes,

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes, Fladderkrant oktober 2018 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Nieuw op school Zoals voor veel kinderen was het ook voor mij een spannende eerste dag van het nieuwe schooljaar. Na 20 jaar in vrije basisschool

Nadere informatie

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND september 2016 WAARDENBURCHT IN ANDERLAND De vakantie is nog maar net voorbij en de hofhouding van kasteel Waardenburcht trekt er weer op uit. De keizerin van Anderland heeft immers heel wat problemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 08.05.2015 Beste ouders, Met nog enkele vrije dagen rond Hemelvaart en Pinksteren slinken de schooldagen van het huidige schooljaar bijzonder snel. Het is een drukke periode met op familiaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, Heeft jullie zoon of dochter al verteld van Jos & Fien? Mogelijk hebben jullie deze vrolijke meid en bescheiden jongen zelf gezien op 1 september. Wel, dit jaar

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE KLEUTERKLAS?... 5 OPENINGSUREN VAN DE SCHOOL... 5 OPVANG...

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2018

NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 4 juni Dinsdag 5 juni Donderdag 7 juni NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Agenda Juni 2018 Medisch schooltoezicht

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT!

FIJN DAT JIJ ER BENT! FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 5 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Robin Amelia Norah Gilan Elena PANNENKOEKENMIDDAG vrijdag 4 mei

Nadere informatie

Klaverblad januari 2018

Klaverblad januari 2018 Klaverblad januari 2018 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Helm Op Fluo Top! We zetten door in januari! We blijven ook in de maand januari nog aandacht besteden aan de actie rond

Nadere informatie

Nieuwsbrief November - december

Nieuwsbrief November - december Nieuwsbrief November - december Wafelverkoop Zoals elk schooljaar wordt er op school een wafelverkoop georganiseerd, ten voordele van de plattelandsklas van ons 5 de leerjaar. De kinderen verkopen lekkere

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP. Voetgangersexamen:

VERKEER. Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP. Voetgangersexamen: VERKEER Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP Voetgangersexamen: Op donderdag 16 maart is het voetgangersexamen voor de leerlingen van het 4de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen doen we

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

september 2015 foto - kleuters & lager - schooljaar

september 2015 foto - kleuters & lager - schooljaar september 205 foto - kleuters & lager - schooljaar 204-205 2 4 5 6 Terug naar school Infoavond 7 8 0 2 4 5 6 7 8 20 Open Monumentendag 2 Herfst 22 2 24 25 26 27 Extra 28 2 Heideklas & Zwerfvuilactie Deze

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/74.69.50 t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Jaargang 8 nr 6 In dit nummer: Dankjewel dankjewel klusser, dankjewel brandjesblusser, dankjewel leider,

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari. Een afscheidswoordje van onze directeur Wim. Welkom aan juf Mieke, onze nieuwe directie. Sint-Gregoriuscollege

Nieuwsbrief februari. Een afscheidswoordje van onze directeur Wim. Welkom aan juf Mieke, onze nieuwe directie. Sint-Gregoriuscollege Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief februari Een afscheidswoordje van onze directeur Wim Beste ouders, beste collega s, beste leerlingen, beste sympathisanten, Vandaag was de laatste dag van mijn onderwijsloopbaan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

JAAROVERZICHT KORTENAKEN

JAAROVERZICHT KORTENAKEN VBS De Trip Trap & De Kleine Wereld Tel : 011/ 58 84 79 Tel: 016/ 77 73 90 JAAROVERZICHT KORTENAKEN 2018-2019 AUGUSTUS Open-klas-dag Kleuter- en lagere school 28 augustus 18u00-19u00 SEPTEMBER Begin van

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille SPORTACTIVITEITEN Onze leerlingen hebben tijdens het 2 de trimester deelgenomen aan enkele leuke sportactiviteiten. Deze werden georganiseerd door SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport). Onze 4- en 5-jarige

Nadere informatie

We need you! Nieuwsbrief 26 Schooljaar Een geheim Onthulling op ons schoolfeest!

We need you! Nieuwsbrief 26 Schooljaar Een geheim Onthulling op ons schoolfeest! Nieuwsbrief 26 Schooljaar 2018-2019 10 05 2019 Een geheim Onthulling op ons schoolfeest! Zoals jullie al op de kalender gezien hebben, gaat ons schoolfeest dit schooljaar door op zondag 26 mei. Wat er

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool NIEUWSBRIEF MEI Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool Op 15 april zijn er 3 nieuwe kleuters ingestapt. Hartelijk welkom aan: Twan, Quinten en Victor. We hopen dat deze jongens en

Nadere informatie

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar Stad Brugge Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord Aan de ouder(s) van onze leerlingen Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar 2017-2018 Dag mama s en papa s Voor jullie allemaal, een heel fijn 2018! In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouder(s), Op 1 september rolden we de rode loper uit voor onze kinderen, want in De Kiem Lombeek is iedereen VIK (een very important kiemer!). Gemeentelijke Basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/ 4/2018-2019 Nieuwsbrief Met oma en opa op wereldreis! Op vrijdag 19 oktober gaan onze kleuters samen met hun grootouders de wereld rond! De gate van Bollenboom airlines staat vanaf 13.30u open. De incheckbalie

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Basisschool Toermalijn

Basisschool Toermalijn Basisschool Toermalijn KOBA Zuiderkempen Lichtaartseweg 129 2250 Olen TEL: 014215588 www.toermalijn-olen.be BELANGRIJKE DATA SCHOOLJAAR 2017-2018 Deze kalender werd opgemaakt augustus 2017. Kijk ook steeds

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders Beste ouders Het einde van het schooljaar nadert nu wel heel snel. Met een goede inzet en veel geduld brengt hopelijk iedereen het tot een goed einde. Daarna wacht een welverdiende zomervakantie! Met deze

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLTHEMA: Een tent vol talent GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL DE WINDWIJZER

SCHOOLKALENDER SCHOOLTHEMA: Een tent vol talent GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL DE WINDWIJZER 208-209 SCHOOLKALENDER SCHOOLTHEMA: Een tent vol talent GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL DE WINDWIJZER SEPTEMBER 208 Wenmoment peuters K/L 2 3 4 - Infoavond 5 6 - Infoavond Kalken - Welkomstdrink oudercomité

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67.

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67. Meersstraat 5 / Dahlialaan 1 1742 Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/582.18.84-053/66.67.27 www.dedroomgaard.be directie@dedroomgaard.be WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 Voor het eerst naar school is een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari. februari 9/

NIEUWSBRIEF februari. februari 9/ NIEUWSBRIEF februari februari 9/ 2017-18 We frissen de school op Sinds eind oktober zijn er schilderwerken aan de gang in onze school. Aanvankelijk werden vooral de gemene delen aangepakt, maar ondertussen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april 10/ In deze nieuwsbrief: Paasontbijt in de Burgstraat. Paasontbijt in de Burgstraat! Paasvakantie tijd voor rapport

NIEUWSBRIEF april 10/ In deze nieuwsbrief: Paasontbijt in de Burgstraat. Paasontbijt in de Burgstraat! Paasvakantie tijd voor rapport NIEUWSBRIEF april 10/ 2018-19 Paasontbijt in de Burgstraat! Het is en blijft een traditie Vrijdag voor de paasvakantie trakteert onze Ouderraad al onze leerlingen op een heerlijk paasontbijt. Er staan

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Laatste kans: Schooltoelagen aanvragen vóór 1 juni!!!

Laatste kans: Schooltoelagen aanvragen vóór 1 juni!!! NIEUWSBRIEF 12/13-14 13 mei 2014 Week van de goeiedag Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week van de goedendag! Dat kost niets: geen geld,

Nadere informatie