Belangrijke data Woensdag 3 april 9.30 opening Grote Rekendag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke data Woensdag 3 april 9.30 opening Grote Rekendag"

Transcriptie

1 29 maart 2019 INHOUDSOPGAVE Inhoud Belangrijke data... 1 Reminder gruitdagen... 1 Avond4daagse... 1 Nationale buitenlesdag... 1 Met Sprongen Vooruit... 2 Grote Rekendag... 2 Terugblik finale onderwijsprijs... 2 Even voorstellen... 2 Vanuit de MR... 3 Koningsspelen... 3 Terugblik ouderavond... 3 Schoolvoetbal... 3 Op bezoek bij kabouter IJssel gr.1/ Dansen groep 4 & Vrijheidsfestival... 4 UITTIP:... 4 Sociale vaardigheidstraining 4 Typecursus Juf&Mees... 5 Kids got Talent... 6 Welkom! Thomas Danesha Mohamed Belangrijke data Woensdag 3 april 9.30 opening Grote Rekendag Woensdag 3 april 13.15u Toneelvoorstelling groep 6/7 Donderdag 4 april Eindpresentaties bij Dansja van groep 4 & 5 Vrijdag 5 april Maandag 8 april Vrijdag 12 april Groep 1 / 2 naar het IJsselbos Groep 8 naar VrijheidsFestival in het Fuclo Koningsspelen Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april Cito Eindtoets groep 8 Vrijdag 19 april t/m vrijdag 3 mei Meivakantie Reminder gruitdagen Op dinsdag en donderdag hebben we de vaste Gruitdagen. Dit zijn de dagen waarop we willen dat de kinderen groente en/of fruit mee naar school nemen als 10-uurtje. We merken helaas dat er kinderen zijn die géén gruit mee nemen en er koeken en andere dingen worden mee gegeven. We willen jullie als ouders, verzoeken om op de dinsdag en donderdag gruit mee te geven. Dank namens alle kinderen alvast. Avond4daagse Achter de schermen wordt er al hard gewerkt om van Avond4daagse weer een feestje te maken. De Avond4daagse is dit jaar van maandag 17 juni tot en met donderdag 21 juni. Vrijdag 22 juni staat op de kalender de toneelvoorstelling van groep ½ & groep 5 gepland. Die wordt verzet naar een ander moment. De vrije vrijdagmiddag van 7 juni verplaatsten we naar vrijdagmiddag 21 juni. Hierdoor zijn alle kinderen op vrijdagmiddag 21 juni om 12u vrij. Nationale buitenlesdag Dinsdag 2 april is het Nationale Buitenlesdag. Wij doen hieraan mee en zullen op die dag een buitenles geven. Dit is niet alleen goed voor de leerprestaties, maar natuurlijk ook heel leuk! Te denken valt aan een estafette met spellingcategorieën, Engels memory en levend stratego met breuken. In de klas zijn we ook steeds meer aan het bewegend leren en nu doen we deze dag dus buiten. We hebben er zin in!

2 Met Sprongen Vooruit Een aantal leerkrachten volgt de cursus Met Sprongen Vooruit. Dit is een rekenprogramma met oefenlessen en materialen als aanvulling op onze rekenmethode. Er zitten allerlei spelletjes in die het rekenen een stuk betekenisvoller en leuker maken. De kinderen mogen bewegen en bedenken eigen producties. Ook past het programma erg bij het samenwerken in de klas. In alle groepen zullen uiteindelijk de materialen aanwezig zijn en is er een leerkracht die de cursus heeft gevolgd. We zijn nu al erg enthousiast! Grote Rekendag Woensdag 3 april is het de Grote Rekendag. Het thema dit jaar is 'uit verhouding'. Het is de bedoeling dat alle kinderen uit verhouding gekleed zijn. Denk hierbij aan een te grote bril, een te grote trui, een te grote jas, te grote schoenen, of juist te kleine kleren. Bij binnenkomst doen de kinderen hun jassen uit en gaan met de klas om 8.30u naar de aula. Alle ouders zijn van harte welkom om mee te komen kijken in de aula. Alle verklede kinderen showen dan hun kledingstuk of accessoire en groep 6/7 zorgt voor muzikale ondersteuning. Daarna gaan de kinderen in de klas aan de slag met allerlei rekenactiviteiten, passend bij het thema uit verhouding. s Middags sluiten we af met de toneelvoorstelling Uit verhouding van de kinderen van groep 6/7. Deze voorstelling start om 13.15u. Ook hierbij zijn alle ouders, welkom. Terugblik finale onderwijsprijs Afgelopen woensdag hadden we een spannende middag in Leiden. Daar was de uitreiking van de nationale onderwijsprijs. De 11 genomineerde scholen mochten een presentatie geven van 2 minuten. Onze groep 8 was mee en liet door middel van een tableau vivant in 1 minuut verschillende disciplines van TOV lieten zien & horen. Daarvoor had de zaal de animatie van TOV gezien. Helaas zijn we geen landelijk kampioen geworden. Het was wel bijzonder om bij deze Oscaruitreiking van het onderwijs als genomineerde aanwezig te zijn. Even voorstellen Ik ben Iris de Vette, docent blokfluit. Ik geef al jaren met heel veel plezier blokfluitles. Dit ga ik nu ook op De Trekvogel doen, op donderdagmiddag na schooltijd. Ik geef individuele blokfluitlessen en werk met de methode De Blokfluitkoffer. Een paar keer per jaar zijn er samenspeellessen en twee keer per jaar is er een voorspeelavond. Heeft uw kind belangstelling of wilt u meer informatie? Laat het me even weten! irisdevette@gmail.com

3 Vanuit de MR Woensdag 20 maart heeft de themaraad vergaderd. Goedgekeurde verslagen zijn terug te vinden op Mocht u vragen of opmerkingen hebben spreek ons gerust aan of stuur een mail naar mr@trekvogel.nl Koningsspelen Alle kinderen krijgen vandaag het sponsorformulier en brief met uitleg hierover mee. Het zou fantastisch zijn wanneer het zoveel mogelijk kinderen lukt om één of meerdere sponsoren te werven! Wij vragen de ingevulde sponsorformulieren uiterlijk dinsdag 9 april in te leveren bij de groepsleerkracht. Voor de Koningsspelen van 12 april hebben we nog de volgende materialen nodig. Om er zeker van te zijn dat we compleet zijn, gaar voor dinsdag 9 april inleveren bij de groepsleerkracht:: - 10 blikken: voor het blikgooien in de onderbouw - Kranten - En 5 plastic flessen Ook hebben we nog hulp nodig voor het begeleiden van de volgende groepjes van: groep 1 / 2, groep 3, groep 5, groep 6, groep 7. Heeft u tijd en vindt u het leuk om dit te doen? Stuur een mail naar: patricia@trekvogel.nl Terugblik ouderavond Op dinsdagavond 19 maart was ouderavond. Het was goed om te zien dat er ruim 20 betrokken ouders aanwezig waren op deze avond. Natuurlijk hoop ik op de volgende ouderavond op meer ouders. Het was een inspirerende avond. Heeft u het gemist en wilt u wel de PowerPoint ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar directie@trekvogel.nl. Schoolvoetbal In mei starten de schoolvoetbaltoernooien weer. De data van deze sportieve middagen zijn: - woensdag 15 mei is dit voor de jongens van groep 7/8 - woensdag 22 mei voor de meisjes groep 6,7,8 - Woensdag 5 juni voor groep 4 gemengd - Woensdag 5 juni voor de jongens van groep 5/6 De meisjes van groep 5/6 staan niet in het schema. In de klas is gevraagd welke meiden willen voetballen en er is helaas te weinig animo om een meisjesteam groep 5/6 team te maken. Vandaar dat deze er niet bij staat in het schema. Voor alle drie de dagen zoek ik nog een coach per team en zoek ik nog 1 scheidsrechter per dag. Kunt u scheidsrechter zijn of wilt u een team coachen? Geef u dan z.s.m. door een mail te sturen naar patricia@trekvogel.nl Op bezoek bij kabouter IJssel gr.1/2 Met de kleuters gaan we op vrijdag 5 april naar het IJsselbos ( Noord IJsseldijk t. o. pannenkoekenhuis de Roozeboom). In 4 groepjes gaan de kinderen opdrachten uitvoeren onder begeleiding van ouders. Geef uw kind kleding en schoenen aan die vuil mogen worden. Om 9.00 uur vertrekken we van school en rond uur zullen we weer terug zijn.

4 Dansen groep 4 & 5 Groep 4 en groep 5 hebben de afgelopen drie weken gedanst met dansdocent Nathalie Mataheru en met haar toegewerkt naar een swingende en stoere presentatie. De eerste drie lessen vonden op school plaats. Aanstaande donderdag 4 april wordt de lessenserie afgesloten in dansschool Dansja met een eindpresentatie voor ouders, opa s, oma s, familie en vrienden. Tijd: groep vier van tot en groep vijf van tot Groep 5 zoekt nog 2 begeleiders om mee te fietsen naar de dansschool. Als u mee wilt en kunt fietsen, dan graag een mail sturen naar meesterjan@trekvogel.nl Vrijheidsfestival Stichting VrijheidsFestival IJsselstein viert en herdenkt onze vrijheid met de groepen 8 en de brugklassen van alle IJsselsteinse scholen en laat leerlingen nadenken over wat dit betekent. Dit jaar is dit gekoppeld aan het thema persvrijheid. Op maandag 8 april gaan wij met groep 8 naar de theatershow van het Vrijheidsfestival in het Fulcotheater. We gaan lopen. Een aantal kinderen uit de klas zullen ook meedoen met de show. UITTIP: In de meivakantie organiseren wij weer een grootste skateboard evenement voor kinderen van 6-12 jaar. Tijdens het evenement leren kinderen op een speelse manier skaten en zijn er tal van skate-activiteiten Sociale vaardigheidstraining Meer informatie is te lezen op:

5 Typecursus Juf&Mees

6 Kids got Talent IJSSELSTEIN SHOWS TALENT!! Heb jij een TALENT die je aan heel IJsselstein wilt laten zien? Geef je nu op IJSSELSTEIN SHOWS TALENT en wie weet is dit jouw kans om ontdekt te worden! IJsselstein Shows Talent is een IJsselsteinse talentenjacht, die speciaal wordt georganiseerd op Koningsdag, 27 april, op het podium bij de Speeltuin Kloosterplantsoen. Tijdens deze talentenjacht wordt gezocht naar TALENT tussen de 4 en 18 jaar. Je mag komen zingen, dansen, goochelen, acteren of misschien wil jij wel jouw DJ-kwaliteiten te laten zien! Alle acts zijn mogelijk, mits ze niet langer dan 3 minuten duren. Een act kan individueel of in groepsverband. De kandidaten laten hun TALENT zien tijdens de liveshow. De show begint rond 13:30 uur voor de jury en het publiek. Bij voldoende deelname worden de deelnemers in één van de volgende twee categorieën geplaatst: kinderen van 4 tot 12 jaar (Basisschool) en tieners van 13 tot 18 jaar (Middelbare School). De acts worden door een vakkundige jury beoordeeld. De presentatie wordt verzorgd door niemand minder dan DJ Sem! De jury reikt aan het winnende talent het volgende prijzenpakket uit: Een dansworkshop voor de hele klas van de winnaar(s) onder leiding van Dominique Dolstra én 4 bioscoopkaartjes van een film naar keuze in het Fulcotheater! Uiteraard is het publiek van harte welkom om de show te bezoeken en om deelnemers aan te moedigen! TALENTEN kunnen zich uiterlijk 15 april a.s. opgeven via onderstaand aanmeldformulier. Kopieer de gegevens even en zet deze in een naar: Bestuurovij@gmail.com Naam : Adres : Telefoon : Leeftijd :.. Soort act : Hoeveel personen : Gebruik je muziek? :.. Benodigdheden? :.. (hoeveel ruimte, attributen, microfoon, etc.) Opmerkingen:

Reminder sponsoren zoeken voor de Koningsrun We horen al van verschillende kinderen dat ze druk bezig zijn met het zoeken van sponsoren, Super!

Reminder sponsoren zoeken voor de Koningsrun We horen al van verschillende kinderen dat ze druk bezig zijn met het zoeken van sponsoren, Super! 12 april 2018 INHOUDSOPGAVE Inhoud Belangrijke data... 1 Reminder sponsoren zoeken voor de Koningsrun... 1 Hulpouders gezocht... 2 Talentenworkshops... 3 Gezocht grote dozen... 3 Avond4daagse... 3 Gezamenlijke

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017 Inhoud Wandelen voor water Grote Rekendag Fanfare Oene Vakbekwaam schoolleider Verkeersexamen Amnesty International Iep-toets nieuwsbrief OTP Playground Juf Renate Groep 6-7-8 schrijft een boek EU-schoolfruit

Nadere informatie

DE JARIGEN: 9 april Twan Hagen groep 3 12 april Jonethan Schonewille groep 5b/8

DE JARIGEN: 9 april Twan Hagen groep 3 12 april Jonethan Schonewille groep 5b/8 30 ZELFSTANDIGHEID Zelfstandigheid is het doel van onderwijs en opvoeding en kinderen willen graag zelfstandig zijn. Maar wat bedoelen we met zelfstandigheid en wanneer vinden we iemand zelfstandig. Tot

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Beste ouders en verzorgers, Deze keer hebben we een aantal mededelingen van uit de directie: De griepgolf in Nederland loopt op zijn einde. Tot vorige week ging het op onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 26, nummer 28 11 april 2014 In deze editie: Volgende weekbericht Projectweek Koningsspelen Schoolfotograaf Juf Corry afwezig Schoolvoetbal Burgemeester

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie 13-04-2018 Inhoud Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie Gisteravond was er een interessante ouderavond op In `t Veld. Veel enthousiaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 03-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016 Nieuwsbrief Week 14 2 t/m 9 april 2016 Vanuit de directie Vandaag hadden de kinderen veel plezier met de één-aprilgrappen. Computermuizen met plakbandjes eronder, de klok die een uur terug werd gezet en

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 17-05-2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Formatie 2017-2018 Wij zijn alweer volop bezig met de plannen voor

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

SNELBINDER 01-04-16. Schoolleiding algemeen SOEMO

SNELBINDER 01-04-16. Schoolleiding algemeen SOEMO SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 11 13-04-2018 Projectweek De afgelopen twee weken zijn de projectweken 'school in mijn buurt' geweest. Er is veel ontdekt en geleerd over de buurt. Vandaag is dit project afgesloten met een

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 16 22 april 2016 Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek Op 1 april deden de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 mee aan een onderzoek van hoogleraar Leendert Olbroek. De heer Olbroek

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS HOERA, EEN JONGEN! Op 5 maart is juf Mariëlla bevallen van een zoon Ferre! Van harte gefeliciteerd namens De Kreeke! 01 april 03 april 09 april 10 april 11 april 17 april 25 april 26 april 29 april t/m

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar Vakanties Herfstvakantie Kerstvakantie Carnavalsvakantie Meivakantie Hemelvaart

Vakanties en vrije dagen schooljaar Vakanties Herfstvakantie Kerstvakantie Carnavalsvakantie Meivakantie Hemelvaart 12 april 2018 13 april Onderwijsstaking (leerlingen vrij) 17 t/m 19 april Eindtoets groep 8 20 april Koningsspelen 21 april t/m 6 mei Meivakantie 27 april Koningsdag 15 april Hein van Erp (6) 15 april

Nadere informatie

Door omstandigheden kan het voorkomen dat een datum of activiteit alsnog wordt gewijzigd.

Door omstandigheden kan het voorkomen dat een datum of activiteit alsnog wordt gewijzigd. Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2018-2019 van Obs De Bijenkorf. In de planning staan de vakanties, de studiedagen en de activiteiten die bij de start van het schooljaar bekend zijn. Door

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

Zuidenveld No maart CBS De Schutse PR Aalden

Zuidenveld No maart CBS De Schutse PR Aalden No.10 15 maart 2019 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Zuidenveld 2019 Tijdens dit groot evenement is er ook deze keer weer een morgen

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 april 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 16 Van de directie Het schooljaar vliegt voorbij. De meivakantie staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Dag van de Koningsspelen Vrijdag 21 april vieren we op onze school de dag van de Koningsspelen. Alle kinderen mogen deze dag gerust in het oranje naar school komen. s Morgens beginnen we met alle leerlingen

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Algemene informatie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om lekkere ontbijtkoek te kopen bij de kinderen van De Tweeklank uit Aadorp!

Algemene informatie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om lekkere ontbijtkoek te kopen bij de kinderen van De Tweeklank uit Aadorp! Datum: 25-03-2019 Nieuwsbrief: 26 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De groepen zijn op het bouwterrein aan de Acacialaan zeer welkom ontvangen door de aannemer Hegeman en hebben zelf kunnen

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 4 april 2019 Het voetbalteam van onze school is tijdens de eilandfinale op een prachtige zesde plaats geëindigd.

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Info 11. Datum: 24-3-2016

Info 11. Datum: 24-3-2016 Info 11 Datum: 24-3-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Met veel plezier stuur ik jullie de Info van maart. Vanochtend is het paasontbijt geweest, met een heel gezellige opening.

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen.

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen. Valkweg 4-3362 GH Sliedrecht - tel. 0184-413788 E-mail: info@obsdewilgen.nl Website: www.obsdewilgen.nl SportActieveClubjes op De Wilgen Aan de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 Beste jongens en meisjes,

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 16 29 maart 2018 Schoolvoetbaltoernooi 2019 Zegetocht voor alle drie de voetbalteams van de Maria Reginaschool. Woensdagmiddag 27 maart werd op een met

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 19 april 2018

Sterrenboognieuws 19 april 2018 Sterrenboognieuws 19 april 2018 Staking 30 mei HET IS VIJF VOOR TWAALF!. De Sterrenboog doet mee aan de estafette staking op 30 mei, wij willen onderwijs dat deugt voor alle kinderen, echter: Het kabinet

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 28 maart Grote Rekendag 28 maart Schoolvoetbal jongens 11-tallen 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag alle kinderen vrij 2 april 2 e Paasdag alle kinderen vrij 4 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017 Paulus-Weekbrief 28 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 16 Weekbrief 14-04-2017

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 april 2016 o.b.s. de Aanloop

Nieuwsbrief 9 april 2016 o.b.s. de Aanloop Nieuwsbrief 9 april 2016 o.b.s. de Aanloop Boekenmarkt voor een goed doel op 24 maart jl. De boekenmarkt op 24 maart jl. heeft 57 opgeleverd!!! De opbrengst schenken wij aan de KWF Kankerbestrijding. Naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Datum: donderdag 26 april 2018

Datum: donderdag 26 april 2018 Datum: donderdag 26 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: 27 april t/m 11 mei Vakantie: Morgen hebben we allemaal meivakantie. We zien alle kinderen weer op 14 mei op school. Fijne vakantie! Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

01 april 2019 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda

01 april 2019 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 april 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 14 Van de Directie Van Koningsspelen tot Eitje-Tik, van schoolvoetbal tot rookvrije zone,

Nadere informatie

Oudertevredenheid. Schoolkamp en schoolreisje. Vrije dagen en vakantie. Praktisch verkeersexamen 30 april! Avondvierdaagse

Oudertevredenheid. Schoolkamp en schoolreisje. Vrije dagen en vakantie. Praktisch verkeersexamen 30 april! Avondvierdaagse INFO - Nummer 32 21 april 2015 www.startnest.nl Oudertevredenheid Het schoolbestuur, de Stichting Jenaplanonderwijs Uithoorn, heeft 20 april een enquête uitgestuurd via email. Het doel is om inzicht te

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 BELANGRIJKE DATA Laatste week schoolfruit Meester en juffendag 8.30-12.00 uur Koningsspelen Groep 5 t/m 8 Dinsdag 19 april t/m donderdag 21 april 22 april 22 april

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Kalender Basisscholen Giethoorn

Kalender Basisscholen Giethoorn Kalender 2019-2020 Schoolinformatie 2 Locatie Noorderschool De Wilgen 16 8355 BB Giethoorn 0521-361662 lida.andriol@stichtingopkop.nl www.basisscholengiethoorn.nl Locatie Binnenpad 56 8355 BT Giethoorn

Nadere informatie