Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019"

Transcriptie

1 Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019 Kalender: 21 maart Inloopspreekuur CJG, uur 22 maart Groep 7 heeft Mad Science Workshop 30 maart Zomertijd gaat in 2 april Buitenspeeldag 4 april Theoretisch verkeersexamen (groep 7) 5 april Verkeersexamen in de praktijk (groep 7) 6 april Verjaardag meester Stefan en juf Petra, IB 11 april Inloopspreekuur CJG, uur 12 april Koningsspelen / Sportdag Groep 1 t/m 4 middag vrij Continurooster voor groep 5 t/m 8 (tot uur) 16 april DIA-eindtoets groep 8 17 april Voorronde schoolatletiek 18 april Paasviering Continurooster voor alle groepen (tot uur) 19 april t/m Goede Vrijdag, Pasen en 27 april Koningsdag 3 mei Meivakantie 7 mei Kledingactie Even voorstellen Hallo allemaal, Vanaf 12 maart zal ik twee dagen per week, op maandag en dinsdag, aanwezig zijn in groep 8 ter ondersteuning van juf Daisy. Daarom wil ik me graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Ingrid Diepstraten, ik ben 50 jaar en ik woon in Wagenberg. Samen met mijn man heb ik vier zonen en één dochter. Tot 1 februari was ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij CSi in Raamsdonksveer, een technisch bedrijf dat wereldwijd robot-systemen levert aan grote fabrieken die levensmiddelen produceren, zoals Mars, Pampers en Lays chips.

2 Enkele maanden geleden heb ik het plan opgevat om een heel nieuwe weg in te slaan en het onderwijs in te gaan, iets waarvan ik eigenlijk al jaren droomde. In september hoop ik als zij-instromer aan de PABO te starten en binnen twee jaar mijn onderwijsbevoegdheid te behalen. Als voorbereiding op deze studie heb ik de kans gekregen op De Regenboog alvast ervaring op te doen. Samen met groep 8 en juf Daisy zal ik onder andere de musical en het kamp gaan voorbereiden. Ik heb al kennis gemaakt met de klas en zijn begonnen met het doorlezen van de musical. Volgens mij waren we allemaal heel enthousiast over het verhaal en de liedjes, we gaan er zeker iets moois van maken. Ik heb er zin in! Kwaliteitskring - reminder We hebben enige tijd geleden een nieuwe uitnodiging verstuurd voor de kwaliteitskring. Hij vindt plaats op dinsdag 26 maart om uur. We gaan er van uit dat het ongeveer een uurtje tijd kost. Inmiddels zijn er al drie ouders die zich hebben aangemeld: fijn! Ook u bent welkom: praat mee, deel met ons en andere ouders je ervaringen, zodat we met elkaar het onderwijs aan al onze kinderen succesvol kunnen laten zijn. Meld je z.s.m. aan via de mail: info.regenboog@dewaarden.nl Nieuw op onze website Onder het kopje Handig om te weten kunt u ons Privacy beleid terugvinden. Via Parro kunt u uw privacyvoorkeuren doorgeven. Het is belangrijk dat u dit doet, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Lukt het niet? Loop even binnen en vraag hulp aan de leerkracht. NB: wanneer de voorkeuren niet bekend zijn, kunnen we bijvoorbeeld ook geen foto's van uw kind op (onze beveiligde omgeving van) Parro met u delen.

3 Ambitiegesprekken In ons teamoverleg van 18 maart jl. hebben we met alle leerkrachten gedeeld hoe we de ambitiegesprekken hebben ervaren en daar kwam een aantal stellingen uit. Door het evalueren van deze gesprekken willen we als team het proces goed blijven volgen en bijstellen waar nodig. - Het ambitiegesprek houdt je scherp (leerkracht, kinderen, ouders) - De ambitiegesprekken zijn gerichter als je de resultaten hebt. - Een goede timing is wat puzzelen, maar uiteindelijk is het invullen van KIJK!, rapport en gespreksvoering goed ontvangen. - Het ambitiegesprek is fijn om eerst voor te bereiden in de klas (voor leerkracht en leerling), want dat geeft meer houvast en zelfvertrouwen, waardoor je de diepte ingaat en meer eigenaarschap creëert. Daarnaast hebben we gemerkt dat kinderen in de onderbouwgroepen ook al meekomen naar een gesprek. We hebben als team met elkaar afgesproken dat alle kinderen welkom zijn tijdens het ambitiegesprek. Belangrijk is dan dat het gesprek goed wordt voorbereid (ook in de klas) en de kinderen de ruimte krijgen om ervoor te kiezen niet deel te nemen aan het gesprek. Er zijn kinderen die hier nog niet aan toe zijn of nog geen behoefte aan hebben. Vanaf groep 5 verwachten we wel alle kinderen bij de ambitiegesprekken. Wie komt onze verkeersouder meehelpen? Op De Regenboog zoeken we een ouder die als aanspreekpunt / verkeers ouder kan meehelpen met het regelen van alle activiteiten die we koppelen aan het verkeersonderwijs op De Regenboog. Er is een draaiboek van alle activiteiten. Elke groep neemt in principe aan één activiteit per schooljaar deel, waarbij ouders van de betreffende groep gevraagd worden om te helpen. De rol van de verkeersouder is het voorbereiden van de activiteit (hulp regelen, materialen checken en eventueel hulp bieden tijdens de activiteit). U kunt zich aanmelden bij Karin de Groot.

4 Van de leerlingenraad Op donderdag 14 maart zijn we met de leerlingenraad op De Regenboog bij elkaar gekomen. We hebben het vandaag vooral over Trefwoord gehad; wat vinden wij fijn aan Trefwoord, hoe zien wij een dagopening en een dagsluiting, wat kunnen de juffen en meesters anders doen en wat moeten zij vooral blijven doen. Dit alles hebben wij in een puzzelstuk verwerkt. Ook hebben we het kort over huiswerk, het schoolkamp en een mogelijk continu rooster gehad. In onze klassen gaan we hier vragen over stellen en samen dingen bedenken. In de volgende vergadering gaan we hier verder over praten. De volgende leerlingenraad is op de Mariaschool. Daar schrijven we weer een stukje tekst voor de nieuwsbrief. We houden jullie graag op de hoogte! Groetjes van de leerlingenraad, Julian, Daniël, Guusje, Jelte, Eli en Niels. Koningsspelen 12 april Op vrijdag 12 april met de Koningsspelen is er een continurooster voor de groepen 5 t/m 8. Wilt u een lunchpakketje en drinken meegeven. De schooltijden zijn deze dag van 8.30 tot uur. De groepen 1 t/m 4 zijn deze dag om 12 uur uit. Over de invulling van deze dag volgt nog een aparte mail. Paasviering 18 april Op donderdag 18 april houden we op school ook een continurooster. We hebben deze dag de Paasviering en allerlei andere leuke activiteiten. Wilt u ook hier een lunchpakketje en wat te drinken meegeven. Deze schooldag is voor alle groepen van 8.30 tot uur.

5 Kledingactie 7 mei Helpt u weer mee een flink aantal kilo's in te leveren? Noteert u 7 mei alvast in de agenda! Dan kunt u de zakken met kleding op 8:00 en 8:30 uur inleveren op school. Wat wordt er wel ingezameld? - Alle draagbare boven- en onderkleding - Draagbare schoenen (aan elkaar gebonden) - Huishoudtextiel (washandjes, handdoeken, tafellakens, dekens, kussenslopen) - Zachte knuffelbeesten Wat wordt er niet ingezameld? - Vloerbedekking, tapijten en snij afval (kleine lappen stof) - Niet draagbare kleding en schoenen - Dekbedden, kussens, tuinstoelkussen, etc. - Werkkleding en vervuilde kleding - Speelgoed Hoe moet de kleding verpakt worden? Alles dient verpakt te zijn in een dichte plastic zak/ vuilniszak. Graag apart inleveren: We zoeken nog bruikbare verschoonkleren voor bij de kleuters, vooral onderbroekjes, lange broekjes en maillots. Dit kunt u (overigens altijd) rechtstreeks in een kleutergroep afgeven. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt 12 april 2019

6 Dieren en natuur tekenen Inleiding Dieren en natuur tekenen is een buitenschoolse activiteit die wordt gegeven door Stef den Ridder. Aanbod Natuur en dieren illustreren, hoe doe je dat? Als je zelf een dier of plant wilt tekenen moet je weten hoe het er uit ziet. Kijken is heel belangrijk bij het maken van een natuur tekening! Met deze activiteit wordt de natuur bestudeerd, gekeken naar voorbeelden van natuur illustratoren en vervolgens ga je zelf aan de slag met je eigen natuur tekeningen in 5 lessen! Datum: 18 maart, 25 maart, 1 april, 8 april, 15 april Tijd: 15:30-17:30 uur Plaats: PCBS De Regenboog Regenboogstraat ZX Zevenbergen Kosten: 5 lessen voor 60 euro Doelgroep: Bovenbouw/vanaf 7 jaar. Inschrijven Het aanmeld formulier van de buitenschoolse activiteit staat online:

7 De Nederlandse Kinderjury 2019 is begonnen! Ieder jaar nemen in Nederland tienduizenden kinderen van 6 t/m 12 jaar deel aan de Nederlandse Kinderjury. Iedereen tussen 6 en 12 jaar kan meedoen. Kinderen kiezen hun favoriete boek uit Er zijn twee leeftijdsgroepen, die elk hun eigen winnaar kiezen: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Deelnemen kan door tijdens de 10 leesweken van 6 maart t/m 19 mei boeken uit 2018 te lezen. Op de website van de Kinderjury kunnen kinderen de eerste hoofdstukken van 50 titels lezen om te ontdekken of ze het boek leuk vinden. Ook kunnen ze recensies achterlaten over de boeken. Boeken uit 2018 die niet op de Leeslijst staan doen ook mee. In de bibliotheek hebben de meeste boeken die meedoen een Kinderjury 2019 etiket op de rug van het boek, wel zo gemakkelijk. In de stemweek van 20 tot en met 26 mei kan er gestemd worden. Op 26 juni worden de winnaars bekend gemaakt. Meer informatie is te vinden op de website van de Kinderjury:

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 7, 21 maart 2019 Kalender: 30 maart Zomertijd gaat in 1 april Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.0 uur 2 april Buitenspeeldag 4 april Theoretisch verkeersexamen (groep 7) 5 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april DIA-eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 17 april Voorronde schoolatletiek 18 april Paasviering Continurooster voor alle groepen (tot

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

No. 2 7 september

No. 2 7 september No. 2 7 september 2017 2017-2018 CBS De Molenvliet Graaf Florisstraat 1a 4791 CA Klundert 0168-402982 info@demolenvliet.nl www.demolenvliet.nl Algemeen Het went snel om weer met elkaar aan het werk te

Nadere informatie

5 mei 2017

5 mei 2017 1351 www.clarafabriciusschool.nl 5 mei 2017 8 mei 1 e schooldag na de meivakantie 8 mei Luizencontrole 8 mei Laatste mogelijkheid om, via school, in te schrijven voor de avondvierdaagse Vanaf 9 mei Entreetoets

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 15 19 mei 2016 (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) 23-05 Lilly van Eupen (gr. 1) 26-05 Chris Wijnen (gr. 3) 30-05 Matt

Nadere informatie

13 november 2015

13 november 2015 1287 www.clarafabriciusschool.nl 13 november 2015 16 november Schoen mee naar school (alle groepen) 19 november Oudergesprekken 23 november Kledingactie Reshare 23 november Oudergesprekken Schoolfruit

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 17-2017-2018 AGENDA 29 mei Toneelvoorstelling groep 7/8 Cbs Rehoboth in Oldekerk (fiets mee!) Organisatie

Nadere informatie

De planning ziet er als volgt uit:

De planning ziet er als volgt uit: 22 september 2016 Jaargang 9- nummer 3 kalender Vrijdag 23 september Afsluiting van de feestweek met De Klankenkaravaan ---- U komt toch ook kijken om 14.00 uur?! Donderdag 29 september Groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Data. Speelplaats. MR Verkiezingen

Data. Speelplaats. MR Verkiezingen Data 2 april 2 e Paasdag vrije dag voor iedereen 12 april 10 minutengesprekken groep 1 13 april Staking geen school vandaag 13 april Kledinginzameling OV 17 en 18 april Eindtoets groep 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Donderdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015

Donderdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015 Donderdagsbrief 1264 www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015 3 t/m 7 april Paasvakantie (ook vrijdag en dinsdag vrij!) 9 + 13 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7, uitnodiging heeft u vorige week ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 6 26 november 2015 (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) 27-11 Lisanne Zwarts (gr. 3) 29-11 Mieke Donkers (gr. 8) 06-12

Nadere informatie

de Nieuwsroos Parkeren op geitenwei Open dag Wij trekken aan de bel

de Nieuwsroos Parkeren op geitenwei Open dag Wij trekken aan de bel de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 14 maart 2016 (Met 3 bijlagen!) Parkeren op geitenwei De parkeerplaats voor ouders bij

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Kwaliteitsonderzoek. Kledinginzameling. nummer:

Uiltje gemist? kalender. Kwaliteitsonderzoek. Kledinginzameling. nummer: 03 maart 2016 Jaargang 8 - nummer 23 kalender Vrijdag 4 maart Kunstatelier 2 Dinsdag 8 maart Bonte avond groepen 1-2D en 1L/T Woensdag 9 maart Bonte avond groepen 1-2B/P en 3L Donderdag 10 maart Bonte

Nadere informatie

GROEP 5 AGENDA 10 maart bezoeken wij de voorstelling "op tafel lag een briefje " van het kunstmenu. 16 maart sportdag in Hazerswoude-dorp.

GROEP 5 AGENDA 10 maart bezoeken wij de voorstelling op tafel lag een briefje  van het kunstmenu. 16 maart sportdag in Hazerswoude-dorp. O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STAGIAIRE IN GROEP 6 Mijn naam

Nadere informatie

De Burcht-Rietheim Nieuws

De Burcht-Rietheim Nieuws De Burcht-Rietheim Nieuws Schooljaar 2015-2016 nr. 1 (augustus 2015) Groep 1 t/m 4 Van Visvlietstraat 7-4388 CT Oost-Souburg - 0118 46 17 20 Groep 5 t/m 8 109 4388 VL Oost-Souburg 0118 21 76 22 Email:

Nadere informatie

St. Jozefschool Azewijn

St. Jozefschool Azewijn St. Jozefschool Azewijn Agenda mei juni 2017 11 mei 19.30 uur: vergadering medezeggenschapsraad 22 mei Kledingactie: ReShare 24 mei Schoolfeest (meer informatie over dit feest volgt in een aparte nieuwsbrief)

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Stand van zaken. Allereerst een terugblik op de afgelopen maand. Er is veel gebeurd. Een kleine opsomming: *Op zaterdag 8 oktober was de open dag. We hadden veel geluk met het

Nadere informatie

In dit nummer. Welkom en bedankt. Continurooster. tot 14.15 uur. op 20 februari. 6 maart

In dit nummer. Welkom en bedankt. Continurooster. tot 14.15 uur. op 20 februari. 6 maart CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs tel: 010-5112043 Website: www.pwabasisschool.nl Twitter: @pwabasisschool Facebook: pwaberkel In dit nummer Welkom en bedankt 1 Foto

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 6, 15 februari 2019 Kalender: 18 feb Voorleeswedstrijd voor Gemeente Moerdijk 18-28 feb In deze weken zijn de ambitiegesprekken. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro

Nadere informatie

Nieuwsbrief 01. In deze nieuwsbrief o.a.: WE ZIJN WEER BEGONNEN OUDERCONTACTEN KLEURENPRACHT

Nieuwsbrief 01. In deze nieuwsbrief o.a.: WE ZIJN WEER BEGONNEN OUDERCONTACTEN KLEURENPRACHT Nieuwsbrief 01 Week 36 en 37 2 september t/m 16 september In deze nieuwsbrief o.a.: We zijn weer begonnnen Oudercontacten Brede schoolactiviteiten Werken aan een goede sfeer Personeel Gymrooster Kledinginzameling

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl Nm nieuwsbrief Schooljaar 2014 2015 4 september 2014 nr. 1 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG We zijn weer met een nieuw schooljaar begonnen! Het was hier en daar

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - maart 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 23 maart Open dag nieuwe ouders 24 maart Paasviering en paaslunch

Nadere informatie

Een goed en leerzaam 2011-2012!!!

Een goed en leerzaam 2011-2012!!! Jaargang 7, September 2011 Agenda: Maandag 05 sept: Schoolfotograaf Dinsdag 06 sept: Schoolfotograaf Dinsdag 06 sept: Info avond BB 19.30 u. Donderdag 08 sept: Infoavond OB 19.30 u. Maandag 26 sept: Koffieuurtje

Nadere informatie

Infobrief nummer 18,

Infobrief nummer 18, Infobrief nummer 18, 2016-2017 AGENDA Ma. 12-06-2017 Schoolshirts worden uitgedeeld voor de groepen 1 t/m 7 Di. 13-06-2017 Potje Schoolreis groep 1 t/m 7 Wo. 14-06-2017 Reshare kledinginzameling! Do. 15-06-2017

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

VAKANTIE VAN ZATERDAG 27 APRIL 2013 TOT EN MET ZONDAG 12 MEI 2013

VAKANTIE VAN ZATERDAG 27 APRIL 2013 TOT EN MET ZONDAG 12 MEI 2013 De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :info@borgwal.nl Website :www.borgwal.nl Infobrief nummer 17, 2012-2013 AGENDA VAKANTIE VAN ZATERDAG 27 APRIL 2013 TOT EN

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 6, 15 februari 2019 Kalender: 17 feb verjaardag juf Daniela 18 feb Voorleeswedstrijd Gemeente Moerdijk 18 tm 28 feb In deze weken zijn de ambitiegesprekken. U ontvangt hiervoor

Nadere informatie

OBS Willem de Zwijger

OBS Willem de Zwijger Nieuwsbrief april 2019 OBS Willem de Zwijger Mr. Jaap Burgerlaan 1 4797 CX Willemstad T 0168 472736 E lous@basisschool-willemdezwijger.nl W www.basisschool-willemdezwijger.nl Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 06 nov. 2015 151106 volgnummer 9 Benoeming

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 10 dec Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.00 uur 11 dec Verjaardag juf Diana, helpende hand bij de kleuters 20 dec Kerstviering en diner op school 21 dec

Nadere informatie

jaargang 7 - nummer 7 maart 2015 Dinsdag 7 april

jaargang 7 - nummer 7 maart 2015 Dinsdag 7 april jaargang 7 - nummer 7 maart 2015 Pasen Over een week is het alweer Pasen. Reden dus voor een leuke schoolactiviteit. Op vrijdag 3 april is er een paasspeurtocht voor de groepen 1 t/m 8 door de wijk. Tijdens

Nadere informatie

Jaargang 6, mei 2011

Jaargang 6, mei 2011 Jaargang 6, mei 2011 Agenda: Woensdag 25 mei: Sportdag. Donderdag 2 juni en vrijdag 03 juni: Hemelvaart, alle kinderen vrij. Kledingactie 08 juni: Kleding brengen tot 16.00 u. (Christinaloc.) Kledingactie

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 5, 18 januari 2019

Schooljaar Nummer 5, 18 januari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 5, 18 januari 2019 Kalender: 23 jan verjaardag juf Marleen van Oosterhout 23 jan Start Nationale Voorleesdagen 24 jan Ouderavond Ouderportaal, Parro en Snappet 4 tm 15 feb Projectweek

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 20 dec Kerstviering op school 21 dec Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan

Nadere informatie

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 1

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 1 Uit De School Pagina 1 Schooljaar 2018-2019 nr 1 CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs http://www.pwabasisschool.nl Donderdag 6 september 2018 Start schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Schooljaar Extra uitgave, 21 december 2018

Schooljaar Extra uitgave, 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Extra uitgave, 21 december 2018 Kalender: 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan 2019 6 jan Verjaardag juf Patty 7 jan Studiedag team alle leerlingen hele dag vrij! 10

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 2015 2016 nummer 6 12-13 november 2015

Nieuwsbrief jaargang 2015 2016 nummer 6 12-13 november 2015 Nieuwsbrief jaargang 2015 2016 nummer 6 12-13 november 2015 Jarigen Op de Augustinus school zijn de volgende jarigen: Op dinsdag 17 november is Mert Kizil uit groep 6 jarig, hij wordt 10 jaar. Fiene Verhoef

Nadere informatie

Data. Wist je dat. het team van de Lage Weijkens een gezellig en geslaagd teamuitje heeft gehad?

Data. Wist je dat. het team van de Lage Weijkens een gezellig en geslaagd teamuitje heeft gehad? Data 3-4-5-6 juni Avondvierdaagse 10 juni 2 e Pinksterdag vrije dag voor iedereen 11 juni Facultatieve oudergesprekken groep 2 12-13-14 juni Kamp groep 8 17 juni GGD spreekuur 17 juni MR vergadering 18

Nadere informatie

STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG

STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG Data Elke woensdag Spreekuur schoolmaatschappelijk werker 09.00 11.00 uur 4 oktober Start Kinderboekenweek 5 oktober STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG 9 oktober MR vergadering 13 oktober Einde Kinderboekenweek

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 5, 18 januari 2019

Schooljaar Nummer 5, 18 januari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 5, 18 januari 2019 Kalender: 23 jan verjaardag juf Marleen van Oosterhout 24 jan Inloopspreekuur CJG 24 jan Ouderavond Ouderportaal, Parro en Snappet 4 tm 15 feb Projectweek

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 18 OKTOBER TOT EN MET ZONDAG 26 OKTOBER

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 18 OKTOBER TOT EN MET ZONDAG 26 OKTOBER Infobrief nummer 4, 2014-2015 AGENDA Ma. 13-10-2014 Meester Jeroen in groep 8 Di. 14-10-2014 meester Jeroen in groep 8 Meester Thijs ADV, invaller in groep 7 Juf Simone IPB, invaller in groep 5 Groep 6

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 11, 2 maart 2018

Schooljaar Nummer 11, 2 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 11, 2 maart 2018 Kalender: 5 maart Groep 4 en 5 gaan op bezoek naar de bieb 8 maart Inloopspreekuur CJG, 15.00-16.00 uur 8 maart Typetuin - naschoolse activiteit in het lokaal

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

MAANDBRIEF. In de maand augustus waren (zijn) de volgende kinderen/juffen jarig:

MAANDBRIEF. In de maand augustus waren (zijn) de volgende kinderen/juffen jarig: MAANDBRIEF In dit nummer: Jarigen Personeel Welkom Zending Ehbo-formulier Ouderparticipatie Inloopmomenten Schoolgids/ jaarkalender Gebedskring Gebruik hek/fiets Oproep musical 7/8 Mededelingen Groep 6

Nadere informatie

4 september 2014 www.esselyckerwoude.nl esselyckerwijs@gmail.com

4 september 2014 www.esselyckerwoude.nl esselyckerwijs@gmail.com 4 september 2014 www.esselyckerwoude.nl esselyckerwijs@gmail.com Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is maandag begonnen en het was mooi om te zien hoe enthousiast de kinderen (en hun ouders) naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Nieuwsbrief mei Presentatie kunstweken. Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool.

NIEUWSBRIEF MEI Nieuwsbrief mei Presentatie kunstweken. Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool. NIEUWSBRIEF MEI 2019 BESTE OUDERS EN KINDEREN! De laatste periode van het schooljaar is aangebroken. Dit is een leuke periode met allerlei activiteiten zoals de kunstweken, de schoolreis, schoolkamp van

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuwsbrief. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 5: maart 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Oproep

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer:

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: 29 september 2016 Jaargang 9 nummer 4 kalender Weeksluiting groepen 1 en 2 Ongeveer 1 keer in de maand vindt de weeksluiting plaats. Kinderen mogen op die dag een optreden verzorgen. Bijvoorbeeld: Een

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 14 september 2018 nr.2 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018)

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) NR. 13 22 februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) 01-03 Julian Geenen (gr. 1-2b) 05-03 Jolie Rossieau (gr. 1-2a) 06-03 Olivier Kuijlaars (gr. 7-8) 07-03 Eline Hendriks (gr. 1-2a) 08-03 Eef

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

jaargang: 15 nummer: 1 september 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 oudervereniging GGD pag. 11 Overig pag.

jaargang: 15 nummer: 1 september 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 oudervereniging GGD pag. 11 Overig pag. jaargang: 15 nummer: 1 september 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 oudervereniging pag.10 GGD pag. 11 Overig pag. 12 1 5-10 dag van de leraar 7-10 opening kinderboekenweek

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 15, 25 mei 2018

Schooljaar Nummer 15, 25 mei 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 15, 25 mei 2018 Kalender: 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Start Avondvierdaagse 30 mei Verjaardag Carla 1 juni Studiedag alle leerlingen vrij! 7 juni Waardendag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 20-11-2015 jaargang 10 nr. 13

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 20-11-2015 jaargang 10 nr. 13 Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 20-11-2015 jaargang 10 nr. 13 Agenda Dinsdag 24 november Groep 8 NIO afname op de De Marsweijde. Donderdag 26 november Groep 7 NSCCT afname op De Marsweijde Vrijdag 27 november

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

6 september 2019

6 september 2019 1447 www.clarafabriciusschool.nl 6 september 2019 6 september 17.00 uur tot 20.00 uur Startfeest 10 september Voorstelling Mad Science Startfeest Oranje Omdat het Nederlands elftal vanavond om 21.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Uiteraard zal ik u over al deze onderwerpen informeren zodra e.e.a bekend is.

Uiteraard zal ik u over al deze onderwerpen informeren zodra e.e.a bekend is. Beste ouders, Inmiddels is het april. Iedereen heeft de griep wel zo n beetje gehad en de lente staat voor de deur. De kinderen kunnen weer buiten spelen en de natuur maakt zich op om te groeien en te

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Agenda: Ma t/m do 16-03 t/m 09-04 Verkeersproject Ma 23-03 VVE thuis bijeenkomst groep 2, 9.00 uur Ma 23-03 OR vergadering 19.30 uur Do 26-03 Klassenlunch: alle kinderen

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 03

JAARGANG 7 AFLEVERING 03 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 03 Theater maken Maandag 8 ober zal de laatste bijeenkomst zijn ipv dinsdag 9 ober. Groep 5 zal deze dag daarom niet gymmen. Leren zichtbaar maken Vrijdag 14 september

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

Data. Luizenbrigade op de Lage Weijkens

Data. Luizenbrigade op de Lage Weijkens Data 31 mei tm 1 juni Kamp groep 8 11 juni MR vergadering 12 juni 08.30 uur GGD spreekuur 12 juni Facultatieve 10 minutengesprekken groep 2 22 juni 2 e rapport groep 3 tm 8 Week 26 Facultatieve 10 minutengesprekken

Nadere informatie

Schoolnieuws juni / juli 2018

Schoolnieuws juni / juli 2018 Schoolnieuws juni / juli 2018 Kronenburgerstraat 3a 7271 GD Borculo tel. 0545 272084 email : info@heuvelschool.nl website: www.heuvelschool.nl Afscheid juf Ans Aan het eind van dit schooljaar neemt juf

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand december: Iedereen is anders. Ik volsta dit maal met de aller allerbeste

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand december: Iedereen is anders. Ik volsta dit maal met de aller allerbeste inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand 1 Beste Ouders Ko zegt, brr... 1-2 2-3 Citotoets 1-2 2-3 Géén kerstspel 1-2-3 Speelgoedwinkel 2-3b Afscheid Juf Mieke 3 Kerstviering 1-8 Kledinginzameling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 3 juni 2019

RONDEEL-INFO. 3 juni 2019 3 juni 2019 RONDEEL-INFO Agenda juni-juli 2019 juni 3 Rondeel-info 10 Techniekles Ulft groep 8: 12.30-15.30 uur Voorinschrijving Beekse Avondwandeldagen: 14.00 14.45 uur Vergadering oudervereniging 20.00

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 5; 2017-2018 AGENDA 10 nov. Sint Maartenviering op school 11 nov. Lampionnenkeuring Spectrum Organisatie

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

Infobrief nummer 5,

Infobrief nummer 5, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl FaceBook: Daltonbasisschool De Borgwal Postadres : Postbus 39 6680 AA Bemmel

Nadere informatie

Infobrief nummer 15, 2014-2015

Infobrief nummer 15, 2014-2015 Infobrief nummer 15, 2014-2015 AGENDA Ma. 13-04-2015 Reshare kleding inzameling 09.00 uur! Meester Jeroen in groep 4 Di. 14-04-2015 Potje Juf Karen in groep 8 Meester Jeroen in groep 4 Wo. 15-04-2015 Groep

Nadere informatie