11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort"

Transcriptie

1 Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 4 november: Belofte van 14u tot Frac Kennen jullie de wet van het strand nog? Want vandaag leggen jullie allemaal je belofte af! Dit speciale moment willen jullie zeker met je ouders, familie en vrienden delen. Daarom zijn zij allemaal welkom vanaf 16u om jullie te zien schitteren. 11 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot Schorvoort Eerst gaan we onze mooiste glimlach naar boven halen om zoveel mogelijk wafels te verkopen voor onze financiële actie en daarna is het tijd om gezellig samen te knutselen. Onze knutseltalenten zijn namelijk nodig om de zaal en tafels voor de eetavond op te vrolijken. Hopelijk zien we jullie en je ouders na onze scoutsactiviteit allemaal op onze eetavond. 18 november: Leidingsweekend van 14u tot Wij, jullie leiding, kunnen deze zaterdag jammer genoeg bij jullie zijn. Wij gaan namelijk op leidingweekend. Maar niet getreurd, de Loodsen gaan heel goed voor jullie zorgen en leuke spelletjes met jullie spelen! 25 november: ZOOM van 13u45 tot College Turnhout Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? De zeehondjes natuurlijk! Vandaag hebben we jullie nodig om te strijden tegen andere scoutsgroepen. Kom maar allemaal helpen zodat wij de Zoom-beker kunnen veroveren. de zeehonden echte waterratten zijn? ze al heel goed kunnen zwemmen? de leiding haar zeehondjes allemaal zal missen als ze op leidingweekend zijn? ze een geweldig kennismakingsweekend achter de rug hebben?

2 Zeewelpen 4 november: Belofte van 14u tot Vandaag leggen we de belofte af! Dit zijn de goede voornemens waar je je dit scoutsjaar voor inzet. We spreken om 14u af aan het Frac om alles nog eens goed in te oefenen. Om 16 uur zijn de ouders welkom om te kijken en luisteren hoe jullie jullie belofte afleggen. Vergeet zeker de belofte en de hordewet van te voren al eens te leren! 11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort Het is weer tijd om wafels te verkopen, om de scouts te sponsoren. Wie van jullie is de beste verkoper? We sluiten af aan de kerk in Schorvoort. Daar heeft het Ozee lekkere spaghetti voor ons gemaakt. Allemaal zeker inschrijven voor de eetavond, want goede verkopers moeten ook eten. 18 november: Leidingsweekend van 14u tot Helaas zal jullie super coole leiding er vandaag niet bij zijn. Wij zijn op weekend met alle leiding. Gelukkig hebben de loodsen een keitof spel voorbereid! Volgende week is de leiding weer gewoon aanwezig. 25 november: ZOOM van 13u45 tot College Turnhout We spreken vandaag af aan het Sint-Jozef College in Turnhout. Deze keer beginnen we iets vroeger dan normaal, we gaan onszelf bewijzen tegenover andere scouts van de Noorderkempen. Zeker komen want we hebben iedereen nodig om te winnen van de andere scoutsen!

3 ... we onze belofte hebben afgelegd?... deze nieuw is voor de nieuwe welpjes?... dit de hordewet is: Ikki, graag wil ik welp zijn van de horde. Daarom beloof ik mijn best te doen om de hordewet na te leven en elke dag iemand te helpen waar ik kan.... dit de belofte is: Een welp volgt de oude wolf, een welp is moedig en houdt vol.... we vorige maand Just Dance hebben gedaan?... de welpjes die dag ook behoorlijk in de knoop hebben gezeten?

4 Zeeleeuwen 4 november: Belofte van 14u tot Vraag jij je ook af hoe je het belofteteken kan verdienen? Dat kan vandaag! We oefenen vandaag de belofte zodat je deze met trots kan voorbrengen aan de ouders. Als je op voorhand al wat wil oefenen, bekijk hem dan zeker op de site. Ouders zijn welkom vanaf 16u om de belofte bij te wonen. 11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort Vandaag is het weer zover! De eetavond! Jawel jawel, we gaan weer heerlijke pasta voorgeschoteld krijgen door het OZEE en wij hebben er alvast zin in. Om lekker veel honger te krijgen zodat we lekker veel pasta kunnen eten dus gaan we eerst wafeltjes verkopen. Zorg dat je erbij bent voor de ouders; we beginnen om 9u aan het Frac en sluiten af om 17u aan de kerk in Schorvoort 18 november: Leidingsweekend van 14u tot De leiding is er dit weekend niet. Er is wel een superleuk spel gemaakt door de loodsen! Om te weten wat we gaan doen moet je zeker komen! 25 november: ZOOM van 13u45 tot College Turnhout Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? Inderdaad, dat zijn wij! Vandaag gaan we dat bewijzen. We trekken ten strijde tegen andere scoutsen om de ZOOM-beker te veroveren. Allemaal komen is dus de boodschap. Kan je niet komen? Laat dan iets weten aan Arne ( )

5 ... kennismakingsweekend mega tof was?... we met 27 zeeleeuwen op wennismakingsweekend waren?... iedereen mega goed kan roeien... deze raadsels mega grappig zijn? 1. Hoe weet je dat je te dik bent? 2. Wat is rond en oranje en zegt Ik ben een appelsien, ik ben een appelsien? 3. Wat skiet en is groen? 4. Hoe vangt een oen een konijn? Ben je benieuwd naar de antwoorden? Die staan op de volgende pagina!

6 1. Als je op het strand ligt te zonnen en een Greenpeace-activist je probeert terug te rollen naar zee. 2. Een mandarijn met een dikke nek 3. Een skiwi 4. Hij gaat achter een boom zitten en doet het geluid van een wortel na.

7 Scheepsmakkers 4 november: Belofte van 9u tot Vandaag is het weer tijd voor onze jaarlijkse belofte!!! Dit is het moment waarop jullie je leiding trots kunnen maken en hen kunnen laten zien dat jullie je weer een heel jaar willen inzetten. Hint: Leer op voorhand alvast het tekstje want ja hoor, we gaan er weer staan met onze micro ;-) 11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort Vandaag is het weer tijd om jullie schattige gezichtjes boven te halen. Voor diegenen onder jullie die geen schattig gezichtje hebben: BLIJF THUIS!!! Neenee, kom allemaal maar massaal naar de scouts want we gaan wafels verkopen. Daarna gaan we richting Schorvoort voor de spaghetti avond dus vergeet jullie FIETS zeker niet!!!! 18 november: Leidingsweekend van 14u tot Helaas gaan jullie jullie leiding dit weekend moeten missen. Ik hoor het jullie al zeggen: OOOOHHHHH. Niet getreurd, onze loodsen hebben een spel voorzien. Gedraag jullie maar goed zodat we geen slechte dingen hoeven aan te horen ;-) 25 november: ZOOM van 13u30 tot Vandaag gaan we de andere scoutsen van Turnhout eens een poepie laten ruiken! We gaan namelijk meedoen aan ZOOM, de perfecte kans om te laten zien dat met de zeescouts niet te sollen valt. Zijn jullie klaar om eeuwige roem te verdienen? Jullie leiding in ieder geval wel! Vergeet zeker jullie fiets niet!... een slak 3 jaar kan slapen (en dan noemen we Pieter een slaapkop ;) )?... haringen s nachts met elkaar communiceren door scheetjes te laten (Ieeeuuw!!!)?... diarree letterlijk doorstroming betekent ( dan klinkt NORO toch niet zo slecht )?... je twee personen op hetzelfde moment leuk kan vinden, maar er is altijd één persoon die net iets leuker is dan de andere (dus je hebt sowieso een favoriete leiding)?

8 Zeeverkenners 4 november: Belofte van 9u tot 17u of Lieve verkennertjes, vandaag is het de dag om het beste van jezelf naar boven te laten komen. We gaan onze belofte afleggen. Zie dat je je belofte goed kent en dat je uniform tiptop in orde is! Je kan de belofte vinden op de site. Het is een van de belangrijkste scoutsdagen van het jaar dus zie dat je er bij bent! Nadien zijn jullie nog van harte welkom voor een lekkere chocomelk en een gezellig vuurtje. 11 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot met fiets! Haal jullie schattigste snoetjes maar uit de kast en haal het stalen ros maar van stal. Vandaag gaan we onze scoutskas nog eens spijzen. We zullen zien of jullie even schattig zijn als de zeehondjes. Wie wordt de beste verkoper? Wees vooral massaal aanwezig want vele handen maken licht werk! Na het verkopen voorzien we uiteraard nog een ontspanningsmomentje! We sluiten af aan de parochiezaal van Schorvoort zodat we nadien onze beentjes onder tafel kunnen schuiven op de super lekkere eetavond! Vergeet je niet in te schrijven! 18 november: Groepsspel van 14u tot Vandaag is jullie leiding niet van de partij maar niet getreurd de loodsen gaan jullie in de watten leggen! Kom zeker allemaal af! We zullen jullie missen! 25 november: ZOOM van 13u30 tot met fiets! De battles der battles! Welke verkennertak is de beste van heel Turnhout? Wij natuurljk! Daarom verwachten we elk van jullie op deze bijzonder spannende dag! Het gaat ons bloed, zweet en tranen kosten maar we gaan het halen! Op het einde van de strijd weerklinkt enkel onze naam! Denk eraan: als we met meer zijn maken we meer kans om te winnen! See you there! Zoals je ziet wordt november een drukke maand! Moest je toch eens niet kunnen komen, vergeet dan zeker geen belletje, smsje, chatberichtje, snapchatje te sturen naar:

9 ... ik net mijn tong heb verbrand aan warme chocomelk?... de verkenners een Romeins stadsspel hebben gespeeld?... dit hilarische momenten heeft veroorzaakt?... we op de sportdag met yogaballen hebben gebasket?... team Knap verloren heeft maar wel knap was!... aardrijkskunde leuk is ;)... de aarde geen perfecte bol is?

10 Loodsen 4 november: Belofte van 9u tot Zoals elk jaar, doen we ook dit jaar onze belofte (duuh). Dit is een belangrijk moment in het scoutsjaar dus we vragen ook echt om de belofte (die op de site komt) te leren. Zo kunnen we er weer een heel jaar tegenaan. We spreken om 9u af aan onze prachtige lokalen om deze helemaal belofte-klaar te maken. TOT DAN! 11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort WOEHOEW ALLERLEUKSTE ACTIVITEIT VAN HET JAAR! Vandaag is het financiële actie om wat centjes te sparen om onze scouts zo awesome te houden. We spreken om 9u af aan het Frac om heel de dag te verkopen. Natuurlijk krijg je daar honger van, dus vergeet je zeker niet in te schrijven voor de heerlijke, warme,smeuïge, overheerlijke, rijk aan smaak, aromatische spaghetti daarna. Ciao! 18 november: Leidingsweekend van 14u tot Vandaag is jullie allerliefste leiding er niet (*in koor*: oooooh) MAAR gelukkig hebben jullie helemaal zelf een te gek spel in elkaar gestoken. Vergeet dus zeker niets en be prepared for them children! We geloven in jullie, succes! 25 november: ZOOM van 13u30 tot Hey loodsjes, vandaag is het ZOOM! Hierbij gaan we laten zien aan alle andere scoutsen in Turnhout wat we waard zijn. Let op: we spreken een halfuurtje vroeger af aan het Frac en sluiten daar ook een half uurtje later af. Neem zeker zowel al je skills mee, als je fiets! See you thereeeee

11 ... wij meestergolfers zijn?.. het loodsenweekend bangelijk was!!!!!!!!!!... Jo en Martijn een TOPTEAM zijn in het verzamelen van gave dingen?

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 5 november: ZOOM van 13:30u tot 17u @ Sint-Jozefcollege (Collegestraat) Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? Inderdaad, dat zijn wij! En vandaag gaan we dat

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 6-7 oktober: Kennismakingsweekendje van zaterdag 10u tot zondag 15u @Frac Vandaag start ons kennismakingsweekend! Jullie worden zaterdag 6 oktober aan het Frac verwacht

Nadere informatie

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 3 november: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Stadspark Joepie, vandaag gaan we voor de eerste keer dit jaar zwemmen! Vergeet dus zeker je handdoek, zwembroek, zwembandjes

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

Maandprogramma Zeehonden

Maandprogramma Zeehonden Maandprogramma Zeehonden 1 oktober: sport en spel van 14u tot 17u @ parking stadspark Zoals je kan zien zijn we vandaag op verplaatsing. We spreken vandaag af aan het stadsprak voor een leuke sport- en

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac Maandprogramma JANUARI Zeehonden 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 u @ frac Vandaag gaan we 3 koningen vieren dus gaan we zingen. Dus smeer je stembanden al en zet je schattig gezichtje op. Je mag

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 7 oktober: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Turnhout Dit is de eerste keer dat we gaan zwemmen dit jaar. Neem zeker je zwempak en handdoek mee! Vergeet ook niet 3 euro

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Het nieuwe jaar gaat weer van start, daarbij hoort natuurlijk ook weer een pinkertje met al onze super leuke activiteiten. Hopelijk hebben jullie er allemaal even veel

Nadere informatie

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Wie zou dat zijn? Ja, jullie raden het al. Ook dit jaar komt de Sint naar de scouts! Hopelijk zijn jullie

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Beste vrienden van den 2,

Beste vrienden van den 2, Zomer 2014 Beste vrienden van den 2, Het is eindelijk gedaan met examens en de zomervakantie staat voor de deur. De jongens vertrekken allemaal op kamp en we hopen dat ze daar weer een heleboel dingen

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot Maandprogramma MEI Zeehonden 5 mei: Financiële actie van 9u tot 17u @Boomgaardplein Breng vandaag maar jullie schattigste glimlach en jullie goed humeur mee om veel wafeltjes te kunnen verkopen, want het

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

allemaal goed kunnen gebruiken voor we het zwembad onveilig gaan maken!

allemaal goed kunnen gebruiken voor we het zwembad onveilig gaan maken! ZEEHONDJES! 3 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @ FRAC Hij komt! Hij komt! Eindelijk is hij daar weer! De goedheilige man is weer in het land, sterker nog; hij is bij ons in het FRAC. Zijn jullie allemaal

Nadere informatie

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste iedereen, De maand april is aangebroken, daar kunnen we niet omheen. Het belooft een zeer drukke maand

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Seintoren kabouters

Seintoren kabouters Seintoren kabouters 2018-2019 Beste kabouters, Het tweede semester staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 3 februari: Winterwandeling van 14u tot 17u @Liereman Oud-Turnhout Waaauw vandaag doen we iets dat we maar één keer in het jaar doen. We gaan vandaag met z n allen een

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma JANUARI Zeehondjes 6 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @Frac Kleed jullie maar warm aan en zet je versleten hoed al maar op want we gaan driekoningen zingen! Vandaag gaan we huis aan

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

KAPOENEN MAART 12 MAART

KAPOENEN MAART 12 MAART KAPOENEN MAART 5 MAART Eén tegen allen! De leiding voorziet een hele lijst met opdrachten voor jullie. Kunnen jullie deze uitvoeren tegen het einde van de vergadering? Wie weet hangt hier wel een kleine

Nadere informatie

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero 3 november: Vandaag is het jeugdweek. We spelen een mega cool spel om de robots te helpen in de toekomst. Jullie worden verwacht om 14 u aan het Park de Singel om 16u30 kunnen jullie terug naar huis. 10

Nadere informatie

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers.

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers. Belangrijke data: 23 september: Overgang 5-6-7 oktober Takweekend Givers 12-13-14 oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2018 Dag beste ouders, leden

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Kalender. Hieronder vindt u de kalender voor de komende 3 maanden: 24 mei: Pitaslag zeehonden en zeewelpen 13 juni: Bar 2.

Kalender. Hieronder vindt u de kalender voor de komende 3 maanden: 24 mei: Pitaslag zeehonden en zeewelpen 13 juni: Bar 2. mei en juni Kalender Hieronder vindt u de kalender voor de komende 3 maanden: 24 mei: Pitaslag zeehonden en zeewelpen 13 juni: Bar 2 Zomerkampen: Zeehonden 6 tot en met 12 juli Zeewelpen 26 juni tot en

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Beste leden, ouders en sympathisanten, Beste leden, ouders en sympathisanten, De eerste maand van het nieuwe jaar is weer voorbij gevlogen. De jins hebben hun stages als leiding succesvol doorstaan en dankzij de Ouderpatrouille hebben we de

Nadere informatie

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Verkennerbar... 4 Eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Doolhof... 7 Maandbrief kapoenen... 8 Maandbrief

Nadere informatie

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER Zeehonden 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot 17u @Frac Woehoew het nieuwe scoutsjaar is begonnen. Omdat jullie allemaal nieuw zijn voor de leiding en de leiding voor

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet:

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet: SEINTOREN JONGGIDSEN Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel tijd voor een mega-bangelijk tweede deel van dit leuke scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast

Nadere informatie

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten!

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Joehoe allerliefste gidsen, WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Het is eindelijk weer zo ver : een nieuw scoutsjaar gaat van

Nadere informatie

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee Maandprogramma MEI Zeehonden 4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot 17u @Kabouterberg, Kasterlee Trek jullie stoute schoenen maar aan, want vandaag gaan we op avonturentocht op de Kabouterberg in Kasterlee!

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @Frac DAAAAR wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. DAAAAR wordt aan de deur geklopt wie zou dat zijn? Eindelijk

Nadere informatie

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS Eikeltje November Beste ouders ( en leden uiteraard), Het leven is in de herfst pas goed, als je elkaar de das omdoet! (lees: weer of geen weer, dassen aan en naar de scouts toe gaan) De leiding is er

Nadere informatie

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli Seintoren kabouters 2017-2018 Beste kabouters, Het nieuwe scoutsjaar staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2016 Scouting Wijnegem Inhoud [VOORWOORD]... 3 [rubriekje groepskamp]... 6 Kapoenen... 8 Welpen... 10 [JokaZZ]... 13!JOGIVERS!... 15 Givers...

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD.

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD. SPIESPUNT MAART APRIL - MEI Francis VOET Delphine VERBEKE Lies POPPE Bo VERELLEN KABOUTERS IN HOLLYWOOD Vaast MOENS Emelie PATYN Charlotte SILLIS Anthony VAN BIJSTERVELD Heeey lieve kabouters (of moet

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven Turnhout

jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven Turnhout jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout Lieve Akabeer! Jij bent toch ook flink geweest?! Want op zaterdag

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 Maandprogramma JUNI Zeehonden 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC Vandaag is het nog eens een avondactiviteit, want jullie leiding zit in de examens. We gaan een film kijken, dus neem zeker

Nadere informatie

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen!

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen! Maandprogramma APRIL Zeehondjes 6 april: Klimaatspel van 14u tot 17u @FRAC Vandaag gaan we eens iets anders doen, we gaan de wereld namelijk laten zien dat onze zeescouts enorm voorbeeldig is wat betreft

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen

Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen Belangrijke data! Mei: Za 11 Mei: Opendeurdag Zo 19 Mei: Pitaslag (Zeewelpen) Juni: Zo 23 Juni: Seadogs (Zeehonden) ZEEHONDEN

Nadere informatie

STARTVERGADERING GEEN VERGADERING WEEKEND 14-15/10 VETBOLLENVERKOOP ZO 22/10. HALLOWEEN ZA 28/10 Avondvergadering 18u30 20u30 Kom verkleed!

STARTVERGADERING GEEN VERGADERING WEEKEND 14-15/10 VETBOLLENVERKOOP ZO 22/10. HALLOWEEN ZA 28/10 Avondvergadering 18u30 20u30 Kom verkleed! STARTVERGADERING ZO 24/9 10u00 12u30 Eerste vergadering!! PIRATENVERGADERING ZO 10u-12u30 1/10 GEEN VERGADERING Dit weekend lekker uitslapen want de leiding is op weekend, joepie! WEEKEND 14-15/10 Meer

Nadere informatie

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag Eikeltje februari Beste ouders en leden, Oef! Die vreselijke examens van de leiding zitten erop. Dit wilt uiteraard zeggen dat ook de avondvergaderingen vanaf nu verleden tijd zijn. Dit kan op 2 verschillende

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

Allerliefste jogi s, Als je niet kan komen geef dan even een seintje aan Fien voor vrijdagavond. GSM:

Allerliefste jogi s, Als je niet kan komen geef dan even een seintje aan Fien voor vrijdagavond. GSM: Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke zondagochtend een

Nadere informatie

November december

November december November december 2016-2017 Blabla Scouteske groetjes, De groepsleiding: Jène, Jolien en Laur INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

HET GEITJE. TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober. 28ste Maria Regina Edegem

HET GEITJE. TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober. 28ste Maria Regina Edegem HET TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober GEITJE 28ste Maria Regina Edegem www.scoutsedegem.be Beste ouders en leden, De leiding heeft het jaar 2014 spetterend ingezet met een hele hoop leuke spelletjes.

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar aangekomen. Helemaal op het einde is er natuurlijk ons

Nadere informatie

Belangrijke data: 6 en 7 mei: Croqueslag en jeneveravond MEI

Belangrijke data: 6 en 7 mei: Croqueslag en jeneveravond MEI Belangrijke data: 6 en 7 mei: Croqueslag en jeneveravond MEI Mei 2017 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten We zijn jammer genoeg bijna aan het einde van het scoutsjaar. Er rest ons nog twee

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Na een zomer vol heerlijke kampen, breekt het nieuwe scoutsjaar weer aan. Tijd om vol spanning de huisbezoeken van de nieuwe leiding af te wachten, je uniform weer vanonder het stof

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MEI Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MEI Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. MEI 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Geachte ouders De vijfde maand van het jaar is aangebroken en dat wilt zeggen dat ook de zomerkampen steeds

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt.

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt. Maandprogramma MAART Zeepkontjes 3 maart: Stadsspel met kinderfuif van 14u tot 17u @Kuub(Warande) Vandaag wordt Turnhout onze speeltuin. Hopelijk is het goed weer, dan is dit stadsspel een heel pakje leuker.

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp.

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp. Voorwoord Dag welpen, leeuwen en leeuwinnen, Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat dit dan het allerlaatste welpenboekje is van uw favoriete leidingsploeg. Gelukkig komt er nog een kampboekje

Nadere informatie

Krantje februari. Scouts Carpe Diem Arendonk

Krantje februari. Scouts Carpe Diem Arendonk Krantje februari Scouts Carpe Diem Arendonk Wat staat er op de 23 februari Jinsane De jins organiseren deze maand weer hun te gekke fuif met onze favoriete DJ Stormm! Met je komst steun je hen in hun queeste

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie