Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O."

Transcriptie

1 Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O.

2 Pagina 2

3 Pagina 3 I N H O U D S O P G AV E Historie 4 Doelstellingen 4 Accommodatie 4 V.E.O.-Tenue 5 Leeftijdsgroepen 5 Afbellen 6 Vervoer 7 Vrijwilligerstaken 8 Divers 9 Meer informatie? 9 Lid worden 9 Contributies 10 Belangrijke telefoonnummers 11 C.K.V. V.E.O.

4 Pagina 4 C. K. V. V. E O. H I S T O R I E V.E.O. is opgericht op 20 september We bestaan in het jaar 2010 dus 90 jaar. V.E.O. is in die 90 jaar uitgegroeid tot een van de grootste verenigingen van de randstad met ca. 300 leden. D O E L S T E L L I N G De doelstelling van V.E.O. is: korfbal bieden voor iedereen op elk niveau. Korfbal als recreatiesport tot en met topniveau. Voor iedereen: van 4 jaar tot en met de veteranen-leeftijd. S P O R T A C C O M M O D A T I E V.E.O. beschikt over een mooi gelegen sportcomplex in het sportpark Westvliet te s-gravenhage. De accommodatie bestaat uit grasvelden, een kunstgrasveld, een moderne kleedaccommodatie en een gezellig clubhuis. Tijdens de zaalcompetitie wordt Sporthal Essesteijn gebruikt. Deze fraaie sporthal heeft V.E.O. samen met een andere vereniging in eigen beheer. Het korfbalseizoen bestaat uit twee complete competities; 1) op het veld (voor en najaar) 2) In de zaal (november tot en met maart) V.E.O. neemt in alle leeftijdscategorieën (vanaf 7 jaar) deel aan de door de KNKV georganiseerde korfbalcompetities. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag. Ieder team traint een of tweemaal per week onder leiding van een deskundige trainer.

5 Pagina 5 V. E. O. - T E N U E Het V.E.O.-tenue staat beschreven in het Huishoudelijk Reglement (art. 32). Een V.E.O. shirt kan je kopen bij Sport2000 (Kon. Julianaplein 15 te Voorburg). Op de linkermouw wordt het V.E.O.-embleem gedragen. Op het veld worden schoenen met noppen gedragen en in de zaal natuurlijk gymschoenen. Op het kunstgras is het echter verstandig om kunstgrasschoenen te dragen. Het is overigens mogelijk om kleding en/of schoenen tweedehands te kopen. Neem hiervoor contact op met Edwin Korving. tel: edwin,korving@nl.pwc.com L E E F T I J D S G R O E P E N De vereniging kent de volgende leeftijdsgroepen: Welpen (4 7 jaar) Kinderen onder de 7 jaar die nog geen wedstrijden spelen kunnen terecht bij de welpen. De welpen trainen iedere zaterdag van tot uur onder begeleiding van twee à drie deskundige trainers. Op spelenderwijs leren deze kinderen korfballen. Maar gezelligheid en bewegen staat natuurlijk voorop. Na afloop van iedere welpentraining krijgen de kinderen een glaasje limonadesiroop. Pupillen (7 11 jaar) Ook voor pupillen is er een keer in de week een training. Op deze leeftijd ga je competitie spelen tegen andere verenigingen. Naast korfballen worden regelmatig feest en spelavonden georganiseerd. Verder is er jaarlijks een spetterend weekend met een thema. C.K.V. V.E.O.

6 Pagina 6 Aspiranten (11 15 jaar) / Junioren (15 18 jaar) V.E.O. heeft een aantal aspiranten en een aantal juniorenteams. Deze teams spelen allen competitie korfbal (in de zaal en op het veld). De training is eenmaal (vrijwillig tweemaal) per week s avonds. De selectieteams (bij de junioren A1 en A2, bij de aspiranten B1, B2, C1 en C2) zijn de trainingen doorgaans tweemaal per week verplicht. Naast de trainingen en wedstrijden is voldoende mogelijkheid tot ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan diverse feest en spelavonden, een weekend weg,, maar ook speciale teamavonden. Senioren (19 jaar en ouder) V.E.O. kent ook hier twee selectieteams (V.E.O. 1 en 2) die op hoog niveau spelen. In deze teams ben je verplicht om tweemaal per week te trainen. Deze teams worden op een technische deskundige wijze begeleid, vaak door een of twee betaalde trainers. Tevens kent V.E.O. nog een groot aantal andere seniorenteams. Deze teams zijn ingedeeld naar prestatieniveau en/of leeftijd. Voor de meeste van deze teams geldt dat er tweemaal per week wordt getraind (waarvan eenmaal verplicht). Ook deze teams spelen veelal op een hoog niveau. Recreanten De recreantengroep op V.E.O. bestaat grotendeels uit 40-plussers die voor hun plezier een balletje schieten. Iedere dinsdagavond wordt er onder leiding van een trainer getraind. Ook bestaat de mogelijkheid om een aantal malen per jaar een wedstrijd te spelen of aan diverse toernooien mee te doen. Dit is echter afhankelijk van de grootte van de recreantengroep en het animo. A F B E L L E N Voor een wedstrijd Mocht je kind een keer niet kunnen spelen omdat hij/zij met vakantie of ziek is, bel dan met het wedstrijdsecretariaat. Het telefoonnummer / adres waarop het wedstrijdssecretariaat bereikbaar is vind je op pagina 6 (belangrijke telefoonnr.)

7 Pagina 7 Voor een training Voor trainingen geldt dat afgebeld moet worden bij de desbetreffende trainer/trainster. V E R V O E R Jeugdteams reizen gezamenlijk onder begeleiding van ouderen naar speelvelden buiten Voorburg. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van auto s van ouders. Het vervoer wordt zoveel mogelijk verdeeld onder de ouders van de betreffende teams. Iedere week wordt op een nieuw overzicht gepubliceerd van het vervoer. Kijk regelmatig op deze website, zodat het team ervan verzekerd is dat het op tijd bij de wedstrijd aankomt. Het vervoersschema wordt vastgesteld door Mocht je als ouder een keer niet kunnen rijden, regel dan in eerste instantie zelf een vervanger. Als ook dat niet lukt, dan kun je contact opnemen met??? Geef het ook door aan de trainer van het team, zodat hij/zij op de hoogte is van wisselingen in het schema en zodoende niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij junioren-, senioren en recreantenteams stelt de aanvoerder van het team een vervoersschema op. Heeft jouw dochter of zoon nog geen rijbewijs, dan neemt de ouder, indien mogelijk, het rijden over. Ook hiervoor geldt dat als je een keer niet kunnen rijden je zelf een vervanger moet regelen. Diegene die het vervoersschema opstelt probeert zoveel mogelijk rekening te houden met overige korfballende kinderen, diverse andere vrijwilligerstaken (bijvoorbeeld bardiensten), reeds opgegeven vakanties et cetera. Ondanks dat wij het zo goed mogelijk proberen te regelen en af te stemmen tussen de verschillende vrijwilligerstaken en privéaangelegenheden, kan het altijd een keer voorkomen dat je als ouder én bardienst moet draaien én moet rijden. Wij vragen voor dergelijke misverstanden begrip en hopen dat je allereerst probeert zelf een vervanger te regelen voor een van deze taken. C.K.V. V.E.O.

8 Pagina 8 V R I J W I L L I G E R S T A K E N V.E.O. heeft één à twee betaalde functies, namelijk trainer/coach van het selectieteam van de senioren. De overige functies zijn op vrijwillige basis. Onze leden hebben daarom een eigen verantwoordelijkheid voor het invullen van een aantal taken. Hierbij kan gedacht worden aan: het fluiten van wedstrijden, trainen en coachen van teams, bardiensten draaien, schoonmaken et cetera. De meeste taken hiervan worden uitgevoerd door leden boven de 16 jaar. Deze leden doen binnen de vereniging buiten deze verplichte taken ook een hoop andere dingen, zoals het organiseren van jeugdfeesten, kampen, teamindelingen, vervoersschema s opstellen en noem maar op. Dit is een gigantische belasting voor deze leden. Daarom doen wij ook een beroep op de ouders om actief hierin mee te draaien. Wij vragen jou natuurlijk niet om wedstrijden op zaterdag te fluiten (tenzij je dat natuurlijk heel goed kan én wil), maar de bereidheid om op een trainingsavond van jouw zoon/dochter de bar waar te nemen of om af en toe schoon te maken, het clubhuis van een verfje te voorzien of een bijdrage te leveren aan ledenwerving bijvoorbeeld. Dit voorkomt dat een groot aantal van onze leden de hele week bezig zijn met korfbal en daardoor niet plezier kunnen maken, zoals iedere zestienjarige zou willen doen in het weekend. Wil en kan jij een bijdrage leveren, neem dan contact op met het secretariaat van V.E.O. via het adres veo.voorburg@knkv.nl of bel

9 Pagina 9 D I V E R S Naast korfbal organiseren wij tal van activiteiten, waaraan je kunt deelnemen. Zoals het jaarlijks hemelvaartstoernooi, avondvierdaagse, diverse feest en spelavonden, kampeerweekenden en nog veel meer. Er zijn ook speciale jeugdactiviteiten zoals het jaarlijks schutterstoernooi, schoolkorfbaltoernooi (aansluitend met een spetterende kinderdisco), jeugdkampen en natuurlijk diverse spelavonden. Deze activiteiten worden georganiseerd door de jeugdcommissie. M E E R I N F O R M A T I E? Wil je meer informatie over V.E.O., breng dan een bezoekje aan onze website of kom een keertje kijken op sportpark Westvliet. Uiteraard kun je ook informatie opvragen bij het secretariaat via het adres veo.voorburg@knvk.nl. L I D W O R D E N? Dat kan natuurlijk ook. Download het inschrijfformulier op en stuur dit naar: C.k.v. V.E.O. Tav het secretariaat Zandberglaan BH DEN HAAG Bellen of een bericht versturen kan natuurlijk ook: Angela Vogt tel: veo.voorburg@knkv.nl C.K.V. V.E.O.

10 Pagina 10 C O N T R I B U T I E S In overeenstemming met de statuten en het huishoudelijk relegement van VEO is de contributie bij vooruitbetaling verschuldigd. De contributiefacturen worden jaarlijks in mei verzonden en dienen vóór het begin van het seizoen (augustus/ september) te zijn voldaan. Voor de verschillende leeftijdsgroepen hanteren wij voor het seizoen 2009/2010 de volgende contributiebedragen: Welpen (4 tot en met 7 jaar) Pupillen (7 tot en met 11 jaar) C-aspiranten (12 en 13 jaar) B-aspiranten (14 en 15 jaar) Junioren (16 tot en met 18 jaar) Senioren (19 jaar en ouder) Buitengewone leden 106 per jaar 145 per jaar 145 per jaar 150 per jaar 172 per jaar 207 per jaar 109 per jaar Voor jeugdspelers uit één gezin bestaat er een gezinskorting. Deze korting bedraagt 10% voor het tweede kind en 20% voor het derde en volgende kind(eren). De gezinskorting is alleen van toepassing op jeugdspelers tot en met de junioren. Mocht je niet in staat zijn het contributiebedrag in eenmaal te kunnen betalen, dan is een betalingsregeling mogelijk, Neem hiervoor contact op met onze penningmeester, Edwin Korving. C.K.V. V.E.O.

11 Pagina 11 B E L A N G R I J K E T E L E F O O N N R. Bestuur: Technische Commissie Voorzitter Jeroen Breeschoten Tel: j.breeschoten@ziggo.nl Jeugd (tot en met 18 jaar) Damien Folkerts: Ellen van Heusden: Secretariaat Angela Vogt Tel: veo.voorburg@knkv.nl Senioren (vanaf 18 jaar) Chris Boogert: Wouter Sies: tcsveo@gmail.com Penningmeester Edwin Korving tel: edwin.korving@nl.pwc.com Overige bestuursleden: Technische Zaken: Jan Jaap van Leusden Wedstrijdsecretariaat Jeugd A, B en C: Barbara Dinsbach: Jeugd D, E en F: Petra Houterman: Algemene zaken: Jeroen Cornax Senioren: vacature is nog niet ingevuld Externe zaken: Gerard van der Schoor Afmelden kan tot donderdag via het e- mailadres: tcsveo@gmail.com Daarna kan alleen telefonisch worden afgebeld ingeval van ziekte. Neem dan contact op met Chris Boogert.

12 C.K.V.. V.E.O. Secretariaat Angela Vogt Zandberglaan 3 Telefoon: veo.voorburg@knkv.nl

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA!

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Leuk dat je lid bent geworden van onze vereniging. Op dit formulier vind je onder andere informatie over het trainen en spelen van wedstrijden bij onze vereniging. Als

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA!

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Leuk dat je lid bent geworden van onze vereniging. Op dit formulier vind je onder andere informatie over het trainen en spelen van wedstrijden bij onze vereniging. Als

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI Deze folder geeft informatie over AVANTI, een dynamische korfbalvereniging die voor alle leeftijdsgroepen en niveaus mogelijkheden biedt. Voorwoord Dit is

Nadere informatie

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950 Swift SV Velden Dameskorfbalvereniging sinds 1950 Korfbal is.! Een echte teamsport. Door het vrijlopen en samenspel kun je iets bereiken.! Attractieve, gezellige sport, die zowel prestatief als recreatief

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V.

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. INFORMATIEBOEKJE WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. Onlangs ben je lid geworden of je denkt erover om lid te worden van D.K.V. In dit boekje tref je de eerste algemene informatie aan om je wegwijs te

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI Deze folder geeft informatie over AVANTI, een dynamische korfbalvereniging die voor alle leeftijdsgroepen en niveaus mogelijkheden biedt. Voorwoord Dit is de informatiefolder

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA!

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Leuk dat je lid bent geworden van onze vereniging. Op dit formulier vind je onder andere informatie over het trainen en spelen van wedstrijden bij onze vereniging. Als

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Jeugd aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS Korfbalvereniging De Maaskanters Wij zijn erg blij dat je interesse hebt in onze vereniging. Dit boekje geeft je een eerste indruk van de sport korfbal

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden JTC IJsselvogels jtc@ijsselvogels.nl December 2008 Korfballen bij IJsselvogels: echt

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM Website: www.nkc-online.nl Wie komt er korfballen bij onze club?? Meer informatie in deze folder Pagina 1 van 8 WAT IS KORFBAL Korfbal is een balspel dat in

Nadere informatie

Informatiebrochure. Seizoen Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November Informatiebrochure

Informatiebrochure. Seizoen Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November Informatiebrochure Informatiebrochure Seizoen 2011 2012 Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2011 Informatiebrochure 2011-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 2 Inleiding:... 3 De besturen:... 5 Bestuur:...

Nadere informatie

Infoboekje LKV HET BOSCH

Infoboekje LKV HET BOSCH Infoboekje LKV HET BOSCH Meer dan korfbal alleen! Waarom dit boekje? Dit infoboekje is bedoeld om je nader kennis te laten maken en te informeren over onze korfbalvereniging L.K.V. Het Bosch. Wat leuk

Nadere informatie

Korfbal is een gemengde sport voor jongens en meisjes. Ons clubhuis is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vele vriendschappen zijn begonnen.

Korfbal is een gemengde sport voor jongens en meisjes. Ons clubhuis is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vele vriendschappen zijn begonnen. Welkom bij NKV! NKV is opgericht in 1963 en sindsdien dé korfbalclub van Nuenen. De laatste jaren groeit de vereniging weer behoorlijk met name door een toenemend aantal jeugdleden. NKV is een sportieve

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan EB Moordrecht Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan EB Moordrecht  Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden CTZ IJsselvogels ctz@ijsselvogels.nl Juni 2016 Korfballen bij IJsselvogels: echt leuk!

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT KORFBALVERENIGING BLAUW WIT INFORMATIE VOOR OUDERS SEIZOEN 2014-2015 INHOUDSOPGAVE 1. Welkom bij korfbalvereniging Blauw- Wit... 3 2. Wat is korfbal?... 3 3. Algemene informatie E- jeugd / Welpen... 3

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid Korloo

Vrijwilligersbeleid Korloo Vrijwilligersbeleid Korloo 2011 2012 Bestuur Korloo Inhoudsopgave 1 Inleiding...1 1.1 Aanleiding...1 1.2 Doelstelling...1 2 Activiteiten en taken...2 2.1 Verplichte taken...2 2.2 Korfbaltechnische taken...3

Nadere informatie

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website Amsterdamse Christelijke Korfbal Vereniging ORANJE-NASSAU opgericht 10 januari 1919 Korfbalvereniging Oranje-Nassau bestaat al sinds 1919 en drukt winst niet alleen uit in doelpunten en kampioenschappen.

Nadere informatie

WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS

WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS INFORMATIEBOEKJE + AANMELDINGSFORMULIER (2017/2018) HOE HET BEGON De Schiedamse KorfbalVereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen s.s.c. Harga

Nadere informatie

Functieomschrijvingen

Functieomschrijvingen Trainer Senioren team Functieomschrijvingen Het doel van de functie is het trainen van seniorploegen anders dan de selectie. Valt onder het bestuurslid technische commissie. Traint één of meerdere senior

Nadere informatie

GKV als sportclub. In elke leeftijdsgroep zijn er verschillende teams: Kangoeroes 3-6 jaar Pupillen 6-12 jaar; F t/m D teams

GKV als sportclub. In elke leeftijdsgroep zijn er verschillende teams: Kangoeroes 3-6 jaar Pupillen 6-12 jaar; F t/m D teams Welkom op GKV Als een van de oudste Haagse korfbalverenigingen (1921), kijkt GKV naar de toekomst: We hebben een groeiend aantal jeugdleden, een enthousiaste groep junioren en een gezellige seniorenafdeling.

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn Informatiefolder Jeugdbeleid Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn De Meeuwen Seizoen 2015/2016 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Teamindeling... 4 3. Trainingen... 5 3.1. Trainers... 5 3.2.

Nadere informatie

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring Korfbalvereniging Berkel-Enschot / Tilburg Informatie Sponsoring 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. OJC 98, een bruisende vereniging 3 2.1 Historie 3 2.2 Competitie 3 2.3 Accommodatie 4 2.4 Organisatie

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: april. Jaarlijkse algemene ledenvergadering

De Babbeltjes. Maand: april. Jaarlijkse algemene ledenvergadering De Babbeltjes Maand: april Jaarlijkse algemene ledenvergadering Afgelopen dinsdag 4 april heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Hoewel er op de jaarlijkse ledenvergadering vaak wordt teruggekeken

Nadere informatie

1. Inleiding: een bewaargids met informatie voor jeugdleden

1. Inleiding: een bewaargids met informatie voor jeugdleden 1. Inleiding: een met informatie voor jeugdleden Dit is de van Fortis. In deze gids staat de basis informatie over Fortis die nieuwe leden nodig hebben. De informatie is bedoeld om de nieuwe jeugdleden

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

Gedragsregels v.v.wapserveen

Gedragsregels v.v.wapserveen Voor de leden,begeleiders,trainers,publiek en bestuur van de v.v.wapserveen staat het plezier in de sport voorop. Om dit te bereiken zijn er een aantal gedragsregels en richtlijnen opgesteld. De hieronder

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Informatieboekje. K.V. Leonidas

Informatieboekje. K.V. Leonidas Informatieboekje K.V. Leonidas 1 Voorwoord Beste lezer, Hartelijk welkom bij korfbalvereniging Leonidas uit Noordwolde! Korfbalvereniging Leonidas is opgericht op 29 mei 1942 en nog altijd springlevend!

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS

WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS INFORMATIEBOEKJE (2015/2016) HOE HET BEGON De Schiedamse KorfbalVereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen s.s.c. Harga en c.k.v. ODI. Tot deze

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN KORFBALVERENIGING SWIFT MIDDELBURG

INFORMATIE NIEUWE LEDEN KORFBALVERENIGING SWIFT MIDDELBURG INFORMATIE NIEUWE LEDEN KORFBALVERENIGING SWIFT MIDDELBURG 1 Welkom bij korfbalvereniging SWIFT Beste ouder(s), Uw kind heeft onlangs kennis gemaakt met de korfbalvereniging Swift. Hierbij ontvangt u het

Nadere informatie

Wie, wat waar en hoe bij ODIK. Februari 2016

Wie, wat waar en hoe bij ODIK. Februari 2016 Wie, wat waar en hoe bij ODIK Februari 2016 1 Inhoudsopgave Welkom bij korfbalverening ckv ODIK... 4 De competitie... 5 Sportkleding... 6 Trainingen... 6 Lidmaatschap... 7 Wanneer mag ik wedstrijden spelen?...

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK

Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK Opgericht 6 juni 1953 Sportcomplex MOLENZICHT Gr. v Prinstererstraat, Alblasserdam 078-6915988 Website: www.ckc-kinderdijk.nl Via dit schrijven willen wij je graag

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

Sponsorbrochure. versie 2011.1

Sponsorbrochure. versie 2011.1 Sponsorbrochure versie 2011.1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.............................................................3 2. Vereniging..........................................................3 2.1. Historie...........................................................3

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Informatieboekje HKC Aurora Seizoen 2013-2014 Korfbalvereniging HKC Aurora te Haarlem

Informatieboekje HKC Aurora Seizoen 2013-2014 Korfbalvereniging HKC Aurora te Haarlem Versie: 1 september 2013 Informatieboekje HKC Aurora Seizoen 2013-2014 Korfbalvereniging HKC Aurora te Haarlem Inhoudsopgave Wat is HKC Aurora Organisatie Hoe speel je korfbal Enkele belangrijke spelregels

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden

AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden Rabobankrek. 1235.60.179 AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden Datum van aanmelding... Voornaam... Achternaam... Adres... Postcode en woonplaats... Geboortedatum... Telefoonnummer (vast en mob)...

Nadere informatie

Informatieboekje VIOS

Informatieboekje VIOS Informatieboekje VIOS Beste ouders en korfballers, Voor jullie ligt het informatieboekje van VIOS. Dit boekje is bedoeld voor spelers en ouders maar ook om trainers en bestuur van VIOS een houvast te geven

Nadere informatie

VOETBAL- EN KORFBALVERENIGING

VOETBAL- EN KORFBALVERENIGING VOETBAL- EN KORFBALVERENIGING OPGERICHT 31 AUGUSTUS 1939 Informatieboekje JEUGD www.dawschaijk.nl VOORWOORD Hoi, Leuk dat je wil gaan voetballen of korfballen! Bij deze heten we je van harte welkom bij

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE PEELKORF

WELKOM BIJ DE PEELKORF WELKOM BIJ DE PEELKORF SV Ysselsteyn is een fusievereniging met voetbal-korfbal. Zij heeft een eigen dagelijks bestuur. Daarnaast heeft afd.voetbal en afd. korfbal ieder een eigen bestuur. De Peelkorf

Nadere informatie

AANMELDING LIDMAATSCHAP

AANMELDING LIDMAATSCHAP Welkom bij VC Zwolle! Leuk dat je overweegt lid te worden van onze vereniging. Om lid te kunnen worden van VC Zwolle doorlopen we de volgende procedure: 1. Lees dit document goed door. De rechten en plichten

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Welkom bij Ready 60. Beste lezer,

Welkom bij Ready 60. Beste lezer, Informatieboekje Welkom bij Ready 60. Beste lezer, Je hebt het informatieboekje van Ready 60 in je handen. Of je nu lid bent, of misschien lid wilt worden van onze vereniging, dit boekje is bedoeld om

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West V.V. Dieze-West heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. V.V. Dieze-West speelt zijn thuiswedstrijden op het Sportpark het Hoge Laar. Luttekeweg 15A

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement C.K.V. VEO

Huishoudelijk regelement C.K.V. VEO Huishoudelijk regelement C.K.V. VEO Vastgesteld op 25 maart 1994 Inhoudsopgave Huishoudelijk Regelement van de C.K.V. V.E.O.... 3 Vereniging... 3 Artikel 1... 3 Artikel 2... 3 Artikel 3... 3 Algemene vergadering...

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

- als we alle gegevens compleet hebben, dus vul alles in op het formulier. - als we een pasfoto van je hebben (nodig voor inschrijving bij de NeVoBo)

- als we alle gegevens compleet hebben, dus vul alles in op het formulier. - als we een pasfoto van je hebben (nodig voor inschrijving bij de NeVoBo) Vono huisregels jeugdafdeling VoNo is de volleybalvereniging van Amsterdam Noord. Opgericht al in 1971. VoNo heeft een seniorenafdeling met wedstrijdteams en enkele recreanten, en een bloeiende jeugdafdeling

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier nieuwe leden inleveren in postbakje secretaris in de commissiekamer of scannen en mailen naar

Aanmeldingsformulier nieuwe leden inleveren in postbakje secretaris in de commissiekamer of scannen en mailen naar 1/6 Indien gewenst nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak om u persoonlijk te informeren over het lid zijn van Sportlust 46 Aanmeldingsformulier nieuwe leden inleveren in postbakje

Nadere informatie

Wat u moet weten over basketbalvereniging. De Hoppers

Wat u moet weten over basketbalvereniging. De Hoppers Wat u moet weten over basketbalvereniging De Hoppers Versie: 28 augustus 2008 Inhoudsopgave blz Leeftijdsgroepen.. 3 Trainingen 3 sporthal trainingstijden aantal trainingen looptijd van een seizoen teambegeleiding

Nadere informatie

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden OVERLIJDENSBERICHT Overlijdensbericht Ben van de Velden Op zondag 10 februari jl. is ons Jeu de Boules-lid Ben van de Velden op 74-jarige leeftijd overleden. Naast het jeu de boulen kwam hij ook regelmatig

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN

INFORMATIE NIEUWE LEDEN INFORMATIE NIEUWE LEDEN vv Volta Lelystad Datum : 23 november 2014 Versie : 1.0 Status : definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DE VERENIGING... 4 2.1 BESTUUR... 4 2.2 COMMISSIES...

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem

Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem Jaren lang is er bij Oost-Arnhem het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd voor drie scholen in de omgeving. De groepen 3 t/m 5 speelden op deze dag wedstrijdjes tegen

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl:

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl: ENQUETEFORMULIER Het bestuur wil graag op de hoogte zijn van wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, hebben wij deze enquête opgesteld. Het bestuur

Nadere informatie

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl Langs deze weg heten wij u van harte welkom binnen onze vereniging. Onze vereniging is, onder de naam volleybalvereniging

Nadere informatie

Protocol voor selectieteams

Protocol voor selectieteams 23 Dit rapport heeft 13 pagina s Topkorfbalprotocol v1.01 Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 2 KCC 2 3 Seniorenspelers 3 3.1 Selectieteams senioren 3 3.2 Wedstrijdteams senioren 5 4 Jeugdspelers 7 4.1 Selectieteams

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019 Maandag 4 februari: Dinsdag 5 februari: Woensdag 6 februari: Donderdag 7 februari: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019 19.30 uur: KC 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO

Nadere informatie

Informatieboekje. K.V. Leonidas

Informatieboekje. K.V. Leonidas Informatieboekje K.V. Leonidas 1 Voorwoord Beste lezer, Hartelijk welkom bij korfbalvereniging Leonidas uit Noordwolde! Korfbalvereniging Leonidas is opgericht op 29 mei 1942 en nog altijd springlevend!

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 Versie 2014.2

Pagina 1 van 8 Versie 2014.2 Pagina 1 van 8 Versie 2014.2 Inleiding Gemengd, intensief, veelzijdig, zaal- en veldcompetitie, overal kunnen scoren, maar ook recreatie, gezelligheid, spontaniteit en gebondenheid. Dit zijn de sterke

Nadere informatie

INFORMATIEGIDS VOOR NIEUWE JEUGDLEDEN BIJ

INFORMATIEGIDS VOOR NIEUWE JEUGDLEDEN BIJ INFORMATIEGIDS VOOR NIEUWE JEUGDLEDEN BIJ Inleiding SC Woezik is opgericht in 1961 en speelt op Sportpark Woezik te Wijchen. De vereniging wordt geleid door een bestuur dat door de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6)

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6) INFORMATIE VOETBALVERENIGING HSC 28 Organisatie van de vereniging Onze vereniging heeft een bestuur welke is opgebouwd uit een dagelijks bestuur, en commissieleden, n.l. bij voorkeur de voorzitters van

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

Trainings-bepalingen. Algemeen:

Trainings-bepalingen. Algemeen: Trainings-bepalingen Algemeen: De trainingen voor seizoen 2016-2017 kunnen gestart worden volgens onderstaand schema Selectie elftallen: Senioren, J019, J017 en J015 : start maandag 8 augustus Senioren

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Teams Onze vereniging telt momenteel bijna 300 leden. Deze

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Hengelosche Korfbalclub H.K.C.

Hengelosche Korfbalclub H.K.C. Infoboekje (2016) De Hengelosche Korfbalclub HKC is opgericht op 4 mei 1913 te Hengelo Koninklijk goedgekeurd 20 december 1961 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 4 mei 2013 Voorwoord In dit bewaar-boekje

Nadere informatie

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals:

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals: Welkom nieuw lid Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult

Nadere informatie

TRAININGSROOSTER. V.V. Cabauw seizoen 2018/2019. Bezetting velden t.b.v. training 2018/2019 (versie 1.3 d.d. 9 januari 2019)

TRAININGSROOSTER. V.V. Cabauw seizoen 2018/2019. Bezetting velden t.b.v. training 2018/2019 (versie 1.3 d.d. 9 januari 2019) TRAININGSROOSTER V.V. Cabauw seizoen 2018/2019 Bijgaand het trainingsrooster 2018-2019 (zie hieronder) waarop duidelijk staat vermeld, wie op welke avond traint, op welk tijdstip, en op welk gedeelte van

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Selectie elftallen zijn alleen de eerste 2 elftallen van een afdeling. Bv JO19-1 en JO19-2 en MO19-1 en MO19-2 O19 staat voor JO19 en MO19.

Selectie elftallen zijn alleen de eerste 2 elftallen van een afdeling. Bv JO19-1 en JO19-2 en MO19-1 en MO19-2 O19 staat voor JO19 en MO19. Trainings-bepalingen Algemeen: De trainingen voor seizoen 2017-2018 kunnen gestart worden volgens onderstaand schema Selectie elftallen van: Senioren, O19, O17 O15 : start maandag 21 augustus Senioren

Nadere informatie

Informatiefolder jeugdwielrennen

Informatiefolder jeugdwielrennen WTC DE AMSTEL Informatiefolder jeugdwielrennen Seizoen 2011 1-3-2011 Welkom bij de WTC de Amstel Uw zoon/dochter heeft belangstelling om te gaan wielrennen. Als wedstrijdwielervereniging zijn wij daar

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

Trainen en competitie

Trainen en competitie Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Email adres Telefoon Mobiel nummer Soort lidmaatschap Alleen trainen Trainen en competitie Evt. voorkeur

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid CVV De Jodan Boys

Vrijwilligersbeleid CVV De Jodan Boys Vrijwilligersbeleid CVV De Jodan Boys Beheerder: Eigenaar Schrijver Beheerder Algemeen Bestuur Algemeen Bestuur Vrijwilligerscommissie Versie 1.3 Datum 6-7-2012 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inleiding...

Nadere informatie

bij Tornado Laren Informatie over het volleyballen bij de jeugd

bij Tornado Laren Informatie over het volleyballen bij de jeugd bij Tornado Laren Informatie over het volleyballen bij de jeugd Inhoud 1. Welkom bij Tornado Laren... 3 2. Tornado Laren... 3 2.1. Het bestuur... 4 2.2. De jeugdcommissie... 4 3. Volleyballen bij Tornado

Nadere informatie