40e jaargang nr. 1 vrijdag 28 augustus 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "40e jaargang nr. 1 vrijdag 28 augustus 2015"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 1 vrijdag 28 augustus 2015 Agenda 01 september Informatieavond groepen 1 t/m 8 03 september Mogelijkheid tot kennismakingsgesprek, na schooltijd 07 september Mogelijkheid tot kennismakingsgesprek, na schooltijd 09 september uur Algemene leden vergadering Knabbel en Babbel 14 september Studiedag leerkrachten, alle leerlingen vrij 18 september uur, Vrijdag Theater voor de groepen 1-2, 3,4 21 september uur, Algemene ledenvergadering oudervereniging 23 september Schoolfotograaf 16 oktober continurooster tot uur Za 18 t/m zo 26 oktober Herfstvakantie Opening nieuwe schooljaar In deze Nieuwsbrief willen we begin met een hartelijk welkom voor alle kinderen, het leerkrachtenteam, overblijfteam en ouders / verzorgers van onze school. Na een mooie, zonnige zomervakantie zijn we deze dag uitgerust aan het schooljaar begonnen. Wij wensen iedereen heel veel leerplezier in dit nieuwe schooljaar! Een schooljaar die in het teken staat van de renovatie van het schoolgebouw. Op dit moment zijn achter de schermen de voorbereidingen volop aan de gang. Zoals het er nu naar uitziet zal binnen enkele weken gestart worden met de werkzaamheden. In elke Nieuwsbrief zal u op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken omtrent de renovatiewerkzaamheden.

2 Afgelopen maandag werd het nieuwe schooljaar geopend. Leerlingen uit iedere groep vertelden over hun wensen en verwachtingen voor het nieuwe schooljaar en we besteedden met elkaar aandacht aan de schoolafspraak: we gedragen ons op school Netjes, Aardig en Rustig. In de eerste weken worden alle (nieuwe en oude) afspraken en regels met de kinderen weer even herhaald. We hebben er voor u als ouders ook een aantal op een rijtje gezet. Veiligheid rond de school In het kader van de veiligheid van de kinderen willen we graag uw aandacht vragen voor het volgende: - Het pad rond de school is een voetpad en geen fietspad! Het is veiliger voor de kinderen als iedereen het pad ook daadwerkelijk als voetpad gebruikt. - Als u uw kind tussen de middag of na schooltijd op komt halen, wacht u dan (om uur / uur / uur) net binnen het hek op het schoolplein, zodat er voldoende doorstroom blijft op het voetpad en er geen opstoppingen ontstaan. - Skelters en tractors mogen niet meegenomen worden naar school. Stepjes mogen niet mee de school in, maar moeten buiten gestald worden, op eigen risico. - De fietsenstallingen zijn niet berekend op grote aantallen fietsen. Met name nu we ook minder ruimte hebben tijdens de renovatie wordt gevraagd om alleen kinderen die meer dan 1 km buiten de wijk Koningshof wonen, met de fiets naar school te laten komen. - De stalling naast de kleuteringang zal tijdelijk fietsenstalling van de leerkrachten worden, de groepen 3, 4 en 5 kunnen de fietsen in de stalling op het middenbouwplein plaatsen en de groepen 6, 7 en 8 in de stalling voor de dependance. - Het bovenbouwplein zal tijdens de eerste fase van de renovatie dienen als bouwterrein. Fruitdag Ook komend schooljaar zijn woensdag en vrijdag onze Fruitdagen, omdat we de kinderen een gezonde schoolomgeving willen bieden. Een gezonde leefstijl helpt kinderen lekker in hun vel te zitten, de weerstand op peil te houden en genoeg energie te hebben voor leren, sport en spel. Wij besteden niet alleen aandacht aan voeding en gezondheid in de lessen, maar ook in de praktijk. Dat betekent dat wij ernaar streven dat leerlingen op school alleen fruit, groente en/of brood eten. Deze afspraken gelden ook tijdens de overblijftijden en wilt u daarom uw kind geen snoep en/of frisdrank mee geven. Aanmeldformulieren schoolmelk U kunt voor uw zoon of dochter een abonnement afsluiten op of door middel van de aanmeldformulieren. Deze kunt u vinden bij de ingang van groep 1-2.

3 Informatieavond groepen 1 t/m 8 Op dinsdag 1 september is de informatieavond voor de groepen 1 t/m 8. Deze avond is in twee rondes verdeeld. Let op; in de jaarkalender staan verkeerde tijden. De juiste tijden zijn; Van tot uur is de ronde voor de groepen 5 t/m 8 en Van tot uur is de ronde voor de groepen groep 1 t/m 4. Tijdens deze avond krijgt u in het klaslokaal van uw kind informatie van de leerkracht(en) over alles wat er zoal in dit leerjaar aan de orde komt. Er wordt informatie gegeven over de vakken die de kinderen krijgen en over wat er inhoudelijk aan leerstof aan bod komt. Ook komen er veel praktische zaken aan de orde, zoals het weekrooster, bijzondere activiteiten, afspraken en regels. Uiteraard is er ook aandacht voor de materialen die we gebruiken en liggen die ter inzage. U kunt deze avond natuurlijk vragen stellen aan de leerkracht of eventueel aan juf Annette. Het is niet nodig om vooraf te laten weten of u komt. We hopen u natuurlijk allemaal te mogen begroeten op 9 september! Kennismakingsgesprekken Op donderdagmiddag 3 september en maandagmiddag 7 september is er in de groepen 3 t/m 8 de gelegenheid voor een kennismakingsgesprek met de nieuwe leerkracht, na schooltijd. De gesprekken zijn bedoeld om u als ouder de mogelijkheid te geven om extra informatie over uw kind uit te wisselen met de nieuwe leerkracht. Het gaat hier om bijvoorbeeld informatie over medicijngebruik, veranderingen in de gezinssituatie, bijzondere aandachtspunten enz. Tijdens de overdracht van de vorige naar de nieuwe leerkracht is er al heel veel informatie uitgewisseld. Het gaat bij het kennismakingsgesprek om persoonlijke informatie die belangrijk is voor het welzijn van uw kind bij de nieuwe juf of meester. Een kennismakingsgesprek is geenszins verplicht, maar als u behoefte heeft aan een gesprek, dan kunt u dit tijdens de informatieavond op 1 september aangeven bij de groepsleerkracht. Voor de groepen 1-2 zijn er ook dit jaar huisbezoeken gepland. De juffen van groep 1-2 willen graag met de kinderen en ouders uit groep 1-2 een afspraak maken om gezellig een keer tussen de middag op bezoek te komen. Meer informatie krijgt u hierover tijdens de informatieavond. Zelfstandigheid van kinderen inloop in de school De eerste schoolweek van het schooljaar is gestart. Een week waarin u als ouder natuurlijk ook nieuwsgierig bent naar de nieuwe klas of nieuwe juf/ meester van u kind. Dat u daarom aan het begin van de dag even mee naar binnenloopt is begrijpelijk. Toch vragen wij u om vanaf volgende week (groep 5 t/m 8) buiten of bij de deur afscheid te nemen. Hiermee stimuleert u de zelfstandigheid en vergroot u het zelfvertrouwen van uw kind. Daarnaast zorgt u ervoor dat de leerkracht stipt om 8.30 uur kan starten met de lessen. We laten zo samen geen kostbare onderwijstijd verloren gaan. Wilt u een afspraak met de leerkracht, na schooltijd bent u altijd welkom in de klas.

4 Bereikbaarheid directeur Mocht u vragen, aan- of opmerkingen hebben voor de directeur van de Johannesschool hebben, dan bent u van harte welkom. Tijdens de renovatie is het directiekantoor verplaatst achter het lokaal van groep 4. U kunt ook altijd even telefonisch of via de mail een afspraak met juffrouw Annette maken. directie@johanensschoolpijnacker.nl De hoofdluis gaat ook weer naar school! Afgelopen woensdag is er weer de eerste luizencontrole geweest. De leerlingen zijn weer gecontroleerd. Hulpouders bedankt voor de controle. Denk u er a.u.b. aan om de komende weken uw kind regelmatig op hoofdluis te controleren. Mocht uw kind hoofdluis hebben, meld dit dan z.s.m. aan de betreffende leerkracht. Gymrooster groepen 3 t/m Gymrooster op dinsdag eigen leerkracht Les Groep Tijd / Gymrooster op donderdag door Ronald Les Groep Tijd Groep 3 begint op dinsdag en donderdag om 8.30 uur bij het Baken en de kinderen moeten daar ook gebracht worden. De leerkracht van groep 3 wacht de kinderen op bij de sporthal. Om de groepen 8 op donderdag twee gymlessen te geven zullen zij een kwartier eerder starten. Tijdens de informatieavond wordt u hier verder over geïnformeerd. Gymkleding Vanuit hygiënisch oogpunt en ook voor de veiligheid wordt er tijdens de gymlessen van groep 3 t/m 8 verplicht gesteld dat er gymschoenen gedragen worden. Het heeft de voorkeur als de leerlingen schoenen met een stevige zool aan hebben. Alle leerlingen gymmen in een korte sportbroek en in een T-shirt met korte mouwen. In verband met veiligheid moeten de sieraden worden afgedaan tijdens de gymles. Douchen Na de gymles is de afspraak dat de kinderen uit de groepen 3 hun voeten wassen en dat de groepen 4 t/m 8 na afloop douchen. De gymspullen van de kinderen mogen niet op school blijven hangen! De meeste kinderen zweten flink tijdens de gymles en uit het oogpunt van hygiëne is het belangrijk dat deze kleding thuis gewassen of uitgehangen wordt, alvorens deze in de volgende gymles weer wordt gedragen. Er mag alleen een roller deodorant gebruikt worden en geen spuitdeodorant.

5 Kidsrun ABN AMRO Halve Marathon Oostland zondag 6 september (herinnering) Scholenkampioenschap Speciaal voor scholen is er het Oostlands Hardloop Scholenkampioenschap (OHS). Hierbij strijden de deelnemende leerlingen niet enkel voor de individuele prijzen, maar maken zij tevens kans om met zoveel mogelijk klas- en schoolgenootjes te bewijzen dat hun school de meest sportieve is. Hierbij geldt: hoe meer deelnemende leerlingen, hoe groter de kans op de scholenprijs. De Mariaschool uit Pijnacker schreef vorig jaar dit kampioenschap op haar naam en won daarmee een gloednieuwe pingpongtafel. De Kidsrun start om uur voorafgaand aan de ABN AMRO Halve Marathon Oostland en kent als gezegd 2 afstanden. Dit jaar zullen de afstanden een kleine verandering hebben: 1 kilometer voor de kinderen van 6 tot en met 9 jaar en 2,1 kilometer voor de kinderen van 10 tot 14 jaar. De inschrijving kost dit jaar 5, dit komt doordat alle kinderen lopen met een chip om op deze manier de uitslagen op een correcte manier te verzamelen. Wij zouden het leuk vinden om op zondag 6 september met zoveel mogelijk leerlingen van de Johannesschool mee te doen aan de Kidsrun. Dit jaar loopt de inschrijving niet via de scholen, maar kunnen de kinderen zich zelf inschrijven op de website Bij de inschrijving kan er worden aangeven dat je van de Johannesschool bent. Inschrijven kan tot en met 1 september Het is dit jaar niet mogelijk je nog na 1 september in te schrijven dus meld je op tijd aan. Graag ontvangen we op het adres ov@johannesschoolpijnacker.nl een bericht van de kinderen die zich hebben aangemeld met hun naam en klas. Wij zullen dan op 6 september met voldoende school-t-shirts klaar staan zodat de Kidsrun dit jaar geel/blauw kan kleuren. Namens de oudervereniging van de Johannesschool Gezocht voor groep 1-2 In de groepen 1/2 hebben we ons jaarproject over Bob de Bouwer. Heeft u voor ons nog spullen, zoals rugtas, boekjes, speelgoed e.d. over dit thema in de kast liggen en uw kinderen spelen daar niet meer mee, dan zijn wij daar heel blij mee. Ook maakt u ons blij met bijv. duplo, constructiemateriaal en ander speelgoed en spullen voor in de huishoek, zoals pannetjes en ander keukengerei, Baby Born kleertjes en verkleedkleren. Ook met prentenboeken en voorleesboeken kunnen wij altijd gebruiken. Dus als u gaat opruimen, denk dan aan de kinderen en juffen van groep 1 / 2. Bij voorbaat dank, ook namens alle kinderen van groep 1 / 2. Juf Marcella, juf Rachel en juf Wilma

6 Gezocht voor groep 6 en groep 7 In groep 6 en 7 komt Koos de Vuilnisman in september een les geven over afval. Voor deze les hebben wij kosteloos materiaal nodig (denk aan: melkpakken, wc-rollen, plasticflesjes, enz.). Zou u ons mee willen helpen om dit te verzamelen? Bij groep 6/8 staat een grote oranje bak waarin we het materiaal verzamelen. Alvast bedankt! Juf Sanne, meester Jacques, juf Rozanne Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Overblijfvereniging Knabbel & Babbel Knabbel en Babbel verzorgt de overblijf voor de kinderen in het scholencomplex aan de Duijvestein. Hierbij nodigen wij u uit voor de jaarlijkse ledenvergadering. Wanneer: woensdag 9 september Locatie: de Tweemaster Tijd: 20:30 uur Graag vooraf aanmelden via tso.knb@gmail.com. Belangrijke aandachtspunten overblijf Incidenteel overblijven moet op de dag van overblijven tussen 8.00 en 9.00 uur telefonisch worden opgegeven bij de coördinatrice. Afwezigheid (bijv. door ziekte) moet worden gemeld bij de coördinatrice, telefonisch tussen 8.00 en 9.00 uur. Zonder voorafgaand bericht van een ouder/verzorger (eventueel via de leerkracht) mogen de kinderen niet wegblijven (bijvoorbeeld met een vriend(-innetje) mee) of eerder vertrekken. Wijzigingen in de vaste overblijfdagen, opzeggingen, adreswijzigingen en wijzigingen in telefoonnummers, zowel zakelijk als privé, dienen z.s.m. te worden doorgegeven via tso.knb@gmail.com. Dit in verband met de bereikbaarheid bij eventuele calamiteiten. Het medicijngebruik van het kind dient te worden gemeld aan de coördinatrice. Bekers, broodtrommels van de kinderen graag voorkeur voorzien van hun naam. Geef kinderen geen snoep mee. Voor informatie kunt u zich wenden tot de onderstaande contactpersonen Mechelina van der Smit Ook kunt u uw vragen en/of opmerkingen en wijzigingen in uw gegevens via de mail sturen naar tso.knb@gmail.com. Mocht u een klacht / probleem hebben over de overblijfvereniging, wendt u zich dan in eerste instantie tot een coördinator. Mocht dit niet tot een oplossing leiden dan kunt u ook contact opnemen met het bestuur. Het bestuur van overblijfvereniging Knabbel en Babbel is op zoek naar: Bestuursleden en overblijfkrachten Wilt u ons team komen versterken of heeft u vragen, neem dan contact op met Marieke Bloemendaal

7 Nieuws van de Oudervereniging Iedere ouder die een kind op de Johannesschool heeft, wordt automatisch lid van de Oudervereniging (OV). Het bestuur van de Oudervereniging is de vertegenwoordiging namens alle ouders van de kinderen van de Johannesschool (het OV-bestuur). De Oudervereniging helpt d.m.v. werkgroepen bij de organisatie van feesten en andere activiteiten op school, zoals o.a. het sinterklaasfeest en de sportdag. Ook is het mogelijk om in het OV-bestuur plaats te nemen en/of klassenouder te worden. Meer informatie over het OV-bestuur, werkgroepen en klassenouders is te vinden op de website van de Johannesschool: onder het menu-item 'De school > De Oudervereniging'. Voldoende hulp bij alle activiteiten op school levert meer plezier op voor iedereen! Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering Woensdag 21 september om uur Namens het OV-bestuur, Debby Henskes-de Niet en Belinda van Wieringen De OV: Voor meer plezier op school! Tot slot; De 12 inch-race is een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 2003 plaatsvindt in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De 12 inch-race is een race voor volwassenen op kinderfietsen met als doel zo veel mogelijk geld ophalen voor goede doelen. Afgelopen jaar heeft de school meegedaan aan de kledinginzamelingsactie. Dit jaar wil de Johannesschool ook mee fietsen voor het goede doel. Juf Rachel en juf Marcella gaan samen fietsen op zaterdag 12 september. Zij hopen natuurlijk dat er veel ouders met hun kinderen de juffen komen aanmoedigen en willen sponsoren. Op school staat een potje waarin u als u dit wilt uw bijdrage kunt doen voor het GOEDE DOEL.

8 Nieuws uit de parochie Informatieavond H. Vormsel: donderdag 3 september 2015 (herinnering) Op donderdag 3 september 2015 van uur tot uur is er een informatieavond over het H. Vormsel. Deze avond vindt plaats in het Parochiehuis van Pijnacker, naast de kerk,oostlaan 38a (1 e verdieping). Op de informatieavond is iedereen welkom die een kind heeft in de leeftijd die doelgroep is van het Heilig Vormsel (richtlijn schooljaar 2015/2016, groep 8 van de basisschool). Op deze informatieavond kunt u uw kind opgeven voor de voorbereiding op de grote dag van het Heilig Vormsel. Opgeven kan tot uiterlijk 11 september a.s. Op maandag 14 september a.s. is de eerste kinderbijeenkomst. Bij inschrijving krijgt u een dataoverzicht voor alle bijeenkomsten. Mocht u verhinderd zijn dan kunt U voor informatie contact opnemen met het parochiesecretariaat.

39e jaargang nr. 20 Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

39e jaargang nr. 20 Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 39e jaargang nr. 20 Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. Data om te onthouden: 03-07 afscheidsavond voor groep 8 06-07 verhuizen van groep 6-7-7/8-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 18 Agenda 30-05 t/m 3-06 Avondvierdaagse 8-06 Groep 1-2 vrij Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. 13-06 t/m 17-06 FEESTWEEK JOHANNESSCHOOL

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

schooljaar no. 1 maandag 3 september

schooljaar no. 1 maandag 3 september schooljaar 2018-2019 no. 1 maandag 3 september september / oktober 03-09-2018 Eerste schooldag 05-09-2018 Gesprekkenplanner in de app geopend 10 t/m 28-09-2018 Startgesprekken 03 t/m 12-10-2018 Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 1, donderdag 30 augustus 2018

NIEUWSBRIEF. Nr. 1, donderdag 30 augustus 2018 NIEUWSBRIEF Nr. 1, donderdag 30 augustus 2018 Een fijne start! De kop is eraf; het schooljaar is begonnen! Wat was het fijn om afgelopen maandag alle kinderen weer te verwelkomen op school en in de klassen.

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f Nummer 1, 28 augustus 2015 N i e u w s b r i e f www.dekeizerskroonpijnacker.nl info@dekeizerskroonpijnacker.nl tel: 015-361 30 05 Belangrijke data Donderdag 3 september vergadering OV, 20.00 uur Zondag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Welkom allemaal in het nieuwe schooljaar. We maken er met elkaar weer een fijn en goed

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Overblijfregeling van CBS Lingelaar

Overblijfregeling van CBS Lingelaar 1 Wettelijk geregeld Overblijfregeling van CBS Lingelaar De volgende zaken zijn bij wet geregeld (verkorte weergave): De school is verplicht tot het mogelijk maken van een overblijfgelegenheid. De kosten

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Overblijfreglement. CBS Willem-Alexander

Overblijfreglement. CBS Willem-Alexander Overblijfreglement CBS Willem-Alexander GELDIG VOOR HET SCHOOLJAAR 2013-2014. Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt het overblijfreglement van de Willem-Alexander school. Het is opgesplitst in drie delen.

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Overblijven op KBS St. Jozef

Overblijven op KBS St. Jozef Overblijven op KBS St. Jozef Tussenschoolse opvang op KBS St. Jozef Kinderen zijn een groot deel van de dag op school en veel kinderen blijven ook tussen de middag over. De middagpauze is van 11.45 uur

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer: 6 september 2018 Nieuwsbrief Welkom! Graag heten we alle leerlingen en ouders (weer) van harte welkom op school! We zijn alweer ruim een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Protocol continurooster

Protocol continurooster Protocol continurooster Obs Mathenesse Augustus 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 4. Uitwerking continurooster... 4 4.1 Regels en afspraken voor het eten en drinken... 4 4.2 De lunch... 4 4.2.1 Afspraken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Inhoudsopgave 1. De tussenschoolse opvang 2 1.1. Groepen 1 en 2 2 1.2. Groepen 3 t/m 8 3 2. Lunchpakket 3 3. Pedagogische uitgangspunten 4 4. Regels tijdens de

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

Protocol TussenSchoolse Opvang RKBS De Rietvink

Protocol TussenSchoolse Opvang RKBS De Rietvink Protocol TussenSchoolse Opvang RKBS De Rietvink Inhoud: 1.0 Inleiding 2.0 Hoe maakt u gebruikt van de overblijfvoorziening 2.1 Inschrijving 2.2 Kosten / automatische incasso 2.3 Aanmelden, afmelden 3.0

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar!

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar! Nieuwsbrief Nr. 1 Belangrijke data 4 september Vergadering Ouder Vereniging 5 september Schoolfotograaf 6 september - Bijeenkomst klankbordgroep 11 september bezoek van de Vogelman Week van 25 september

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS

MATTHIAS NIEUWS MATTHIAS NIEUWS 29-8-2016 1 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Welkom in het nieuwe schooljaar Wat hebben we nog even kunnen genieten van mooi zomerweer!

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

OVERBLIJFGIDS ouders

OVERBLIJFGIDS ouders OVERBLIJFGIDS ouders Deze gids bevat alle informatie die noodzakelijk is om uw kind te laten deelnemen aan de tussenschoolse opvang van PCBS De Wegwijzer. Inleiding Uw kind blijft tussen de middag bij

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 632 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Voorjaar! De Nationale Sportweek Denekamp. Humantex. April

Nieuwsbrief. Agenda. Voorjaar! De Nationale Sportweek Denekamp. Humantex. April Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 1 april 2015 Voorjaar! 30 t/m 4 April Kledingactie Humantex 2 Witte donderdag 13.30 uur viering in de kerk. 3 Goede vrijdag 6 2e Paasdag 10 Studiedag team 15 MR-vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij Nr. 5, donderdag 1 november 2018

Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij Nr. 5, donderdag 1 november 2018 Agenda Vrijdag 2 november Luizencontrole Dinsdag 6 november Inloopochtend groepen 3 t/m 8 Donderdag 8 november Inloopochtend groepen 3 t/m 8 NIEUWSBRIEF Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij.

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij. Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013 Belangrijke data schooljaar 2012 2013. Woensdag 5 juni Kleuterfeest voor de groepen 1 en 2. Vrijdag 14 juni Studiedag Alle kinderen zijn vrij Vrijdag

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten INHOUD Schoolactiviteiten Tot ziens meester Henny, 1 Welkom juffrouw Angelique In- en uitgangen 1 Bewegingsonderwijs Leerlingenlijst Renovatie Stagiaires Start project WO Leesbevordering Fietscontrole

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Tussenschoolse Opvang

Tussenschoolse Opvang Tussenschoolse Opvang Wat is Lunch @ Domino? Stichting Domino verzorgt al enkele jaren de opvang van kinderen tijdens de middagpauze voor basisschool De Appel in Roosendaal. De TSO wordt aangeboden op

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 2 5 september 2017 In deze nieuwsbrief: Studenten Op tijd komen en inloop Uitgaan kinderen 14.15 uur Honden Parkeren brandweer Inschrijven broertjes en zusjes geboortejaar 2016 Sportdagen

Nadere informatie

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar.

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar. Jaargang 2014-2015, nr. 1 September 2014 Belangrijke data: 10 september kennismakingsgesprekken 15 september kennismakingsgesprekken 17 september oud papier 18 september studiemiddag team NA schooltijd

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019 Lierderholthuis, jaargang 2018-2019 nr. 9 mei 2019 AGENDA 20 t/m 23 mei Wandel 4-daagse 26 mei 9.00 uur Communie in de Sint Nicolaaskerk 29 mei Groep 7/8 voorstelling op het Carmel College 30 t/m 31 mei

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5.

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5. Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5. Groepsbrief U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. Hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 2, no 2 09 september 2015 Beste ouders en verzorgers van kindcentrum het IJzeren Kind, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Het is fijn om iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

40e jaargang nr. 20 Vrijdag

40e jaargang nr. 20 Vrijdag NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 20 Vrijdag 30-06-2017 Volgt u ons al! 30-06-2017 Afscheidsavond groep 8, voor ouders/verzorgers van groep 8 04-07-2017 Afscheid groep 8 om 14.45 uur 05-07-2017 Bedankochtend

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie