Volg ons ook op twitter en Schooljaar nummer 10. Vanuit de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Volg ons ook op twitter en Schooljaar nummer 10. Vanuit de directie"

Transcriptie

1 Volg ons ook op twitter en Schooljaar nummer 10 Vanuit de directie Op vrijdag 15 maart is er op de scholen voor primair onderwijs, maar ook in andere onderwijssectoren, gestaakt. Ook onze school heeft hier aan deelgenomen. Wij beseffen dat staken voor u ongemak met zich mee brengt. Toch hebben wij hiertoe moeten besluiten. U hebt mogelijk in nieuwsberichten gehoord over het tekort aan leerkrachten. In de komende jaren gaan veel ervaren leerkrachten met pensioen. Daarnaast besluiten collega s ook om uit te wijken naar andere, vaak beter betaalde, functies. Het aantal nieuwe leerkrachten dat (bijna) is afgestudeerd aan de PABO s is veel te klein om het aantal vertrekkers op te vangen. Het tekort aan leerkrachten werd al jaren geleden aangekondigd. Toch is er door opeenvolgende regeringen niet genoeg gedaan om dit dreigende tekort op te vangen. Op school hebt u hier tot voor kort niet veel van gemerkt. Wanneer een leerkracht ziek werd, konden we dit vaak binnen de school nog oplossen. Er werd een parttimer gevraagd extra te komen werken of de directeur ingezet. Wanneer het echt niet anders kon, werd een klas leerlingen verdeeld over andere klassen. Op die manier krijgen echter alle leerlingen te weinig aandacht. En wordt het steeds moeilijker de kwaliteit van onderwijs, waar wij voor staan, te garanderen. We zijn nu op een punt aangekomen waarop we moeten besluiten: zo kan het niet langer. Klassen moeten bij ziekte van de leerkracht naar huis worden gestuurd. Verschillende scholen hebben al moeten besluiten een 4-daagse schoolweek in te voeren. Alleen op die manier kunnen zij nog kwaliteit van onderwijs, door gekwalificeerde leerkrachten leveren.

2 Het extra geld dat vorige week is genoemd is, net als alle andere maatregelen, een sigaar uit eigen door. Er wordt meer geld uitgegeven maar het grootste deel moet de organisatie zelf ophoesten. Dat betekent dat het tekort nog verder oploopt, er nog meer leerlingen in één groep komen, met alle gevolgen van dien. En geloof me: heel veel besturen hebben echt niet heel veel geld op de bankrekening staan. Ook daar zal duidelijke nuance in aangebracht moeten worden. Wij hopen dat de noodzaak van echte, structurele maatregelen eindelijk worden opgepakt. Wij vragen aan de beleidsmakers in Den Haag te zorgen voor een echte, structurele investering om de kwaliteit van het onderwijs aan uw en onze kinderen te kunnen garanderen. Erwin Vos Directeur t Heem Even voorstellen Beste ouders en verzorgers, Graag stel ik mij, langs deze weg aan jullie voor. Mijn naam is Ilse Koolen en ik ben sinds februari '19 werkzaam als intern begeleider op deze school. Een mooie uitdaging die ik met veel enthousiasme aan ben gegaan! Ik werk sinds '13 met veel plezier als intern begeleider op de Peppel in Nijverdal en sinds februari dit jaar ook op basisschool Dijkerhoek in u raadt het al..dijkerhoek. Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Omdat ik werkzaam ben op verschillende scholen binnen Stichting Roos, is mijn aanwezigheid verdeeld over deze dagen. U kunt mij altijd bereiken via het mailadres: ib@hetheemnijverdal.nl Hallo, ik ben Eva Bosch en sinds kort de ICT-er bij t Heem. Ik ben al 3 jaar werkzaam als meerscholen ICT-er binnen ROOS, daarvoor heb ik voor de klas gestaan. Daarnaast heb ik ook nog bovenschoolse taken en houd ik me bezig met het AVG beleid binnen de stichting. Ik zal op wisselende dagen aanwezig zijn. Betalen ouderbijdrage De ouderraad wil u herinneren aan de betaling van de vrijwillige ouderbijdrage voor dit schooljaar. U kunt het bedrag storten op IBAN nummer: NL 93 RABO t.n.v. Stichting OR Heem, o.v.v. naam van uw kind(eren). Wellicht ten overvloede, de OR kan alleen activiteiten blijven organiseren als de bedragen op tijd binnen zijn. Namens alle kinderen alvast bedankt. Voor vragen betreffende de ouderbijdrage kunt u contact opnemen met de Penningmeester van de OR, Janneke van der Veen.(jvanderveen70@hotmail.com).

3 Swim to play Wat betekent Swim2Play voor de school? alle groepen gaan gedurende het schooljaar 4 of 5 weken achter elkaar zwemmen; er is een mogelijkheid om met twee groepen van verschillende leeftijden gelijke tijd te gaan; Swim 2 Play wordt gegeven door meerdere zweminstructeurs waarbij de veiligheid wordt gewaarborgd; Wat en hoe leren de kinderen? De kracht van Swim2Play is dat uw kind spelenderwijs en onbewust nieuwe dingen leert en uitdagingen leert aan te gaan. Er gaan per school altijd twee groepen zwemmen, waarbij we bijvoorbeeld de jongste groepen koppelen aan groep 7-8 leerlingen. De oudste kinderen kunnen dan behulpzaam zijn bij het aan- en uitkleden. De indeling voor onze school is de komende weken als volgt : Iedere maandag tussen uur tot uur week 14 t/m 20 : groep 4/5 (m.u.v. week 17 en 18) ( 1 e keer : 1 april) week 21 t/m 26 : groep 1/2 en groep 8 (m.u.v. week 24) (1 e keer : 20 mei) Onderwijscafé Stichting ROOS Op 27 februari heeft ROOS een zeer geslaagd Onderwijscafé georganiseerd! Tijdens het Onderwijscafé zijn we met een vertegenwoordiging van leerlingen, ouders, leerkrachten en directeuren praktisch en actief aan de slag gegaan om vanuit de opbrengsten uit de scholen input te verzamelen voor de meerjarenstrategie op bestuursniveau. Namens onze school waren namens de ouders Mariska Stam en Nathalie Veeneklaas (MR), Leon en Jaydee (leerlingenraad groep 7 en 8), Alejandro, Angeline en Erwin namens het team aanwezig. Voorafgaand hebben de scholen een sterkte-zwakte-analyse gemaakt en zijn leerlingen, ouders en medewerkers gevraagd voor de eigen school aan te geven waar ze trots op zijn, wat moet worden geborgd, wat in ontwikkeling moet en wat gewoon ook weg kan. Elke school heeft deze informatie op eigen wijze verzameld en meegenomen naar het Onderwijscafé. Mooie discussies zijn er gevoerd over de opbrengsten van de afzonderlijkemscholen waarbij de Leon en Jaydee overlappende thema s door de verschillende groepen zijn geprioriteerd en zijn uitgeschreven op grote vellen papier. Enkele opbrengsten c.q. ontwikkelpunten van deze middag zijn: borgen dat de basiskwaliteit op orde blijft; aandacht voor de brede ontwikkeling, waaronder Wetenschap en Technologie, Kunst & Cultuur en Engels; talentontwikkeling; passend onderwijs; het versterken van het leren van en met elkaar en de communicatie met ouders. Met de behaalde opbrengst is er een vervolgstap gezet naar een ROOS-brede meerjarenstrategie en het nieuwe schoolplan voor de eigen school. Data schoolreizen bekend! Net als andere jaren organiseren we, in samenspraak met de ouderraad, in de maand juni de schoolreizen voor de groepen 1 t/m 7 én het schoolkamp voor groep 8. Net als andere jaren gaat groep 8 naar de Wolfskuil in Ommen van 25 t/m 28 juni. De schoolreizen voor de andere groepen zijn als volgt gepland : vrijdag 14 juni groep 1 t/m 3 woensdag 12 juni groep 4 t/m 6 vrijdag 14 juni groep 7 Ter zijne tijd ontvangt u informatie van betreffende leerkracht(en) over deze dag.

4 Roefeldag 2019 opgeven kan nog tot 3 april! Werkzaamheden (Schubertstraat afgesloten) Vanaf maandag 1 april wordt begonnen met de grootonderhoudswerkzaamheden van de woningen aan de Schubertstraat. In verband met de veiligheid van de leerlingen is de Schubertstraat deze periode afgesloten voor al het verkeer. Dat betekent dat fietsers, voetgangers en auto s geen gebruik kunnen maken van deze toegang naar school. Het schoolhekje aan de Schubertstraat is daarom ook deze periode afgesloten. We verzoeken u vriendelijk gebruik te maken van de ingang via de Aldi. Fietsen van leerlingen kunnen worden geplaatst op het grasveld bij lokaal meester Alejandro. Parkeren van auto s dient plaats te vinden op de parkeerplaats bij de Aldi. De werkzaamheden zullen ongeveer 3 maanden gaan duren. Namens Reggewoon en Vastbouw bedankt voor uw medewerking.

5 VET!!! we zijn volop bezig met de laatste voorbereidingen voor de musical VET! Zoals u weet wordt deze opgevoerd op : 4 april, Locatie Reggesteyn, Noetsele (deze avond is een verplichte avond voor alle leerlingen!) Donderdag a.s. zijn de schooltijden wat anders dan u gewend bent. Alle kinderen gaan s ochtends gewoon naar school tot uur. Dan is het ochtendprogramma op school voorbij. Alle leerlingen worden om uur weer verwacht bij Reggesteyn, locatie Noetsele. In verband met het lesrooster van Reggesteyn kunnen we niet eerder terecht in de aula van de school. Daarom oefenen we deze middag de generale repetitie. Daarbij zijn bewoners van het Prins Claushuis en Aveleijn aanwezig. De kinderen kunnen rond uur weer worden opgehaald bij Reggesteyn, locatie Noetsele. Wilt u buiten de zaal wachten, dit om verstoring zoveel mogelijk te voorkomen. s Avonds worden alle leerlingen om uur weer bij Reggesteyn, Noetsele verwacht. Dan zal de schoolmusical worden gespeeld, waarbij u natuurlijk van harte welkom bent! Per gezin is voor maximaal 2 personen ruimte in de zaal. Het avondprogramma ziet er als volgt uit: uur leerlingen aanwezig uur zaal open uur start musical VET! uur einde musical VET! LET OP : FILMEN EN HET MAKEN VAN FOTO S (OOK MET MOBIEL) IS NIET TOEGESTAAN Vrijdag 5 april is er voor alle leerlingen een inloop tot uur. Dat betekent dat de leerlingen allemaal wat later mogen beginnen. De school is wel gewoon om uur open, mocht u geen alternatief hebben. We verwachten alle leerlingen om uur op school. Dan begint de reguliere schooltijd. De kinderen van groep 3 en 4 gaan deze keer niet gymmen, de overige groepen wel! Schoolvoetbaltoernooi Op woensdag 3 en 10 april a.s. vinden de wedstrijden in de voorronde s plaats voor het schoolvoetbaltoernooi. t Heem doet dit jaar weer mee met een jongensteam en een meisjesteam. De jongens spelen de wedstrijden op het veld van SVVN, de meisjes bij De Zweef. Op 3 april begint de eerste wedstrijd voor de jongens en de meisjes om uur. Dat betekent dat zij om uur aanwezig moeten zijn. Op 10 april beginnen de jongens om uur (19.15 uur aanwezig) en de meisjes om uur (18.30 uur) aanwezig. Let op: de meisjes spelen op 10 april de wedstrijden op het terrein van DES! De finale wedstrijden zijn op 7 mei (meisjes) en 8 mei (jongens) bij SVVN ( t Lochter) We wensen alle spelers heel veel succes en vooral sportieve wedstrijden toe! team t Heem

6 Koningsspelen 2019 Op vrijdag 12 april worden de Koningsspelen georganiseerd. Natuurlijk doen wij ook weer mee! Na het feestelijk ontbijt worden de Koningsspelen geopend door Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Wij volgen dit live via het digibord. Onderbouwactiviteiten Na de opening gaan de kinderen van groep 1 t/m 4 allerlei sportieve activiteiten op school doen. De kinderen mogen deze dag sportief gekleed en oranje verkleed komen. Voor het ontbijt nemen de kinderen bord, beker en bestek mee naar school. Daarnaast nemen de kinderen zelf eten en drinken mee voor de pauze. Voor het middagprogramma mogen de kinderen speelgoed meenemen, dit mag zowel voor binnen als voor buiten zijn. Bovenbouwactiviteiten De groepen 5 t/m 8 doen mee aan de Koningsspelen die door Reggesteyn worden georganiseerd. Alle kinderen uit de groepen 5 t/m 8 moeten deze dag met de fiets naar school komen. De kinderen hoeven geen bord, beker en bestek mee te nemen naar school, omdat zij de rest van de dag op het sportveld zullen zijn. Na het gezamenlijke ontbijt vertrekken ze rond uur naar het SPORTPARK VAN VOETBALCLUB HULSEN waar ze rond uur worden verwacht voor een sportieve dag! De dag wordt om uur afgesloten met de prijsuitreiking. We verwachten dat de leerlingen rond uur terug zijn op school. Lunchpakketje Alle kinderen (uit de groepen 5 t/m 8) moeten zelf voor een lunchpakketje zorgen, er staat wel een tent waar kinderen onbeperkt ranja mogen halen. In tegenstelling tot vorig jaar is er geen kantine geopend voor eten en drinken. Waardevolle spullen en sportkleding Denk er aan dat de kinderen geen waardevolle spullen meenemen (dus ook geen mobiele telefoon!) en zeker niet in de tassen laten liggen. Ook is het belangrijk dat alle kinderen al in sportkleding naar school (en het sportpark) komen. Schoolvakantie schooljaar Het duurt nog wel even, maar de vakanties voor komend schooljaar zijn inmiddels bekend. Het betreft hier de vakanties van het basisonderwijs. Scholen van voortgezet onderwijs kunnen andere vakantiedata hebben. De studiedagen en lange weekenden worden aan het begin van volgend schooljaar bekend gemaakt. Herfstvakantie za tot en met zo Kerstvakantie za tot en met zo Voorjaarsvakantie za tot en met zo Paasweekend vr *) tot en met ma Meivakantie za tot en met zo Weekend van Hemelvaart do tot en met zo Pinksteren za tot en met ma Zomervakantie za tot en met zo *) Goede Vrijdag is officieel geen vrije dag. Wij plannen deze ieder jaar in als één van de dagen i.v.m. extra uren continurooster.

7 t Prikbord

8 Thema s MI/WO Groep 1/m 4 : Tot en met 12 april : thema de ruimte Vanaf 15 april : thema indianen Groep 5 en 6 : vogels Groep 7 en 8 : De laatste tijd Agenda Woensdag 3 en 10 april Schoolvoetbaltoernooi (voorronde s) Donderdag 4 april Schoolmusical VET!!! Vrijdag 5 april Inloop tot uur Let op : onze school doet vanuit school mee met de avondvierdaagse, het schaatsen in december en schoolvoetbal en schoolbasketbal die door de leerlingenraad zijn gekozen. Bij de andere sporten verzorgen we als school niet de organisatie. Vrijdag 12 april Koningspelen Donderdag 18 april Pasen op t Heem Vrijdag 19 april t/m zondag 5 mei Meivakantie De volgende Heemgeluiden verschijnt op : 10 mei 2019 t Heem : ontdekkend en onderzoekend leren vanuit je eigen talent

Schubertstraat HL NIJVERDAL hetheemnijverdal.nl. Deze schoolkalender is gemaakt door

Schubertstraat HL NIJVERDAL hetheemnijverdal.nl. Deze schoolkalender is gemaakt door Deze schoolkalender is gemaakt door www.paperfactory.nl SEPTEMBER 2018 WEEK 35 1 3 WEEK 36 4 5 Wenweek Kinderen vrij Wenweek 1e schooldag Schoolfotograaf 10 WEEK 37 11 12 Wenweek 6 7 8 Wenweek Voorstelling

Nadere informatie

Volg ons ook op twitter en Schooljaar nummer 8. Vanuit de directie

Volg ons ook op twitter en Schooljaar nummer 8. Vanuit de directie Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal Schooljaar 2018-2019 nummer 8 Vanuit de directie Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling Vanaf 1 januari 2019 is de wet Meldcode huiselijk geweld

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Voor ons als team is het even wennen omdat de teamkamer nu naar de middenruimte

Voor ons als team is het even wennen omdat de teamkamer nu naar de middenruimte CC tje maart 2019 Sterker worden, Beste ouders/verzorgers, groter worden, groeien! Vorige week zijn we gestart met onze nieuwe kleutergroep. Erg gezellig om naast mijn directiekamer het gekeuvel, gezing

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 11 maart 2019

RONDEEL-INFO. 11 maart 2019 11 maart 2019 RONDEEL-INFO Agenda maart-april 2019 maart 11 Rondeel-info 7 15 Techniekles Ulft groep 6: 8.45-11.45 uur 18 Techniekles Ulft groep 7: 8.45-11.45 uur 19 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 22 februari 2019 nummer 13 Beste ouder(s)/verzorger(s), De voorjaarsvakantie staat voor de deur. De winter achter ons laten en vooruitkijken naar het voorjaar. Velen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Vanuit de directie. Namens het team een goed weekend. Erwin Vos Directeur t Heem. Volg ons ook op twitter en facebook

Vanuit de directie. Namens het team een goed weekend. Erwin Vos Directeur t Heem. Volg ons ook op twitter en facebook Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 16 : vrijdag 7 april 2017 Vanuit de directie De komende periode is er één waar weinig structuur in zit. Paar dagen naar school Paasweekend paar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 19 april 2018

Sterrenboognieuws 19 april 2018 Sterrenboognieuws 19 april 2018 Staking 30 mei HET IS VIJF VOOR TWAALF!. De Sterrenboog doet mee aan de estafette staking op 30 mei, wij willen onderwijs dat deugt voor alle kinderen, echter: Het kabinet

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 april 2016 Jaargang 22 nr. 17 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april WEEKKAART 18-22 april 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot 18.00 uur open. DINSDAG 19 april WOENSDAG 20 april Ticho

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie.

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie. Schooljaar 2013-2014 Nummer 9 / 12 december 2013 Kerst 2013 Donderdag 19 december De kerstviering zal worden gehouden op donderdag 19 december. Op deze dag zijn de lestijden aangepast: -De groepen 1 t/m

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN IDENTITEITSBEWIJS MEE! Beste ouders/verzorgers, Zoals wij u hebben meegedeeld is het met ingang van dit schooljaar verplicht om bij schoolreizen de identiteitsbewijzen van de kinderen mee te nemen. Dit

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal week 27 : vrijdag 28 februari 2014 Vanuit de directie... Weer aan de slag.. Na een weekje vakantie gaan we weer volop aan de slag. De CITO toetsen zijn

Nadere informatie

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders Jaarboekje de Regenboog schooljaar 2017-2018 voor ouders Jaarplanning 2017-2018 September 2017 Do 31 Vr 01 Za 02 Zo 03 Week 36 schoolweek 1 Ma 04 Di 05 Wo 06 Do 07 Vr 08 Weekslot regenboog week 1 Weekslot

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

Agenda. pinksterfeest. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER mei 2018

Agenda. pinksterfeest. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER mei 2018 pinksterfeest JAARGANG 2017-2018 NUMMER 16 24 mei 2018 editie Aziëweg Agenda Maandag 4 juni VAA Woensdag 6 juni Sportdag Vrijdag 15 juni Studiedag (gecombineerd met pers.uitje) Vrijdag 22 juni Sint Jansfeest

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen Jaargang 25 Nr. 16 18 mei 2017 Nieuwsbrief Belangrijke data: 23 mei 17 - Schoolreis groep 1 t/m 6 25 en 26 mei 17 - Leerlingen vrij hemelvaart 31 mei 17 - Schoolvoetbaltoernooi 5 en 6 juni 17-2 e pinksterdag

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Dinsdag 19 april zijn alle leerlingen VRIJ i.v.m. de Staphorster markt. Woensdag 27 april zijn alle leerlingen VRIJ i.v.m. de viering van Koningsdag.

Dinsdag 19 april zijn alle leerlingen VRIJ i.v.m. de Staphorster markt. Woensdag 27 april zijn alle leerlingen VRIJ i.v.m. de viering van Koningsdag. 8 april 2016 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je woorden 2. Houd het rustig in school 3. Zorg goed voor alle spullen op school 4. Als je aardig bent voor een ander, is een ander ook aardig voor jou. TOETSKALENDER

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L

N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L V A N D E D I R E C T I E Fietsen. Met het komende, betere weer wordt het aantal fietsen in de rekken ook weer groter. Heel fijn dat kinderen lekker op

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

Informatiefolder

Informatiefolder O b s We s te rs c h o o l Informatiefolder 2016-2017 Algemene gegevens Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische zaken. Uitgebreide

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2017-2018 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 21-08 Zomervakantie Dinsdag 22-08 Zomervakantie Woensdag 23-08 Zomervakantie Donderdag 24-08

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie