2 oktober t/m 9 oktober Kennismakingsgesprekken groep 3 t/m 8 12 en 13 oktober Schoolfotograaf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2 oktober t/m 9 oktober Kennismakingsgesprekken groep 3 t/m 8 12 en 13 oktober Schoolfotograaf"

Transcriptie

1 2 oktober t/m 9 oktober Kennismakingsgesprekken groep 3 t/m 8 12 en 13 oktober Schoolfotograaf 7 oktober Dewi Elderkamp (5) 7 oktober Naomi Verbree (7) Personeelswijzigingen. Martijn van Ooijen heeft met succes gesolliciteerd naar de vacature van bovenbouw coördinator. Martijn zal na de herfstvakantie starten met deze taak. Hiervoor zal hij op donderdag en vrijdag twee dagen buiten zijn groep taken gaan vervullen. Tot en met de Kerstvakantie zal Marlieke de Vaan deze twee dagen in groep 5 gaan overnemen. Na de Kerstvakantie zal Esther van der Krabben dit weer op zich gaan nemen als zij terugkomt van haar zwangerschapsverlof. Marlieke heeft het afgelopen jaar op Kbs De Spoorzoeker gewerkt in groep 7 en dit schooljaar vervangt zij Ria Delhez in groep 4 en staat zij ook een dag in groep 3. Na de herfstvakantie zal Ria naar alle waarschijnlijkheid haar re-integratie afronden en weer volledig hersteld haar eigen werkzaamheden in groep 4 oppakken. Na de herfstvakantie zal Ingeborg Koertshuis gaan werken op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, Marlieke zal in plaats van de woensdag de maandag gaan werken in groep 3.

2 Eigen risico. De kinderen van De Spoorzoeker brengen regelmatig speelgoed mee naar school zoals skates, stepjes, skateboards enz. Wij betreuren het zeer dat wij onlangs hebben moeten constateren dat er ook wel eens spullen verdwijnen. Daarom willen wij via deze weg alle ouders er op wijzen dat het meebrengen van deze spullen geheel op eigen risico is. De school kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal. Wij zullen dit binnenkort ook duidelijk aangeven door middel van bordjes op de buitenbergingen. Daarnaast hopen wij dat, nu de inrichting van de (boven)speelplaats zo goed als klaar is, het meebrengen spullen wat minder zal worden. Ouderbetrokkenheid 3.0. In de bijlage een uitnodiging voor een mini symposium Ouderbetrokkenheid 3.0. Alle ouders zijn hierbij van harte welkom. Een heel jaar rond. Winter en lente en zomer en herfst; een heel jaar rond. Dit is het thema waar wij in de kleutergroepen mee aan de slag gaan de komende weken. In de lokalen zie je een herfsttafel of een herfstboom ontstaan. We lezen prentenboeken voor over de herfst en we praten samen over wat je dan allemaal ziet buiten. Met de eikels en kastanjes die de kinderen al hebben meegebracht, gaan we tellen en rekenen. Gelukkig scheen de zon nog veel afgelopen week en hebben we heerlijk buiten kunnen spelen, maar we zullen vast ook gaan voelen wat herfstweer is. Gesprekken met ouders De leerkracht van uw zoon of dochter vult twee keer per jaar de KIJK! in. De KIJK! is ons observatieinstrument. De KIJK! beschrijft ontwikkelingslijnen op veel gebieden, zoals de sociaal-emotionele ontwikkeling, de motoriek, de tekenontwikkeling, maar ook de beginnende geletterd- en gecijferdheid. Daarnaast observeert de leerkracht de mate van betrokkenheid bij activiteiten én de basiskenmerken. De basiskenmerken houden in: emotioneel vrij zijn, nieuwsgierig zijn en zelfvertrouwen hebben. In de maand nadat uw kleuter jarig is én een half jaar daarna, krijgt u een uitnodiging voor een gesprek over de bevindingen. Deze gesprekken komen in plaats van de oudergesprekken, zoals u die gewend was.

3 VierKeerWijzer. Het thema van VierKeerWijzer voor de groepen 5 en 6 is deze keer: Het oude Egypte. In een vorige weekinfo heeft u een foto kunnen zien van kinderen uit groep 5. Nu een foto van een Egyptisch tafereel van kinderen uit groep 6. Titel: Het oude Egypte in moderne tijd. Sportdag. Afgelopen vrijdag hebben we genoten van een geweldige sportdag. s Morgens stonden er atletiek onderdelen op het programma en s middags waren er clinics verzorgd door onze collega's van Open-Up. Ook het weer zat mee. Kortom, we hebben allemaal een sportieve en gezellige dag gehad met als aandenken een vaantje. Deze dag was echter niet mogelijk geweest zonder de hulp van de ouders. Nogmaals bedankt!! Ook dank aan Danielle voor het maken van de foto's. Deze zijn binnenkort te bewonderen op de website van de Spoorzoeker. Mochten er kinderen zijn die spullen missen. In onze gevonden voorwerpen bak bij meneer Rinus ligt nog van alles. Ga er dus zeker even kijken! Een sportieve groet van de Sportdagcommissie.

4 Stagiaires. Ook dit schooljaar hebben wij stagiaires op school van verschillende opleidingen. De stagiaires van de Pabo lopen stage in de groepen 1/2 en in de groepen 6/7/8. Halverwege het schooljaar wisselen zij om. De stagiaires van de groepen 1/2 heeft u waarschijnlijk al in de klas ontmoet. De stagiaires van de bovenbouw stellen zich kort hieronder aan u voor: Kevin: Mijn naam is Kevin van den Heuvel. Ik kom uit Gorinchem(ZH) en ben 21 jaar. Het komende halfjaar loop ik stage bij Meneer Danyel in Groep 7. Dit gaat mijn tweede jaar aan de Pabo worden. Vorig jaar heb ik stage gelopen op Kbs De Boomgaard. Komt u mij een keer tegen in de klas, spreek mij dan gerust aan! Bart: Wellicht heeft u mij al zien lopen of verhalen gehoord van uw zoon of dochter. Toch wil ik mij nog even voorstellen. Mijn naam is Bart, ik ben 20 jaar en loop als 2 e jaars Pabo student het komende schooljaar stage op De Spoorzoeker. Momenteel doe ik dit in groep 8, het 2 e halfjaar zal ik bij de kleuters te vinden zijn. Heeft u vragen of wilt u iets kwijt? Loop dan gerust even langs! Rebecca: Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Rebecca de Jong, ik ben 20 jaar en kom uit Alblasserdam (ZH). Mijn opleiding volg ik aan de Pabo Breda. Hiervoor heb ik de opleiding Onderwijsassistente gedaan op het Albeda College in Rotterdam. Het komend half jaar loop ik stage in groep 6. Het lijkt mij erg leuk om op De Spoorzoeker stage te gaan lopen en heb er dan ook heel veel zin in! Singelloop klaar voor de start? Naast de sporters van Open-Up! heeft de Spoorzoeker nòg eens 68 deelnemende Spoorzoekers ingeschreven voor de Scholenloop. In verband met de jubileum-editie zijn we verrast met een prijsvraag, we hebben 'm voor iedereen als bijlage toegevoegd, deze dient op 4 oktober 's-middags al vroeg ingeleverd te worden. Ook de prijsuitreiking van deze prijsvraag en meet-and-greet met Yes-R begint eerder! (zie bijlage) Op zondag 4 oktober verzamelen we om uur op onze 'vaste' plaats op het Chasseveld (waar normaal de fotobus staat) We reiken hier de startnummers uit dus kom op tijd! De start is om uur. Doe je je Spoorzoeker shirt aan? Dat kleurt extra leuk bij de Spoorzoekervlag die we dit jaar bij ons hebben. De finish is als vanouds op de Grote Markt en de uitloop is richting Kasteelplein waar we onze deelnemers met de Schoolvlag onthalen. Bij het muurtje tussen plein en Valkenberg staan we met hapje en sapje klaar. Tot zondag de 4e!

5 Communie Werkgroep. Beste ouders/verzorgers, De periode voor de Eerste Communie gaat ook weer starten, daarvoor is er op 19 november 2015 een informatieavond in de Michaëlkerk, Hooghout te Breda, aanvang uur. U kunt vooraf een kopje koffie/thee drinken. Heeft u vragen dan kunt u deze mailen naar; communie.bredanoord@live.nl. Wij hopen u te mogen begroeten op 19 november a.s. Werkgroep Communie Ellen en Anja Gemeenschapshuis Belcrum. Op zaterdag 3 oktober is er voor kinderen van 7 tot 12 jaar een kinderdisco in Gemeenschapshuis Belcrum. Zie de uitnodiging in de bijlage. Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 oktober is het Herfstvakantie! Heeft u opvang nodig in de herfstvakantie? Uw kind is van harte welkom op BSO Tompouce. Wij zorgen voor een gezellige dag! Bent u geen klant van Kober, ook dan is uw kind van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met locatie BSO Tompouce via (076) of tompoucebso@kober.nl Oudervereniging iets voor jou? Onze school heeft een actieve oudervereniging (OV) waarin ouders mèt school leuke activiteiten, met en voor de kinderen, verzorgen zoals sportdag de decembermaand en de Kinderboekenweek. Per schooljaar zijn er zo'n 12 activiteiten die verdeeld worden onder de leden, zo organiseer je in kleine werkgroepen 2 à 3 activiteiten per jaar. We zoeken voor de OV nog 4 enthousiaste ouders (waarbij wat extra vaders zeker van harte welkom zijn!). Heb je interesse dan zien we jouw mailtje graag voor 14 oktober tegemoet op kbsdespoorzoeker_oudervereniging@inos.nl! Groetjes van de OV: Doris, Els, Fenne, Hanneke, Frank, Esther en Saskia

6 Bijlage: Uitnodiging Ouderbetrokkenheid 3.0 Stichting INOS nodigt u van harte uit! Mini symposium Ouderbetrokkenheid 3.0 Dinsdagavond 13 oktober, KBS De Parel Mgr. Nolensplein 1 (Entree gratis) Aanmelden per mail: info@inos.nl (graag erbij vermelden: symposium 13 okt. en met hoeveel personen u komt.) Een goede samenwerking tussen ouders en school is wellicht belangrijker dan ooit gedacht. Dat gaat verder dan het rijden bij een excursie, of het helpen bij de musical. Maar wat houdt een goede samenwerking in, en bereiken we dat met ouderbetrokkenheid 3.0? Is de weg naar educatief partnerschap de juiste weg? Is een impulsklas de oplossing?in het kader van haar tienjarig bestaan organiseert INOS voor ouders en leerkrachten een mini symposium waarin het belang en een aantal voorbeelden van goede samenwerking tussen ouders en school worden gepresenteerd. Programma: uur ontvangst met koffie en thee uur Welkom door Hans Versluijs, directeur KBS De Parel uur Lezing door Peter de Vries, CPS Onderwijsontwikkeling en advies uur Presentatieronde deel uur koffie / thee uur Presentatieronde deel uur Forumdiscussie met betrokkenen uur Afsluiting met een hapje en een drankje Lezing Peter de Vries : Ouderbetrokkenheid 3.0 Ieder kind, iedere leerling heeft recht op een goede samenwerking tussen school en ouders. Ouderbetrokkenheid is dan ook een gelijkwaardige en niet-vrijblijvende samenwerking tussen ouders en school waarin ouders en school vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid werken aan de (school)ontwikkeling van het kind (de leerling). Ouderbetrokkenheid beoogt slechts één ding: een betere wereld voor het kind/de leerling, de ouders en de school.

7 Presentaties van 20 minuten (u kunt er twee volgen) Impulsklas, door Karin Engelen of Mirjam Nooijens, KBS Sinte Maerte "In de Impulsklas komen 6 tot 8 kinderen 12 weken lang een dagdeel bij elkaar om te werken aan werkhoudings- en gedragsdoelen. Het unieke van de Impulsklas is dat deze kinderen steeds een van hun ouders meenemen. De Gouden Driehoek tussen kind-ouderschool wordt hiermee versterkt. Ouderbetrokkenheid krijgt hiermee een nieuwe dimensie." Op weg naar educatief partnerschap, door Martijn van Ooijen, KBS De Spoorzoeker Ouders spelen op onze school een belangrijke rol. Enerzijds door het samen in gesprek zijn over de ontwikkeling van het kind, anderzijds door het deelnemen aan en initiëren van activiteiten die de sfeer op onze school zo kenmerkend maakt. Ouders denken mee en zijn betrokken op allerlei niveaus. Een goede samenwerkingsrelatie ofwel effectief educatief partnerschap is een meerjarig traject, waarin stapsgewijs de samenwerking tussen leerkrachten en ouders zich ontwikkelt. Martijn van Ooijen zal tijdens zijn presentatie ingaan op hoe dit proces in de dagelijkse praktijk op de Spoorzoeker verloopt, welke stappen er zijn gezet, welke inzichten zijn opgedaan, tot welke resultaten dit heeft geleid en welke succesfactoren hierbij een rol spelen, maar ook welke valkuilen er liggen. Positief opvoeden, door Elly Koreman, KBS De Boomgaard Deze presentatie gaat over Positief Opvoeden en het versterken van de eigen kracht. Op KBS De Boomgaard wordt deze cursus nu al voor de vijfde maal met succes gegeven door 2 getrainde ouders van het CJG. Ouders leren in 4 bijeenkomsten de basisprincipes van positief opvoeden. Ze gaan actief met elkaar aan de slag, delen ervaringen, geven elkaar tips en versterken elkaars kwaliteiten. Opvoeden is een 'vak' dat je vooral in de praktijk leert, gewoon door het te doen met je hart en met je hoofd. Maar waar theorie, principes en vaardigheden wel een handje bij kunnen helpen. De presentatie geeft een korte impressie van de ervaringen van ouders en trainers over deze cursus. Vroeg- en Voorschoolse Educatie, door Karin de Krom, Kindcentrum Olympia Vanwege de goede samenwerking tussen de peutertuin en basisschool Olympia wordt er in toenemende mate gewerkt met op elkaar afgestemde thema s, gezamenlijke vieringen en gezamenlijke ouderactiviteiten. Hierdoor wordt er voor de kinderen een veilige, prettige en herkenbare omgeving gecreëerd, waarin ze volop kunnen spelen, leren en ontwikkelen. Op de Voorschool en Vroegschool van Olympia hebben ze de handen ineen geslagen om gezamenlijk inhoud te geven aan de ouderbetrokkenheid. Laat je inspireren! We hopen u te mogen ontmoeten op dinsdagavond 13 oktober in KBS De Parel!

8 Bijlage: Prijsvraag Singelloop.

9

10 Bijlage: Uitnodiging kinderdisco

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 25 Nummer 04 1 oktober 2015 Jubileumweek Wat een week was het!!! We hebben afgelopen week ons 50 jarig bestaan op

Nadere informatie

WINTERJASSEN VOOR VLUCHTELINGEN

WINTERJASSEN VOOR VLUCHTELINGEN UITGAVE 01 oktober 2015 JAARGANG 18 NUMMER 04 WINTERJASSEN VOOR VLUCHTELINGEN Op vrijdagmorgen 25 september stond er wel een heel grote (gesponsorde) aanhangwagen op de speelplaats. Deze is in de loop

Nadere informatie

11 september Gesprekkencyclus

11 september Gesprekkencyclus 11 september 2015 14 t/m 25 september Kennismakingsgesprekken gr. 3 t/m 8 16 september OV Vergadering 21 september Studiedag. Alle leerlingen vrij 25 september Sportdag 11 september Feline Krijger (10)

Nadere informatie

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017 2 december 2016 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 14 december OV vergadering 21 december Goededoelendag Serious Request 22 december Kerstdiner op school (leerlingen s

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Beste kinderen en ouders, verzorgers, Nog twee weken en dan hebben we al weer herfstvakantie. Wat gaat de tijd toch snel. Net als andere jaren hebben de kinderen de maandag

Nadere informatie

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! 8 januari 2016 14 januari Thema avond 14 januari MR vergadering 8 januari Marie van Meegen (6) 12 januari Coosje Monné (5) 13 januari Seb Haars (5) 14 januari Elia Honsbeek (5) 14 januari Viktor Korebrits

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

13 januari t/m 20 januari Adviesgesprekken groep 8 19 januari MR overleg

13 januari t/m 20 januari Adviesgesprekken groep 8 19 januari MR overleg 13 januari 2017 16 t/m 20 januari Adviesgesprekken groep 8 19 januari MR overleg 13 januari Seb Haars (6) 14 januari Elia Honsbeek (6) 15 januari Jaden Wijdeveld (6) 19 januari Matti Ansems (11) 19 januari

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Boazum, 9 oktober 2014, Vlak voor de herfstvakantie (wat is dat snel gegaan) de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Ouderavond Ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 6 Datum: 27 september 2018

Schooljaar: Nummer: 6 Datum: 27 september 2018 Schooljaar: 2018-2019 Nummer: 6 Datum: 27 september 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Kom erbij, is het motto van de Kinderboekenweek van dit jaar. Daar gaan wij natuurlijk op Weilust ook mee

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

Info 13 Vrijdag 20 maart 2015

Info 13 Vrijdag 20 maart 2015 Info 13 Vrijdag 20 maart 2015 Tussen- en Na-schoolse activiteiten Vanaf volgende week dinsdag verzorgen Grote Broer en Grote Zus een naschoolse activiteit. Deze zijn bedoeld voor de groepen 3 t/m 6, de

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

22 januari 2016. 26 januari Leonie van Damme (9) 26 januari Nikki Marijnissen (10) 28 januari Yessin Ait Bari (5) 28 januari Iggy Assink (8)

22 januari 2016. 26 januari Leonie van Damme (9) 26 januari Nikki Marijnissen (10) 28 januari Yessin Ait Bari (5) 28 januari Iggy Assink (8) 22 januari 2016 28 januari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij (12.15 uur). 29 januari Studiedag. Leerlingen hele dag vrij. 5 februari Carnavalsviering. Leerlingen s middags vrij (12.15 uur). 22 januari

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 27 september 2017

Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Beste kinderen en ouders, Zoals u heeft kunnen lezen in de jaarkalender zijn alle kinderen a.s. donderdag 28-9-2017 vrij. Wij hebben dan een studiedag. Met het gehele team

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

8 oktober oktober Bosdag groep oktober OV overleg 12 oktober Optreden muziekorkest groep oktober Raad van Leerlingen overleg

8 oktober oktober Bosdag groep oktober OV overleg 12 oktober Optreden muziekorkest groep oktober Raad van Leerlingen overleg 8 oktober 2018 10 oktober Bosdag groep 3-4 10 oktober OV overleg 12 oktober Optreden muziekorkest groep 1-2 12 oktober Raad van Leerlingen overleg 9 oktober Yusuf Gören (11) 9 oktober Maud Hoogesteger

Nadere informatie

4 maart 2016. 8 maart Julius van Duin (7) 8 maart Nina Slootheer (9) 9 maart Robbe de Bruijn (12) 9 maart Stef Endepoel (7) 10 maart Indy Janssen (10)

4 maart 2016. 8 maart Julius van Duin (7) 8 maart Nina Slootheer (9) 9 maart Robbe de Bruijn (12) 9 maart Stef Endepoel (7) 10 maart Indy Janssen (10) 4 maart 2016 11 maart Studiedag. Leerlingen vrij. 15 maart Informatieavond voor oriënterende ouders 16 maart OV vergadering 18 maart Streetwise 25 maart Goede vrijdag. Leerlingen s middags vrij (12.15

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade INFORMATIEKALENDER Schooljaar 2013 2014 BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade www.bs-stefanus.nl augustus 2013 WEES JEZELF ER ZIJN AL ZOVEEL ANDEREN week 31 week 32 week 1/33 week 2/34 week 3/35 maandag

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2015-2016 // 16 e jaargang // nummer 4 // 10 september 2015 Website www.delangenoord.nl De Langenoord ALGEMENE INFORMATIE-AVOND Dinsdag

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Inkomsten: Uitgaven: 6.255,00 Saldo ,54. Bankkosten/rente 1,94 161,10 Locatie totaal 3.442,80 Vervoer totaal 3.355,00 Overige ink/uitg.

Inkomsten: Uitgaven: 6.255,00 Saldo ,54. Bankkosten/rente 1,94 161,10 Locatie totaal 3.442,80 Vervoer totaal 3.355,00 Overige ink/uitg. 7 september 2018 11 september Informatieavond groep 1 t/m 4 van 19.15-22.00 uur 13 september Informatieavond groep 5 t/m 8 van 19.15-22.00 uur 14 september Verkiezing Raad van Leerlingen 17 t/m 21 september

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

13 mei 2016. 16 mei 2 e Pinksterdag. Vrij. 17 t/m 27 mei Cultuurweken 18 mei OV vergadering 26 mei Educatieve schoolreis groep 3

13 mei 2016. 16 mei 2 e Pinksterdag. Vrij. 17 t/m 27 mei Cultuurweken 18 mei OV vergadering 26 mei Educatieve schoolreis groep 3 13 mei 2016 16 mei 2 e Pinksterdag. Vrij. 17 t/m 27 mei Cultuurweken 18 mei OV vergadering 26 mei Educatieve schoolreis groep 3 12 mei Maud Lafeber (10) 12 mei Madelief Samola (8) 13 mei Mariesa Maasmans

Nadere informatie

Sinterklaas. Studiedag 6 december

Sinterklaas. Studiedag 6 december Sinterklaas Eindelijk is het zover, Sinterklaas is weer in het land! Een gezellige tijd is aangebroken. We mogen onze schoen weer zetten en wie weet komen de Pieten op school ook wel langs.. En ja hoor..

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 44 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers maandag 7 november oudergesprekken (broertjes-zusjesavond) start tweede kookcursus dinsdag 8 november 14.00 uur verlengde

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Basisschool De Verrekijker De Gyselaar 80, 6436 AZ Amstenrade, Schooljaar

Basisschool De Verrekijker De Gyselaar 80, 6436 AZ Amstenrade, Schooljaar Schooljaar 2017-2018 AUGUSTUS 2017 28-08 Eerste schooldag schooljaar 2017-2018 WEEKNR. 35 31-08 Hoofdluiscontrole voor alle groepen MAANDAG 28 DINSDAG 29 WOENSDAG 30 DONDERDAG 31 VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 15 september:

Zonnebrief donderdag 15 september: Zonnebrief donderdag 15 september: Agenda Vrijdag 16 september 9.00 kennismakingsgesprek met evt. nieuwe ouders Maandag 19 september 8.45 klassenbezoek juf Joyce 10.30 juf Joyce nagesprek, juf Talitha

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 3 30 september 2015

NIEUWSBRIEF. Nummer 3 30 september 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 3 30 september 2015 Inspectiebezoek In de 3 e week na de zomervakantie kregen wij bezoek van de inspecteur van het onderwijs. De inspecteur bezoekt onze school eens in de 4 jaar. Zij

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 4 N I E U W S B R I E F 10-10-2018 Op woensdag 3 oktober werd de Kinderboekenweek officieel door ons geopend. Het thema dit jaar is vriendschap en tijdens de opening stond het prentenboek van Kleine

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Schoolgids Er zijn nieuwe schoolgidsen beschikbaar voor beide scholen. Op de website www.veldhovenmidden.nl staat een digitale versie en bijgevoegd ontvangt u deze in

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Vrijdag 14 juni Sportdag gr. 5 t/m 8 Dinsdag 18 juni Schoolreis gr. 6 Donderdag 27 juni Informatieavond gr. 3 Vrijdag 28 juni Doorschuiven gr. 2 t/m 7 Maandag 1 juli Dinsdag 2 juli Musical gr. 8,

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Oktober 2017

MARIMBAZUIN Oktober 2017 MARIMBAZUIN Oktober 2017 De van Willemien, directeur Allemaal genoten van een heerlijke zonnige herfstvakantie? Ook meester Bart heeft een bijzondere week achter de rug. Collega s zijn al op bezoek geweest

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Basisschool De Verrekijker De Gyselaar 80, 6436 AZ Amstenrade, Schooljaar

Basisschool De Verrekijker De Gyselaar 80, 6436 AZ Amstenrade, Schooljaar Schooljaar 2016-2017 SEPTEMBER 2016 05-09 Eerste schooldag schooljaar 2016-2017 WEEKNR. 35 36 37 38 39 MAANDAG 5 12 19 26 DINSDAG 6 13 20 27 WOENSDAG 7 14 21 28 DONDERDAG 1 8 15 22 29 VRIJDAG 2 9 16 23

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 14 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

t Treeke Deze maand Jarigen in oktober Maandkalender Algemeen o Eerste oudergesprekken o Kinderboekenweek 2015 o Continurooster

t Treeke Deze maand Jarigen in oktober Maandkalender Algemeen o Eerste oudergesprekken o Kinderboekenweek 2015 o Continurooster t Treeke oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nr. 2 Deze maand Maandkalender Algemeen o Eerste oudergesprekken o Kinderboekenweek 2015 o Continurooster Ander schoolnieuws o Nieuws vanuit het bibliotheekpunt

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015 Kalender: 22 sept Ambitiegesprekken 23 sept Sportdag 23 sept Start kinderpostzegelactie (groep 7 en 8) 24 sept Ambitiegesprekken 28 sept Schoolfotograaf

Nadere informatie