Jordanië 12 daagse individuele reis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jordanië 12 daagse individuele reis"

Transcriptie

1 Jordanië 12 daagse individuele reis

2 Actieve wandelen en naast de klassieke sites als Petra en Jerash, ook tijd, ruimte en aandacht voor nationale parken. Lopend dicht bij de natuur en twee volle nachten onder de sterren in de weidse Wadi Rum. Van dag tot dag Overnachtingen 1 t/m 2 Amman 2 nachten 3 Dana 1 nacht 4 Feynan 1 nacht 5 t/m 7 Petra 3 nachten 8 t/m 9 Wadi Rum 2 nachten 10 t/m 12 Aqaba 2 nachten Prijs vanaf 1.585,00 (bij 2 personen en inclusief vlucht) Vertrek; woensdag, of zaterdag(ook andere dagen zijn mogelijk met andere maatschappijen) Wandelend van bedoeïenentent naar Eco Lodge Te voet door natuurreservaten waarbij ook de hoogtepunten van Jordanië worden meegenomen. Een klassieke rondreis maar nét weer even anders. De wandeling door de Wadi Dana naar het afgelegen eco lodge is ongeveer 4,5 uur. Met name het verblijf in de eco lodge is een onvergetelijke ervaring. Omringd door de schoonheid van de natuur, zonder stromend water en met kaarslicht van honderden kaarsen zijn de sterren aan de hemel het felst. De prijs van de reis is gebaseerd op 3* hotels met ontbijt en de goedkoopste boekingsklasse bij Royal Jordanian. Mocht dit tarief niet meer beschikbaar zijn dan nemen we, voordat we de boeking definitief maken, contact met je op. Klik links in de kolom voor het dag tot dag programma. De reis kan ook heel goed als basis dienen voor een uitgebreidere versie, waar ook niet genoemde plaatsen en locaties in worden opgenomen, of juist ontspannen afgesloten kan worden in een extra goed hotel (beide kan ook) en ook een upgrade hoort tot de mogelijkheden. Jordanië heeft diverse Nationale parken, UNESCO erfgoed en een vriendelijke bevolking, het leent zich meer dan uitstekend voor een afwisselend programma. Onthoud wel elke reis is anders, en ook Jordanië is geen dag het zelfde.

3 Dag tot dag DAG 1 - AANKOMST IN AMMAN Vlucht naar het nieuwe Queen Alia airport, de trots van het land. Bij aankomst, na de douane, staat iemand klaar om je naar Amman city te brengen. Het visum hebben we al voor je aangevraagd. Bagage oppakken en dan is het nog zo'n 50 minuten naar het hotel in het centrum van de stad. DAG 2 - EXCURSIE NAAR JERASH EN DODE ZEE De ochtend is gereserveerd voor de opgravingen van Jerash. Alhoewel er minder dan de helft van deze Grieks- Romeinse stad is blootgelegd krijg je toch een goede indruk van het leven rond het begin van onze jaartelling. In de middag is het tijd voor de Dode Zee. Het zoutgehalte in het water is zo hoog dat je er in kunt drijven. Na alle drukte thuis, heb je wel een relaxmomentje verdiend. Ook kun je je insmeren met modder uit het zoute water, even laten intrekken en je hebt een huidje als een perzik. Voor wie genoeg heeft van het zoute water is er een zoetwaterzwembad. De avond vul je zelf in; de goudsouk, het Romeinse Theater, de Old City? Wil je de lokale keuken leren kennen? Al-Quds en Jabri, zijn klassieke restaurants die heel goed weten wat ze je voor moeten zetten. DAG 3 - VIA DE KING'S HIGHWAY NAAR DANA Bye, bye Amman. Je wordt opgehaald en rijdt over de mooiste route naar het zuiden: de King s Highway. Onderweg bezoek je onder andere Mount Mozes en Madaba waar de oudste mozaïekkaart van Palestina ligt. De weg voert door een woest berglandschap met diepe kloven. De meest fascinerende canyon in de regio is de Wadi Mujib, Na het kruisvaarders-kasteel in Kerak bekeken te hebben kom je uiteindelijk aan bij het hotel in Dana. Opnieuw realiseer je je dat je ver van huis bent. DAG 4 - WANDELEN VAN DANA RICHTING FEYNAN Vanuit het eeuwenoude dorp kun je al vroeg starten met de uitgezette trekking over een slingerpad naar de bodem van de vallei. Omringd door granieten rotswanden volg je de pijlen. Het gevarieerde landschap herbergt talloze planten en dierensoorten en is een paradijs voor vogelliefhebbers! Je passeert verlaten dorpjes en kleurrijke rotspartijen.

4 DAG 5 - WANDELEN IN FEYNAN EN NAAR WADI MUSA Er is vandaag nog tijd om te wandelen voordat je s middags naar Wadi Musa vertrekt. In de komende drie nachten slaap je in het plaatsje Wadi Musa, aan de rand van Petra. De avond kan gebruikt worden voor een bezoek aan een van de lokale badhuizen. Of relax je liever met een waterpijp met geurende appeltabak? Ook dat is mogelijk. DAG 6 - PETRA Probeer vandaag vroeg naar Petra te gaan zodat je van de stilte en kleurenpracht in de kloof kunt genieten vóór de grote groepen binnenkomen. Petra is natuurlijk dé toeristenstrekpleister van Jordanië, maar er zijn toch nog genoeg plekjes om rustig van de omgeving te genieten. Voordat je oog in oog staat met het beroemde Schathuis (ook wel al Khazne genoemd) heb je op de weg ernaartoe al heel wat moois gezien. En dan te bedenken dat de hele dag nog voor je ligt om al het andere te zien! Zo kun je ervoor kiezen door het dal verder te wandelen, of om naar de Hoge Offerplaats te lopen. Of ga je linea recta naar het Klooster waar je een schitterend uitzicht over de Wadi Araba hebt? Gelukkig heb je morgen ook nog de gelegenheid om op deze site rond te dwalen. DAG 7 - EXTRA DAG PETRA Er zijn vast nog wel plekjes in Petra die je wat beter wilt bekijken. Er is genoeg te zien en te wandelen en ook zijn er terrasjes waar je heerlijk van het uitzicht kunt genieten. Dan is er ook nog het minder bekende 'Little Petra'. Omdat bijna alle mensen maar één, of twee nachten in Petra slapen, komen de meesten hier niet aan toe. De extra dag bied je de gelegenheid ook hier een kijkje te nemen, en er is altijd wel een bedoeïen te vinden die je er wil rondleiden. DAG 8 - WADI RUM In een uurtje rijd je 's ochtends een stukje noordwaarts over de Desert Highway, naar het ruige landschap van de Wadi Rum woestijn waar je twee dagen tussen grillige zandsteenformaties zult wandelen. Daar aangekomen begint de tocht met een lokale bedoeïen. Via de Lawrence Canyon bereik je de lunchplek. Na wat gerelaxt te hebben gaat het verder tussen hoge bergen, onderweg genietend van al het moois om je heen en de oorverdovende stilte... Aan het einde van de middag word je begroet in het 'camp' waar de bagage inmiddels is aangekomen. Nu kun je genieten van een welverdiende bedoeïenenmaaltijd. Er wordt overnacht onder de sterrenhemel.

5 DAG 9 - WANDELEN IN WADI RUM Ook vandaag trek je nog door dit bizarre landschap. Veel rood zand, geweldige panorama s en Nabateese inscripties, staan je vandaag te wachten. Vroeg in de middag ben je terug bij het kamp waar we je midden in de woestijn toch een 'douche' kunt nemen. Het woestijnavontuur kan worden afgesloten met een met een facultatieve jeeptocht waarbij je het gebied nóg beter leert kennen. s Avonds nog één keer genieten van gastvrijheid van de bedoeïenen en de schitterende sterrenlucht. DAG 10 EN 11 - AQABA Vandaag word je naar Aqaba gereden. Tijd om het roze stof van je af te spoelen in de altijd aangename water van de Rode Zee. Voor het snorkelen of duiken tussen het koraal moet je zo n 10 kilometer verderop zijn, richting Saudi Arabië. De hotelreceptie kan het vervoer ernaartoe regelen. Verder is Aqaba een prima plek om een dag door te brengen. Als je niet van zwemmen houdt, maar toch het onderwaterleven wilt bewonderen kun je met een glasbootje het water op of je neemt een taxi naar het aquarium. Tegenwoordig is er zelfs een onderwaterboot. Voor de souvenirjagers zijn er in het stadje volop winkeltjes. en je kunt er genieten in een van de vele restaurants waar meestal ook verse vis op het menu staat. DAG 12 - TERUGVLUCHT Vroege transfer naar het vliegveld van Aqaba voor de binnenlandse vlucht met Royal Jordanian naar Amman. Na een overstap vlieg je vervolgens door naar Amsterdam (of welke andere plaats ook gewenst is).

6 Praktische info Vervoer Tijdens deze reis is er sprake van eigen vervoer, auto met chauffeur die rijdt. Op reisdagen wordt er tussen de 4 en 6 uur per traject afgelegd. Vlucht Gevlogen wordt met Royal Jordanian (rechtstreekse vlucht Amsterdam - Amman) op woensdag of zaterdag Heen RJ 152 Amsterdam Amman Terug RJ 3309 Aqaba Amman RJ 151 Amman Amsterdam Accommodatie U verblijft in kleinschalige hotels. Houd er wel rekening mee dat in Jordanië niet dezelfde maatstaven gelden als in Nederland. De hotelkamers hebben minimaal een eigen douche/toilet en airconditioning. In Wadi Rum wordt tijdens deze reis in het natuurpark verscholen Bedouin Camp geslapen. Eten De reis is inclusief ontbijt en vol pension in de Wadi Rum woestijn. Lunchen gebeurt soms onderweg. Voor het avondeten wordt er meestal een suggestie gedaan voor een bepaald restaurant. Gemiddelde kosten voor een avondmaaltijd mogen niet veel hoger zijn dan zo'n 12,- p.p. Tijdsverschil Het is in Jordanië 1 uur later dan in Nederland. Klimaat De beste tijd om te reizen in is het voor- en najaar, dan is het klimaat op zijn best. In de winter is de temperatuur echter nog steeds aangenaam. In de avond koelt het flink af. De zomermaanden juni, juli en augustus zijn warm. Toch is de hitte draaglijk in deze tijd. De droge lucht zorgt voor een lagere gevoelstemperatuur dan de thermometer aangeeft. Als je vroeg in de ochtend op pad gaat en het 's middags rustig aan doet, dan is reizen in de zomer goed te doen. In de zomer zal het aanzienlijk minder druk zijn bij de vele bezienswaardigheden. Bekijk deze website voor het weerbericht:

7 Programma Het programma wordt zoveel mogelijk aangehouden als is aangegeven; het kan echter voorkomen dat er toch afwijkingen zijn b.v. dat een programma onderdeel in de middag wordt afgewerkt i.p.v. in de ochtend, of op een andere dag. Soms zijn deze wijzigingen pas tijdens de reis bekend, een enkele maal al voordat de reis begint. Van wezenlijke wijzigingen die bekend zijn voor de reis wordt van te voren melding gemaakt. Reisdocumenten Het visum voor Jordanië wordt voor u aangevraagd en door onze lokale partners van tevoren geregeld. Het is niet nodig om het paspoort op te sturen, ook worden hier geen pasfoto's gevraagd. Ongeveer een week voor vertrek wordt het e-ticket toegestuurd. Bagage Kan het best mee genomen worden in een niet té grote koffer, of rugzak. Naast je normale reisbagage (max. 20 kilo) en een reisgids over Jordanië, zie onze literatuurlijst, verdient het aanbeveling de volgende artikelen mee te nemen: * geldbuidel (b.v. voor op de heup, of onder je kleren) * zonnebril, iets voor op het hoofd tegen de zon, zonnecrème * oordopjes, wekker, zaklamp, reserve batterijen * imodium (anti-diarree-middel) en/of entosorbine * slippers (strand, douche) * zwemkleding (snorkelspul * handdoek * lakenzak (voor woestijnovernachting) * keeltabletten (airconditioning slaat op de keel) * reisverzekering + kopie van de polis!! * EHBO-spulletjes, muggenolie * (warme)trui/vest/jas; 's avonds en s ochtends vroeg kan het fris zijn * wandelschoenen * evt. sjaal tegen het stof Excursies Alle belangrijke excursies zijn bij de reis inbegrepen! Entrees zijn niet bij de totaalsom inbegrepen. Geld De munteenheid in Jordanië is de Jordaanse Dinar (JD). Bekijk voor de actuele koers:

8 . Neem geen dinars mee vanuit Nederland, de koers is dan erg ongunstig. Het beste om mee te nemen zijn cash euro s (of dollars). Zorg er in ieder geval voor ongeveer 150,- contant, in papiergeld, bij je te hebben. In Jordanië is het goed mogelijk om te 'pinnen' de beperking "Europa" moet dan opgeheven worden. En dat de pinpas alleen werkt bij banken met het maestro logo. et is handig om gezamenlijk een fooienpot te maken. De ervaring heeft ons geleerd dat dit iedereen veel gemak oplevert. Communicatie Mobiel telefoneren kan in Jordanië bijna overal. Op veel plaatsen en in de meeste hotels is WiFi. Gezondheid Vaccinaties zijn niet verplicht. Wie absoluut geen risico wil nemen wordt vaccinaties DTP, tyfus en Hepatitis A aangeraden. Vaccinaties en informatie hierover zijn te verkrijgen bij een lokale GGD of bij de eigen huisarts. Voor een advies per land kun je deze site bekijken: Vooral in de zomer verlies je veel vocht door transpiratie, in combinatie met reizigersdiarree kan dit uitdroging veroorzaken. Aangeraden wordt om altijd een fles water bij je te dragen en zo vaak mogelijk te drinken. Kleding Als gast in een land worden lokale gebruiken graag gerespecteerd. In de toeristische plaatsen kun je je net zo kleden als bij ons. Korte broeken en hemdjes kunnen voor zowel vrouwen als mannen niet in de steden en dorpen, maar zijn in bv. Petra wel toegestaan. Wordt er een moskee bezocht dan is gepaste kleding wel noodzakelijk, vrouwen kunnen voor de zekerheid een hoofddoek meenemen. In het voor- en najaar kan een trui of vest s avonds aangenaam zijn. Voltage Het voltage in Jordanië is 220 volt. Naast onze eigen stekkers (in de meeste hotels) zijn in enkele hotels de Zuid- Europa en Groot-Brittanië stekkers noodzakelijk. Zie ook: Ramadan De Ramadan heeft voor Westerse toeristen leuke en minder leuke kanten. Waar je in de praktijk mee te maken krijgt is het volgende: overdag is het zeer aan te raden niet (te opzichtig) in het openbaar te eten en te drinken en overdag zal het overal wat rustiger zijn. s Avonds is het juist drukker, er heerst dan een uitgelaten stemming, vooral in de buurt van moskeeën. De openingstijden kunnen aangepast zijn en restaurants kunnen overdag gesloten zijn. Verder zal men in de landen waar alcohol geschonken wordt, ook s avonds terughoudender zijn. Musea, kantoren en banken zijn vaak s middags gesloten. De sites zijn o.h.a. wel geopend. Tegen zonsondergang kan het moeilijk zijn een taxi te krijgen omdat iedereen dan op tijd naar huis wil om te eten.

9 Tijdens de Ramadan wordt extra gelet op gepaste kleding. Wij bieden geen reizen aan tijdens de Ramadan. Tijdsverschil Het is in Jordanië 1 uur later dan in Nederland. Links De volgende websites geven informatie over diverse aspecten van Jordanië (cultuur, natuur, reizen, politiek, praktische tips, etc.): * * Streetviews Jordan Tot slot We proberen alle reizen uit te voeren conform de verwachtingen die je redelijkerwijs van deze reizen mag hebben. Door de bestemmingen die wij aandoen hebben de reizen een avontuurlijk karakter. Dingen veranderen in de loop van het seizoen, visumregels worden aangescherpt, plotseling is er sprake van een onvoorziene belasting, toeslag, etc. Ook kennen we niet alle hotelkamers van de hotels die tijdens de reis gebruikt worden en weten we soms niet van te voren in welke bus gereden gaat worden. Zijn er feiten of dingen die tijdens de reis echt anders zijn dan je op grond van onze informatie mocht verwachten, laat dit dan duidelijk en tijdig, d.w.z. tijdens de reis weten, eerst aan de direct betrokkene(n), als dat niet baadt aan het kantoor in Nederland. Soms is er enkel sprake van miscommunicatie en kan er met weinig moeite een probleem worden verholpen.

10 Accommodatie We verblijven over het algemeen in kleinschalige hotels. De hotelkamers hebben waar nodig A.C. en beschikken over een eigen badkamer, soms balkonnetje, dakterras, of tuin. Een eenpersoonskamer is tegen meerprijs boekbaar. Alle hotels beschikken over WiFi, waarvan gratis gebruik gemaakt kan worden. Hier een impressie van de hotels die doorgaans worden gebruikt. Hotel selectie Amman - Belle Vue Hotel Ruime kamers en Mooi (uit) Zicht op de stad die in cirkels is gebouwd. Maar het hotel heeft bovenal een gunstige ligging namelijk op loopafstand van het populaire Rainbouw Street. Rainbouw Street is de straat waar het allemaal gebeurt, restaurantjes, koofshops, patisserieën, waterpijpje Modern, strak, schoon, spik en span. Een prima start voor een rondreis door Jordanië. Wadi Rum - Al Zaweideh camp Na het uitzoeken van een slaapcabine in één van de zwarte geitenharen bedoeïenententen en het drinken van een glaasje bedoeïenenthee heb je de mogelijkheid de woestijn met haar grillige rotsformaties te voet, per kameel of per terreinwagen te verkennen. s Avonds eet je zarb een traditioneel gerecht, waarna bij een kampvuur klassieke Arabische liederen voor je worden gezongen. Wil je in de nacht in een duizend sterren hotel doorbrengen, slaap dan buiten.

11 Feynan -Feynan ecolodge Deze eco lodge is zo eco als mogelijk, elektrische tijd vind je enkel op de badkamer, vegetarisch eten (wat de pot schaft) bij kaarslicht, alleemaal zonnepanelen en zonneboilers. Rusige mooie kamers met dit uitzicht, waarvan een flink aantal met balkon. Wandelen in de omgeving en in de avond eerst op het dakterras genieten van de zonsondergang en later van een volle sterrenhemel. De lodge is enkel te boeken op basis van vol pension en door z n afgelegen ligging alleen wandelend, of per 4-wheel drive te bereiken. Volgens het National Geographic Traveler Magazin hoort ze tot de 25 beste ecolodges ter wereld. Aqaba - Ra'ed Suites Niet al te groot hotel met wel ruime kamers en zeer gunstige ligging. Op 10 minuten lopen van het strand en vijf minuten van de stadskern vol restaurantjes en terrasjes (voldoende afstand van 'nachtelijk vertier'). Vriendelijk en hulpvaardige receptie en prima ontbijt. Dat gratis WiFi aanwezig is en ook werkt, hoeft in Jordanië bijna niet meer vermeld te worden.

Jordanië 12 daagse individuele reis

Jordanië 12 daagse individuele reis Jordanië 12 daagse individuele reis Actieve Jordanië reis op individuele basis. Naast de klassieke sites als Petra en Jerash, ook ruimte en aandacht voor minder bekende natuurparken en twee volle nachten

Nadere informatie

Jordanië 9 daagse individueel

Jordanië 9 daagse individueel Jordanië 9 daagse individueel Individuele maatwerk reis Jordanië, die uitgebreid enook aangepast kan worden. Het land Jordanië heeft veel te bieden en is al vele jaren een veilige en vriendelijke reisbestemming

Nadere informatie

Jordanië 9 daagse individueel

Jordanië 9 daagse individueel Jordanië 9 daagse individueel Individuele maatwerk reis Jordanië, die uitgebreid en aangepast kan worden. Het land Jordanië heeft veel te bieden en is al vele jaren een veilige en vriendelijke reisbestemming

Nadere informatie

Jordanië 12 dagen actief

Jordanië 12 dagen actief Jordanië 12 dagen actief Actieve reis Jordanië. Naast de klassieke hoogtepunten als Petra en Jerash, ook aandacht en tijd tijdens deze groepsrondreis voor twee minder bekende natuurparken en extra lang

Nadere informatie

Jordanië 12 dagen actief

Jordanië 12 dagen actief Jordanië 12 dagen actief Actieve reis Jordanië. Naast de klassieke hoogtepunten als Petra en Jerash, ook aandacht en tijd tijdens deze groepsrondreis voor twee minder bekende natuurparken en extra lang

Nadere informatie

Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis

Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis Individuele reis door Jordanië en Egypte, waarbij aandacht voor één van de oude - en één van de zeven nieuwe wereldwonderen; de Egyptische piramides en Petra in

Nadere informatie

Praktische informatie fotoreis Marokko

Praktische informatie fotoreis Marokko Fotoreis Marokko van 27 oktober 2012 t/m 4 november 2012 Leuk dat je de tijd neemt om naar de vrijblijvende informatiemiddag vandaag te komen. Ik hoop je enthousiast te kunnen maken voor de fotoreis naar

Nadere informatie

Jordanië groepsreis 8 dagen

Jordanië groepsreis 8 dagen Jordanië groepsreis 8 dagen Groepsreis Jordanië, een van de landen waar de toerist al vele jaren een graag geziene gast is: Jordanië. Reis mee door het Hashemitisch Koninkrijk, de kroonjuweel van het Midden-Oosten.

Nadere informatie

Jordanië groepsreis 8 dagen

Jordanië groepsreis 8 dagen Jordanië groepsreis 8 dagen Groepsreis Jordanië, een van de landen waar de toerist al vele jaren een graag geziene gast is: Jordanië. Reis mee door het Hashemitisch Koninkrijk, de kroonjuweel van het Midden-Oosten.

Nadere informatie

Egypte 13 dagen met Rode Zee

Egypte 13 dagen met Rode Zee Egypte 13 dagen met Rode Zee Egypte op individuele basis langs levensader Nijl met Caïro als startplaats. De klassieke route met een duik in de Rode Zee als verfrissende afsluiting. Dag tot dag Overnachtingen

Nadere informatie

Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen

Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen DAG PROGRAMMA INCLUSIEF. Dag 1: Aankomst Amman Queen Alia International Airport.

Nadere informatie

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen.

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. 10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. ( 50,00 korting bij boeken voor 01 februari 2010!) Dag 1. Zaterdag

Nadere informatie

Ethiopië in vogelvlucht

Ethiopië in vogelvlucht Ethiopië in vogelvlucht Korte individuele Ethiopië privé reis met louter hoogtepunten; de grootste markt van Afrika, de uitgehakte kerken van Lalibela, baboons in het Simien Park en het Portugees erfgoed

Nadere informatie

13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen

13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen 13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen Dag 1. Aankomst in Queen Alia International Airport (QAIA). Achter de douane wordt u al opgewacht

Nadere informatie

Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen

Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen DAG PROGRAMMA INCLUSIEF. Dag 1: Aankomst Amman Queen Alia International Airport.

Nadere informatie

Ethiopië in vogelvlucht

Ethiopië in vogelvlucht Ethiopië in vogelvlucht Korte individuele Ethiopië privé reis met louter hoogtepunten; bekijk de uitgehakte kerken van Lalibela, spot baboons in het Simien Park en dwaal door het Potugees erfgoed in Gondar.

Nadere informatie

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie

Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg 9 2012DK ROOSENDAAL Nederland E-mailadres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte: 18-4-2013

Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg 9 2012DK ROOSENDAAL Nederland E-mailadres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte: 18-4-2013 Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg 9 2012DK ROOSENDAAL Nederland E-mailadres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte: 18-4-2013 Geachte mevrouw Jonker, Allereerst hartelijk dank voor uw interesse

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE

VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE JORDANIE VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE De uitdaging Deze uitdaging voert ons op de mountainbike door Jordanië, van de Dode Zee naar de Rode Zee, via een uitgekiende route, langs uitgelezen landschappen en

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Albanië 8 dagen groepsreis

Albanië 8 dagen groepsreis Albanië 8 dagen groepsreis Albanië groepsreis. Grieken, Romeinen en Ottomanen hebben hier hun sporen achter gelaten en dat verklaart het grote aantal UNESCO sites dat Albanië rijk is. Albanië deelt deze

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis in Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa - Khao Yai NP

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30.

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30. Dolphin Suites Algemeen Dolphin Suites heeft in maart 2009 haar deuren geopend. Een modern design hotel geheel toegankelijk voor mensen met een beperking. Het hotel bestaat uit 12 ruime suites, 1 studio

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Rondreizen / Oceanië / Nieuw-Zeeland Code 277330 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Prachtige verlenging vanuit Christchurch op het

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Botswana-Namibie Noord

Botswana-Namibie Noord Botswana-Namibie Noord Dag 1 Namibie De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping niet ver

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Verslag individuele studiereis Jordanië 30-03-2012/ 07-04-2012

Verslag individuele studiereis Jordanië 30-03-2012/ 07-04-2012 Verslag individuele studiereis Jordanië 30-03-2012/ 07-04-2012 Even voorstellen: Mijn naam is Elke van den Broek en ik ben al 4,5 werkzaam bij Holland International Reisbureau Valkenswaard. In maart 2012

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Algemeen Ben je op zoek naar rust en wil je het echte Zweden ontdekken Dan is dit hotel in Dalarna een geweldige plek! Het Stiftsgården Hotel heeft een prachtige ligging

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Macedonië: Parel van de Balkan

Macedonië: Parel van de Balkan Ontdek Macedonië op deze unieke 15-daagse rondreis Nieuw bij Macedonia Travel Company in 2010! Een unieke rondreis door dit prachtige land. In samenwerking met lokale gidsen ontdekt u de mooiste, culturele

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Yomads - Nieuw Zeeland, 12 dagen

Yomads - Nieuw Zeeland, 12 dagen Rondreizen / Oceanië / Nieuw-Zeeland Yomads - Nieuw Zeeland, 12 dagen Code 950060 R Internationale groep unique travel experiences for the 20s and 30s, rondreis langs cabins en lodges Zie www.yomads.com

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie