Depositoreglement van Stichting Depositofonds De Laatste Eer Assen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Depositoreglement van Stichting Depositofonds De Laatste Eer Assen"

Transcriptie

1 Depositoreglement van Stichting Depositofonds De Laatste Eer Assen Artikel 1 Doel en werkzaamheden Stichting 1.1 De stichting Stichting Depositofonds De Laatste Eer Assen., gevestigd te Assen, hierna te noemen: de Stichting, is een stichting die tot enig doel heeft het reserveren en/of opbouwen van een beschikbaar bedrag door middel van storting(en) en bij te schrijven rente, om bij overlijden van de Deposant de kosten van de door het uitvaartbedrijf van DLEA te verzorgen uitvaart geheel of gedeeltelijk te kunnen voldoen. 1.2 Dit reglement is van toepassing op de rechtsverhouding tussen de Stichting en de Deposanten en op alle door de Stichting voor of ten behoeve van haar Deposanten verrichten diensten en te leveren zaken. Naast dit reglement zijn van toepassing de Statuten en eventuele Nadere Reglementen. Indien strijdigheid bestaat tussen één of meer bepalingen in voornoemde documenten, is de volgorde waarin de documenten bepalend zijn als volgt: 1) Statuten; 2) Deposito Reglement; 3) Nadere Reglementen. 1.3 De Stichting is een onafhankelijke stichting. Zij zal de door Deposanten aan haar verstrekte gelden (doen) bewaren bij een in Nederland erkende bankinstelling. De Stichting is zelf dus geen bank. Het Depositogarantiestelsel is niet van toepassing. Wanneer de Stichting de aan haar toevertrouwde gelden belegt zijn de beleggingen van de Stichting ethisch verantwoord en hebben deze een laag risicoprofiel. De Stichting maakt voor het doen van beleggingen gebruik van een professionele organisatie. Artikel 2 Definities Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld hebben met een hoofdletter geschreven begrippen in dit reglement de navolgende betekenis: Bestuur: Het bestuur van de Stichting. Deelname: Deelname door een Deposant in het Depositofonds

2 Depositofonds: Het door de Stichting beheerde fonds waarvan de gelden worden gehouden op de Depositorekening ten behoeve van de Deposanten. Depositorekening: De door de Stichting gehouden depositorekeningen waarop de gelden ten behoeve van de Deposanten worden gehouden. Deposant: De Verzekerde ten behoeve van wie de op de Depositorekening een bedrag ter dekking van de kosten van de uitvaart wordt gehouden. Deposito Aanspraak: Het bedrag dat in geval van overlijden beschikbaar is voor het verzorgen van de uitvaart van de Deposant door het uitvaartbedrijf van DLEA. DLEA: De Onderlinge Uitvaartvereniging De Laatste Eer U.A., gevestigd te Assen, ingeschreven in het handelsregister onder nummer Statuten: De statuten van de Stichting. Stichting: Stichting Depositofonds De Laatste Eer Assen, gevestigd te Assen. Verzekerden: Diegenen die lid zijn van DLEA en derhalve verzekerd zijn voor de kosten van hun uitvaart of de gezinsleden van het lid die op verzoek van het lid als zodanig zijn opgenomen in de administratie van DLEA en ten behoeve van welke gezinsleden een afzonderlijke Deposito Aanspraak is gestort. Artikel 2 Deposito 2.1 Nadat namens de Verzekerde een aanvraag voor deelname in het Depositofonds en deze aanvraag door het Bestuur is goedgekeurd ontvangt verzekerde een bevestiging van deelname waarop de met de Verzekerde overeengekomen Deposito Aanspraak is vermeld. 2.2 Het met de Deposito Aanspraak corresponderende bedrag dient door de Verzekerde binnen de met het Bestuur overeengekomen termijn(en) te worden overgemaakt op de Depositorekening. Zolang het gehele bedrag van de Deposito Aanspraak nog niet is gestort is de Deposito Aanspraak beperkt tot de gedane storting(en).

3 2.3 De Deposant ontvangt een bewijs van de stortingen en van de Deposito Aanspraak. 2.4 De minimale en maximale inleg in het Depositofonds worden door het Bestuur bepaald. Stortingen worden gedaan door overschrijving op de rekening van het Depositofonds, door contante betaling (of pinnen) tegen afgifte van een kwitantie of door machtiging voor een éénmalige incasso. 2.5 De Deposant ontvangt jaarlijks een overzicht waarop de Deposito Aanspraak is vermeld. Het overzicht omvat het oude saldo, het nieuwe saldo en de aard van eventuele mutaties. Artikel 3 Rente 3.1 Het bestuur zal jaarlijks, op 31 december, rente toevoegen aan de Deposito Aanspraak volgens het systeem rente op rente. Het rentepercentage wordt door het Bestuur vastgesteld en is ten minste gelijk aan het door de bank voor het betreffende jaar aan het Bestuur opgegeven rendement. Bij periodieke stortingen zal de Deposito Aanspraak van één januari van het jaar van rentevaststelling uitgangspunt zijn. De rente wordt niet uitgekeerd, maar toegevoegd aan de Deposito Aanspraak. 3.2 Bij de berekening van de bij te schrijven rente gaat het Bestuur uit van 52 renteweken. Een renteweek loopt van zondag tot en met zaterdag. De eerste renteweek volgt direct op de week waarin het bedrag van de Deposito Aanspraak is bijgeschreven op de Depositorekening. Rentebijschrijving wordt gedaan uiterlijk tot en met de week waarin de Deposant overlijdt of tot de week waarin het gehele bedrag wordt gerestitueerd. Artikel 4 Besteding van de Deposito Aanspraak 4.1 De Deposito Aanspraak kan enkel worden aangewend voor het vergoeden van gemaakte kosten voor de uitvaart dan de Deposant voor zover deze kosten zijn gemaakt door het uitvaartbedrijf van DLEA of een door DLEA aangewezen andere partij. Wanneer de uitvaart door een ander dan het uitvaartbedrijf van DLEA of een door DLEA aangewezen andere partij wordt verzorgd, zal geen uitkering van de Deposito Aanspraak plaatsvinden en vervalt deze aan de Vereniging.

4 4.2 In geval van overlijden van de Deposant dient dit overlijden onverwijld aan DLEA kenbaar te worden gemaakt. DLEA stelt de Stichting dan van het overlijden op de hoogte. DLEA zal alsdan haar eigen uitvaartbedrijf inzetten die de uitvaart overeenkomstig de wensen van de Verzekerde zal verzorgen. 4.3 Vergoeding van de kosten vind plaats na ontvangst van een uittreksel uit het overlijdensregister. 4.4 Vergoeding van de kosten vind plaats tot ten hoogste het bedrag van de Deposito Aanspraak. Deze vergoeding wordt voldaan in aanvulling op het verzekerd bedrag onder de met DLEA afgesloten verzekeringspolis. 4.5 Wanneer na betaling van de kosten van de uitvaart nog een bedrag resteert kan dit bedrag in overleg met het Bestuur worden aangewend ter dekking van overige uitvaart gerelateerde kosten. Te denken valt aan een urn of een gedenksteen. Wanneer er geen overige uitvaart gerelateerde kosten zijn of na die betaling alsnog een bedrag resteert wordt dat bedrag aan de nabestaanden betaald, tot een maximum van 500,-. Een eventueel restant vervalt aan DLEA. Artikel 5 Restitutie/Opname Saldo 5.1 Bij het in leven zijn van de Deposant is het opnemen van de Deposito Aanspraak, zowel geheel als gedeeltelijk, uitgesloten. Door deelneming wordt afstand gedaan van ieder recht op uitkering in geld, met uitzondering van het bepaalde in artikel 4.5 hierboven en de hierna in 5.2 genoemde, limitatief opgesomde uitzonderingen. 5.2 Als uitzondering kan de Deposant/diens erfgenamen verzoeken de Deelname te beëindigen en het saldo aan hem / hen te doen uitkeren in geval: - Van emigratie; - Van verhuizing naar een plaats buiten het verzorgingsgebied van DLEA; - Waarin door omstandigheden geen uitvaart plaats heeft gevonden/kan plaatsvinden; - Waarin door de rechtbank verklaard is dat Deposant vermist is en het vermoeden van overlijden bestaat.

5 Het verzoek van de Deposant(e) of diens nabestaanden moet vergezeld gaan met voldoende bewijsstukken en zal slechts worden ingewilligd nadat ten genoegen van het Bestuur de genoemde omstandigheid is aangetoond. Restitutie aan erven kan pas plaatsvinden na overleg van een verklaring van erfrecht, waaruit blijkt dat zij de wettige erven zijn. Artikel 6 Einde Deposito en samenhang Lidmaatschap 6.1 Alleen Verzekerden kunnen Deposant zijn. 6.2 Wanneer de verzekering bij DLEA eindigt als gevolg van opzegging door het Lid of als gevolg van royement eindigt ieder recht op de Deposito Aanspraak en vervalt de Deposito Aanspraak aan DLEA, behalve wanneer de opzegging of beëindiging voornoemd het gevolg is van een van de in artikel 5.2 genoemde omstandigheden. Artikel 7 Slotbepalingen 7.1 Alle mededelingen van de Stichting gericht aan het laatste door Deposant opgegeven adres, worden geacht deze te hebben bereikt. Deposant is gehouden eventuele adreswijzigingen binnen 14 dagen schriftelijk door te geven aan DLEA. 7.2 De Stichting heeft het recht al haar rechten en verplichtingen uit de overeenkomst voortvloeiende over te dragen aan een opvolger, mits deze opvolger treedt in alle rechten en verplichtingen jegens de Deposant en de overgang plaatsvindt in verband met de overdracht van de onderneming of een deel daarvan. 7.3 De persoonsgegevens en andere gegevens die door Deposant worden overlegd, worden door de Stichting verwerkt ten behoeve van het aangaan en uitvoeren van de overeenkomst en het beheren van daaruit voortvloeiende relaties, het voorkomen en bestrijden van fraude, het uitvoeren van activiteiten gericht op uitbreiding van de dienstverlening en vergroting van relatiebestand en het voldoen aan wettelijke verplichtingen. 7.4 In het geval van discussie over (de hoogte van) de Deposito Aanspraak is de administratie van de Stichting bepalend, behoudens door de Deposant of diens erfgenamen te leveren tegenbewijs.

6 7.5 Wanneer een Deposant klachten heeft met betrekking tot de Stichting kan deze zich met die klachten wenden tot het Bestuur. Klachten kunnen schriftelijk worden ingediend op het adres 7.6 DLEA is aangesloten bij de klachtenregeling van het Kifid. Voor informatie over de klachtenregeling verwijst DLEA naar Alle geschillen die naar aanleiding van of met betrekking tot het Depositofonds mochten ontstaan, worden in eerste instantie beslecht door de bevoegde rechter van de rechtbank Noord Nederland, locatie Assen, tenzij op grond van dwingendrechtelijke bepalingen ter bescherming van consumenten een andere rechter bevoegd is. In dat geval zal die bevoegde rechter het geschil in eerste instantie beslechten.

Algemene voorwaarden van de Onderlinge Uitvaartvereniging De Laatste Eer U.A. Assen

Algemene voorwaarden van de Onderlinge Uitvaartvereniging De Laatste Eer U.A. Assen Algemene voorwaarden van de Onderlinge Uitvaartvereniging De Laatste Eer U.A. Assen Artikel 1 Inleiding De Laatste Eer U.A., gevestigd te Assen, hierna te noemen: DLEA, is een coöperatieve vereniging die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden bij een storting in het Monuta Uitvaartfonds B.V. (MU16-900)

Algemene Voorwaarden bij een storting in het Monuta Uitvaartfonds B.V. (MU16-900) Algemene Voorwaarden bij een storting in het Monuta Uitvaartfonds B.V. (MU16-900) Inhoudsopgave Het afsluiten van een uitvaartfonds 1 hoe neemt de contractant deel aan het uitvaartfonds?... 2 2 wat zijn

Nadere informatie

OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE. De ondergetekenden:

OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE. De ondergetekenden: OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE De ondergetekenden: 1. De Stichting DRENTSE ENERGIE ORGANISATIE, gevestigd te (9405 BJ) Assen aan de Westerbrink 1, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening BND.VW.ULR.19042018 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als u beschikte over een Allianz Plus Uitkerende Lijfrenterekening die

Nadere informatie

Depositosparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen

Depositosparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen Productvoorwaarden Depositosparen Artikel 1 Definities In deze Productvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Algemene Bankvoorwaarden: de Algemene Bankvoorwaarden, op 27 juli 2009 door de Nederlandse Vereniging

Nadere informatie

Reglement Oudedagsvoorziening Auteurs Vereniging Buma

Reglement Oudedagsvoorziening Auteurs Vereniging Buma Reglement Oudedagsvoorziening Auteurs Vereniging Buma Definities AOW-gerechtigde leeftijd De pensioengerechtigde leeftijd als bedoeld in artikel 7a van de Algemene Ouderdomswet. Auteur De natuurlijke persoon

Nadere informatie

AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening. Voorwaarden

AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening. Voorwaarden AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening Voorwaarden Voorwaarden AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening De AEGON Direct uitkerende lijfrenterekening is een geblokkeerde spaarrekening. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Overweegt u lid te worden van Zeeuwind of heeft u zojuist de beslissing genomen om lid te worden? Dan levert u samen met onze andere leden een

Overweegt u lid te worden van Zeeuwind of heeft u zojuist de beslissing genomen om lid te worden? Dan levert u samen met onze andere leden een Welkom bij Zeeuwind Overweegt u lid te worden van Zeeuwind of heeft u zojuist de beslissing genomen om lid te worden? Dan levert u samen met onze andere leden een bijdrage aan het verduurzamen van Zeeland.

Nadere informatie

I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven.

I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven. Algemene Voorwaarden van DijkmansBergJeths Advocaten I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven. 2. Deze Algemene

Nadere informatie

DLE Uitvaartverzekering ALGEMENE VOORWAARDEN SENIORENVERZEKERING. Premievervaldag: De uiterlijke dag waarop de verschuldigde premie moet zijn betaald;

DLE Uitvaartverzekering ALGEMENE VOORWAARDEN SENIORENVERZEKERING. Premievervaldag: De uiterlijke dag waarop de verschuldigde premie moet zijn betaald; DLE Uitvaartverzekering ALGEMENE VOORWAARDEN SENIORENVERZEKERING Versie DLE-S12-12 Inhoud 1. Definities 2. De verzekeringsovereenkomst 3. Aanvang dekking 4. Premiebetaling 5. Uitkeringen en aanspraken

Nadere informatie

Productvoorwaarden. Depositosparen. Artikel Datum 1 april 2018

Productvoorwaarden. Depositosparen. Artikel Datum 1 april 2018 Productvoorwaarden Depositosparen Artikel 1589-40.1804 Datum 1 april 2018 pagina Depositosparen 1 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Deposito openen 3 4 Herroepingsrecht / bedenktijd 4 5 Tenaamstelling 4 6

Nadere informatie

OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC. De ondergetekenden:

OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC. De ondergetekenden: OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC De ondergetekenden: 1. De Stichting Parkmanagement Coevorden, gevestigd te Coevorden aan de Monierweg 12, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ONDERLINGE UITVAARTVERENIGING "VEENDAM-WINSCHOTEN EN OMSTREKEN" U.A.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ONDERLINGE UITVAARTVERENIGING VEENDAM-WINSCHOTEN EN OMSTREKEN U.A. HUISHOUDELIJK REGLEMENT ONDERLINGE UITVAARTVERENIGING "VEENDAM-WINSCHOTEN EN OMSTREKEN" U.A. Artikel 1 In de navolgende artikelen wordt verstaan onder de Vereniging: Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten

Nadere informatie

Reglement Pensioenbeleggen Legends Fund

Reglement Pensioenbeleggen Legends Fund Reglement Pensioenbeleggen Legends Fund Artikel 1 Definities 1.1 In de Overeenkomst wordt verstaan onder: a. Deelnemer: de persoon op wiens naam Participaties worden geadministreerd onder de voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Timmer & Hoesenie Advocatuur: een samenwerkingsverband van de zelfstandig werkende advocaten mr. L.A.E. Timmer en mr.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

Voorwaarden Koopsom Garantie Polis

Voorwaarden Koopsom Garantie Polis Voorwaarden Koopsom Garantie Polis ABN AMRO Levensverzekering N.V. Deze voorwaarden beschrijven uw verzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit op de einddatum of bij eerder overlijden van de verzekerde.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Natura verzekeringen

Algemene voorwaarden - Natura verzekeringen Polisvoorwaarden: MV-99-100 Algemene voorwaarden - Natura verzekeringen Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Algemeen

Nadere informatie

Productvoorwaarden Lijfrente Opbouwrekening

Productvoorwaarden Lijfrente Opbouwrekening Particulier Banksparen Productvoorwaarden Lijfrente Opbouwrekening 1 Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder a Bank RegioBank N.V., statutair gevestigd te Utrecht. b Lijfrente Deposito De geblokkeerde

Nadere informatie

*5070-1268740* OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER

*5070-1268740* OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER *5070-1268740* OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER 1. De Stadsbank Oost Nederland, gevestigd te Enschede, Spelbergsweg 35, hierna te noemen de budgetbeheerder, en 2. Naam: Geboren: wonende te: hierna (indien

Nadere informatie

Voorwaarden Koopsom Garantie Polis

Voorwaarden Koopsom Garantie Polis Voorwaarden Koopsom Garantie Polis ABN AMRO Levensverzekering N.V. Deze voorwaarden beschrijven uw verzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit op de einddatum of bij eerder overlijden van de verzekerde.

Nadere informatie

REGLEMENT BELEGGERSGIRO HJCO. vastgesteld op 24 juli 2014

REGLEMENT BELEGGERSGIRO HJCO. vastgesteld op 24 juli 2014 REGLEMENT BELEGGERSGIRO HJCO vastgesteld op 24 juli 2014 1. Definities 1.1. In dit reglement beleggersgiro HJCO wordt verstaan onder: AFM : de Stichting Autoriteit Financiële Markten; Bankrekening : de

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer, en mr.

Nadere informatie

SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN

SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan SCHERP LEGAL verstrekte en door SCHERP LEGAL aanvaarde opdrachten, waaronder begrepen

Nadere informatie

Overeenkomst van Lidmaatschap Coöperatieve Windenergie Vereniging Kennemerwind Volksmolen U.A.

Overeenkomst van Lidmaatschap Coöperatieve Windenergie Vereniging Kennemerwind Volksmolen U.A. Ondergetekenden: 1. De heer/mevrouw... met adres... postcode... te..., hierna te noemen het Lid ; en 2., statutair gevestigd te, met adres Stationsplein 99 kantoor 289 1703 WE, te, en ingeschreven in het

Nadere informatie

RendementPlan. Algemene Voorwaarden

RendementPlan. Algemene Voorwaarden RendementPlan Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. AEGON : AEGON Bank N.V.; b. AEGON Beleggingsrekening : een AEGON Beleggingsrekening als

Nadere informatie

Oosterhoutse Nieuwe Energie Coöperatie U.A.

Oosterhoutse Nieuwe Energie Coöperatie U.A. Oosterhoutse Nieuwe Energie Coöperatie U.A. Huishoudelijk Reglement Artikel 1: Algemeen 1.1 De Oosterhoutse Nieuwe Energie Coöperatie U.A. [hierna: de coöperatie] is gevestigd te Oosterhout en opgericht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Smidt & Kuin bewindvoering augustus 2008.

Algemene Voorwaarden Smidt & Kuin bewindvoering augustus 2008. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Cliënt : De natuurlijke persoon die door de rechter onder bewind wordt gesteld en/of op basis van een vrijwillig gesloten overeenkomst een

Nadere informatie

Voorwaarden Groen deposito. Oktober 2018

Voorwaarden Groen deposito. Oktober 2018 Voorwaarden Groen deposito Oktober 2018 Algemeen Moneyou B.V. heet in deze voorwaarden ook Moneyou en wij; is een 100%-dochter van ABN AMRO Bank N.V.; biedt via haar website aan: eigen producten (waarvan

Nadere informatie

KAS BEWAARDER KLANTENVERMOGEN BND B.V.

KAS BEWAARDER KLANTENVERMOGEN BND B.V. KAS BEWAARDER KLANTENVERMOGEN BND B.V. OVEREENKOMST VAN BEHEER EN BEWARING INZAKE BELEGGINGSFONDS INHOUDSOPGAVE Artikel Pagina Artikel 1 Algemeen... 3 Artikel 2 Bewaring... 3 Artikel 3 Belangenbehartiging

Nadere informatie

Quickscan Elektrische Beïnvloeding

Quickscan Elektrische Beïnvloeding Algemene Algemene Voorwaarden Voorwaarden Quickscan Elektrische Beïnvloeding Quickscan Electrische Beinvloeding (Unity Check) (Unity Check - NEN 3654: 2014) Opdrachtgever: Auteur(s): Versie: 1 Roos+Bijl

Nadere informatie

Statuten van Stichting Depositofonds De Laatste Eer Assen

Statuten van Stichting Depositofonds De Laatste Eer Assen Statuten van Stichting Depositofonds De Laatste Eer Assen DEFINITIES Artikel 1. 1. In deze stichting wordt bedoeld met: a. stichting: de hierna in artikel 2 bedoelde stichting; b. bestuur: het bestuur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, mr. L.M.J Leerkes en mr. J.W. Post,

Nadere informatie

Voorwaarden Verzekering bij leven met restitutie

Voorwaarden Verzekering bij leven met restitutie Voorwaarden Verzekering bij leven met restitutie Deze voorwaarden zijn op 21 januari 2013 gedeponeerd bij de griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam. Overzicht Is de verzekerde in leven op

Nadere informatie

Pensioen Beleggings Polis

Pensioen Beleggings Polis Pensioen Beleggings Polis 1307 Toelichting op de belangrijkste voorwaarden Het doel van dit document is om u in hoofdlijnen uit te leggen hoe uw product werkt. In uw geval kunnen sommige voorwaarden niet

Nadere informatie

KAS BANK N.V. OVEREENKOMST VAN BEHEER EN BEWARING INZAKE BELEGINGSFONDS

KAS BANK N.V. OVEREENKOMST VAN BEHEER EN BEWARING INZAKE BELEGINGSFONDS KAS BANK N.V. OVEREENKOMST VAN BEHEER EN BEWARING INZAKE BELEGINGSFONDS INHOUDSOPGAVE Artikel Pagina Artikel 1 Algemeen...3 Artikel 2 Bewaring...4 Artikel 3 Belangenbehartiging houders van deelnemersrechten...4

Nadere informatie

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden All-Insure Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 2 2. Toepasselijkheid 2 3. Inhoud en uitvoering van de werkzaamheden 2 4. Vergoedingen en betaling

Nadere informatie

Voorwaarden Credit Europe Ondernemersrekening en Credit Europe Ondernemersdeposito

Voorwaarden Credit Europe Ondernemersrekening en Credit Europe Ondernemersdeposito Definities Voorwaarden: Bank : Credit Europe Bank N.V. Rekening : Credit Europe Ondernemersrekening dan wel de die door Rekeninghouder bij de Bank wordt aangehouden overeenkomstig de Credit Europe Ondernemersrekening

Nadere informatie

Alles op een rij... V E R Z E K E R I N G S V O O R W A A R D E N

Alles op een rij... V E R Z E K E R I N G S V O O R W A A R D E N Alles op een rij... V E R Z E K E R I N G S V O O R W A A R D E N U i t v a a r t v e r z e k e r i n g v o l g e n s u w w e n s e n H D B j o n g e r e n p o l i s H D B u i t v a a r t p o l i s H D

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren, de eenmanszaak mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren: de eenmanszaak mr M.B.W.G. Beutener, gevestigd in

Nadere informatie

Voorwaarden. Contraverzekering. Artikel. E (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018

Voorwaarden. Contraverzekering. Artikel. E (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018 Voorwaarden Contraverzekering Artikel E 03.7.43 (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018 Inhoud Artikel 1 Wat bedoelen wij met? 3 Artikel 2 Waarop is de verzekering gebaseerd? 3 Artikel 3 Waar kunnen uw gegevens

Nadere informatie

Energie Coöperatie Boxtel

Energie Coöperatie Boxtel Energie Coöperatie Boxtel Huishoudelijk Reglement Artikel 1: Algemeen 1.1 De Energie Coöperatie Boxtel [hierna: de coöperatie] is gevestigd te Boxtel en opgericht op 21 november 2012. 1.2 Het doel van

Nadere informatie

Deelnemersreglement. Artikel 1 Inleiding

Deelnemersreglement. Artikel 1 Inleiding Deelnemersreglement De Stichting Support Actie en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht De Nationale Grote Clubactie B.V., beiden statutair gevestigd te Tilburg,

Nadere informatie

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie

Algemene Verzekeringsvoorwaarden Vrijwilligersverzekering Chartis Europe S.A., Netherlands Versie 2009/07

Algemene Verzekeringsvoorwaarden Vrijwilligersverzekering Chartis Europe S.A., Netherlands Versie 2009/07 Algemene Verzekeringsvoorwaarden Vrijwilligersverzekering Chartis Europe S.A., Netherlands Versie 2009/07 artikel Begripsomschrijvingen 1 Ontlening van rechten 2 Duur en beëindiging 3 Betalingsverkeer

Nadere informatie

Direct Ingaande Lijfrente

Direct Ingaande Lijfrente Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrente Deze voorwaarden zijn op 01-11-2012 gedeponeerd bij de griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam. Overzicht Een Direct Ingaande Lijfrente is een verzekering

Nadere informatie

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair.

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Definities 1.1.1. De gebruiker van deze algemene voorwaarden betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A en S Financieel Adviseurs bv, gevestigd te

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Advies op Maat.

Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Advies op Maat. Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Advies op Maat. Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan telefonisch contact op met Triodos Bank Private Banking via 030 693 65 05.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Begrippen. 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. 1. Begrippen. 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van de maatschap Lawyal. Lawyal staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 65538439. 1. Begrippen a. Lawyal: Lawyal is een samenwerking

Nadere informatie

1 Loyalis. Uw waarde, ons werk2

1 Loyalis. Uw waarde, ons werk2 1 Loyalis. Uw waarde, ons werk2 Loyalis Verzekeringen Postbus 4881 6401 JR Heerlen www.loyalis.nl Loyalis Leven N.V. Handelsregister Zuid - Limburg nr. 14053379 AFM-vergunning nr. 12000433 Gecertificeerd

Nadere informatie

Toelichting op de belangrijkste voorwaarden

Toelichting op de belangrijkste voorwaarden Beleggings Polis 1307 Toelichting op de belangrijkste voorwaarden Het doel van dit document is om u in hoofdlijnen uit te leggen hoe uw product werkt. In uw geval kunnen sommige voorwaarden niet van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening Advocatenkantoor Tamer, gevestigd te Den Haag.

Algemene voorwaarden voor dienstverlening Advocatenkantoor Tamer, gevestigd te Den Haag. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden voor dienstverlening Advocatenkantoor Tamer, gevestigd te Den Haag. 1. Definitie In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Advocaten: is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1 De gebruiker van deze algemene voorwaarden betreft Klaassen & Retz BV, gevestigd te Heerhugowaard aan de Umbriëllaan 4, 1702 AJ Heerhugowaard, hierna te noemen: Klaassen

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze Voorwaarden Sparen

Triodos Bank. Dit zijn onze Voorwaarden Sparen Triodos Bank. Dit zijn onze Voorwaarden Sparen Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan contact op met de mensen van Triodos Bank via telefoon 030 693 65 11 of mail naar info@triodos.nl.

Nadere informatie

Rendement Beleggings Polis 1308 Toelichting op de belangrijkste voorwaarden

Rendement Beleggings Polis 1308 Toelichting op de belangrijkste voorwaarden Rendement Beleggings Polis 1308 Toelichting op de belangrijkste voorwaarden Het doel van dit document is om u in hoofdlijnen uit te leggen hoe uw product werkt. In uw geval kunnen sommige voorwaarden niet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Uitvaartvereniging de Laatste Eer te Koedijk Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40634785 d.d.03.10.

Algemene voorwaarden Uitvaartvereniging de Laatste Eer te Koedijk Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40634785 d.d.03.10. Algemene voorwaarden Uitvaartvereniging de Laatste Eer te Koedijk Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40634785 d.d.03.10.2014 Inhoud: 1. Definities 2. Algemene voorwaarden 3. Overeenkomst

Nadere informatie

GARANTIE- EN KWALITEITSREGELING HEELNEDERLANDDEELT.NL

GARANTIE- EN KWALITEITSREGELING HEELNEDERLANDDEELT.NL GARANTIE- EN KWALITEITSREGELING HEELNEDERLANDDEELT.NL Begripsomschrijving In deze Garantie- en kwaliteitsregeling wordt verstaan onder: Aanbieder: De natuurlijke persoon, die niet handelt in het kader

Nadere informatie

Voorwaarden Gouden Handdruk

Voorwaarden Gouden Handdruk Voorwaarden Gouden Handdruk BND.VW.GH.250917 Versie d.d. 25 september 2017 1 Algemeen en definities 1.1 De Voorwaarden Gouden Handdruk zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden. De Voorwaarden Gouden

Nadere informatie

VOORWAARDEN SYNVEST LIJFRENTEBELEGGINGSRECHT

VOORWAARDEN SYNVEST LIJFRENTEBELEGGINGSRECHT Blad 1 van 5 Inhoudsopgave Artikel 1. Uitleg en definities... 1 2. Toepasselijkheid... 2 3. Inleg algemeen... 2 4. Inleg uitgesteld lijfrentebeleggingsrecht. 2 5. Inleg direct ingaand lijfrentebeleggingsrecht...

Nadere informatie

Voorwaarden VvAA Uitgestelde Lijfrente (UIT-2015)

Voorwaarden VvAA Uitgestelde Lijfrente (UIT-2015) Voorwaarden VvAA Uitgestelde Lijfrente (UIT-2015) U wilt uw financiële zaken goed geregeld hebben. Daarom hebt u een VvAA Uitgestelde Lijfrente gesloten. Het verzekerd kapitaal van uw VvAA Uitgestelde

Nadere informatie

Coöperatie Zonne-EnergieCentrale Keltenwoud U.A.

Coöperatie Zonne-EnergieCentrale Keltenwoud U.A. LEDENOVEREENKOMST (VERTROUWELIJK) ONDERGETEKENDEN: (1) Coöperatie Zonne-EnergieCentrale Keltenwoud U.A., statutair gevestigd te Bennekom, gemeente Ede, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

Nadere informatie

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer.

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer. Algemene voorwaarden Sapphire-mediation 1. Algemeen: a. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle offertes en overeenkomsten van opdracht die ten doel hebben het verlenen van diensten door Sapphire

Nadere informatie

Monuta: Monuta Uitvaartverzorging N.V., gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn;

Monuta: Monuta Uitvaartverzorging N.V., gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn; Aanvullende voorwaarden Monuta Draaiboek Deze Aanvullende voorwaarden Monuta Draaiboek zijn aanvullende voorwaarden op de algemene voorwaarden van Thuiswinkel. Artikel 1 Definities: Monuta: Monuta Uitvaartverzorging

Nadere informatie

Flexibel Pensioenplan Privé

Flexibel Pensioenplan Privé Flexibel Pensioenplan Privé 1309 Toelichting op de belangrijkste voorwaarden In uw geval kunnen sommige voorwaarden niet van toepassing zijn. Of kunnen juist andere voorwaarden gelden. De toelichting hieronder

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze Bepalingen inzake de Europese Incasso-overeenkomst (per 1 september 2013)

Triodos Bank. Dit zijn onze Bepalingen inzake de Europese Incasso-overeenkomst (per 1 september 2013) Triodos Bank. Dit zijn onze Bepalingen inzake de Europese Incasso-overeenkomst (per 1 september 2013) Vragen? Heeft u vragen over deze bepalingen, neemt u dan contact op met de mensen van Triodos Bank

Nadere informatie

Voorwaarden Lijfrente Garantie Polis

Voorwaarden Lijfrente Garantie Polis Voorwaarden Lijfrente Garantie Polis ABN AMRO Levensverzekering N.V. Deze voorwaarden beschrijven uw lijfrenteverzekering. Deze lijfrenteverzekering zorgt voor periodieke uitkeringen zo lang minstens één

Nadere informatie

Voorwaarden VvAA Direct Ingaande Lijfrente (DIL-2015)

Voorwaarden VvAA Direct Ingaande Lijfrente (DIL-2015) Voorwaarden VvAA Direct Ingaande Lijfrente (DIL-2015) U wilt uw financiële zaken goed geregeld hebben. Daarom hebt u een VvAA Direct Ingaande Lijfrente gesloten. Uw VvAA Direct Ingaande Lijfrente keert

Nadere informatie

Autoriteit Financiële Markten. Captin B.V., statutair gevestigd te Amsterdam. handelsfaciliteit

Autoriteit Financiële Markten. Captin B.V., statutair gevestigd te Amsterdam. handelsfaciliteit REGLEMENT STICHTING BEWAARINSTELLING CAPTIN 1. DEFINITIES 1.1 In dit Reglement wordt verstaan onder: "Account" "AFM" "Bestedingsruimte" (i) een Ledenaccount als bedoeld in het Handelsreglement, (ii) een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VJANOVA Uitvaartbegeleiding. GEDEPONEERD BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL TE EINDHOVEN ONDER NUMMER

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VJANOVA Uitvaartbegeleiding. GEDEPONEERD BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL TE EINDHOVEN ONDER NUMMER Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VJANOVA Uitvaartbegeleiding. GEDEPONEERD BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL TE EINDHOVEN ONDER NUMMER 74015583 Artikel 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010

Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010 1/7 Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010 1. Begrippen In de kredietovereenkomst en in de algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd. Kredietnemer Kredietgever

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Spaargroeiverzekering SGV-0311

Aanvullende Voorwaarden Spaargroeiverzekering SGV-0311 Aanvullende Voorwaarden Spaargroeiverzekering SGV-0311 Artikel 1 Begripsomschrijvingen De navolgende definities en voorwaarden zijn van toepassing indien en voor zover zij in de polis staan vermeld. 2.6

Nadere informatie

Polisvoorwaarden. Risicoplan

Polisvoorwaarden. Risicoplan Polisvoorwaarden Risicoplan Polisvoorwaarden Risicoplan model: RP 01082009 2 Inhoudsopgave Artikel Omschrijving Pagina 1 Begripsomschrijvingen 4 2 Grondslag van de verzekering 5 3 Omschrijving van de verzekering

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE OVEREENKOMST

ALGEMENE VOORWAARDEN DE OVEREENKOMST ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Wat Wel (hierna: Zorgaanbieder) en Zorgvrager. In deze voorwaarden worden een aantal begrippen gebruikt.

Nadere informatie

Premievervaldag: De uiterlijke dag waarop de verschuldigde premie moet zijn betaald;

Premievervaldag: De uiterlijke dag waarop de verschuldigde premie moet zijn betaald; DLE Uitvaartverzekering ALGEMENE VOORWAARDEN MONUMENTENVERZEKERING Versie DLE-M12-12 Inhoud 1. Definities 2. De verzekeringsovereenkomst 3. Aanvang dekking 4. Premiebetaling 5. Uitkeringen en aanspraken

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Esther Nijbroek. spreekster bij uitvaarten mei 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN. Esther Nijbroek. spreekster bij uitvaarten mei 2018 Esther Nijbroek Hasselt 14 7152 KV Eibergen 06-23497265 info@esthernijbroek.nl www.esthernijbroek.nl ALGEMENE VOORWAARDEN Esther Nijbroek spreekster bij uitvaarten mei 2018 Artikel 1 Definities In deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Coöperatie Glasvezel Noord U.A., gevestigd te Noordenveld

Algemene voorwaarden Coöperatie Glasvezel Noord U.A., gevestigd te Noordenveld Algemene voorwaarden Coöperatie Glasvezel Noord U.A., gevestigd te Noordenveld Artikel 1 Werkingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op inwoners van door de Raad van Bestuur van de Coöperatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Extra Pensioen Uitkering

Algemene voorwaarden Extra Pensioen Uitkering Algemene voorwaarden Extra Pensioen Uitkering Dit zijn de algemene voorwaarden van de Extra Pensioen Uitkering van a.s.r. bank. In deze algemene voorwaarden zijn belangrijke begrippen schuin gedrukt. Deze

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Yarden Uitvaartzorg B.V. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel op 1 maart 2016

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Yarden Uitvaartzorg B.V. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel op 1 maart 2016 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Yarden Uitvaartzorg B.V. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel op 1 maart 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. versie 130215 - Algemene Voorwaarden van Eveas Verzekeringen 1

Algemene voorwaarden. versie 130215 - Algemene Voorwaarden van Eveas Verzekeringen 1 1. Algemeen 1.1 Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over Financiële Dienstverlener, wordt Eveas Verzekeringen, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17078376,Stationsstraat

Nadere informatie

Voorwaarden Pensioenaanvulling

Voorwaarden Pensioenaanvulling Voorwaarden Pensioenaanvulling BND.VW.PA.0416 Versie d.d. 4 april 2016 1 Algemeen en definities 1.1 De Voorwaarden Pensioenaanvulling zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden. De Voorwaarden Pensioenaanvulling

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST. Coöperatie Zon op Eersel U.A. Project: Stokkelen. Inhoud

LEDENOVEREENKOMST. Coöperatie Zon op Eersel U.A. Project: Stokkelen. Inhoud LEDENOVEREENKOMST Coöperatie Zon op Eersel U.A. Project: Stokkelen Inhoud LEDENOVEREENKOMST... 2 1. Definities... 2 2. Doel... 3 3. Inleg en Facturatie... 3 4. Ledenrekening... 4 5. Duur... 4 6. Ontbindende

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al uw opdrachten aan DOOSJE AssurantieAdvies, waaronder in ieder geval:

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al uw opdrachten aan DOOSJE AssurantieAdvies, waaronder in ieder geval: ALGEMENE VOORWAARDEN Doosje AssurantieAdvies Versie 4-2018 Deze algemene voorwaarden maken onderdeel uit van de overeenkomst tussen u als klant en DOOSJE AssurantieAdvies als onafhankelijk tussenpersoon.

Nadere informatie

COMMENTAREN-, KLACHTEN- EN GESCHILLENREGELING

COMMENTAREN-, KLACHTEN- EN GESCHILLENREGELING COMMENTAREN-, KLACHTEN- EN GESCHILLENREGELING Artikel 1. Begripsomschrijvingen 1.1 Commentaar: een melding van de aangeslotene aan NORMA waaruit blijkt dat de aangeslotene het oneens is met de hoogte van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden a.s.r. internet spaarrekening

Algemene voorwaarden a.s.r. internet spaarrekening Algemene voorwaarden a.s.r. internet spaarrekening 1/6 Dit zijn de algemene voorwaarden van de a.s.r. internet spaarrekening van ASR Bank. In deze algemene voorwaarden van de a.s.r. internet spaarrekening

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN Voordat onze dienstverlening aanvangt is het belangrijk dat u weet welke voorwaarden daarvoor gelden. Lees daarom zorgvuldig deze algemene voorwaarden zodat u goed

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Fondsadvies.

Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Fondsadvies. Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Fondsadvies. Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan telefonisch contact op met Triodos Bank Private Banking via 030 693 65 05. Of

Nadere informatie

Voorwaarden PensioenBelegging

Voorwaarden PensioenBelegging 1 Algemeen en definities 1.1 De Voorwaarden PensioenBelegging zijn een aanvulling op de Voorwaarden. De Voorwaarden PensioenBelegging zijn uitsluitend van toepassing op de Participaties PensioenBelegging

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemeen 1. Van Ekelen & Poort advocaten & mediators is een kostenmaatschap, ingeschreven bij de KvK onder nummer 56945744, van twee zelfstandig

Nadere informatie

Klachtenreglement Coaching Rondom Kanker

Klachtenreglement Coaching Rondom Kanker Klachtenreglement Coaching Rondom Kanker Inleiding Coaching Rondom Kanker (CRK) heeft besloten een klachtenprocedure in het leven te roepen en heeft daarvoor het volgende reglement vastgesteld. Tevens

Nadere informatie

Voorwaarden Proteq Uitvaartverzekering. Algemene Voorwaarden Proteq Uitvaartverzekering PR.A.UITV.02.01

Voorwaarden Proteq Uitvaartverzekering. Algemene Voorwaarden Proteq Uitvaartverzekering PR.A.UITV.02.01 Voorwaarden Proteq Uitvaartverzekering Inleiding: De voorwaarden bestaan uit: Algemene Voorwaarden en Speciale Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden regelen de rechten en plichten die op de gehele verzekeringsovereenkomst

Nadere informatie

VOORBEELD OVEREENKOMST VOOR DE MINNELIJKE SCHULDREGELING

VOORBEELD OVEREENKOMST VOOR DE MINNELIJKE SCHULDREGELING VOORBEELD OVEREENKOMST VOOR DE MINNELIJKE SCHULDREGELING De ondergetekenden: 1. Gemeente Oss, team schuldhulpverlening, hierna te noemen schuldhulpverlening, vertegenwoordigd door ; EN 2., geboren te op,

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening

Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening Productvoorwaarden BLG Uitgestelde Lijfrenterekening Geldig vanaf 1 januari 2016 4.1016.00 (02-05-2016) 1 Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a Afbouwperiode De looptijd waarin het geblokkeerde

Nadere informatie

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 DEFINITIES Medewerker: een natuurlijk persoon werkzaam bij of verbonden aan RatingPartners, al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KLACHTENREGELING.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KLACHTENREGELING.NL ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KLACHTENREGELING.NL Algemene bepalingen Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: - Stichting: Stichting Klachtenregeling.nl gevestigd te Oss, ingeschreven

Nadere informatie

SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN

SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan Scherp Advocaten verstrekte en door Scherp Advocaten aanvaarde opdrachten,

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen van BLG Wonen. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Averus Personal. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst.

Algemene voorwaarden Averus Personal. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Algemene voorwaarden Averus Personal Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. PL20150002 Juli 2015 Inhoudsopgave Definities... 3 Algemeen... 4 Artikel 1. Persoonlijke lening...

Nadere informatie