Coolegem Veiligheid HYGIËNE KIMBERLY-CLARK, MONO-DERMIN, OPTICO, ENPAC, DAMMIT.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Coolegem Veiligheid HYGIËNE KIMBERLY-CLARK, MONO-DERMIN, OPTICO, ENPAC, DAMMIT."

Transcriptie

1 HYGIËNE KIMBERLY-CLARK, MONO-DERMIN, OPTICO, ENPAC, DAMMIT. Groep 10 Kimberly-clark papier pagina 3-4 Mono-dermin huidbeschermende crèmes pagina 5 Mono-dermin huidreinigers pagina 6 Optico kunststof reiniger pagina 6 Absorptie materialen pagina

2 KIMBERLY-CLARK Kimberly-Clark is een wereldwijd opererend concern met vestigingen in meer dan 150 landen. In Europa wordt een productenpakket op de markt gebracht dat is toegesneden op behoeften in de industrie, gezondheidszorg, kantoren en horeca. Als vezelspecialist investeert Kimberly-Clark jaarlijks in hoge mate in onderzoek en ontwikkeling voor een continue verbetering van productkwaliteit en -prestatie. Alle productiebedrijven in Europa voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieu-eisen. Elk Kimberly-Clark product werkt in efficiënte dispensers en functionele verpakkingen. Deze systemen zorgen voor zuinig gebruik in combinatie met efficiëntie en hygiëne op het hoogste niveau. Hygiëne Systemen Voor een verzorgde en complete inrichting van de toiletruimte. Een ruime keuze aan unieke en slimme systemen voor handreiniging en -droging, toiletpapier, tissues voor persoonlijke verzorging, luchtverfrissers en toiletbril dekjes. Met automaten en verzamelbakken in functioneel en fraai design. Assortiment Gezondheidszorg Een compleet pakket hygiënische disposables voor optimale hygiëne voor patiëntenzorg, personeel en voor civiele toepassingen. Van handdoeken en toilettissue systemen tot onderzoekbank rollen en dressing towels. Assortiment Industrie Professionele papieren en non-woven poetsdoeken. Voor alle toepassingen de juiste poetsdoek. Of het nu gaat om polishen, poetsen, ontvetten, absorptie van olie en vetten of om het pluisvrij maken. Assortiment Werkkleding Een innovatief pakket werkkleding en accessoires voor bescherming van mens en proces. Voor elke kritische toepassing een geschikt product. Bijvoorbeeld in de asbestverwijdering, het autoschade herstelbedrijf, de agrarische sector en in de milieusanering De Produktgarantie Alle producten hebben gegarandeerd dezelfde constante hoge kwaliteit. Alle producten dragen bij tot een hygiënische, professionele en veilige omgeving. Alle producten zijn afgestemd op een efficiënt gebruik. Er is een continue ontwikkeling van nieuwe producten. Gezien de grootte en diversiteit van het assortiment, stellen wij voor om samen, met de uitgebreide documentatie, tot de juiste keuze voor uw bedrijf te komen.

3 REINIGENDE PRODUCTEN Luo-Dermin LIs een cremige, huidvriendelijke reinigingslotion voor sterke industrie verontreinigingen. Een fijnkorrelig kunststof schuurmiddel gecombineerd met geconcentreerde waskracht maakt Luo Dermin tot een top-product. Alkali- en fosfaatvrij, met vettende en huid beschermende middelen. Verpakt per 10 liter can of 2,5 liter flacon. Bal naderm crèm e zeep I s een alkalivrije waslotion, lich t zuur en op de natuurlijke PH-waa rden van de hui d afgestem d. Mil d en huidrein igend, do or de hoge concentratie was- actiev e stoffen, reinigt Balnader m ook ste rk vervuilde handen. Verpak t per 10 lite r ca n o f flacon va n 1 lite r. Balnaderm Forte Is een intensieve huidreiniger zonder oplosmiddelen, voor reiniging van sterk vervuilde handen. Balnaderm is zeepvrij en PH-neutraal. De grote waskracht en emulgerend vermogen maken deze zeep tot een universeel inzetbare handreiniger, speciaal daar waar een schuurmiddel niet van toepassing is. Verpakt per 10 liter can of flacon van 1 liter Robertjohn plasti-clean Robertjohn plasti-clean is een reiniger (CFK-vrij) voor kunststof oppervlakken en maakt deze ook anti-statisch. Vet, vuil, nicotineaanslag, vingerafdrukken en vlekken van ballpoints en viltstiften worden moeiteloos verwijderd. De statische oplading wordt geneutraliseerd waardoor nieuwe vervuiling wordt tegengegaan. Toepassing bij bureau's, computers, telefoons, kantoorapparatuur en tuinen kantoormeubelen.ook elektronische schakelkasten kunnen prima onderhouden worden met deze cleaner. Gemakkelijk aanbrengen d.m.v. pompverstuiver, daarna even afnemen met schone doek. Verpakking: kunststof fles 100 ml. Robertjohn screen-clean Robertjohn screen-clean is een reiniger (CFK-vrij) voor beeldschermen en maakt deze tevens anti-statisch. De statische oplading wordt geneutraliseerd waardoor de aantrekking van stof wordt tegengegaan. Het resultaat is duidelijk; contrastrijke beelden met optimale leesbaarheid. Dit voorkomt voortijdige vermoeidheid van de ogen. Toepassing voor tv-, computer- en andere dataschermen.gemakkelijk aanbrengen d.m.v pompverstuiver, daarna met schone droge doek na wrijven. Verpakking: kunststof fles 100 ml.

4 MONODERMIN HUIDBESCHERMENDE CRÈMES MONO-DERMIN heeft een pakket van huidbeschermende, reinigende en verzorgende crèmes die de door het beroep belaste huid, beschermen en huidirritaties en huidziekten helpen voorkomen. Het pakket bestaat uit verschillende typen crème : Mono-Dermin Rood Vetvrije huidbeschermende crème op stearine basis, siliconen vrij. Deze is speciaal ontwikkeld voor het werken met niet in water oplosbare stoffen zoals: Organische oplosmiddelen, gechloreerde - en alifatische koolwaterstoffen, ontvettingsmiddelen en afbijtmiddelen op waterige basis. Benzine, diesel-, stook- en smeerolie, teer, petroleum etc., acrylaat, polyester, styrolen en hun oplosmiddelen, lijmen en meercomponentenlijmen. Mono-Dermin Blauw Sterk vettende huidbeschermende crème olie/water basis, siliconen vrij, met vetzuren. Beschermt de huid tegen irritatie en beschadiging door chemische stoffen in waterige oplossing en op waterbasis. Toepassing bij: Zuren en zuurdampen logen en loogdampen en alcoholische oplossingen. Latex verven, cement, kalk, beton, reinigings- en desinfectiemiddelen. Hydraulische olie, boor en snijolie, galvaniseerbaden, zeewater, meststoffen. Bij (foto)laboratoria, wasserijen, schoonmaak werkzaamheden, kappers. Mono-Dermin Protect. De onzichtbare handschoen. Een vetarme, in water oplosbare crème ter vergemakkelijking van het schoonmaken van de huid na verontreiniging met vet, grafiet, verf, teer, afgewerkte olie, harsen en lijmen, benzine en oplosmiddelen. Mono-Dermin Protect geeft een onzichtbare beschermlaag waardoor de vervuilende stoffen niet in de huid kunnen doordringen. De crème wordt gelijk met het aanhangende vuil met water afgewassen. Siliconen vrij Mono-Dermin UV Een waterbestendige olie/water emulsie die de huid beschermt tegen de schadelijke inwerking van zowel UV-A als UV-B stralen. Beschermingsfaktor 20 volgens DIN Siliconen vrij. Toepassing bij: Elektrisch lassen, vacuüm lampen (1000 volt). Buiten werkzaamheden waarbij men lang aan de zonnestraling wordt blootgesteld. Het afdekken van dat gedeelte van de huid wat bij gebruik van röntgenapparatuur niet bestraald mag worden. Mono-Dermin Groen Een licht vettende olie/water emulsie met glycerine en huidverzorgende bestanddelen. Mono-Dermin Groen wordt gebruikt bij algemene huidbelasting, licht vuil werk,winterse invloeden en voor verzorging van de handen na de arbeid. Siliconen vrij. Verpakking: Alle crèmes zijn te leveren in tubes, 50 x 50 ml per verpakking of in een flacon voor een dispenser van 8 x 100 ml per verpakking.

5 ABSORPTIE MATERIALEN Een compleet programma synthetische en organische olie absorberende materialen. Een goed uitgeteste methode ter beheersing en voorkoming van olieverontreiniging met een hoog absorptievermogen, eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te verwijderen en te verwerken en onbeperkt houdbaar. Er zijn verschillende producten: Booms Vellen Rollen Kussens: Oil Seals Oil seal pups Filters: Voor insluiting en absorptie. 400 cm, Ø 20 cm gewicht 9 kg. Mini uitvoering van 150 cm lengte. Voor snelle opname. 48 x 48 cm x 4 mm, 50 stuks = 2 kg. Voor snelle opname in eigen gewenste lengte. 96,5 cm x 4 mm x 4877 cm lang, gewicht 8 kg. 48 cm x 4 mm x 4877 cm lang, gewicht 4 kg. Voor het gemak van hergebruik. 55 x 45 cm x 7,5 cm dikte, gewicht 1 kg. Mini uitvoering 50 x 10 cm gewicht 0,5 kg. Als preventie bij olie opslag. 125 cm x Ø 7,5 cm. 50 cm x Ø 7,5 cm. Oil seal mini 25 cm x Ø 7,5 cm. Een filtervat van 200 liter met losse vezels om verontreinigde vloeistof te reinigen. Absorptiekorrels: Amerikaanse kwaliteit. Voor het opnemen van olie of andere verontreinigende vloeistoffen. Per zak van 20 kg Dammit Dammit is een product dat speciaal werd ontwikkeld voor het snel afdichten van lekkages uit gaten, scheuren of barsten. Het is gemakkelijk in gebruik en niet giftig. Het hecht zich aan iedere ondergrond (verf, metaal, kunststoffen of beton, zonder voorbehandeling. Vet of vuil hoeft niet verwijderd te worden. Dammit is een inert product met een samenstelling op kleibasis. Het gaat met de meeste vloeistoffen geen verbinding aan, zodat de inhoud kan worden teruggevoerd voor hergebruik. Het materiaal is 24 uur bestand tegen een druk van 0,25 Bar. Het is leverbaar als droge poeder of kant en klare mix. Door de poeder met water te mengen ontstaat een gebruiksklare pasta. Dammit kan ook gebruikt worden voor noodreparaties aan pijpen. Dammit matten zijn ontworpen om te verhinderen dat schadelijke stoffen in het afvoer systeem komen. De matten zijn geschikt voor plaatsing op een onregelmatige ondergrond en kunnen gebogen worden om verticale afvoeropeningen af te dekken. Voor gebruik bij calamiteiten op wegen, laadzones, enz. Dammit Ready Mix Dammit poeder Dammit poeder Dammit mat Drizit Calamiteiten tas Inhoud groot: Inhoud klein: Truckpack: verpakt in plastic pot met schroefdeksel per 0,8 of 1,8 kg. verpakt in plastic pot met schroefdeksel per 0,8 of 1,8 kg. per 10 kg in een plastic emmer met drukknop. 45 x 65 cm 2 per verpakking 13 kg. 45 x 45 cm 2 per verpakking 9 kg. 20 x 22 cm 12 per verpakking 13 kg. Oil spil kit voor calamiteiten volgens milieuvergunning. 50 vellen, 4 seals, 2 kussens, 2 polybags. 25 vellen, 4 seals, 1 kussen, 1 polybag. 25 vellen, 1 kussen, 1 dammit mat, 1 polybag, 1 bus handbeschermende crème en 1 paar handschoenen.

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

HUIDVERZORGING - 1 -

HUIDVERZORGING - 1 - HUIDVERZORGING - 1 - INDEX - Huidbescherming pagina 1 - Handenreiniging pagina 2-4 - Huidverzorging pagina 4 - Doseersystemen pagina 5 HUIDBESCHERMING Onze handen staan dagelijks bloot aan vele schadelijke

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging MECHEMPRO Surface Solutions Handreiniging & Handverzorging 1. HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming Sansibon huidbescherming Witte licht geparfumeerde vetvrije creme eschermt tegen lakken, grafiet, kleefstoffen, olie, vernis, roet, teer enz. utobedrijven, kunststofindustrie Softfles 1000 ml 25.5565 Saniklin

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

HANDREINIGING & HANDVERZORGING

HANDREINIGING & HANDVERZORGING HANDREINIGING & HANDVERZORGING HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION PRODUCTCODE 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

Wiltec Poetsdoeken. Schoon en efficiënt!

Wiltec Poetsdoeken. Schoon en efficiënt! Wiltec Poetsdoeken Schoon en efficiënt! Industrieel poetspapier POETSDOEKEN Schoonmaken is onafscheidelijk van werken. In elk bedrijf en elke industrie worden poetsdoeken gebruikt voor de dagelijkse en

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions INDUSTRIËLE REINIGING MIRUS ONTVETTER 24 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof

Nadere informatie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie Poetsdoekenassortiment voor de industrie Duidelijk beter Poetsdoeken voor het zwaardere werk WYPALL assortiment Altijd beter In tegenstelling tot de conventionele textielen doeken levert iedere poetsdoek

Nadere informatie

Wiltec werkt. Ook voor u!

Wiltec werkt. Ook voor u! Wiltec werkt. Ook voor u! Beschermende coatings Voorkomen is beter dan genezen! Dat geldt zeker voor vervuiling en stof. Want waar gewerkt wordt vindt vervuiling en stofvorming plaats. Met name bij werkzaamheden

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

NIEUW ASSORTIMENT ABSORPTIE (ADSORPTIE) MIDDELEN?!

NIEUW ASSORTIMENT ABSORPTIE (ADSORPTIE) MIDDELEN?! NIEUW ASSORTIMENT ABSORPTIE (ADSORPTIE) MIDDELEN?! ABSORBERENDE MIDDELEN? Absorptie van olie en Chemicaliën Granulaat Papier/katoen (karton, vodden, veegdoekjes) Polypropyleen doek 2 TYPES VAN GRANULAAT

Nadere informatie

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team Het meest up-to-date overzicht van onze artikelen vindt u op onze website. Staat het product wat u zoekt er toch niet tussen neem dan contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder. Deze

Nadere informatie

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350 Industriële Reiniging ANTOL 24 Productcode 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

Artikelnummer EAN-code Omschrijving Verpakking Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW

Artikelnummer EAN-code Omschrijving Verpakking Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW Sinds 1879 produceert Americol hoogwaardige reinigingsproducten voor industriële toepassingen. Voor elke industriële vervuiling en ondergrond ontwikkelt en produceert Americol het juiste reinigingsproduct.

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt product voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

Catalogus Hygiëne. PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief.

Catalogus Hygiëne. PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief. Catalogus Hygiëne PS Het kwalitatieve alternatief. King Nederland Stephensonstraat 5 4004 JA Tiel Postbus 6162 4000 HD Tiel Tel. + 31 (0) 344 673 673 Fax + 31 (0) 344 624 148 info@king.nl www.king.nl Net

Nadere informatie

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen.

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen. GEVAARLIJKE STOFFEN 1 Product: Chloor tabletten Uitsluitend te gebruiken bij het desinfecteren tijdens een Norovirus (zie protocol Norovirus). Bevat een natriumdichloorisocyanuraat en 1,1 g actief chloor.

Nadere informatie

HUIDZORG VOOR DE PROFESSIONAL

HUIDZORG VOOR DE PROFESSIONAL HUIDZORG VOOR DE PROFESSIONAL Lucos Skincare biedt een complete range professionele huidzorgproducten. Tientallen jaren ervaring in de materie, Europese fabricage en een passie voor kwaliteit vormen de

Nadere informatie

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer RubberShell SA RubberShell is een innovatief zelfklevend EPDM membraan. Opgebouwd uit een (compleet vernieuwende) EPDM toplaag, interne glasvezelwapening en een polymeer onderlaag voorzien van een gesiliconiseerde

Nadere informatie

NONWOVENDOEKEN VOOR ELKE KLUS EEN POETSDOEK

NONWOVENDOEKEN VOOR ELKE KLUS EEN POETSDOEK NONWOVENDOEKEN VOOR ELKE KLUS EEN POETSDOEK INZETBAAR IN ALLE BRANCHES, DE POETSDOEK VOOR ELKE KLUS In alle branches komen lastige schoonmaakwerkzaamheden voor die extra aandacht nodig hebben. Niet iedere

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant! HS PROTECT BOUW is een luchtdrogende coating ter bescherming van ramen en profielen tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol

Nadere informatie

Tapes. www.wiltec.nl. Tapes

Tapes. www.wiltec.nl. Tapes 63 Tape is tape hoor je vaak, maar niets is minder waar. Tussen de verschillende soorten en kwaliteiten tapes zijn grote verschillen aanwezig. Het gebruiken van een verkeerde tape in uw productieproces

Nadere informatie

Productinformatieblad Compactreiniger 5200

Productinformatieblad Compactreiniger 5200 Productinformatieblad Compactreiniger 5200 Blokvormig, hoog geconcentreerd wasmiddel voor industriële vaatwerkspoelmachines krachtige en intensieve reiniging voor alkali bestendig materiaal zoals porselein,

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

Uitvoeringsprogramma. 150110* Verpakking die resten van gevaarlijke stoffen bevat of leveranciers dit toestaat. Als niet gespoeld:

Uitvoeringsprogramma. 150110* Verpakking die resten van gevaarlijke stoffen bevat of leveranciers dit toestaat. Als niet gespoeld: Module Hulpstof Eis 1 120 Vormvervaardiging &drukken: zeefdruk 120 ontvettingsmiddel voorkeur voor ontvettingsmiddel zonder organische oplosmiddelen Restanten gevaarlijk afval 060205* Overige basen Emballage

Nadere informatie

BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond

BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond CATEGORIE TOEPASSINGEN DRAAGPLAAT OPPERVLAKTESTRUCTUUR AFWERKING Breedbandige naadloze geluidsabsorptie Koeling en verwarming d.m.v. capilair systeem Naadloze,

Nadere informatie

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW De voordelen en kenmerken Eenvoudig en snel te verwerken Hittebestendig Zeer krachtige aanvangshechting Zeer krachtige eindsterkte

Nadere informatie

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter.

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. ACRYCLEAN Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. schoonmaken en ontvetten vóór lijmen en bekleden verwijderen van vet, olie en vervuiling door

Nadere informatie

G&G Trading B.V. Industrieweg 18-1 3846 BD Harderwijk Tel.+31(0)341-414993 Fax+31(0)341-419625

G&G Trading B.V. Industrieweg 18-1 3846 BD Harderwijk Tel.+31(0)341-414993 Fax+31(0)341-419625 RESQ-TAPE is een zelfhechtende siliconen afdichtings- en isolatietape met veel verschillende toepassingen. Deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke tape is uw eerste hulp bij allerlei reparaties. U brengt

Nadere informatie

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud 1. Productomschrijving Zachte alkalische basisreiniger met sterk oplossend vermogen voor het verwijderen van bouw-vuil

Nadere informatie

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER Hoe werkt RAW Stones Protector en wat doet het? Door behandeling van minerale bouwmaterialen met RAW Stones Protector wordt de ondergrond resistent tegen

Nadere informatie

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij!

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! Unieke onderhoudsproducten voor roestvast staal Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! EMERGO Metal Treatment - Tel: +31(0)599 696 420 - Fax: +31(0)599 696 425 - info@emergometal.com

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

De Climalife aanbevelingen

De Climalife aanbevelingen REINIGING De Climalife aanbevelingen Uitwendige reiniging Filters Verluchtingskokers Vinnen van verdampers Condensbakken / Lekpannen Condensors / Verdampers / Ventilatiekasten Vetten Condensors Geuren

Nadere informatie

Veilig, schoon & zuinig. Neem uw veiligheid persoonlijk. 3M Veiligheidsproducten. Absorptiemiddelen

Veilig, schoon & zuinig. Neem uw veiligheid persoonlijk. 3M Veiligheidsproducten. Absorptiemiddelen 3M Veiligheidsproducten Absorptiemiddelen Veilig, schoon & zuinig Neem uw veiligheid persoonlijk U kunt 3M Absorptiemiddelen gebruiken voor een groot aantal toepassingen, van gewoon onderhoud tot het opruimen

Nadere informatie

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091 Eigenschappen Professionele set om ruiten te vervangen Omschrijving Met het Ruiten Vervanging Systeem bent u als onderhouds- en reparatiebedrijf in staat om een zeer vaak voorkomende reparatie in eigen

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service Reinigingsmiddelen 107 Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen FOAM CLEAN - PROBIOTIC COIL CLEANER Krachtige probiotische schuimreiniger met microscopisch diepe reinigingstechnologie Ontvet en ontgeurt

Nadere informatie

PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief. Catalogus Hygiëne

PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief. Catalogus Hygiëne PS PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief. Catalogus Hygiëne PS PrimeSource. Voor het perfecte resultaat. Ons private label PrimeSource is het private label van Bunzl en King Nederland. Wij hechten

Nadere informatie

PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief. Catalogus Hygiëne

PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief. Catalogus Hygiëne PS PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief. Catalogus Hygiëne PS PrimeSource. Voor het perfecte resultaat. Ons private label PrimeSource is het private label van Bunzl en King Nederland. Wij hechten

Nadere informatie

INDUSTRIËLE REINIGING

INDUSTRIËLE REINIGING INDUSTRIËLE REINIGING ANTOL 24 PRODUCTCODE 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

WYPALL X Poetsdoeken. De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen

WYPALL X Poetsdoeken. De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen WYPALL X Poetsdoeken De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen

Nadere informatie

Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers. Krachtige producten voor zware taken

Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers. Krachtige producten voor zware taken Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers Krachtige producten voor zware taken Swarfega is een gamma van krachtige handreinigers die alle aangetroffen typen vuil en smeer in de professionele omgeving

Nadere informatie

Onderhoud je geluk...

Onderhoud je geluk... ONDERHOUDSGIDS Onderhoud je geluk...... Begin met tuinmeubelen & terras Rectavit TOTALE BESCHERMING tegen veroudering, verkleuring en vervuiling Legende Houten tuinmeubelen vragen een regelmatig onderhoud.

Nadere informatie

Extra Zorg. Dansac Accessoires. Dedicated to Stoma Care

Extra Zorg. Dansac Accessoires. Dedicated to Stoma Care Extra Zorg Dansac Accessoires Dedicated to Stoma Care Inleiding Bij Dansac zijn wij erop gericht om opvangzakjes en huidplaten te ontwikkelen met optimale eigenschappen om uw kwaliteit van leven te bevorderen.

Nadere informatie

CONNECTION RUBBER GALACTIC. Galactische Oplossingen voor een wereld van toepassingen NIEUWE LIJN GALACTIC LINE GALACTIC LINE.

CONNECTION RUBBER GALACTIC. Galactische Oplossingen voor een wereld van toepassingen NIEUWE LIJN GALACTIC LINE GALACTIC LINE. 1d LINE Galactische Oplossingen voor een wereld van toepassingen De LINE producten maken het mogelijk om binnen korte tijd op veilige en absoluut niet giftige wijze de problemen op het gebied van elektriciteit

Nadere informatie

FUJI-HUNT GAMMA Een uitgebreid programma vochtwateradditieven en hulpmiddelen voor offsetdruk.

FUJI-HUNT GAMMA Een uitgebreid programma vochtwateradditieven en hulpmiddelen voor offsetdruk. FUJI-HUNT GAMMA Een uitgebreid programma vochtwateradditieven en hulpmiddelen voor offsetdruk. Revival Wash - Revival Wash DG 2104. Rubberregenerator voor verglaasde rubberdoeken en inktrollen. Herstelt

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel Polijstpasta Deze polijstpasta wordt zeer veel in de auto, boot, vrachtwagen, metaalindustrie en in de scheepvaart gebruikt Ideaal voor verweerd chroom, RVS, aluminium en messing Met unipol polijst pasta

Nadere informatie

EASY Q gereedschappen en toebehoren Voor veiliger, schoner en makkelijker werken DE BASIS IN HOUTREPARATIE

EASY Q gereedschappen en toebehoren Voor veiliger, schoner en makkelijker werken DE BASIS IN HOUTREPARATIE EASY Q gereedschappen en toebehoren Voor veiliger, schoner en makkelijker werken DE BASIS IN HOUTREPARATIE Wat is EASY Q? EASY Q quality equipment is de naam van de productlijn voor gereedschappen en toebehoren

Nadere informatie

Wij helpen u een verschil te maken. wasruimten

Wij helpen u een verschil te maken. wasruimten Wij helpen u een verschil te maken. wasruimten hygiënische wasruimten zijn uw visitekaartje De wasruimte is een afspiegeling van uw bedrijf Uit onderzoek blijkt dat 70% van de bezoekers oog heeft voor

Nadere informatie

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen Schuimreiniging EcoFoam 4 Krachtige, schuimende, industriële reiniger/ontvetter Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van ingebrande oliën en vetten in bakplaten, ovens,... 307-500000 307-500001 *222

Nadere informatie

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging RAW Stones Technische beschrijving 2017 Product omschrijving RAW Stones is een cement gebonden product aangevuld met epoxy s, kleurpigmenten, vezels en overige natuurlijke grondstoffen. Door de samenstelling

Nadere informatie

PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief. Catalogus Hygiëne

PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief. Catalogus Hygiëne PS PrimeSource. Het kwalitatieve alternatief. Catalogus Hygiëne PS PrimeSource. Voor het perfecte resultaat. Ons private label PrimeSource is het private label van Bunzl en King Nederland. Wij hechten

Nadere informatie

Extreem krachtige schuimreiniger. Krachtige industriële reiniger met sterk vetoplossend vermogen

Extreem krachtige schuimreiniger. Krachtige industriële reiniger met sterk vetoplossend vermogen Binnenvaart en Visserij REINIGING Ship Clean Power Xtra Productcode 848 Extreem krachtige schuimreiniger A1 gecertificeerd (1795093), en hierdoor uitermate geschikt binnen HACCP plan. Door de unieke productsamenstelling

Nadere informatie

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT De kracht van de natuur SURE is een uitgebreid assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu en

Nadere informatie

PAPIERROLLEN & POETSVODDEN

PAPIERROLLEN & POETSVODDEN PAPIERROLLEN & POETSVODDEN SANITAIR, WC & TOILETPAPIER PAPIERROLLEN POETSDOEKEN DISPENCERS 8840 Staden F. 051/70.09.68 info@pypro.be www.pypro.be E-1 WC PAPIER SANITAIR, WC & TOILETPAPIER / stuk / MAXI

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème beschermende laag tegen schadelijke stoffen en bacteriën makkelijker

Nadere informatie

Productcatalogus EMERGO Metal Treatment

Productcatalogus EMERGO Metal Treatment Productcatalogus EMERGO Metal Treatment EMERGO Metal Treatment - Tel: +31(0)599 696 420 - Fax: +31(0)599 696 425 - info@emergometal.com - www.emergometal.com INNOSOFT B570 ROESTVERWIJDERAAR Roest en roestvlekken

Nadere informatie

REINIGING WAAROM REINIGEN? Wist u dat? Met een beetje onderhoud kom je een heel eind!

REINIGING WAAROM REINIGEN? Wist u dat? Met een beetje onderhoud kom je een heel eind! WAAROM REINIGEN? Wist u dat? Het is bewezen dat regelmatig schoonmaken van uw beeldscherm vermoeidheid van de ogen en hoofdpijn tegengaat. Dit resulteert in minder letsel en ziekte en een comfortabeler

Nadere informatie

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen Supersnelle, 2-component epoxylijm in metaalgrijze kleur voor extra sterke hechtingen, afdichtingen en reparaties van metalen: staal, ijzer, aluminium, koper, brons, enz., maar ook beton, hout en kunststof.

Nadere informatie

REINIGING EN ONDERHOUD

REINIGING EN ONDERHOUD EINIGING EN ONDERHOUD van duropal-hpl VOLG ONZE AANWIJZINGEN OP MET BETREKKING TOT REINIGING EN ONDERHOUD VAN HPL! De volgende informatie heeft betrekking op de oppervlakken van decoratieve HPL volgens

Nadere informatie

LuWaDi. Spuitbare luchtdichting. A++++ of Passief bouwen De toekomst = nu! Bewezen techniek toegankelijk voor de bouw

LuWaDi. Spuitbare luchtdichting. A++++ of Passief bouwen De toekomst = nu! Bewezen techniek toegankelijk voor de bouw LuWaDi Spuitbare luchtdichting Bewezen techniek toegankelijk voor de bouw A++++ of Passief bouwen De toekomst = nu! Snel Eenvoudig luwadicht@gmail.com Zeer efficiënt +31 (0) 620324715 Luchtdicht Bouwen

Nadere informatie

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. Dit product is bijtend voor de huid en ogen. Voor meer informatie raadpleeg het veiligheidsblad.

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

2C Anti Graffiti Coat

2C Anti Graffiti Coat 2C Anti Graffiti Coat Omschrijving 2C Anti Graffiti Coat is een transparant, 2 componenten, permanent oppervlakte beschermingssysteem tegen graffiti vandalisme gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen

Nadere informatie

Inleiding. Inhoudsopgave.

Inleiding. Inhoudsopgave. www.cleanandgo.eu Inleiding Alle Clean&Go producten worden dagelijks gebruikt door professionele schoonmakers. Resultaat en eenvoud in gebruik staan daarbij centraal, zonder belastend te zijn voor het

Nadere informatie

Z ONDERHOUDSRICHTLIJNEN

Z ONDERHOUDSRICHTLIJNEN Z ONDERHOUDSRICHTLIJNEN Onderhoud buitentoepassingen PVC ALGEMEEN Hoewel onder normale omstandigheden PVC ramen niet door milieu-invloeden worden aangetast, dient men wel rekening te houden met enig onderhoud

Nadere informatie

Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS

Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS VERSIE 1.0 SEPTEMBER 2013 Deze versie vervangt alle eerdere versies. Op www.yourglass.com kunt u geregeld actualisaties vinden. WAARSCHUWING Gelieve deze handleiding

Nadere informatie

PROFESSIONELE PRODUCTEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

PROFESSIONELE PRODUCTEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS ONDERHOUD & REINIGING PROFESSIONELE PRODUCTEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS Op onze site www.carellurvink.nl vindt u een overzicht van ons totaalaanbod. Clear. Voor elke klus inzetbaar. Voor de professionele

Nadere informatie

houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT WOOD is een luchtdrogende coating ter bescherming van verschillende houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool,

Nadere informatie

Schroefdraadafdichting

Schroefdraadafdichting Leaflet sanitaire - dutch3 16/06/03 17:02 Page 1 Schroefdraadafdichting Loctite 577 Pijpafdichting groffe draad Voor alle voorkomende groffe draad. Voor snel werk bij lage temperaturen (onderhoud in buitenlucht).

Nadere informatie

Swiss Solutions Absorptiematerialen Swiss Solutions Lekbakken Swiss Solutions Sopep Oil Spill Control Boxen

Swiss Solutions Absorptiematerialen Swiss Solutions Lekbakken Swiss Solutions Sopep Oil Spill Control Boxen Swiss Solutions Absorptiematerialen Swiss Solutions Lekbakken Swiss Solutions Sopep Oil Spill Control Boxen www.swiss-solutions.nl Absorptiekorrels ofwel vloerkorrels. Phone +31 (0)10 82 00 959 Type USA

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor?

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor? Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen Chemifor fabriceert en verdeelt kwaliteitsvolle en specifieke doelgerichte reinigingsproducten voor professionals. Ook voor reinigingen en advies kunt u bij

Nadere informatie

EEN HOOGWAARDIG ASSORTIMENT DUURZAME REPARATIEPRODUCTEN

EEN HOOGWAARDIG ASSORTIMENT DUURZAME REPARATIEPRODUCTEN EEN HOOGWAARDIG ASSORTIMENT DUURZAME REPARATIEPRODUCTEN PRAKTISCH, SNEL EN COMPLEET DRY FLEX 4 houtreparatiepasta 2-in-1 Strak modelleerbaar; Hoog standvermogen; zakt niet uit; Verwerkingstijd: 20-25 minuten

Nadere informatie

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij!

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! Unieke onderhoudsproducten voor roestvast staal Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! EMERGO Metal Treatment - Tel: 0599 696 420 - Fax: 0599 696 425 - E-mail: info@emergometal.nl

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen September 2007 Regelmatig bijgewerkte informatie over onze producten en hun beschikbaarheid, met richtlijnen voor hun onderhoud, zijn te vinden op onze

Nadere informatie

** Voor de overige producten neemt u best eens even contact met ons op **

** Voor de overige producten neemt u best eens even contact met ons op ** ** Voor de overige producten neemt u best eens even contact met ons op ** eigenschappen 7 T E C 7 - AFDICHTEN - VELIJMEN - MONTEEN MET 1 PODUCT - uniek hechtingsvermogen - hoge UV- en schimmelbestendigheid

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Geoliede oppervlakken zetten de individuele structuren van de verschillende houtsoorten extra in de verf.

Nadere informatie

Uitleg Handschoenen. Copyright 2007 Carel Lurvink B.V.

Uitleg Handschoenen. Copyright 2007 Carel Lurvink B.V. Uitleg Handschoenen Handschoenen voor mechanische risico's...2 Leder...2 Synthetisch...2 Kevlar...2 Twaron...2 Handschoenen voor chemische risico's...3 Nitrilrubber (NBR)...3 Polyvinylchloride (PVC)...3

Nadere informatie

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers De Wiltfang Tuingereedschap voor liefhebbers AURO PRODUCTOVERZICHT Kwalitatief en duurzaam verantwoorde producten voor schoonmaken, reinigen en onderhoud 2015 www.dewiltfang.nl Auro is één van de weinige,

Nadere informatie

Oplossingen voor de gezondheidszorg. Handhygiëne en desinfectie van oppervlakken

Oplossingen voor de gezondheidszorg. Handhygiëne en desinfectie van oppervlakken Oplossingen voor de gezondheidszorg Handhygiëne en desinfectie van oppervlakken Uw behoeften kennen Speciaal voor de gezondheidszorg KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* heeft een lange historie in het helpen

Nadere informatie

KRACHTIG IN CHEMIE ROESTOPLOSSERS, SMEERVETTEN EN SMEERMIDDELEN

KRACHTIG IN CHEMIE ROESTOPLOSSERS, SMEERVETTEN EN SMEERMIDDELEN KRACHTIG IN CHEMIE ROESTOPLOSSERS, SMEERVETTEN EN SMEERMIDDELEN ROESTOPLOSSERS Roestoplosser PREMIUM ICE - Art. nr. 200774 - Snelle, krachtige roestoplosser - Losmaken van sterk vastgeroeste en vastzittende

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie Rolith Chemicals Bestaat sinds 1977 Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad Waarom Rolith producten! Producten ontwikkeld i.s.m. baksteenindustrie (al sinds 1988!) Alle producten

Nadere informatie

Beschermen. + afdekken. Veilig afdekken van vloeren en trappen

Beschermen. + afdekken. Veilig afdekken van vloeren en trappen Veilig afdekken van vloeren en trappen en afdekken Gebruiksgemak, veiligheid en een uitstekende bescherming Compleet programma beschermende afdekmaterialen voor bouw, afbouw en renovatie. PERMAFIX FLOORGUARD

Nadere informatie

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating NC 2K Clearcoat Omschrijving : NC 2k Clearcoat 2 component-polysiloxan-epoxy eenlaags veredeling is een transparante 2 componenten coating gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen behandeld met NC 2k Clearcoat

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

RENOCURE pu. 2 Componenten reparatiepasta op basis van polyurethaan.

RENOCURE pu. 2 Componenten reparatiepasta op basis van polyurethaan. RENOCURE pu 2 Componenten reparatiepasta op basis van polyurethaan. Toepassing: Repareren en vullen van nieuwe en bestaande houtconstructies binnen en buiten. Afdichten en verlijmen van houtverbindingen.

Nadere informatie