Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen."

Transcriptie

1 Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of vrienden. Of kies uit een van de arrangementen voor een compleet verzorgd dagje weg.

2 Tijdens uw bezoek aan Ammersoyen zult u zich al snel in de middeleeuwen wanen. Het rond 1300 gebouwde kasteel is één van de best bewaarde kastelen in ons land. Het heeft vier hoektorens, een voorburcht en een gracht. Ook het interieur heeft een middeleeuws karakter met een ridderzaal en een zolder vol wapens en grachtvondsten. Groepsentree en ronleidingen Groepsentree Groepen vanaf 20 personen kunnen binnen openingstijden voordelig op eigen gelegenheid het kasteel bezichtigen. Volwassenen krijgen een papieren gidsje met informatie mee. Voor kinderen is er een leuke speurtocht verkrijgbaar. Duur: circa 1 uur. Groepsrondleiding Tijdens een groepsrondleiding neemt een gids u mee door het kasteel, met o.a. torenkamers, muurtrappen en een ridderzaal. Ook brengen we een bezoekje aan de museumzolder waar u de vondsten uit de gracht kunt bekijken. Onderweg vertelt de gids u de mooiste verhalen uit de geschiedenis van Ammersoyen. Duur: 60 tot 75 minuten. Rondleiding XL Tijdens deze extra lange rondleiding door kasteel Ammersoyen krijgt u ook de vertrekken te zien die normaal gesloten blijven. Zo mag u een kijkje nemen op de grote zolder met zijn bijzondere overkapping en hijswiel, de torenzolders, het poortgebouw en meer. U krijgt een exclusief kijkje achter de schermen! Duur: 2 uur. Voor bezoekers die minder goed ter been zijn hebben is er een tablet beschikbaar met een digitale rondgang door het kasteel.

3 Catering Op aanvraag kunt u uw groepsbezoek aan kasteel Ammersoyen combineren met een ontvangst in de sfeervolle taveerne van het kasteel. Begin of eindig uw kasteelbezoek met een kopje koffie en een heerlijk appelgebakje. In onze groepsarrangementen zijn ook mogelijkheden voor een lunch opgenomen. Groepen die tevens een receptie, bedrijfsuitje of feest willen organiseren kunnen terecht bij onze huiscateraar Hutten Catering. Arrangementen Op zoek naar een dagvullend programma voor uw groepsuitje? Combineer dan een bezoek aan kasteel Ammersoyen met een lunch en een leuke activiteit in de regio. In onderstaande arrangementen combineert u een kasteelbezoek met: Een wandeling met gids door s-hertogenbosch, Heusden of Zaltbommel Een boerengolf toernooi bij Boerderij De Schoonheuvel Een sportieve groepsactiviteit op het kasteelterrein Een mooie fietsroute (22 km) en heerlijke gerechten bij verschillende restaurants. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw dagprogramma. Er zijn vele mogelijkheden.

4 Groepsarrangement Kasteelbezoek, lunch aan de Maas & historische stadswandeling Dit groepsarrangement combineert een bezoek aan het middeleeuwse kasteel Ammersoyen met een stadswandeling door Heusden, Zaltbommel of s-hertogenbosch. Samen met een ontvangst met koffie en gebak en een heerlijke lunch is dit een compleet verzorgd groepsuitje. We ontvangen uw groep om uur in de gezellige taveerne van kasteel Ammersoyen, waar koffie en thee met appelgebak voor u klaar staan. Aansluitend maakt u een rondgang door het middeleeuwse kasteel, met onder meer een ridderzaal, vrouwenverblijf, torens, een wapenkamer en trappen in de metersdikke muren. Rond uur vertrekt u naar restaurant Het Oude Veerhuis in Ammerzoden waar u prachtig uitzicht heeft over de Maas en een lunch geserveerd krijgt. De lunch bestaat uit een kopje romige bospaddenstoelensoep, versgebakken broodjes, een kalfskroket met mosterd, diverse soorten kazen, vlees- en zoetwaren, twee kopjes koffie, thee of melk. Vervolgens vertrekt u om uur naar Heusden, Zaltbommel of s-hertogenbosch waar u een historische stadswandeling met een gids door één van deze prachtige steden krijgt. Rond uur eindigt het programma. Duur: tot uur Prijs: 37,50 per persoon Groepsgrootte: vanaf 20 personen Adres startpunt: kasteel Ammersoyen Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden Contact: ammersoyen@glk.nl of

5 Groepsarrangement Kasteelbezoek, lunch op de boerderij & boerengolf Een bezoek aan kasteel Ammersoyen in combinatie met een actieve middag bij IJsboerderij De Schoonheuvel. Samen met een ontvangst van koffie en gebak en een lunch is dit een compleet verzorgd groepsarrangement. We ontvangen uw groep om uur in de gezellige taveerne van kasteel Ammersoyen, waar koffie en thee met appelgebak voor u klaar staan. Aansluitend maakt u zelfstandig een rondgang door het middeleeuwse kasteel, met onder meer een ridderzaal, vrouwenverblijf, torens en een wapenkamer. Om uur vertrekt u naar IJsboerderij De Schoonheuvel in Hedel, waar u de Boerenlunch geserveerd krijgt. De lunch bestaat uit twee broodjes ham of kaas, een kopje soep, koffie, thee en melk. Vervolgens gaat u in groepjes de weilanden rond de boerderij in voor het gezellige spel Boerengolf. Tussen de sloten en koeien volgen jullie een parcours van 10 holes. Na afloop van het parcour kunt u genieten van een huisgemaakt ijsje van de IJsboerderij en staat er een drankje naar keuze voor u klaar. Rond uur eindigt het programma. Extra opties: kanovaren, met de huifkar van kasteel Ammersoyen naar de IJsboerderij en terug of afsluitend een Boerenbarbeque. Duur: tot uur Prijs: 32,25 euro per persoon Groepsgrootte: vanaf 20 personen tot maximaal 75 personen Adres kasteel Ammersoyen:Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden Adres Boerderij De Schoonheuvel: Veldweg 55, 5321 JD Hedel Contact: ammersoyen@glk.nl of

6 Groepsarrangement Happen en Trappen: Groots genieten van kasteel Ammersoyen De Groots genieten van Kasteel Ammersoyen-route is een fietstocht van ongeveer 22 kilometer, verdeeld over drie etappes. De route combineert een leuk bezoek aan kasteel Ammersoyen met een mooie fietsroute en heerlijke gerechten bij verschillende restaurants. Bij deze ThemaHappen route is het volgende inbegrepen: uur: ontvangst met koffie/thee en (appel)gebak bij kasteel Ammersoyen uur: een bezoek op eigen gelegenheid aan kasteel Ammersoyen uur: lunch met pannenkoek en drankje bij Pannenkoekenhuis de Waterpoort uur: dessert bij IJsboerderij de Schoonheuvel uur: afsluitend drankje bij kasteel Ammersoyen Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder ontvangt u bij de receptie van het kasteel. Duur: tot uur Prijs: 35,95 per persoon Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via de website van Happen & Trappen Meer informatie:

7 Groepsarrangement Sportieve arrangementen Maak van uw groepsbezoek aan kasteel Ammersoyen een sportief en gezellig dagje uit! Onderstaande mogelijkheden bieden wij aan in samenwerking met Oversteegen, sportieve activiteiten. We maken graag een programma op maat voor u. Schutterstoernooi Niet voor iedereen is het schot in de roos raak, maar zeker een leuke uitdaging! Test je precisie, concentratie en tactiek bij bijvoorbeeld Handboog, Kruisboog- en Buksschieten. In kleine groepjes ga je roulerend langs drie schuttersonderdelen. Het team van de beste schutters gaat naar huis met een medaille. Hoe zit zo n programma er uit: Na een korte introductie begint het Schutterstoernooi. Deelnemers in kleine teams houden een competitie bij de aangeboden schuttersonderdelen (onder leiding van een professionele instructeur) en rouleren per half uur. Uiteraard speel je dan tegen een ander team. Welke schuttersonderdelen jullie doen, hangt af van jullie wensen, het aantal personen en de datum. Over het algemeen zijn er 3 onderdelen per toernooi. We beschikken over de volgende schuttersonderdelen: Handboogschieten Biathlon Laser Schieten Indoor laser Schieten Reuze Katapult Schieten Luchtbuks schieten Laser Kleiduif Schieten Blaaspijp schieten Klootschieten Naast het Schutterstoernooi verzorgt Veluwe Actief ook andere activiteiten zoals: Kasteeltoernooien, Landgoedspelen, GPS-routes, Scooterteamtochten, Schilderworkshop, Laser Kleiduif Schieten, Boogschieten en de Cupidotest. Kijk voor meer informatie op

8 Informatie en reserveren Heeft u vragen of wilt u een groepsrondleiding of arrangement boeken? Neem dan contact met ons op via of ammersoyen@glk.nl. Meer algemene informatie over kasteel Ammersoyen vindt u op: Adres Kasteel Ammersoyen Kasteellaan JR Ammerzoden Bereikbaarheid Kasteel Ammersoyen is goed bereikbaar via de A2, afrit 19 Ammerzoden. Parkeren bij het kasteel is gratis.

9 Tarieven 2018 Groepsentree Volwassenen Kinderen Per gids Groepsentree binnen openingstijden 8,00 4,25 n.v.t. Groepsrondleiding binnen openingstijden 8,00 4,25 25 Groepsrondleiding buiten openingstijden 9,50 5,25 25 Rondleiding XL** 15,00 15,00 25 Speurtocht voor zelfstandig kasteelbezoek n.v.t. 0,50 n.v.t. Alle groepsrondleidingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 20 betalende personen. Per gids kunnen maximaal 25 personen mee met de rondleiding. Meerdere groepen tegelijk zijn mogelijk. ** Alleen mogelijk op zaterdag of zondag. Maximaal 25 personen. Catering Prijs p.p. Kopje koffie/thee 2,25 Appelgebakje 3,50 Muffin 2,50 Frisdrank 2,25 Voor grote groepen en uitgebreide culinaire mogelijkheden kunt u terecht bij onze huiscateraar Hutten Catering. Groepsarrangementen Prijs p.p. Kasteelbezoek, lunch aan de Maas & historische stadswandeling 37,50 Kasteelbezoek, lunch op de boederij & boerengolf 32,25 Happen en trappen 35,95 Kasteeltoernooi op aanvraag Schutterstoernooi op aanvraag Alle informatie in deze brochure is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en vergissingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen

Groepsontvangsten.  Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Ammersoyen 2017 Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden. Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Ammersoyen

Ja, ik wil.  Kasteel Ammersoyen Ja, ik wil www.glk.nl Kasteel Ammersoyen 2017 Trouwen op kasteel Ammersoyen Gelegen in een schitterend rivierenlandschap tussen s-hertogenbosch en Zaltbommel ligt het indrukwekkende kasteel Ammersoyen.

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Hernen

Groepsontvangsten.  Kasteel Hernen Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Hernen 2017 Groepsontvangsten op Kasteel Hernen Op Kasteel Hernen ontvangen wij u graag met uw familie, vrienden, collega s of uw vereniging om u mee terug te nemen

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Kasteel Hernen 2017 Zakelijke ontvangsten Kasteel Hernen, vlakbij Nijmegen, is zeer geschikt voor zakelijke ontvangsten. Kasteel Hernen is een middeleeuws kasteel, prachtig

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen.

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Huwelijken 2018 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een romantische locatie voor jullie bruiloft en biedt vele mogelijkheden. Niet alleen kunnen jullie hier de huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen.

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Huwelijken 2020 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een romantische locatie voor jullie bruiloft en biedt vele mogelijkheden. Niet alleen kunnen jullie hier de huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

Groepsontvangsten van harte welkom!

Groepsontvangsten van harte welkom! www.glk.nl Groepsontvangsten van harte welkom! 2017 Kasteel Doorwerth Groepsontvangsten Kasteel Doorwerth is één van de mooiste kastelen van Nederland, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn.

Nadere informatie

Schoolreisjes. Kasteel Hernen.

Schoolreisjes. Kasteel Hernen. Kasteel Hernen Kinderfeestjes - Kasteel Cannenburch Schoolreisjes 2018 www.glk.nl/hernen Kasteel Hernen is een leuke én leerzame bestemming voor een schoolbezoek of schoolreisje. Neem een stap terug in

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Zakelijke ontvangsten 2017 Kasteel Doorwerth Zakelijke ontvangsten Kasteel Doorwerth is een middeleeuws kasteel fraai gelegen tussen de beboste stuwwal en de uiterwaarden van de Rijn tussen

Nadere informatie

Groepsontvangsten van harte welkom!

Groepsontvangsten van harte welkom! Groepsontvangsten van harte welkom! 2016 www.glk.nl Kasteel Doorwerth Groepsontvangsten Kasteel Doorwerth is één van de mooiste kastelen van Nederland, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn.

Nadere informatie

Trouwen op kasteel Ammersoyen

Trouwen op kasteel Ammersoyen Trouwen op kasteel Ammersoyen Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor deze bijzondere gelegenheid in kasteel Ammersoyen. Ammersoyen is één

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Rosendael.

Groepsontvangsten. Kasteel Rosendael. Kasteel Rosendael Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/rosendael Dé locatie - centraal gelegen nabij Arnhem - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te brengen.

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Doorwerth.

Groepsontvangsten. Kasteel Doorwerth. Kasteel Doorwerth Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/doorwerth Organiseer uw familiereünie, verenigingsuitje of bedrijfsuitje op kasteel Doorwerth. Door de eeuwen heen gingen velen u al voor bij ontvangsten

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Doorwerth.

Groepsontvangsten. Kasteel Doorwerth. Kasteel Doorwerth Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/doorwerth Organiseer uw familiereünie, verenigingsuitje of bedrijfsuitje op kasteel Doorwerth. Door de eeuwen heen gingen velen u al voor bij ontvangsten

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2019 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

Trouwen op t kasteel

Trouwen op t kasteel Huis Verwolde Trouwen op t kasteel 2019 www.glk.nl/verwolde Huis Verwolde is een edelmanshuis uit de 18e eeuw en wordt omringd door een schitterend park met verschillende gazons. Het is een bijzondere

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Kasteel Ammersoyen ligt in Ammerzoden en is 700 jaar oud! Het is een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland.

Kasteel Ammersoyen ligt in Ammerzoden en is 700 jaar oud! Het is een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland. Kasteel Ammersoyen Kasteel Ammersoyen ligt in Ammerzoden en is 700 jaar oud! Het is een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland. Het kasteel werd gebouwd door de familie van Herlaer om

Nadere informatie

Kasteel Ammersoyen ligt in Ammerzoden en is 700 jaar oud! Het is een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland.

Kasteel Ammersoyen ligt in Ammerzoden en is 700 jaar oud! Het is een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland. Kasteel Ammersoyen Kasteel Ammersoyen ligt in Ammerzoden en is 700 jaar oud! Het is een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland. Het kasteel werd gebouwd door de familie van Herlaer om

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Rosendael.

Groepsontvangsten. Kasteel Rosendael. Kasteel Rosendael Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/rosendael Dé locatie - centraal gelegen nabij Arnhem - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te brengen.

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Doorwerth.

Ja, ik wil. Kasteel Doorwerth. Kasteel Doorwerth Ja, ik wil 2018 www.glk.nl/doorwerth Trouwen op kasteel Doorwerth. Alles op een romantische locatie: kasteel Doorwerth - gelegen tussen Arnhem en Wageningen - biedt diverse mogelijkheden

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Ja, ik wil. Huis Zypendaal.

Ja, ik wil. Huis Zypendaal. Huis Zypendaal Ja, ik wil 2019 www.glk.nl/zypendaal Huis Zypendaal is de oudste trouwlocatie in Arnhem. Het 18de eeuwse huis heeft een stijlvol ingerichte trouwzaal, de Rode Salon waar het huwelijk of

Nadere informatie

WINTERARRANGEMENTEN

WINTERARRANGEMENTEN WINTER 2016-2017 Lekker bij een vuurtje of gezellig bij de borrel! EVEN VOORSTELLEN Jong & oud, sportief of niet, denkers & doeners, families & collega s. Voor al deze groepen organiseren wij met veel

Nadere informatie

Schoolreisjes en educatie

Schoolreisjes en educatie www.glk.nl Schoolreisjes en educatie 2017 Kasteel Hernen Schoolreisjes en educatie Kasteel Hernen is een leuke én leerzame bestemming voor een schoolbezoek of schoolreisje. Neem een stap terug in de tijd

Nadere informatie

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth www.glk.nl Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth 2017 Kasteel Doorwerth Huwelijk en geregistreerd partnerschap Kasteel Doorwerth is één van de mooiste, vriendelijkste en meest romantische plekken

Nadere informatie

Ja, ik wil! Kasteel Cannenburch

Ja, ik wil!  Kasteel Cannenburch Ja, ik wil! www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Ja, ik wil! Slechts enkele kilometers van Apeldoorn, aan de rand van een weelderig park, staat kasteel Cannenburch. Een romantische en prachtig onderhouden

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Zakelijke ontvangsten 2015 Kasteel Doorwerth Zakelijke ontvangsten Kasteel Doorwerth, tussen Arnhem en Wageningen, is zeer geschikt voor zakelijke ontvangsten. Kasteel Doorwerth is een middeleeuws

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Rosendael.

Ja, ik wil. Kasteel Rosendael. Kasteel Rosendael Ja, ik wil 2019 www.glk.nl/rosendael Kasteel Rosendael is één van de mooiste en meest romantische locaties voor uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Het van oorsprong laat middeleeuwse

Nadere informatie

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops t praethuys OOSTHALEN 5 9414 tg hooghalen 0593-592097 www.hetpraethuys.com T PraetHuys: vergaderen, trainingen en workshops t Praethuys biedt

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Cannenburch.

Ja, ik wil. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Ja, ik wil 2018 www.glk.nl/cannenburch Slechts enkele kilometers van Apeldoorn, aan de rand van een weelderig park, staat kasteel Cannenburch. Een romantische en prachtig onderhouden

Nadere informatie

Rijk aan Verhalen Het kasteel De traditie

Rijk aan Verhalen Het kasteel De traditie Rijk aan Verhalen Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter

Nadere informatie

horeca.orveltermarke@landal.com

horeca.orveltermarke@landal.com BANQUETMAP 2012 Landal Landschapspark Orveltermarke Mr. J.B. Kanweg 3 9439 TD Witteveen 0593-564103 horeca.orveltermarke@landal.com www.flinthoes.nl ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN 4-UURSVERGADERARRANGEMENT 14,50

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Rosendael.

Ja, ik wil. Kasteel Rosendael. Kasteel Rosendael Ja, ik wil 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel Rosendael is één van de mooiste en meest romantische locaties voor uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Het van oorsprong laat middeleeuwse

Nadere informatie

Musea op Tiengemeten

Musea op Tiengemeten Overzicht arrangementen: MAANDAG GESLOTEN 1. Dagje Tiengemeten basic. 8,-- 2. Dagje Tiengemeten basic +. 10,50 3. Dagje musea Tiengemeten. 14,-- 4. Nostalgische dagje uit Tiengemeten 38,20 5. Schoolreisje

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Ja, ik wil! Huis Zypendaal

Ja, ik wil! Huis Zypendaal www.glk.nl Ja, ik wil! 2017 Huis Zypendaal Huwelijk Geacht aanstaand bruidspaar, Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk en hartelijk dank voor uw interesse in trouwen op Huis Zypendaal.

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

Arrangementen.

Arrangementen. Arrangementen www.dewittehoeve.nl Arrangementen zijn vanaf 10 personen (m.u.v arrangementen met fluisterboot dit kan vanaf 4 Arrangement nummer 1 Ontvangst bij de Witte hoeve met onbeperkt kfie / thee

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Slot Zuylen. Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis

Slot Zuylen. Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis Slot Zuylen Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis 1 Slot Zuylen en het Koetshuis Slot Zuylen is een van de oudste historische huizen aan de Vecht. Het werd gebouwd als woontoren in 1250, uitgebouwd

Nadere informatie

GROEPSARRANGEMENTEN. Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer!

GROEPSARRANGEMENTEN. Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer! A GROEPSARRANGEMENTEN Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer! Een dagje uit met vrienden, familie of collega s Wij bieden u diverse activiteiten,

Nadere informatie

Waterfietsen - Terras - Arrangementen. Arrangementen

Waterfietsen - Terras - Arrangementen. Arrangementen Openingstijden: Voor en naseizoen 13.00 uur - 17.00 uur Hoofdseizoen & vakanties 12.00 uur - 18.00 uur Op afspraak zijn andere tijden mogelijk. Natuurpark De Leemputten Zwolseveenweg 4a 7142 HT Groenlo

Nadere informatie

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Cateringmap 2018 Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Smaak Pure Passie is de gastronomische afdeling van Beweging 3.0 Inhoudsopgave Koffie en thee blz.

Nadere informatie

Natuurpark de Leemputten

Natuurpark de Leemputten Buitenactiviteiten - Terras - Arrangementen Natuurpark de Leemputten Natuurpark De Leemputten is een unieke plek om met het gezin, maar ook met groepen een leuke en gezellige dag te hebben. In deze brochure

Nadere informatie

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Cateringmap 2017 Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Smaak Pure Passie is de gastronomische afdeling van Beweging 3.0 Inhoudsopgave Koffie en thee blz.

Nadere informatie

PRIJSLIJST FUN FOREST ALMERE 2015

PRIJSLIJST FUN FOREST ALMERE 2015 PRIJSLIJST FUN FOREST ALMERE 2015 TARIEVEN KLIMMEN ALMERE 2015 Reguliere klimtarieven: Leeftijd en lengte: Duur: Prijs: Kids klimkaart 8 t/m 11 jaar, minimaal 1.30m 3 uur 15,95 Jongeren klimkaart 12 t/m

Nadere informatie

Activiteiten & groepsarrangementen 2016 (26 maart t/m 1 oktober)

Activiteiten & groepsarrangementen 2016 (26 maart t/m 1 oktober) Activiteiten & groepsarrangementen 2016 (26 maart t/m 1 oktober) Hoeve Landzicht biedt de leukste activiteiten voor families, groepen en bedrijven. U kunt uw bezoek aan ons restaurant aanvullen met activiteiten

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

De Soester Duinen & PaltzArt

De Soester Duinen & PaltzArt De Soester Duinen & PaltzArt Tijdens PaltzArt zullen acht kunstenaars van naam en faam op Landgoed De Paltz ter plekke beeldende kunst bedenken én uitvoeren. Het project vindt plaats in twee weekenden

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

Aardbeienroute. Fruitig fietsen door de Bommelerwaard.

Aardbeienroute. Fruitig fietsen door de Bommelerwaard. F I E T S E N D O O R D E B O M M E L E R WA A R D Aardbeienroute 1 Fruitig fietsen door de Bommelerwaard. Routebeschrijving van de Aardbeienroute De fietstocht begint en eindigt op de Markt in Zaltbommel.

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim

Nadere informatie

Arrangementen Bospaviljoen de Woudstee 2017

Arrangementen Bospaviljoen de Woudstee 2017 Bospaviljoen de Woudstee Midden in de bossen bij Drouwen, direct naast het Boomkroonpad ligt Bospaviljoen de Woudstee. Op deze prachtige locatie treft u een restaurant aan waar je terecht kunt voor een

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth www.glk.nl Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth 2015 Kasteel Doorwerth Huwelijk en geregistreerd partnerschap Kasteel Doorwerth is één van de mooiste, vriendelijkste en meest romantische plekken

Nadere informatie

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3.

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3. Brochure vanaf September 2014 Inhoudsopgave Bowling en squash tarieven blz 1 Bowling specials blz 2 Arrangementen blz 3 Buffetten blz 5 Duinzaal blz 6 www.ockenburghactive.nl info@ockenburghactive.nl 070

Nadere informatie

Uitvaart & condoleance

Uitvaart & condoleance Uitvaart & condoleance Uitvaart of condoleance Hajé restaurant Natuurpark Bij Hajé Natuurpark kunt u terecht voor een condoleance of uitvaart. In discrete en persoonlijke sfeer bieden wij u een samenzijn,

Nadere informatie

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice. WELKOM Adres: INoffice Woerden Polanerbaan 13 H 3447 GN Woerden Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.nl 0348 48 21 22 Welkom bij INoffice Woerden Ondernemerscentrum INoffice Woerden heeft

Nadere informatie

Maak uw feestje compleet met een verrassende activiteit

Maak uw feestje compleet met een verrassende activiteit Vieren Plezierbreaks Maak uw feestje compleet met een verrassende activiteit Kasteellaan 1 3455 RR Haarzuilens 030-262 73 74 info@koetshuisdehaar.nl www.koetshuisdehaar.nl Verras uw gasten met een leuke

Nadere informatie

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement Overzicht zalencapaciteit en prijzen Vergaderarrangementen Onderstaand treft u een aantal vergaderarrangementen aan. Ze zijn van toepassing op bijeenkomsten vanaf 10 personen. Indien de grootte van de

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Kleine, outdoor vergaderbreaks

Kleine, outdoor vergaderbreaks Kleine, outdoor vergaderbreaks 2016-2017 1 t Paviljoen Hotel **** Restaurant le Maquisard Brasserie Mondial Vergaderbreaks bij Hotel t Paviljoen **** In deze brochure vindt u een overzicht van toegankelijke,

Nadere informatie

TEXEL. GROEPSUITJES. Groepsuitje? Feest? Wij helpen! Voorbeelden groepsarrangementen

TEXEL.  GROEPSUITJES. Groepsuitje? Feest? Wij helpen! Voorbeelden groepsarrangementen GROEPSUITJES TEXEL Voorbeelden groepsarrangementen Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim Texel aan het

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen:

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: NIEUW NIEUW NIEUW Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: Kruisboog schieten Luchtdruk schieten Beach volleybal sjoel de boelen Bel voor meer informatie naar 0313-632963

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete buffetten

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete buffetten

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

JA, ik wil! Kasteel en park Rosendael

JA, ik wil!  Kasteel en park Rosendael JA, ik wil! www.glk.nl Kasteel en park Rosendael 2017 Jullie trouwdag op Kasteel en Park Rosendael! Eén van de mooiste en meest romantische locaties in Gelderland voor een huwelijk of een geregistreerd

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth 2016 www.glk.nl Kasteel Doorwerth Huwelijk en geregistreerd partnerschap Kasteel Doorwerth is één van de mooiste, vriendelijkste en meest romantische plekken

Nadere informatie

Activiteiten & groepsarrangementen 2015 (4 april t/m 4 oktober)

Activiteiten & groepsarrangementen 2015 (4 april t/m 4 oktober) Activiteiten & groepsarrangementen 2015 (4 april t/m 4 oktober) Hoeve Landzicht biedt de leukste activiteiten voor families, groepen en bedrijven. U kunt uw bezoek aan ons restaurant aanvullen met activiteiten

Nadere informatie

Informatie zakelijke accomodaties

Informatie zakelijke accomodaties Informatie zakelijke accomodaties De Hofnar, nu even zakelijk Of u nu een meeting, workshop, training of een productpresentatie wilt geven, wij zorgen ervoor dat het een ware beleving gaat worden. Onze

Nadere informatie

Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN

Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN Op avontuur in Zeewolde van introductieweek tot activiteitenmiddag welk avontuur kies jij?! Programmamogelijkheden Een unieke locatie voor het avontuurlijkste

Nadere informatie

Slot Zuylen. Locatieverhuur en arrangementen Kasteel en Koetshuis

Slot Zuylen. Locatieverhuur en arrangementen Kasteel en Koetshuis Slot Zuylen Locatieverhuur en arrangementen Kasteel en Koetshuis 1 Slot Zuylen is een van de oudste historische huizen aan de rivier de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het Slot heeft een rijke familiegeschiedenis

Nadere informatie

Mogelijkheden op De Alpacaboerderij

Mogelijkheden op De Alpacaboerderij Mogelijkheden op De Alpacaboerderij Wil je een dagprogramma boeken? Dan kun je rustig zelf de geschikte combinatie van activiteiten voor de groep uitkiezen, of je kiest een van onze kant en klare arrangementen.

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 Versie 3-2019 Arrangementen en prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2019 1 INLEIDING Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam bevindt

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

1. ARRANGEMENTEN MET CONSUMPTIEBONNEN (VANAF 10 PERSONEN)

1. ARRANGEMENTEN MET CONSUMPTIEBONNEN (VANAF 10 PERSONEN) FEESTEN & VERGADEREN 1. ARRANGEMENTEN MET CONSUMPTIEBONNEN (VANAF 10 PERSONEN) Entree, drankje en koek - Consumptiebon drankje (koffie, thee, blikje fris of flesje water) - Consumptiebon koek 22,75 per

Nadere informatie