Brooklyn heeft ook laten zien en horen een fantastische sessieband te zijn voor de begeleiding van diverse artiesten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brooklyn heeft ook laten zien en horen een fantastische sessieband te zijn voor de begeleiding van diverse artiesten."

Transcriptie

1 Brooklyn Een band bij uitstek voor uw feest!! 8 zeer muzikale ingredienten kunnen uw evenement voorzien van een muzikaal hoofdgerecht waar de vonken van af vliegen. Een band die wat betreft repertoire alle kanten op kan en dus voor jong en oud uitermate geschikt is. Van bruiloft, bedrijfsfeest, grote feesttent of festival, niets is te gek. Overal waar Brooklyn komt wordt het een feest. Deze jonge formatie heeft bewezen garant te kunnen staan voor een fantastische opzwepende reis door de muziek geschiedenis. Van hedendaagse top 40 tot alle gouwe ouwe aan toe. Niets is hun te gek en ze pakken alles op als een muzikale uitdaging. In overleg met deze band kan er daarom maatwerk geleverd worden voor evenement. Brooklyn heeft ook laten zien en horen een fantastische sessieband te zijn voor de begeleiding van diverse artiesten. Brooklyn bestaat uit: Dave Detillon op drums, Roy Hofman op basgitaar, Rens Meesters op toetsen, Rolf Verbaant op gitaar, Thijs Nissen op saxofoon, Koen Smits op trompet, Karlijn van Dinther en Bart Reinders op zang. Een greep uit het repertoire: Joss Stone, Robbie Williams, Kylie Minogue, Earth wind & Fire, Nielson, Jeroen van der Boom, Dolly Parton, Blondie, Status Quo, Will and the people, Clean bandit, Coldplay, Bruno Mars, The Jackson 5, Kings of leon, Robin Thicke, Avicii, Tina Turner, Chuck Berry, Wham, Pink Crazy, Jayh, Black Eyed Peas, Aretha Franklin, Katy Perry, Adam Lambert, Afro Jack, Niels Geusebroek, Anouk, Pharell Williams, Take That, Backstreet boys, Andre Hazes, Henk Bernard, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, etc. etc.

2 Karlijn van Dinther, geboren op 3 oktober 1991 te Evertsoord waar ze nog steeds woonachtig is. Toen Karlijn een jaar of zes was stond ze al regelmatig op het podium tijdens de talentenshows van haar basisschool. Het was toen al zichtbaar dat deze meid zou uitgroeien tot een fantastische podiumvrouw. Een geweldige uitstraling en een zeer goede stem is een combinatie die Karlijn de ideale frontvrouw maken voor Brooklyn. Karlijn is in de muziekwereld geen onbekende. Het Nederlandse publiek heeft met haar kennis kunnen maken toen ze met 5 vriendinnen mee deed aan Popstars. Tijdens dit avontuur werd ze op gemerkt door DJ Ron van den Beuken die met haar aan de slag is gegaan. Een echte tour in China was het gevolg hiervan. Daarnaast is Karlijn nog een vaste schakel in de muzikale show Herberg de Troost van Jack Poels en Tren van Enckevort. Samen met Bart vormt zij het sprankelende front van Brooklyn. Thijs Nissen, geboren op 26 september 1991 te Venlo en wonende in Rotterdam. Zoals veel Limburgse muzikanten is Thijs zijn muzikale carrière begonnen bij de plaatselijke Harmonie. Het virus voor bloasmeziek had hem daar al snel te pakken. In 10 jaar tijd heeft Thijs zich toegelegd op de saxofoon spelen en hier veel lessen in gevolgd. Bij dit instrument ligt zijn hart en ziel. De liefde voor de saxofoon en o.a. Jazzmuziek heeft Thijs doen besluiten een opleiding te gaan volgen aan het Conservatorium van Rotterdam. Buiten scholing is het natuurlijk ook heel gaaf om live te spelen en dat heeft Thijs de afgelopen jaren daarom ook op grote schaal gedaan bij o.a. Partyband ApartY. Bij Brooklyn is Thijs samen met Koen verantwoordelijk voor het gave blazers geluid.

3 De weekagenda van Koen is niet heel ingewikkeld, er staat maar 1 ding in en dat is muziek maken. Koen Smits geboren op 14 november 1991 te Tilburg waar hij nog steeds woont. Koen studeert aan het Fontys Conservatorium te Tilburg (Martijn de Laat/Toon de Gouw). Zijn lijst aan muzikale ervaring spreekt voor zich, hierbij een korte samenvatting: Harmonie-, Fanfare-, Symfonieorkesten, Big Bands, Coverbands, Feestorkesten, Brassbands, Jazzensembles, Sectietrompettist, Jazzsolist, klassiek trompettist, Trompetdocent, Dirigent, Arrangeur, etc. etc. En uit ervaring kunnen wij u melden dat deze jongen behoorlijk muzikaal uit de voeten kan! Samen met Thijs zorgt Koen voor het koperen dak van het huis dat Brooklyn heet. Rolf Verbaant, geboren op 8 mei 1989 te Veldhoven. Rolf is tegenwoordig woonachtig in Tilburg waar hij als gitarist aan de Rockacademie ook is afgestudeerd. Hij speelt al vanaf zijn 9e gitaar en heeft in al die jaren al een hoop praktijkervaring mogen opdoen in verschillende formaties. Momenteel is hij buiten Brooklyn ook nog actief als gitarist in allround-coverband The Mad Donna's, Elvis-tributeband Calling Elvis en speelt hij gitaar & banjo in de band van singer/songwriter Isabelle Amé. Deze gitaar virtuoos kan zowel met de akoestische als elektrische gitaar goed uit de voeten. Deze kwaliteiten brengt hij ook nog over tijdens de muzieklessen die hij geeft aan jonge muzikanten.

4 Rens Meesters, geboren op 29 juni 1983 te Poortugaal en wonende in het Limburgse Horst aan de Maas. Na een tijd pianoles te hebben gehad wist Rens dat je muziek maken maar op 1 manier echt kon leren en dat is doen. Rens heeft de afgelopen jaren zich ontwikkeld als een fantastische toetsenist die als geen ander gevoel weet te leggen in het spelen en een absolute perfectionist is in sounds. In talloze coverbands is Rens degene geweest die het muzikale geheel liet staan als een huis. Gevoel in het spel en streven naar kwaliteit maken Rens uniek in zijn soort. Muzikale helden van Rens zijn daarom ook niet de minste, Glenn Corneille en David Paich. Dave Detillon, geboren op 18 juli 1985 te Venlo waar hij nog steeds woonachtig is. Vanaf zijn 5 de levensjaar zorgt Dave al voor leven in de brouwerij op zijn drumstel. Zoals meerdere muzikanten is zijn muzikale opleiding begonnen bij de plaatselijke harmonie waar van uit Dave redelijk snel is doorgestroomd naar diverse regionale bandjes. Het vele spelen en de lat hoog leggen voor zich zelf werd beloond met het veelvuldig gevraagd worden voor grote projecten. Dave speelt veelvuldig met o.a. Glamourama en Maycke Jansen live band,waar hij o.a veel artiesten mee begeleid zoals Dean Saunders,Starkoo,Frans Duijts en Nathalie Mokoma. Van zijn hobby zijn beroep gemaakt, dat is wat Dave gedaan heeft, The American Dream zullen we maar zeggen. Het bruggetje van Amerika naar Brooklyn is daarom ook snel gemaakt. Op drums zorgt hij voor de fundering van Brooklyn.

5 Roy Hofman is geboren op 25 januari 1977 te Blerick en natuurlijk nu ook nog woonachtig. Roy is van het type muzikant Niet te veel praten maar gewoon lekker muziek maken. En dat doet hij dan ook en hoe! Als basgitarist zorgt het met Dave op drums voor de basis van Brooklyn. Muzikale opleiding, niet nodig! Hij speelt het gewoon. Vanaf jongs af aan is Roy actief geweest als bassist in vele bands, heeft vele muzikale projecten mogen doen en heeft als sessie muzikant zijn sporen verdiend zowel op het podium als in de studio. Niet spelen vanaf papier maar vanuit het hart en op gevoel is wat Roy zeer bijzonder maakt en waar de muzikaliteit van af druipt. Muzikale voorbeelden voor Roy zijn o.a. Black Crowes, John Frusciante en Victor Wooten. Bart Reinders is geboren op 22 maart 1981 te Kronenberg en nu woonachtig in Dieren. Bart is niet het type muzikant die van jongs af aan met muziek bezig was, verre van zelfs. Bart Zijn muzikale kwaliteit kwam pas in beeld op de middelbare school toen zijn muziekleraar de leerlingen verplicht liet zingen voor een punt. Maar vandaar uit heeft Bart een inhaalslag gemaakt. Optredens met diverse coverbands, vele solo optredens en diverse grote muzikale projecten voor publiek van 10 tot 5000 personen maken onderdeel uit van zijn lijst aan ervaring. Zijn kenmerkende sound en grootse bereik maken Bart tot zeer veelzijdige vocalist die werkelijk alle kanten op kan en niets voor hem te gek is. Het grote publiek kent Bart van zijn deelname aan seizoen 3 van The voice of Holland. Samen met Karlijn vormt hij het gezicht van Brooklyn.

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring. Versie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring.   Versie Even voorstellen ALLOWAY is een zeskoppige formatie die sinds 2009 optreedt. Wij maken van elk optreden een feest. Niet alleen het aantal nummers is groot, maar we spelen ook een zeer gevarieerd repertoire.

Nadere informatie

Poke you Once (19h ) - Zwolle

Poke you Once (19h ) - Zwolle Poke you Once (19h00-1945) - Zwolle Deze energieke Zwolse pop/rock band zal op de 10 e (jubileum) editie van het In the Attic de aftrap geven voor een fantastische avond. 2 ladies en 4 gents die een feestje

Nadere informatie

SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA. De Kerck Hoeve. Bosrestaurant De Belvertshoeve. Streekrestaurant De Drie Vennen. De Gerrithoeve.

SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA. De Kerck Hoeve. Bosrestaurant De Belvertshoeve. Streekrestaurant De Drie Vennen. De Gerrithoeve. SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA 13.00 13.30 14.00 14.30 15.00 15.30 16.00 16.30 17.00 17.30 18.00 De Kerck Hoeve Until Noted Yann Lawick Yann Lawick Van Wijnhoven Bosrestaurant De Belvertshoeve Noa Zzzingrid

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

Muzieklessen groep 5:

Muzieklessen groep 5: Muzieklessen groep 5: We kwamen de gymzaal van de kleuters binnen. Er stond een man met een gitaar, en er lagen matten. Daar moesten we gaan zitten. Hij had meer gitaren mee, hij liet de namen van de gitaren

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Guido Scope. Neem contact op voor een GRATIS gitaarles CONTACT. Audio & Video Optreden boeken Optredens. Over mij. Gitaarles

Guido Scope. Neem contact op voor een GRATIS gitaarles CONTACT. Audio & Video Optreden boeken Optredens. Over mij. Gitaarles Audio & Video Optreden boeken Optredens Gitaarles Over mij De speler hieronder (Guido Scope) bevat een aantal solo gitaar stukken en duo opnames met arrangementen, composities en improvisaties van hem

Nadere informatie

Programma 4 februari 2016 Open nacht

Programma 4 februari 2016 Open nacht Programma 4 februari 2016 Open nacht Welkom op de open nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

passie gewoon een beetje op. Dus moet je op een gegeven moment een verstandige keuze gaan maken. J: Absoluut niet!!

passie gewoon een beetje op. Dus moet je op een gegeven moment een verstandige keuze gaan maken. J: Absoluut niet!! Interview met Jeroen Welsh Onbekend is hij niet en ook niet onbemind en dan heb ik het over Jeroen Welsh de voormalig leadzanger van Texas Renegade. Onbekend is wellicht wel dat na het opheffen van Texas

Nadere informatie

DJ s en drive-in-shows

DJ s en drive-in-shows DJ s en drive-in-shows Welk dj is geschikt voor uw evenement? Niet elke bekende dj is geschikt voor uw evenement. Het is belangrijk dat de dj aansluit bij uw doelgroep. Daarom geven wij altijd een passend

Nadere informatie

Once In A Blue Moon Festival

Once In A Blue Moon Festival Once In A Blue Moon Festival In het Amsterdamse Bos werd de eerste editie van het Once In A Blue Moon Festival. Het festival is voor iedereen die van Americana,Roots,Countrypop en Rock invloeden houd.

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten BELANGRIJK: Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar

Nadere informatie

Voor vragen, opmerkingen of problemen neem contact op met Jethro: Bellen of whatsapp:

Voor vragen, opmerkingen of problemen neem contact op met Jethro:   Bellen of whatsapp: Bands Haarlemse Popscene on tour 2017/2018 Cut2theBone... 2 Golden Boy... 3 Humfree... 4 Jasmina Solaris... 5 Lost Neptune... 6 Melatonin... 7 Moon Ape... 8 Nemsis... 9 Opperation Hurricane... 10 Peperbek...

Nadere informatie

Bands Haarlemse Popscene on tour 2017/2018

Bands Haarlemse Popscene on tour 2017/2018 Bands Haarlemse Popscene on tour 2017/2018 Cut2theBone... 2 Golden Boy... 3 Humfree... 4 Jasmina Solaris... 5 Lost Neptune... 6 Melatonin... 7 Moon Ape... 8 Nemsis... 9 Opperation Hurricane...10 Peperbek...11

Nadere informatie

Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op]

Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op] Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op] +31613021720 Info@muziekschoolmontauban.nl www.muziekschoolmontauban.nl Over Muziekschool Montauban Muziekschool Montauban staat voor de bereikbaarheid van muziekles voor

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

juni 2015 6/7 13/14 20/21 27/28 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 * Avond4daagse * Juf en meester verjaardag groepen 6

juni 2015 6/7 13/14 20/21 27/28 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 * Avond4daagse * Juf en meester verjaardag groepen 6 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 juni 2015 1 * Groepen 7 dodehoekles 2 3 4 * Juf en meester verjaardag groepen 6 5 * Studiedag groepen 1 t/m 4 6/7 8 * Schoolreis gr 3, 4 en

Nadere informatie

Tuesday Blue (Express), The

Tuesday Blue (Express), The Tuesday Blue (Express), The website hyves Tuesday Blue Expres YouTube clip TBE-We belong together Miss froggy Fame and fortune Long blond hair Sweet baby doll Baby sittin' boogie (TV Duitsland) Young and

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

1. Gaat u naar dit evenement?

1. Gaat u naar dit evenement? Wish Outdoor 3, 4 en 5 juli vindt Wish Outdoor plaats. 7 6 1. Gaat u naar dit evenement? 65% 5 4 3 28% 1 5% Ja Misschien Nee Weet niet Toelichting 1 Werk er al jaren als vrijwilliger...de hele familie

Nadere informatie

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur:

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur: Jfor one time only Jelle Burger is geen man die graag met zichzelf te kooop loopt. Hij laat liever zelf zien wat hij in huis heeft. Geboren in Woerden, maar getogen in Helmond; hij heeft van beide kanten

Nadere informatie

Technische Rider Lucas Eli

Technische Rider Lucas Eli Technische Rider Lucas Eli Versie 2.4 Januari 2018 Geschreven door Matheus Sales de Moura (Atalaya) www.zevenzegels.nl Omschrijving Zeven Zegels Music is een platenmaatschappij dat zich sterk maakt om

Nadere informatie

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band.

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band. We zijn in Bunnik bij de 2 de editie van Friends Of Country Live We staan aan tafel met leden van de band Ramblin` Boots. Welkom heren en dame! Stel jezelf even voor alsmede de overige niet aanwezige bandleden?

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zie ook de website www.muziekmaaktslim.nl : Muziek maken is leuk en bovendien

Nadere informatie

SonA. heeft eigen geluid gevonden

SonA. heeft eigen geluid gevonden SonA heeft eigen geluid gevonden Zoals ieder jaar, zijn onder de deelnemers van Nu of Nooit talloze 'veteranen' te vinden: Bands of muzikanten die meer dan eens meededen aan de Limburgse bandwedstrijd.

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

Nu of nooit 2015 voorronde 3. muziekgieterij maastricht

Nu of nooit 2015 voorronde 3. muziekgieterij maastricht Nu of nooit 2015 voorronde 3 muziekgieterij maastricht Charger 'WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR' Daniel Creyghton loopt al lang mee in de Limburgse muziekscene. Als lid van verschillende bekende en minder bekende

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30)

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30) THE SAINTS BACK ON STAGE TRY-OUT Chris - Appie - Frans-Jan - Hennie en drummer Henri hebben fanatiek gerepeteerd en willen nu hun muziek spelen voor eigen publiek. For the incrowed only Diegene die een

Nadere informatie

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek.

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek. Zaterdag 15 december 2012 13.00 uur 14.30 uur Baan gesloten voor vrij publiek. 13.00 uur 13.15 uur Officiële opening Woordje door de Burgermeester 13.15 uur 13.30 uur Opening IJsfeest Son & Breugel Opening

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Agenda

Nieuwsbrief Agenda Nieuwsbrief 2 2017 Agenda Zaterdag 28 oktober 2017 Fest der Blasmusik, Theater De Meenthe, Stationsplein 1, Steenwijk Een twintigtal orkesten uit binnen- en buiteland zullen van zich laten horen! Aanvang

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

6 tot 12x 1 uur. 10 tot 12x 1 uur

6 tot 12x 1 uur. 10 tot 12x 1 uur Muziekatelier Muziekatelier is een grote hit! Wil jij iets doen met muziek maar weet je nog niet precies wat je het leukste vindt? Doe dan mee met het Muziekatelier. Spelenderwijs leer je noten lezen en

Nadere informatie

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!!

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!! Bourgondisch Boxmeer 23 & 24 mei 2015 Entertainment programma: za. 23 mei: 17.45 18.00u en 18.15 18.30u Slagwerkgroep Vortum-Mullem, Niet zomaar een standaard slagwerkgroep. Nee, deze 6 slagwerkers zijn

Nadere informatie

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken NIEUWSBRIEF ACKNN MEI 2017 De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken Op zondagmiddag 28 mei kan men weer langs de middeleeuwse kerken van Noordwijk, Marum, Nuis, Niebert

Nadere informatie

1* Countryville in Gorinchem

1* Countryville in Gorinchem 1* Countryville in Gorinchem In theater de vijf zinnen / de doelen 6 okt. 2018 Ik las in het blad van het CME een leuke Flyer over dit evenement met o.a. Def Americans en ja daar ik fan ben van Johnny

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 2000 opnieuw of voor

Nadere informatie

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt Elvis Perkins wanneer zijn In Dearland uitkwam, haatte ik hem voor het maken van zo n geweldige plaat. Binnenkort komt zijn Doomsday EP uit en die belooft wederom veel goeds. Ook live stelde hij niet teleur:

Nadere informatie

December 2017, jaargang 22. Inhoud. Woordje van de voorzitter

December 2017, jaargang 22. Inhoud. Woordje van de voorzitter December 2017, jaargang 22 Inhoud - Woordje van de voorzitter - Hulp gevraagd - Muziek=Klasse bij Dickens koopzondag - Kerstconcert - Leerlingenuitvoeringen - Samenspel voor 1 e jaars en 2 e jaars leerlingen

Nadere informatie

Eshuijs, Margriet Band

Eshuijs, Margriet Band Eshuijs, Margriet Band website Margriet Eshuijs Na de opheffing van van de band LUCIFER in 1978 kiest basgitarist Dick Buisman voor een zakelijke carri?re in geluidsapparatuur. Hij begint een eigen bedrijf

Nadere informatie

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05 De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05 In de aflevering van donderdag 5 december spelen de overgebleven zes singer-songwriters voor het eerst in zaal El Dorado

Nadere informatie

Time after time. Band Choc Moose

Time after time. Band Choc Moose Bands U zoekt een swingende feestband voor uw personeelsfeest of bruiloft? Wij hebben voor u een professionele selectie gemaakt van de beste bands van Nederland. Time after time De coverband Time after

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Technische Rider. Contactinformatie: Contactpersoon: Niels Helder E-mail: Niels.Helder@gmail.com Telefoon: +31 (0)6 4438 4216

Technische Rider. Contactinformatie: Contactpersoon: Niels Helder E-mail: Niels.Helder@gmail.com Telefoon: +31 (0)6 4438 4216 Technische Rider Contactinformatie: Contactpersoon: Niels Helder E-mail: Niels.Helder@gmail.com Telefoon: +31 (0)6 4438 4216 Gezelschaps- en transportinformatie: Reisgezelschap: Transport: Bandleden: 5

Nadere informatie

Het laatste onderdeel van het PTA muziek heeft de vorm van een openbaar eindconcert Er is hard gewerkt aan een gevarieerd programma:

Het laatste onderdeel van het PTA muziek heeft de vorm van een openbaar eindconcert Er is hard gewerkt aan een gevarieerd programma: Het laatste onderdeel van het PTA muziek heeft de vorm van een openbaar eindconcert Er is hard gewerkt aan een gevarieerd programma: De kandidaten hebben in koorverband een aantal stukken ingestudeerd

Nadere informatie

voorstel aanschaf muziekinstrumenten, ten behoeven van schoolmuzieklessen

voorstel aanschaf muziekinstrumenten, ten behoeven van schoolmuzieklessen Betreft: voorstel aanschaf muziekinstrumenten, ten behoeven van schoolmuzieklessen Geachte heer Bouman, beste Rik, Met veel plezier presenteer ik hierbij een financieel voorstel voor de aanschaf van muziekinstrumenten

Nadere informatie

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 LESBRIEF BIJ SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam Een samenwerking van Concertgebouw de Doelen, de Marinierskapel

Nadere informatie

Festival. Questions. Worksheet. Flash info. Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk?

Festival. Questions. Worksheet. Flash info. Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk? 1 Festival Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk? for the first time reach voor de eerste keer bereiken 2 Questions Lees de tekst. Beantwoord

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Jetlag Overdrive - veelgestelde vragen

Jetlag Overdrive - veelgestelde vragen Jetlag Overdrive - veelgestelde vragen Waar kan ik nog meer informatie vinden over Jetlag Overdrive? Aan de linkerkant onderin het scherm van onze website vindt u de logo s van Facebook, Twitter, en YouTube.

Nadere informatie

Workshop Popbands 2012/2013

Workshop Popbands 2012/2013 Workshop Popbands 2012/2013 12 1 Starting a popband Deze band is voor beginners, leerlingen die nooit in een band hebben gespeeld. Nadruk ligt op het samen spelen, wennen aan het volume en aan zingen door

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE 1. Inleiding Het jaar 2006 is het eerste jaar waarin de harmonie dakloos is na de brand van 3 december 2005 bij Café De Kom. Uiteindelijk zijn er tijdelijke

Nadere informatie

werkboekje voorbereiding op het HaFa-schoolconcert 2019 in CKB Theaterzaal dit boekje is van

werkboekje voorbereiding op het HaFa-schoolconcert 2019 in CKB Theaterzaal dit boekje is van werkboekje voorbereiding op het HaFa-schoolconcert 2019 in CKB Theaterzaal dit boekje is van Hoe was het vroeger? werkblad 1 Heel vroeger maakten de mensen muziek met het instrument wat je altijd bij je

Nadere informatie

De schoolact De techniek bij een optreden

De schoolact De techniek bij een optreden De schoolact De techniek bij een optreden Leerlingentekst en opdrachten De technicus is de persoon die verantwoordelijk is voor de techniek. Meestal is dit iemand die het geluid en/of licht kan doen tijdens

Nadere informatie

Najaar 2016 Plug In Music

Najaar 2016 Plug In Music Najaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25 Talenten op Aruba. Ze zijn overal te vinden. Zij storten zich in het leven, of het nu sport, kunst, uitgaan, lezen, muziek of juist de donkere kant van de samenleving is. Het is aan hen. Voor diegene die

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80 en 90 opnieuw of voor het eerst!

Nadere informatie

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Ivar Key Oosterloo Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Hij is dit najaar een van de favorieten voor de titel Voice of Holland 2012. Hij schrijft zijn eigen muziek en treedt al jaren op met zijn

Nadere informatie

Voorbeeld Technische Rider

Voorbeeld Technische Rider Voorbeeld Technische Rider Voorkom verrassingen en ga zonder stress jouw feestavond tegemoet. Deze voorbeeld technische rider helpt je na te gaan wat je op het gebied van geluid, bandformatie en podium

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl U heeft werkelijk wat gemist. Ja, u heeft wat gemist wanneer u C5Jazz niet heeft bezocht

Nadere informatie

Uit zijn keel klinken ontelbaar veel bekende stemmen. Het is net of Michael Jackson daar staat te zingen

Uit zijn keel klinken ontelbaar veel bekende stemmen. Het is net of Michael Jackson daar staat te zingen Talloze topartiesten in één persoon. Steve Ryckier is zanger én imitator. Uit zijn keel klinken ontelbaar veel bekende stemmen. U gelooft uw oren niet. En uw ogen evenmin. Het is net of Michael Jackson

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Breaking News. Populaire feestband REVIVAL neemt afscheid. 11 jaar in huidige bezetting MET RONDRIT IN LUXE LIMOUSINE EN FEESTELIJK AFSCHEIDSCONCERT

Breaking News. Populaire feestband REVIVAL neemt afscheid. 11 jaar in huidige bezetting MET RONDRIT IN LUXE LIMOUSINE EN FEESTELIJK AFSCHEIDSCONCERT Breaking News http://www.revivalband.nl/ Populaire feestband REVIVAL neemt afscheid REVIVAL is van plan om van het afscheidsconcert een groot feest te maken MET RONDRIT IN LUXE LIMOUSINE EN FEESTELIJK

Nadere informatie

bands Haarlemse Popscene on tour 2018/2019

bands Haarlemse Popscene on tour 2018/2019 bands Haarlemse Popscene on tour 2018/2019 Absolut... 2 De bak band... 3 Catwise... 4 Drone Strings... 5 Hedgehogs Garden... 6 Kendolff... 7 Lucas van Rens... 8 Pom... 9 Sabotage...10 Solstice...11 The

Nadere informatie

Mediawijsheid. Werkblad Auteursrecht bij muziek. Muziek en auteursrecht

Mediawijsheid. Werkblad Auteursrecht bij muziek. Muziek en auteursrecht Werkblad Auteursrecht bij muziek Muziek en auteursrecht Wanneer je een liedje op de radio hoort, luister je naar de zanger of zangeres die het liedje zingt. Maar wist je dat er heel veel mensen meewerken

Nadere informatie

België is goed vertegenwoordigd dit jaar bij Nu of Nooit. Bij verschillende deelnemers aan de Limburgse bandcontest staan Zuiderburen op het podium. B

België is goed vertegenwoordigd dit jaar bij Nu of Nooit. Bij verschillende deelnemers aan de Limburgse bandcontest staan Zuiderburen op het podium. B België is goed vertegenwoordigd dit jaar bij Nu of Nooit. Bij verschillende deelnemers aan de Limburgse bandcontest staan Zuiderburen op het podium. Bij Weekend Safari zelfs twee. Eén van die twee, gitarist/zanger

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Introductie. What s Your Story? MC Theater. Roots Rotterdam. Ratha Yatra Festival 2013. Indian Summer Festival 2013

Inhoudsopgave. Introductie. What s Your Story? MC Theater. Roots Rotterdam. Ratha Yatra Festival 2013. Indian Summer Festival 2013 Inhoudsopgave Introductie What s Your Story? MC Theater Roots Rotterdam Ratha Yatra Festival 2013 Indian Summer Festival 2013 African Festival 2013 Solar Festival 2013 Reacties Opdrachtgevers 3 4 6 8 10

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud.

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud. Waarom hebben jullie jezelf als duo Needle & Salt genoemd? Rolf's achternaam is Schnyder, wat in het Engels betekent tailor (kleermaker), een man die werkt met een needle, terwijl Fredy's achternaam Salzmann

Nadere informatie

De scholen zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer begonnen! De scholen zijn weer begonnen! De vakantie is voorbij, dus scholen zijn allemaal weer begonnen. En het vakantie houden van de juffen en meesters is dus afgelopen! De kinderen van alle scholen die zijn

Nadere informatie

-Mijn naam is Henkjan van der Hoek. -J, dank je wel. - Mijn naam is Alex -Jannet, ja die mocht er niet bij zitten, die zegt altijd van die rare

-Mijn naam is Henkjan van der Hoek. -J, dank je wel. - Mijn naam is Alex -Jannet, ja die mocht er niet bij zitten, die zegt altijd van die rare Interview met Jannet Bodewes Door Timen van Ark en Jaap van der Weerd van www.countryland.nl We hebben in de studio Jannet Bodewes, en wat is uw naam? -Mijn naam is Henkjan van der Hoek Jullie hebben nog

Nadere informatie

- Patrick: JA klopt, al word er de laatste tijd toch ook veel Nederlands repertoire. Patrick Koers. de chauffeurs.

- Patrick: JA klopt, al word er de laatste tijd toch ook veel Nederlands repertoire. Patrick Koers. de chauffeurs. Onbekend/onbemind???? In deze rubriek een interview over artiesten die nog niet zo heel erg bekend zijn en dat wel verdienen. In deze eerste aflevering met Patrick Koers. Dolf: Hoi Patrick welkom en ik

Nadere informatie

CURSUSAANBOD

CURSUSAANBOD 1 CURSUSAANBOD 2016-2017 BASGITAARLES Individueel TROMPETLES Individueel MUZIEKTHEORIELES SOUSAFOONLES VOORBEREIDING MUZIEKOPLEIDING Individueel Individueel Individueel EXTRA DIMENSIELESSEN Extra! ZATERDAGOCHTENDSESSIES

Nadere informatie

Oranjevereniging Haaften organiseert... Zomerfeest HAAFTEN. Jaarmarkt HAAFTEN

Oranjevereniging Haaften organiseert... Zomerfeest HAAFTEN. Jaarmarkt HAAFTEN Oranjevereniging Haaften organiseert... Zomerfeest HAAFTEN Jaarmarkt HAAFTEN 18/6 Woensdagmiddag Mini kinder kermis met 10 spellen, ballonnenclown & papegaaien ( t/m 10 jaar) 14:30 uur 18/6 Woensdagavond

Nadere informatie

Muziekconcours 17 februari 2015 om 19.30 uur in het Oosterlicht Theater

Muziekconcours 17 februari 2015 om 19.30 uur in het Oosterlicht Theater Muziekconcours 17 februari 2015 om 19.30 uur in het Oosterlicht Theater Ik ben Kiki, maar mijn echte naam is Quirijn (links op foto). Muziek betekent heel veel voor mij, omdat ik al muziek maak sinds ik

Nadere informatie

Technisch Contact: Pascal Zrour, drummer tel.: 06 555 97 188 email: pascal@statemusic.nl

Technisch Contact: Pascal Zrour, drummer tel.: 06 555 97 188 email: pascal@statemusic.nl STATE Music heeft een podium nodig zonder oneffenheden en zonder drumpodium, of een gladde vloer. Voor de drumset wordt een kleed mee genomen dus een harde of houten vloer is geen probleem. Een PA-systeem

Nadere informatie

The voice of Holland workshops

The voice of Holland workshops Presenteert The voice of Holland workshops Wie zijn wij? Babette Labeij is de bekendste zangcoach van Nederland. Zij is als zangcoach te zien bij televisieprogramma s als The voice of Holland en The Voice

Nadere informatie

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving.

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving. The Hague Cultural Parade: Met de Culturele Parade wil Stichting Africa Life de culturele rijkdom van Den Haag en de verschillende culturele gemeenschappen in beeld brengen en daarmee de sociale cohesie

Nadere informatie

Band, de DCM6 Country Band en de

Band, de DCM6 Country Band en de Countryreizen naar Spanje Al jaar en dag vertoeven vele country line dancers medio September en Oktober in Spanje. Deze worden wisselend georganiseerd door organisaties, individueel of door de artiesten

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden.

Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden. December 2014, jaargang 19 Inhoud Woordje van onze voorzitter Kerstconcert Muziek = Klasse bij IKC De Kubus en ZMLK De Kom Muziek = Klasse bij Dickens koopzondag Leerlingenuitvoeringen Actuele informatie

Nadere informatie

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan Thé Lau: alles is gezegd en gedaan... 1952-2015 Het is u misschien niet ontgaan, Thé Lau is het laatste jaar regelmatig in het nieuws geweest. Hij heeft een lange kansloze strijd gevochten tegen een ongeneeslijke

Nadere informatie

Quotes TFG & FRIENDS 2015

Quotes TFG & FRIENDS 2015 Xander de Buisonje: Rob de Nijs: The Future Group & Friends! Alleen de naam al! Het was een warm bad top organisatie en fijne sferen. Ik kus jullie! Zoveel liedjes uit het verleden, op het feest van de

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

En zo werd ik net ook weer ontvangen op diverse plaatsen in het dorp. Een trotse

En zo werd ik net ook weer ontvangen op diverse plaatsen in het dorp. Een trotse 16 maart 2013 Voorwoord van de voorzitter Wat een feest! Wat een topavond! Wat hebben we genoten. Harmonie Sint Servaes met Crazy Cadillac onder leiding van onze dirigent Eric Swiggers. Wat een fantastische

Nadere informatie

Opstartlessen. Lesbrief 9. Muziek. Wat leert u in deze les? Veel succes! www.edusom.nl

Opstartlessen. Lesbrief 9. Muziek. Wat leert u in deze les? Veel succes! www.edusom.nl www.edusom.nl Opstartlessen Lesbrief 9. Muziek Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u iets mooi vindt. Een gesprek voeren over muziek. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente

Nadere informatie

Shake Song Fort van de Verbeelding. Bovenbouw Groep 7 en 8

Shake Song Fort van de Verbeelding. Bovenbouw Groep 7 en 8 Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 1. Shake Song overzicht Alle kinderen hebben een zelfgemaakte shaker. Die is in het begin nog niet nodig want we leren eerst het liedje en daarna

Nadere informatie

Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities.

Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities. N e e r, 2 6 m e i 2 0 1 0 Visie & Beleid Beste lezer, Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities. Indien u opmerkingen, suggesties of vragen heeft, laat ons dit weten.

Nadere informatie