Beleidsplan Stichting Samen voor Later GEGEVENS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleidsplan Stichting Samen voor Later GEGEVENS"

Transcriptie

1 Beleidsplan Stichting Samen voor Later GEGEVENS Stichting Samen voor Later Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD, Amstelveen Telefoonnummer: (I. Vriend) KVK nummer: RSIN nummer: BELEID EN STRATEGIE Aanleiding oprichting Stichting Samen voor Later komt voort uit de Stichting Goede Doelen Fonds Zwitserleven. De Stichting Samen voor Later heeft in 2013 de middelen overgenomen. De activiteiten zijn voortgezet vanuit het thema financiële en sociale (zelf)redzaamheid. Doelstelling Stichting Wij willen bijdragen aan de financiële en sociale (zelf)redzaamheid van mensen. Het is een groot goed om zelf achter het stuur van je leven te zitten. Helaas is het niet iedereen gegeven om zelf richting te geven. We willen echter allemaal genieten van later. Sommigen hebben daar wat hulp bij nodig. Wij stimuleren mensen om de juiste keuzes te maken. Wij helpen daarbij door hen de vaardigheden, kennis en de kans te geven om zelf die richting te kiezen. Door aan de ene kant het ontwikkelen van pensioenvoorlichting en aan de andere kant ons te richten op het stimuleren van initiatieven die bijdragen tot financiële bewustwording. Daarnaast organiseren we evenementen voor mensen die financieel minder zelfredzaam zijn. We doen dit samen én vanuit onze kracht. We organiseren hiervoor evenementen en nemen deel aan bestaande initiatieven. We sluiten partnerships met organisaties die hetzelfde doel nastreven. We werken daarbij vanuit onze kracht. Uiteindelijk gaan we daarmee van zelfredzaamheid naar samenredzaamheid.

2 Activiteiten om ons doel te bereiken We hebben diverse projecten waarmee we invulling geven aan bovenstaande. Dat zijn: 1. Fix je Risk Verzekeraars vinden het belangrijk dat kinderen al jong leren omgaan met geld en risico s. Jong geleerd is immers oud gedaan. Fix Je Risk helpt daarbij! Door gastlessen in meerdere klassen te geven door een verzekeringsexpert met een gaaf spel op het digibord, laten we kinderen op een leuke manier kennis maken met de basisprincipes van verzekeren. De kinderen leren waarom je premie betaalt, wat een polis is en wanneer je wel of juist niet iets hoeft te verzekeren. De gastlessen worden gegeven tijdens de Week van het geld en wordt gegeven in hogere klassen van het basisonderwijs. De Week van het geld is de nationale projectweek over geld en verzekeringen, gericht op het basisonderwijs. Medewerkers van verzekeraars en andere organisaties in de financiële sector verzorgen gastlessen Fix Je Risk tijdens de projectweek die jaarlijks plaatsvindt in maart. VIVAT doet hier ook aan mee. De Stichting stimuleert dit project. Hiervoor worden vanuit de Stichting geen financiële middelen aangetrokken en uitgegeven. Wij ondersteunen de promotie van dit initiatief vanuit de Stichting binnen VIVAT. 2. Financiële Salon De Financiële Salon is er voor inwoners van Amsterdam West die vragen hebben over geldzaken of orde willen scheppen in hun financiële situatie. De Financiële Salon is iedere maandagochtend in het buurthuis De Kooperen Knoop. Hiervoor worden vanuit de Stichting geen financiële middelen aangetrokken en uitgegeven. Wij ondersteunen de promotie van dit initiatief vanuit de Stichting binnen VIVAT. 3. Mañana Met de pensioenworkshop Mañana verwerven jongeren op een speelse, laagdrempelige en interactieve manier basiskennis over pensioenen, zodat het onderwerp niet meer eng en ingewikkeld is als ze hier op een later moment mee geconfronteerd worden. Hiermee worden jongeren op hun financiële toekomst voorbereid en wordt hun financiële zelfredzaamheid vergroot. De workshop is, in eerste instantie, bedoeld voor MBO-leerlingen in de laatste klassen van het MBO (ca jaar). Als (gast-)docent begeleid je het proces waarin jongeren op een leuke en interactieve manier meer inzicht krijgen in hoe pensioen in Nederland geregeld is en wat dit voor hun betekent. In 2018 zijn vanuit de Stichting in samenwerking met VIVAT en Manana 44 workshops verzorgd. Het programma is ontwikkelt en in partnership met PGGM. Per 2018 doet de Pensioenfederatie ook mee in dit project. Financiële middelen Hiervoor zijn geen financiële middelen aangetrokken. De kosten worden besteed aan o.a. drukwerk, werving van scholen, ontwikkelen en up to date houden van de software en het bedrijf Netty organiseert & leert. Met opmerkingen [TF(1]: Ik heb het even online opgezocht, want het was mij niet meteen duidelijk dat het de naam van een bedrijf was. Vandaar de aanhalingstekens. En ik zag dat de spelling met een & is.

3 4. Makom/De Regenboog Groep Al vele jaren organiseren medewerkers van VIVAT een kerstlunch, bingo en of karaoke voor de Regenboog Groep in Amsterdam. Deze stimuleert de ontwikkeling van mensen in (sociale) armoede, zodat zij actief kunnen deelnemen aan de maatschappij. Ieder mens is de moeite waard, dus ook mensen die in armoede leven en/of sociale uitsluiting ervaren. De Regenboog Groep stimuleert hen om zelf vorm en inhoud te geven aan hun bestaan. Wat onze vrijwilligers en medewerkers bindt, is onze betrokkenheid bij deze mensen, die het (alleen) niet redden. Regenboogvrijwilligers en -medewerkers ondersteunen mensen in (sociale) armoede, zodat zij beter in staat zijn om zelf vorm en inhoud te geven aan hun eigen leven. De thema s waar De Regenboog zich mee bezig houdt zijn armoede, eenzaamheid, dak- en thuislozen, re-integratie, verslaving & psychiatrie. Financiële middelen Hiervoor worden vanuit de Stichting geen financiële middelen aangetrokken. Voor dit project besteden we jaarlijks 2.000,- Wij ondersteunen de promotie van dit initiatief vanuit de Stichting binnen VIVAT om op deze manier vrijwilligers te werven, die dit project ondersteunen. Daarnaast organiseren vrijwilligers 1 x per jaar een inzameling onder collega s van VIVAT van kleding en andere praktische benodigdheden.

4 Doelgroep Stichting Samen voor Later richt zich op mannen en vrouwen in Nederland met een behoefte op het gebied van financiële en sociale (zelf)redzaamheid. Daarnaast richten we ons op de jeugd om door middel van financiële educatie ze voor te bereiden op hun financiële toekomst. Met de huidige projecten bestaat deze jeugdige doelgroep uit zowel kinderen op de lagere school als scholieren op middelbaar beroepsonderwijs. BESTUURSSAMENSTELLING EN BESTUURSLEDEN Bestuur van de Stichting Voorzitter: Marije Romeijn Penningmeester: Leonard Schokker Secretaris: Nicole Oudejans Externe contacten: Inge Vriend Als gevolg van de juridische fusie tussen Zwitserleven N.V. en Reaal N.V. en de overname van VIVAT N.V. door Anbang zijn we genoodzaakt onze statuten en KVK inschrijving hierop aan te passen. Dit proces is nu (eind 2018) onderhanden en leidt niet tot inhoudelijke wijzigingen van dit beleidsplan en samenstelling bestuur. Beloningsbeleid Het bestuur van de Stichting Samen voor Later bestaat uit medewerkers van VIVAT. De bestuursleden zetten zich op vrijwillige basis in voor deze Stichting. Hiervoor ontvangen zij geen beloning en geen onkostenvergoeding. Inkomsten en capaciteit van mensen Begin 2018 heeft het bestuur geïnventariseerd welke inkomsten benodigd zijn voor de lopende projecten. Deze benodigde inkomsten bestaan voornamelijk uit inzameling van spullen voor Makom. Dit doen wij 1 x per jaar. Daarnaast hebben wij ook mensen geworven om de projecten te kunnen voorzien van voldoende capaciteit. Deze mensen zijn werkzaam bij VIVAT en worden via de interne communicatiemiddelen geworven. Deze mensen ontvangen geen beloning voor deze werkzaamheden. De Stichting heeft geen bijdragen ontvangen van derden. De facturen zijn betaald vanuit een reeds bestaande voorziening die oorspronkelijk door een schenking beschikbaar is gesteld. De voorziening die de Stichting uit het verleden heeft opgebouwd is voldoende toereikend voor de lopende activiteiten van 2018 en Uitgaven In het jaarverslag is vastgelegd welke facturen in 2017 betaald zijn. Uitgaven worden gedaan na instemming van het bestuur zoals vastgelegd in de statuten.

5 Bestuur in de dagelijkse praktijk Het bestuur vertegenwoordigt de Stichting. De Stichting kan worden vertegenwoordigd door 2 gezamenlijke handelende bestuurders. De bevoegdheden en vertegenwoordiging zijn vastgelegd in de Statuten. Goed- of afgekeurde besluiten worden vastgelegd in de notulen van de bestuursvergaderingen. Volgens de statuten is het minimum van de bestuursvergaderingen gesteld op 2x per jaar, in de praktijk komen we minimaal 10x per jaar bij elkaar om lopende zaken te bespreken en besluiten te nemen. Daarnaast is het mogelijk om besluiten ook schriftelijk te nemen, mits alle bestuurders in het te nemen besluit gekend zijn en het daarmee eens zijn. FINANCIËLE GEGEVENS Hiervoor verwijzen wij naar het financiële jaarverslag van de Stichting. Deze is te vinden op de website van de Stichting Samen voor Later bij kopje Over Ons, Financiële verslaglegging. Op dit moment zijn er geen activiteiten of plannen om fondsen te werven. Voor 2019 bekijken we dit opnieuw.

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018 Beleidsplan 2018 Definitief Secretariaat: bank: NL02 TRIO 0338 6495 06 KvK nr. 17151409 Inleiding Achtergrond Dagblad Trouw 3 maart 1995: De basis voor de lokale Agenda 21 werd gelegd in 1992 tijdens de

Nadere informatie

Stichting Fietsmaatjes Amstelveen. Beleidsplan. Versie februari Revisie historie

Stichting Fietsmaatjes Amstelveen. Beleidsplan. Versie februari Revisie historie Stichting Fietsmaatjes Amstelveen Beleidsplan Versie 2.0 6 februari 2019 Revisie historie Versie Datum Samenvatting van veranderingen 1.0 14-06-2018 Eerste goedgekeurde versie 1.1 20-01-2019 Aanpassingen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt

Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt 2017-2021 1 Inleiding: 1. In 2015 onstond het idee van enkele hardloop fanaten om in het dorp Bavel, gemeente Breda, inwoners van het dorp Bavel te laten kennismaken

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people BELEIDSPLAN STICHTING For the people 2017 2021 Stichting For the people Alexanderdumaslaan 184 1102 VZ Amsterdam 0640940543 www.4thepeople.nl Info@4thepeople.nl KVK: 67405711 RSIN : 856972332 Bankrekening:

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN.

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN. Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN www.stichtingsamenvoorelkaar.nl Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Inleiding... 3 2. Het doel van de instelling... 3 2.1.Ontstaan, achtergrond en toekomst... 3 2.2 Missie/visie...

Nadere informatie

Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico

Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico Inhoud Pagina 2: Contactgegevens, bestuur, doelstelling en beloning Pagina 3: Inleiding beleidsplan Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico

Nadere informatie

Beleidsplan Historisch Festival Almelo

Beleidsplan Historisch Festival Almelo Beleidsplan Historisch Festival Almelo Juni 2014 1 Inhoud 1 Inleiding 2 Uitgangspunten 2.1 De Stichting 2.1 Doelstelling 3 Activiteiten 3.1 ANBI 3.2 Beheer 3.3 Samenwerking 3.4 Activiteiten 4 Organisatie

Nadere informatie

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens stichting Meridiaan.

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens stichting Meridiaan. Algemene gegevens Stichting Meridiaan Meridiaan 40 3813 AW Amersfoort www.stichtingmeridiaan.nl RSIN 816179281 KvK Inschrijvingsnummer 32116451 Doel Het doel van Stichting Meridiaan kan samengevat worden

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2018 Zuid-Hollandse Vereniging Het Groene Kruis Auteur(s) Jan Rutten Ambtelijk secretaris Zuid-Hollandse Vereniging Het Groene Kruis Vaststellingsdatum 17 oktober 2014 Inhoud 1. Doelstelling

Nadere informatie

Burgemeester van Woelderenlaan LT Vlissingen JAARVERSLAG

Burgemeester van Woelderenlaan LT Vlissingen JAARVERSLAG Burgemeester van Woelderenlaan 62 4384LT Vlissingen info@karunia.org 0118-478498 JAARVERSLAG 2017 www.karunia.org Inhoud Voorwoord van de voorzitter...3 1. Verslag van het bestuur...3 1.1 Activiteiten...3

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 & Beleidsplan 2015. Stichting Over Rood

Jaarverslag 2014 & Beleidsplan 2015. Stichting Over Rood Jaarverslag 2014 & Beleidsplan 2015 Stichting Over Rood Stichting Over Rood Registratienummers RSIN : 853009715 KvK Nummer : 58372652 Contactgegevens Adres : Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht Telefoon

Nadere informatie

Stichting Channah. Beleidsplan. Homeruslaan 40, 3707 GT, Zeist. Kvk nummer:

Stichting Channah. Beleidsplan. Homeruslaan 40, 3707 GT, Zeist. Kvk nummer: Stichting Channah Beleidsplan Stichting Channah Homeruslaan 40, 3707 GT, Zeist Kvk nummer: 63775107 Beleidsplan Stichting Channah Inhoud Inleiding 2 Hoofdstuk 1 Inhoud 3 2.1 Visie en missie van de Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014 Beleidsplan 2015 2016 Stichting Stop Dierenleed Nederland Stichting Stop Dierenleed Nederland Hartekruidpad 7 1313JJ Almere 06-10734354 www.stopdierenleednederland.org info@stopdierenleednederland.org

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 Beleidsplan Stichting Dag van de BHV 2019 Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. ALGEMENE GEGEVENS EN BESTUUR... 4 2.1 ALGEMENE GEGEVENS... 4 2.2 BESTUUR 2019... 4 3. MISSIE, VISIE

Nadere informatie

Beleidsplan Liberi Foundation

Beleidsplan Liberi Foundation Beleidsplan 2016 2021 Liberi Foundation Inhoudsopgave 1. Over Liberi Foundation 2. Beleid 3. Ideologische grondslag 4. Communicatie 5. Inkomsten / uitgaven en vermogensbeheer 6. Bestuur Met dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Voorwoord Voor u ligt het 1 e beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013 en heeft in het ruime jaar waarin het bestaat

Nadere informatie

Algemene gegevens Stichting SECU. Livingstonelaan HL Utrecht RSIN KvK Inschrijvingsnummer

Algemene gegevens Stichting SECU. Livingstonelaan HL Utrecht  RSIN KvK Inschrijvingsnummer Algemene gegevens Stichting SECU Livingstonelaan 609 3526 HL Utrecht www.secuonline.nl RSIN 804 55 07 36 KvK Inschrijvingsnummer 41187919 Doel Stichting SECU wil een bijdrage leveren aan de maatschappij

Nadere informatie

Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg

Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg Stichting Vrienden van Grapevine Foundation www.gvfsa.org RSIN:8537.51.559 KVK:60063343 Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg Inhoudsopgave 1. Inleiding...2

Nadere informatie

HART VOOR HET TWISKE. Beleidsplan

HART VOOR HET TWISKE. Beleidsplan STICHTING HART VOOR HET TWISKE Beleidsplan Versie 1.01 maart 2013 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Hart voor het Twiske. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten

Nadere informatie

Stichting Love Revolution

Stichting Love Revolution Beleidsplan 2017-2020 Stichting Love Revolution Stichting Love Revolution Oudenoord 157 3513 EN Utrecht T: 06-43213231 E: info@hannedevries-music.com KvK: 68394241 RSIN: 857421955 Vastgesteld: 7 juli 2017,

Nadere informatie

Beleidsplan Liberi Foundation

Beleidsplan Liberi Foundation Beleidsplan 2016 2021 Liberi Foundation Inhoudsopgave 1. Over Liberi Foundation 2. Beleid 3. Ideologische grondslag 4. Communicatie 5. Inkomsten / uitgaven en vermogensbeheer 6. Bestuur Met dit beleidsplan

Nadere informatie

Stichting Dogtrailing

Stichting Dogtrailing Stichting Dogtrailing Beleidsplan 2016 2020 Een vermist huisdier is in Nederland voor velen net zo emotioneel en ingrijpend als bij een vermist persoon. Bij het missen van een mens staan er allerlei instanties

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014 Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis Beleidsplan 2014 Purmerend, december 2013 1 Inhoud 1. De stichting Statutaire doelstelling Bestuursleden Beloningsbeleid Officiële gegevens 2. Strategie Missie

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof. Beleidsplan 2018/2020

Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof. Beleidsplan 2018/2020 Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof Beleidsplan 2018/2020 Schipluiden, 20-5-2018 1 De zakelijke gegevens van onze instelling: de naam Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof het RSIN / fiscaal

Nadere informatie

ANBI gegevens voor het internet:

ANBI gegevens voor het internet: ANBI gegevens voor het internet: Naam: Hilleel Moereel Stichting Fiscaal Nummer: 821800516 Contact gegevens: Straat van Gibraltar 40, Amstelveen Bestuurssamenstelling: o Voorzitter: F.S. Weisz o Vice-voorzitter:

Nadere informatie

#DOYOUCARE. Stichting doyoucare

#DOYOUCARE. Stichting doyoucare #doyoucare is een multidisciplinaire non-profit organisatie, die toegewijde professionals en vrijwilligers samenbrengt om bewustwording te creëren voor menselijke waardigheid van vooral kwetsbare groepen

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING HUIS VAN SINTERKLAAS SCHOUWEN-DUIVELAND

Beleidsplan STICHTING HUIS VAN SINTERKLAAS SCHOUWEN-DUIVELAND Beleidsplan STICHTING HUIS VAN SINTERKLAAS SCHOUWEN-DUIVELAND Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens blz. 02 2. Doelstelling en werkzaamheden Stichting blz. 02 3. Manier van geld verwerven blz. 03 4. Beheer

Nadere informatie

Stichting Hartige Samaritaan

Stichting Hartige Samaritaan Stichting Hartige Samaritaan Beleidsplan 2016-2018 Auteurs: Heleen Baksteen Corné van den Brink Joanne Dekker Jan Willem van Galen Jan Maarten Verzendaal René van der Weijden Delft, november 2016 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Werkwijze 5 4. Organisatie 6 5. Financiën 7 Pagina 2 van!syntaxisfout,! 1. Inleiding In dit beleidsplan kunt u meer

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Vrienden Kunstbezit Paradijskerk Rotterdam 1. BELANGRIJKE GEGEVENS 3 2. INTRODUCTIE 4 3. BELEID 5 3.1 STATUTAIRE DOELSTELLING 5 3.2 VISIE 5 3.3 MISSIE 5 3.4 STRATEGIE 5

Nadere informatie

Vrienden van. John Ton Ria

Vrienden van. John Ton Ria Vrienden van Voorwoord De creatieve workshop van zooi tot mooi is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een zelfregulerend systeem. Hierdoor kwamen wij, als actieve bezoekers, op het idee om een stichting

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] Een jaar lang feest BELEIDSPLAN [2016 2019] www.hoogkarspel700.nl Stichting Hoogkarspel 700 Pijlstaart 46, 1616 GM Hoogkarspel info@hoogkarspel700.nl 06-26244461 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Missie/visie...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

1. Algemeen Doelstelling Balans per 31 december Staat van baten en lasten Toelichting op de balans 8

1. Algemeen Doelstelling Balans per 31 december Staat van baten en lasten Toelichting op de balans 8 Jaarverslag 2017 1 Inhoudsopgave Jaarverslag 2017 1. Algemeen 3 2. Doelstelling 4 Jaarrekening 2017 3. Balans per 31 december 5 4. Staat van baten en lasten 6 5. Algemene toelichting.. 7 6. Toelichting

Nadere informatie

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 1. Introductie... 2 2. Doelstelling... 2 3. Projecten... 3 4. Bestuursorganisatie... 4 5. (Financieel) beleid... 4 6. Doelgroep...

Nadere informatie

1 INHOUD. 1 Voorwoord Organisatie Financieel overzicht Bedrijfsgegevens... 7

1 INHOUD. 1 Voorwoord Organisatie Financieel overzicht Bedrijfsgegevens... 7 JAARVERSLAG 2017 1 INHOUD 1 Voorwoord... 3 2 Organisatie... 4 3 Financieel overzicht... 5 4 Bedrijfsgegevens... 7 1 VOORWOORD Hierbij doen wij u met trots ons jaarverslag 2017 toekomen. In dit document

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2015-2022 Naam Vereniging Islamitische Gemeenschap Naarden Moskee As-Salaam RSIN 8076.31.346 Bezoek- en postadres Vereniging Islamitische Gemeenschap Naarden / Moskee As-Salaam Kolonel Verveerstraat

Nadere informatie

BELEIDSPLAN De Stichting Urban Talent

BELEIDSPLAN De Stichting Urban Talent BELEIDSPLAN 2019-2023 Naam: KvK: 859869143 Referentie Beleidsplan-2019-2023 Datum 06-06-2019 Status Auteur(s) Definitief A.R. Nonnekes M. Mellema 1. Inleiding In 2019 werd opgericht. Dit beleidsplan heeft

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan Datum: 1 januari 2016 Stichting Goede Doelen Week Budel Wollenhoekstraat 7 6021 JJ Budel info@goededoelenweekbudel.nl/ www.goededoelenweekbudel.nl

Nadere informatie

Stichting Weet Wat Je Besteedt (WWJB) Lesbrief Pensioenworkshop Mañana 1

Stichting Weet Wat Je Besteedt (WWJB) Lesbrief Pensioenworkshop Mañana 1 Stichting Weet Wat Je Besteedt (WWJB) 1 Deze instructie is bedoeld voor (gast-)docenten die de pensioenworkshop Mañana gaan geven. Na het lezen van deze instructie ben je in staat om zelfstandig deze les

Nadere informatie

ANBI gegevens voor het internet:

ANBI gegevens voor het internet: ANBI gegevens voor het internet: Naam: Hilleel Moerel Stichting Fiscaal Nummer: 821800516 Contact gegevens: Straat van Gibraltar 40, Amstelveen Bestuurssamenstelling: o Voorzitter: F.S. Weisz o Vice-voorzitter:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Nienoo

Beleidsplan Stichting Nienoo Beleidsplan Stichting Nienoo 2017-2019 Februari 2017 Stichting Nienoo Eduard Wintgensstraat 35 6446 SM Brunssum Telefoon: 045 20 55 647 Email: info@nienoo.nl IBAN: NL07RABO0191815683 KvK: 60651504 Versie

Nadere informatie

Power4Talent. Beleidsplan 2018/2019

Power4Talent. Beleidsplan 2018/2019 Power4Talent Beleidsplan 2018/2019 Gegevens Statutaire naam Stichting Power4Talent RSIN 859239950 KVK-nummer 72797487 Adres Appelgaard 12, 3962 JA Wijk bij Duurstede Telefoonnummer 06 516 12 547 Bankrekening

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Backup Uganda 2015-2016

Beleidsplan Stichting Backup Uganda 2015-2016 Beleidsplan Stichting Backup Uganda 2015-2016 Profiel stichting Stichting Backup Uganda zet zich in voor een verbetering van de kwaliteit van onderwijs in Oeganda, in het bijzonder in de noordelijke regio.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL 1 Inhoud: 1. Inleiding 3 2. Missie 3 3. Doelstelling 3 4. Achtergrond Stichting Goede Doelen Week Veghel 3 5. Doelgroep 3 6. Stichtingsbestuur 3 7. Financiën

Nadere informatie

Aanvraag ANBI-Status. Stichting MIH Beleidsplan

Aanvraag ANBI-Status. Stichting MIH Beleidsplan Aanvraag ANBI-Status Stichting MIH 31-07-18 Beleidsplan Verantwoording en ANBI Zakelijke gegevens van de instelling: Naam: Stichting MIH Het RSIN/fiscaal nummer: 858828170 Het post- en vestigingsadres:

Nadere informatie

Oprichting- en beleidsplan

Oprichting- en beleidsplan Oprichting- en beleidsplan 2017-2019 STICHTING SCIENCE4ANIMALS (S4A) DAVID VAN DOORN Vastgesteld op: 19-12-2017 Versie: 2 Stichting Science4Animals Post/bezoekadres: Marnixlaan 80 3552 HG Utrecht Nederland

Nadere informatie

Sharing is everything

Sharing is everything Sharing is everything Beleidsplan Stichting Periode 2011- januari 2020 Stichting Maliebaan 127 3527 CK Utrecht KvK nummer: 53529170 1. Inleiding Strategie, kernprincipes en uitgangspunten van de instelling

Nadere informatie

Publicatie ANBI gegevens

Publicatie ANBI gegevens Onderstaande gegevens t.b.v. regels voor algemeen nut beogende instellingen (ANBI s). Naam van de instelling: RSIN/fiscaal nummer: 8515.97.841 Contactgegevens: Keulseweg 154 5953 HN Reuver E Doelstelling:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HERMAN VAN VEEN ARTS CENTER FONDS

BELEIDSPLAN STICHTING HERMAN VAN VEEN ARTS CENTER FONDS BELEIDSPLAN STICHTING HERMAN VAN VEEN ARTS CENTER FONDS 1 1 Inleiding In dit beleidsplan leggen het bestuur en de directie van de Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds het actuele beleid vast. Dit

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014.

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014. Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014. Fiscaal nummer/rsin 812405079 Contactgegevens Stichting Paulusfonds, Torenlaan 56 1391AN Abcoude 1. Doelstelling De Stichting Paulusfonds stelt zich ten doel

Nadere informatie

Stichting De Vrienden van Vincent Van Gogh & Nuenen Beleidsplan 2014-2015

Stichting De Vrienden van Vincent Van Gogh & Nuenen Beleidsplan 2014-2015 Secretariaat: Urban van Gils Tel. 06-23741315 Postbus 193 5670AD Nuenen Stichting De Vrienden van Vincent Van Gogh & Nuenen Beleidsplan 2014-2015 Doelstelling van onze stichting is: a. het verstrekken

Nadere informatie

Beleidsplan Eerlijk-Groen

Beleidsplan Eerlijk-Groen Beleidsplan Eerlijk-Groen Naam en datum van oprichting Eerlijk-Groen (statutaire naam Stichting Nationale Milieuestafette). Opgericht 6 februari 1987, statuten laatstelijk gewijzigd 6 april 2017. RSIN/

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Steunpunt OOG.

Voorwoord. Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Steunpunt OOG. Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Steunpunt OOG. Steunpunt OOG is opgericht op 10 december 2009 te Gouda door Willemien Rougoor. Steunpunt OOG is er om burgers te versterken in de samenleving.

Nadere informatie

Algemene gegevens Stichting Cemin. Kaap hoorndreef 52 3563HV Utrecht www.cemin.nl RSIN 813671814 KvK Inschrijvingsnummer 30197134

Algemene gegevens Stichting Cemin. Kaap hoorndreef 52 3563HV Utrecht www.cemin.nl RSIN 813671814 KvK Inschrijvingsnummer 30197134 Algemene gegevens Stichting Cemin Kaap hoorndreef 52 3563HV Utrecht www.cemin.nl RSIN 813671814 KvK Inschrijvingsnummer 30197134 Doel Cemin streeft naar een samenleving waarin burgers in vrede met elkaar

Nadere informatie

Termijn van beleidsplan De geldigheidsduur van dit beleidsplan is drie jaar, van 2017 t/m Stichting Hero Town NL, vanaf nu Hero Town NL

Termijn van beleidsplan De geldigheidsduur van dit beleidsplan is drie jaar, van 2017 t/m Stichting Hero Town NL, vanaf nu Hero Town NL Termijn van beleidsplan De geldigheidsduur van dit beleidsplan is drie jaar, van 2017 t/m 2019. Stichting Hero Town NL, vanaf nu Hero Town NL genoemd, is recentelijk opgericht en beoogt in de komende drie

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING 100 PROCENT VOOR HET GOEDE DOEL JAAR Pagina 1

JAARVERSLAG STICHTING 100 PROCENT VOOR HET GOEDE DOEL JAAR Pagina 1 JAARVERSLAG STICHTING 100 PROCENT VOOR HET GOEDE DOEL JAAR 2015 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE. Pagina 2 VOORWOORD Pagina 3 >Doel >Te bereiken door >Werving van gelden >Besteding/beheer van gelden INTERNE ORGANISATIE

Nadere informatie

STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN

STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN 0 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Strategie 3 2.1 Missie/Visie 3 2.2 Doelstelling 3 2.3 Afwezigheid winstoogmerk 3 2.4 Bestemming liquidatiesaldo 3 3. Beleid 3 3.1 Te verrichten

Nadere informatie

Beleidsplan 2015. Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom. Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ.

Beleidsplan 2015. Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom. Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ. Beleidsplan 2015 Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ. 1 Index: 1. Inleiding 2. Strategie 2.1 Kernprincipes Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477 Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa KvK: 41003000 Adres: Postbus 490, 2240 AL Wassenaar Tel: 070-5178477 Inhoudsopgave. Het Beleidsplan....2 Werkzaamheden van de Stichting....3 Stichting Vrienden

Nadere informatie

Beleidsplan 2017 Stichting BernerCare RSIN: , KVK:

Beleidsplan 2017 Stichting BernerCare RSIN: , KVK: 1. Inleiding In onderstaand beleidsplan legt het bestuur van de stichting Bernercare het actuele beleid vast. Dit beleidsplan is vastgesteld in de bestuursvergadering van 14-04-2017 goedgekeurd door het

Nadere informatie

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014 Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK Publicatierapport 2014 ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting Truckers voor Gehandicapten Adres Galjoen 10 Postcode 3863

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 Nicolaïstraat 59 2517 SZ s Gravenhage Website: www.stichtingson.nl E-mail: info@stichtingson.nl Telefoon: 0648524777 Inhoud Inleiding... 3 Algemene gegevens stichting en bestuur...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lotje Versie november 2016

Beleidsplan Stichting Lotje Versie november 2016 Beleidsplan Stichting Lotje Versie november 2016 Stichting Lotje www.stichtinglotje.nl info@stichinglotje.nl 1 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Lotje. Het plan omvat een overzicht van de

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 VERENIGING ISLAMITISCHE CULTUUR LANGEDIJK. Telefoon : (0226) Site :

Jaarverslag 2017 VERENIGING ISLAMITISCHE CULTUUR LANGEDIJK. Telefoon : (0226) Site : VERENIGING ISLAMITISCHE CULTUUR LANGEDIJK Jaarverslag 2017 Telefoon : (0226) 341 863 Site : www.moskeelangedijk.nl E-mail : info@moskeelangedijk.nl Potjesdam 2a 1722 XN Zuid-Scharwoude Voorwoord De Vereniging

Nadere informatie

Publicatie ANBI gegevens

Publicatie ANBI gegevens Onderstaande gegevens t.b.v. regels voor algemeen nut beogende instellingen (ANBI s). Naam van de instelling: RSIN/fiscaal nummer: 8515.97.841 Contactgegevens: Keulseweg 154 5953 HN Reuver E Doelstelling:

Nadere informatie

Beleidsplan (meerjarig)

Beleidsplan (meerjarig) Beleidsplan (meerjarig) Laatste bijgewerkt: 20-07-2018 Dit plan geeft inzicht in de manier waarop wij onze doelstellingen bereiken. Basisgegevens. De naam Stichting Met senioren naar ADO Het RSIN/ fiscaal

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING CAVERO HELPT! Versie/Datum Bart van den Berg, Mark Berck Stichting CAVERO HELPT!

Beleidsplan STICHTING CAVERO HELPT! Versie/Datum Bart van den Berg, Mark Berck Stichting CAVERO HELPT! Beleidsplan STICHTING CAVERO HELPT! Versie/Datum 0.8 2-5-2016 Auteur Bart van den Berg, Mark Berck Stichting CAVERO HELPT! Versiebeheer Versie Datum Door Omschrijving vd wijziging 0.1 2 mei 2016 Bart van

Nadere informatie

Beleidsplan stichting BarmHartBox

Beleidsplan stichting BarmHartBox Beleidsplan stichting BarmHartBox 2016 2020 26-12-2016 Stichting BarmHartBox Zeestraat 62 2518 AC Den Haag info@barmhartbox.nl / www.barmhartbox.nl KVK-nummer: 56845065 1 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Inleiding...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Shade Children Foundation 2014

Beleidsplan Stichting Shade Children Foundation 2014 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Strategie 2 2.1. Kernprincipes 2 2.1.1. Statutaire doelstelling 2 2.1.2. Afwezigheid winstoogmerk 2 3. Beleid 2 3.1. Werkzaamheden SCF NL 2 3.2. Werving en beheer van gelden 2

Nadere informatie

Beleidsplan. Save the Waterberg Rhino Nederland. Krystle Bijman Lotte van de Lustgraaf Jeanine Schoonemann. waterbergrhino@gmail.

Beleidsplan. Save the Waterberg Rhino Nederland. Krystle Bijman Lotte van de Lustgraaf Jeanine Schoonemann. waterbergrhino@gmail. Beleidsplan Save the Waterberg Rhino Nederland Krystle Bijman Lotte van de Lustgraaf Jeanine Schoonemann waterbergrhino@gmail.com Inhoud Inleiding... 3 Strategie... 4 Kernprincipes en uitgangspunten van

Nadere informatie

Voor u ligt het beleidsplan voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland.

Voor u ligt het beleidsplan voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland. Inleiding Voor u ligt het beleidsplan 2018-2021 voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland. Per april 2018 heeft de stichting nieuwe statuten en per juni 2018 is er een nieuw bestuur

Nadere informatie

Stichting PO OP P & CO Biesdelselaan13 6881 CA Velp Beleidsplan 2012 1

Stichting PO OP P & CO Biesdelselaan13 6881 CA Velp Beleidsplan 2012 1 Stichting POP & CO Biesdelselaan13 6881 CA Velp Beleidsplan 2012 1 Inhoudsopgave Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Strategie 3 Kernprincipes en uitgangspunten 3 Missie 3 Werkzaamheden van de stichting 3 Beleid

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1 Inleiding Hoofdstuk 2 Strategie Hoofdstuk 3 Beleid Hoofdstuk 4 Overig... 7

Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1 Inleiding Hoofdstuk 2 Strategie Hoofdstuk 3 Beleid Hoofdstuk 4 Overig... 7 Beleidsplan 2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding... 3 1.1. Missie en visie statement... 3 1.2. Aanleiding... 3 Hoofdstuk 2 Strategie... 4 2.1. Kernprincipes... 4 Hoofdstuk 3 Beleid... 5 3.1. Werkzaamheden...

Nadere informatie

STICHTING AARDE-WERK DE STEGGE. beleidsplan

STICHTING AARDE-WERK DE STEGGE. beleidsplan ! STICHTING AARDE-WERK DE STEGGE beleidsplan 2016-2018 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Strategie Doel en Visie Winstoogmerk 3. Beleid Uitbouw scholenproject Verduurzaming toekomst Verwerving en beheer van

Nadere informatie

RT60 Waterland BELEIDSPLAN [ ]

RT60 Waterland BELEIDSPLAN [ ] RT60 Waterland BELEIDSPLAN [2018 2019] www.roundtable60.nl/stichting/ Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 1.1 Doelstelling... 4 1.2 Strategie... 4 2. Huidige situatie... 5 2.1 Activiteiten van de

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016-2017. Stichting Truckers voor Goede Doelen

BELEIDSPLAN 2016-2017. Stichting Truckers voor Goede Doelen BELEIDSPLAN 2016-2017 Stichting Truckers voor Goede Doelen Stichting Truckers voor Goede Doelen Huisstede 21 3871 RN Hoevelaken KvK 64958949 RSIN 855921687 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Wat is Truckers

Nadere informatie

ANBI-status van het Limburgs Genealogisch en Geschiedkundig Informatiecentrum

ANBI-status van het Limburgs Genealogisch en Geschiedkundig Informatiecentrum van het Limburgs Genealogisch en Geschiedkundig Informatiecentrum LGGI is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daarom maakt het LGGI een aantal gegevens openbaar. 1. Naam van de instelling Limburgs

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting We GO Together 2015-2017

Beleidsplan Stichting We GO Together 2015-2017 Beleidsplan Stichting We GO Together 2015-2017 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Inleiding en Doelstellingen 3 - Missie en Doel 2016 Over Stichting We GO Together 4 Organisatie 5 - Het bestuur - Gedragscode -

Nadere informatie

ANBI beleidsplan van Stichting vrienden van het geluksmoment.

ANBI beleidsplan van Stichting vrienden van het geluksmoment. ANBI beleidsplan van Stichting vrienden van het geluksmoment. Inhoudsopgave: Kerngegevens 2 Voorwoord 3 Missie en visie 3 Strategie 3 Algemene doelstelling 3 Doelen 2018 4 Toelichting op de organisatie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Eco Village Development

Beleidsplan Stichting Eco Village Development Beleidsplan Stichting Eco Village Development Juni 2013 Inleiding!... 2 Strategie!... 2 Kernprincipes en uitgangspunten!... 2 Missie!... 2 Werkzaamheden!... 3 Beleid!... 3 Toekomstige projecten en investeringen!...

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014 Stichting Aangepast Actief Nederland Buitenzagerij 57 1021NP Amsterdam info@aangepastactief.nl www.aangepastactief.nl KvK 57302669 RSIN 852523166 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan voor 2014 van Stichting

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Teach4Change Foundation.

BELEIDSPLAN. Teach4Change Foundation. Teach4Change Foundation Bezoekadres: Hereweg 102-a 9725AJ Groningen Tel 06-45380204 www.teach4change.com BELEIDSPLAN 2015 In het onderstaand beleidsplan legt het bestuur van de Teach4Change Foundation

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Concept Beleidsplan Mantelproducties

Concept Beleidsplan Mantelproducties Concept Beleidsplan Mantelproducties 1. Inleiding 2. Strategie 2.1. Kernprincipes van de instelling 2.2. Afwezigheid van winstoogmerk 2.3. Bestemming liquidatiesaldo 3. Beleid 3.1. Te verrichten werkzaamheden

Nadere informatie

Iedere werknemer is er één, met of zonder beperking! Beleidsplan

Iedere werknemer is er één, met of zonder beperking! Beleidsplan Iedere werknemer is er één, met of zonder beperking! Beleidsplan Sept 2017 - Sept 2019 BELEIDSPLAN STICHTING NATIONALE TALENTENBANK!1 Inleiding In Nederland zitten ruim 200.000 mensen met een geestelijke

Nadere informatie

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs Jaarverslag 2014 Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs (SVA) De Ontmoeting 49 3823 HH Amersfoort Contactpersoon: Linda Rook (voorzitter) T 06 244 34 397 E info@vluchtelingenambassadeurs.nl

Nadere informatie

Inhoudsopgave. CONTACT Phone: Internet:

Inhoudsopgave. CONTACT Phone: Internet: BELEIDSPLAN Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Aanleiding c.q. ontstaansgeschiedenis... 3 1.2 Waarom een ANBI-status?... 3 2. Gegevens instelling... 3 2.1 Zakelijke gegevens instelling... 3 3. Beleid

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING 100 PROCENT VOOR HET GOEDE DOEL JAAR Pagina 1

JAARVERSLAG STICHTING 100 PROCENT VOOR HET GOEDE DOEL JAAR Pagina 1 JAARVERSLAG STICHTING 100 PROCENT VOOR HET GOEDE DOEL JAAR 2016 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE. Pagina 2 VOORWOORD Pagina 3 >Doel >Te bereiken door >Werving van gelden >Besteding/beheer van gelden INTERNE ORGANISATIE

Nadere informatie

Beleidsplan MFLjunior

Beleidsplan MFLjunior MFLjunior Voorjaar 2017 www.mfljunior.nl Inleiding De Stichting Mijn Financiële Leven voor Junioren is recent opgericht met als doel jongeren te leren hoe met geld om te gaan. Sinds enkele jaren worden

Nadere informatie

Camelot BELEIDSPLAN

Camelot BELEIDSPLAN Camelot BELEIDSPLAN 2019-2022 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 1.2 Doelstelling... 4 1.3 Strategie... 4 2. Huidige situatie... 6 2.1 Activiteiten van de organisatie... 6 3. Toekomst... 7 4. Organisatie...

Nadere informatie

Beleidsplan De Maltha Foundation

Beleidsplan De Maltha Foundation Beleidsplan De Maltha Foundation 2017-2019 Soestdijkseweg Zuid 244 3721 AJ Bilthoven Tel. 0653662664 Email: info@demalthafoundation.nl Website: www.demalthafoundation.nl Inhoud Inleiding... 3 Visie...

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Inleiding In dit beleidsplan beschrijft Stichting Haarwensen haar beleidsvoornemens voor de periode 2018-2021. Het door de Stichting in deze periode te voeren beleid is veelal afhankelijk van het haar

Nadere informatie