Cahierke nummer 23, jaargang 31, d.d

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cahierke nummer 23, jaargang 31, d.d"

Transcriptie

1 Cahierke nummer 23, jaargang 31, d.d VANUIT DE DIRECTIE Actieweek onderwijs Vanaf 11 maart wordt er binnen de gehele onderwijssector een actieweek georganiseerd, die wordt afgesloten met een landelijke onderwijsstaking op vrijdag 15 maart. Als bijlage bij dit Cahierke ontvangt u een brief met meer informatie over deze actie. Parkeren Weldsehei Vanuit de gemeente hebben wij bericht gehad dat de afdeling Handhaving vanaf maandag 18 februari daadwerkelijk gaat handhaven. U weet dat er niet op het trottoir mag worden geparkeerd en dat u niet binnen 5 meter van een hoek mag parkeren op straat. Vanaf maandag zal er een boete worden uitgeschreven als u dit wel doet. Als u in de parkeervakken parkeert, voorkomt u dat u een boete krijgt. Voor beide locaties geldt dat er aan meerdere zijden van de school parkeervakken aanwezig zijn. Met vriendelijke groet, Judith Aust Directeur ANDERE BELANGRIJKE INFORMATIE In de weken voorafgaand aan Carnaval vinden al verschillende Carnavalsactiviteiten plaats. - De raad van Elf en de Prins/Prinses worden gekozen en op vrijdag 22 februari voorgesteld op beide locaties. - Ondertussen wordt er in alle klassen hard geoefend voor de Playbackshow. Tijdens de voorrondes in de klas wordt er één winnaar per klas gekozen. De optredens zijn overigens niet bedoeld voor ouders. Dit vanwege de toch al drukke bezetting door de kinderen van locatie kanteel en locatie Weldsehei. - Op woensdag 27 februari is het Gekkeharendag voor de groepen 1 t/m 8. Het is de bedoeling dat alle kinderen dan met een creatief en origineel kapsel naar school komen. - Op woensdag 27 februari worden alle kleuters geschminkt. Voor alle groepen geldt: - Het Carnavalsfeest wordt door alle groepen gevierd op vrijdag 1 maart. Het feest is gepland in de ochtend. s Middags zijn de kinderen zoals gewoonlijk vrij. Alle kinderen vieren het feest op locatie Weldsehei! Het is de bedoeling dat alle kinderen verkleed naar school komen. Alle kinderen gaan onder leiding van de eigen leerkracht naar de eigen klas. De kinderen van locatie Kanteel krijgen op de Weldsehei per groep een ruimte toegewezen. Daar hebben ze de gelegenheid om elkaar te bewonderen. Daarna gaat het feest om 9.00 uur beginnen in de aula van de Weldsehei. Voor eten en drinken wordt gezorgd. De kinderen hoeven zelf dus geen fruit en drinken mee te nemen. Om uur is het feest afgelopen en kunt u uw kind buiten op het schoolplein van locatie Weldsehei opwachten. De leerkracht komt met de kinderen naar buiten.

2 Wij verzoeken u vriendelijk rekening te houden met het volgende: De kinderen mogen serpentines meenemen, maar we vragen u geen confetti of spuitbussen mee te geven. Er mogen geen speelgoedpistolen, speelgoedzwaarden, et cetera meegenomen worden. Losse onderdelen, zoals petten graag voorzien van naam. Zorg dat uw kind een jas bij zich heeft in verband met de pauze buiten. Wilt u toezien op het taalgebruik op de carnavalskleding van uw kind? Met vriendelijke groet, Team De Heiacker Vele handen Om het carnavalsfeest voor de kinderen compleet te maken hebben we uw hulp weer nodig! Versieren Kanteel Woensdag 20 februari vanaf uur. Versieren Weldsehei Vrijdag 22 februari vanaf uur. Opruimen Kanteel Donderdag 28 februari wordt de versiering op het Kanteel opgeruimd. (Vrijdag gaan alle kinderen van het Kanteel naar de Weldsehei.) Vele handen maken licht werk, dus als u even kunt komen helpen zijn we snel klaar. We starten om uur op locatie Kanteel. Opruimen Weldsehei Vrijdag 1 maart wordt de versiering op de Weldsehei opgeruimd. We starten rond uur op locatie Weldsehei (als de leerkracht met de groep in zijn klas afsluit). Afgelopen jaar waren er veel ouders die even geholpen hebben, daardoor was het erg snel opgeruimd! Komt u ook? Wilt u ons komen helpen? Laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten. Ons adres is: carnavalrommelacker@gmail.com Alaaaaaf, de Carnavalscommissie Typetuin Vrijdagmiddag 15 maart start er voor de groepen 6 tot en met 8 weer een typecursus van de Typetuin. De cursus wordt gegeven op locatie Weldsehei. U kunt uw kind hiervoor nog aanmelden. Meer informatie vindt u: NIEUWS UIT DE GROEPEN Wetenschap & Technologie De W&T-lessen stonden de afgelopen weken in het teken van de OLDSCHOOL TOOLS. De groepen 3 t/m 8 hebben in twee-, of viertallen gewerkt aan een Danbo. Danbo is een robot van karton uit een Japanse tekenfilmserie. Hij was een tijdje geleden een mime op internet, mensen fotografeerden het robotje in allerlei grappige situaties. Het leek ons erg leuk om een eigen Danbo te maken en die te fotograferen. De kinderen hebben geleerd hoe een lijmpistool werkt. Vervolgens hebben ze met karton, papier, schaar en een lijmpistool een Danbo gemaakt. Uiteindelijk hebben de leerlingen de Danbo en zijn omgeving naar hun eigen ontwerp gemaakt en klaargezet voor de foto. Zie hieronder een aantal resultaten!

3 In de komende periode werken de kinderen van groep 3 t/m 8 met het onderdeel EXPERIMENTEREN. We gaan scheikundig te werk en aan de slag met verschillende proefjes om beter te weten hoe alles in elkaar zit en hoe alles werkt. Ze leren werken met de onderzoekplacemats voor experimenten, waarop ze onder andere ook een hypothese moeten leren formuleren. Wetenschap & Technologie lessen voor de kleuters De kleuters hebben de afgelopen twee W&T-lessen gewerkt op de scheepswerf. Ze hebben speciaal voor Piraat Woeste Willem en zijn vriendje Frank een schip gemaakt. Het schip moest natuurlijk kunnen drijven, het mocht niet omslaan en er moest een mast met zeil op zitten. Uiteindelijk zijn alle boten getest op het water. Hieronder een aantal voorbeelden! In de komende lessen gaan de kleuters op verschillende manieren leren programmeren, onder andere met behulp van de BlueBots en de nieuwe ipads.

4 Kleutergroepen: De groepen KC en KD zijn druk bezig met het ontwerpen van een theaterkostuum. We hebben kostuums en hoeden bekeken en zijn daarna zelf aan de slag gegaan. Het resultaat is verrassend en tijdens het werken komen we voor diverse problemen te staan die we moeten oplossen. We zijn pas begonnen en we zijn nog lang niet klaar! In de groepen KA en KB hebben we besproken dat het circus ook een soort theater is. Daarom maken we deze week dierenmaskers en circuswagens! De kinderen werken in tweetallen aan een wagen. Samenwerken staat hierbij centraal. In groep KE hebben we het circus besproken en wat daar allemaal te zien is. De kinderen hebben een clowntje gevouwen en hebben zichzelf getekend in het theater. De nieuwe letter van de week is de n van neus. Docenten van Art4U verzorgen al het hele jaar, om de week, een muziekles bij de kleuters. Op woensdag 20 februari gaan de kleutergroepen KA, KB, KC en KD naar De Schalm om alle geleerde liedjes en ritmes in een interactieve voorstelling uit te voeren. De groepen KC en KD gaan met de auto. De groepen KA en KB gaan te voet. De voorstelling duurt tot uur. We hopen op tijd weer terug op school te zijn. Binnenkort zullen de kinderen van groep KE ook mogen gaan genieten van de muzieklessen van Art4U. Op het Kanteel is vrijdag 22 februari om half 12 een voorstelling voor alle ouders, grootouders en andere belangstellenden. De groepen KC, KD en 3/4B zullen dan hun talent laten zien! Komt dat zien! Gehoord: Kind: Mijn mama is dokter. Leerkracht: Wat doet jouw mama dan precies? Kind: Ze maakt mensen blij. Ander kind: Dan is ze misschien wel een Clini Clown! Volgende week vrijdag maar dan achteruit was ik bij mijn opa op het feest geweest. Een kijkje in groep KC Groep 6/7 A Geschreven door Jill Wij, groep 6/7A, zijn vrijdag naar de bibliotheek geweest. Daar hebben we van alles geleerd over privacy op internet. Dat je goed moet lezen of je het accepteert of het wel echt of nep is. Morgen gaan we weer naar de bieb en hebben we de laatste les. We hadden donderdag gym en daarbij hadden we bootcamp. Dit vonden sommige kinderen heel zwaar. Ook hebben we woensdag onze eerste muziekles gehad. De eerste les was al heel leuk! In de groep besteden we ook aandacht aan het Engels. Vorige week hebben we een les gehad over bodylanguage. We leren verschillende emoties in het Engels en of je een emotie af kunt lezen bij elkaar.

5 Geschreven door juf Bregje Zoals u vernomen heeft is de vader van Bob overleden. In de groep hebben we hier de afgelopen weken veel aandacht aan besteed. Zo hebben alle kinderen uit de groep Bob gesteund en lieve berichten gestuurd en tekeningen voor hem gemaakt. Het is fijn om te zien dat de kinderen van de groep elkaar steunen en voor elkaar klaar staan. Voor een aantal kinderen brengt deze gebeurtenis ook herinneringen aan persoonlijke ervaringen met zich mee. Hier hebben we samen ook aandacht aan besteed. Groep 7B Geschreven door Juno De Cito s van de afgelopen weken waren ongelofelijk zwaar. We hadden er minstens twee per dag. En daar kwam nog bovenop dat er een griepgolf aan de gang was en nog steeds aan de gang is. En dus zijn veel kinderen ziek. Daarom moet er veel worden ingehaald. We zijn er nu vanaf, jippie. Er waren veel hoge punten en bijna geen onvoldoendes. Geschreven door Luuk Jippie de toetsen zijn klaar! Twee weken lang toetsen maken is toch best wel zwaar. De toets van rekenen was makkelijk, die van begrijpend lezen moeilijk en die van spelling duurde lang. Gelukkig voor ons vielen veel toetsen mee. Geschreven door meester Peter Er zijn veel mensen in Nederland ziek. De leerlingen van De Heiacker vormen daar geen uitzondering op. De toetsweken waren daardoor voor een aantal leerlingen extra stressvol. Toch hebben we de afgelopen weken ook nog tijd gevonden om hele leuke dingen te doen. Zangleraar Sander van de muziekschool heeft de kinderen van 7B laten zien dat het zingen van een lied leuk en moeilijk tegelijk kan zijn. Het resultaat van die wijze lessen van Sander kunnen alle ouders, verzorgers, opa s, en oma s van 7B aanstaande dinsdag 19 februari, om uur, komen beluisteren in de speelzaal van locatie Kanteel. JARIGEN IN DE KOMENDE WEEK Joep (4A) en Jelle (KB) HARTELIJK GEFELICITEERD! BIJLAGE Brief over de landelijke onderwijsstaking op 15 maart Kijk ook eens op onze website: Wilt u ook graag het Cahierke per mail ontvangen? Stuur dan een naar heiacker@veldvest.nl. Volg ons ook op Download de gratis Heiackerapp in de App Store of de Play Store

Cahierke nummer 20, jaargang 30, d.d

Cahierke nummer 20, jaargang 30, d.d Cahierke nummer 20, jaargang 30, d.d. 01-02-2018 VANUIT DE DIRECTIE Kleutergroepen Wij zijn blij dat zoveel ouders voor onze school kiezen! Dat zien we aan onze kleutergroepen! Op locatie Kanteel is de

Nadere informatie

Cahierke nummer 25, jaargang 31, d.d

Cahierke nummer 25, jaargang 31, d.d Cahierke nummer 25, jaargang 31, d.d. 28-02-2019 VANUIT DE DIRECTIE Brainportschool!! De commissie van Toezicht van Brainportscholen heeft onze school officieel benoemd als Brainportschool! Sinds het Kennisfestival

Nadere informatie

Cahierke nummer 20, jaargang 31, d.d

Cahierke nummer 20, jaargang 31, d.d Cahierke nummer 20, jaargang 31, d.d. 24-01-2019 VANUIT DE DIRECTIE Nieuwe uitdaging voor juf Gerrie Begin vorige week hebben de ouders van groep 3/4B al een brief gekregen over het vertrek van juf Gerrie.

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Cahierke nummer 36, jaargang 28, d.d

Cahierke nummer 36, jaargang 28, d.d Cahierke nummer 36, jaargang 28, d.d. 16-06-2016 VANUIT DE DIRECTIE Groeps- en leerkrachtverdeling schooljaar 2016-2017 Op dit moment zijn we als team bezig met de groepsverdeling voor komend schooljaar.

Nadere informatie

Cahierke nummer 35, jaargang 29, d.d

Cahierke nummer 35, jaargang 29, d.d Cahierke nummer 35, jaargang 29, d.d. 15-06-2017 VANUIT DE DIRECTIE Po in actie Het primair onderwijs is veel in het nieuws de afgelopen tijd. Leerkrachten vragen de politiek om aandacht voor het imago

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS AGENDA. Week 5: 29 januari t/m 2 februari Dinsdag 30 januari s avonds: oud papier

SCHOOL- NIEUWS AGENDA. Week 5: 29 januari t/m 2 februari Dinsdag 30 januari s avonds: oud papier Week 5: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 29 januari t/m 2 februari 2018 SCHOOL- NIEUWS TOP bijeenkomst Roelevaer Bovenbouw Volgende week woensdag (31 januari) is er weer een

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019

Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019 Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019 25 februari Vergadering oudervereniging 26& 27 februari Cultuurtje groepen 1-2 Kenji en Ella 1 maart Carnaval op school, groepen 2 t/m 8 s middags vrij 4 t/m 8 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2018

Nieuwsbrief nr februari 2018 Nieuwsbrief nr. 11 1 februari 2018 Kalender Ma 5 februari Groepen 1-2 vrije dag Wo 31 januari Informatieavond schooltijden, Den Boogaard Ma-Wo 5-7 februari Inschrijven ouderavond & Kanjertraining Wo 7

Nadere informatie

Cahierke nummer 16, jaargang 30, d.d

Cahierke nummer 16, jaargang 30, d.d Cahierke nummer 16, jaargang 30, d.d. 21-12-2017 VANUIT DE DIRECTIE Kerst Gisteren zijn we met de hele school in de kerk geweest. Voor de eerste keer in de Sint-Willibrorduskerk in Zeelst. Een prachtige

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 13 29 januari 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 29 januari

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Agenda. Woordje van de directeur

Agenda. Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 5641 KE Eindhoven Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Agenda 23 februari Doe mee ochtend groep 1-2-3 Jaargang 22 Nummer 6 20-02-2017 24 februari Carnavalsviering 27

Nadere informatie

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8!

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 10, 1 februari 2013 Nieuws van de directie Inschrijving

Nadere informatie

Vanuit het team In groep 4a wordt juf Panhuis deze en wellicht ook volgende week nog vervangen door juf Van Werven. We wensen juf

Vanuit het team In groep 4a wordt juf Panhuis deze en wellicht ook volgende week nog vervangen door juf Van Werven. We wensen juf Jaargang 07 NieuwsFlits 11 Extra editie Alle data Deo Volente Regel van de maand februari Wij lopen met onze fiets aan de hand over het schoolplein. Wij ruimen de spelmaterialen op aan het einde van de

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Zodra het geschiktheidsonderzoek is afgerond, zullen wij de naam van de bij ons geplaatste zij-instromer aan u laten weten.

Zodra het geschiktheidsonderzoek is afgerond, zullen wij de naam van de bij ons geplaatste zij-instromer aan u laten weten. Jaargang 14 / nr 20 15 juni 2018 De volgende verschijnt op 29 juni 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 26 juni 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

Wist je dat? Lezen. Week

Wist je dat? Lezen. Week Week 8 22-02-2019 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan blok 9 van rekenen. - We op vrijdag 1 maart carnaval vieren op school en iedereen verkleed naar school mag komen. - Tijdens de laatste les van

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig

Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig INFO Jaargang 24, Nummer 4, 19-9-2017 Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Kennismakingsgesprekken Donderdag 21 september

Nadere informatie

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 6 FEBRUARI Di. 2 febr. Rapportgesprekken Gr. 1 t/m 7 Do. 4 febr. Medezeggenschapsraadvergadering 19.30 u. Vr. 5 febr. Carnavalsviering Gr. 1 t/m 8 Ma. 8 febr. Studiedag team, alle kinderen vrij! Di. 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

Cahierke nummer 7, jaargang 30, d.d

Cahierke nummer 7, jaargang 30, d.d Cahierke nummer 7, jaargang 30, d.d. 12-10-2017 VANUIT DE DIRECTIE Afsluiting Kinderboekenweek De Kinderboekenweek was een succes! Er zijn mooie en griezelige verhalen verteld en de kinderen hebben nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Woensdag 13 maart: openschooldag. Vrijdag 15 maart: onderwijsstaking,

Nadere informatie

Verkeer om school. Theatervoorstellingen. Agenda. 11 febr De afgelopen weken heeft een actieve verkeersgroep

Verkeer om school. Theatervoorstellingen. Agenda. 11 febr De afgelopen weken heeft een actieve verkeersgroep Agenda 13 febr Carnavalsfeest op school. 18 febr. Start Vastenactie 20 febr. Studiedag team. Kinderen zijn vrij 20 febr. Start voorjaarsvakantie t/m 27 febr. 5-6 mrt. theatervoorstelling 11 mrt. Antonieuwtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 februari 2017 Nr 7

Nieuwsbrief 13 februari 2017 Nr 7 Nieuwsbrief 13 februari 2017 Nr 7 Ter herinnering aan Op zondag 22 januari jl. is de moeder van Roy en Rick Hubers, na een periode van ziekte, overleden. In de groepen van de kinderen, de middenbouwgroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders

Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders 4 Afscheid 1 inzamelactie 2 Schoolvoetbaltoernooi 3 Bijdrage groep 1/2a 5 Op tijd 1 Voorleesdagen 2 Talentenjacht 3 Afscheid

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 10

JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Afwezigheid juf Jenny. Het lijkt erop dat juf Jenny ook na de voorjaarsvakantie nog afwezig zal zijn. We zijn op zoek naar een oplossing waarbij er zoveel mogelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Cahierke nummer 27, jaargang 29, d.d

Cahierke nummer 27, jaargang 29, d.d Cahierke nummer 27, jaargang 29, d.d. 06-04-2017 VANUIT DE DIRECTIE Verandering TSO per 1 augustus 2017 Korein Groep heeft besloten per 1 augustus 2017 te stoppen met het product De Lunch-Club en biedt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

JAARGANG 21 NR februari 2019

JAARGANG 21 NR februari 2019 JAARGANG 21 NR. 24 22 februari 2019 OUDERGESPREKKEN Volgende week maandag zal het 2e rapport meegegeven worden. Deze zal bestaan uit een overzicht van de CITO-grafieken. De CITO-uitslagen zijn (zoals alle

Nadere informatie

het Troubadourtje Een gelukkig nieuwjaar Agenda: Daarom nog eens voor iedereen: een heel gelukkig en gezond 2015!!

het Troubadourtje Een gelukkig nieuwjaar Agenda: Daarom nog eens voor iedereen: een heel gelukkig en gezond 2015!! het Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2014-2015 Datum: 09-01-2015 Inhoud: Gelukkig Nieuwjaar Typecursus Bouw IKC Citotoetsen Internetprotocol Wensen groep 3 Agenda:

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 9 21 april 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Sportochtenden Weken van de mediawijsheid Belangrijke

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda?

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda? 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 01mrt 2019 190301 volgnummer 25 0volgnummer

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken Cito-toetsen en 10-minutengesprekken In de week van 21 januari starten de Cito-toetsen. De groepen 7 en 8 zijn al gestart in de week van 14 januari. Als school bereiden wij de kinderen hier zo optimaal

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang NR februari DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD!

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang NR februari DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2016-2017 www.pieterwijten.nl NR 456-17 februari 20 februari Kuba Lapinski ( gr 6) Cinta Raaijmakers (gr 2) 22 februari Liam van Gorkom (gr 2) 25 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f!

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f! Jaargang 19 nr. 11 3 februari 2017 Agenda 6 februari Schoonmaakavond 6 februari MR vergadering 7 februari Groep 1-2 naar Cultuurbedrijf Noordoostpolder 8-9-10 februari Meester Assie afwezig 10 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 20-02 Groep 1 vrij 23-02 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij 24-02 Carnaval Groep 1 t/m 8 27-02 Voorjaarsvakantie (t/m 3 maart) W10/SW22 Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website:

Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: Berkenblad nr.10 23 januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar 2017-2018! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl De

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 08-02-2019 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Eind zwangerschapsverlof Na de voorjaarsvakantie loopt het zwangerschapsverlof

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Het Klumpert Bulletin

Het Klumpert Bulletin Datum vrijdag 06 februari 2015 Agenda Dinsdag 10 februari Rapport gesprekken Maandag 16 t/m vrijd. 20 febr. Carnavalsvakantie Hieperdepiep Hoera! In de aankomende 2 weken zijn jarig: 4 febr. Levi van Weelderen

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van de directie

Agenda. Nieuws van de directie Agenda 26 januari Nationale voorleesdag 25 t/m 29 januari Facultatieve voortgangsgesprekken groep 8 1 februari Rondleiding voor toekomstige ouders 1 februari Inloopochtend groep 4 2 februari Inloopochtend

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 9 Vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Kalender

jaargang 19, nummer 9 Vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Kalender Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 9 Vrijdag 20 januari 2017 Beste ouders, Alle kinderen genieten inmiddels enkele weken van een schoolplein met de nodige aanpassingen.

Nadere informatie

Nummer februari 2019

Nummer februari 2019 Nummer 20 28 februari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag,

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie