Voorstel RECO 223 reis 24 dagen Java/Ambon/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 oktober 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorstel RECO 223 reis 24 dagen Java/Ambon/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 oktober 2015"

Transcriptie

1 Voorstel RECO 223 reis 24 dagen Java/Ambon/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 oktober 2015 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vertrek vanuit Schiphol richting Jakarta Dag 2 Aankomst Jakarta Transfer naar Hotel Aston Marina. Dag 3 Jakarta Na het ontbijt wordt u opgehaald voor uw excursie naar Monas, het Nationale monument van Jakarta voorts naar een museum en door naar de haven Sunda Kelapa. Daarna door naar de antiekmarkt van Jakarta voor een wandeling alhier. Dag 4 Jakarta / Ambon Vlucht naar Ambon en aankomst op de luchthaven en Transfer Airport hotel Ambon, de rest van de dag vrij te besteden. Dag 5 Ambon We gaan vandaag de stad en de zuidelijke kant van Ambon eiland bezoeken, met onder andere: standbeeld van Martha Christina Tiahahau op de heuvel van Karang Panjang met mooi uitzicht over de baai van Ambon. Verder rijden naar museum Siwalima die culturele and marine collecties in huis bezit, en de Pintu Kota Port van de stad bekijken. Reis beëindigt bij Namalatu strandje voor zwemmen. Terug naar hotel, vrij.

2 Dag 6 Ambon Vandaag een mooi rit langs de dorpen van Leitimor schiereiland. We rijden via de bergen van Leitimor. Het is een heel mooie groen omgeving, u kunt de Banda zee van boven de Bergen zien. We stoppen bij het dorp van Hukurila en genieten van de zee en de strand. Het is een vissersdorp met mooie prauwen bij de strand. U kunt een mooie wandeling maken in dit streek. Bespreek dit van te voren met de gids als u wilt wandelen. Trek goede schoenen aan en u zult verbaast over hoe mooi het bos hier is. We rijden verder richting de baai van Baguala en neem een rujak fruit salade bij Natasepa beach. Hierna is er een mogelijkheid om te zwemmen of u kun een wandeling maken naar het dorp Ema in de Bergen. Aan het eind van de dag wordt u terug gebracht naar Ambon City. Onder het genot van een cola of een biertje kunt u daarna terug kijken op een geweldige dag. Dag 7 Ambon Met de auto naar Tulehu en daarna met de boot naar Saparua. We zien aan de linkerkant steeds het eiland Haruku. De boot stopt in Haria waar vandaan je naar de stadje Saparua wordt gebracht. In de na middag kunt u met openbaar vervoer verder richting schiereiland Hatawano voor de dorpen : Ihamahu, Nolloth, en Itawaka. Vooral vanuit de steiger van Itawaka heb je prachtig uitzicht over de zee, het eiland Ceram en de kaap van Itawaka. Dag 8 Ambon Tour van vandaag: het dorp Booi: veel trappen van waar je het eiland Nusalaut kunt zien, netjes goed bijgehouden huisjes met tuintjes; het dorp Haria met huis van Pattimura; en het dorp Ouw met pottenbakkerij en fort Duurstede van In de namiddag bezoek je een sago keuken waar sago meel wordt klaar gemaakt tot sagu lempeng cakes. Een lekkernij uit de streek. Zwemmen kan vandaag bij Wahaenahia strand of de mooie witte strand van Saparua stadje. Dag 9 Ambon Erg vroeg in de ochtend worden jullie opgehaald om naar de steiger van het dorp Ihamahu gebracht. De speedboat als openbaar vervoer vervoert jullie naar de zuidkust van Ceram, het

3 dorp Amahai. U bent al snel het kleine havenplaatsje Amahai uit en binnen 10 minuten bent u in de hoofdstad van het eiland Seram: Masohi. U verlaat Masohi en maakt een schitterende tocht van ruim 3 uur dwars over het eiland naar het dorp Saka. Hier wacht een long boat voor een half uurtje varen naar jullie onderkomen: Lisar Bahari op Sawai Dorp. De boottocht is spectaculair: u ziet aan de linkerkant mooie rotspartij en de bergen van Saleman en Horale dorpen. Mensen van de guest house Lisar Bahari zijn vriendelijk. Overnachting in Sawai. Dag 10 Ambon Het is een mooie tour vandaag. Je vaart door een prachtige omgeving langs de rivier Salawai. De kapitein doet ongetwijfeld zijn motor zo af en toe langzaam zodat je beter kunt genieten van de geluiden. Ja en er zijn ook krokodillen maar eerlijk gezegd is de kans dat je deze ziet klein. Mocht het zo zijn dat er mensen sago aan het bewerken zijn, dan gaan we daar uiteraard even een kijkje nemen. Sago is het oorspronkelijke voedsel van vele Molukse mensen. Het is zeer voedzaam. Het wordt o.a. een soort koekjes van gemaakt en geldt als basis van papeeda. We verlaten de rivier en varen naar een klein onbewoond eilandje Sapalewa. In een minuut of 10 kun je erom heen lopen. Hier gebruiken we de meegenomen lunch. Na gegeten en gerust te hebben varen we terug richting jullie onderkomen. Indien jullie willen kunnen we een stop maken bij een snorkelplaats. Het koraal is hier nog mooi. Verder varen we een kort traject terug naar het onderkomen. (lunch, diner) Dag 11 Ambon Vandaag een mooie wandeling, loop door het dorpje en ga langs de school de weg omhoog. Loop zo ongeveer anderhalf uur en je komt in het dorpje Masihulan. Hier is een vogelreservaat gestart. Hier vind je mooie vogels uit Seram. Halmaheira en ook uit Papua. Deze vogels worden hier verzorgd en vooral als ze los worden gelaten is het uniek om ze te zien vertrekken. Je drinkt een kopje thee in het reservaat of je gaat naar een van de vele kennissen in dit dorpje om wat te drinken. Een helpende hand is altijd welkom hier in dit arme deel van Seram. Terug loop je weer of anders is het misschien mogelijk om een lift te krijgen van werkmensen. U kunt ook vandaag thuis blijven en kijkt naar hoe de dorpsmensen leven; de vissers met hun longboats, kinderen spelen en zwemmen in de zee. Vanuit de veranda van uw guest house is er genoeg te zien. (lunch, diner)

4 Dag 12 Ambon Vandaag verlaten we Ceram en met hetzelfde longboat worden jullie naar het dorp Saka gebracht en verder met de bus naar Amahai voor de middag boottocht naar Ambon. Lunch kan bij de stadje Masohi voor de boottocht. Aankomst op Tulehu, een stop bij het dorp Waai voor het kijken naar de heilige alen. De gids gaat vertellen over het ontstaan van de heilige alen. Transfer naar hotel in de stad. Dag 13 Ambon / Sulawesi/Ujung Pandang Makassar bij aankomst transfer naar uw hotel in Ujung Pandang. Dag 14 Ujung Pandang/Tanjung Biru Na het ontbijt rijden we richting Tanjung Biru. Onderweg bezoeken we de Bissappu waterval in Bantaeng De buginesen zijn de meest gerenoveerde bootbouwers van Indonesië en in Tana Beru kan je de constructie zien van de traditionele Prauw. Dag 15 Tanjung Bira / Sengkang Vroeg in de morgen wordt u naar Sengkang gebracht, prachtig gelegen in het centrum van het Buginese koningkrijk. In Watampone bezoeken we het museum van Andi mapassissi om de collectie van de koningklijke familie uit Buginesie te bewonderen.laat in de middag bewonderen we de zonsondergang op het Tempe meer. We steken het meer met een prauw (gemotoriseerd) over en bezoeken een vissers familie, die op een drijvend dorp wonen. We overnachten in het Pondok Eka Hotel in Sengkang. Dag 16 Sengkang / Torajaland Na een bezoek aan een traditionele zijde fabriek waar de vrouwen de zijden kleding weven gaan we richting Toraja. De lange ca. 8 uur durende rit via Palopo naar het noorden voert langs een smalle, vruchtbare kustlijn, gedomineerd door spectaculaire bergketens en koele lagunes. U heeft heel wat indrukken opgedaan en foto's gemaakt als u in de namiddag aankomt in het hart van Torajaland.

5 Dag 17 Torajaland Vandaag maakt u kennis met de kleurrijke begrafenisrituelen van de Toraja's. In Lemo, Londa, Tampangallo en Ke'te Ke'su ziet u de indrukwekkende rotsgraven die bewaakt worden door Tau Tau beelden, dit zijn houten beelden voor de geest van de overledenen. Dag 18 Torajaland/Ujung Pandang/Denpasar U vliegt vandaag richting Bali naar Denpasar waar op de luchthaven u wordt opgewacht voor uw transfer naar Ramayana Hotel. T/M Dag 22 Kuta Vandaag uw afscheidsdiner in Rama Garden met live muziek. (D) Dag 23 Denpasar / Jakarta Na gerelaxt te hebben op Bali staat nu uw terugreis op het programma en u wordt naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht richting Jakarta.

6 Dag 24 Jakarta - Amsterdam Vertrek en aankomst Amsterdam en einde van een schitterende reis Prijs voor bovenstaande reis is op basis van 2 - persoonskamer: 2.295,00 per persoon 1 persoonskamer toeslag 695,00 Inbegrepen in bovenstaande reis: Intercontinentale vlucht met Garuda Indonesia Airlines Binnenlandse vlucht Jakarta- Ambon Binnenlandse vlucht Ambon Ujung Pandang (Makassar) Binnenlandse vlucht Ujung Pandang Denpasar (Bali) Alle genoemde excursies Alle Hotels op basis van logies en ontbijt Privé vervoer over Ambon/ en Sulawesi Engelssprekende gids op Ambon Nederlandssprekende gids op Sulawesi Tol tour en parkeergelden 2 x lunch 3 x Diner Benzine kosten volgens aangegeven route Veiligheidstoeslag Schiphol Luchthavenbelasting Schiphol Brandstoftoeslag Luchtvaartmaatschappij Niet inbegrepen in bovenstaande reis:

7 Reserveringskosten ad 25,00 per 8 persoenen Calamiteitenfonds ad 2,50 per 8 personen Diverse verzekeringen Fooien en uitgaven van persoonlijke aard. Facultatieve excursies Luchthavenbelasting bij vertrek uit Indonesië Rp ,00 ( 13,5O ) Visum bij binnenkomst Indonesië US$ 35,00 (± 26,- ) Verlengingsnacht Ramayana Hotel 85,00 per kamer per nacht. Bij verlenging van minimaal 2 nachten, 3 e nacht gratis.

RECO-reis 24 dagen. Java/Ceram/Ambon/Sulawesi en Bali met vertrek 09 Oktober 2015

RECO-reis 24 dagen. Java/Ceram/Ambon/Sulawesi en Bali met vertrek 09 Oktober 2015 1 RECO-reis 24 dagen Java/Ceram/Ambon/Sulawesi en Bali met vertrek 09 Oktober 2015 Vrijdag 9 okt, dag 1 Amsterdam / Jakarta Vertrek vanuit Schiphol richting Jakarta Zaterdag 10 okt, dag 2 Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Voorstel RECO- reis 24 dagen Java/Ambon/Seram/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 Oktober 2015

Voorstel RECO- reis 24 dagen Java/Ambon/Seram/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 Oktober 2015 Voorstel RECO- reis 24 dagen Java/Ambon/Seram/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 Oktober 2015 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vertrek vanuit Schiphol richting Jakarta Dag

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi De reis van dag tot dag Dag 1, 17 oktober 2008 Vertrek vanuit België voor de intercontinentale vlucht naar Denpasar. Dag 2,18 oktober 2008 Aankomst in Denpasar,

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bandung

Nadere informatie

TRANS SULAWESI - 21 DAGEN

TRANS SULAWESI - 21 DAGEN TRANS SULAWESI - 21 DAGEN Tourcode: DJ-21D-SUL-22 Inleiding 21-daagse spectaculaire en adembenemende individuele privérondreis van Zuid naar Noord Sulawesi. De reis gaat door afwisselende landschappen,

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 Vertrek 02 November, en 23 November 2016 Minimaal 6 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst wordt u op

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

15 dagen Indonesië- Kalimantan, Sulawesi, Lombok

15 dagen Indonesië- Kalimantan, Sulawesi, Lombok 15 dagen Indonesië- Kalimantan, Sulawesi, Lombok PROGRAMMA Dag 1 Brussel Amsterdam - Jakarta In de late namiddag vertrek u vanaf Brussel naar Amsterdam met KLM, waar u aansluitend naar Jakarta vliegt (technische

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p.

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p. AANBIEDING 18 DAAGSE PRIVÉ RONDREIS BALI INCLUSIEF VLIEGBILJET, NEDERLANDSSPREKENDE BEGELEIDING TIJDENS EXCURSIES, HOTELS OP BASIS VAN LOGIES EN ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. Prijs per persoon bij 2 personen

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

OVERWINTERING. vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

OVERWINTERING. vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2017 2018 OVERWINTERING PAKETTEN van van 31 dagen BALI vertrekken vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

22 dagen Java Rondreis

22 dagen Java Rondreis Aanbieding Rondje Java WEST, NOORD, MIDDEN, OOST, NOORD, MIDDEN NAAR WEST 22 dagen Java Rondreis Vanaf 2 deelnemers Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer: 1.349,00 p.p. minimaal 6 personen

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. PAKKETTEN KETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2018 2019 Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale ntinentale vluchten

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele minuten

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en winkeltjes.

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij.

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. 2019 2020 PAK PAKKETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag met Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. Inbegrepen: Niet Inbegrepen:

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis Maroantsetra Masoala Oog voor detail Ontdek de schatten van het bijzondere eiland Madagascar. Neem deel aan deze unieke fotoreis door Madagascar,

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 739,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 739,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 739,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele minuten

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN. 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak

LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN. 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak VILLA CHEMPAKA UBUD PRIVÉ VILLAATJES **** Ligging: Aan de rand maar

Nadere informatie

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht 9-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Hoogtepunten van deze reis Dhowcruise langs de kust Muscat en Nizwa Spectaculaire

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 18 september 1996 t/m 2 oktober 1996 REISPROGRAMMA Dag 1 ( 18 september 1996) Vertrek per Balkan Bulgarian Airlines-lijndienst

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Reisverslag vakantie Indonesie van Peter Latul

Reisverslag vakantie Indonesie van Peter Latul Reisverslag vakantie Indonesie van Peter Latul 16 juli 2014; Op vakantie naar Bali met mijn gezin, schoonzus en nichtje, zwager EN moeder. Na een relaxte vlucht (ondanks dat mijn schoonzus niet wist waar

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667 23-daagse combinatiereis Java / Lombok/ Gili per auto met privé chauffeur; een uitgebreide verkenningstocht van Java inclusief een afsluiter op Lombok en Gili Deze rondreis brengt u naar alle uithoeken

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016 Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus 11 daagse rondreis CGMV 26 september 6 oktober 2016 11-daagse rondreis Malta en Sicilië Vertrek op D.V. 26 september PRIJZEN Reissom per persoon: 1275,- Bij

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie