Juf Bunk van Sligtenhorst en haar man ontvingen uit Gods sparende en bewarende hand een dochter: Lydia. Van harte gefeliciteerd!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Juf Bunk van Sligtenhorst en haar man ontvingen uit Gods sparende en bewarende hand een dochter: Lydia. Van harte gefeliciteerd!"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Vooraf We zijn het schooljaar zo anders in gegaan dan gewoonlijk. Het is niet vanzelfsprekend dat alle leerlingen er na de vakantie weer zijn. Wat werden we bepaald bij de vergankelijkheid van ons leven. In groep A6 is een grote lege plaats gekomen: René van Welij is er niet meer. Op verschillende momenten hebben we bij dit overlijden stil gestaan. Op de teamvergadering, tijdens de schooljaaropening en ook in de klassen hebben we er met de leerlingen over gesproken. We hopen en bidden dat deze roepstem geheiligd wordt aan ons aller hart. In de rouwdienst heeft het geklonken: Zou iets voor den HEERE te wonderlijk zijn? De Heere trooste de diepbedroefde familie. Uit het team Juf Bunk van Sligtenhorst en haar man ontvingen uit Gods sparende en bewarende hand een dochter: Lydia. Van harte gefeliciteerd! Komende maandag besteden we aandacht aan het jubileum van juf Weststrate Wielink. Ze is 12 ½ jaar als logopediste aan onze school verbonden. En daar zijn we heel blij mee. Op deskundige wijze geeft ze logopedie aan onze leerlingen. Wat kan ze genieten van deze momenten met de leerlingen. Met diezelfde deskundigheid levert ze ook een bijdrage aan onze schoolontwikkeling. We willen juf Weststrate van harte feliciteren met dit jubileum en we wensen haar bij haar werk de onmisbare zegen van de Heere toe. Juf van Leersum van Vliet (logopediste) wensen we een goed zwangerschapsverlof toe. Dit gaat in op 17 september. Juf Doornenbal Hoogendoorn gaat haar vervangen. Welkom! Kalender U hebt allemaal een kalender gehad. Daarop staan belangrijke data vermeld. Op de achterzijde staan de adressen en de telefoonnummers van de teamleden. Bedankt Tijdens de schooljaaropening heeft de collecte het mooie bedrag van 1067,49 opgebracht. Waarvoor hartelijk dank. In de tweede helft van het vorige cursusjaar hebben we 531,05 aan zendingsgeld opgehaald. Dit mooie bedrag wordt weer overgemaakt aan de zendingsgenootschappen. Bibliotheek We zijn nog op zoek naar een moeder/vrijwilliger die ons op vrijdagmiddag van uur tot uur komt helpen bij het uitlenen van boeken. Het gaat om één keer per twee weken. U mag zich aanmelden bij juf van de Goor: wvdgoor@rehobothoz.nl.

2 Alertheid op gehoor Goed horen is een basis om te kunnen leren, ontwikkelen en groeien. Doordat er bij onze leerlingen regelmatig sprake is van beperkingen op meerdere gebieden (cognitief functioneren, gehoor, zicht, spraak/taal, enzovoorts), is het hebben van een goed gehoor extra belangrijk. Als je bijvoorbeeld dingen mist doordat je minder scherp ziet, is het heel prettig dat op te kunnen vangen doordat je het hoort. Uit onderzoek bij kinderen met Down Syndroom blijkt dat gehoorverlies vaak voorkomt: bij 40 90% van de kinderen vanaf 6 jaar. Van diverse bij ons bekende instanties weten wij dat zij adviseren elke 5 jaar het gehoor te laten controleren. Bij kinderen met het syndroom van Down is dat om de 3 jaar. Helaas is het voor ons vanuit school niet mogelijk een standaard gehoorcontrole te organiseren. Daarom hebben we uw hulp als ouders hard nodig. Door deze schrikbarend hoge percentages met u te delen, hopen we iedereen alert te maken op het gehoor van zijn/haar kind. Waar kunt u bijvoorbeeld aan merken dat er mogelijk gehoorverlies is: Uw kind praat hard; Hij/zij reageert niet als u roept; Hij/zij verstaat woorden verkeerd; De ontwikkeling van de articulatie staat stil; Uw kind zet bijvoorbeeld muziek elke keer harder. We delen deze informatie met u om u alert te maken en te houden op het gehoor van uw kind. Ze hebben het zo nodig! Lijken er aanwijzingen te zijn voor iets minder goed horen: trek aan de bel. Dit kan bij ons, bij uw huisarts, bij het Audiologisch Centrum, de KNO-arts, of bij andere met uw kind bekende artsen. We hopen samen alert te blijven! Klachtencommissie Na het verschijnen van de schoolgids kregen we een wijziging door m.b.t. de klachtencommissie. In de schoolgids staat het verkeerde contactadres. We kregen onderstaande informatie door: Onze school is aangesloten bij de door de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs ingestelde klachtencommissie, die ondergebracht is bij de stichting GCBO, een samenwerkingsverband van geschillencommissies in het bijzonder onderwijs. GCBO doet de administratieve afwikkeling van een klacht, ook kunt u daar met uw vragen terecht bij een mogelijke klacht. U kunt uw klacht indienen door een brief of een mail te sturen naar GCBO. Bij het in behandeling nemen van de klacht gebruikt GCBO een vragenformulier, dat is te downloaden op de site van GCBO. Dit dient ter ondersteuning van de door u zelf opgestelde klachtbrief. Die kunt u dus gelijk meesturen. De contactgegevens zijn: GCBO Postbus EH Den Haag T E info@gcbo.nl De klachtenregeling vindt u op de website van de school.

3 Contactavond Volgende week beginnen we met de groepsbesprekingen. De werkplannen voor de komende periode worden weer opgesteld. Hierin staan de leerdoelen waar we het komende half jaar aan gaan werken. Op de contactavond van 11 oktober wil de leerkracht met u spreken over de opgedane ervaringen met uw kind. Daarbij informeert de leerkracht of er nog vragen of wensen leven bij de ouders met betrekking tot het leren of de begeleiding van de leerling op school. Ouders die graag vooraf de werkplannen inzien, kunnen dit doorgeven aan de leerkracht en ontvangen deze dan per mail. Of wanneer u dat wenst: het kan ook op papier. Op de contactavond is het eveneens mogelijk om een gesprek te voeren met iemand van het managementteam, met de intern begeleider, met de logopediste, de schoolmaatschappelijk werker, de stagedocent, de fysiotherapeut(e) of de ergotherapeute. U kunt op het formulier aangeven als u hiervan gebruik wilt maken. Voor koffie, thee en frisdrank kunt u terecht in de personeelskamer. Omdat de leerkrachten met verschillende tijden werken, gaat er geen bel. Zorgt u er zelf voor dat u op het afgesproken tijdstip in de buurt van het lokaal van uw kind bent. We hopen alle ouders/verzorgers op de contactavond te ontmoeten. Het is voor u en voor ons een belangrijk moment. Verkoping Adullam Afgelopen week zijn er flyers uitgedeeld voor de verkoping van Adullam van a.s. zaterdag. Adullam heeft ons gevraagd om aan u door te geven dat de verkoping, vanwege het overlijden van een bewoner van Beekheim, niet doorgaat. Helpende Handen U treft bij deze nieuwsbrief een bijlage aan met daarin een uitnodiging voor een bijeenkomst van Helpende Handen. Agenda 11 oktober Contactavond Voor alle data geldt D.V. Met vriendelijke groet, G. van de Vendel

4 Uitnodiging contactavond Datum: Tijd: D.V. donderdag 11 oktober uur De ouder(s)/verzorger(s) van groep wensen de volgende personen te spreken: Kies ook uw voorkeurtijd, wij houden daar zoveel mogelijk rekening mee: O uur O uur Maak een keuze wie u wilt spreken: U wordt verwacht: O Gesprek met een lid van het managementteam O Gesprek met de groepsleerkracht O Gesprek met de intern begeleider O Gesprek met de fysiotherapeut O Gesprek met de ergotherapeut O Gesprek met de logopediste O Gesprek met schoolmaatschappelijk werker O Gesprek met de stagedocent Graag inleveren vóór D.V. vrijdag 28 september U krijgt dit formulier weer terug met de tijden waarop u wordt verwacht.

5 Zou ons kind ooit mee kunnen naar de kerk? We hebben het bij de doop wel beloofd aan de Heere! Wat zullen de andere kerkgangers wel zeggen... zo'n lastig kind... Waar gaat het in de Bijbel speciaal over déze mensen? Weet de Heere er van af? Zou de dominee er geen last van hebben als ons kind luidruchtig is...? De contactgroep Autisme van Helpende Handen organiseert over deze en andere vragen een ontmoetingsbijeenkomst. Deze avond is vooral bedoeld voor ouders van kinderen en volwassenen met autisme die functioneren op ZML-niveau of die een intensievere vorm van dagbesteding nodig hebben. Het thema is Ze zijn gedoopt de plaats van mensen met autisme en verstandelijke beperking in de Bijbel en in de gemeente Misschien worstelt u ook met vragen rondom de doopbelofte in het licht van de eeuwigheid. Hoe kunt u hier als ouder(s) vorm aan geven? Hoe kunnen we onze kinderen wijzen op de noodzaak van bekering? Wat kunnen we leren uit de Bijbel over de godsdienstige opvoeding van onze kinderen met autisme en een verstandelijke beperking en hun plaats in de kerkelijke gemeente? Dominee D. de Wit uit Borssele hoopt de inleiding te verzorgen en daarna met ons over het thema in gesprek te gaan. De bijeenkomst wordt gehouden Deo volente donderdagavond 15 november 2018 in één van de zalen van de Julianakerk in Dordrecht, Mauritsweg 286. Vanaf uur is er ontvangst met koffie en de bijeenkomst begint om uur. Voor leden van Helpende Handen en Op weg met de ander is deze bijeenkomst gratis. Van niet-leden wordt een bijdrage van 7,50 per persoon gevraagd. Deze kan contant voldaan worden aan het begin van de bijeenkomst. Deze informatie vindt u op Van harte welkom! Aanmelding vooraf is verplicht. U kunt zich tot 7 november aanmelden, bij voorkeur via het formulier op onze website. U kunt ook mailen of bellen: E info@helpendehanden.nl T (0348) We ontvangen graag de volgende gegevens: naam, adres en aantal personen waarmee u aanwezig hoopt te zijn; of u lid bent van Helpende Handen of Op weg met de ander; de leeftijd van degene met autisme bij wie u betrokken bent en uw manier van betrokkenheid: of u ouder bent, groepsleider of anderszins.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan. NIEUWSBRIEF 5 2018-2019 Vooraf Voor het nieuwe jaar wensen we u van harte Gods zegen toe. Mag het gebed van de psalmdichter van Psalm 4 ook ons gebed zijn: Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 24 maart 2015 - Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 24 maart 2015 - Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 24 maart 2015 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Enkele weken geleden mochten we biddag houden. In het kerkblad van een Veluwse gemeente kwam

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bestuur & Personeel. Rehoboth s(b)o Schoutenstraat CH Barneveld T E W

Nieuwsbrief. Bestuur & Personeel. Rehoboth s(b)o Schoutenstraat CH Barneveld T E W Nieuwsbrief Geachte ouder(s), verzorg(st)er(s), Rehoboth s(b)o Schoutenstraat 113 3771 CH Barneveld T 0342-200300 E info@rehobothoz.nl W www.rehobothoz.nl We zijn alweer anderhalve week aan het werk. Uw

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 8 september 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 8 september 2017 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 8 september 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week De school is weer begonnen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst.

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. 4 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN December 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. Team R.K. basisschool

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Welkom! Vanmorgen zijn we het nieuwe jaar gestart met een feestelijk tintje. Schooljaar staan we namelijk stil bij het 40 jarig jubileum

Welkom! Vanmorgen zijn we het nieuwe jaar gestart met een feestelijk tintje. Schooljaar staan we namelijk stil bij het 40 jarig jubileum Welkom! Vanmorgen zijn we het nieuwe jaar gestart met een feestelijk tintje. Schooljaar 2018-2019 staan we namelijk stil bij het 40 jarig jubileum van OBS De Korenbloem. Na de onthulling van de jubileumbanner

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Alweer de laatste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Als we terugkijken naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

INFORMATIE APRIL 2018

INFORMATIE APRIL 2018 INFORMATIE APRIL 2018 Admiraal W.G. van Nesstraat 12 7951 AL Staphorst Tel: 0522 461616 info@kwastaphorst.nl Staphorst, 05 april 2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Het voorjaar laat nog een beetje op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Meneer Westerlaken is gisteren opnieuw geopereerd. We hopen en bidden dat de operatie nu mag slagen en dat de pijn vermindert.

Meneer Westerlaken is gisteren opnieuw geopereerd. We hopen en bidden dat de operatie nu mag slagen en dat de pijn vermindert. NIEUWSBRIEF 7 2018-2019 Vooraf Wat was dat een gezellige avond, die donderdagavond voor de voorjaarsvakantie! U hebt ons heel blij gemaakt met uw aanwezigheid. Zoveel ouders, broers, zussen, opa s, oma

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 10 februari 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 10 februari 2017 tel Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 10 februari 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 21 Inhoud Kreet van de Week Wandel4Daagse Themaweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente)

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief april 2013

Nadere informatie

per vier jaar). We vinden het belangrijk om regelmatig de mening van de ouders te peilen.

per vier jaar). We vinden het belangrijk om regelmatig de mening van de ouders te peilen. NIEUWSBRIEF 6 2018-2019 Uit het team We zijn blij met drie nieuwe benoemingen. Als oproepkracht onderwijsassistente mogen we een beroep doen op mevr. Brinks van den Dikkenberg en mevr. Van de Weerd van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5: januari Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuwsbrief 5: januari Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuwsbrief 5: januari 2018 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit kalenderjaar. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren over en te betrekken

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

Oktober Geachte ouders/verzorgers,

Oktober Geachte ouders/verzorgers, Geachte ouders/verzorgers, De nieuwsbrief van oktober 2016 is gereed. Alstublieft! Graag nemen we u mee om te vertellen wat er zoal op school gebeurt. De leerlingen en de leraren werken hard. Er zijn mooie

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 5 0 2-0 3-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Belangrijke data: Eerste schooldag 27 augustus 3 september t/m 9 september: startgesprekken Woensdag 5 september Nio groep 8 Woensdag 12 september school gesloten i.v.m. staking Donderdag

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 7 1 8-0 5-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 19 januari 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 19 januari 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 19 januari 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 17 Inhoud Kreet van de week Meeleven Continurooster

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief januari 2014 Nummer

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

06 sept. Lucas de Groot (gr. 5/6) 05 sept. Ilse Rensen (gr.2b) 08 sept. Laura Janssen (gr 5/6) 09 sept. Lisa van Hout (gr. 7b))

06 sept. Lucas de Groot (gr. 5/6) 05 sept. Ilse Rensen (gr.2b) 08 sept. Laura Janssen (gr 5/6) 09 sept. Lisa van Hout (gr. 7b)) September 2015 - nummer 1 Belangrijke data Maandag 7 september OR-vergadering en MR-vergadering Maandag 14 september Kennismakingsavond groep 6/7 om 19.00u. Kennismakingsavond groep 4 en groep 7/8 om 20.00u.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag:

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 1 6-1 0-2 0 1 8 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 104

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 104 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 104 Mw. Hokse Hengsteboer Met ingang van D.V. 1 november neemt mw. Hokse-Hengsteboer afscheid van de school. Ze heeft vanaf september 2005 haar deel in

Nadere informatie

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 2 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

ONS-info. Inhoud. Team. Lijdenstijd en Pasen. Ouderpanel. Rapporten en contactavonden. Jubileum

ONS-info. Inhoud. Team. Lijdenstijd en Pasen. Ouderpanel. Rapporten en contactavonden. Jubileum ONS-info Beste ouders, Vlak voor de voorjaarsvakantie bieden we u nog een korte info aan. Veel leesplezier toegewenst. Nr. 5 17 februari 2016 Oranje-Nassauschool Bilwijkerweg 6a 2821 SB Stolwijk info@ons-stolwijk.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Beste ouders,

Nieuwsbrief juni Beste ouders, Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende maand komt de schoolkrant nog uit en dat is het laatste van dit jaar. We hebben nog veel te doen voor de komende

Nadere informatie

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen.

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen. 27 augustus 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 1-9 : informatieavond 2-9: gebedsgroep 4-9: speelgoedochtend kleuters 9-9: startdienst 7-9: schoolfotograaf 14-9: schoolreis groep 3-7 16-9: schoolreis kleutergroepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Aan de ouders en verzorgers, De afgelopen periode hebben we mogen genieten van nog heerlijk zomerweer. Eind september en dan nog steeds temperaturen boven de 20 graden! Dat is

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

Nieuwsflits maart 2014

Nieuwsflits maart 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nieuwsflits maart 2014 U of jij bent het vast wel een tegengekomen: een geluksarmbandje, een amulet onder de autospiegel, geluksvoetbalschoen of een geluksshirt. Dingen waarop

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo Jaargang : 7 Maand : September 2008 Afdeling : S.O. Beste ouders/verzorgers, Een nieuw

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Ontwikkelingen in de schoolorganisatie In de krant heeft u kunnen zien dat wij een vacature hebben voor onderwijsassistentie in de groepen

Nadere informatie

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Doetinchem, 15 augustus 2016 Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Op 2016 start het nieuwe schooljaar. Dat lijkt op dit moment misschien nog ver weg, maar toch sturen we jou en je ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Leiden en loslaten. Leerlingnieuws. Nieuws personeel. Voor u ligt de nieuwsbrief. We wensen u veel leesplezier toe.

Leiden en loslaten. Leerlingnieuws. Nieuws personeel. Voor u ligt de nieuwsbrief. We wensen u veel leesplezier toe. Beste ouder(s) / verzorger(s), We staan aan het begin van de herfstvakantie. In de achterliggende weken hebben de kinderen hard gewerkt en veel geleerd. De meesten van u hebben we vorige week ontmoet om

Nadere informatie

nr. 8, schooljaar 2013-2014 Groep 4a wint prijs bij Bruna

nr. 8, schooljaar 2013-2014 Groep 4a wint prijs bij Bruna nr. 8, schooljaar 2013-2014 Groep 4a wint prijs bij Bruna Wij, kinderen van groep 4a, hebben met het scrabbelspel een prijs van de Bruna gewonnen en we waren heeeeeelllll blij toen we de prijs zagen en

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen!

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen! 31 augustus 2017 Jaargang 20 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 We zijn weer begonnen! De eerste vijf dagen van dit schooljaar zitten er alweer op. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 3 september 2014

Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Engelgaarde 33, 7943 LD Meppel - 0522 260651 - www.detolter.nl - directie@detolter.nl Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Agenda Donderdag 04 september informatieavond groep 3 en 7 Maandag 08 september informatieavond

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Data om te onthouden: Maandag 2 oktober: controle hoofdluis Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek: Griezelen Donderdag 5 oktober: staking leerkrachten Informatie van

Nadere informatie