Ochtenddienst 15 juli 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ochtenddienst 15 juli 2018"

Transcriptie

1 Ochtenddienst 15 juli 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp t/m Zondag 29 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans

2 Welkom Mededelingen door diaken Bas van der Burgh Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

3 Stil gebed Wij gaan (indien mogelijk) staan.

4 Psalm 92 vers 1 en 2 1. Waarlijk, dit is rechtvaardig dat men den Here prijst, dat men Hem eer bewijst: zijn naam is eerbied waardig. Wij loven in de morgen uw goedertierenheid, ook als de nacht zich spreidt houdt ons uw hand geborgen.

5 Psalm 92 vers 1 en 2 2. Gezegend zal Hij wezen die ons bij name riep, die zelf de adem schiep waarmee Hij wordt geprezen; laat alom musiceren, met stem en instrument, maak wijd en zijd bekend de grote naam des Heren.

6 Votum en groet Na votum en groet gaan wij weer zitten

7 Psalm 144 vers 1, 2 en 6 1. Gezegend zij de Heer, die t' allen tijde mijn toevlucht is, mijn hand leert hoe te strijden, die voor 't gevecht mijn vingers vaardig maakt! Hij is mijn burcht, die van de bergen waakt. Gezegend Hij, de redder van mijn leven, schild dat mij dekt, mijn vesting hoogverheven. Gezegend zij de Heer, die mij behoedt en die de volken brengt onder mijn voet.

8 Psalm 144 vers 1, 2 en 6 2. Wat is de mens, o Heer? hoe hebt Gij reden aan mensenkind'ren aandacht te besteden, voor hen te zorgen, vriendelijk en mild? Wat is de mens, dat Gij hem kennen wilt? Een damp die uit de bodem komt gerezen en voor de zon verdwijnt, zo is zijn wezen; zo vluchtig als zijn adem is zijn tijd, zijn leven als een schaduw die verglijdt.

9 Psalm 144 vers 1, 2 en 6 6. Gelukkig is het volk dat t' allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide. Gelukkig 't volk, waaraan Gij welvaart geeft, het volk dat U, o God, tot Koning heeft!

10 Schuldbelijdenis Genadeverkondiging Lezing van het gebod

11 ELB 58 vers Zoekt eerst het Koninkrijk van God en zijn gerechtigheid en dit alles krijgt u bovendien. Halleluja, halleluja. Refrein: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja.

12 ELB 58 vers Men kan niet leven van brood alleen, maar van ieder woord, dat door de HEER gesproken wordt. Halleluja, halleluja, Refrein: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja.

13 ELB 58 vers Bidt en u zal gegeven zijn, zoekt en gij zult het zien. Klopt en de deur zal voor u opengaan. Halleluja, halleluja, Refrein: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja.

14 Gebed om de opening van het Woord

15 Kindernevendienst De kinderen gaan naar de kindernevendienst

16 Schriftlezing Prediker 1: 1-18 (NBV) 1 Hier volgen de woorden van Prediker, zoon van David en koning in Jeruzalem. 2 Lucht en leegte, zegt Prediker, lucht en leegte, alles is leegte. 3 Welk voordeel heeft de mens van alles wat hij heeft verworven, al zijn moeizaam gezwoeg onder de zon? 4 Generaties gaan, generaties komen, maar de aarde blijft altijd bestaan.

17 Schriftlezing Prediker 1: 1-18 (NBV) 5 De zon komt op, de zon gaat onder, en altijd snelt ze naar de plaats waar ze weer op zal gaan. 6 De wind waait naar het zuiden, dan draait hij naar het noorden. Hij draait en waait en draait, en al draaiend waait de wind weer terug. 7 Alle rivieren stromen naar de zee, toch raakt de zee niet vol.

18 Schriftlezing Prediker 1: 1-18 (NBV) De rivieren keren om, ze gaan weer naar de plaats van waar ze komen, en beginnen weer opnieuw te stromen. 8 Alles is vermoeiend, zozeer dat er geen woorden voor te vinden zijn. De ogen van een mens kijken, en vinden geen rust, zijn oren horen, en ze blijven horen.

19 Schriftlezing Prediker 1: 1-18 (NBV) 9 Wat er was, zal er altijd weer zijn, wat er is gedaan, zal altijd weer worden gedaan. Er is niets nieuws onder de zon. 10 Wanneer men van iets zegt: Kijk, iets nieuws, dan is het altijd iets dat er sinds lang vervlogen tijden is geweest. 11 De vroegere generaties zijn vergeten, en ook de komende zullen weer worden vergeten.

20 Schriftlezing Prediker 1: 1-18 (NBV) 12 Ik, Prediker, was koning van Israël in Jeruzalem. 13 Ik heb met heel mijn hart elke vorm van wijsheid onderzocht, want ik wilde alles wat onder de hemel gebeurt doorgronden. Het is een trieste bezigheid. Een kwelling is het, die de mens door God wordt opgelegd. 14 Ik heb alles gezien wat onder de zon gebeurt, en vastgesteld dat het niet meer is dan lucht en najagen van wind. 15 Wat krom is kan niet recht worden gemaakt, en wat ontbreekt kan niet worden meegeteld.

21 Schriftlezing Prediker 1: 1-18 (NBV) 16 Ik zei tegen mezelf: Ik heb meer en groter wijsheid verworven dan iedereen die voor mij in Jeruzalem heeft geregeerd. Ik heb veel wijsheid en kennis opgedaan. 17 Ik heb me er met hart en ziel voor ingespannen te ontdekken wat wijs is, en wat dwaas en onverstandig is. Maar ook dat, zo heb ik ingezien, is enkel najagen van wind. 18 Want wie veel wijsheid heeft, heeft veel verdriet. En wie kennis vermeerdert, vermeerdert smart.

22 Gezang 271 vers 1 en 2

23 1.

24 2.

25 Schriftlezing Romeinen 8: (NBV) 18 Ik ben ervan overtuigd dat het lijden van deze tijd in geen verhouding staat tot de luister die ons in de toekomst zal worden geopenbaard. 19 De schepping ziet er reikhalzend naar uit dat openbaar wordt wie Gods kinderen zijn. 20 Want de schepping is ten prooi aan zinloosheid, niet uit eigen wil, maar door hem die haar daaraan heeft onderworpen. Maar ze heeft hoop gekregen, 21 omdat ook de schepping zelf zal worden bevrijd uit de slavernij van de vergankelijkheid en zal delen in de vrijheid en luister die Gods kinderen geschonken wordt.

26 Schriftlezing Romeinen 8: (NBV) 22 Wij weten dat de hele schepping nog altijd als in barensweeën zucht en lijdt. 23 En dat niet alleen, ook wijzelf, die als voorschot de Geest hebben ontvangen, ook wij zuchten in onszelf in afwachting van de openbaring dat we kinderen van God zijn, de verlossing van ons sterfelijk bestaan. 24 In deze hoop zijn we gered. Als we echter nu al zouden zien waarop we hopen, zou het geen hoop meer zijn. Wie hoopt er nog op wat hij al kan zien? 25 Maar als wij hopen op wat nog niet zichtbaar is, blijven we in afwachting daarvan volharden.

27 Gezang 271 vers 3 en 8

28 3.

29 8.

30 Verkondiging Lucht en leegte?

31 Gezang 480 vers 1, 4 en 5 1. Gij hebt, o Vader van het leven, de aarde aan de mens gegeven, het land, de zee is zijn domein. Gij hebt hem aan het woord doen komen om tussen werk'lijkheid en dromen getuige van uw Geest te zijn.

32 Gezang 480 vers 1, 4 en 5 4. Door een geheimenis omsloten, door alle dingen uitgestoten, gaat hij op alle dingen in. Alleen uw woord geeft aan zijn falen, zijn rust'loos zoeken en verdwalen een onuitsprekelijke zin.

33 Gezang 480 vers 1, 4 en 5 5. O God, wij bouwen als ontheemden, wij wonen en wij blijven vreemden, bestemd voor hoger burgerrecht. Wil ons, o Koning der getijden, een woning in de stad bereiden waar Gij het fundament van legt.

34 Kindernevendienst De kinderen komen terug van de kindernevendienst.

35 Dankgebed en voorbede

36 Inzameling van de gaven De collecte in de dienst is voor het college van Kerkrentmeesters: - Onderhoud gebouwen De collecte bij de uitgang is voor de diaconie: - Hulp aan vrouwen in Zuid-Soedan Tijdens de collecte komen de kinderen van de oppas in de kerk. Direct na deze dienst zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar voor u in de kerk voor een luisterend oor en/of een gebed

37 7. Psalm 92 vers 7 en 8 (indien mogelijk staande) Zoals de cederbomen hoog op de Libanon, staan bij de levensbron de nederige vromen. Die in Gods huis geplant zijn, zij bloeien in Gods licht als palmen opgericht. Hun lot zal in zijn hand zijn.

38 8. Psalm 92 vers 7 en 8 (indien mogelijk staande) Zij zullen vruchten dragen voor 's Heren heiligdom tot in hun ouderdom, tot in hun grijze dagen. Welsprekend is hun leven; God is hun heil, hun rots! Ik loof de daden Gods, zijn recht is hoog verheven.

39 Zegen met gezongen Amen

40 U bent nu van harte welkom in de Voorhof voor koffie, thee en limonade en om elkaar te ontmoeten Direct na deze dienst zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar voor u in de kerk voor een luisterend oor en/of een gebed. Ds. J.A. Berkheij uit Woerden gaat om uur voor Onze diensten zijn na te luisteren via

Ochtenddienst 29 oktober 2017

Ochtenddienst 29 oktober 2017 Ochtenddienst 29 oktober 2017 Hervormde Gemeente,Numansdorp Zondag 2 Voorganger : Ds. J.W. van den Bosch te Piershil Organist : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 januari 2017

Ochtenddienst 8 januari 2017 Ochtenddienst 8 januari 2017 Voorganger Organist : Ds. C. D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Thema: Zelfkennis?OK, maar gebruik die dan ook!

Thema: Zelfkennis?OK, maar gebruik die dan ook! Orde van dienst voor de viering op zondagmorgen 8 september 2019 Protestantse gemeente Schouwen aan Zee kerk in Burgh 23 e zondag door het jaar Kleur: Groen, kleur van de schepping, van hoop en groei Thema:

Nadere informatie

Ochtenddienst 27 december :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 27 december :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 27 december 2015 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 27 december 2015 Voorganger : Ds. J. Reehorst uit Stavenisse Organist : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie

zesde zondag van de Paastijd: Zondag Rogate (Vraagt!)

zesde zondag van de Paastijd: Zondag Rogate (Vraagt!) Protestants Kralingen zesde zondag van de Paastijd: Zondag Rogate (Vraagt!) 25 mei 2014, Hoflaankerk ds Rian Veldman orgelspel: Zeuch ein zu deinen Toren J.L. Krebs verwelkoming door de ouderling aanvangslied

Nadere informatie

Ochtenddienst 10 juli 2016

Ochtenddienst 10 juli 2016 Ochtenddienst 10 juli 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderlingkerkrentmeester Henk IJdo. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 21 mei 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Welkom en mededelingen

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 21 mei 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Welkom en mededelingen Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 21 mei 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. R.D. van Hornsveld Jeannette ter Harmsel

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp Ochtenddienst 28 oktober 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg Voor verdere bijzonderheden wordt

Nadere informatie

28 januari uur J Wesseling orgel: Peter Sneep schriftlezing: Rinke Larooy

28 januari uur J Wesseling orgel: Peter Sneep schriftlezing: Rinke Larooy 28 januari 2018 10.00 uur J Wesseling orgel: Peter Sneep schriftlezing: Rinke Larooy votum, groet, amen GK psalm 90,1.2. = LB 90 Gods verlangen naar Mt. 22 GK gezang 157 (staande) Lezen: - Rom. 1,1-7 -

Nadere informatie

Ochtenddienst 19 juni :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 19 juni :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 19 juni 2016 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 19 juni 2016 Voorganger Organist : Ds. W. Geuze uit s Gravendeel : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Constant

Nadere informatie

Ochtenddienst 30 december Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw

Ochtenddienst 30 december Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw Ochtenddienst 30 december 2018 Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw Welkom Mededelingen door Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Open Hof Orde van dienst zondag 27 januari 2019 Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek: dhr.

Protestantse Gemeente De Open Hof Orde van dienst zondag 27 januari 2019 Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek: dhr. Protestantse Gemeente De Open Hof Orde van dienst zondag 27 januari 2019 Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek: dhr. Leo Lommers =====================================================================================================================================================================================

Nadere informatie

Ochtenddienst 20 januari 2019

Ochtenddienst 20 januari 2019 Ochtenddienst 20 januari 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. J.W. van den Bosch : Christian Boogaard Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Ochtenddienst 11 december 2016 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17 Ochtenddienst 25 juni 2017 Zondag 17 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Jaap Dekker Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Bidstond voor gewas en arbeid 19 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp

Bidstond voor gewas en arbeid 19 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Bidstond voor gewas en arbeid 19 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 7 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn

Nadere informatie

Ochtenddienst 23 december e Advent

Ochtenddienst 23 december e Advent Ochtenddienst 23 december 2018 4 e Advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Ochtenddienst 31 juli 2016

Ochtenddienst 31 juli 2016 Ochtenddienst 31 juli 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman Snel. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Welkom. Mededelingen door Diaken Bas van der Burgh. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Welkom. Mededelingen door Diaken Bas van der Burgh. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Ochtenddienst 28 april 2019 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door Diaken Bas van der Burgh Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Kerst vier je met elkaar

Kerst vier je met elkaar Vanavond Kerstnachtdienst In de Dorpskerk Torenstraat 18, Numansdorp Kerst vier je met elkaar 20:30 uur Drankjes en hapjes in de Voorhof 21:15 uur De kerk is open 22:00 uur Aanvang van de kerstnachtdienst

Nadere informatie

Van harte wensen wij u een goed en gezegend 2018! OUDEJAARSAVOND Het is voorzien! uur. Voorganger: Ds. K.F.A.W.

Van harte wensen wij u een goed en gezegend 2018! OUDEJAARSAVOND Het is voorzien! uur. Voorganger: Ds. K.F.A.W. OUDEJAARSAVOND 2017 19.30 uur Het is voorzien! Voorganger: Ds. K.F.A.W. van Wijngaarden Organist: Ineke van Erkelens Van harte wensen wij u een goed en gezegend 2018! Inleidend Orgelspel Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Het is als het zaadje van een mosterdplant. 2 e zondag na Trinitatis (= zondag van de Drie-eenheid) 14 juni 2015 voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane-Fioreze

Nadere informatie

voor zondag 23 juli 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek

voor zondag 23 juli 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Orde van Dienst voor zondag 23 juli 2017, om 10.00 uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek THEMA: ZOEKEN EN VINDEN Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw Niesje Wever-Schrijver

Nadere informatie

Ochtenddienst - 26 Juni 2016

Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Afscheid Kindernevendienst Thema: Op ontdekkingsreis Jonathan Heemskerk Toine Kuipers Dion Oppelaar Jim van der Voorden Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan

Nadere informatie

Liturgie zondagavond 9 april 2017 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen

Liturgie zondagavond 9 april 2017 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Liturgie zondagavond 9 april 207 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Psalm 84:, 2 [OB 773] Hoe lief'lijk, hoe vol heilgenot, O HEER, der legerscharen God, Zijn mij Uw huis en tempelzangen! Hoe branden mijn

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 oktober 2017

Ochtenddienst 8 oktober 2017 Ochtenddienst 8 oktober 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 22 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst - Biddag 18 maart 2018

Ochtenddienst - Biddag 18 maart 2018 Ochtenddienst - Biddag 18 maart 2018 Zondag 15 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door jeugdouderling Carin Verheuvel Voor verdere

Nadere informatie

Voor de eredienst op de Zondag 14 juli 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek

Voor de eredienst op de Zondag 14 juli 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Voor de eredienst op de Zondag 14 juli 2019 om 10.00 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Voorganger : ds. R.J. Visser, Uelsen(D) Ouderling van dienst: de heer Carl Weelink Diaken van dienst : mevrouw Aukje

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst op zondag 22 september Lied vóór de dienst: Lied 287: 1,2,5 287:1

Liturgie voor de morgendienst op zondag 22 september Lied vóór de dienst: Lied 287: 1,2,5 287:1 Liturgie voor de morgendienst op zondag 22 september 2019 Lied vóór de dienst: Lied 287: 1,2,5 287:1 Rond het licht dat leven doet groeten wij elkaar met vrede; wie in voor- of tegenspoed zegen zoekt,

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

Ochtenddienst 24 juli 2016

Ochtenddienst 24 juli 2016 Ochtenddienst 24 juli 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Saskia Pijl. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Stil gebed

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 mei 2017

Ochtenddienst 28 mei 2017 Ochtenddienst 28 mei 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 14 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman - Snel Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Thema: De bezige bij Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd m.m.v. koor Rejoice o.l.v. Arnoud Hobbel Welkom Welkom en mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Ochtenddienst 10 september 2017

Ochtenddienst 10 september 2017 Ochtenddienst 10 september 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Doopzondag 1 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Doopdienst 10 september 2017 In deze dienst zal de Heilige Doop bediend

Nadere informatie

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent Viering Heilig Avondmaal 29 november 2015 1 e advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester Dirk Middelkoop. Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Kinderdienst 12 februari 2017

Kinderdienst 12 februari 2017 Kinderdienst 12 februari 2017 Zacheüs: vriend of vijand? Voorganger Organist Koor : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : K@njerkidZ! o.l.v. Erik Olislagers & Elly Korbijn Welkom Mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 3 februari 2019 Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom door Bas van der Burgh Verdere mededelingen in de weekbrief Stil gebed Wij gaan

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis Gezamenlijke Startdienst 17 september 2017 Open Huis Gezamenlijke Startdienst Voorganger Organist Muziekgroep : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : o.l.v. Erik Olislagers Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur wijkgemeente Markus Voorganger: ds.h.l.versluis Organist: Simon Marbus 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 97 : 1 en 6 1.Groot

Nadere informatie

Liturgie avonddienst op 14 augustus uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen

Liturgie avonddienst op 14 augustus uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Liturgie avonddienst op 14 augustus 2016 18.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Psalm 91:1 en 2 (DNP) 1. Wie thuis is bij de hoogste HEER en schuilt in zijn ontferming,

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. voor 20 mei PINKSTEREN. Thema: begeestering. voor de 50 e dag van Pasen. Dromen voor. onze wereld

ORDE VAN DIENST. voor 20 mei PINKSTEREN. Thema: begeestering. voor de 50 e dag van Pasen. Dromen voor. onze wereld Dromen voor onze wereld ORDE VAN DIENST voor de 50 e dag van Pasen voor 20 mei 2018 - PINKSTEREN Thema: begeestering Voorganger: ds. Marieke van Baest Gastvrouw: Anjo Lourens, Lector: Mieke Hendrickx,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.A. van der Graaf (Heerde) Schriftlezing: Markus 10 vers 46 t/m 52 Psalm 92 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe Berijming) Psalm 134 vers 3 (Schoolpsalm) Lied 218 vers 1, 2

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 juni 2017 Zondag Trinitatis

Ochtenddienst 11 juni 2017 Zondag Trinitatis Ochtenddienst 11 juni 2017 Zondag Trinitatis Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 16 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Welkom Afkondigingen door diaken Saskia Pijl Voor verdere

Nadere informatie

Ochtenddienst 16 augustus 2015. Voorganger : kand. M.C.L. Oldhoff - Rotterdam Organist : Rens van Rossum

Ochtenddienst 16 augustus 2015. Voorganger : kand. M.C.L. Oldhoff - Rotterdam Organist : Rens van Rossum Ochtenddienst 16 augustus 2015 Voorganger : kand. M.C.L. Oldhoff - Rotterdam Organist : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door diaken Herman van der Sluis. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Ochtenddienst 22 april Zondag 20

Ochtenddienst 22 april Zondag 20 Ochtenddienst 22 april 2018 Zondag 20 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Afkondigingen door Diaken Bas van der Burgh Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

30 juli uur Wim Vreugdenhil orgel: Geert Burgler schriftlezing: Frouke IJsselstijn

30 juli uur Wim Vreugdenhil orgel: Geert Burgler schriftlezing: Frouke IJsselstijn 30 juli 2017 10.00 uur Wim Vreugdenhil orgel: Geert Burgler schriftlezing: Frouke IJsselstijn Votum, Zegengroet, Amen Zingen: GK psalm 34:1, 2 Wet van de HERE Zingen: GK psalm 34:3, 8 Gebed voor de eredienst

Nadere informatie

Pasen! 16 april 2017

Pasen! 16 april 2017 Pasen! 16 april 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 9 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Orde van dienst voor de 3 de zondag van de herfst op 2 oktober 2016 om 9.30 uur. thema: Gods belofte

Orde van dienst voor de 3 de zondag van de herfst op 2 oktober 2016 om 9.30 uur. thema: Gods belofte Orde van dienst voor de 3 de zondag van de herfst op 2 oktober 2016 om 9.30 uur -2- Voor aanvang van de dienst speelt het orkest koraalmuziek Welkom en mededelingen Intochtlied: Psalm 92 : 1, 2 en 3 thema:

Nadere informatie

Thema: Vrede tot God

Thema: Vrede tot God LITURGIE Voor de evangelisatiedienst, op zondag 15 oktober 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Vrede tot God Voorganger: Ouderling: Organist: Koor: Ds. K.A. Hazeleger (Ommen)

Nadere informatie

Ochtenddienst 12 juli Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum

Ochtenddienst 12 juli Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum Ochtenddienst 12 juli 2015 Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door kerkrentmeester Henk IJdo. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar

Nadere informatie

Ochtenddienst 26 augustus zondag 29

Ochtenddienst 26 augustus zondag 29 Ochtenddienst 26 augustus 2018 zondag 29 Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Erik Olislagers : Muziekgroep Welkom Mededelingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst 2 juli 2017

Ochtenddienst 2 juli 2017 Ochtenddienst 2 juli 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Muziekgroep Afscheid Kindernevendienst Annabelle Olislagers Mirthe van der Sluis Sasja Velthoven

Nadere informatie

DIENST VAN DE VOORBEREIDING

DIENST VAN DE VOORBEREIDING Eredienst in de Morgensterkerk 15 juli 2012 Dienst van Schrift en Tafel Muziek bij binnenkomst DIENST VAN DE VOORBEREIDING Welkom door de ouderling Stilte (gemeente gaat staan) Bemoediging en drempelgebed

Nadere informatie

Thema: Ik ben een vreemdeling op aarde, verberg uw geboden niet voor mij

Thema: Ik ben een vreemdeling op aarde, verberg uw geboden niet voor mij Thema: Ik ben een vreemdeling op aarde, verberg uw geboden niet voor mij Thema: Ik ben een vreemdeling op aarde, verberg uw geboden niet voor mij Voorganger: Ds. J.W. Stam, Alkmaar Organist: Mevrouw T.

Nadere informatie

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 29 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. R.A. Houtman, Epe Ouderling van dienst: Kootje Stronkhorst Organist: Rien Hoekjen Lector: Joke de Gier Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst

Kerk voor Jou dienst Kerk voor Jou dienst Voorganger Organist : Dhr. A. Voogd : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

L

L 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Wij gaan voor even uit elkaar 1. Wij gaan voor e-ven uit el-kaar en de-len nu het licht. Dat.. Licht ver telt ons iets van God op hem zijn wij ge - richt. Straks

Nadere informatie

Welkom. Mededelingen door jeugd - ouderling Elly Korbijn - Vermaas. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Welkom. Mededelingen door jeugd - ouderling Elly Korbijn - Vermaas. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Ochtenddienst 2 juni 2019 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door jeugd - ouderling Elly Korbijn - Vermaas Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 10 september 2017 Woord van Welkom Psalm 66: 1 en 2 Breek, aarde, uit in jubelzangen, Gods glorierijke naam ter eer. Laat van alom Hem lof ontvangen. Geducht zijn uwe daden, Heer.

Nadere informatie

Pauluskerk. Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg

Pauluskerk. Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg Zingen: Nieuwe Liedboek 985, vers 1, 2 en 3 Zingen: Nieuwe Liedboek 985, vers 1, 2 en 3 Zingen: Nieuwe Liedboek

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Avondmaalszondag 2 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door jeugd-ouderling Carin Verheuvel Voor verdere

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 27 september 2015 Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. J.H. den Braber Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door ouderling Ria van der Veen - Verhoeven Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Dankdag 5 november 2017

Dankdag 5 november 2017 Dankdag 5 november 2017 zondag 3 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan Hitzerd M.m.v. koor & band Keruchma o.l.v. Wim Schelling. Welkom Mededelingen door Diaken Saskia Pijl Voor verdere

Nadere informatie

Ochtenddienst 19 november 2017

Ochtenddienst 19 november 2017 Ochtenddienst 19 november 2017 Zondag 4 Voorganger Organist : Ds. T.J. Smink uit Wierden : Danny Spaans Welkom Afkondigingen door Ouderling-Kerkrentmeester Marco Heemskerk Voor verdere bijzonderheden verwijzen

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Ds. H. Reinders Organiste: Anja van der Ploeg Combo: Ans Reinders, Dirk Jan Reinders, Chris Hazelaar en Diane van Iperen Zingen: Evangelische Liedboek 185 1. Leer mij

Nadere informatie

1 oktober uur W Hoorn orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis

1 oktober uur W Hoorn orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis 1 oktober 17.00 uur W Hoorn orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis Votum en zegengroet Zingen: GK gezang 38 Gebed Lezen: Jakobus 4 Zingen: GK psalm 144: 2 en 6 = LB 144 Tekst: Jakobus 4,13-17

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester

Nadere informatie

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers Eredienst 17 maart 2019 16.30 uur Voorganger: Ds. H. Lopers Liturgie Votum / zegengroet Gezang 145 : 1-4 Gebed Gezang 164 (2x) Schriftlezing Matteüs 19 : 16-30 Psalm 86 : 4 Verkondiging Gezang 62 : 1 4

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst zondag 12 februari 2017 in de Westerkerk te Veenendaal

Liturgie ochtenddienst zondag 12 februari 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Liturgie ochtenddienst zondag 12 februari 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Psalm 92 : 1 en 2 (NB) 1.Waarlijk, dit is rechtvaardig dat men den Here prijst, dat men Hem eer bewijst: zijn naam is eerbied

Nadere informatie

Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede

Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede Protestants Kralingen Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 23 augustus 2015 Protestants Kralingen Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede Orgelspel uit

Nadere informatie

Ochtenddienst 21 februari Voorganger : Ds. C. D. van Alphen

Ochtenddienst 21 februari Voorganger : Ds. C. D. van Alphen Ochtenddienst 21 februari 2016 Voorganger : Ds. C. D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Ontmoetingskerk 12 e zondag na Pinksteren

Ontmoetingskerk 12 e zondag na Pinksteren Ontmoetingskerk 12 e zondag na Pinksteren bijeen in de Dorpskerk te Maarssen 7 augustus 2016 A.D. Voorganger: ds. Piet Vellekoop Organist: Cees van Wijk Lector: Kees van Rooden Orgelspel voor de dienst

Nadere informatie

BuitenGewone dienst. 16 oktober 2016

BuitenGewone dienst. 16 oktober 2016 BuitenGewone dienst Voorganger : Ds. J.H. den Braber Organist : Danny Spaans Muzikale begeleiding : Erik Olislagers, Lotte Olislagers, Wim Schelling. 16 oktober 2016 Welkom Mededelingen door diaken Saskia

Nadere informatie

Ochtenddienst 17 juni Zondag 26

Ochtenddienst 17 juni Zondag 26 Ochtenddienst 17 juni 2018 Zondag 26 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Danny Spaans Welkom Afkondigingen door Ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 maart :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 25 maart :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 25 maart 2018 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 25 maart 2018 Zondag 16 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Joël Terdu Welkom Afkondigingen door Ouderling-Kerkrentmeester

Nadere informatie

Liturgie voor zondag 10 januari Waarin we afscheid nemen van Dinie Kossink als organist.

Liturgie voor zondag 10 januari Waarin we afscheid nemen van Dinie Kossink als organist. Liturgie voor zondag 10 januari 2016 Waarin we afscheid nemen van Dinie Kossink als organist. Voorganger: ds. H. W. Bouwman Ouderling van dienst: Hieke Meutstege Organist: Paul Jalink Koster: Eduard Meutstege

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 juli geen prekenschrijfboekje

Ochtenddienst 25 juli geen prekenschrijfboekje Ochtenddienst 25 juli 2017 geen prekenschrijfboekje Voorganger Organist : Ds. P.L. de Jong : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

WEZENZONDAG EN MOEDERDAG

WEZENZONDAG EN MOEDERDAG ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 13 MEI 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK WEZENZONDAG EN MOEDERDAG VOORGANGER: DS. JAN HERMES OUDERLING: LEO PEKELSMA DIAKEN: PIET ALFRING ORGANIST: DINY WESSELINK-SCHOEMAKERS

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik

18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik Orde van dienst voor de viering op zondagmorgen 18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik Protestantse gemeente Schouwen aan Zee kerk in Burgh 9 e zondag van de zomer Kleur: Groen, kleur

Nadere informatie

Vertel me toch je geheim! Gezinsdienst over Simson en Delilah

Vertel me toch je geheim! Gezinsdienst over Simson en Delilah Orde van dienst voor de viering van de eredienst in de Morgensterkerk Vertel me toch je geheim! Gezinsdienst over Simson en Delilah 6 november 2011 DIENST VAN DE VOORBEREIDING Orgelspel Bruce Springsteen

Nadere informatie

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse 30 oktober 2016 Voorganger : Begeleiding : Ds. H.D.Bondt Jeugdband / Els Cornelisse Welkom mededelingen Luisteren: groep 1-3 Wie liefde heeft - Jezus! Wie vrede geeft - Jezus! Dat Jezus leeft Want iedereen

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 9 april 2017 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Doop- en Belijdenisdienst 9 april 2017 Voorgangers: Organist: Ds. C.D. van Alphen Ds. J.H. den Braber Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen

Nadere informatie

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Zondag 17 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Door ouderling kerkrentmeester Marco Heemskerk Afkondigingen Voor verdere

Nadere informatie

Lezing uit het eerste testament: Prediker 1

Lezing uit het eerste testament: Prediker 1 Preek van de week: zondag 28 juli 2019 Predikant: Wim Loosman De Vredehorst Lezing: Prediker 1 Lucas 12: 13-20 Lezing uit het eerste testament: Prediker 1 1 1 Hier volgen de woorden van Prediker, zoon

Nadere informatie

Ochtenddienst 13 augustus 2017

Ochtenddienst 13 augustus 2017 Ochtenddienst 13 augustus 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Jaap Dekker Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Lezen : Prediker 12 : 1-8 2 Korintiërs 4 : 7-18 Tekst : Spreuken 16 : 31 Spreuken 20 : 29

Lezen : Prediker 12 : 1-8 2 Korintiërs 4 : 7-18 Tekst : Spreuken 16 : 31 Spreuken 20 : 29 Lezen : Prediker 12 : 1-8 2 Korintiërs 4 : 7-18 Tekst : Spreuken 16 : 31 Spreuken 20 : 29 Psalm 68 : 8 Psalm 92 : 7 en 8 Gezang 75 : 1, 2 en 6 Psalm 90 : 5 en 6 Gezang 179a Gezang 137 Votum en groet Onze

Nadere informatie

welkom mededelingen LIED L 939, 1.3

welkom mededelingen LIED L 939, 1.3 ORDE van DIENST voor zondag 4 februari 2018 Familiedienst 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen Voorganger: ds. G.J. Krol Organist: mw. A.W. Mugge m.m.v. Cobie den Hollander; Elise Hol-den

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 september 2016

Ochtenddienst 11 september 2016 Ochtenddienst 11 september 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

ORDE VAN DE DIENST. Intro bij de vijfde zomerzondag (voorganger; naar Psalm 92,13-14) de gemeente gaat staan

ORDE VAN DE DIENST. Intro bij de vijfde zomerzondag (voorganger; naar Psalm 92,13-14) de gemeente gaat staan Orde voor de viering op zondag 21 juli 2019 aanvang 10.00 uur in de Goede Herderkerk vijfde zondag van de zomer Voorganger: ds. H. Marsman Kind van de Zondag: Diederik Booi Organist: Ria Hoving ORDE VAN

Nadere informatie

Ochtenddienst 17 februari 2019

Ochtenddienst 17 februari 2019 Ochtenddienst 17 februari 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorgangers Organist : Ds. C.D. van Alphen Ds. J.H. den Braber : Rick-Jan Hitzerd In deze dienst zal Floris Lagerwerf bevestigd worden tot ouderling-kerkrentmeester

Nadere informatie

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 09:30 (deuren open 09:00) AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST VREDEHORST WEEKTEKST IK STA VOOR DE DEUR EN KLOP AAN. ALS IEMAND MIJN STEM HOORT EN DE DEUR OPENT, ZAL IK BINNENKOMEN

Nadere informatie

Jeugddienst. Bestaat God echt? met het thema: Orde van de dienst op de jeugdzondag. 19 april 2015 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: 17.

Jeugddienst. Bestaat God echt? met het thema: Orde van de dienst op de jeugdzondag. 19 april 2015 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: 17. Orde van de dienst op de jeugdzondag 19 april 2015 in de Oude Kerk te Veenendaal Aanvang: 17.00 uur Jeugddienst met het thema: Bestaat God echt? Voorganger : ds. C.B. Stam, wijkpredikant Ouderling van

Nadere informatie

Ochtenddienst 7 mei Zondag 13

Ochtenddienst 7 mei Zondag 13 Ochtenddienst 7 mei 2017 Zondag 13 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans Welkom Mededelingen door Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Stil

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Galaten 5 Tekst : Galaten 5 : 1 en 13 Psalm 72 : 1, 4 en 7 Psalm 1 : 1 Lied 473 : 1, 2, 3, 4 en 5 Gezang 179a : 1 Lied 435 : 4 en 5 Votum en groet

Nadere informatie

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN OOSTERLICHTKERK - HUIZEN 12 februari 2017 Orde van dienst doop van Lilly Jacoba Klein Vreugde vinden Welkom door ouderling van dienst Lied 212: 1, 3, 4 en 5 1. Laten wij zingend deze dag beginnen! Geven

Nadere informatie

Welkom in de Horizon. Voorganger: Leesdienst door br. Fledderus Organist: Gerhard Meerholz. Collecte: 1. Kerk 2. Diaconie

Welkom in de Horizon. Voorganger: Leesdienst door br. Fledderus Organist: Gerhard Meerholz. Collecte: 1. Kerk 2. Diaconie Welkom in de Horizon Voorganger: Leesdienst door br. Fledderus Organist: Gerhard Meerholz Collecte: 1. Kerk 2. Diaconie Stil gebed Votum/zegengroet Z. LvK 119: 1-3 Lezing van de Wet Z. Ps. 130: 1-4 L.

Nadere informatie