Programma zomervakantie 2014 Locatie Babushka: De vallende ster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma zomervakantie 2014 Locatie Babushka: De vallende ster"

Transcriptie

1 Programma zomervakantie 2014 Locatie : De vallende ster Thema week 1: Egypte 7-07 Maandag Farao masker maken + spelletjesmiddag Menes, Cheops, Hatsjepoet, Thoetmosis, Achnaton, Toetanchamon., Ramses en Cleopatra. Zomaar wat namen van farao s. Zou jij daar ook niet tussen willen staan? Kom dan piramide ring gooien, mummies en piramides maken, schatgraven en hiërogliefen lezen. Met je eigen gemaakte farao masker slaag je vast voor deze grote farao test Dinsdag Egyptische sieraden maken + speurtocht naar het Paradijsje. Prachtige sieraden maakten de oude Egyptenaren in de kleuren rood, blauwgroen en blauw. Welke kleur(en) krijgt de Egyptische kraag, armband of amulet van jou. Maar let op, want er is een mummie ontsnapt die sieraden steelt. Laten we deze mummie snel vinden en terug brengen naar het ( Egyptische) paradijsje. Misschien mogen we van de farao daar wel blijven spelen Woensdag Naambordje maken & piramides bouwen. Hoe ziet jouw naam eruit in hiërogliefen ( Egyptische tekens)? Nieuwsgierig? Kom dan vandaag je eigen Egyptische naambordje maken. En altijd al een piramide willen bouwen? Verzamel dan vandaag zoveel mogelijk zand en laat je bouwkunsten zien Donderdag Bezoek aan het Rijksmuseum voor Oudheden Ben jij een echte speurneus? Ga dan vandaag met ons mee naar het Rijksmuseum voor Oudheden om Egyptische schatten te zoeken. & speeltuin het Paradijsje NN & Veerplas Rijksmuseum voor oudheden in Leiden 1-07 Vrijdag Egyptisch koken. Alle potten en pannen kunnen vandaag uit de kast. De handen gaan uit de mouwen om oude Egyptische recepten uit te proberen.

2 Programma Zomervakantie 2014 midden & oudste groep Thema: Landen 07-7 Maandag Italië Waar denk je aan als je Italië hoort? Natuurlijk heerlijke pizza s! Kun je ze zelf ook maken? Wil je prachtige Venetiaanse maskers maken? Dat kan ook vandaag! 08-7 Dinsdag Nederland & Teylers museum Niets is er meer typisch Nederlands dan delfts blauwe tegeltjes. Versier ze hoe je zelf wilt! In het Teylers museum gaan we op zoek naar nieuwe landen, hier heel ver vandaan. Ga je mee? 09-7 Woensdag Frankrijk Veerplas Vive la France! Het land van prachtige kastelen. Maak je eigen zandkasteel en geniet ook nog van een heerlijke picknick met stokbrood en Franse kaasjes. Formidable! 10-7 Donderdag Brazilië Strand Trucjes en omhalen van topspitsen, wervelende zweefduiken van keepers! Het gaat allemaal gebeuren op ons eigen Copacabana beach, het strand van Zandvoort. Lekker beachsoccer spelen en chillen in het zand Vrijdag Egypte Alle potten en pannen kunnen vandaag uit de kast. De handen gaan uit de mouwen om oude Egyptische recepten uit te proberen.

3 Programma zomervakantie 2014 locatie : De vallende ster Thema week 2: Elektriciteit Maandag Avontuurlijke Vossenjacht! Vandaag jagen wij op vossen, op echte vossen?! Nee laten we dat maar niet doen. Het spel dat wij gaan spelen in de Haarlemmer hout heet een vossenjacht. Trek stevige schoenen aan en neem je verrekijker mee want we gaan op avontuur Dinsdag Elektriciteit kunstwerk maken & quiz Vanaf vandaag starten we met ons thema (bedacht door Bruno): Elektriciteit! De Haarlemmer hout en omgeving De aftrap is een kunstwerk maken van elektriciteitssnoeren, hoe je dat doet? Daar kom je vandaag achter! Om de dag af te sluiten doen we een spannende quiz over het onderwerp, wij zijn benieuwd wat jullie allemaal weten Woensdag Workshop wetenschap en techniek Een kijkdoos maken is dat nou zo bijzonder. Vandaag wel want vandaag maken we een bewegende kijkdoos zonder elektriciteit! Ook gaan we nog met lampjes aan de slag. Hoe we dit allemaal gaan doen laten we over aan Jerry die de workshop komt geven Donderdag Lampenkapjes pimpen & spannende proefjes Pimp een lampenkap tot een waar kunstwerk! Waar ga jij het thuis neerzetten? Halverwege de dag verkassen we naar het schoolplein om allerlei spannende proefjes te doen binnen het thema & het schoolplein Vrijdag Speurtocht in Groenendaal & speeltuin! Groenendaalse bos De stroom is uitgevallen, alle dieren zijn ontsnapt uit de dierentuin en verstopt in het Groenendaalse bos. Help jij om alle dieren weer terug te vinden? Als dit is gelukt is er ook vast nog wel tijd om naar de speeltuin te gaan.

4 Programma Zomervakantie 2014 midden & oudste groep Thema: Dieren 14-7 Maandag Vossenjacht! Vandaag jagen wij op vossen, op echte vossen?! Nee, laten we dat maar niet doen. Het spel dat wij gaan spelen in de Haarlemmer hout heet een vossenjacht. Trek stevige schoenen aan en neem je verrekijker mee want we gaan op avontuur! Haarlemmerhout 15-7 Dinsdag Dierenquiz en eigen dieren knutselen Weet jij hoeveel magen een koe en hoeveel bulten een kameel heeft? Kan een olifant zwemmen? Een te gekke quiz voor iedereen! Knutsel je favoriete dier! We maken zo onze eigen dierentuin Woensdag Workshop dierenkijkdoos maken Een kijkdoos maken is dat nou zo bijzonder. Vandaag wel want vandaag maken we een bewegende dierenkijkdoos zonder elektriciteit! Hoe we dit allemaal gaan doen laten we over aan Denny, die de workshop komt geven Donderdag Boerderijfratsen Boerderij Zorgvrij Waar beter op zoek naar dieren dan op een echte boerderij? Schapen, koeien, konijnen en kippen, je kunt ze hier allemaal vinden.. Misschien kunnen we ook nog wel naar het spannende spinnenbos Vrijdag Speurtocht in Groenendaal & speeltuin! Groenendaalse bos Er zitten allemaal dieren verstopt in het Groenendaalse bos. Help jij om alle dieren weer terug te vinden? Als dit is gelukt is er ook vast nog wel tijd om naar de speeltuin te gaan.

5 Programma zomervakantie 2014 Locatie : De vallende ster Thema week 5: Kleuren Maandag Groot schilderij maken & speeltuin Zoek dekking, de klodders verf vliegen je vandaag om de oren! Vul je verfpistool en leef je uit op het grote doek! & speeltuin Dinsdag Naar de Linneaushof. Uitgekliederd, dan is het tijd om naar de speeltuin te gaan. Krijg jij vandaag rode wangen van plezier of zie jij groen en geel van de spannende attracties. Bij de grootste speeltuin van Europa, Linneaushof, is het allemaal mogelijk. Europa s grootste speeltuin Linneaushof Woensdag Zeskamp Veerplas Trek je sportkleren vandaag maar uit de kast en leef je uit tijdens de kleurenzeskamp Donderdag Fotolijstje/spiegel mozaïeken. Geef kleur aan je fotolijstje of spiegel. Met de mozaïektechniek gaan wij aan de slag. Niet met tegels maar met foam. Voor wie maak jij je fotolijstje of spiegel? N Vrijdag Naar Annemieke s bloemenpluktuin. Zomaar bloemen plukken, kan dat? Vandaag wel! Leef je uit in het veld vol bloemen bij Annemieke s bloemenpluktuin. Welke kleuren bloemen kies jij? Bloemenpluktuin in Hillegom.

6 Programma Zomervakantie 2014 midden & oudste groep Thema: Leef je uit! 04-8 Maandag Spelletjes in het bos Het bos Levend Stratego.. verstoppertje.. spelletjes.. picknicken.. naar het bos.. een speeltuin.. Kan dat allemaal op een dag? Ja hoor! Kom mee naar het Groenendaalse bos en je gaat het beleven 05-8 Dinsdag Naar de Linneaushof. Linneaushof Krijg jij vandaag rode wangen van plezier of zie jij groen en geel van de spannende attracties? Bij de grootste speeltuin van Europa, Linneaushof, is het allemaal mogelijk Woensdag Zeskamp Veerplas Trek je sportkleren vandaag maar uit de kast en leef je uit tijdens het zeskamp! 07-8 Donderdag Zwemmen & de speeltuin Hou je van zwemmen, of klimmen en klauteren? Dan is de plek waar je moet zijn vandaag! Heb je zwemdiploma dan kan je heerlijk zwemmen in zwembad Heerenduinen in IJmuiden. Geen diploma? Geeft helemaal niks, dan kan je lekker spelen in speeltuin De Veilige Haven Vrijdag Naar Annemieke s bloemenpluktuin. N Heerenduinen & de veilige haven Bloemenpluktuin Zomaar bloemen plukken, kan dat? Vandaag wel! Leef je uit in het veld vol bloemen bij Annemieke s bloemenpluktuin. Welke kleuren bloemen kies jij?

7 Programma zomervakantie 2014 locatie : De vallende ster Thema week 6: Geld ophalen voor serious request met onze wereldkeuken! Maandag Afrika! Joepie! Vandaag gaan we lekker met onze handen eten, in Afrika eten heel veel mensen namelijk zonder bestek. We eten natuurlijk iets Afrikaans wat we zelf gaan maken. Ook is het tijd om Afrikaanse muziek te maken want vandaag hebben we een workshop percussie! Dinsdag American BBQ Woensdag Spaanse tapas Donderdag Pizza Italia Vrijdag Indonesië Het is weer tijd voor het jaarlijkse BBQ feest! Met alle kinderen van en de dependance gaan we gezellig met elkaar eten en drinken. En wat mag er dan niet ontbreken? Juist, hamburgers! Deze gaan we zelf maken en natuurlijk opeten. Maar om het feest nog completer te maken organiseren we ook nog leuke spelletjes en knutselactiviteiten rond om het thema Amerika! Si Si wij eten vandaag spaanse tapas en geen japanse mie! In Spanje worden vaak allemaal kleine hapjes gemaakt en dat gaan wij vandaag ook doen! Aan het eind van de dag mogen ouders onze hapjes kopen voor een klein bedrag, de opbrengst gaat naar serious request! In Italië worden de beste pizza s gemaakt van de hele wereld, maar gelukkig is er in Haarlem een heel leuk restaurant waar een echte Italiaanse kok werkt. Hij gaat ons vandaag de kneepjes van het vak leren! dependance Pizzeria Indisch koken met topkok Roberto, wie wil dat nou niet Indische pasteitjes en maiskoekjes, dat wordt smullen! Ook de ouders kunnen komen smullen. Wel vragen wij hiervoor een klein bedrag, de opbrengst gaat naar serious request!

8 Programma Zomervakantie 2014 midden & oudste groep Thema: Wereldkeuken 11-8 Maandag Het restaurant Lekker koken in ons eigen restaurant. Dat kan vandaag! Wat komt er op het menu, dat bepalen we lekker zelf 12-8 Dinsdag American BBQ Pappa s en mamma s mogen natuurlijk gezellig blijven eten. dependance Het is weer tijd voor het jaarlijkse BBQ feest! Met alle kinderen van en de dependance gaan we gezellig met elkaar eten en drinken. En wat mag er dan niet ontbreken? Juist, hamburgers! Deze gaan we zelf maken en natuurlijk opeten Woensdag Spaanse tapas 14-8 Donderdag Sushi time! Si Si! Wij eten vandaag Spaanse tapas en geen Japanse mie! In Spanje worden vaak allemaal kleine hapjes gemaakt en dat gaan wij vandaag ook doen! Aan het eind van de dag mogen ouders onze hapjes kopen voor een klein bedrag, de opbrengst gaat naar serious request! Nigiri-zushi, Temaki, Sashimi en Tamago. Huh?!? Wat betekent dit toch allemaal? Dit leer je vandaag! Maak vandaag de lekkerste sushi gerechten Vrijdag Indonesisch koken Indonesisch koken met topkok Roberto, wie wil dat nou niet Indonesische pasteitjes en maiskoekjes, dat wordt smullen! Ook de ouders kunnen weer komen smullen. Wel vragen wij hiervoor een klein bedrag, de opbrengst gaat naar serious request!

Programma Zomervakantie locatie Babushka dependance

Programma Zomervakantie locatie Babushka dependance Thema: Huizen Programma Zomervakantie locatie dependance Maandag 18/7 straat maken & fotospeurtocht. In welke straat woon jij? Vandaag verhuis jij met je eigen huis. Maak je huis zo mooi mogelijk en kom

Nadere informatie

Programma Zomervakantie Locatie Babushka: jongste groep week 1

Programma Zomervakantie Locatie Babushka: jongste groep week 1 Thema: Vliegend op reis Programma Zomervakantie Locatie : jongste groep week 1 6-7 Maandag Welkom op! Atijd al willen reizen, dat gaan we deze week doen. Van het ene land naar het andere land. Eerst maken

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon Programma zomervakantie 2015 Thema: Camping Kameleon Belangrijk! Bij lekker warm weer, neem dan je zwemspullen mee en misschien gaan we naar zwembad de Houtvaart! Denk verder aan goede schoenen en regenkleding

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Inhoudsopgave Zomerpret 1 Week 1 2 Week 2 3 Zoek de verschillen 4 Week 3 5 Week 4 6 Van punt naar punt 7 Week 5 8 Week 6 9 Fijne vakantie www.zokinderopvang.nl

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Maandag 6 Juli: Ontspannen de vakantie in Heerlijk, eindelijk is het zover: je hebt 6 weken vakantie! Even bijkomen van alle drukte en weer opladen voor aankomend

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 Thema: Onderwaterwereld Maandag 18 juli: Naar het strand van Zandvoort Traditiegetrouw vieren de pedagogisch medewerkers op de eerste vakantiedag hun verjaardag.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Tijd om er even tussenuit te. poging om een. zetten.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Tijd om er even tussenuit te. poging om een. zetten. Deze week blijven we nog een beetje in de buurt van Nederland en verkennen we EUROPA. We doen allerlei activiteiten uit Nederland, Frankrijk, Griekenland en Italië. van 6 juli t/m 10 juli Tijd om er even

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Hallo wereld! zomerprogramma KION ZOMERTOUR Buitenschoolse opvang Makker. 17 juli tot en met 25 augustus Graag vóór 9.

Hallo wereld! zomerprogramma KION ZOMERTOUR Buitenschoolse opvang Makker. 17 juli tot en met 25 augustus Graag vóór 9. zomerprogramma Buitenschoolse opvang Makker KION ZOMERTOUR 2017 Bereikbaarheid in de vakantie T 024 355 10 20 M 06 22 01 34 42 E bsomakker@kion.nl Graag vóór 9.00 uur afmelden 17 juli tot en met 25 augustus

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia Vakantieprogramma BSO Zomervakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan worden.

Nadere informatie

Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+)

Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+) Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+) 16 tot en met 19 juli Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie staat weer voor de deur en ook deze vakantie gaan wij de uitdaging aan om er een leuke en gezellige

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Mini s bij de Romeinen

Mini s bij de Romeinen Na de zomervakantie neemt Kids Lodge uw kind mee terug in de tijd, we reizen we terug in de tijd naar de tijd van de Romeinen (van 7 september tot/m 16 oktober). Mini s bij de Romeinen Maandag: Kids natuur

Nadere informatie

Zes zotte zomerweken BSO s Bergen op Zoom - Halsteren: Zo op de Schans / Zo op het Groene Hart /Zo op de Springplank / Zo in de Moerkens

Zes zotte zomerweken BSO s Bergen op Zoom - Halsteren: Zo op de Schans / Zo op het Groene Hart /Zo op de Springplank / Zo in de Moerkens Vakantieprogramma 2015 Zes zotte zomerweken BSO s Bergen op Zoom - Halsteren: Zo op de Schans / Zo op het Groene Hart /Zo op de Springplank / Zo in de Moerkens Zomer 2015 Inhoudsopgave Zes zotte zomerweken

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Drakenburcht, BSO de Frodo s en BSO t Piratennest

Vakantieprogramma BSO Drakenburcht, BSO de Frodo s en BSO t Piratennest Thema: Reis om de wereld 1 juli BSO Drakenburcht Kunst Bouwspeelplaats Thialf We gaan met de bus naar bouwplaats Thialf. Wist je dat bouwspeelplaats Thialf vroeger een zwembad was en in 1950 gebouwd is?

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG:

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: Aanmelden en afmelden. In verband met de vakantieplanning en personeelsrooster vragen wij u uw kind(eren) op het aanmeldingsformulier aan- of af te

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1 Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m 1-9-2017 We gaan op reis en nemen mee Week 1 Maandag 24 juli: op reis We maken ons klaar maken om de hele zomervakantie op reis te gaan. We

Nadere informatie

...het is vakantie! Groetjes, team Outdoor BSO Zo in de Duinpan

...het is vakantie! Groetjes, team Outdoor BSO Zo in de Duinpan ...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke dieren er

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie!

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! ...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool vakantieprogramma aan bij Zo op de Schans. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan volop chillen, feest vieren,

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma Thema : Week 1 Maandag 22-07 Neem jullie spierballen mee want we gaan tenten bouwen!! En lekker picknicken in je tent. We gaan vandaag naar de korfbal om daar onze eigen hutten te

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten Maandag 20 juli Dinsdag 20 juli Woensdag 20 juli Donderdag 20 juli Vrijdag 20 juli 10.30 11.30 uur Paspoort maken 10.00 13.00 uur Op het menu: Pasta! Buon appetito! 10.30 11.30 uur Op het menu: Croissants

Nadere informatie

Woensdag 9 juli. Vandaag doen we allemaal activiteiten die te maken hebben met Assepoester!

Woensdag 9 juli. Vandaag doen we allemaal activiteiten die te maken hebben met Assepoester! Vakantie Activiteiten Week 1 Datum van 7 juli t/m 11 juli 2014 Thema: Sprookjesboeken Een bekend soort verhalen zijn sprookjes. Sprookjes beginnen vaak met er was eens en eindigen met en ze leefden nog

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van thuis!) Kanovaren (alleen

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar Maandag 9 juli BSO Koraaleiland We starten deze vakantie met een spellendag! Levend stratego, buskruit, levend kwartet en nog veel meer! Misschien heb je zelf ook nog wel een leuk idee? Dinsdag 10 juli

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Meivakantie 2014: Lente kriebels

Meivakantie 2014: Lente kriebels Maandag 28 april 2014 Plantjes poten Natuur/crea 1 / 2 Hooiberg Spelletjes in de zaal Sport 1 t/m 4 HB/KH Gymspullen mee! Vrolijke kleuren sleutelhanger Crea 3 t/m 8 KH/ST Vrij zwemmen Sport 5 t/m 8 Stal

Nadere informatie

Culturen in de Zomervakantie

Culturen in de Zomervakantie Culturen in de Zomervakantie 24 tot en met 28 juli Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Kameleoncamping opbouwen en Smoothie maken JAAAAA!!!! Het is vakantie, hoe kunnen wij dit beter beginnen dan het opbouwen

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Maandag 9 juli Deze vakantie is het thema Reis om de wereld. We trappen af met Azië. Vandaag starten we met het maken van vlaggen van verschillende Aziatische landen. Met

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer:

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: 06 21 82 28 51 Tijdens de zomervakantie nemen we je mee in een reis rond de wereld. Iedere week zal

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 9 t/m 13 juli: China

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 9 t/m 13 juli: China Zomervakantie BSO / Programma 9 t/m 13 juli: China BSO : 06-33870003 BSO : 06-22591795 Elke dag de kinderen brengen en ophalen op BSO! Paspoorten maken. Chinese Loempia s maken. We gaan paspoorten maken

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten!

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Vakantie BSO Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Op vakantie, sport, techniek, strand, leven als avonturier en feest! Vakantie BSO voor kinderen van 4-12 jaar. Kindercentrum Kierewam,

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015

Programma zomervakantie 2015 Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Amerikaanse hoge hoed maken Muziek- en dansworkshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 34 jaar We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2014 van de bso. Het thema deze

Nadere informatie

Hallo jongens en meisjes!

Hallo jongens en meisjes! Hallo jongens en meisjes! De zomervakantie staat weer voor de deur, tijd om weer leuke dingen samen te doen! We hebben allerlei leuke activiteiten in petto, hopelijk komen jullie allemaal weer, zodat we

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 BSO Boris Buitelaar groep 1 t/m 4 De wereld is van jou

Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 BSO Boris Buitelaar groep 1 t/m 4 De wereld is van jou Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 BSO Boris Buitelaar groep 1 t/m 4 De wereld is van jou Maandag 24 juli: Latijns- en Zuid-Amerika Zoals je misschien wel weet, staat Zuid-Amerika o.a. bekend om

Nadere informatie