Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR"

Transcriptie

1 Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit.

2 Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheden of fouten in deze uitgave. De handleiding is uitdrukkelijk niet bedoeld ter nadere invulling of toelichting op de algemene voorwaarden. Derhalve kunnen er geen rechten aan ontleend worden. november 2014, CAIW Diensten B.V. Deze handleiding is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Mocht u onverhoopt toch een fout ontdekken dan vragen wij u vriendelijk of u dit aan ons door wilt geven.

3 Welkom bij Caiway Hartelijk dank voor uw keuze voor digitale televisie via de kabel bij Caiway. Aan de hand van eenvoudige stappen kunt u zelf de onderdelen van uw Caiway pakket installeren. Voorbereiding HD Televisie Heeft u hulp nodig bij het installeren? Voor hulp bij installeren kunt u gebruikmaken van: 1. Onze erkende installatiepartner Schuuring. Om een afspraak te maken bel ( 0,15 per minuut) op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Kijk voor de prijzen op 2. Studentaanhuis.nl. Om een afspraak te maken bel ( 0,60 per minuut) op werkdagen tussen tot uur. Voor overige vragen kunt u terecht bij de Caiway Klantenservice , gratis voor telefonieklanten van Caiway via 1200.

4 Stap 1: Controleer de inhoud HD-ontvanger/ HD PVR Smartcard (optioneel) HDMI-kabel SCART-kabel Afstandsbediening Netsnoer Coax-kabel Controleer de inhoud van de dozen in uw installatiepakket. Is uw pakket niet compleet? Neem dan contact op met de Caiway Klantenservice.

5 Stap 2: Controleer uw hoofdaansluiting Zoek uw hoofdaansluiting op. Is uw woning gebouwd vóór 1985? Uw hoofdaansluiting zit waarschijnlijk in de woonkamer en heeft 2 aansluitingen. De aansluiting met het label TV zullen we gebruiken voor de verdere installatie. Is uw woning gebouwd ná 1985? Uw hoofdaansluiting zit waarschijnlijk in de meterkast en heeft 1 aansluiting. Ziet uw hoofdaansluiting er anders uit dan hierboven is afgebeeld? Neem dan contact op met de Caiway Klantenservice.

6 Stap 3: Leg de binnenhuiskabels aan Vanaf uw hoofdaansluiting moet u zelf een coax-kabel aanleggen (indien nog niet aanwezig) naar de plaats waar uw televisie staat. Kabels Voor een storingsvrij signaal is een goede kwaliteit van de kabels en componenten (splitters, connectoren of versterkers) van groot belang. Slecht signaal wordt in 90% van de gevallen veroorzaakt door gebreken aan de kabels in huis. Vermijd knikken in de kabel en koop goede kwaliteit onderdelen met het Kabel Keurmerk (zie ook Kabellengte Koop kabels op de juiste lengte. Koppelen van twee of meer coax-kabels aan elkaar vermindert namelijk de signaalkwaliteit. Voor een goed signaal is het belangrijk dat de kabels zo kort mogelijk zijn (niet langer dan 10 meter). Als u toch een langere coax-kabel nodig heeft, plaats dan een goede versterker zo dicht mogelijk bij uw hoofdaansluiting. Een versterker moet u meestal ook op een stopcontact aansluiten. HDMI-kabel Hoofdaansluiting HD-ontvanger/ HD PVR Televisie

7 Stap 3 (vervolg): Leg de binnenhuiskabels aan Sluit een coax-kabel voor televisie aan. Als uw hoofdaansluiting in de meterkast zit, is er waarschijnlijk al een coax-kabel naar uw televisie beschikbaar. Is dit niet het geval? Leg dan zelf een coax-kabel aan en steek deze in de hoofdaansluiting. Op deze coax-kabel sluit u straks de HD-ontvanger of HD PVR aan.

8 Stap 4: Sluit de HD-ontvanger aan 1. Steek de coax-kabel die van uw hoofdaansluiting komt in de HD-ontvanger (of HD PVR). 2. Verbind de HD-ontvanger en uw televisie. Gebruik hiervoor de bijgeleverde HDMI-kabel voor HD-kwaliteit. Als uw televisie geen HDMI-ingang heeft, gebruik dan de SCART-kabel. Een SCART-kabel geeft echter geen HD-kwaliteit. Cable in 3. Sluit de HD-ontvanger aan op het stopcontact. Overzicht van de aansluiting

9 Stap 5: Activeer uw Caiway diensten Activeer de apparatuur van Caiway bij voorkeur binnen één week nadat u deze ontvangen heeft. Anders loopt u het risico te moeten betalen voor onze diensten terwijl u daarvan nog niet volledig gebruik maakt. 1. Zet uw computer aan. 2. Ga in uw internet browser naar Klik na iedere stap op Volgende. 3. Vul uw activeringscode in. De activeringscode vindt u op de door Caiway gestuurde brief. 4. Controleer uw gegevens op het scherm. 5. Heeft u een smartcard, vul uw smartcardnummer in. U vindt dit nummer achter op de smartcard. 6. Vink aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Caiway.

10 Stap 6: Start de HD-ontvanger op 1. Zet de HD-ontvanger aan met de standby-knop. 2. Zet uw televisie aan en plaats de batterijen in de afstandbediening van uw HD-ontvanger. 3. Kies het externe kanaal met de afstandsbediening van uw televisie. Gebruik hiervoor de knop input of source en kies voor het externe kanaal waarop de HD-ontvanger is aangesloten (bijvoorbeeld: EXT 1 of 2, HDMI1 of HDMI2). Raadpleeg hiervoor eventueel de handleiding van uw televisie. Zodra de televisie op het signaal van de ontvanger is afgestemd, verschijnt het opstartscherm in beeld. HD-ontvanger zonder recorder 4. Kies de taal. 5. Kies eventueel uw weergave en ga verder met Volgnd. 6. Stel de juiste zenderwaarden in voor uw locatie. Gebruik hiervoor de tabel op de volgende bladzijde. Tijdens de invoer van de netwerkwaarden ziet u de statusbalken voor sterkte en kwaliteit oplopen. Gebeurt dit niet, dan zijn onjuiste waarden ingevuld of is de HD-ontvanger niet goed aangesloten. 7. Kies de optie Volgnd. De HD-ontvanger stelt de zenderlijst samen. Dit duurt enige tijd. Raadpleeg de gebruikshandleiding van uw HD-ontvanger om een lijst met uw favoriete zenders in de juiste volgorde te maken. 8. Kies Opslaan om de zenders op te slaan. 9. Sla de netwerkconfiguratie over: kies Volgnd. 10. Kies Voltooien. HD-ontvanger met recorder 4. Kies de taal. 5. Vul het standaard wachtwoord 0000 in. 6. Stel de juiste zenderwaarden in voor uw locatie. Gebruik hiervoor de tabel op de volgende bladzijde. Tijdens de invoer van de netwerkwaarden ziet u de statusbalken voor sterkte en kwaliteit oplopen. Gebeurt dit niet, dan zijn onjuiste waarden ingevuld of is de HD-ontvanger niet goed aangesloten. 7. Kies de optie Zoeken. De HD-ontvanger stelt de zenderlijst samen. Dit duurt enige tijd. Raadpleeg de gebruikshandleiding van uw HD-ontvanger om een lijst met uw favoriete zenders in de juiste volgorde te maken. 8. Kies Opslaan om de zenders op te slaan. 9. Kies eventueel uw scherminstellingen en ga verder met Volgende. 10. Sla het HD-partitie scherm over: kies Volgende. 11. Kies Voltooien.

11 Zenderwaarden Frequentie Netwerk ID Modulatie Symboolsnelheid Aalsmeer (incl Kudelstaart) en Uithoorn (incl. De Kwakel): KS/s Borculo, Haarlo, Geesteren en Gelselaar: KS/s Capelle aan den IJssel: KS/s Doorn: KS/s Harderwijk en Hierden: KS/s Hendrik-Ido-Ambacht: KS/s Hilvarenbeek: KS/s IJsselstein en Benschop: KS/s Krimpen aan den IJssel: KS/s Loenen aan de Vecht en omgeving: KS/s Maassluis: KS/s Midden-Holland (Gouda en omstreken): KS/s Oudenbosch: KS/s Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, West Maas en Waal, Dreumel en Horssen: KS/s Rhoon en Poortugaal KS/s Schiedam: KS/s Westland, Midden-Delfland en Den Haag (Wateringse Veld): KS/s

12 Stap 7: Installeer de smartcard (optioneel) Steek de smartcard in de opening van de ontvanger. De smartcard wordt gebruikt om uw zenderaanbod te kunnen ontvangen. Daarnaast ontvangt de HD-ontvanger via de smartcard de juiste klokinstelling. Als u een zender kiest die niet in uw digitale televisie-abonnement zit, krijgt u een E16-melding in beeld. Opnemen en afspelen U kunt eventueel programma s opnemen op een externe harde schijf. Deze programma s kunt u dan op een later tijdstip weer bekijken. Sluit hiervoor een harde schijf aan op de USB-poort op de ontvanger. Zie hiervoor de handleiding van de HD-ontvanger. Een PVR heeft al een ingebouwde recorder voor het opnemen van programma s. U kunt nu digitale televisiekijken Heeft u geen goed beeld of wilt u extra instellingen doen? Raadpleeg dan de gebruikshandleiding.

13 Stap 8: Installeer eventueel meerdere televisies U kunt digitale televisie op meerdere televisies ontvangen. Leg hiervoor een kabel aan naar de extra televisie(s). Voor een optimaal signaal moet u de kabels zo dicht mogelijk bij uw hoofdaansluiting splitsen. Gebruik eventueel een goede versterker en plaats die zo dicht mogelijk bij uw hoofdaansluiting. CI+ CAM module Heeft uw extra televisie een interne digitale ontvanger? U kunt dan in de meeste gevallen direct Basic TV ontvangen. Wilt u aanvullende zenders bekijken dan heeft u een extra CI+ CAM insteekmodule en een smartcard nodig. Deze kunt u bestellen via de Caiway Klantenservice. Sluit de extra televisie aan met een coax-kabel en een splitter. Dit doet u op dezelfde manier zoals beschreven in de voorgaande stappen van deze handleiding. Extra HD-ontvanger Met een extra HD-ontvanger kunt u op een andere televisie digitale televisie kijken. Sluit de tweede HD-ontvanger aan met een coax-kabel en een splitter. Dit doet u op dezelfde manier zoals beschreven in de voorgaande stappen van deze handleiding. CI+CAM smartcard HD-onvanger HD-onvanger

14

15 CONTACT Heeft u na het doorlopen van deze handleiding nog vragen of bent u problemen tegengekomen die u niet kunt oplossen? Neem dan contact op met de Caiway Klantenservice. Website: Telefoon: , gratis voor telefonieklanten via 1200 Shop: Molenstraat 33, 2671 EW Naaldwijk Caiway Retouren: Caiway Retouren, Postbus 520, 3990 GH Houten

16 V14.02

Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR

Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR

Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Welkom bij Caiway Hartelijk dank voor uw keuze voor het Alles-in-1

Nadere informatie

Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR

Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Installatiehandleiding Digitale televisie

Installatiehandleiding Digitale televisie Installatiehandleiding Digitale televisie Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Installatiehandleiding Digitale televisie

Installatiehandleiding Digitale televisie Installatiehandleiding Digitale televisie Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD HD-ontvanger / CI+ CAM

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD HD-ontvanger / CI+ CAM Installatiehandleiding Alles-in-1 HD HD-ontvanger / CI+ CAM Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Alles-in-1 HD met HD-ontvanger

Alles-in-1 HD met HD-ontvanger Installatiehandleiding Alles-in-1 HD met HD-ontvanger Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheden

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD met HD-ontvanger

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD met HD-ontvanger Installatiehandleiding Alles-in-1 HD met HD-ontvanger Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Alles-In-1HD/Installatiehandleiding/HDontv/R3G.indd 1 03-06-13 08:59 Ondanks alle

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD met CI+ CAM

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD met CI+ CAM Installatiehandleiding Alles-in-1 HD met CI+ CAM Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Alles-In-1HD/Installatiehandleiding/CICAM/R3G.indd 1 03-06-13 08:58 Ondanks alle aan

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze

Nadere informatie

installatiehandleiding Alles-in-1 HD met Ci+ CAm

installatiehandleiding Alles-in-1 HD met Ci+ CAm Installatiehandleiding Alles-in-1 HD met CI+ CAM Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheden of fouten

Nadere informatie

Installatiehandleiding Internet en bellen

Installatiehandleiding Internet en bellen Installatiehandleiding Internet en bellen Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden

Nadere informatie

Installatiehandleiding TV-ontvanger

Installatiehandleiding TV-ontvanger Installatiehandleiding TV-ontvanger Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Installatiehandleiding TV-ontvanger

Installatiehandleiding TV-ontvanger Installatiehandleiding TV-ontvanger Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Internet en bellen

Installatiehandleiding. Internet en bellen Installatiehandleiding Internet en bellen Welkom bij Caiway Hartelijk dank voor uw keuze voor het installatiepakket internet en telefonie van Caiway. Aan de hand van eenvoudige stappen kunt u zelf de onderdelen

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD Twente (modem wissel)

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD Twente (modem wissel) Installatiehandleiding Alles-in-1 HD Twente (modem wissel) Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD HD-ontvanger / CI+ CAM (Twente)

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD HD-ontvanger / CI+ CAM (Twente) Installatiehandleiding Alles-in-1 HD HD-ontvanger / CI+ CAM (Twente) Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Installatiehandleiding TV-ontvanger

Installatiehandleiding TV-ontvanger Installatiehandleiding TV-ontvanger Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd.

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Installatiehandleiding Alles-in-1 HD Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw keuze voor een interactieve

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas HD-ontvanger / CI+ CAM Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD (Twente) Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd.

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD (Twente) Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Installatiehandleiding Alles-in-1 HD (Twente) Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die

Nadere informatie

Installatiehandleiding Internet en bellen

Installatiehandleiding Internet en bellen Installatiehandleiding Internet en bellen Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden

Nadere informatie

Installatiehandleiding Internet en telefonie op glasvezel

Installatiehandleiding Internet en telefonie op glasvezel Installatiehandleiding Internet en telefonie op glasvezel Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD (Twente)

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD (Twente) Installatiehandleiding Alles-in-1 HD (Twente) Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Installatiehandleiding Glas pakket

Installatiehandleiding Glas pakket Installatiehandleiding Glas pakket Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

CBizz Handleiding Aansluiten Kabelmodem Versie: 1.4

CBizz Handleiding Aansluiten Kabelmodem Versie: 1.4 CBizz Handleiding Aansluiten Kabelmodem Versie: 1.4 Handleiding Aansluiten Kabelmodem Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave 1. Controleer de inhoud.... 2 2. Controleer uw hoofdaansluiting.... 3 3. Leg de binnenhuiskabels

Nadere informatie

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2010

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2010 Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2010 Onderwerp Installatie ZIGGO/CAIWAY Digitale TV op SAMSUNG CI+ TV Frequenties en netwerknummers Ziggo/Caiway Belangrijke punten Problemen oplossen Pagina

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Installatiehandleiding Glaspakket

Installatiehandleiding Glaspakket Installatiehandleiding Glaspakket Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg

Nadere informatie

Installatiehandleiding Internet en bellen. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd.

Installatiehandleiding Internet en bellen. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Installatiehandleiding Internet en bellen Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die

Nadere informatie

Installatiehandleiding Internet en telefonie op glasvezel

Installatiehandleiding Internet en telefonie op glasvezel Installatiehandleiding Internet en telefonie op glasvezel Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP UW GLASPAKKET INSTALLEREN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP UW GLASPAKKET INSTALLEREN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP UW GLASPAKKET INSTALLEREN. STAP VOOR STAP UW GLASPAKKET INSTALLEREN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw keuze voor een glaspakket van

Nadere informatie

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 3 Installatie digitale televisie van Caiway op SAMSUNG CI+ TV 4 8 Frequenties en waarden Caiway 9 10 Overzicht CI+ modellen

Nadere informatie

Installatiehandleiding Glas pakket. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd.

Installatiehandleiding Glas pakket. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Installatiehandleiding Glas pakket Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg

Nadere informatie

Handleiding Video on Demand

Handleiding Video on Demand Handleiding Video on Demand Met Video on Demand kunt u films bestellen bij Videoland en Pathé Thuis en deze direct op uw televisie kijken. Pathé Thuis instellen... 1 Pathé Thuis gebruiken... 2 Videoland

Nadere informatie

Handleiding Multiscreen TV

Handleiding Multiscreen TV Handleiding Multiscreen TV Met Multiscreen TV kunt u televisiekijken op uw tablet, smartphone, laptop en pc. INHOUDSOPGAVE Multiscreen TV gebruikersnaam en wachtwoord ophalen... 2 Multiscreen TV installeren

Nadere informatie

Handleiding Multiscreen TV

Handleiding Multiscreen TV Handleiding Multiscreen TV Met Multiscreen TV kunt u televisiekijken op uw tablet, smartphone, laptop en pc. INHOUDSOPGAVE Multiscreen TV gebruikersnaam en wachtwoord ophalen... 2 Multiscreen TV installeren

Nadere informatie

Handleiding Video on Demand

Handleiding Video on Demand Handleiding Video on Demand Met Video on Demand kunt u films bestellen bij Videoland en Pathé Thuis en deze direct op uw televisie kijken. Pathé Thuis instellen... 1 Pathé Thuis gebruiken... 2 Videoland

Nadere informatie

GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN MULTISCREEN TV.

GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN MULTISCREEN TV. Gebruikshandleiding GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN MULTISCREEN TV. ALLES OVER HET GEBRUIK EN VEELVOORKOMENDE VRAGEN WELKOM BIJ CAIWAY. Met Multiscreen TV kunt u van elk scherm in huis

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas met Interactieve TV. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd.

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas met Interactieve TV. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas met Interactieve TV Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. Alles-in-1 HD

Gebruikshandleiding. Alles-in-1 HD Gebruikshandleiding Alles-in-1 HD Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheden of fouten in deze uitgave.

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Sitecom Wifi-router

Gebruikshandleiding Sitecom Wifi-router Gebruikshandleiding Sitecom Wifi-router Dat is handig. Alles wat u moet weten over Wifi. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Inhoudsopgave. CI+ Installeren 4

Inhoudsopgave. CI+ Installeren 4 CI+ installeren Inhoudsopgave CI+ Installeren 4 Stap 1 De tv voorbereiden 5 Stap 2 De CI+ module plaatsen 7 Stap 3 De CI+ module interactief maken 9 Stap 4 Ontdek de rode knop 10 Bijlage 1 Hulp 13 3 CI+

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Installatiehandleiding Glas pakket met Interactieve TV

Installatiehandleiding Glas pakket met Interactieve TV Installatiehandleiding Glas pakket met Interactieve TV Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas met Interactieve TV

Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas met Interactieve TV Installatiehandleiding Alles-in-1 Glas met Interactieve TV Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Ziggo Digitale Ontvanger stap 1: installeren

Ziggo Digitale Ontvanger stap 1: installeren Ziggo Digitale Ontvanger stap 1: installeren Inhoudsopgave Stap 1 De Digitale Ontvanger aansluiten 5 Stap 2 De Digitale Ontvanger instellen 10 Bijlage 1 Problemen tijdens het installeren 15 Inhoudsopgave

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Gebruikshandleiding afstandsbediening interactieve tv-ontvanger

Gebruikshandleiding afstandsbediening interactieve tv-ontvanger Gebruikshandleiding afstandsbediening interactieve tv-ontvanger Goede uitleg is nooit weg. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011 Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011 Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 6 Installatie Overige Kabel Maatschappijen Digitale TV op 7 11 SAMSUNG CI+ TV Frequenties en netwerknummers Overige

Nadere informatie

Handleiding Live TV kijken

Handleiding Live TV kijken Handleiding Live TV kijken Met Multiscreen TV kunt u televisiekijken op uw tablet, smartphone, laptop en pc. INHOUDSOPGAVE Multiscreen TV gebruikersnaam en wachtwoord ophalen... 2 Multiscreen TV installeren

Nadere informatie

Verhuizen. De verhuizing van uw Ziggo-diensten in vier stappen

Verhuizen. De verhuizing van uw Ziggo-diensten in vier stappen Verhuizen. De verhuizing van uw Ziggo-diensten in vier stappen Beste abonnee, Wij zijn blij dat u ook in uw nieuwe woning gekozen heeft voor Ziggo. We begrijpen dat een verhuizing veel werk en geregel

Nadere informatie

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011 Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011 Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 3 Installatie ZIGGO Digitale TV op SAMSUNG CI+ TV 4 9 Frequenties en netwerknummers Ziggo 10-12 Problemen oplossen

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Alles-in-1 HD

Gebruikshandleiding Alles-in-1 HD Gebruikshandleiding Alles-in-1 HD Goede uitleg is nooit weg. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Alles-in-1 Glas

Gebruikshandleiding Alles-in-1 Glas Gebruikshandleiding Alles-in-1 Glas Goede uitleg is nooit weg. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is

Nadere informatie

Veel meer tv zonder extra abonnementskosten! Handleiding DELTA DIGITALE TV. www.deltadigitaletv.nl

Veel meer tv zonder extra abonnementskosten! Handleiding DELTA DIGITALE TV. www.deltadigitaletv.nl Veel meer tv zonder extra abonnementskosten! Handleiding DELTA DIGITALE TV www.deltadigitaletv.nl Inhoudsopgave Welkom bij DELTA DIGITALE TV 1. Snel starten met DELTA DIGITALE TV... 4 1.1. Wat heb ik nodig

Nadere informatie

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 3 Installatie ZIGGO Digitale TV op SAMSUNG CI+ TV 4 8 Frequenties en netwerknummers Ziggo 9 11 Overzicht CI+ modellen

Nadere informatie

Handleiding DELTA DIGITALE TV

Handleiding DELTA DIGITALE TV Handleiding DELTA DIGITALE TV www.delta.nl DELTA DIGITALE TV Handleiding 1 Inhoudsopgave 1. Snel starten met DELTA DIGITALE TV... 4 Wat heb ik nodig voor DELTA DIGITALE TV?... 4 Hoe sluit ik de digitale

Nadere informatie

CBizz Handleiding Omruilen Kabelmodem Versie: 1.3

CBizz Handleiding Omruilen Kabelmodem Versie: 1.3 CBizz Handleiding Omruilen Kabelmodem Versie: 1.3 Handleiding Omruilen Kabelmodem Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave 1. Controleer de inhoud.... 3 2. Sluit het nieuwe modem aan.... 4 3. Het nieuwe modem activeren....

Nadere informatie

Gebruikshandleiding ASUS RT-AC68U

Gebruikshandleiding ASUS RT-AC68U Gebruikshandleiding ASUS RT-AC68U Dat is handig. Alles wat u moet weten over Wifi. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade

Nadere informatie

Televisie. Aansluiten. Coax-adapter

Televisie. Aansluiten. Coax-adapter Televisie Aansluiten Coax-adapter Uw TV-ontvanger aansluiten op het modem, zonder kabels te vervangen. Door hem aan te sluiten op de al aanwezige Coax-kabel. Klinkt goed. En is eenvoudig. Met een Coaxadapter

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Glaspakket

Gebruikshandleiding Glaspakket Gebruikshandleiding Glaspakket Krimpen aan den IJssel & Loenen aan de Vecht e.o. Goede uitleg is nooit weg. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Installatie handleiding Glasvezel Technicolor TG789 v3. Datum: 07-09-2012

Installatie handleiding Glasvezel Technicolor TG789 v3. Datum: 07-09-2012 Installatie handleiding Glasvezel Technicolor TG789 v3 Datum: 07-09-2012 Inhoud installatiepakket In het installatiepakket moeten de volgende onderdelen aanwezig zijn: Onderdelen INTERNET EN TELEFONIE:

Nadere informatie

** Deze functies zijn alleen beschikbaar voor klanten die beschikken over een digitale ontvanger met harddisk recorder.

** Deze functies zijn alleen beschikbaar voor klanten die beschikken over een digitale ontvanger met harddisk recorder. Handleiding Glashart Media IPad applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

HANDLEIDING INSTALLEREN MODEM XP/VISTA

HANDLEIDING INSTALLEREN MODEM XP/VISTA HANDLEIDING INSTALLEREN MODEM XP/VISTA WELKOM BIJ CAIWAY! In deze handleiding wordt het installeren van het Webstar modem voor gebruik op het internet met Windows XP en Windows Vista behandeld. Heeft u

Nadere informatie

Handleiding digitale televisie

Handleiding digitale televisie Handleiding digitale televisie Welkom bij Digitale Televisie van Ziggo Met Digitale Televisie van Ziggo heeft u gekozen voor televisie kijken in perfecte digitale beeld- en geluidskwaliteit! Het enige

Nadere informatie

Digitenne Servicepakket

Digitenne Servicepakket Digitenne Servicepakket Opnieuw aansluiten tv-ontvanger DIGITENNE Stap Voorbereiding Stap plaatsen Stap 3 Aansluiten tv-ontvanger Stap 4 Zenders Instellen Je hebt dit pakket ontvangen omdat je oude tv-ontvanger

Nadere informatie

Handleiding Interactieve Televisie

Handleiding Interactieve Televisie Handleiding Interactieve Televisie Welkom Met Interactieve Televisie van Ziggo van Ziggo heeft u gekozen voor televisiekijken in perfecte digitale beeld- en geluidskwaliteit! Het enige dat u hoeft te

Nadere informatie

DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger

DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger INHOUD Nog even en je kunt tv-kijken Stap 1: heb je alles? 4 Stap 2: de smartcard installeren 5 Stap 3: de antenne neerzetten 6 Stap

Nadere informatie

V 3.0. Handleiding Glashart Media Android applicatie

V 3.0. Handleiding Glashart Media Android applicatie V 3.0 Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer,

Nadere informatie

INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 05 INSTALLATIE YOUFONE TV APP 09 EXTRA HULP NODIG? 10

INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 05 INSTALLATIE YOUFONE TV APP 09 EXTRA HULP NODIG? 10 INSTALLATIEHULP TV INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 05 OPTIE 1 Tv-ontvanger aansluiten via vaste internetaansluiting 06 OPTIE 2 Tv-ontvanger draadloos aansluiten 07 INSTALLATIE

Nadere informatie

installatie Dsl Snel van start

installatie Dsl Snel van start installatie Dsl Snel van start Welkom bij t-mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar voor

Nadere informatie

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5.

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5. Pagina 1 van 24 PlayNow Box 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanzetten 7. PlayNow Box besturen met

Nadere informatie

www.playnowbox.nl Pagina 1 van 24

www.playnowbox.nl Pagina 1 van 24 www.playnowbox.nl Pagina 1 van 24 Pagina 2 van 24 PlayNow Box 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanze

Nadere informatie

Handleiding Digitale Televisie

Handleiding Digitale Televisie Handleiding Digitale Televisie Welkom Met Digitale Televisie van Ziggo heeft u gekozen voor televisie kijken in perfecte digitale beeld- en geluidskwaliteit! Het enige dat u hoeft te doen, is uw nieuwe

Nadere informatie

Installatiehandleiding HD Recreatieset

Installatiehandleiding HD Recreatieset Installatiehandleiding HD Recreatieset 1 Inhoud van het pakket en benodigd gereedschap De volgende benodigdheden dienen in de recreatieset te zitten: 1 M7 SAT801 satellietontvanger en CanalDigitaal Smartcard

Nadere informatie

GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN DE DIENSTEN EN OPLOSSINGEN VOOR PROBLEMEN.

GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN DE DIENSTEN EN OPLOSSINGEN VOOR PROBLEMEN. Gebruikshandleiding GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN DE DIENSTEN EN OPLOSSINGEN VOOR PROBLEMEN. ALLES OVER HET GEBRUIK EN VEELVOORKOMENDE VRAGEN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor

Nadere informatie

installatie glasvezel Snel van start

installatie glasvezel Snel van start installatie glasvezel Snel van start Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar

Nadere informatie

Gebruikersgids Telenet Televisie

Gebruikersgids Telenet Televisie Gebruikersgids Telenet Televisie Belangrijke informatie over je tv-aansluiting Bewaar deze brochure TELNDIV2T342 PIP 2012_TV 8P NL.indd 1 30/10/12 11:21 Met tv van Telenet haal je méér kijkplezier in huis

Nadere informatie

Handleiding Digitale en Interactieve Televisie

Handleiding Digitale en Interactieve Televisie Handleiding Digitale en Interactieve Televisie Welkom Met Digitale en Interactieve Televisie van Ziggo heeft u gekozen voor televisie kijken in perfecte digitale beeld- en geluidskwaliteit! Het enige

Nadere informatie

XBMC / KODI Speler. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5.

XBMC / KODI Speler. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5. Pagina 1 van 24 Pagina 2 van 24 XBMC / KODI Speler 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanze en 7. XBMC

Nadere informatie

JE NIEUWE MODEM. Handleiding voor het omwisselen en installeren van je modem

JE NIEUWE MODEM. Handleiding voor het omwisselen en installeren van je modem JE NIEUWE MODEM Handleiding voor het omwisselen en installeren van je modem Power 1 2 I nternet WAN 1 DSL 2 3 4 HEB JE ALLES? Zoals we via een brief en een e-mail hebben laten weten, gaan we binnenkort

Nadere informatie

Kijk naar digitale tv in 10 stappen

Kijk naar digitale tv in 10 stappen Mode., 4 Extra ghi 7 pqrs abc 5 jkl 8 tuv 0 Help 3 6 mno 9 wxyz High Definition Kijk naar digitale tv in 0 stappen Snel van start met de Telenet DB-AD00 Pak het pakket uit Dit heb je nodig: Dig ibox Comm.

Nadere informatie

DVB-S Installatie op Canal Digitaal gecertificeerde toestellen 2011

DVB-S Installatie op Canal Digitaal gecertificeerde toestellen 2011 DVB-S Installatie op Canal Digitaal gecertificeerde toestellen 2011 Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 3 Installatie Canal Digitaal Satelliet Digitale TV op SAMSUNG TV 5 10 Problemen oplossen 11 Voorbeeld

Nadere informatie

Servicepakket Modem. Aansluitkaart Experia Box v10a

Servicepakket Modem. Aansluitkaart Experia Box v10a Servicepakket Modem Aansluitkaart Installatievideo s: KPN Legt uit Op kpn.com/installatievideo vind je een fimpje over hoe jezelf eenvoudig je apparaten kunt aansluiten. MijnKPN gebruiken Ga naar kpn.com/mijnkpn

Nadere informatie

Handleiding Glashart Media ipad applicatie

Handleiding Glashart Media ipad applicatie Handleiding Glashart Media ipad applicatie V 2.0 Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer,

Nadere informatie