WESTELIJKE BINNENSTAD. Online inschrijven van 8 t/m 17 februari z.o.z. voor Oostelijke Binnenstad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WESTELIJKE BINNENSTAD. Online inschrijven van 8 t/m 17 februari z.o.z. voor Oostelijke Binnenstad"

Transcriptie

1 VOORJAAR 2019 NETIETIVITCA ESLOOHCSAN WESTELIJKE BINNENSTAD z.o.z. voor Oostelijke Binnenstad Online inschrijven van 8 t/m 17 februari Foto: Adam van Noort

2 OVER ONS Elk kind heeft talent maar niet elk kind weet waarin! Daarom biedt DOCK tal van leuke, inspirerende en leerzame naschoolse activiteiten op het gebied van Kunst & Cultuur, Sport & Gezondheid, Natuur & Techniek, Communicatie & Media en Beroepsoriëntatie & Burgerschap. In deze folder vindt u het voorjaarsprogramma van Het bestaat uit allerlei naschoolse activiteiten voor kinderen van de basisscholen uit de Westelijke binnenstad; de Burght, Theo Thijssen, 14e Montessorischool de Jordaan en de Montessorisschool de Eilanden. Draai de folder eens om voor het naschoolse aanbod in de Oostelijke Binnenstad! WAT KUN JE DOEN IN DE WESTELIJKE BINNENSTAD? STREETDANCE In de streetdance-lessen dans je op popmuziek. Je leert allemaal leuke danscombinaties en je wordt er nog fit van ook. Heb je al eerder les gehad of ben je een beginner, dat maakt niets uit. Je hoeft nog geen ervaring te hebben; je wordt er vanzelf goed in. Hoe langer je les volgt, hoe beter je wordt. Iedere les leer je stap voor stap nieuwe stapjes en daarmee maken we dan een dansje. Als je het leuk vindt, kun je ook meedoen met de voorstelling van de dansschool in een theater. ZEILEN Op de zeilclub leer je de beginselen van het zeilen en krijg je les in Optimisten. Er wordt aandacht besteed aan het op en aftuigen van de boot, koers houden, overstag gaan, maar ook theorie over windrichtingen en knopen. BREAKDANCE Binnen de Breakdance draait het om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. Als je een aantal verschillende moves hebt geleerd, dan kun je er zelf mee improviseren en zo je eigen stijl ontwikkelen. Aan het einde van elke Breakdanceles geven de leerlingen in de kring hun mini-performance. PRIKVILT ANIMATIE In deze workshop komen een oude en een nieuwe techniek samen, namelijk het prikvilten en stopmotion-animatie. Je kiest een eenvoudig sprookje of verzint zelf een verhaal om een filmpje van te maken. Met gekleurde wol en speciale naalden, maak je hiervoor een decortje, poppetjes, beestjes, etc. die in een stopmotionfilmpje tot leven komen. Online inschrijven:

3 WAT KUN JE DOEN? AVONTURENCLUB Ga mee op ontdekkingstocht door het Westerpark en leer hoe je een hut, een vuurtje of pijl en boog maakt. We gaan altijd naar buiten, ook bij regen, storm en hagel. Let op: zwemdiploma verplicht! KIDS KICKBOKSEN De lessen bestaan uit het leren van vaardigheden, waaronder een goede warming-up, stoten, trappen, verdedigende en aanvallende technieken. Je leert je grenzen te verleggen en aan te geven, concentratie, discipline, zelfbeheersing, en doorzettingsvermogen. BOERENBENDE Houd je van dieren en ben je niet bang om vies te worden! Hoe wonen konijnen het liefst, wat eten varkens en hoe kun je de kippen op hun gezondheid checken? INDOOR HOCKEY Heb jij altijd al die nieuwe Hockey ster willen worden? Maak kennis met de hockeysport, onder begeleiding van een ervaren trainer leer je de basis van het hockey! SPORT & SPEL NA DE BEL Als de bel gaat, is de school uit en dan kun je leuke dingen gaan doen! En dat doe je bij ons! Elke les is anders, we doen verschillende sporten en spelletjes en zorgen dat je een uur lang lekker bezig bent! Het is iedere week een leuk sportfeestje tijdens sport en spel na de bel. ONDERZOEKERS Ben jij nieuwsgierig? Zit je graag aan dingen waar je eigenlijk niet aan mag komen? Ontdek de spanning tussen techniek, natuur en wetenschap overal om je heen en bij alles wat je doet. Leer zelf experimenten op te zetten en doe spannende proefjes! STREETHOCKEY Streethockey is een uitdagende en coole vorm van hockey. Hier leer je verschillende trucs, spelen jullie partijtjes en leren jullie natuurlijk om te hockeyen op straat. Het verbeteren van de technieken het plezier hebben in het spel is het belangrijkste tijdens deze activiteit!

4 UPCYCLE ONDERNEMERS Word jij ook Upcycle ondernemer? Upcyclen betekent dat je van afval nieuwe spulletjes maakt. Samen met een echte productontwerper maak jij de mooiste nieuwe dingen, en je leert hoe je deze het beste kunt verkopen. Tijdens de Upcycle Makers Markt presenteer je jouw zelfgemaakte producten aan al je klasgenootjes! COMPUTER KNUTSELEN Knippen, plakken, tekenen en schilderen kan je niet alleen op papier, je kan het ook op de computer. We gaan foto's bewerken, computerkunst maken en zelfs een animatie in elkaar zetten. We gaan werken met verschillende programma's en leren meteen goed te werken op een computer en...het wordt vooral leuk! De ervaren computerknutselaars die vorig seizoen ook al meededen, zullen de trukendoos van programma s beter leren kennen en nieuwe, verrassende ontdekkingen doen. CIRCUS AIM Veel circusplezier met o.a.tijgerakrobatiek, trapezetrucjes in de lucht, Chinese bordjes die we laten draaien, balanceren over het koord en nog veel meer. ACTEREN We maken kennis met de magie van film en/of theater acteren! Vanuit je eigen fantasie leer je toneelspelen en ontdek je wat er achter de schermen gebeurt: script, decor, licht, visagie, kleding... alles komt aan bod. Indien gewenst maken we een eigen film of voorstelling. Heb jij passie voor acteren? Schrijf je dan in! COMPUTER GAMES MAKEN Gaming is leuk, je eigen game maken is nog veel leuker, en dat gaan we doen! Stap voor stap leer je hoe je je eigen computergames kan maken met het programma Scratch. Scratch is snel te leren en eenvoudig om mee te werken. Je hebt supersnel een leuk resultaat! Alles wat je leert kan je direct gebruiken in je eigen games en spelenderwijs leer je meteen ook nog programmeren, dat is pas echt supercool! FREERUNNING Hou jij van een uitdaging? En wil jij graag alles uit je lichaam halen? Dan is Freerunning wat voor jou! Bij Freerunning beweeg je zo snel mogelijk door je omgeving en leer je obstakels te overwinnen in plaats van te passeren. Wie durft?

5 PROGRAMMA SCHEMA * Sciandri hanteert andere prijzen: 37,50 of 33,75 met stadspas Online inschrijven:

6 START ACTIVITEITEN & INSCHRIJVEN De cursussen starten in de week van 11 maart 2019 (tenzij anders vermeld). U kunt uw kind online inschrijven vanaf 8 februari uur. De inschrijving sluit op 17 februari; indien er nog plek over is kunt u uw kind ook na de inschrijfweek inschrijven. U hoort uiterlijk een week voor de start van de activiteit of uw kind geplaatst is. Het inschrijven van uw kind is niet vrijblijvend. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaat een cursus wel of niet door. Wanneer u uw kind inschrijft rekenen we er op dat uw kind, mits er plek is, ook daadwerkelijk mee gaat doen met de cursus. KOSTEN De cursuskosten zijn voor een blok van gemiddeld 15 lessen, tenzij anders vermeld. Je betaalt voor de cursus een inkomensafhankelijke bijdrage: Met stadspas 15,- Jaarinkomen tot euro 45,- Jaarinkomen tot ,- Jaarinkomen boven de ,- * Sciandri hanteert andere prijzen: lessen van een uur kosten per cursus 37,50 of 33,50 met stadspas. CONTACT MEER WETEN? Heeft u vragen of komt u er via de website niet uit? Neem dan contact op met: Talentmakelaar DOCK Wanda Broers, / wbroers@dock.nl Contactpersoon SCIANDRI Joost v/d Hulst, / centrum@sciandri.com Online inschrijven:

7 OOSTELIJKE BINNENSTAD VOORJAAR 2019 z.o.z. voor Westelijke Binnenstad NASCHOOLSE ACTIVITEITEN Online inschrijven van 8 t/m 17 februari Foto: Nicole Roel, activiteit Kleuterkunst

8 OVER ONS Elk kind heeft talent maar niet elk kind weet waarin! Daarom biedt DOCK tal van leuke, inspirerende en leerzame naschoolse activiteiten op het gebied van Kunst & Cultuur, Sport & Gezondheid, Natuur & Techniek, Communicatie & Media en Beroepsoriëntatie & Burgerschap. Aandacht voor talentontwikkeling is een investering in de toekomst. In deze folder vindt u het voorjaarsprogramma van Het bestaat uit allerlei naschoolse activiteiten voor kinderen van Basisschool Oostelijke Eilanden, de Alan Turingschool, Dr. E. Boekmanschool, basisschool De Witte Olifant en Basisschool St. Antonius. Draai de folder eens om voor het programma naschoolse activiteiten van de Westelijke binnenstad! WAT KUN JE DOEN IN DE OOSTELIJKE BINNENSTAD? SHAFFY'S TUINEN Kweek je eigen groenten in de buurtmoestuin! Naast het werken in de moestuin doen we nog tal van andere buitendingen: beestjes zoeken, koken op een houtvuurtje en nog veel meer! TOVEREN & SPETTEREN Kom experimenteren met vloeistoffen en kleuren, doe spannende proefjes met tovertabletten en maak je eigen priklimonade, haargel, hoestdrank en superslijm Spannend! BUURTSAFARI Ga mee op ontdekkingstocht! Leer meer over de buurt én werk aan een stoere expositie. GITAAR SPELEN Lijkt het je leuk om gitaar te kunnen spelen? Probeer het uit in deze cursus! Je krijgt een echte gitaar in bruikleen en leert al snel de eerste akkoorden. KLASSIEK BALLET Leer aan de hand van dans en improvisatie de eerste stappen van klassiek ballet!

9 WAT KUN JE DOEN? PROGRAMMEREN We gaan elke week een game programmeren. Eerst heel makkelijk maar het wordt steeds een beetje moeilijker. Je maakt ook een eigen controller om je spelletjes mee te spelen. Spannend! ZEILEN Leer onder begeleiding van professionele instructeurs de beginselen van het zeilen in Optimisten of Laser- Pico's en zeil straks iedereen voorbij! Let op: zwemdiploma verplicht. KERAMIEKEN Hier maak je de mooiste dingen! We kleien vazen, fantasiefiguren en nog veel meer. Dan glazuren en bakken in een echte keramiekoven voor een prachtig resultaat! MEIDENVOETBAL Wil jij ook voetballen zoals het dameselftal van Nederland? Die meiden kunnen zo goed voetballen! Wij hebben een trainster die jou voetbaltrucs en de spelregels gaat leren. En we spelen wedstrijdjes. Geef je op! DE KLEINE NAALD Met naald en draad maken we de leukste dingen, zoals knuffels, pompons en kussentjes. Je leert ook werken met een echte naaimachine! HIP HOP DANCE Op de stoerste muziek leren we snelle, stoere en grote bewegingen. D.m.v. grooves gaan we leren ritmisch te dansen; hierdoor krijg je meer controle over je lichaam en bewegingen. BASKETBALLTRAINING Elke vrijdagmiddag leer je hier de leukste, beste en coolste basketbal skills en spelen we verschillende toernooi vormen. Scoor mee!

10 ANIMATIE FILM Maak je eigen animatiefilm! Bedenk een verhaal, knutsel je animatiefiguren en decor en breng alles tot leven in een superleuk filmpje. UNIEKE KLEDING MAKEN Eerst maak je je eigen stof, met verschillende printtechnieken, daarna zet je het patroon met de naaimachine in elkaar en tot slot versier je je creatie met borduursels, knopen, kantjes, kralen en pailletten. Je zult shinen op het schoolplein! KLEUTERKUNST Kneden, scheuren, plakken, roeren, knippen, tekenen, schilderen en afdrukken maken... Kom werken met verschillende materialen en experimenteren met diverse technieken! UPCYCLE ONDERNEMERS Word jij ook Upcycle ondernemer? Upcyclen betekent dat je van afval nieuwe spulletjes maakt. Samen met een echte productontwerper maak jij de mooiste nieuwe dingen, en je leert hoe je deze het beste kunt verkopen. Tijdens de Upcycle Makers Markt presenteer je jouw zelfgemaakte producten aan al je klasgenootjes! KLEUTERGYM KLEUTERBALLET Wil jij als een echte ballerina met je tutu in de rondte dansen? Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen. Ook jongens zijn van harte welkom! Kruipen, springen, rollen en spelen, bij kleutergym leer je het allemaal! Bewegen is nog nooit zo leuk geweest. Iedere week leer je wat nieuws. De lessen worden gegeven door een begeleider die er nu al veel zin in heeft. Beweeg je mee? TEKEN & SCHILDERCLUB Schilderen, etsen, tekenen of stempelen In ons atelier is alles mogelijk! YOGA Yoga is goed voor lichamelijke en geestelijke groei. Het geeft je kracht, evenwicht en souplesse. Door yoga leer je anderen te vertrouwen en zelf betrouwbaar te zijn. VOETBALTRAINING Zit jij nog op de basisschool? Dan kun je eigenlijk nog niet bij een voetbalvereniging aan de slag, maar bij ons wel. Je krijgt training van een echte voetbaltrainer die jou gaat leren hoe je met een voetbal omgaat. We spelen spelletjes en partijtjes. Doe je mee?

11 PROGRAMMA SCHEMA * Sciandri hanteert andere prijzen: per les 2,50 per uur of 2,25 per uur met stadspas; zie de website voor het exacte bedrag per cursus. Online inschrijven:

12 START ACTIVITEITEN & INSCHRIJVEN De cursussen starten in de week van 11 maart 2019 (tenzij anders vermeld). U kunt uw kind online inschrijven vanaf 8 februari uur via onze website. De inschrijving sluit op 17 februari; indien er nog plek over is kunt u uw kind ook nog na de inschrijfweek inschrijven. U hoort uiterlijk een week voor de start van de activiteit of uw kind geplaatst is. Het inschrijven van uw kind is niet vrijblijvend. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaat een cursus wel of niet door. Wanneer u uw kind inschrijft rekenen we er op dat uw kind, mits er plek is, ook daadwerkelijk mee gaat doen met de cursus. KOSTEN De cursuskosten zijn voor een blok van gemiddeld 15 lessen, tenzij anders vermeld. Je betaalt voor de cursus een inkomensafhankelijke bijdrage: Met stadspas 15,- Jaarinkomen tot euro 45,- Jaarinkomen tot ,- Jaarinkomen boven de ,- * Sciandri hanteert andere prijzen: per les 2,50 per uur of 2,25 per uur met stadspas; zie de website voor het exacte bedrag per cursus. CONTACT MEER WETEN? Heeft u vragen of komt u er via de website niet uit? Neem dan contact op met: Talentmakelaars DOCK Frédèrique Peters , fpeters@dock.nl Esther Blok , eblok@dock.nl Contactpersoon SCIANDRI Joost v/d Hulst, , centrum@sciandri.com Online inschrijven:

OOSTELIJKE BINNENSTAD

OOSTELIJKE BINNENSTAD OOSTELIJKE BINNENSTAD VOORJAAR 2018 NASCHOOLSE ACTIVITEITEN Online inschrijven van 16 februari t/m 25 februari www.naschoolseactviteiten-amsterdam.nl KUN WAT DOEN? JE OVER ONS Elk kind heeft talent maar

Nadere informatie

WESTELIJKE BINNENSTAD. Najaar Online inschrijven van 6 t/m 15 september

WESTELIJKE BINNENSTAD. Najaar Online inschrijven van 6 t/m 15 september NETIETIVITCA ESLOOHCSAN WESTELIJKE BINNENSTAD Najaar 2019 Online inschrijven van 6 t/m 15 september 2019 https://naschoolseactiviteiten.amsterdam/ OVER ONS Elk kind heeft talent maar niet elk kind weet

Nadere informatie

WESTERPARK. Najaar Online inschrijven van 6 t/m 15 september

WESTERPARK. Najaar Online inschrijven van 6 t/m 15 september WESTERPARK Najaar 2019 NASCHOOLSE ACTIVITEITEN Online inschrijven van 6 t/m 15 september 2019 https://naschoolseactiviteiten.amsterdam/ ?NEOD EJ NUK TAW OVER ONS TEKEN DE WERELD EEN BEETJE BETER Elk kind

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di Schooljaar 2019-2020 sport cultuur educatie In samenwerking met SG Hou je van sporten of van cultuur? Kies elk blok jouw favoriet en doe mee! Voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van alle basisscholen in

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info:

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info: Cursusaanbod na schooltijd voor de groepen 1 t/m 8 van de scholen OBS Vleuterweide, PC Jenaplan Zonnewereld en RKBS de Twaalfruiter Periode 3 : 06-05-2019 / 12-07-2019 Beste leerling, Ontdek je talenten!

Nadere informatie

Wijkarrangement Oostelijke Eilanden is een. samenwerkingsverband tussen:

Wijkarrangement Oostelijke Eilanden is een. samenwerkingsverband tussen: Wijkarrangement Oostelijke Eilanden is een samenwerkingsverband tussen: Ontdek je talent bij het wijkarrangement! Elk kind heeft talent; iedereen is wel ergens goed in! Bij de naschoolse actviteiten van

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Riederhof

Talent in Bloei bij Riederhof Talent in Bloei bij Riederhof Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De workshops

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

naschoolse activiteiten

naschoolse activiteiten vanaf maandag 22 januari Voetballen Kinder Leer de beste voetbaltrucs, net als Ronaldo en Messi! Aanvang: 22 januari 2018 (4 lessen) Geschikt voor: Groep 4 t/m groep 8 Max. deelnemers: 20 vanaf (data volgt

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

kinderateliers 17 september 2014

kinderateliers 17 september 2014 kinderateliers De ateliers bestaan uit een serie lessen (minimaal 5 maximaal 10) van een uur met uitzondering van ateliers beeldend 1,5 uur Kosten zijn 3,- per les Tijdstip: direct na schooltijd Locatie:

Nadere informatie

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio?

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio? Sport Sport Wat is Sport Studio? Sporten is voor iedereen, ook op het Rijnlands. Natuurlijk zijn er op deze school de lessen bewegingsonderwijs maar daarnaast nemen alle leerlingen van de onderbouw deel

Nadere informatie

1. Kleuters en muziek

1. Kleuters en muziek Brede School Activiteitenaanbod (BSA) september-oktober 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Kleuters en muziek...1 2. Mozaïeken...2 3. Tekenen en schilderen...3 4. Meidenboutique...4 5. De koude keuken...5

Nadere informatie

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt.

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt. l o o h c s h g i H O V M@ Wat is Highschool? Op school vergroot je je kennis en leer je vaardigheden binnen verschillende vakken als Nederlands, biologie, wiskunde en geschiedenis. Dat programma is voor

Nadere informatie

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 MAANDAG Wij gaan op berenjacht Meespeeltheater voor jonge kinderen. Fysieke theaterworkshops waar de nadruk ligt op samenspel en het leren van de eerste basisprincipes

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders,

Voorwoord. Beste ouders, Voorwoord Beste ouders, Voor het eerst presenteren wij u met veel plezier het aanbod van naschoolse workshops. Dit aanbod is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard Buurtsportcoaches.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

In de natuurkeet gaan we vishengels maken en zal er ook een kampvuurtje gemaakt worden voor de kinderen.

In de natuurkeet gaan we vishengels maken en zal er ook een kampvuurtje gemaakt worden voor de kinderen. Na de meivakantie (18 mei t/m 26 juni) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema outdoor. Er staan weer super leuke activiteiten voor de kinderen op het programma, die veelal buiten plaats zullen

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Activiteitenkalender 2016

Activiteitenkalender 2016 Activiteitenkalender 2016 Brede school Lage Zwaluwe Hierbij presenteren wij de eerste activiteitenkalender van de Brede school in Lage Zwaluwe. Je vindt hierin verschillende activiteiten, projecten en

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

Workshops! Welkom bij het cursusbureau. Informatie/Contact. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: Belangrijk

Workshops! Welkom bij het cursusbureau. Informatie/Contact. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: Belangrijk Informatie/Contact Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: Workshops! Welkom bij het cursusbureau Elk kind heeft talent. Of dat nou dansen, voetballen, acteren, proefjes doen of knutselen is, iedereen

Nadere informatie

BAKENACADEMIE. Programmaboekje 2008 & Baken Stad College NORBERT DE BOT NELLA VAN DER BAAN HET BAKENACADEMIETEAM

BAKENACADEMIE. Programmaboekje 2008 & Baken Stad College NORBERT DE BOT NELLA VAN DER BAAN HET BAKENACADEMIETEAM Programmaboekje 2008 & 2009 Baken Stad College HET BAKENACADEMIETEAM NORBERT DE BOT NELLA VAN DER BAAN Wat is de BakenAcademie? De BakenAcademie hebben we zo genoemd omdat je er wat kunt leren. De lessen

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

De verlengde schooldag kost slechts 2,50 per periode. Deze 2,50 euro betaal je in de 1 ste week bij je eigen leerkracht!

De verlengde schooldag kost slechts 2,50 per periode. Deze 2,50 euro betaal je in de 1 ste week bij je eigen leerkracht! 2016-2017 Op maandag 27 februari start de derde periode van de verlengde schooldag. Deze periode loopt van maandag 27 februari t/m donderdag 6 april (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) en duurt 6

Nadere informatie

OBS de Zoeker Het SchatRijk De Tinteltuin, kinderopvang Babino, kinderopvang

OBS de Zoeker Het SchatRijk De Tinteltuin, kinderopvang Babino, kinderopvang OBS de Zoeker Het SchatRijk De Tinteltuin, kinderopvang Babino, kinderopvang Met plezier presenteren wij u hierbij een selectie van de naschoolse activiteiten vanuit IKC (Integrale Kind Centrum) Rooswijk.

Nadere informatie

Welkom op Thorbecke Nieuwerkerk! vwo, havo en mavo

Welkom op Thorbecke Nieuwerkerk! vwo, havo en mavo Nieuwerkerk Welkom op Thorbecke Nieuwerkerk! vwo, havo en mavo Een overzichtelijke, gezellige en ondernemende school waar iedereen elkaar kent, zo beschrijven leerlingen ons. Wij willen graag dat jij je

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 0-03 WAT DOEN WE IN DE HERFST? Jammer hè, dat de zomervakantie alweer voorbij is? Maar het is ook wel weer leuk om naar school te gaan en je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om naar

Nadere informatie

Sport en Spel 4+ 4 april 23 mei In het speellokaal begeleidt Ouafae sport en spelactiviteiten voor de kinderen vanaf 4 jaar.

Sport en Spel 4+ 4 april 23 mei In het speellokaal begeleidt Ouafae sport en spelactiviteiten voor de kinderen vanaf 4 jaar. Villa Specials april t/m juli Villa Newton MAANDAG Judo (locatie Villa Bons) 4+ 6+ 8+ (sessies van 4 keer, daarna is er mogelijkheid tot lid worden van Judo vereniging Jishin tegen gereduceerd tarief)

Nadere informatie

Brede Talentontwikkeling in de wijk!

Brede Talentontwikkeling in de wijk! Brede Talentontwikkeling in de wijk! Periode 3 Samen willen wij er zijn voor alle kinderen in de wijk. Zo ook met het naschools aanbod. Onderstaande activiteiten zijn voor kinderen van de Mijlpaal, de

Nadere informatie

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank Beste ouder(s)/verzorger(s), In het nieuwe schooljaar gaan wij een gevarieerd programma Naschoolse activiteiten (NSA) realiseren. In deze nieuwsbrief krijgt u informatie

Nadere informatie

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender Meedoen? Bij elke activiteit staat aangegeven waar je je kunt aanmelden en waar je eventueel informatie kunt inwinnen. Ook kinderen die op de BSO zitten, kunnen uiteraard meedoen en eventueel gebracht

Nadere informatie

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein NaSchoolse Activiteiten programma September november 2019 NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein Beste ouders, Graag presenteren we jullie het nieuwe NSA-programma dat in september 2019 van start

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Waar je groeit met plezier! workshops leeftijd: 4-6 jaar Brain games 6 x op woensdag 14, 21, 28 januari, 4, 11, 18 februari 13.30-15.00 uur wo - 1 Met bijzondere

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Brede School Activiteiten

Brede School Activiteiten PROGRAMMABOEKJE Brede School Rosmolenwijk 2014 2015 (blok 3) april-juni 2015 Uiterste inschrijfdatum: 31 maart 2015 Brede School Activiteiten De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband van

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Plusactiviteiten Brede school Groenewoud Basisschool De Alm Schooljaar 2014-2015

Plusactiviteiten Brede school Groenewoud Basisschool De Alm Schooljaar 2014-2015 Plusactiviteiten Brede school Groenewoud Basisschool De Alm Schooljaar 2014-2015 Ook dit schooljaar biedt Brede School Groenewoud weer veel plusactiviteiten aan. Dit zijn naschoolse activiteiten die worden

Nadere informatie

naschoolse activiteiten

naschoolse activiteiten Vanaf maandag 28 mei Hardlopen Kinder (buiten) Voor de Stadsloop kun je je onder leiding van ervaren lopers voorbereiden met deze trainingen. Samen het plezier van hardlopen proeven en ondertussen ervoor

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Wie doet wat? wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Wie doet wat? wat is jouw talent? Workshop Handleiding wat is jouw talent? Inhoudsopgave Wat is het Wie doet wat-spel? Uitleg over de opzet van dit spel. Hoe werkt het Wie doet wat-spel? Snel aan de slag met het spel Hoe gebruik je dit

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 06-07 WAT DOEN WE IN DE HERFST? De vakantie is weer voorbij en het nieuwe schooljaar is net begonnen. Alle nieuwe tafels en stoelen, vloeren, gordijnen en frisse muren stonden klaar zodat jullie

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het derde blok NSA voor het schooljaar 2015-2016 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld. Alle

Nadere informatie

Welkom. op onze OPEN DAG Za. 08.02.2014 10.00-14.00

Welkom. op onze OPEN DAG Za. 08.02.2014 10.00-14.00 Welkom op onze OPEN DAG Za. 08.02.2014 10.00-14.00 Zelf vinden we onze school gewoon, omdat je bij ons een diploma kunt halen dat past bij jouw inzet en capaciteiten. Maar wij denken dat je op Markenhage

Nadere informatie

AANBOD NSA BLOK 1: Week 36 t/m 41 Kosten 10,- Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

AANBOD NSA BLOK 1: Week 36 t/m 41 Kosten 10,- Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het eerste blok van de naschoolse activiteiten 2013 2014 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld.

Nadere informatie

Zomervakantie Week 6 4-7 jaar

Zomervakantie Week 6 4-7 jaar Zomervakantie Week 6 4-7 jaar De laatste week van de zomervakantie is al weer aangebroken en we sluiten deze natlijk af met spetterende workshops. De aangeboden thema's zijn "", waarin we hutten bouwen,

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 14 e Nieuw aanbod! Pagina 4&5 Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4 Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 Jij leert. Jij inspireert! GYMNASIUM ATHENEUM TTO HAVO VMBO PRAKTIJKONDERWIJS De nieuwe Click avonturen!

Nadere informatie

Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar (blok 2)

Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar (blok 2) Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar 2016-2017 (blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2016/2017. Een aantal activiteiten beginnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De afgelopen periode zijn er weer veel leuke Ben Bizzie activiteiten voorbij gekomen!! Rennen en springen over obstakels bij freerunnen, dansles van een echte dansdocent en acrobatische trucjes bij Acrogym.

Nadere informatie

Uitleg activiteiten Brede School Kop van Zuid Beter Presteren Groep 3&4

Uitleg activiteiten Brede School Kop van Zuid Beter Presteren Groep 3&4 Uitleg activiteiten Brede School Kop van Zuid Beter Presteren Groep 3&4 Let op: voor Schaken kan dit blok niet meer ingeschreven worden! Deze activiteit is in september 2014 gestart en gaat het hele schooljaar

Nadere informatie

Kijk eens wat ik al kan!

Kijk eens wat ik al kan! Kijk eens wat ik al kan! De talenten van in beeld De juf kleurt de eilanden waar je graag op vertoeft. De dingen die je daar allemaal doet kunnen je mama en papa hieronder lezen en bekijken. Dit doe jij

Nadere informatie

OK ZOMERBL

OK ZOMERBL ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Ontdek je talent bij het wijkarrangement!

Ontdek je talent bij het wijkarrangement! Ontdek je talent bij het wijkarrangement! Elk kind heeft talent; iedereen is wel ergens goed in! Bij de naschoolse actviteiten van IJsterk Scholen & Educatie kun je ontdekken wat je leuk vindt en waar

Nadere informatie

SEPTEMBER Activiteit Wanneer Voor Wie Waar Kosten Aanmelding/contactpersoon

SEPTEMBER Activiteit Wanneer Voor Wie Waar Kosten Aanmelding/contactpersoon Activiteiten kalender na-schoolse activiteiten Periode september-december 2014 De activiteiten zijn voor alle kinderen woonachtig in. Veel activiteiten zijn met opgave, dit kun je doen bij de contactpersoon

Nadere informatie

Jij laat het zien. De havo/mavo. Voor durvers en doeners. een Calvijn school

Jij laat het zien. De havo/mavo. Voor durvers en doeners. een Calvijn school Jij laat het zien een Calvijn school De havo/mavo Voor durvers en doeners Als je niet kunt wachten om met je ideeën aan de slag te gaan, is er in Rotterdam eigenlijk maar één school voor je. Heb je gemerkt

Nadere informatie

WORKSHOPS & CURSUSSEN

WORKSHOPS & CURSUSSEN WORKSHOPS & CURSUSSEN Creatief, gezellig en leerzaam INTRODUCTIE WORKSHOPS OVERZICHT introductie Bij Atelier Klei & Zij maken we sieraden en accessoires van keramiek. 1. PLANTENPOTJE je kunt ook zelf aan

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Dieren schilderen...1 2. Creatief...2 3. Free running...3 4. Sportcarrousel...4 5. Drumkisten...5 6. Kinderkoor...5

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

1. Werken met natuurlijke materialen

1. Werken met natuurlijke materialen Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei juni 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Werken met natuurlijke materialen...1 2. Voetbalworkshop...3 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Op eigen houtje!...5

Nadere informatie

Aanbod na-schoolse activiteiten Club en Buurthuiswerk:

Aanbod na-schoolse activiteiten Club en Buurthuiswerk: Aanbod na-schoolse activiteiten Club en Buurthuiswerk: 1. Krachtige Ik Een combinatie van leuke sociale vaardigheidsoefeningen en mindfulness onder leiding van een professional die jarenlange ervaring

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten (NSA). In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in

Nadere informatie

schoolopdracht master vloggen

schoolopdracht master vloggen schoolopdracht master vloggen Je eigen vlog Lees eerst het stappenplan door en ga daarna aan de slag. 1. Bedenk een onderwerp Ga op zoek naar een nieuwsbericht dat je aanspreekt en waarmee je iets kunt.

Nadere informatie

Talent in Bloei bij de Brandsma-akker

Talent in Bloei bij de Brandsma-akker Talent in Bloei bij de Brandsma-akker Nieuwsbrief 2 Alle workshops van Talent in Bloei zijn gericht op jouw ontwikkeling; je leert er allerlei nieuwe dingen die van pas komen op school. Daarnaast kun je

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 29 oktober t/m 21 december 2012 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is weer het knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met een heleboel nieuwe, spetterende en natuurlijk

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent!

Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent! Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent! Welkom bij het cursusbureau Elk kind heeft talent. Of dat nou dansen, voetballen, acteren, proefjes doen of knutselen is, iedereen is wel ergens goed in!

Nadere informatie

Junior (groen, donkergroen en donkerblauw) Maandag:

Junior (groen, donkergroen en donkerblauw) Maandag: We hebben de afgelopen periodes al veel landen aangedaan. We hebben kennis gemaakt met Engeland, Frankrijk, Oostenrijk en Mexico. Deze periode, die van de herfstvakantie tot de kerstvakantie duurt, komen

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland 2014 2015 (Blok 2) Uiterste inschrijfdatum 16 januari 2015 Voorwoord Dit is het activiteitenprogramma van de Brede School het Eiland 2014 2015, BLOK 2 (januari tot

Nadere informatie

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER. De Weide van zomer- tot herfstvakantie. Hoogeveen. Sportief

ACTIVITEITENKALENDER. De Weide van zomer- tot herfstvakantie. Hoogeveen. Sportief Sportief Hoogeveen ACTIVITEITENKALENDER Een overzicht van naschoolse activiteiten bij jou in de buurt. Ga op onderzoek uit en ontdek jouw talenten. Er is aanbod voor de groepen 1 tot en met 8. Kijk dus

Nadere informatie

op Het Streek tel ik mee!

op Het Streek tel ik mee! op Het Streek tel ik mee! CSG Het Streek Bovenbuurtweg voor mavo, havo, vwo, gymnasium en technasium Yes, dat vind ik leuk! Daar ben ik goed in! Leuk om dat bij jezelf te ontdekken. Op onze school aan

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Informatieboekje activiteiten TALENTtijd e en 2 e leerjaar Kader

Informatieboekje activiteiten TALENTtijd e en 2 e leerjaar Kader Informatieboekje activiteiten TALENTtijd 2013 2014 1 e en 2 e leerjaar Kader Inleiding Voor het vak TALENTtijd, moet je een keuze maken uit de activiteiten die in dit boekje beschreven worden. Het is de

Nadere informatie

Workshops 4 + Najaar 2017 Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden

Workshops 4 + Najaar 2017 Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden ). leef Aan deze activiteiten zijn verbonden Burgemeester van Gentsingel 1b, 2636 BP Schipluiden (015) 380 71 38 MY FIRST ENGLISH COURSE Speciaal voor jonge kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven

Nadere informatie

Down&Doen. Activiteitenfolder 2013

Down&Doen. Activiteitenfolder 2013 Down&Doen Activiteitenfolder 2013 Pagina 2 Pagina 3 Down&Doen Down&Doen is een nieuw initiatief op het gebied van vrijetijdsbesteding speciaal gericht op kinderen met het Syndroom van Down. Wij organiseren

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! KOPPEN MET SPIJKERS 22 juli Kan jij al een spijker in een plankje slaan? Vandaag komt er een echte timmerman langs om ons dat te leren. Misschien kan je het wel zo goed dat we wat in

Nadere informatie

Sport en Bewegen In de Zomervakantie

Sport en Bewegen In de Zomervakantie Sport en Bewegen In de Zomervakantie De zomervakantie komt er weer aan en er zijn nog veel leuke sportactiviteiten voor kinderen! Hier onder zijn een aantal leuke activiteiten waar kinderen voor ingeschreven

Nadere informatie

Legmeervogels Uithoorn 2019

Legmeervogels Uithoorn 2019 snessukgnirp kelp speorg kelp speorg niutleeps kelp speorg >-- 2 dlev raan >-1 dle V ra an Legmeervogels Uithoorn kelp speorg 2019 gnagni Hallo! De zomervakantie komt er weer aan! Dit jaar is er voor alle

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari Groep: 3 en 4 Wanneer: maandag Locatie: Marktstraat Natuuratelier 4, 11, 18 en 25 januari,1 en 8 februari Deze workshop is vol. De inschrijving is gesloten Maandag 8 februari is de laatste les. Het laatste

Nadere informatie

OK ZOMERBL -2014 2013

OK ZOMERBL -2014 2013 ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

Cambreur Classes. Wij nodigen jullie van harte uit, op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Onze docenten hebben er vreselijk veel zin in.

Cambreur Classes. Wij nodigen jullie van harte uit, op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Onze docenten hebben er vreselijk veel zin in. Nieuw voor groep 7 17 februari Steel jij de show 24 februari Sporten is cool 2 maart Speak up 9 maart Drama voor Dummies 16 maart Rekenen en koken met appels 6 april Geweldige chemie 13 april Mindgames

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie