ERICA HEIBLOEM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ERICA HEIBLOEM"

Transcriptie

1 ERICA HEIBLOEM (week 49 nr.45) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: Postadres: Pater van Donstraat 4, 6089 NP Heibloem Open: woensdag en donderdag van 9.00 uur uur. Bank: NL85RABO t.n.v. Parochie St Isidorus Heibloem Doopsel: Jeanine v.d.kruijs, tel Opgave misintenties: Opgeven misintenties bij voorkeur digitaal naar: Zondag 6 december uur 2 e zondag van de Advent Jaardienst voor: - Harry Maessen en overleden familie Maessen-Cox Misintentie voor: - Marietje Roost-Thijssen vanwege haar verjaardag Het parochiecluster van Heibloem, Neer en Roggel doet mee aan de actie van L1 Samen voor de voedselbank. Dit jaar willen we samen met de L1 de handen in elkaar slaan, om ons in te zetten voor de voedselbank. We willen zoveel mogelijk producten inzamelen. De slogan van dit jaar luidt dan ook: Wat doe jij? Wat mag u allemaal inleveren? Dit zijn langdurige houdbare producten. Een boodschappenlijst is in overleg met de zes voedselbanken in Limburg tot stand gekomen en bestaat uit de producten waaraan het grootste tekort is. Dit zijn o.a. pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pak, koffie/thee, aardappelpuree in pak, houdbaar broodbeleg, bakolie/olijfolie en vruchtensap in pak. Waar en wanneer kunt u dit inleveren? Heibloem: St. Isidoruskerk, Pater van Donstraat 4 Op de woensdagen 9 en 16 december van uur Op de donderdagen 10 en 17 december van uur Neer: Parochiehuis, Kerkplein 4 Op de maandagen 7 en 14 december van uur Op de woensdagen 9 en 16 december van uur Op de donderdagen 10 en 17 december van uur Roggel: Parochiekantoor, Pastoor Ruttenhofje 6-A Op de maandagen 7 en 14 december van uur Op de dinsdagen 8 en 15 december van uur Op de woensdagen 9 en 16 december van uur Op de donderdagen 10 en 17 december van uur De weekend- en avonddiensten van de huisartsen in Baexem, Heythuysen, Roggel, Meijel en Neerkant worden waargenomen door: Stichting Huisartsenposten Midden Limburg. Afspraken uitsluitend na telefonisch overleg; tel: Huisartsenpost Roermond: Notenboomlaan 60, Huisartsenpost Weert: Begijnhofstraat 36, De dienst van de apotheek wordt vanaf zaterdagmiddag waargenomen dor apotheken in Roermond en Weert. Het telefoonnummer hoort u via het antwoordapparaat van uw eigen apotheek. Apotheek Heythuysen, tel: Apotheek De Pastorij Haelen, tel: Apotheek De groote Peel Meijel, tel:

2 SVVH Voetbal Uitslagen SVVH 2 Egchel SVVH ve1 RKSVO ve1 1-1 SVVH B1 Helden B2 1-2 SVVH D1 RKMSV D Programma Zaterdag 5 december 09.15u Vv Kessel E2 SVVH E1g, vertrek om 08.15u naar Kessel u Bevo D1g SVVH D1, vertrek om 10.00u naar Beringe u St. Conventus 03/- SVVH B1, vertrek om 13.45u naar Koningsbosch. Slekker Boys B1 SVVH D1 kan aanstaande zaterdag 5 december KAMPIOEN worden! Kom ze aanmoedigen in Beringe a.s. zaterdag 5 december om 11.00u. Zondag 6 december 14.30u Egchel 1 SVVH u MVC 19 5 SVVH 2 SVVH ve1 is vrij. SVVH Handbal Uitslag LimMid DS3 SVVH DS1, Programma LimMid DS2 SVVH DS1 Van Hornehal te Horn (1 e ronde beker) SVVH DA1 Margraten DA1 Piushof te Panningen Heideroosje Heibloem Op zondag 29 november 2015 hebben 7 schutters deelgenomen aan het Mussehook toernooi, dat werd georganiseerd door Roos in Bloei in Roggel. De punten waren als volgt: 1 e zestal: Marc Simons 224, Edwin Joosten 224, Wim Janssen 215, Stephan Baetsen 209, Jan Derks 206, Carolien van Dijk 193,Totaal 1271 pnt. 2 e zestal: Harry Moonen 176, Totaal 176 pnt. Openbare vergadering 16 december is alweer de laatste vergadering van dit jaar. Het terugkijken bewaren we voor de jaarvergadering in maart volgend jaar, want er zijn nog genoeg lopende zaken om met elkaar over in gesprek te gaan. Zo is er voortgang te melden vanuit de werkgroep Samen Zorgen, zullen we verslag doen van een aantal bijeenkomsten waar we vanuit de Gemeenschapsraad aan hebben deelgenomen en er zal gesproken worden over het voortbestaan van de bibliotheek in Heibloem. Bibliocenter moet in 2016 meer dan de helft van haar budget inleveren en dit heeft gevolgen voor het bibliotheekwerk in heel Leudal en waarschijnlijk ook voor Heibloem. Op dit moment wordt hierover nader informatie ingewonnen. In de Erica en op Heibloem.daarleefje.nl zullen we proberen om iedereen op te hoogte te houden van de stand van zaken. De agenda komt binnenkort op onze website: Het is overigens ook mogelijk om zelf agendapunten in te brengen. Mail deze naar gemeenschapsraad.heibloem@gmail.com.

3 Eatpunt Heibloom Eén keer per maand gaan we samen eten op de 3e dinsdag van de maand om uur. Op 15 december a.s. serveren vrijwilligers uit Heibloem een heerlijke maaltijd voor u in Cafetaria Route 74. Wilt u met ons mee eten? Meld u dan aan via onderstaand invulformulier. Alle senioren uit Heibloem en omgeving en oudere alleenstaanden zijn welkom bij het Eatpunt. De kosten bedragen 8,00 per persoon en dient u bij opgave te voldoen. Consumpties zijn voor eigen rekening. Bent u slecht ter been en zou u graag opgehaald willen worden, dan kunt u dat bij opgave aangeven. Ja, ik/wij wil(len) graag deelnemen aan het Eetpunt op dinsdag 15 december a.s. Naam:. Adres:. Tel.:.. 0 Ik ben niet zo mobiel en wil graag opgehaald worden Wilt u dit formulier in een gesloten enveloppe met 8,00 per persoon afgeven op onderstaand adres. Aanmelding uiterlijk vóór dinsdag 8 december bij: Wiel Caenen Elzenweike 5 tel nr Noor Baetsen Delshorst 3 tel nr Bibliotheek Heibloem Openingstijden: maandag Donderdag Telefoonnummer: Advertentie Erica erica.heibloem@gmail.com Particulieren: 2,50 Verenigingen e.d.: gratis Zakelijk: 1 = 12,00 ½ = 7,00 ⅓ = 4,00 ¼ = 3,00 Peuterspeelzaal t Hummelke Openingstijden: maandag- en vrijdagmorgen u Telefoonnummer: De Klokkestoel Telefoonnummer: adres: klokkestoel@gmail.com Heemkundevereniging Heibloem Aan alle leden en overige belangstellenden van Heibloem en omgeving Beste leden en belangstellenden. Op wordt onze laatste contactavond van 2015 gehouden in Route 74. Aanvang om uur (ingang zijde provinciale weg). Geen entreekosten, koffie en thee is gratis en overige consumpties zijn voor eigen rekening. Einde van de avond vóór 22.00uur. Op deze avond praten we over : * De onderwerpen van de contactavond op 22 oktober (zie verslag). * Verslag bezoek Limburgs Museum Venlo. * Verslag contact door voorzitter met Frans Vermeulen, voormalige bewoner van Route 74 (tot 1945; de voorgangers van Harrie Hillekens). * Voortgang Os Dórp (door Henk Vestjens). * Resultaat oproep in Erica ivm digitaliseren video's en/of films. * Oproep aan leden HvH ivm voorlichtingsavond AED op 16 december a.s. * Mogelijke publicaties in 1 Leudal (met gezamenlijke Hv Leudal). * Activiteiten in 2016 (gedachten en wensen van de leden). Na de rondvraag zal door Jan Verkennis een pp. presentatie worden verzorgd over de tramlijn van de LTM (circa ) die ook Heibloem passeerde en waar de vader van Frans Vermeulen (de kleinzoon van de bouwer en bewoner van Route 74) een belangrijke functie had. Eventueel wordt ter aanvulling een korte film vertoond over de bouw van de 5 e windmolen aan de Boerderijweg. Wij hopen velen van U te mogen begroeten. Tot ziens op 10 december a.s. Het Bestuur.

4 Voorlichtingsavond Hart voor Leudal (AED) Uitnodiging voor alle verenigingen in Heibloem, op 16 december 2015 om uur in de kantine van de voetbalclub. Aanmelden via Joke Thijssen; Burgerhulp Verlening (AED-alert) =HARTSLAG NU Er worden er veel verschillende namen gebruikt voor de burger hulpverlening. In Leudal wordt burgerhulpverlening gebruikt. BHL=Burger Hulpverlening Limburg. Landelijk wordt sinds enige tijd de vele initiatieven gebundeld onder de naam HARTSLAG NU. Op staan alle aangesloten organisaties. EHBO docent Joke Thijssen is een van de initiatiefnemers van dit project binnen Leudal. Samen met andere instanties zijn wij lid van de werkgroep Burger Hulpverlening Leudal. Wat is Burger Hulpverlening? Dit is een initiatief van de ambulancedienst samen met de meldkamer van alarmnummer 112. Mensen met een geldig reanimatiebewijs kunnen zich als deelnemer inschrijven. Ze staan dan geregistreerd als burgerhulpverlener (vrijwilliger) en kunnen via sms, gevraagd worden om te gaan helpen (=reanimeren) bij een slachtoffer met een (vermoedelijke) hartritmestoornis. Hoe werkt het in de praktijk? De meldkamer van de 112 alarmcentrale zal bij een melding van een mogelijke reanimatie, niet alleen twee ambulances naar de patiënt sturen, maar ook via sms vrijwilligers oproepen om direct naar het slachtoffer te gaan en te beginnen met reanimatie Een andere groep vrijwilligers krijgt een sms je om een AED op te halen en daarmee direct naar het adres van het slachtoffer te gaan. Mensen uit de buurt kunnen veel sneller ter plaatse zijn dan de ambulance. Ze kunnen dus ook sneller beginnen met reanimeren. Tijd is een belangrijke factor bij een slachtoffer met hartproblemen. Vanwege het feit dat een vrijwilliger verhinderd kan zijn, zullen uit beide hulpgroepen meerdere mensen tegelijkertijd een sms ontvangen. Op deze manier hoopt men binnen 6 minuten een reanimatie op te starten en een AED ter plaatse te krijgen. De kans van slagen is sterk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers die in het bezit zijn van een geldig reanimatiediploma. Joke Thijssen geeft doorlopend een cursus reanimatie/aed. Telkens bij 8 aanmeldingen wordt in overleg een startdatum gekozen. In 2 lessen van 2 uur leert u hoe u moet reanimeren en hoe u daarbij de AED kunt gebruiken. Rabobank zittingsuren De Rabobank wil als proef in het gemeenschapshuis 'De Klokkestoel', één maal per maand zittingsuren organiseren om aan klanten eventuele vragen of opdrachten uit te voeren. Dit vindt nog plaats op maandag 7 december van 9.00 uur uur. Agenda jan. Oetroope Prins en Boorebroedspaar 09 dec. Mingelmoos; Kerststuk maken 23 jan. Bonte Avond 10 dec. Heemk.ver.; Contactavond lezing/film 24 jan. Prinseresepsie 11 dec. Ongeros; Kerstuk maken & kaarten 06 feb. Ophoale Optochtnummers 14 dec. Elbeek; workshop Kerst 06 feb. Boorebroeloft 16 dec. Gemeenschapsraad; Openb. Vergad. 07 feb. Heibloomse Vasteloavendj Mis 16 dec. Hart voor Leudal; kantine voetbalclub 07 feb. Optocht 17 dec. Zonnebloem; Kerstviering 07 feb. Optochtbal 17 dec. ZijActief; High wine & hapjes/zang 09 feb. Hummelkesbal 19 dec. Mingelmoos; Ouderenattentie 09 feb. Bachusbal april Kledinginzameling BS De Heihorst 02 jan Voorverkoop Bonte Avond 27 april Koningsdag 07 jan. Heemkundever.; Nieuwjaarsreceptie 4/5 juni 10 jarig jubileum Dorpsfeest 09 jan. Mingelmoos; Nieuwjaarsborrel aug. Kamp Jeugdwerk Heibloom 15 jan. Oetroope Jeugdprins aug. KVW Heibloem Fijne pakjesavond! Redactie Erica

5

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 07-12-2015 (week 50 nr.46) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 16-11-2015 (week 47 nr.43) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 01-02-2016 (week 05 nr. 05) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 06-04-2015 (week 15 nr.14) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 09-02-2015 (week 07 nr.06) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 14-12-2015 (week 51 nr.47) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 06-06-2016 (week 23 nr. 23) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 05-10-2015 (week 41 nr.37) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 19-10-2015 (week 43 nr.39) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 02-11-2015 (week 45 nr.41) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 21-12-2015 (week 52 nr.48) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 02-12-2013 (week 49 nr.45) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 26-10-2015 (week 44 nr.40) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 19-12-2016 (week 51 nr. 48) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 09-11-2015 (week 46 nr.42) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 20-06-2016 (week 25 nr. 25) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 12-01-2015 (week 03 nr.02) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 16-02-2015 (week 08 nr.07) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 19-09-2016 (week 38 nr. 35) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 04-04-2016 (week 14 nr. 14) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 11-01-2016 (week 02 nr. 02) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 18-03-2013 (week 12 nr.11) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 11-04-2016 (week 15 nr. 15) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 12-09-2016 (week 37 nr. 34) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 16-09-2013 (week 38 nr.34) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 21-03-2016 (week 12 nr. 12) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 16-12-2013 (week 51 nr.47) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 09-05-2016 (week 19 nr. 19) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 07-10-2013 (week 41 nr.37) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 02-02-2015 (week 06 nr.05) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 16-03-2015 (week 12 nr.11) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 30-05-2016 (week 22 nr. 22) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 29-04-2013 (week 18 nr.17) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 05-01-2015 (week 02 nr.01) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 26-01-2015 (week 05 nr.04) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 23-09-2013 (week 39 nr.35) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 23-05-2016 (week 21 nr. 21) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 02-05-2016 (week 18 nr. 18) H. Isidorus Heibloem Parochiesecretariaat: Pastoor Ruttenhofje 6 A, 6088 HN Roggel. 0475-491393. E-mail: parochiesecretariaat@kpnmail.nl Open: woensdag van 12.00

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 28-04-2014 (week 18 nr.17) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 25-05-2015 (week 22 nr.21) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 17-06-2013 (week 25 nr.24) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 17-05-2015 (week 21 nr.20) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 19-01-2015 (week 04 nr.03) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM

ERICA HEIBLOEM ERICA HEIBLOEM 10-05-2015 (week 20 nr.19) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Gemeenschapsraad Heibloem

Jaarverslag 2016 Gemeenschapsraad Heibloem Gemeenschapsraad Heibloem Inhoudsopgave Bestuur Stichting Gemeenschapsraad Heibloem... 3 Erica... 4 Ons Heibloem... 4 Bibliotheek... 6 Widdonckschool / de Ortolaan... 6 Natuurbegraafplaats... 7 Communicatie...

Nadere informatie

Als elke seconde telt...

Als elke seconde telt... www.hartslagnu.nl Als elke seconde telt......kunnen we dan op jou rekenen? Meld je nu aan als burgerhulpverlener Plotseling kan uw hulp nodig zijn! In Nederland krijgt jaarlijks 1 op de 1000 inwoners een

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Gemeenschapsraad Heibloem

Jaarverslag 2015 Gemeenschapsraad Heibloem Gemeenschapsraad Heibloem Inhoudsopgave Bestuur Stichting Gemeenschapsraad Heibloem... 3 Parochieblad Erica... 4 Ons Heibloem... 4 Overleg De Heihorst... 5 Fazanterie... 6 Ôs Dörp... 6 Website Heibloem.daarleefje.nl...

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo. Jaargang 02 nummer 02 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 maart: Jaarvergadering. Aanvang 13.30 uur in Ellenhof.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

ERICA HEIBLOEM 18-01-2016

ERICA HEIBLOEM 18-01-2016 ERICA HEIBLOEM 18-01-2016 (week 03 nr. 03) Parochiegegevens Parochiesecretariaat: Past. Ruttenhofje 6a, 6088 HN Roggel, Tel.nr. 491393 Pastoor R. Schwillens, Napoleonsweg 62, 6086 AH Neer. Tel.: 0475-510105

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout.

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN VIJFENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 11 15 MRT. 2018 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529443 Internet:

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Agenda van januari

Agenda van januari Agenda van 2019 januari Activiteit: Nieuwjaarsreceptie schutterij St. Sebastianusgilde Datum: Zaterdag 05 Januari 2019 17.00 uur Gildehuis Oosderweg Activiteit: Afscheidsviering Deken Maessen Datum: Zondag

Nadere informatie

Geschiedenis online prijs

Geschiedenis online prijs Geschiedenis online prijs PeelenMaasNet doet mee aan de verkiezing van de beste historische website en app, de Geschiedenis Online Prijs. Er worden 2 prijzen uitgereikt: de Juryprijs en de Publieksprijs.

Nadere informatie

Parochiediensten van de H. Cornelius parochie 20 augustus t/m 24 september 2016.

Parochiediensten van de H. Cornelius parochie 20 augustus t/m 24 september 2016. Nummer 31 Jaargang 47 16 Augustus 2016. pmvanaarle@gmail.com Parochiediensten van de H. Cornelius parochie 20 augustus t/m 24 september 2016. Zaterdag 27 augustus: 22 ste zondag door het jaar: Om 19.00

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Opdracht 1 bij 8.2 Lees de vragen. Geef antwoord. 1. Kun je bij jou in de buurt cursussen volgen? Waar dan? 2. Volg jij een cursus of heb je een cursus gevolgd? Welke

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 10 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 dec, 10 jan, Internetcafé John. 31 jan. Volgt Vervolg

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie Eerste Heilige Communie 3 juni 2018 Open Hof Thema: Iedereen telt mee Voor de kinderen Een stapje verder Toen je gedoopt werd, hebben je ouders de eerste stap gezet op de weg van Jezus. Nu je wat groter

Nadere informatie

2012 Hart voor Limburg Reanimatie Oproep Netwerk

2012 Hart voor Limburg Reanimatie Oproep Netwerk Inhoud presentatie 13 februari 2012 De kans een mensenleven te redden krijg je niet elke dag Opening Hart voor Limburg Cijfers en wetenswaardigheden met betrekking tot een circulatiestilstand Kenmerk,

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

Hartveilige buurten. Bart Vullings Guido Wilmes Bas Wiebinga. een leven redden door samen te werken

Hartveilige buurten. Bart Vullings Guido Wilmes Bas Wiebinga. een leven redden door samen te werken Hartveilige buurten Bart Vullings Guido Wilmes Bas Wiebinga een leven redden door samen te werken Hartstilstand? 112 bellen, ambulance pas na 9,2* minuten aanwezig Meldkamer vraagt of melder zelf kan reanimeren

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Tijd Programma 11 e Reanimatie-estafette 2016 Lokaal

Tijd Programma 11 e Reanimatie-estafette 2016 Lokaal 08.55 09.00 Openingswoord en aftellen: Marleen van Rijnsbergen, Gedeputeerde Werk en Welzijn Provincie Limburg Start 11 e Reanimatie-estafette 2016 Startschot door Marleen van Rijnsbergen, Gedeputeerde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 49 8 december 2017 Nieuws Agenda 10 dec: FC Utrecht Feyenoord. 15 dec: Kerstbelevingstocht. 16 dec: Kerstbelevingstocht. 17 dec: FC Utrecht- Heracles. 18 dec: Radio Bartje open

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

Waarom een dergelijk initiatief

Waarom een dergelijk initiatief De volgende info komt grotendeels van www.hartslagnu.nl Waarom een dergelijk initiatief In de meeste gevallen van een plotse circulatiestilstand is het normale hartritme, vaak als gevolg van een acuut

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK ***

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.   *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK *** 48e jaargang no. 28 7 juli - 13 juli 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK *** C o l o fo n Het dorpsjournaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart Wie geen tijd heeft, heeft geen leven

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart Wie geen tijd heeft, heeft geen leven DE STEM VAN ZENDEREN Nr. 16 Website Zenderen: www.zenderen.nl 9 februari 2018 Voxbezorging: Klachten: tel. 074-2667736 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 10 februari 2018 17 februari 2018

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Team Zorg en Welzijn Keldonk

Team Zorg en Welzijn Keldonk WIJ DOEN HET VOOR U Team Zorg en Welzijn Keldonk Carla Jansen Zorg Lieke Verbrugge Zorg professionele instellingen Jo Relou Netwerk en documentatie Petra Leenders Zorg Dorien van Zutphen Zorg Jolanda van

Nadere informatie

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 Dinsdag 01 Woensdag 02 Donderdag 03 09.15-10.15 uur Bibliotheek is geopend Bibliotheek 09.30 uur-10.30 uur Inschrijven Diner Rustorant. Het diner is op 8 April

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed.

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed. Vaste kerkdiensten: Zaterdag: 18.30 u H.Mis Zondag: 10.00 u H.Mis Woensdag: 18.15 u Rozenkransgebed. Maandag t/m donderdag: 18.30 u H.Mis (m.i.v. 9-1-2017 op vrijdag geen H. Mis). Ziekencommunie: Iedere

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Zondagsbrief. Zondag 9 december 2018 Jaargang 14, nr. 10. Schriftlezingen: Mal. 2 : 17 3 : 5 Matth. 3 : 1-12 Vincent Hensen-Oosterdijk

Zondagsbrief. Zondag 9 december 2018 Jaargang 14, nr. 10. Schriftlezingen: Mal. 2 : 17 3 : 5 Matth. 3 : 1-12 Vincent Hensen-Oosterdijk Zondagsbrief Gemeentenieuws uit de Protestantse Gemeente Appingedam Zondag 9 december 2018 Jaargang 14, nr. 10 Nicolaïkerk Tweede zondag van Advent Aanvang dienst: 9.30 uur Voorganger: ds. G.J. Gardenier

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

Terugblik activiteiten 2016 MFC de Engelbewaarder te Baarlo.

Terugblik activiteiten 2016 MFC de Engelbewaarder te Baarlo. Terugblik activiteiten 2016 MFC de Engelbewaarder te Baarlo. December 2016. 1 2 Beste lezers, Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Paul Berden, voorzitter van Stichting MFC de Engelbewaarder

Nadere informatie

Algemeen: voor een gezellig samenzijn. en vanzelfsprekend ontbreekt iets lekkers niet. Vrijdag 23 December :15-13:00 Schoolplein Groesbeekseweg

Algemeen: voor een gezellig samenzijn. en vanzelfsprekend ontbreekt iets lekkers niet. Vrijdag 23 December :15-13:00 Schoolplein Groesbeekseweg Algemeen: 1. Paradijs Herders en driekoningenspel Het paradijs-en herdersspel wordt op donderdag 22 december om 20.00u voor ouders en belangstellenden opgevoerd op het KGC. Op zondag 8 januari, aanvang

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie