Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Noord-Holland Noord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Noord-Holland Noord"

Transcriptie

1 Mis m niet de nieuwe dienstregeling per 14 december Belangrijkste wijzigingen per buslijn Noord-Holland Noord

2 De nieuwe dienstregeling komt eraan Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van Connexxion in Noord- Holland Noord een aangepaste dienstregeling. Dat doen we om onze service te optimaliseren. In de meeste gevallen gaat het om andere vertrektijden en van een aantal buslijnen wordt ook de route aangepast. Het is raadzaam om na te gaan of uw buslijnen nog steeds op dezelfde tijden en op hetzelfde traject rijden. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Onderstaand vindt u een korte toelichting op de belangrijkste wijzigingen. Op connexxion.nl vindt u de nieuwe dienstregeling. Hier treft u ook de actuele vertrektijden aan van uw buslijn(en). Toelichting op de belangrijkste wijzigingen en regio Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum e.o. 1 Alkmaar Station - De Hoef 1 en 5 rijden samen twee keer per uur in plaats van vier keer per uur tussen De Hoef en Alkmaar Station en v.v. 6 Bergen - Alkmaar - Heerhugowaard Uit Heerhugowaard vertrekt om 7.08 uur een extra rit naar Alkmaar Station. Tijdens de zomerdienstregeling rijdt deze lijn ook tussen Bergen aan Zee en Bergen, Plein. De zomerperiode is van maandag t/m vrijdag in de periode 27 juni t/m 16 augustus en in de weekenden in de periode 6 juni t/m 30 augustus. In de zomerperiode rijdt buslijn 6 extra ritten in de ochtend op werkdagen: vertrek 5.53 en 6.23 uur van Bergen, Plein richting Alkmaar en Heerhugowaard en vertrek 5.56 en 6.26 uur van Heerhugowaard richting Alkmaar en Bergen, Plein. 8 Alkmaar Station - Alkmaar Station Noord De vertrektijden van buslijn 8 zijn ongeveer een kwartier gewijzigd en de route is veranderd. 8 rijdt vanaf Alkmaar Station via Tesselsebrug, Koedijkerstraat, Hertog Aalbrechtweg en de Nollenweg (N508) naar bedrijventerrein Beverkoog. Op het bedrijventerrein Beverkoog sluit lijn 8 bij de halte Beverkoog aan op buslijn 10 (Oudorp - Alkmaar). De rit van 7.02 uur vanaf Alkmaar Station is opgeheven. De eerste rit vertrekt een kwartier daarvoor.

3 10 Alkmaar - Oudorp - Oudkarspel Op het bedrijventerrein Beverkoog sluit buslijn 10 aan op buslijn 8 (Beverkoog - Alkmaar Station) bij de halte Beverkoog. Op de route Alkmaar Station - Oudkarspel vervalt de eerste rit van 5.05 uur. Rit 3 vertrekt om 5.36 uur uit Alkmaar. Op de route Alkmaar Station - Oudorp vervallen de ritten die om 7.07 uur, 7.52 uur en 8.52 uur vetrekken. Op de route Oudkarspel - Alkmaar vertrekt buslijn 10 om 6.14 uur in plaats van 6.45 uur en rit 6 vertrekt een kwartier eerder uit Oudorp, om 7.02 uur. Op de route Oudorp - Alkmaar Station vervallen de ritten die vetrekken om uur, uur, uur, uur en uur. 123 Alkmaar - De Rijp Op zondagmiddag en avond vertrekt buslijn 123 een halfuur later vanaf de halte. Daardoor is er in De Rijp een betere aansluiting op buslijn 301 richting Purmerend. 129 Alkmaar - Purmerend In Purmerend stopt buslijn 129 weer op het busstation Tramplein. 150 Alkmaar - Nieuwe Niedorp - Schagen Bijna alle ritten van buslijn 150 vertrekken een kwartier later vanaf de bushaltes. De rit die om 7.01 uur vertrekt vanaf Nieuwe Niedorp Transferium richting Alkmaar, sluit aan op buslijn 250 uit Middenmeer. Rit 4 komt om 7.32 uur aan bij Nieuwe Niedorp Transferium en sluit aan op buslijn 250 naar Alkmaar. 161 Alkmaar - Heerhugowaard - Ursem 161 (Alkmaar - Ursem) wordt opgeheven. In deze regio gaat de nieuwe buurtbus 409 rijden. Deze buurtbus rijdt de route Heerhugowaard - Ursem - Hensbroek - Obdam v.v.. Buurtbus 409 rijdt van maandag tot en met zaterdag. 163 Uitgeest - Akersloot - Alkmaar Op werkdagen vertrekt buslijn 163 vanuit Uitgeest om 9 minuten na het hele uur, met uitzondering van de laatste rit; deze vertrekt om uur. N60 N69 Niteliner Alkmaar - Heerhugowaard Op zaterdag vertrekt om uur een extra rit vanaf Alkmaar Station naar Heerhugowaard. Op zaterdag vertrekken alle ritten (behalve die rit van uur) 10 minuten later. Niteliner Amsterdam Centrum - Alkmaar Busstation Amsterdam Marnixstraat heeft een nieuwe naam en heet voortaan Busstation Elandsgracht. Niteliner N69 heeft nieuwe vetrektijden. Op zaterdagnacht vertrekt een nieuwe rit om uur vanaf Amsterdam Busstation Elandsgracht. Op zaterdagnacht vervalt de rit van uur uit Amsterdam.

4 en regio Hoorn, Medemblik 11 Hoorn Station - Abbekerk Busstation In Hoorn wijzigt de route van buslijn 11. Vanaf de Zwaagmergouw rijdt lijn 11 via de Dorpsstraat, Torenwachter, Poortwachter Zwaag en Sluiswachter naar de Geldelozeweg. Via het Keern rijdt deze buslijn vervolgens naar het Station. Dit is een deel van de route van buslijn 12. Haltes op deze route zijn: Zwaag Lange Akker, Hoorn Torenwachter, Sluiswachter, Geldelozeweg, Van Dedemstraat/Keern, Station. Op zaterdagavond vertrekt buslijn 11 niet langer om uur en om uur vanaf Hoorn Station. U kunt gebruikmaken van buslijn 139. Op zaterdagavond vervalt de rit van uur die vertrekt vanaf Zwaag Risdam. U kunt gebruikmaken van lijn vertrekt niet langer vanaf de haltes Beurtschip, Blokmergouw en Stadhuis, vanaf deze haltes neemt u buslijn 13. Ook komt buslijn 11 niet langer op de haltes Wabenstraat, Technische School, Eenhuizenstraat, Koepoortsweg en Westfries gasthuis. U kunt hier gebruikmaken van de buslijnen 13, 131 en Hoorn Station - Hoogwoud via Zwaag In Hoorn is de route van buslijn 12 gewijzigd. Vanaf het Keern rijdt buslijn 12 via de Bobeldijkerweg, de Westfriese Parkweg en het Dampten naar Hoorn Station. Aan deze route liggen de haltes Zwaag Hoefijzer, Keern, Westfriese Parkweg, Berkhouter weg, Dampten, Station. De haltes Het Erf, Porder en Wever vervallen; u kunt gebruikmaken van de nieuwe halte Keern. Of halte Torenwachter als u met buslijn 11 reist. Op Zaterdag vervalt de rit van 7.22 uur vanaf Hoorn Station. Vanaf Hoorn Station vertrekt om uur een nieuwe rit. Vanaf Hoogwoud vertrekt een nieuwe rit naar Hoorn Station om uur. Op zaterdag vertrekt buslijn 12 s avonds een half uur eerder bij de halte dan in de huidige dienstregeling. 14 Hoorn Station - Hoorn 80 - Kersenboogerd Vanaf Hoorn Station vervallen op werkdagen en op zaterdag de ritten van uur, uur en uur. Op zondag vervallen de ritten van uur, uur, uur, uur, uur, uur, uur, uur, uur, uur, uur, uur en uur. 134 Hoorn - Wieringerwerf 134 vertrekt op werkdagen een halfuur later vanaf de bushalte. Tussen Hoorn, Middenmeer en Wieringerwerf kunt u ook gebruikmaken van buslijn Hoorn - Den Oever - Den Helder Op werkdagen vertrekt buslijn 135 ongeveer een kwartier later vanaf de bushalte. In Den Oever sluit buslijn 135 aan op Q Liner Enkhuizen - Wervershoof via Andijk 138 wordt in de loop van 2015 vervangen door een buurtbus.

5 239 Hoorn - Medemblik Op zaterdag vertrekt buslijn 239 niet om vanaf Hoorn Station. Wel vertrekken de ritten om uur, uur, uur en uur. 239 rijdt dan in plaats van lijn 139. Vanuit Medemblik vertrekt buslijn 239 om uur, uur, uur en uur. 239 rijdt dan in plaats van buslijn 139 naar Hoorn. 412 Buurtbus Hoorn - Grootebroek via Venhuizen In Hoorn wijzigt de route van buurtbus 412. De ritten naar Hoorn Station rijden via de Willemsweg waarmee de haltes Oscar Romero, Copernicus en Westfriesgasthuis vervallen. Voor deze haltes reist u via Hoorn Station. 413 Buurtbus Medemblik - Wognum Buurtbus 413 vervalt. 415 Buurtbus Medemblik - Hoorn Vanaf Medemblik Busstation vetrekken nieuwe ritten om 9.17 uur, uur en uur. Vanaf Hoorn Station vertrekken nieuwe ritten om 10.20, en uur. Dit geldt van maandag tot en met zaterdag. Rit 103 vertrekt niet meer vanuit Twisk om 7.21 uur maar om 7.26 uur uit Oostwoud. en regio Schagen 150 Alkmaar - Nieuwe Niedorp - Schagen 150 vertrekt met bijna alle ritten een kwartier later vanaf de bushaltes. De tweede rit vertrekt om 7.01 uur vanaf Nieuwe Niedorp Transferium richting Alkmaar en sluit aan op buslijn 250 uit Middenmeer. De rit die om 7.32 uur aankomt bij Nieuwe Niedorp Transferium sluit aan op buslijn 250 naar Alkmaar. 151 Alkmaar - Petten - Julianadorp Op schooldagen sluit buslijn 151 bij Stolpervlotbrug, De Stolpen aan op buslijn 652 van en naar Schagen. De rit van 6.20 uur uit Julianadorp komt om 7.20 uur aan op Alkmaar Station. De rit van 7.33 uur vanaf Petten wordt alleen op schooldagen gereden. 153/253 Kreileroord - Middenmeer - Schagen De buslijnen 153 en 253 worden vervangen door buslijn 653. Deze rijdt alleen op schooldagen. De rit van buslijn 253 van uur vanaf Schagen Station vervalt. U kunt reizen met buurtbus 416 of Den Oever Busstation - Den Helder Station 158 doet in Den Helder De Schooten ook de volgende haltes aan: Torplaan, G.P. Blankmanstraat, J.A. Prinsstraat, Ambachtsweg richting Station Den Helder.

6 In de richting Den Oever komt buslijn 158 ook bij de haltes Walvisvaardersweg, Baljuwstraat en Dirk Abbesteelaan. Bij deze haltes stopt ook buslijn Buurtbus Waarland - Alkmaar Buurtbus 406 rijdt niet meer in Tuitjenhorn. U kunt hier reizen met buslijn 157 of buurtbus 411. In Schagen is de route van buurtbus 406 gewijzigd en worden nu ook gestopt bij de volgende haltes: Kaagweg, Bioscoop Cinemagnus, Clusius College, Vliedlaan, Dagopvang, Magnushof, Langestraat/Centrum. Buurtbus 406 stopt niet meer bij de haltes Muggenburg en Oude Slotstraat. 652 Den Helder - Julianadorp - Schagen De dienstregeling van buslijn 652 is gewijzigd. De rit van uur uit Den Helder is opgeheven op het traject tussen Den Helder en Julianadorp Akkerbouwstraat. De ritten uit Schagen vertrekken s middags om 14.20, uur (nieuwe rit) en uur. 652 stopt ook bij de bushalte Stolpervlotbrug, De Stolpen en sluit hier aan op buslijn 151 richting Petten. 653 Kreileroord - Middenmeer - Schagen 653 vervangt de buslijnen 153 en 253 op deze route. 653 rijdt alleen op schooldagen. 658 Anna Paulowna Station - Schagen Station De rit om uur uit Schagen is vervallen. U kunt reizen met buurtbus lijn 416. en regio Den Helder / Texel Vanaf 14 december wordt het openbaar vervoer op Texel anders georganiseerd. De Texelhopper is een combinatie van vaste buslijnen en kleinere busjes die reizigers over het hele eiland op hun bestemming brengen. Met Texelhopper groeit het aantal opstapplaatsen op Texel van 50 naar meer dan 130. Met de Texelhopper is er meer openbaar vervoer, dat meer bestemmingen over het eiland bereikbaar maakt. Op de website vindt u alle informatie. 28 Den Helder Station - TESO Veerdienst 28 vervangt in Den Helder buslijn 33 tussen Station en Veerhaven. De bus van buslijn 28 vaart mee met de Veerboot en rijdt rechtstreeksdoor naar Den Burg en De Koog op Texel. 29 t Horntje Veerhaven - De Cocksdorp Deze lijn vervalt. U kunt gebruikmaken van de Texelhopper of van buslijn Scholierenlijn De Cocksdorp - Den Burg 629 rijdt op schooldagen tussen De Cocksdorp en Den Burg en vervangt hier de vervallen buslijn Zomerlijn t Horntje Veerhaven - De Cocksdorp Deze lijn vervalt. U reist voortaan met de Texelhopper.

7 30/32 Den Helder Station - Julianadorp via Station Op zaterdagmorgen is de dienstregeling van buslijnen 30 en 32 gewijzigd. 30 vertrekt niet meer om 7.16 uur vertrekt vanaf Station Den Helder Zuid. Ook de ritten van buslijn 30 die om 8.03 uur, 8.33 uur en 9.03 uur vertrekken vanaf Den Helder Station vervallen. De ritten van buslijn 32 die om 7.19 uur, 8.19 uur en 9.19 uur vertrekken vanaf Den Helder Station rijden via de route van lijn 30 naar Julianadorp. De ritten van buslijn 32 die om 7.30, 8.00, 8.30, 9.00 en 9.30 uur vertrekken vanaf Julianadorp zijn vervallen. De ritten van buslijn 30 die om 7.44 en 9.44 uur vertrekken vanaf Julianadorp rijden via de route van buslijn 32 naar Den Helder. Op zondagmiddag is de dienstregeling van buslijn 30 en 32 aangepast. De ritten van buslijn 30 die om uur en uur vertrekken vanaf Den Helder Station zijn opgeheven. De rit van buslijn 32 die om uur vertrekt vanaf Den Helder Station rijdt via de route van buslijn 30 naar Julianadorp. De rit van buslijn 32 die om 7.58 uur vertrekt vanaf Station Den Helder Zuid vervalt. De ritten van buslijn 32 die om en uur vertrekken vanaf Julianadorp vervallen. De rit van buslijn 30 die om uur vertrekt vanaf Julianadorp rijdt via de route van buslijn 32 naar Den Helder. 31 Nieuw: Den Helder Station - Oud Den Helder Op zaterdag en zondag vervalt de rit van uur vanaf Station Den Helder Zuid. Op zondag vervallen ook de ritten die om uur en vertrekken vanaf Den Helder Station. 33 Den Helder Station - Veerhaven 33 is vervangen door buslijn 28 Den Helder - Texel v.v. 34 Den Helder Station - De Schooten De vertrektijden en de route van buslijn 34 zijn gewijzigd. De halte Den Helder Station Zuid is vervallen. Op Den Helder Station kunt u overstappen op de trein. Op de route in De Schooten kunt u voortaan ook gebruikmaken van buslijn 158. Op werkdagen vervallen de ritten die om 7.17 uur, 8.17 uur, 9.17 uur, uur, uur, uur, uur en uur vertrekken vanaf Den Helder Station. Een extra rit vertrekt om uur. Ook de ritten die vanaf Den Helder Walvisvaardersweg vertrekken om 7.25 uur, 8.25 uur, 9.25 uur, uur, uur, uur, uur en uur vervallen. Een extra rit vertrekt om uur. 158 Den Oever Busstation - Den Helder Station In Den Helder komt buslijn 158 ook bij de volgende haltes: Torplaan, G.P. Blankmanstraat, J.A. Prinsstraat, Ambachtsweg richting Station Den Helder. In de richting Den Oever komt buslijn 158 ook bij de haltes Walvisvaardersweg, Baljuwstraat en Dirk Abbesteelaan. Ook buslijn 34 stopt bij deze haltes.

8 Services Wi-Fi In alle bussen van Connexxion kunt u gratis gebruikmaken van Heeft u vraag over busroutes, kaartsoorten of andere zaken? De hele week worden deze vragen binnen enkele minuten beantwoord door het social media team. Tevens krijgt u via dit twitterkanaal alle updates over omleidingen en andere belangrijke informatie.

9 Wij helpen u graag verder Connexxion.nl Voor een persoonlijk reisadvies van deur tot deur kijkt u op connexxion.nl. Naast de bus vindt u ook de trein, tram en metro in uw reisadvies. Uw reisadvies geeft de actuele vertrektijden van de bus, ook bij vertraging. Of bel 0900 ( 0,70 p/min, max. 14,-). Haltepagina Wanneer u regelmatig bij dezelfde halte instapt, biedt de haltepagina de actuele vertrektijden van alle buslijnen bij uw halte. Uw halte kunt u opzoeken op connexxion.nl en bewaren als favoriet. Zo heeft u met één click altijd de actuele vertrektijd van de bus bij uw halte de hand, ook bij vertraging. Dynamisch Reisinformatie Paneel Bij veel haltes vindt u een digitaal scherm met de actuele vertrektijd van de eerstvolgende bus. Hierop worden ook eventuele vertragingen vermeld. Klantenservice Vragen, klachten of suggesties? Iets in de bus laten liggen? Ga naar connexxion.nl/klantenservice. Of bel (tarief: 2,8 ct. p/m met een starttik van 9,51 ct. + uw gebruikelijke telefoonkosten). Social Media op Twitter voor actuele reisinformatie in de regio Like facebook.com/connexxion voor acties, reistips en fun Typefouten en wijzigingen voorbehouden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Noord-Holland Noord

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Noord-Holland Noord Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Noord-Holland Noord connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Amstelland-Meerlanden

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Amstelland-Meerlanden Mis m niet de nieuwe dienstregeling per 14 december Belangrijkste wijzigingen per buslijn Amstelland-Meerlanden De nieuwe dienstregeling komt eraan Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van Connexxion

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 Amsterdam, Haarlem, Zandvoort Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 8 Haarlem Station - Hogeschool Inholland 80 Zandvoort - Amsterdam Marnixstraat (via Heemstede Station en Haarlem) 81 Zandvoort

Nadere informatie

Dienstregeling 2016. Noord-Holland Noord Regio Den Helder en Texel. Geldig vanaf 13 december 2015. 32 Den Helder Station - Station Zuid - Julianadorp

Dienstregeling 2016. Noord-Holland Noord Regio Den Helder en Texel. Geldig vanaf 13 december 2015. 32 Den Helder Station - Station Zuid - Julianadorp Noord-Holland Noord Regio Den Helder en Texel Dienstregeling 206 Geldig vanaf 3 december 205 28 Den Helder Station - Den Burg - De Koog 30 Den Helder Station - Station Zuid - Julianadorp 3 Den Helder Station

Nadere informatie

Dienstregeling 2016. Noord-Holland Noord Regio Schagen. Geldig vanaf 13 december 2015

Dienstregeling 2016. Noord-Holland Noord Regio Schagen. Geldig vanaf 13 december 2015 Noord-Holland Noord Regio Schagen Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 150 Alkmaar - Heerhugowaard - Nieuwe Niedorp - Winkel - Schagen 151 Alkmaar - Petten - 't Zand - Julianadorp 152 Schagen

Nadere informatie

Dienstregeling

Dienstregeling Hilversum en omgeving Dienstregeling 2015-2016 Geldig vanaf 16 augustus 2015 1 2 3 104 Hilversum Station - Kerkelanden Hilversum Station - Erfgooierskwartier Hilversum Station - Ziekenhuis Tergooi Hilversum

Nadere informatie

Publieksversie vervoerplan Noord-Holland Noord Ingangsdatum 22 juli 2018

Publieksversie vervoerplan Noord-Holland Noord Ingangsdatum 22 juli 2018 Op zondag 22 juli 2018 start de nieuwe concessie Noord-Holland Noord. Er vinden dan diverse wijzigingen plaats in de routes en dienstregeling van de verschillende lijnen. In onderstaand overzicht vindt

Nadere informatie

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 Regio ZEEWOLDE Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 142 Harderwijk Zeewolde Nijkerk 144 Harderwijk Zeewolde Harderwijk 148 Harderwijk Lelystad 159 Harderwijk Zeewolde Almere Stad 160 Almere

Nadere informatie

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 Regio DRONTEN Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 21 Stadsdienst Dronten 22 Stadsdienst Dronten 143 Dronten - Kampen 145 Dronten Swifterbant Lelystad 146 Emmeloord Nagele Swifterbant - Dronten

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Dronten

Dienstregeling Regio Dronten Regio Dronten Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 21 Stadsdienst Dronten 22 Stadsdienst Dronten 143 Dronten - Kampen 145 Swifterbant - Lelystad 146 Emmeloord - Nagele - Swifterbant - Dronten

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Zeewolde

Dienstregeling Regio Zeewolde Regio Zeewolde Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 142 Harderwijk - Zeewolde - Nijkerk 144 Harderwijk - Zeewolde 148 Harderwijk - Lelystad 159 Harderwijk - Zeewolde - Almere Stad 160 Almere

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Zeewolde

Dienstregeling Regio Zeewolde Regio Zeewolde Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 142 Harderwijk - Zeewolde - Nijkerk 144 Harderwijk - Zeewolde 148 Harderwijk - Lelystad 159 Harderwijk - Zeewolde - Almere Stad 160 Almere

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Zeeland connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Dronten

Dienstregeling Regio Dronten Regio Dronten Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 21 Stadsdienst Dronten 22 Stadsdienst Dronten 143 Dronten - Kampen 145 Dronten - Swifterbant - Lelystad 146 Emmeloord - Nagele - Swifterbant

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Den Helder/ Texel

Dienstregeling Regio Den Helder/ Texel Regio Den Helder/ Texel Dienstregeling 05 Geldig vanaf 4 december 04 8 Den Helder Station - Texel Veerhaven - Den Burg - De Koog 0 Den Helder Station - Station Zuid - Julianadorp Den Helder Station - Oud

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Gooi- en Vechtstreek connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Dienstregeling Hilversum en omgeving. Geldig vanaf 11 december 2016

Dienstregeling Hilversum en omgeving. Geldig vanaf 11 december 2016 Hilversum en omgeving Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 1 2 3 104 Hilversum Station - Kerkelanden Hilversum Station - Erfgooierskwartier Hilversum Station - Ziekenhuis Tergooi Hilversum

Nadere informatie

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 Regio KAMPEN Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 11 Station Zuid Hagenbroek Hanzewijk - Station 74 Kampen Genemuiden Hasselt Zwolle /641 (Zwolle -) Kampen Emmeloord Urk 143 Dronten Kampen

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Kampen. Geldig vanaf 11 december 2016

Dienstregeling Regio Kampen. Geldig vanaf 11 december 2016 Regio Kampen Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 11 74 141 143 163 506 641 Station Zuid - Hagenbroek - Hanzewijk - Station Station Zuid - De Venen - Bovenbroek - Zuid - Station -Genemuiden

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Almere connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

dienstregeling de nieuwe per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn

dienstregeling de nieuwe per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn de nieuwe dienstregeling per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn d Nieuw: Snel en comfortabel, lijn 320 Hilversum - Huizen - Amsterdam ]] Regio Gooi

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 400 Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) 401 Eindhoven Station } Eindhoven Airport Buslijnen 2015 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 14 december 2014

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 5 t Hofke } Eindhoven Station 55 t Hofke } Eindhoven Station Buslijnen 205 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 4 december 204 Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed!

Nadere informatie

Dienstregeling Noord-Holland Noord Regio Alkmaar Heerhugowaard e.o. Geldig vanaf 13 december 2015

Dienstregeling Noord-Holland Noord Regio Alkmaar Heerhugowaard e.o. Geldig vanaf 13 december 2015 Noord-Holland Noord Regio Alkmaar Heerhugowaard e.o. Dienstregeling 206 Geldig vanaf 3 december 205 Alkmaar Station - Centrum - MCA - De Hoef - Alkmaar Station 2 Overdie - Alkmaar Station - Daalmeer 3

Nadere informatie

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Heesterakker <> Eindhoven Station Sterrenlaan <> Eindhoven Station

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Heesterakker <> Eindhoven Station Sterrenlaan <> Eindhoven Station 4 404 Heesterakker Eindhoven Station Sterrenlaan Eindhoven Station l. a t u e Buslijnen 06 Zuidoost-Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 3 december 05 803 / 3--05 nnetfolder

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Amstelland Meerlanden connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 9 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Almere Stad & Streek

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 9 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Almere Stad & Streek Mis m niet de nieuwe dienstregeling per 9 december Belangrijkste wijzigingen per buslijn Almere Stad & Streek De nieuwe dienstregeling komt eraan Vanaf 9 december 2012 rijdt een aantal buslijnen van Connexxion

Nadere informatie

Dienstregeling Zeeland Tholen. Geldig vanaf 1 maart 2015

Dienstregeling Zeeland Tholen. Geldig vanaf 1 maart 2015 Zeeland Tholen Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 1 maart 2015 Kernnet 102 Bergen op Zoom - Tholen - Oude-Tonge 107/108 Bergen op Zoom - St. Maartensdijk Spitsnet 209 St. Annaland - Bergen op Zoom Scholierennet

Nadere informatie

Noord-Holland Noord. Vervoerplan (geldig van 10 december 2017 t/m 21 juli 2018)

Noord-Holland Noord. Vervoerplan (geldig van 10 december 2017 t/m 21 juli 2018) Noord-Holland Noord Vervoerplan 2018 (geldig van 10 december 2017 t/m 21 juli 2018) Datum 27 november 2017 Soort document Vervoerplan Auteur Connexxion OV Classificatie Publieksversie Versie 1.0 Aan Reizigers

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen - Beek - Millingen a/d Rijn / Kleve. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 13 december 2015

Dienstregeling. Nijmegen - Beek - Millingen a/d Rijn / Kleve. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 13 december 2015 Dienstregeling 2016 Geldig Nijmegen - Beek - Millingen a/d Rijn / Kleve vanaf 13 december 2015 Lijn Bestemmingen 57 Nijmegen Centraal Station - Kranenburg 58 Nijmegen Centraal Station - Kleve 76 Nijmegen

Nadere informatie

8 10 december 7 t/m 21 juli 2018

8 10 december 7 t/m 21 juli 2018 8 0 december 7 t/m juli 08 8 't Horntje - Den Burg - De Koog 30 Den Helder Station - Station Zuid - Julianadorp 3 Den Helder Station - Nieuw Den Helder - Station Zuid 3 Den Helder Station - Station Zuid

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Fryslân

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Fryslân Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Fryslân connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Welkom in de bus van Connexxion!

Welkom in de bus van Connexxion! Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We doen er alles aan om het u en alle andere reizigers naar de zin te maken. Tijdens de busreis, maar ook daarvoor.

Nadere informatie

Dienstregeling 2015-2016

Dienstregeling 2015-2016 Zeeland Tholen Dienstregeling 2015-2016 Geldig vanaf 30 augustus 2015 Kernnet 102 Bergen op Zoom - Tholen - Oude-Tonge 107/108 Bergen op Zoom - St. Maartensdijk Buurtbus 214/614 Anna Jacobapolder - Steenbergen

Nadere informatie

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 9 december 2018

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 9 december 2018 Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 9 december 2018 1 Hilversum Station - Kerkelanden 2 Hilversum Station - Erfgooierskwartier 3 Hilversum Station - Ziekenhuis Tergooi 104 Hilversum Station - Nieuw-Loosdrecht

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen - Beek - Millingen a/d Rijn / Kleve. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 11 december 2016

Dienstregeling. Nijmegen - Beek - Millingen a/d Rijn / Kleve. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 11 december 2016 Dienstregeling 2017 Geldig Nijmegen - Beek - Millingen a/d Rijn / Kleve vanaf 11 december 2016 Lijn Bestemmingen 57 Nijmegen Centraal Station - Kranenburg 58 Nijmegen Centraal Station - Kleve (D) 76 Nijmegen

Nadere informatie

Dienstregeling Nijmegen Beek Millingen a/d Rijn / Kleve. Geldig vanaf december 201. Lijn Bestemmingen

Dienstregeling Nijmegen Beek Millingen a/d Rijn / Kleve. Geldig vanaf december 201. Lijn Bestemmingen Dienstregeling 2019 Geldig vanaf december 201 Nijmegen Beek Millingen a/d Rijn / Kleve Lijn Bestemmingen 58 Emmerich Kranenburg Nijmegen Heyendaal 76 Millingen Groesbeek 80 Millingen Ooy Nijmegen 82 Millingen

Nadere informatie

Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) Eindhoven Station } Eindhoven Airport. Geldig vanaf 15 december 2013

Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) Eindhoven Station } Eindhoven Airport. Geldig vanaf 15 december 2013 400 401 Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) Eindhoven Station } Eindhoven Airport 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Welkom in de bus! Elke dag reizen meer dan 80.000 mensen met Hermes.

Nadere informatie

Welkom in de bus van Connexxion!

Welkom in de bus van Connexxion! Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We doen er alles aan om het u en alle andere reizigers naar de zin te maken. Tijdens de busreis, maar ook daarvoor.

Nadere informatie

Dienstregeling Hoeksche Waard Midden. Geldig vanaf 13 december 2015

Dienstregeling Hoeksche Waard Midden. Geldig vanaf 13 december 2015 Hoeksche Waard Midden Dienstregeling 06 Geldig vanaf december 05 6 69 7 7 669 680 Zuid-Beijerland Numansdorp Rotterdam Willemstad - Numansdorp Numansdorp Rotterdam Numansdorp Rotterdam Willemstad Numansdorp

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Kampen. Geldig vanaf 13 december 2015

Dienstregeling Regio Kampen. Geldig vanaf 13 december 2015 Regio Kampen Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 11 74 141 143 163 506 641 663 674 681 Station Zuid - Hagenbroek - Hanzewijk - Station Station Zuid - De Venen - Bovenbroek - Zuid - Station

Nadere informatie

Dienstregeling Hilversum en omgeving. Geldig vanaf 10 december 2017

Dienstregeling Hilversum en omgeving. Geldig vanaf 10 december 2017 Hilversum en omgeving Dienstregeling 2018 Geldig vanaf 10 december 2017 1 2 3 104 Hilversum Station - Kerkelanden Hilversum Station - Erfgooierskwartier Hilversum Station - Ziekenhuis Tergooi Hilversum

Nadere informatie

Dienstregeling. Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum. Lijn Bestemmingen 3 Arnhem Station - Arnhem Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum

Dienstregeling. Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum. Lijn Bestemmingen 3 Arnhem Station - Arnhem Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum Dienstregeling 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum Lijn Bestemmingen 3 Arnhem Station - Arnhem Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum Denk aan het milieu: bewaar

Nadere informatie

media MEERDERE PLAATSINGEN INTERESSE OM MEERDERE WEKEN EEN ADVERTENTIE TE PLAATSEN?

media MEERDERE PLAATSINGEN INTERESSE OM MEERDERE WEKEN EEN ADVERTENTIE TE PLAATSEN? oplage: 24.700 exemplaren pageviews: 7.350 p.m. website: www.schagerweekblad.nl mm-tarief 0,46 Spread 3.109,70 1/1 pagina 1.465,40 3/4 pagina 1.120,25 1/2 pagina 762,00 3/8 pagina 585,90 1/3 pagina 533,40

Nadere informatie

8 0 december 7 t/m 21 juli Hoorn - Noordbeemster

8 0 december 7 t/m 21 juli Hoorn - Noordbeemster 8 0 december 7 t/m 21 juli 2018 128 Hoorn - Noordbeemster 131 132 134 135 139 239 412 415 438 636 650 0 12 7 Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We

Nadere informatie

Bijlage B.1-5: Eisen Stroomlijnen en Scholierenlijnen

Bijlage B.1-5: Eisen Stroomlijnen en Scholierenlijnen Bijlage B.1-5: Eisen Stroomlijnen en Scholierenlijnen Inhoudsopgave Bijlage B.1-5: Eisen Stroomlijnen en Scholierenlijnen... 1 Bijlage B.1-5a: eisen Stroomlijnen... 2 Algemene regels... 2 Verbindingsbeschrijvingen

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

73 Haarlem Schalkwijk Centrum - Haarlem Station - Uitgeest Station 74 IJmuiden - Beverwijk Station - Heemskerk

73 Haarlem Schalkwijk Centrum - Haarlem Station - Uitgeest Station 74 IJmuiden - Beverwijk Station - Heemskerk Haarlem - IJmond IJmuiden en omgeving Dienstregeling 2016 Geldig: van 13 december 2015 Geldig: tot half april 2016 73 Haarlem Schalkwijk Centrum - Haarlem Station - Uitgeest Station 74 IJmuiden - Beverwijk

Nadere informatie

Provincie Utrecht. Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd :

Provincie Utrecht. Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd : Provincie Utrecht Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd 1 26-10-2009 17: Pe di Nie Een reg die ver con Alt Wi alle on de con Ve Wi SM ab Re Per tra ww Mis hem niet! Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd

Nadere informatie

Welkom in de bus van Connexxion!

Welkom in de bus van Connexxion! f Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We doen er alles aan om het u en alle andere reizigers naar de zin te maken. Tijdens de busreis, maar ook daarvoor.

Nadere informatie

media We connect locals! MEDIA DOCUMENTATIE Heerhugowaard.nl Zaanstreek & Wormerland Zaandam TARIEVEN EN MOGELIJKHEDEN

media We connect locals! MEDIA DOCUMENTATIE Heerhugowaard.nl Zaanstreek & Wormerland Zaandam TARIEVEN EN MOGELIJKHEDEN media We connect locals! MEDIA DOCUMENTATIE Heerhugowaard.nl Zaanstreek & Wormerland Zaandam 2017 TARIEVEN EN MOGELIJKHEDEN oplage: 33.749 exemplaren mm-tarief 0,48 Spread 3.202,72 1/1 pagina 1.480,00

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Hoorn, Medemblik

Dienstregeling Regio Hoorn, Medemblik Regio Hoorn, Medemblik Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 11 Hoorn Station - Midwoud - Abbekerk busstation 12 Hoorn Station - Zwaag - Opmeer - Hoogwoud 13 Hoorn Station - Blokker - Kersenboogerd

Nadere informatie

Welkom in de bus van Connexxion!

Welkom in de bus van Connexxion! Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We doen er alles aan om het u en alle andere reizigers naar de zin te maken. Tijdens de busreis, maar ook daarvoor.

Nadere informatie

MEMO van college aan de raad

MEMO van college aan de raad MEMO van college aan de raad datum : 26 juli 2011 aan : Gemeenteraad van : College onderwerp : bezuinigingen openbaar vervoer Portefeuillehouder : Cees Roem Inlichtingen bij : Rienk van der Meer Aanleiding

Nadere informatie

Dienstregeling 2018/2019 Geldig vanaf 22 juli 2018

Dienstregeling 2018/2019 Geldig vanaf 22 juli 2018 Noord-Holland Noord Regio Den Helder en Texel Dienstregeling 018/019 Geldig vanaf juli 018 8 Texel Veerhaven - Den Burg - De Koog 30 Den Helder Station - Station Zuid - Julianadorp 31 Station Zuid - Den

Nadere informatie

Geldig vanaf 6 januari 2013

Geldig vanaf 6 januari 2013 170 Eindhoven Station } Dommelen 171 Eindhoven Station } Valkenswaard } Dommelen 172 Eindhoven Station } Valkenswaard } Luyksgestel 174 Eindhoven Station } Veldhoven } Bergeijk 177 Veldhoven } Valkenswaard

Nadere informatie

Dienstregeling Haarlem - IJmond Amsterdam, Haarlem, Zandvoort. Geldig vanaf 13 december 2015

Dienstregeling Haarlem - IJmond Amsterdam, Haarlem, Zandvoort. Geldig vanaf 13 december 2015 Haarlem - IJmond Amsterdam, Haarlem, Zandvoort Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 8 80 81 84 280 680 Haarlem Station - Hogeschool Inholland Zandvoort - Heemstede Station - Haarlem - Amsterdam

Nadere informatie

Welkom in de bus van Connexxion!

Welkom in de bus van Connexxion! Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We doen er alles aan om het u en alle andere reizigers naar de zin te maken. Tijdens de busreis, maar ook daarvoor.

Nadere informatie

Dienstregeling. Erratablad. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 8 mei 2016

Dienstregeling. Erratablad. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 8 mei 2016 Dienstregeling 206 Geldig Erratablad vanaf 8 mei 206 Lijn 5 Groesbeek - Nijmegen - Beuningen Lijn Nijmegen - Beuningen Op 8 mei is de dienstregeling van lijn 5 Groesbeek - Nijmegen - Beuningen op alle

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen Beek Millingen a/d Rijn / Kleve

Dienstregeling. Nijmegen Beek Millingen a/d Rijn / Kleve Dienstregeling 2014 Geldig Nijmegen Beek Millingen a/d Rijn / Kleve vanaf 15 december 2013 Lijn Bestemmingen 57 Nijmegen Centraal Station - Kranenburg 58 Nijmegen Centraal Station Kleve 76 Millingen Grenskantoor

Nadere informatie

14 december: Nieuwe dienstregeling OV Regio IJsselmond!

14 december: Nieuwe dienstregeling OV Regio IJsselmond! 14 december: Nieuwe dienstregeling OV Regio IJsselmond! Op 14 december wijzigt de dienstregeling van de bussen in de regio IJsselmond. Hiermee proberen wij tegemoet te komen aan uw wensen en suggesties.

Nadere informatie

Dienstregeling Haarlem - IJmond Amsterdam, Haarlem, Zandvoort. Geldig vanaf 11 december 2016

Dienstregeling Haarlem - IJmond Amsterdam, Haarlem, Zandvoort. Geldig vanaf 11 december 2016 Haarlem - IJmond Amsterdam, Haarlem, Zandvoort Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 8 80 81 84 280 680 Haarlem Station - Hogeschool Inholland Zandvoort - Heemstede Station - Haarlem - Amsterdam

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Heiloo, Castricum, Uitgeest en Beemster

Dienstregeling Regio Heiloo, Castricum, Uitgeest en Beemster Regio Heiloo, Castricum, Uitgeest en Beemster Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 123 Alkmaar - De Rijp - Grootschermer 128 Hoorn - Noordbeemster 129 Alkmaar - Noordbeemster - Purmerend 163

Nadere informatie

buurtbus 190 Schouwen

buurtbus 190 Schouwen Vanaf 7 april 2013 Uitbreiding buurtbus 190 Schouwen Flyer Buurtbus Schouwen.indd 1 190313 13:22 Uitbreiding van buurtbus 190 Schouwen Met ingang van maandag 8 april 2013 wijzigt het een en ander voor

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem - Wageningen

Dienstregeling. Arnhem - Wageningen Dienstregeling 2013 Geldig Arnhem - Wageningen vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 1 Velp Arnhem Oosterbeek 51 Arnhem Oosterbeek Heveadorp Doorwerth Heelsum Renkum - Wageningen 52 Arnhem Oosterbeek

Nadere informatie

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel.

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel. Reisinformatie en contact Reisinformatie Voor agen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

Dienstregeling Hoeksche Waard West. Geldig vanaf 13 december 2015

Dienstregeling Hoeksche Waard West. Geldig vanaf 13 december 2015 Hoeksche Waard West Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 160 163 170 171 172 263 662 663 711 712 Goudswaard Oud-Beijerland Rotterdam Oud-Beijerland Rotterdam Kralingse Zoom Goudswaard Oud-Beijerland

Nadere informatie

Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Zuidplein

Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Zuidplein Onze aangepaste reis Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Beperkt metroverkeer bij : houd rekening met drukte, overstappen en extra reistijd. Reis tussen De Akkers

Nadere informatie

Dienstregeling Haarlem - IJmond IJmuiden en omgeving. Geldig vanaf 16 april 2016

Dienstregeling Haarlem - IJmond IJmuiden en omgeving. Geldig vanaf 16 april 2016 Haarlem - IJmond IJmuiden en omgeving Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 16 april 2016 73 Haarlem Schalkwijk Centrum - Haarlem Station - Station Santpoort-Noord 573 Beverwijk Station - Uitgeest Station 74

Nadere informatie

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel 23 26 462 466 468 Boxmeer Milheeze Helmond Station Meijel Deurne Helenaveen Deurne Deurne Asten Someren Heeze Geldrop Boekel Gemert Deurne e Buslijnen 2016 Zuidoost-Brabant

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

We hebben een nieuwe dienstregeling

We hebben een nieuwe dienstregeling Goed om te weten We hebben een nieuwe dienstregeling Vanaf zondag 9 december gaat onze nieuwe dienstregeling van start. Weten wat er voor jou verandert? Plan je reis op www.ret.nl ret.nl/nieuwedienstregeling

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg Dienstregeling 2013 Geldig vanaf 9 december 2012 Arnhem Velp Dieren / Doesburg Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Arnhem Velp 9 Arnhem Schaarsbergen Velp Zuid 26 Arnhem Velp Zuid Lathum Giesbeek Doesburg Dieren

Nadere informatie

8 Geldig vanaf 0 december 2017 t/m 21 juli 2018

8 Geldig vanaf 0 december 2017 t/m 21 juli 2018 8 Geldig vanaf 0 december 2017 t/m 21 juli 2018 150 151 152 155 157 250 Wieringerwerf - Alkmaar 406 't Veld - 411 416 417 617 652 653 658 350 t Alkmaar Station - Leeuwarden via Den Oever 107 / 0-12-2017

Nadere informatie

Dienstregeling 2018/2019 Geldig vanaf 22 juli 2018

Dienstregeling 2018/2019 Geldig vanaf 22 juli 2018 Noord-Holland Noord Regio Hoorn, Medemblik Dienstregeling 2018/2019 Geldig vanaf 22 juli 2018 11 Hoorn Station - Zwaag Risdam 14 Hoorn Station - Kersenboogerd - Hoorn Station 132 Hoorn Station - Wervershoof

Nadere informatie

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger Connexxion wijst de weg Waar u ook heen wilt en wat u ook wilt weten, Connexxion is uw reisgids. Als service voor onze reizigers hebben we in deze folder alle soorten reisinformatie verzameld en toegelicht.

Nadere informatie

Dienstregeling Haarlem - IJmond Beverwijk en omgeving. Geldig vanaf 16 april 2016

Dienstregeling Haarlem - IJmond Beverwijk en omgeving. Geldig vanaf 16 april 2016 Haarlem - IJmond Beverwijk en omgeving Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 16 april 2016 73 Haarlem Schalkwijk Centrum - Haarlem Station - Station Santpoort-Noord 573 Beverwijk Station - Uitgeest Station

Nadere informatie

Reizigershandvest. Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord.

Reizigershandvest. Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord. Reizigershandvest Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord. Onze tien beloften aan de reiziger Welkom bij Connexxion, de vervoerder in Noord-Holland Noord

Nadere informatie

Dienstregeling 2017/2018

Dienstregeling 2017/2018 Haarlem - IJmond Beverwijk en omgeving [MasterPageLef Dienstregeling 207/208 Geldig vanaf 3 september 207 7 Beverwijk Station- Heemskerk - Uitgeest Station 72 73 74 76 78 79 Beverwijk Station - Broekpolder

Nadere informatie

Eeuwsels } Helmond Station Brouwhuis } Rijpelberg } Helmond Station } Brandevoort Straakven } Helmond Station Brouwhuis } Helmond Station } Straakven

Eeuwsels } Helmond Station Brouwhuis } Rijpelberg } Helmond Station } Brandevoort Straakven } Helmond Station Brouwhuis } Helmond Station } Straakven 51 52 53 54 Eeuwsels } Helmond Station Brouwhuis } Rijpelberg } Helmond Station } Brandevoort Straakven } Helmond Station Brouwhuis } Helmond Station } Straakven 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Welkom

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen Wijchen / Grave - Uden

Dienstregeling. Nijmegen Wijchen / Grave - Uden Dienstregeling 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Nijmegen Wijchen / Grave - Uden Lijn Bestemmingen 7 Nijmegen Centraal Station Bijsterhuizen Wijchen 9 Nijmegen Centraal Station Grave 13 Oosterhout Wijchen

Nadere informatie

VERSCHILLENSTAAT HWGO 2016

VERSCHILLENSTAAT HWGO 2016 VERSCHILLENSTAAT HWGO 2016 Dienstregeling Arriva versus Connexxion Auteur: René Smaal Datum: 17-9-2015 Versie: 3.0 VERSCHILLENSTAAT HUIDIGE DIENSTREGELING ARRIVA VERSUS CONNEXXION In deze verschillenstaat

Nadere informatie

Dienstregeling Haarlem, Heemstede, Velserbroek en omgeving. 2 Spaarnwoude Station - 3 Haarlem Schalkwijk Centrum -

Dienstregeling Haarlem, Heemstede, Velserbroek en omgeving. 2 Spaarnwoude Station - 3 Haarlem Schalkwijk Centrum - Haarlem, Heemstede, Velserbroek en omgeving Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 2 Spaarnwoude Station - Delftplein Kennemer Gasthuis (via Haarlem Station) 3 Haarlem Schalkwijk Centrum - IJmuiden

Nadere informatie

Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne

Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne 23 26 462 466 468 Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Welkom

Nadere informatie

20% TITELS. media. tel: mail: oplage: exemplaren website:

20% TITELS. media. tel: mail: oplage: exemplaren website: oplage: 59.810 exemplaren website: www.haarlemsweekblad.nl mm-tarief 0,71 Spread 3.399,66 1/1 pagina 1.570,80 3/4 pagina 1.178,10 1/2 pagina 785,40 3/8 pagina 589,05 1/3 pagina 524,54 1/4 pagina 392,70

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Vanaf 11 december gaat onder de naam Limburgnet de nieuwe dienstregeling voor het openbaar vervoer in Limburg van start. In deze brief informeren

Nadere informatie

De Overstapper. Wat is de Overstapper?

De Overstapper. Wat is de Overstapper? De Overstapper Wat is de Overstapper? De Overstapper is een initiatief van de Provincie Noord-Holland. De Overstapper is een kleine bus, te herkennen aan het Overstapper-logo. Met de Overstapper kunnen

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen Beuningen - Druten

Dienstregeling. Nijmegen Beuningen - Druten Dienstregeling 204 Geldig vanaf 5 december 203 Nijmegen Beuningen - Druten Lijn Bestemmingen 5 Groesbeek Nijmegen Centraal Station Beuningen Nijmegen Centraal Station Beuningen 2 Nijmegen Centraal Station

Nadere informatie

Dienstregeling Gooi en Vechtstreek. Geldig vanaf 11 december 2016

Dienstregeling Gooi en Vechtstreek. Geldig vanaf 11 december 2016 Gooi en Vechtstreek Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 105 106 107 108 109 110 202 Hilversum - 's Graveland - Hilversumse Meent - Bussum Nederhorst den Berg - Weesp Hilversum - Mediapark

Nadere informatie

Dienstregeling Zeeland Tholen. Geldig vanaf 24 februari 2019

Dienstregeling Zeeland Tholen. Geldig vanaf 24 februari 2019 Zeeland Tholen Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 24 februari 2019 Kernnet 102 Bergen op Zoom - Tholen - Oude-Tonge / Bergen op Zoom - St. Maartensdijk Buurtbus 214/614 Anna Jacobapolder - Steenbergen Spitsnet

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie

Dienstregeling 2018/2019

Dienstregeling 2018/2019 Noord-Holland Noord Regio Alkmaar Heerhugowaard e.o. Dienstregeling 2018/2019 Geldig vanaf 22 juli 2018 1 Alkmaar Station - De Hoef 2 Daalmeer - Alkmaar Station - Overdie 3 Alkmaar Station - De Mare -

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL Check jouw aansluiting als je reist met een van de buslijnen in en naar Roosendaal en overstapt op de trein Vanaf 15 december 2013 rijden de

Nadere informatie

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V.

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V. Streekdienst Brabant-West LIJN 400 h van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. LIJN 401 h van BREDA naar UTRECHT V.V. Ingangsdatum 13 februari 2005 BR05-W07 Busdiensten tijdens vakantieperiodes Een aantal ritten

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012 Dienstregeling 2013 Geldig Arnhem Stad vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Velp 2 Arnhem Centraal Station Arnhem Hoogkamp 3 Arnhem Het Duifje Arnhem Burgers Zoo 4 Arnhem Centraal Station

Nadere informatie

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 9 december 2018

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 9 december 2018 Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 9 december 2018 105 Hilversum - 's Graveland - Hilversumse Meent - Bussum 106 Hilversum - Nederhorst den Berg - Weesp 107 Hilversum - Mediapark - Bussum - Blaricum Zkh

Nadere informatie

Vervoerplan RET 2016 Rotterdam, 10 maart 2015

Vervoerplan RET 2016   Rotterdam, 10 maart 2015 Vervoerplan RET 2016 Rotterdam, 10 maart 2015 ALGEMEEN Hieronder worden de wijzigingen in lijnvoering, route en frequentie beschreven die RET voorstelt voor de dienstregeling 2016. Niet alle wijzigingen

Nadere informatie

8 0 december 17 t/m 21 juli 2018

8 0 december 17 t/m 21 juli 2018 8 0 december 17 t/m 21 juli 2018 an 0 12 7 Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We doen er alles aan om het u en alle andere reizigers naar de zin te

Nadere informatie

Breng direct RijnWaalsprinter

Breng direct RijnWaalsprinter Nieuw vanaf 29 augustus: Breng direct RijnWaalsprinter Arnhem Huissen Bemmel Nijmegen Gratis 5x retour Breng me direct langs de file Kijk voor meer info op breng.nl Nieuw: Breng direct RijnWaalsprinter

Nadere informatie