Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft."

Transcriptie

1 Porsche Classic Producthighlights

2 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic - originele onderdelen. Het doel van Porsche Classic is het behoud en onderhoud van historische Porsche voertuigen, die minstens 10 jaar niet meer in serie geproduceerd zijn. Daaronder bevinden zich legendarische sportwagens zoals 356, 914, 959 en 911 (incl. 964 en 993) en alle vier- en achtcilinders zoals 924, 928, 944 en 968. Nieuw in het servicepakket van Porsche Classic: de Porsche Boxster, type 986, evenals de Porsche 911, type 996. De productie en beschikbaarstelling van Porsche Classic originele onderdelen levert een noodzakelijke bijdrage voor hun behoud. In ons moderne magazijn hebben we ongeveer reserveonderdelen klaarliggen om te leveren. We verzenden deze via het wereldwijde Porsche distributienetwerk direct aan uw Porsche partner. De originele onderdelen krijgen we van voormalige standaardleveranciers of we zoeken naar nieuwe leveringsbronnen. Basisvereisten zijn originele tekeningen, gedetailleerde beschrijvingen, een omvangrijk modelonderdelenmagazijn en de competentie van onze medewerkers.

3 De Porsche-normen met betrekking tot techniek, veiligheid en kwaliteit worden vanzelfsprekend allemaal gehaald ook bij de heruitgave van onderdelen. Door het onderdelenbestand steeds te controleren, te actualiseren en uit te breiden, vullen we ons reserveonderdelenprogramma steeds aan. Op de volgende pagina s stellen we u een selectie voor uit het Porsche Classic assortiment: Producthighlights en nieuwigheden uit het reserveonderdelen- en toebehorenprogramma. Bij enkele producten vertellen we u de spannende geschiedenis, die zich achter de productie en de testprocedure ervan verbergt. Want elk origineel onderdeel kan zijn eigen geschiedenis vertellen. Met een happy end. Antwoorden op uw vragen over Porsche Classic originele onderdelen en reparaties krijgt u bij uw Porsche dealer.

4

5 Het is goed om weten dat er voor iets onvervangbaars originele onderdelen zijn. Plaat dashboard zwart Origineel en Made : Het dashboard voor Porsche 911 uit de bouwjaren 1969 tot Zij is uitgerust met een luidsprekerrooster en zonder middenrooster. Een kostbaar productieproces met aanspraak op Made en intensieve tests zorgen voor de hoogste kwaliteit bij deze originele reserveonderdelen, dat elke toeschouwer onmiddellijk in het oog springt. Meer informatie over deze nieuwe productie vindt u op de pagina s met de hoogtepunten LL ( )* Made Gevarendriehoek Porsche Classic Nieuw in productie gebracht en exclusief verkrijgbaar bij Porsche Classic: De inklapbare gevarendriehoek van Porsche Classic, kan worden gebruikt voor alle Porsche modellen. De zwarte verpakking is voorzien van van het Porsche logo. Het komt overeen met de voorschriften in de EU. PCG Alle* Uitlaatdemper Klassieke Porsche Sound: De nieuw in productie gebrachte uitlaatdemper voor de Porsche 911, bouwjaar 1965 t/m 1973 trekt de aandacht dankzij de onmiskenbare, typische 911 geluid van de jaren 70. Verkrijgbaar in de originele vormgeving: Kenmerkend doffe grijstint met hittebestendige coating. Al decennia lang bewaard leveranciers geproduceerd, heeft de uitlaatdemper natuurlijk ook het Porsche handelsmerk ( )* Remschijf Het enige originele onderdeel dat bij Porsche voor stilstand zorgt: De remschijf voor de achterwielen. Ze kan worden gebruikt voor voor de Porsche 928, bouwjaar 1983 t/m 1995 en de Porsche 944 van de bouwjaren 1985 t/m ( ) 944 Turbo ( )* * Informatie over de beschikbaarheid en montagemogelijkheden in de verschillende landen kunt u opvragen bij uw Porsche dealer.

6 Deurblokkering met bevestigingsset Voorkomt het ongecontroleerd openen van de deuren: De deurblokkering met bevestigingsset voor de Porsche 911 van het bouwjaar 1978 t/m Het voorkomt beschadigingen van de eigen deuren of een daarnaast geparkeerd voertuig ( )* Ventilator Voor de beveiliging van optimale rendement van de gehele Airconditioning: De ventilator voor de aircocondensator kan worden gebruikt voor de Porsche 911, bouwjaar 1989 t/m ( )* Dwarsdraagarm rechtsboven Voor het perfecte rijgedrag van uw klassieker: De nieuw in productie gebrachte een zeer stevige dwarsdraagarm rechtsboven voor de vooras van uw klassieker. Hij kan worden gebruikt voor de Porsche 928 van de bouwjaren 1986 t/m ( )*

7 Het is goed om weten dat er voor iets onvervangbaars originele onderdelen zijn. Mistlamp links/rechts / ( )* Lichtschakelaar F 924 ( )* 924 S ( )* 944 ( )* Schakelaar satijnzwart voor deurruitmechanisme C 911 ( )* trekkabel keuzehendel Tiptronic ( )* Steunrubber vooras PCG ( )* Logo turbo Turbo ( )* Made Elektromotor airconditioning ( )* Afdichting ronding gasklepsteun ( )* * Informatie over de beschikbaarheid en montagemogelijkheden in de verschillende landen kunt u opvragen bij uw Porsche dealer.

8 Productaanduiding Onderdeelnummer Geschikt voor* Motor Afdichting N ( ) Brandstoffilter ( ); 924 ( ) Slang Turbo/GT2 ( ) Sluitkap ( ) Made Verdelerrotor Waterpomp Tandriem Bougie Turbo ( ); 924 GT ( ) 911 Turbo/GT2 ( ); 911 GT3 ( ) 944 ( ); 968 ( ) 924 Turbo ( ); 924 GT ( ) Made Cilinderpen ( ) Brandstof-/uitlaatsysteem Brandstofpomp GT3 ( ) Versnellingsbak Afstandsbus Vooras/stuurinrichting 924S ( ), Automatisch; 944 ( ), Automatisch; 968 ( ) Tiptronic Contramoer wiellager rechts ( ) Made Steunrubber ( ) Zekeringplaat ( ) Achteras borgschroef ( ) Made Ruit N Wielen/remmen 911 ( ); 914 ( ) Made Drukveer ( ) Inbusschroef M 10 x ( ) Inbusschroef M 10 x ( ) Hand- en voethefboom geleidingsbus/tandsegment ( )

9 Het is goed om weten dat er voor iets onvervangbaars originele onderdelen zijn. Productaanduiding Onderdeelnummer Geschikt voor* Carrosserie Aanzuigsteun luchtfilter Afstandsschijf Turbo ( ); 911 GT2 ( ) 356 ( ); 911 ( ) Fixatiebeugel ( ) Kabelhouder ( ) Bolverzonkenschroef Elektrische uitrusting 356 ( ); 911 ( ); 914 ( ) Huls A 924 ( ) Bougie ( ) * Informatie over de beschikbaarheid en montagemogelijkheden in de verschillende landen kunt u opvragen bij uw Porsche dealer.

10 Origineel 911-dashboard ongevoelig voor klimaatinvloeden. Het interieur blinkt nog steeds met de gebruikelijke glans: Porsche Classic is het gelukt, het dashboard voor de Porsche 911 van de bouwjaren 1969 t/m 1975 opnieuw in productie te brengen. De tand des tijds tast het dashboard onvermijdelijk aan. Direct zonlicht, hevige koude en sterk wisselende luchtvochtigheid tasten het oppervlak en materiaal aan. daarom kunnen dashboards in de loop van de jaren vooral op kritieke plaatsen scheuren. Ze verbleken ook en worden broos. Dit is al te zien is het niet. Om zulke onprettige neveneffecten van een buitengewoon lang autoleven voor te blijven, heeft Porsche Classic voortijdig passende maatregelen getroffen. Het gaat erom dat we met intensief testen in het productieproces de levensduur samen met optische originele onderdelen, de best mogelijke resultaten te behalen. Intensieve testen voor optische originele onderdelen en levensduur. Dashboard met 111 meetpunten. Fotografische meting en beoordeling van de 111 meetpunten. Intensief testen begeleid de ontwikkeling en maken het dashboard al voor de productiestart geschikt voor dagelijks gebruik. Bij de eerste stap is het onderdeel met behulp van gedefinieerde punten fotografisch gemeten. In de klimaatruimte is het dashboard vervolgens gedurende meerdere dagen aan steeds wisselende extreme klimatalogische omstandigheden blootgesteld. Bij de aansluitende tweede meting kunnen mogelijke veranderingen in het meetpunt vastgesteld worden. Hieruit kunnen conclusies worden getrokken over de mogelijke tordering van het dashboard en vorming van bellen en scheuren gedurende de jaren. Aan de hand van de resultaten is het onderdeel in de productie geoptimaliseerd om vervorming en ook vorming van bellen en scheuren tegen te gaan.

11 Dit dashboard heeft 111 meetpunten. Dit geeft 111 goede redenen op Porsche originele onderdelen te vertrouwen. Het dashboard overtuigt met optimale eigenschappen en een bijzonder productieproces. Dit dashboard is niet alleen de beste in zijn klasse qua klimaatbestendigheid. Met behulp van originele tekeningen zijn de experts van Porsche Classic erin geslaagd om een onderdeel nieuw te produceren dat qua afmeting, oppervlaktestructuur, ribbels, glans en zwartheid én gevoel identiek is aan het origineel. Voor een kwalitatief hoogwaardige productie wordt gezorgd door middel van een bijzonder productieproces dat de titel Made mag dragen. In dit proces worden de verschillende materialen perfect met elkaar verbonden. Zo worden in één enkele productiestap de losse componenten, folie en hardschuim, met elkaar verbonden, waardoor ze de best mogelijke hechting hebben. Afhankelijk van de 911-variant hoort bij levering natuurlijk ook het luidsprekerpaneel ( ), dat op dezelfde wijze wordt vervaardigd en ook afzonderlijk verkrijgbaar is. Plaat dashboard zwart Origineel en Made : Het dashboard voor Porsche 911 uit de bouwjaren 1969 tot Zij is uitgerust met een luidsprekerrooster en zonder middenrooster. Een kostbaar productieproces met aanspraak op Made en intensieve tests zorgen voor de hoogste kwaliteit bij deze originele reserveonderdelen, dat elke toeschouwer onmiddellijk in het oog springt LL ( )* Made De investering in kwaliteit en een origineel onderdeel ziet er niet alleen beter uit, maar betaalt zich ook terug. Met name de aandacht voor robuustheid, kenmerkende Porsche kwaliteit en originele onderdelen zorgt ervoor schoonheidsfoutjes te voorkomen en de levensduur van deze onderdelen te waarborgen. Voor klant loont dit de moeite, want de echte kwaliteit van deze onderdelen is niet onmiddellijk zichtbaar maar pas, na de montage, als het te laat is. En die is erg omvangrijk. Want om het dashboard optimaal in een Porsche te monteren en aan te passen moet de voorruit worden weggenomen worden. Werk voor experts die over know-how beschikken en tijd kost. * Informatie over de beschikbaarheid en montagemogelijkheden in de verschillende landen kunt u opvragen bij uw Porsche dealer.

12 Porsche, the Porsche crest, 911 and other marks are registered trademarks of Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG. Errors and omissions excepted. Subject to change without notice. Porsche recommends seat belt usage and observance of traffic laws at all times. Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG Porscheplatz Stuttgart Germany Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, 2014 Edition: 10/14 Printed

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic Producthighlights 01 2014 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic

Nadere informatie

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic Producthighlights 05 2014 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic

Nadere informatie

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic Producthighlights 03 2014 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic

Nadere informatie

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic Producthighlights 03 2013 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic

Nadere informatie

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic Producthighlights 02 2014 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic

Nadere informatie

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten.

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Achtergrond Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Hoe ouder een voertuig, hoe meer slijtage en dus hoe hoger de reparatiekosten. Speciaal voor prijsgevoelige klanten met oudere voertuigen vormen

Nadere informatie

Origineel vervangende onderdelen

Origineel vervangende onderdelen Voordelige alternatieven voor de meest uiteenlopende automerken! Bijzonder interessant en toepasbaar op de meest voorkomende voertuigen binnen het reguliere wagenpark. WAECO is een van de leidende leveranciers

Nadere informatie

DAF Trucks N.V. - DAF Nederland Hugo van der Goeslaan 1 Postbus PV Eindhoven Telefoon: +31 (0) Fax: +31 (0)

DAF Trucks N.V. - DAF Nederland Hugo van der Goeslaan 1 Postbus PV Eindhoven Telefoon: +31 (0) Fax: +31 (0) Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. DAF Trucks N.V. behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen in de productspecificaties aan te brengen. De producten

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

Exclusive Cayenne. Nog meer individualiteit

Exclusive Cayenne. Nog meer individualiteit Exclusive Cayenne Nog meer individualiteit Inhoud Porsche Exclusive 4 Interieurpakket afwijkende lederkleur Armsteunen 6 Middenbaan stoelen 6 Interieurpakket sierstiksels in afwijkende kleur Basis 8 Stoelen

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Selle Royal product! Lees aandachtig de onderstaande instructies met informatie over het product door en volg de

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Selle Royal product! Lees aandachtig de onderstaande instructies met informatie over het product door en volg de 1. manual user Gefeliciteerd met de aankoop van uw Selle Royal product! Lees aandachtig de onderstaande instructies met informatie over het product door en volg de aanwijzingen voor een juiste montage

Nadere informatie

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit Elring-Service Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit ELRING KWALITEIT IS WERELDWIJD TOONAANGEVEND Onderdelen van Elring worden geleverd door ElringKlinger AG, ontwikkelingspartner

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Octavia Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw

Nadere informatie

GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE. Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing. Allconnect Pressure 2.0

GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE. Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing. Allconnect Pressure 2.0 GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing Allconnect Pressure 2.0 2 Grundfos full-line supplier ÓÓk voor Warmte Koude Opslag Als pompfabrikant is Grundfos

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

MITSUBISHI AIRCO SERVICE

MITSUBISHI AIRCO SERVICE MITSUBISHI AIRCO SERVICE DE VOORDELEN VAN MITSUBISHI AIRCOSERVICE Altijd frisse lucht en een optimaal interieurklimaat. Reiniging van ventilatiekanalen en filters. Altijd een optimale werking van uw airco.

Nadere informatie

De kwaliteit van onze LED-techniek

De kwaliteit van onze LED-techniek LED-informatie Als vooruitziende fabrikant met een groot verantwoordelijkheidsbesef hebben wij al vele tientallen jaren oog voor elke nieuwe lichttechnische ontwikkeling. Telkens zorgvuldig afwegen of

Nadere informatie

Milieu- en prijsvriendelijke tonercartridges voor uw printer

Milieu- en prijsvriendelijke tonercartridges voor uw printer Milieu- en prijsvriendelijke tonercartridges voor uw printer - Informatiemap De onderneming Van Klaveren hc Van Klaveren hc is leverancier van tonercartridges voor vele soorten printers. Onze missie is

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

VEERPOOTLAGER EN SET Aanbevelingen

VEERPOOTLAGER EN SET Aanbevelingen KB-M/NL/02-12/2015 VEERPOOTLAGER EN SET Aanbevelingen Het veerpootlager en de veerschotel moeten samen met de schokdempers worden vervangen. Vervang de veerpootlagers en veerschotels altijd paarsgewijs.

Nadere informatie

Componenten van de aandrijfketting

Componenten van de aandrijfketting Componenten van de aandrijfketting Perfect vertand voor uw succes. De inhoud van deze brochure is wettelijk niet bindend en is uitsluitend bedoeld ter informatie. In zoverre wettelijk geoorloofd is de

Nadere informatie

25 jaar garantie op nominale capaciteit: Alleen postieve toleranties:

25 jaar garantie op nominale capaciteit: Alleen postieve toleranties: Zonnepanelen van Kwaliteit. Het is waar - op het eerste gezicht kunt u van buitenaf nauwelijks het verschil zien tussen de moderne zonnepanelen. Dat is de reden waarom de "innerlijke waarden" - dat wil

Nadere informatie

Dräger X-pect 8200 / 8300 Veiligheidsbril Oogbescherming

Dräger X-pect 8200 / 8300 Veiligheidsbril Oogbescherming Dräger X-pect 8200 / 8300 Veiligheidsbril Oogbescherming De Dräger X-pect 8200 en 8300 veiligheidsbrillen zijn ontworpen voor een optimale pasvorm en een hoog comfort. Zij gaan lang mee dankzij het gebruik

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-BB 2004

Examenopgaven VMBO-BB 2004 Examenopgaven VMBO-BB 2004 tijdvak 1 maandag 24 mei 13:30-15:00 uur VOERTUIGENTECHNIEK CSE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Beantwoord alle vragen in dit opgavenboekje. Het gebruik van een symbolenboekje

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

Beste klant, D&C cars dankt u voor uw vertrouwen en wenst u een reis zonder zorgen toe. D&C cars

Beste klant, D&C cars dankt u voor uw vertrouwen en wenst u een reis zonder zorgen toe. D&C cars Beste klant, De aankoop van een wagen is waarschijnlijk één van de grotere investeringen die u heeft gedaan. Daarom is het regelmatig onderhoud van uw wagen het beste middel om zijn waarde te behouden

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst AE1500. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst AE1500. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips AE1500 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 2 Gehoorbescherming

Nadere informatie

U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant!

U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant! U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant! DATEX beschermhoezen meer dan alleen een perfecte bescherming!

Nadere informatie

U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant!

U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant! U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant! DATEX beschermhoezen meer dan alleen een perfecte bescherming!

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO TOLEDO TOLEDO 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO TOLEDO TOLEDO 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO 1998-2004 TOLEDO 2004-2013 TOLEDO 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak Lindab I Snel en eenvoudig bouwen Lindab Felsdak Een elegant en tijdloos dak 1525.01 Snel en eenvoudig een elegant en modern dak Wanneer u kiest voor een Lindab Felsdak kiest u voor een tijdloos en elegant

Nadere informatie

Een verhaal van alle tijden

Een verhaal van alle tijden Een verhaal van alle tijden ROCKPANEL BRE Global A+ / A gecertificeerd ROCKPANEL products BRE Certified ROCKPANEL: duurzaamheid in de genen ROCKPANEL is onderdeel van de ROCKWOOL Groep. Een onderneming

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA SUPERB

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA SUPERB ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA SUPERB EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt nare luchtjes

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2017 ŠKODA FABIA EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt nare luchtjes

Nadere informatie

A3 Audi A3 / A3 Sportback

A3 Audi A3 / A3 Sportback Printed in Germany 033/1130.32.33 De in deze brochure afgebeelde en beschreven modellen zijn voor een deel uitgerust met tegen meerprijs leverbare meeruitvoeringen. De gegevens over leveringsprogramma,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SPA20. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SPA20. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome Vragen? Vraag het Philips SPA20 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 3 2 Kennisgeving 4 3

Nadere informatie

Mercedes-Benz personenwagens

Mercedes-Benz personenwagens onderhoudsysteem voor type 123 servicebeurt na elke 7.500*/10.000 km of ieder jaar onderhoudsbeurt na elke 15.000*/20.000 km of iedere twee jaar extra werkzaamheden na elke 45.000*/60.000 km of iedere

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Fabia Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

KENMERKEN. Dankzij de subtiele spoiler geen Standaard voorzien op elk imperiaal.

KENMERKEN. Dankzij de subtiele spoiler geen Standaard voorzien op elk imperiaal. www.mobietec.com IMPERIAAL Wat u ook vervoert, een mobietec imperiaal voldoet aan al uw eisen. Het product kan bij u geleverd worden vergezeld van een handige montagehandleiding. Zelfs maatwerk kan op

Nadere informatie

www.pascopromotions.eu

www.pascopromotions.eu www.pascopromotions.eu Pasco Promotions: Uw leverancier van gepersonaliseerde relatiegeschenken Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks en sleutelhangers.

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

Een Porsche rijd je onder ideale omstandigheden. Eigenlijk het hele jaar dus.

Een Porsche rijd je onder ideale omstandigheden. Eigenlijk het hele jaar dus. Tequipment Accessoires winter 2012/2013 Een Porsche rijd je onder ideale omstandigheden. Eigenlijk het hele jaar dus. Uw Porsche biedt een hoge mate van gebruiksgemak, onder alle omstandigheden. Ook in

Nadere informatie

Gondula & Gondula Deluxe

Gondula & Gondula Deluxe Gondula & Gondula Deluxe Dit is niet zomaar een product. Wij streven naar het beste product, speciaal voor u. Hoe wij perfectie nastreven leest u op de Deluxe volgende pagina s. Met eigen ogen zien? U

Nadere informatie

E-lectric! Jaguar Classic neemt elektrische E- type in productie

E-lectric! Jaguar Classic neemt elektrische E- type in productie E-lectric! Jaguar Classic neemt elektrische E- type in productie De overweldigende reacties op het concept van de mooiste elektrisch aangedreven auto ter wereld gaven de doorslag: Jaguar Classic heeft

Nadere informatie

U heeft een idee en wij maken het tastbaar!

U heeft een idee en wij maken het tastbaar! Dunia Coatings ontwikkelt en produceert high performance industriële coatings, markeerinkten en hoogwaardige gebruiksklare verf. Door onze jarenlange laboratorium ervaring staat innovatie en flexibiliteit

Nadere informatie

- Over bevloeiingsmatten pag BWM bevloeiingsmatten pag Klavermat bevloeiingsmatten pag Klavermat HC bevloeiingsmatten pag.

- Over bevloeiingsmatten pag BWM bevloeiingsmatten pag Klavermat bevloeiingsmatten pag Klavermat HC bevloeiingsmatten pag. & benodigdheden Over bevloeiingsmatten pag. 23 BWM bevloeiingsmatten pag. 4 Klavermat bevloeiingsmatten pag. 5 Klavermat HC bevloeiingsmatten pag. 6 Extra opties pag. 7 T 0228 56 31 35 082016 & benodigdheden

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer!

De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! Inhoud Op weg naar de klant PAG 3 Auto-Multitransporter GP PAG 4 PACM PAG 5

Nadere informatie

Technisch systeemhandboek Aluminium kasten GA

Technisch systeemhandboek Aluminium kasten GA Technisch systeemhandboek Aluminium kasten GA Aluminium kasten GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Keiharde weerstand Het gebruiksspectrum van de zeer robuuste aluminium kasten kent geen grenzen. Elektrische, elektronische

Nadere informatie

y Verwarming op brandstof 87

y Verwarming op brandstof 87 Klimat 5 1 y Verwarming op brandstof 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Benzine 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 excl. automaat Benzine 30618 095-1 Er is een nieuwe generatie verwarming geïntroduceerd

Nadere informatie

www.datex.com DATEX - Beschermhoezen voor ŠKODA veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen

www.datex.com DATEX - Beschermhoezen voor ŠKODA veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen www.datex.com DATEX - Beschermhoezen voor ŠKODA veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen Modellijst - ŠKODA Actualisering: November 2015 actuele modellen spatbordbeschermer frontafdekking beschermer

Nadere informatie

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst!

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst! 43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) Brandwerendheid en kunststof kozijnen gaan niet samen. Dit is met K-vision verleden tijd. De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!).

Nadere informatie

MINIMALISTISCH DESIGN

MINIMALISTISCH DESIGN Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een MINIMALISTISCH DESIGN Zehnder Zmart: de design radiator die zich onopvallend

Nadere informatie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 1 2 Stevige bescherming, praktisch onzichtbaar Brandbeveiliging is van essentieel belang heden ten dage. Hotels, openbare gebouwen en particuliere

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens.

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. C C C C C C C Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. Normen naleven, kwaliteit verhogen en kosten verlagen met de digitale complete oplossing testo Saveris Restaurant. Digitale

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

De kwaliteit van onze LED-techniek

De kwaliteit van onze LED-techniek LED-Information NL De kwaliteit van onze LED-techniek Na onze decennialange ervaring kennen wij zeer hoge kwaliteitseisen toe aan onze armaturen. Deze kennis leidt tot een voortdurende verbetering van

Nadere informatie

CAR HIFI TUNING OFFROAD BOTEN

CAR HIFI TUNING OFFROAD BOTEN CAR HIFI TUNING OFFROAD BOTEN OPTIMA YELLOWTOP DE BATTERIJ VOOR EXTREME EISEN Hogere geluidskwaliteit door lage inwendige weerstand Geen gasvorming, geen onaangename geuren, 100 % lekvrij OPTIMA YellowTop

Nadere informatie

Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar. SPA2100. Gebruiksaanwijzing

Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar.   SPA2100. Gebruiksaanwijzing Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome SPA2100 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Veiligheid 2 Belangrijke veiligheidsinstructies 2 2 Kennisgeving

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

De nieuwe dimensie. in waterfiltratie. voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens

De nieuwe dimensie. in waterfiltratie. voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens De nieuwe dimensie in waterfiltratie voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens Ervaar een nieuwe dimensie in waterkwaliteit definieert waterkwaliteit opnieuw: het innovatieve waterfiltersysteem,

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Veilige en zekere. online backup met door NetApp gecertificeerde kwaliteit

Veilige en zekere. online backup met door NetApp gecertificeerde kwaliteit Veilige en zekere online backup met door NetApp gecertificeerde kwaliteit Backup zoals u nog nooit bent tegengekomen Ervaar de nieuwe dimensie van enterprisebackup: een online, centrale oplossing. Volledig

Nadere informatie

Wettelijke vereisten. Meer informatie over wetten en regelgevingen vindt u in de volgende documenten:

Wettelijke vereisten. Meer informatie over wetten en regelgevingen vindt u in de volgende documenten: Algemene informatie over wetten en regelgevingen De richtlijnen en regelgevingen voor zware voertuigen worden gecoördineerd binnen de EU. Deze worden als wettelijke vereisten toegepast in de EU-lidstaten.

Nadere informatie

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE SINGLE: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Superb Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw

Nadere informatie

voertuigentechniek CSPE BB

voertuigentechniek CSPE BB Examen VMBO-BB 2012 gedurende 380 minuten voertuigentechniek CSPE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Dit examen bestaat uit 45 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA ALHAMBRA 2011 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA ALHAMBRA 2011 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA 1996-2010 ALHAMBRA 2011 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud.

Nadere informatie

SEAT ibiza accessoires 2009/2010

SEAT ibiza accessoires 2009/2010 SEAT ibiza accessoires 2009/2010 E x t e r i e u r Spiegelkappen Maak je SEAT nog fraaier met deze spiegelkappen. 6J0072500A alu-look 144,00 6V0072500 chroom-look 136,00 Niet afgebeeld: Dorpellijsten buiten

Nadere informatie

FOTO S: Mark Seelen en Studio Ulli Würth

FOTO S: Mark Seelen en Studio Ulli Würth Berker TS Sensor berker TS Sensor FOTO S: Mark Seelen en Studio Ulli Würth EENVOUDIG BEDIENEN Met Berker TS Sensor beleeft u het schakelen opnieuw. Een lichte vingerdruk op het glasoppervlak, volstaat

Nadere informatie

Toetstermen Carrosserietechnicus niveau 3 Praktijk (CREBO-nummer 56051) (versie 05, augustus 2006)

Toetstermen Carrosserietechnicus niveau 3 Praktijk (CREBO-nummer 56051) (versie 05, augustus 2006) Bij het uitoefenen van alle hieronder vermelde vaardigheden dienen de daarbij noodzakelijke technieken en gereedschappen worden toegepast en dient rekening te worden gehouden met eigenschappen van materialen,

Nadere informatie

Service. Onderhoudsbeurten.

Service. Onderhoudsbeurten. Onderhouds- & reparatietarieven 2019. Volkswagen Bedrijfswagens. Maart 2019 Onderhoudsbeurten. Vrijwel alle Volkswagen Bedrijfswagens kennen een variabele onderhoudsinterval. De boordcomputer herinnert

Nadere informatie

Universele handleiding elektrisch rijdend speelgoed

Universele handleiding elektrisch rijdend speelgoed Universele handleiding elektrisch rijdend speelgoed (versie 3 februari 2017) Montage: 1. Controleer voordat u aan de slag gaat met de montage van uw kinderauto, quad of kindermotor of alle onderdelen volledig

Nadere informatie

ERHARDT C ERHARDT C ALTIJD EEN ELEGANTE OPLOSSING

ERHARDT C ERHARDT C ALTIJD EEN ELEGANTE OPLOSSING ALTIJD EEN ELEGANTE OPLOSSING EEN ELEGANTE EN FLEXIBELE OPLOSSING Met de kunt u heerlijk genieten van het buitenseizoen op uw terras of balkon. Bij het elegante cassettescherm worden het doek en de techniek

Nadere informatie

Wij maken glas beweeglijk!

Wij maken glas beweeglijk! Geluidsisolatie met visie TEUFELBESCHLAG Wij maken glas beweeglijk! PrivaSEE STC 36 geluidsisolatie-waarde Frameloos volglas schuifsysteem PrivaSEE Geluidsisolatie met visie STC 36 geluidsisolatie-waarde

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 123 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) zuiger Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter

De Auto-Multitransporter GP VOOR ELK RANSPOR VAN IEDER VERVOER! De Auto-Multitransporter PAK Inhoud Auto-Multitransporter GP PAG PA / PAK lengte PAG 4 PA / PAK lengte 09 PAG Een gestrande auto ophalen. Of een opknapper. Met uw

Nadere informatie

DAKVENTILATOREN TH-MIXVENT

DAKVENTILATOREN TH-MIXVENT Serie mixflow dakventilatoren die standaard voor afzuigingsdoeleinden geleverd worden. De modellen en 8 zijn vervaardigd uit extra sterk spuitgegoten kunststof, en de modellen 13 en 2 zijn van hoogwaardig

Nadere informatie

INFRAROOD FOTOCEL VOOR AUTOMATISCHE POORTEN EN HEKKENS F100 E

INFRAROOD FOTOCEL VOOR AUTOMATISCHE POORTEN EN HEKKENS F100 E INFRAROOD FOTOCEL VOOR AUTOMATISCHE POORTEN EN HEKKENS F100 E F100E - 8/1995 2. ALGEMENE EIGENSCHAPPEN De F 100 E is ontwikkeld om te voldoen aan minimum afmetingen (breedte 25 mm.) en eenvoud van installatie

Nadere informatie

TECHNISCHE HANDLEIDING

TECHNISCHE HANDLEIDING Pagina 1 van 6 Pagina 2 van 6 INHOUDSOPGAVE 1. OMSCHRIJVING... 3 2. ALGEMENE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 3 3. TECHNISCHE GEGEVENS... 3 4. INSTALLATIE EN BEDIENING... 3 5. ONDERHOUD... 5 6. ALGEMENE VOORWAARDEN...

Nadere informatie

Schroefcompressoren: - SX 6 8 bar 0,6 m³/min 4 kw p 2 - Aircenter 8 15 bar 0,53 m³/min 5,5 kw p 3

Schroefcompressoren: - SX 6 8 bar 0,6 m³/min 4 kw p 2 - Aircenter 8 15 bar 0,53 m³/min 5,5 kw p 3 1 Overzicht: Schroefcompressoren: - SX 6 8 bar 0,6 m³/min 4 kw p 2 - Aircenter 8 15 bar 0,53 m³/min 5,5 kw p 3 Zuigercompressor: - Classic 270/25W 10 bar 136 l/min 1,5 kw p 4 - Classic 320/25W 10 bar 167

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

BNL Karting Series. Technisch. reglement. Micro Max. Technisch reglement 2016 Micro Max RACB VISA: Versie 13-01-2016

BNL Karting Series. Technisch. reglement. Micro Max. Technisch reglement 2016 Micro Max RACB VISA: Versie 13-01-2016 BNL Karting Series Technisch 2016 reglement Micro Max MICRO MAX 1. Chassis Elk chassis moet volgens de CIK voorschriften zijn. Prototypes zijn niet toegelaten. Per wedstrijd mag slechts 1 chassis ingeschreven

Nadere informatie

Ambacht in een nieuw jasje

Ambacht in een nieuw jasje 1. Ambacht in een nieuw jasje Inhoud Hollandse ambacht in een nieuw jasje Batavia 4 Rembrand 5 Duroflame productieproces 7 Pelle 8 Rinus 9 Dit mag jij als klant van ons verwachten 10 De behaaglijke, gezellige

Nadere informatie

Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting

Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting GEBIED INDU WALL PACK Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting De INDU WALL PACK is verkrijgbaar in twee formaten en presteert beter dan alle conventionele downlight armaturen door het verstrekken

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie