Voorwoord - Kapoenen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord - Kapoenen"

Transcriptie

1 Voorwoord - Kapoenen Dag scoutsers! Nadat we het scoutsseizoen afgelopen twee maanden al goed hebben ingezet, wordt het stilaan tijd voor de feestperiode! In de komende maanden staan er weer tal van plezante activiteiten op het programma, waarbij jong en oud zich zeker zullen amuseren! Hieronder vermelden we nog enkele opvallende gebeurtenissen van de scouts: Is dit hier wel het programmaboekje? Ja hoor! Zoals je merkt, ziet dit boekje er niet echt meer uit als de vorige programmaboekjes. Door deze verdunde versie in te voeren, besparen we veel papier en centjes. Ook vermelden we hierin enkel het programma van jouw tak en niet meer van heel de scouts. Wil je toch het volledige programmaboekje raadplegen? Dat kan zeker nog via onze website! scoutsvossem.be - takken - programmaboekje. Scouts in de avond? In de maanden december en januari zullen de activiteiten veelal in de avond plaatsvinden. Dit komt doordat de leiding de strijd aangaat met de kleppers van examens en bijgevolg met de neus in de boeken zit. Vanaf februari zullen we onze vertrouwde zondagnamiddag activiteiten weer kunnen bovenhalen. Waar is die lidkaart? Jouw lidkaart zal in een van komende weken arriveren. Op vertoon van de kaart kan je korting krijgen in scoutswinkel De Hopper en De Banier. Scouts snelnieuws Laatste wijzigingen van vergaderingen, oproepen aan de ouders, nieuws over recente gebeurtenissen binnen de scouts, weekendbrieven, worden per mail, getiteld Snelnieuws opgestuurd. Zo houden we je op de hoogte van wat er in de scouts leeft!

2 De jaarkalender Hieronder staan alle belangrijke scoutsactiviteiten nog even opgesomd. Vergeet deze zeker niet in de agenda op te schrijven! data activiteit omschrijving november dinsdag 11/11 zondag 16/11 zondag 23/11 zondag 30/ actie in Vossem Toneelvoorstelling Ranonkel Gladiatorrun in Vossem Sinterklaas in Tervuren voor jeugdverenigingen december zaterdag 19/12 woensdag 24/12 Winterbarbecue Kerststal juli do.16/7 - zo.26/7 Binnenlands kamp (voor alle takken) *Exacte uren volgen later nog per Snelnieuws, of vind je terug in dit programmaboekje. EHBV - Eerste hulp bij vragen Vragen, opmerkingen of suggesties? Je kan jouw takleiding steeds bereiken! Voor dringende zaken kan je altijd terecht bij de groepsleiding: Jan en Eva Kapoenen Minne De Meyer Vossemberg 31 Laura Devilder Dorpsstraat 27 Luka Devriendt Hoogvorstweg Tervuren Jan Dehertog Morrenweg 10 Groepsleiding Eva Conings Dorpstraat Leefdaal Jan Dehertog Morrenweg minnedemeyer@yahoo.com laura.devilder@hotmail.com luka.devriendt@versavel.be Takverantwoordelijke jan@scoutsvossem.be GROEPSLEIDER evaconings@yahoo.fr GROEPSLEIDSTER jan@scoutsvossem.be GROEPSLEIDER Dag Kapoenen! Na 2 maanden vol plezier geven we er opnieuw een lap op tijdens de maanden november, december en januari. We dompelen ons onder in de sfeer van de winterpret en feestdagen! zondag 2 november Dit is de eerste zondag van de maand. Helaas is het vandaag geen vergadering. Om je deze dag niet te vervelen, kan je eens een leuke wandeling maken in het park vol prachtige kleuren!

3 zondag 9 november (14u-17u aan lokalen) We gaan vandaag lekker knutselen met. ja, dat houden we nog even geheim! De dingetjes die we maken, gaan we volgende week verkopen om wat centjes in het laatje te krijgen. Hiermee kunnen we dan KEICOOLE knallers van activiteiten doen! zondag 16 november (14u-17u aan lokalen) Heb je zin om eens iets avontuurlijks te doen? Kom dan vandaag mee helpen om onze fantastische werkjes te verkopen. Als we genoeg centjes kunnen vinden, dan verklappen we al misschien wat we ermee zullen doen. De leiding vindt het alvast erg spannend! zondag 23 november (10u-17u aan lokalen) Met onze stevige schoenen gaan we op ontdekking in de grote stad Leuven. Om 10 uur s ochtends vertrekken we aan de lokalen met de bus richting Leuven om op zoek te gaan naar meneer Snow Vlok. Hij is de man ervoor zorgt dat het kan sneeuwen in de steden. Je neemt een rugzakje mee met een regenjas, boterhammen en drinken in. De leiding zorgt voor een lekker extraatje. Nadat we Snow Vlok hopelijk hebben gevonden, zijn we om 17 uur terug aan de lokalen. Jippie ja jee, wij gaan mee! zondag 30 november (13.30u-17u aan Nettenberg, Tervuren - Hertenbergstraat 1) Hoor wie klopt daar Kapoenen, hoor wie klopt daar Kapoenen, oh wie tikt daar zachtjes tegen het raam? Jawel, ook Sinterklaas heeft in zijn dru kke agenda een plaatsj e vrijgehouden om alle jeugdbewegingen van groot Tervuren te bezoeken! We spreken af in Tervuren om 13.30u. Om 17 uur zit het erop en mogen mama of papa je ophalen in Te rvuren. PS: Heb je thuis nog een mooie tekening of knutselwerkje liggen? Neem die dan zeker mee, want daar is de Sint dol op! zondag 7 december Dit is de eerste zondag van de maand. Helaas is het vandaag geen vergadering. De leiding zit thuis lekker gezellig alle snoepjes nog op te eten die Sinterklaas heeft gebracht. Mjam! zaterdag 13 december (17u-19u aan lokalen) Met alle Kapoenen gaan we eens lekker shaken op de beats van geweldige muziek! Allemaal welkom op het pyjamafeestje om 17 uur in onze schoonste pyjama s natuurlijk. Breng gerust jouw knuffel mee, want voor hun is er de speciale talentenshow die gepresenteerd zal worden door Buffel de Knuffel. Je hebt thuis best al gegeten. Shaky shaky, tot dan!

4 vrijdag 19 december Winterbarbecue! Omdat het vorig jaar een groot succes was, doen we het opnieuw! Op deze gezellige avond nodigen we iedereen uit op het grasveld aan de lokalen, dat wordt omgetoverd tot een magische plek vol tentjes, hartverwarmde drankjes, eetgelegenheid, vertier en plezant volk! De uitnodiging volgt weldra! zondag 21 december Omdat we allemaal nog nagenieten van de fantastische vrijdag, is het vandaag geen vergadering. zondag 28 december (14u-17u aan lokalen) Euhm wat is dat? Zijn dat sporen van een dier? Het ziet er zo groot uit om van een dier te zijn. Behalve dan van een olifant, maar die lopen normaal toch niet door Vossem? Kom, we volgen het spoor! We zijn benieuwd naar wat voor dier deze sporen ons zullen leiden! zondag 4 januari Gelukkig Nieuwjaar, Kapoenen! Feest er maar goed op los, blijf eens lekker lang op en wees wakker genoeg om de laatste nieuwjaarsbrieven nog voor te lezen. De leiding is iets te lang opgebleven, waardoor we nu toch wel heel moe zijn. Volgende week staan we er zeker en vast! Sorry, maar vandaag is het geen vergadering. zondag 9, 10, 11 januari (uren en locatie volgen nog) Lees ik dit nu goed? Trekken we er met de scouts drie daagjes op uit? Jawel, Kapoen! Dit weekend gaan we lekker op weekend! Een infobrief volgt nog, waar de uren, locatie, bagage,, opstaat. Wat de leiding wel al kan verklappen: het heeft deze keer toch iets te maken met een olifant. Wat vreemd zeg! zondag 18 januari (14u-17u aan lokalen) Sneeuwpret! Breng je pannenkoekenslee maar mee, want jeeeeeee!!!!!!!! (Dat wat je roept als je supersnel van een berg afglijdt ) We hopen dat er genoeg sneeuw zal liggen om drie uurtjes lekker te spelen in de sneeuw. zondag 25 januari (14u-17u aan lokalen) Ben jij een keukenprins(es)? Kom dan zeker af, want vandaag gaan we met lepels, spatels, bakvormpjes, potten, pannen en vele ingrediënten goochelen, om een overheerlijke 4-uurtje te bereiden. Veel groetjes van de leiding! Minne Jan Laura Luka

5 Voorwoord - Wouters Dag scoutsers! Nadat we het scoutsseizoen afgelopen twee maanden al goed hebben ingezet, wordt het stilaan tijd voor de feestperiode! In de komende maanden staan er weer tal van plezante activiteiten op het programma, waarbij jong en oud zich zeker zullen amuseren! Hieronder vermelden we nog enkele opvallende gebeurtenissen van de scouts: Is dit hier wel het programmaboekje? Ja hoor! Zoals je merkt, ziet dit boekje er niet echt meer uit als de vorige programmaboekjes. Door deze verdunde versie in te voeren, besparen we veel papier en centjes. Ook vermelden we hierin enkel het programma van jouw tak en niet meer van heel de scouts. Wil je toch het volledige programmaboekje raadplegen? Dat kan zeker nog via onze website! scoutsvossem.be - takken - programmaboekje. Scouts in de avond? In de maanden december en januari zullen de activiteiten veelal in de avond plaatsvinden. Dit komt doordat de leiding de strijd aangaat met de kleppers van examens en bijgevolg met de neus in de boeken zit. Vanaf februari zullen we onze vertrouwde zondagnamiddag activiteiten weer kunnen bovenhalen. Waar is die lidkaart? Jouw lidkaart zal in een van komende weken arriveren. Op vertoon van de kaart kan je korting krijgen in scoutswinkel De Hopper en De Banier. Scouts snelnieuws Laatste wijzigingen van vergaderingen, oproepen aan de ouders, nieuws over recente gebeurtenissen binnen de scouts, weekendbrieven, worden per mail, getiteld Snelnieuws opgestuurd. Zo houden we je op de hoogte van wat er in de scouts leeft!

6 De jaarkalender Hieronder staan alle belangrijke scoutsactiviteiten nog even opgesomd. Vergeet deze zeker niet in de agenda op te schrijven! data activiteit omschrijving november dinsdag 11/11 zondag 16/11 zondag 23/11 zondag 30/ actie in Vossem Toneelvoorstelling Ranonkel Gladiatorrun in Vossem Sinterklaas in Tervuren voor jeugdverenigingen december zaterdag 19/12 woensdag 24/12 Winterbarbecue Kerststal juli do.16/7 - zo.26/7 Binnenlands kamp (voor alle takken) *Exacte uren volgen later nog per Snelnieuws, of vind je terug in dit programmaboekje. EHBV - Eerste hulp bij vragen Vragen, opmerkingen of suggesties? Je kan jouw takleiding steeds bereiken! Voor dringende zaken kan je altijd terecht bij de groepsleiding: Jan en Eva Wouters Ella Dehandtschutter Dorpstraat 474 bus Leefdaal Ellen Vandeplas Kleine ham 4 Arnaud Conings Dorpstraat Leefdaal Groepsleiding Eva Conings Dorpstraat Leefdaal Jan Dehertog Morrenweg ella.dehandtschutter@hotmail.com ellen.vandeplas@telenet.be funnyboy356@hotmail.com Takverantwoordelijke evaconings@yahoo.fr GROEPSLEIDSTER jan@scoutsvossem.be GROEPSLEIDER

7 Beste wouters aangezien jullie super goed kunnen ravotten en tieren, en wij jullie zo graag zien is het dus tijd voor de komende 3 maanden! hier is al een voorsmaakje van wat jullie nog te wachten staat! 2 november : Eerste zondag van de maand en zoals gewoonlijk is er vandaag geen scouts, maar geen paniek we zien elkaar terug volgende week! 9 november : HELP!!!! We zijn ons Ella kwijt,onze allerliefste Ella is verdwenen! Kom ons helpen zoeken naar Ella, want zonder haar kunnen we niet verder! Zoektocht naar Ella van 14 uur tot 17 uur 16 november : Tijd dat we Vossem nog eens gaan ontdekken! We gaan is een fantastisch DORPSSPEL spelen! We hopen jullie allemaal te zien voor een zalig en speelse namiddag! Vergadering van 14 uur tot 17 uur 23 november : Hier zijn ze weer de buitenaardse wezens van FISHKALAWAN Ze hebben een nieuwe missie voor jullie! Ben jij dapper genoeg en heb je zin in een grote uitdaging!? Kom dan zeker want het word spetterend! Muhahahaha Vergadering van 14 uur tot 17 uur 30 november : (13.30u-17u aan Nettenberg, Tervuren - Hertenbergstraat 1) We spreken af in Tervuren om 13.30u. Om 17 uur zit het erop en mogen mama of papa je ophalen in Tervuren. SPANNEEEEND!!! 7 december : Eerste zondag van de maand, jammer genoeg geen vergadering vandaag! De leiding zit nog veel snoepjes en koekjes van Sinterklaas te eten Tot volgende week woutertjes! 14 december : tijd dat wij eens centjes gaan verdienen! Daarom gaan we vandaag een enorme kasactie houden en lekker rijk worden om later een supermegacoole activiteit te doen met de leukste bende van de scouts: DE WOUTERS! Kom mee geld verdienen met ons! Vergadering van 14 uur tot 17 uur 19 december : Vandaag is het Winterbarbecue. Zoals vorig jaar was dit heel gezellig! Dit wordt georganiseerd voor alle leden van de scouts, de ouders, heel Vossem, dus het wordt een groot festijn! Wij zouden het dus ook supertof vinden moesten jullie allemaal komen met jullie mama en papa, oma, opa, liefje, vriendje, vriendinnetje, neefje, nichtje om lekker te eten en veeel te snoepen! Jullie krijgen hier uiteraard ook nog info en een inschrijvingsbriefje voor! Joepieeeee 21 december: Omdat we allemaal nog moe zijn van vrijdag is het geen vergadering.

8 28 december : JIPPPPIIEEE lekker zot doen in de sneeuw! Kleed je dus maar lekker warm aan Ja maar ja, wat als er dan geen sneeuw is? jullie leiding gaat dan wel sneeuw toveren! (Dit is geen grap er zal echt sneeuw zijn!) Sneeuwvergadering van 14 uur tot 17 uur 4 januari : jaja het is weer zover de 3 koningen zijn onderweg, maar wij gaan eerder zijn dan hen! 3 koningen vergadering van 14 uur tot 17 uur 11 januari : Aangezien we vorige week goed gezongen hebben zijn jullie fantastische leiding hun stem kwijt. Daarom zal er vandaag helaas geen vergadering zijn Maar hee geen paniek: VOLGENDE WEEK ZIJN WE ER WEER! TOT DAN!!! 18 januari : We hebben ons dit jaar nog niet vuil gemaakt, daarom is het vandaag HOE VETTIGER HOE PRETTIGER! Breng dus een plastiek zak/vuilzak mee en reserve kledij zodat je je kunt omkleden en proper naar huis kan gaan! Vuil worden begint om 14 uur en om 17 uur zullen we terug zo goed als proper zijn! 25 januari : Tijd om is te sporten! We gaan zwemmen!!! Super tof, breng dus je zwembroek of badpak,zwemmuts, handdoek en 3 euro mee voor de inkom. Hierbij zoeken wij dus ook ouders die ons zouden kunnen brengen en/of halen aan het zwembad. Alvast bedankt! We vertrekken om 14 uur en komen terug om 17 uur. Zo dit was het dan weer voor deze 3 maanden maar geen zorgen want het is nog niet gedaan hoor! Jullie leiding is alvast heel blij en fier op die toffe bende dat jullie zijn en zien jullie volgende maanden graag terug! lieve groetjes, kusjes en knuffels. sneeuwhoen (ellen) orang-oetan (ella) saki (arnaud)

9 Voorwoord - Jogivers A Dag scoutsers! Nadat we het scoutsseizoen afgelopen twee maanden al goed hebben ingezet, wordt het stilaan tijd voor de feestperiode! In de komende maanden staan er weer tal van plezante activiteiten op het programma, waarbij jong en oud zich zeker zullen amuseren! Hieronder vermelden we nog enkele opvallende gebeurtenissen van de scouts: Is dit hier wel het programmaboekje? Ja hoor! Zoals je merkt, ziet dit boekje er niet echt meer uit als de vorige programmaboekjes. Door deze verdunde versie in te voeren, besparen we veel papier en centjes. Ook vermelden we hierin enkel het programma van jouw tak en niet meer van heel de scouts. Wil je toch het volledige programmaboekje raadplegen? Dat kan zeker nog via onze website! scoutsvossem.be - takken - programmaboekje. Scouts in de avond? In de maanden december en januari zullen de activiteiten veelal in de avond plaatsvinden. Dit komt doordat de leiding de strijd aangaat met de kleppers van examens en bijgevolg met de neus in de boeken zit. Vanaf februari zullen we onze vertrouwde zondagnamiddag activiteiten weer kunnen bovenhalen. Waar is die lidkaart? Jouw lidkaart zal in een van komende weken arriveren. Op vertoon van de kaart kan je korting krijgen in scoutswinkel De Hopper en De Banier. Scouts snelnieuws Laatste wijzigingen van vergaderingen, oproepen aan de ouders, nieuws over recente gebeurtenissen binnen de scouts, weekendbrieven, worden per mail, getiteld Snelnieuws opgestuurd. Zo houden we je op de hoogte van wat er in de scouts leeft!

10 De jaarkalender Hieronder staan alle belangrijke scoutsactiviteiten nog even opgesomd. Vergeet deze zeker niet in de agenda op te schrijven! data activiteit omschrijving november dinsdag 11/11 zondag 16/11 zondag 23/11 zondag 30/ actie in Vossem Toneelvoorstelling Ranonkel Gladiatorrun in Vossem Sinterklaas in Tervuren voor jeugdverenigingen december zaterdag 19/12 woensdag 24/12 Winterbarbecue Kerststal juli do.16/7 - zo.26/7 Binnenlands kamp (voor alle takken) *Exacte uren volgen later nog per Snelnieuws, of vind je terug in dit programmaboekje. EHBV - Eerste hulp bij vragen Vragen, opmerkingen of suggesties? Je kan jouw takleiding steeds bereiken! Voor dringende zaken kan je altijd terecht bij de groepsleiding: Jan en Eva Jogivers A Mirte Desmeth Stationsstraat 46 Dries Mertens Stationsstraat 4 Axel Smets Oude-Pleinstraat 31/ Mechelen Wout Dehertog Morrenweg 10 Groepsleiding Eva Conings Dorpstraat Leefdaal Jan Dehertog Morrenweg mirte.desmeth@hotmail.com mertensdries4@hotmail.com axel.smets@hotmail.com woutdehertog@gmail.com Takverantwoordelijke evaconings@yahoo.fr GROEPSLEIDSTER jan@scoutsvossem.be GROEPSLEIDER OKEEE JOGIIVEEEEERRSSS!!!! Het eerste programmaboekje zit er alreeds op... How sjonge wat ging dat snel zeg! Maar geen paniek, hier is los uit de pols ons tweede megatastische programmaboekje vol plezier en nieuwe avonturen! Het koudere weer komt eraan en dit zegt twee dingen: 1. Als er op een dag van een vergadering sneeuw ligt, mag je altijd je slee en sneeuwpannenkoeken meenemen, de leiding zorgt dan voor een vergadering vol schneeuwpret! 2. Dit is de periode van het jaar waarin de scouts uitblinkt in het dragen van jaweeeeeel... KORTE BROEKEN, OLEEEEJ!!!!!

11 November zondag 2 november: Vandaag gaan we iets super zot doen!!!!... Geen vergadering... dinsdag 11 november: Wisten jullie dat 1/3 van het voedsel verspilt wordt, terwijl 1 op de 8 mensen honger lijdt? is een organisatie die omtrent deze problematiek actie onderneemt. Elk jaar helpt onze scouts hen voor enkele karweitjes tijdens hun"kasactie". (Denk maar aan de jogging en de pannenkoekenslag die zij dan houden.) Ook dit jaar zullen wij ons goed hart weer tonen en hen die dag helpen! Verdere info volgt nog! Zondag 16 november: Vandaag openen we de poorten van Walhalla! Een hemel in de tijd der Vikingen die enkel betreden mocht worden voor de gesneuvelde krijgers. Deze zevende hemel wordt beschermt door de god van strijd en oorlog, Odin. Wij nemen jullie deze zondag graag mee naar het mysterieus verleden van de Vikings. Vergadering van 14u tot 17u. Zaterdag 22 november: Haal jullie pillampen en oriëntatievermogen maar boven, want vanavond gaan we op dropping! Waar we heen gaan is nog geheim, maar één ding staat vast: het wordt een onvergetelijk avontuur! We vragen via deze weg ook al aan ouders of zij ons eventueel met de auto willen brengen naar onze geheime locatie. Afspraak stipt om 19u aan de lokalen, zodat we geen tijd verliezen en meteen kunnen vertrekken. Rond 22u zouden we terug zijn. Zondag 30 november: December Spijtig genoeg zijn er vele kindjes verslaafd aan tv, playstation, gameboys enz... terwijl ze beter in de frisse bossen zouden spelen. Jullie ingenieuze leiding heeft dan ook een spel bedacht waaraan jullie sowieso ook verslaafd gaan geraken en dit op een speelse en gezonde manier. Doe best kleren aan die een ander kleurtje mogen krijgen! Vergadering van 14u tot 17u! Zondag 7 december: Dit is weer de eerste zondag van de maand en dit wilt dus zeggen dat er geen vergadering is! Tip: Vraag jezelf eens af hoeveel wasknijpers Axel op zijn gezicht kan zetten, diegene die er het dichtst bij zit krijgt eeeeeeeen... GESIGNEERDE WASKNIJPER!!!! Zaterdag 13 december: Toen onze lokalen gebouwd werden, is er iets verschrikkelijks gebeurd. Over dit gruwelijk incident wordt er niet graag gepraat. Maar elke zaterdag de 13e herleeft het verleden en komen de geheimen van onze scoutslokalen terug naar boven. Benieuwd? Kom dan zeker langs op deze spetterende vergadering! Vergadering van 19u tot 21u30!

12 Zondag 21 december: Asterix, Obelix, Idéfix, Panoramix, Heroïx, Kakofonix, Nestorix,... Noem maar op, vandaag is het IX- vergadering! Vergadering van 14u tot 17u! Zaterdag 27 december: Twee dagen geleden was het kerstmis. De meest gezellige avond van het hele jaar waar de familie gezamenlijk bijeen komt om heerlijk te eten en te klinken! Omdat onze scouts ook wat een familie is, willen we graag met jullie ook zo'n gezellige avond hebben! Neem alvast een zelf geknutseld cadeau mee! My-jinglebells-are-gone-vergadering van 19u-21u30. (Er zullen hier verschillende tapjes zijn, maar zie wel dat je thuis al wat gegeten hebt!) Januari Zondag 4 januari: Eerste zondag van de maand, geen vergadering... Denk maar eens na over deze vraag: Wat is een heks in de woestijn? Zondag 11 januari: Vandaag gaan we iets KINCKY doen! Het is namelijk drie KEUNINGEN vergadering. Deze gaat niet doorgaan zoals andere jaren, maar zal enkel met ons jogivers doorgaan in een spelvorm. Het beloofd iets nieuws en KINCKY te worden! Kom allemaal verkleed als een drie KEUNING! Vergadering van 14u tot 17u! Zaterdag 17 januari: Vanavond is het FILMAVOND!! Een gezellige avond waar de zetels dicht bij elkaar worden gesmeten en we samen romantisch/al lachend/met griezels naar een film zullen kijken. Jullie leiding zal wat schnabbels voorzien, maar aarzel zelf niet om iets lekkers mee te nemen! Filmvergadering van 19u tot 21u!! Zaterdag 25 januari: Al even horen we niets meer van Maaskantje. Dat komt om dat Vossem bam bam nog een grotere vuurbal als hun kan maken, JONGE!! Winkelcentrum WOENSEUUUL!!! "T'is voerkantje bij pastorie wette wel" vergadering van 19u-20u30! Kom allemaal verkleed zoals jullie leiding hier onderaan verkleed staat! Jullie knapperds van leiding: Wout Axel Mertens Mirte

13 Voorwoord - Jogivers B Dag scoutsers! Nadat we het scoutsseizoen afgelopen twee maanden al goed hebben ingezet, wordt het stilaan tijd voor de feestperiode! In de komende maanden staan er weer tal van plezante activiteiten op het programma, waarbij jong en oud zich zeker zullen amuseren! Hieronder vermelden we nog enkele opvallende gebeurtenissen van de scouts: Is dit hier wel het programmaboekje? Ja hoor! Zoals je merkt, ziet dit boekje er niet echt meer uit als de vorige programmaboekjes. Door deze verdunde versie in te voeren, besparen we veel papier en centjes. Ook vermelden we hierin enkel het programma van jouw tak en niet meer van heel de scouts. Wil je toch het volledige programmaboekje raadplegen? Dat kan zeker nog via onze website! scoutsvossem.be - takken - programmaboekje. Scouts in de avond? In de maanden december en januari zullen de activiteiten veelal in de avond plaatsvinden. Dit komt doordat de leiding de strijd aangaat met de kleppers van examens en bijgevolg met de neus in de boeken zit. Vanaf februari zullen we onze vertrouwde zondagnamiddag activiteiten weer kunnen bovenhalen. Waar is die lidkaart? Jouw lidkaart zal in een van komende weken arriveren. Op vertoon van de kaart kan je korting krijgen in scoutswinkel De Hopper en De Banier. Scouts snelnieuws Laatste wijzigingen van vergaderingen, oproepen aan de ouders, nieuws over recente gebeurtenissen binnen de scouts, weekendbrieven, worden per mail, getiteld Snelnieuws opgestuurd. Zo houden we je op de hoogte van wat er in de scouts leeft!

14 De jaarkalender Hieronder staan alle belangrijke scoutsactiviteiten nog even opgesomd. Vergeet deze zeker niet in de agenda op te schrijven! data activiteit omschrijving november dinsdag 11/11 zondag 16/11 zondag 23/11 zondag 30/ actie in Vossem Toneelvoorstelling Ranonkel Gladiatorrun in Vossem Sinterklaas in Tervuren voor jeugdverenigingen december zaterdag 19/12 woensdag 24/12 Winterbarbecue Kerststal juli do.16/7 - zo.26/7 Binnenlands kamp (voor alle takken) * De weekends worden nog vastgelegd. *Exacte uren volgen later nog per Snelnieuws, of vind je terug in dit programmaboekje. EHBV - Eerste hulp bij vragen Vragen, opmerkingen of suggesties? Je kan jouw takleiding steeds bereiken! Voor dringende zaken kan je altijd terecht bij de groepsleiding: Jan en Eva Jogivers B Wouter Peeters Hertog Van Brabantstraat Bertem Thomas Maes Lindenberg 55 Wout Verbeke R. Schuitenlaan Tervuren Groepsleiding Eva Conings Dorpstraat Leefdaal Jan Dehertog Morrenweg Wouter.t.peeters@hotmail.com Thomasmaes333@hotmail.com woutverbeke@gmail.com Takverantwoordelijke evaconings@yahoo.fr GROEPSLEIDSTER jan@scoutsvossem.be GROEPSLEIDER

15 Jo-Givers November December Januari Dinsdag 11/11: Het is weer zover! Onze jaarlijkse actie is er weer. Zoals jullie weten heeft dit weer te maken met pannenkoeken enal. Info over waar en om hoe laat volgt nog door de leiding. Zondag 16/11: Zoals elk jaar gaan wij met de scouts is naar het toneel gaan kijken en ook dit jaar gaan we! Ranonkel heeft weer een prachtstuk gemaakt waarin sommige leden van de scouts in mee spelen. Hopelijk komen jullie allemaal mee! Afspraak om 14u30 aan de speeltuin vanachter bij Pachthoff in Duisburg. Zaterdag 22/11: Er is weer een Gladiatoren run in Vossem en wij zijn eens nieuwsgierig of jullie wel sterk genoeg zijn om dit uit te lopen! Meer info volgt nog via de leiding. Zondag 30/11: Vandaag gaan we nog eens de vijvers en bossen van Vossem en omstreken onveilig maken. Neem vooral geen mooie kleren mee want zoals elke vergadering vallen er een paar in de modder.. Ja Bente elke keer.. Vergadering van 14u-17u. Zondag 7/12: Eerste zondag van de maand, leiding heeft weer wat recup nodig. Volgende week staan we er terug om er een knal vergadering van te maken!!! JOEPIEEE!!! Zaterdag 13/12: Haal maar allemaal jullie leukste films maar boven! Het is terug filmavond in de lokalen! Als jullie de perfecte ween of andere films thuis hebben liggen mogen jullie die meenemen ( Je kan extra punten verdienen per traan die Tammy laat!). Uur van afspraak volgt nog. Zondag 21/12: Geen vergadering. De leiding heeft heel het weekend gewerkt voor Winterbbq, hopelijk zijn jullie allemaal ook komen proeven van onze sick bqq skillzzzz.

16 Zondag 28/12: Omdat we toch allemaal in de feestsfeer zitten en onze buikjes nog belange niet vol zijn van de vele etentjes dacht de leiding dat we ook maar onze eigen Jo-giver Nieuwkerst-etentje gaan houden! Dit gaat door in de avond en de leiding zorgt voor eten en drank! Precieze uren volgen nog. Zondag 4/01: Eerste zondag van de maand, spijtig weer geen scouts : (. Zondag 11/01: Wat is het toch al lang geleden dat de Mama s en de Papa s thuis nog is een goei vuile was mochten opzetten? Vandaag mogen ze het opnieuw doen. We gaan hopen op veel sneeuw of anders gaan we maar in de modder moeten spelen.. Kies de juiste kleren ;) Vergadering gaat door van 14u-17u. Zondag 18/01: t ISIS vergadering van 14u-17u. Zondag 25/01: In plaats van elke dag binnen te zitten gamen gaan wij nu is die gamen buiten spelen. Nu hebt ge het excuus voor die paar spelletjes meer thuis want jullie gaan jullie best nog moeten doen! Vergadering van 14u-17u. We kunnen niet wachten tot we jullie terug zien!!!!!!! Wout Wouter- Tammy

17 Voorwoord - Givers Dag scoutsers! Nadat we het scoutsseizoen afgelopen twee maanden al goed hebben ingezet, wordt het stilaan tijd voor de feestperiode! In de komende maanden staan er weer tal van plezante activiteiten op het programma, waarbij jong en oud zich zeker zullen amuseren! Hieronder vermelden we nog enkele opvallende gebeurtenissen van de scouts: Is dit hier wel het programmaboekje? Ja hoor! Zoals je merkt, ziet dit boekje er niet echt meer uit als de vorige programmaboekjes. Door deze verdunde versie in te voeren, besparen we veel papier en centjes. Ook vermelden we hierin enkel het programma van jouw tak en niet meer van heel de scouts. Wil je toch het volledige programmaboekje raadplegen? Dat kan zeker nog via onze website! scoutsvossem.be - takken - programmaboekje. Scouts in de avond? In de maanden december en januari zullen de activiteiten veelal in de avond plaatsvinden. Dit komt doordat de leiding de strijd aangaat met de kleppers van examens en bijgevolg met de neus in de boeken zit. Vanaf februari zullen we onze vertrouwde zondagnamiddag activiteiten weer kunnen bovenhalen. Waar is die lidkaart? Jouw lidkaart zal in een van komende weken arriveren. Op vertoon van de kaart kan je korting krijgen in scoutswinkel De Hopper en De Banier. Scouts snelnieuws Laatste wijzigingen van vergaderingen, oproepen aan de ouders, nieuws over recente gebeurtenissen binnen de scouts, weekendbrieven, worden per mail, getiteld Snelnieuws opgestuurd. Zo houden we je op de hoogte van wat er in de scouts leeft!

18 De jaarkalender Hieronder staan alle belangrijke scoutsactiviteiten nog even opgesomd. Vergeet deze zeker niet in de agenda op te schrijven! data activiteit november dinsdag 11/11 zondag 16/11 zondag 23/11 omschrijving actie in Vossem Toneelvoorstelling Ranonkel Gladiatorrun in Vossem december zaterdag 19/12 Winterbarbecue zondag 7/12 Sinterklaas in Tervuren voor jeugdverenigingen juli do.16/7 - zo.26/7 Binnenlands kamp (voor alle takken) *Exacte uren volgen later nog per Snelnieuws, of vind je terug in dit programmaboekje. EHBV - Eerste hulp bij vragen Vragen, opmerkingen of suggesties? Je kan jouw takleiding steeds bereiken! Voor dringende zaken kan je altijd terecht bij de groepsleiding: Jan en Eva Givers Dries Vandenberghe J. Van Hortenlaan 4 Maarten De Kerpel Plintveld 35 Eva Conings Dorpstraat Leefdaal Groepsleiding Eva Conings Dorpstraat Leefdaal Jan Dehertog Morrenweg dries_dude7@msn.com maarten.dekerpel@hotmail.com Takverantwoordelijke evaconings@yahoo.fr GROEPSLEIDSTER evaconings@yahoo.fr GROEPSLEIDSTER jan@scoutsvossem.be GROEPSLEIDER

19 Jooow Givers, hier zijn we alweer met het 2 de programmaboekje van het jaar! November: 2/11: Zoals gewoonlijk is er geen vergadering. Maar hier een aantal raadsels tegen de verveling. Twee vaders en twee zonen gaan vissen. Ieder vangt 1 vis. In totaal worden er 3 vissen gevangen. Hoe kan dit? Wat is erger dan wintertenen? Dinsdag 11/11: Zoals elk jaar gaan we meehelpen op de Verdere info over het uur krijgen jullie nog. 16/11: Vandaag gaan we eens testen wie de slimste van jullie. Warmt die grijze hersencellen van jullie al maar op! Vergadering van 14u00 17u00. 23/11: In plaats van ons vandaag zelf moe te maken door te gaan lopen, gaan we vandaag meehelpen met de Gladiatorrun. Info over waar en wanneer volgt nog! 30/11: Haal jullie beste kook-tricks maar naar boven, want wij gaan vandaag een zalig kooktocht tegemoet! Kleed u maar warmkes aan want het zou wel eens friskes kunnen zijn. ;) Vergeet uw gamel en uw eten niet! Zorg ervoor dat jullie ook allemaal met de fiets komen. Vergadering van 11u00 14u00. December: 7/12: Ooooh! Hoe spijtig, eerste zondag van de maand dus geen vergadering. Zaterdag 13/12: Vanavond zetten we weer eens een stapje in de filmwereld. Trekt u pyjama maar aan, neemt u sloefkes en u dekentje maar mee, want wij gaan er een gezellige filmavond van maken! Vergadering van 20u00 22u30. Vrijdag 19/12: Hou deze dag zeker vrij, want dan is het de winterbarbeque. Zeker komen is de boodschap! Het kan zijn dat jullie nog gevraagd worden om mee te helpen opbouwen of afbreken (dat is uiteraard vrijblijvend). Door de winterbarbeque zal er zondag 21/12 geen vergadering zijn. Verdere info over de winterbbq zelf krijgen jullie zeker nog. 28/12: Wij nodigen jullie vanavond uit op ons Oudejaarsetentje. Dit zal door gaan in de Casino van Scouts Vossem. Chique gekleed komen is de boodschap want anders geraak je misschien niet binnen Jullie worden verwacht van 17u00 22u00.

20 Januari: 04/01: 1 ste zondag van de maand, vandaag geen vergadering. Waarschijnlijk zijn er nog een aantal onder jullie aan het bekomen van stevige oudejaarsavond! ;) Zaterdag 10/01: Tussen het blokken en werken door willen we graag eens een ontspannende vergadering houden. Jullie zijn allemaal welkom op onze Wellness-night van 20u00 22u00. 18/01: Sorry, maar vandaag is er ook geen vergadering want jullie leiding is ijverig aan het studeren. 24/01: Wil je weten wat we vandaag gaan doen, dan moet je zeker komen! Maak u klaar voor de verassingsvergadering! Vergadering van 14u00 17u00 Kissies and huggies Maarten VDB Eva

Voorwoord - Kapoenen

Voorwoord - Kapoenen Voorwoord - Kapoenen Dag scoutsers! Hier zijn weer! De leiding van scouts Vossem staat weer paraat om er een spetterend scoutsjaar van te maken! Kom samen met ons en de andere leden de zotste en spannendste

Nadere informatie

Voorwoord - Kapoenen

Voorwoord - Kapoenen Voorwoord - Kapoenen Dag scouters! De feestperiode is voorbij, maar treur niet want wij gaan gewoon verder feesten tijdens onze activiteiten vol met tier en plezier! In het programmaboekje kan je al een

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Boekje! Het laatste: mei - juni

Boekje! Het laatste: mei - juni Boekje! Het laatste: mei - juni Kapoenen! Beste kapoenen, bereid je maar voor! Want hier zijn we weer hoor. Tijd om weer kattenkwaad uit te halen. Thuis komen met knotsgekke verhalen. Dat kan niet anders,

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

De kapoenen doen niet mee aan de deur-aan-deurverkoop, zij hebben zondag 11 november gewoon activiteit (zie ook takblaadje).

De kapoenen doen niet mee aan de deur-aan-deurverkoop, zij hebben zondag 11 november gewoon activiteit (zie ook takblaadje). 一 漀 瘀 攀 洀戀 攀 爀 㠀 Gegroet allen! Met de hoogdag van de jeugdbewegingen (Dag Van De Jeugdbeweging) is oktober met een knaller afgesloten. Tijd dus om de maand november aan te snijden! Zaterdag 10 november,

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, De maand december is een feestmaand, maar ook het begin van de examens voor sommigen onder ons. Voor anderen, en dan vooral de leiding betekent dit dat de blokperiode

Nadere informatie

Voorwoord - Kapoenen

Voorwoord - Kapoenen Voorwoord - Kapoenen Dag scouters Het scoutsjaar zit er weer bijna op, maar geen paniek! Hier komt het laatste programmaboekje met nog zalige activiteiten om het jaar af te sluiten. De leiding kijkt er

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Voorwoord van de groepsleiding

Voorwoord van de groepsleiding Januari Voorwoord van de groepsleiding De derde kwarteeuw van de Tarsi s is geëindigd, de vierde breekt aan. Terwijl het buiten steeds kouder wordt en de regenwolken (of zijn het nu sneeuwwolken) zich

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart SCOUTSENGIDSENBEERSE Februari 2 februari Vandaag gaan we zwemmen in het nieuwe zwembad van Beerse! Afspraak om 13u45 aan t Beerke met zwemgerief, een handdoek en 2. Om 16u40 mogen jullie terug naar huis.

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april 't jefke scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind februari - april Groepsleidingsintro Liefste leden, beste ouders 2015 is weeral van start gegaan. Wij willen jullie uiteraard allemaal het beste toewensen

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 38 nummer 3 Voorwoord Een tijdje geleden lanceerde Scouts & Gidsen Vlaanderen een enquête waarin ze aan ongeveer 2000 actieve medewerkers vroegen

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Hmm, tiens toch wel?!

Hmm, tiens toch wel?! Dit is geen voorblad Hmm, tiens toch wel?! Voorwoord INLEIDING Dit is het allerlaatste voorwoord, de allerlaatste tweede pagina en vooral het allerlaatste boekje (allemaal wenen in koor). Dat wil dus zeggen

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

November M A A N D V A N D E B L O E M E T J E S

November M A A N D V A N D E B L O E M E T J E S November M A A N D V A N D E B L O E M E T J E S Dag Vincies, ouders & sympathisanten, De maand november staat voor de deur. De dagen worden al wat korter, kouder en grijzer, maar daar gaan we bij de Vincies

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B Kapoenen Zaterdag 4 juni De allerlaatste klassieke avondvergadering zal vandaag doorgaan in Bertembos waar we stratego gaan spelen. Als je van

Nadere informatie

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari zijn alweer voorbij

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie