1 BEGROTINGSRAADGEVER (M/V)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 BEGROTINGSRAADGEVER (M/V)"

Transcriptie

1 Het Departement Financiën en Begrting werft in cntractueel dienstverband aan: 1 BEGROTINGSRAADGEVER (M/V) WIJ ZIJN het Vlaams ministerie Financiën en Begrting, het financiële hart van de Vlaamse verheid. Hier wrdt nder meer de grndslag gelegd vr de begrting, de bekhuding en het financieel management van de verheid. Ok de inning en invrdering van Vlaamse belastingen gebeurt dr dit ministerie. Binnen het Departement Financiën en Begrting km je terecht binnen de afdeling Beleidsndersteuning en Begrting, bij de dienst Begrtingszaken. Deze staat enerzijds in vr de pmaak van de meerjarenbegrting en de jaarlijkse begrting en anderzijds vr de begrtingspvlging via de aanmaak van begrtingsakkrden. Vr meer infrmatie ver het Departement Financiën en Begrting, de begrtingscyclus en de verheidsfinanciën kan je terecht p: - Het Departement Financiën en Begrting FIN-site Internet van de Vlaamse verheid - Begrtingsdecreten - Vlaamse begrting FIN-site Internet van de Vlaamse verheid - Handbek begrting JE VERANTWOORDELIJKHEDEN Als begrtingsraadgever ndersteun en adviseer je de Vlaamse minister bevegd vr Financiën en Begrting teneinde de budgettaire impact van de beleidsplannen van de verschillende vakministers crrect in te schatten en begrtingsmatig te vertalen. Cncreet werk je mee aan de pmaak en cntrle van de begrting van de 13 beleidsdmeinen van de Vlaamse verheid en adviseer je de Vlaamse minister bevegd vr Financiën en Begrting in het kader van de interne cntrle p de begrtingsuitvering. In het kader van de twee bvenstaande delstellingen fungeer je als dienstverlenende partner ten pzichte van de verschillende betrkkenen p het vlak van begrting binnen de Vlaamse Gemeenschap. In deze rl streef je permanent naar het ntwikkelen van een meer efficiënt en effectief begrtingsprces. Meer details ver het takenpakket vind je terug in de achteraan dit vacaturebericht tegevegde functiebeschrijving.

2 WIJ ZOEKEN een enthusiaste, leergierige en gemtiveerde cllega met een master- f licentiaatsdiplma Ecnmische Wetenschappen, Handels- f Financiële Wetenschappen f Handelsingenieur iemand met een analytisch inzicht p het vlak van budgettaire en financiële gegevens iemand met veling met het plitieke en/f maatschappelijke landschap iemand die tt een gefundeerd rdeel kan kmen en daarbij rekening hudt met de budgettaire implicaties van beleidsintenties f -beslissingen een teamspeler die de samenwerking binnen de dienst Begrtingszaken weet te stimuleren, en dit k ruimer (t.a.v. het kabinet en de verige beleidsdmeinen van de Vlaamse verheid) kan bewerkstelligen iemand die actief meewerkt aan de verbetering en de uitvering van taken iemand die gericht en actief (mee- en samen)werkt aan het bereiken van de vrpgestelde delstellingen iemand die in staat is m p een heldere manier te cmmuniceren en die kan vertuigen dr inhud en aanpak WIJ BIEDEN een cntractuele functie p masterniveau, mits een gunstige preftijd van 6 maanden ruime pleidingsmgelijkheden en ndersteuning met mderne IT-middelen 35 dagen betaalde vakantie per jaar en verlf tussen Kerst en Nieuwjaar een systeem van glijdende werktijden prfessinele pvang vr kinderen tussen 3 en 14 jaar tijdens de schlvakanties gratis wn-werkverkeer met het penbaar verver gratis hspitalisatieverzekering een maaltijdcheque per gewerkte dag ter waarde van 7 eur Je wrdt aangewrven in de graad van adjunct van de directeur (A1) met de bijbehrende salarisschaal A111. Je kunt je ln berekenen p Relevante ervaring uit de privésectr kan tt 9 jaar verlnd wrden. INTERESSE? Slliciteren kan tt en met zndag 29 september Om te slliciteren mail je je CV en mtivatiebrief naar md@fb.vlaanderen.be. Vermeld in het nderwerp van je mail het vacaturenummer: FB/DEP/BOB/BZ/A1. Vr meer infrmatie ver de inhud van de functie kan je terecht bij Tm Van Laere ( , tm.vanlaere@fb.vlaanderen.be). Meer infrmatie ver de selectieprcedure en de arbeidsvrwaarden kan je bekmen bij Diana Vanhebrek, diana.vanhebrek@fb.vlaanderen.be, INDICATIEVE TIMING: - CV SCREENING: WEEK VAN 30 SEPTEMBER CASE EN REDENEERPROEVEN: 8 OF 14 OKTOBER INTERVIEW: WEEK VAN 21 OKTOBER VOOROPGESTELDE DATUM INDIENSTTREDING: VANAF BESCHIKBAARHEID De Vlaamse verheid wil de samenleving waarvr ze zich inzet z ged mgelijk weerspiegelen. Kandidaten wrden dan k geselecteerd p basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ngeacht geslacht, afkmst f handicap. Als je een handicap hebt, laat ns dat vraf weten. We zrgen ervr dat je in de best mgelijke mstandigheden kunt deelnemen aan de selecties. Krijg je de baan? Dan passen we de werkplek z ged mgelijk aan juw handicap aan.

3 FUNCTIEBESCHRIJVING BEGROTINGSRAADGEVER DEPARTEMENT FINANCIËN EN BEGROTING AFDELING BELEIDSONDERSTEUNING EN BEGROTING DIENST BEGROTINGSZAKEN DOEL VAN DE FUNCTIE De begrtingsraadgever ndersteunt en adviseert de Vlaamse minister bevegd vr Financiën en Begrting teneinde de budgettaire impact van de beleidsplannen van de verschillende vakministers crrect in te schatten en begrtingsmatig te vertalen. Cncreet werkt de begrtingsraadgever mee aan de pmaak en cntrle van de begrting van de 13 beleidsdmeinen van de Vlaamse verheid en adviseert hij/zij de Vlaamse minister bevegd vr Financiën en Begrting in het kader van de interne cntrle p de begrtingsuitvering. RESULTAATGEBIEDEN Verzamelen, genereren en verwerken (practief) van infrmatie ter nderbuwing f ndersteuning van de huidige f tekmstige begrting Identificeren en in kaart brengen van bendigde kennis m.b.t. de te behandelde sectr(en) en m.b.t. begrtingsmatige evluties. Uitveren van beperkte, krte en gefcuste nderzeken teneinde financieringsstrmen / subsidiemechanismen / begrtingsmatig relevante kennis p te buwen. Onderzeken van juridische bevegdheden Instaan vr het kennismanagement Verzamelen van infrmatie inzake begrtingsnrmering. Interpreteren van gegevens Onderhuden van cntacten met kennisleveranciers en studiecentra Interdisciplinaire kennis pbuwen, teneinde eventuele best-practice -plssingen te kunnen vrstellen vr de behandelde sectr(en). Organiseren van de beleidsmnitring en evaluatie zdat de juiste indicatren p een kwaliteitsvlle wijze wrden pgevlgd Opstellen van een glbaal verzicht van de p te vlgen ministeries, IVA s, EVA s en andere instellingen met een budgettaire impact vr de Vlaamse verheid. Opvlgen van beheersvereenkmsten en ndernemingsplannen van de agentschappen die deel uitmaken van de behandelde sectr(en). Opvlgen en ntwikkelen van begrtingsmatig relevante indicatren die de pmaak van een realistische meerjarenbegrting mgelijk maken. De dr de vakministers ingediende beleidsvrstellen berdelen in het licht van de algemene budgettaire ruimte en de te behalen begrtingsdelstellingen, zdat er een ged nderbuwde en evenwichtige begrting vrgelegd kan wrden Opstellen van adviezen aan de minister van Financiën en Begrting in het kader van vragen m begrtingsakkrd.

4 Ramingen van kredietbeheften van departementen en verzelfstandigde agentschappen p hun verantwrding nderzeken en tetsen aan de reële uitvering in vrige jaren en budgettaire afspraken. In dit kader neemt de sectrverantwrdelijke deel aan de technische bilaterale begrtingsbesprekingen en staat hij/ zij in vr de verslaggeving en verwerking van de resultaten van deze besprekingen. Meewerken aan het pstellen van een (realistische) meerjarenbegrting. Tussen verschillende begrtingsscenari s het meest geschikte selecteren en vrstellen den Waken ver de bjectiviteit van de argumentatie Op basis van pgebuwde technische en sectrspecifieke kennis van begrting, wrdt een netwerk van cntactpersnen uitgebuwd, zdat beheften pr-actief gecapteerd kunnen wrden en het draagvlak kan vergrten Identificeren van de juiste actren Organiseren van verleg Betrkkenheid verwerven dr middel van het creëren van meerwaarde vr de betrkken actren Belangen detecteren en afwegingen maken Beleidsvrstellen aftetsen met het werkveld Een netwerk van betrkken actren nderhuden Begrtingsmatig relevante mgelijkheden van plssing tetsen met de betrkken actren Gede frmele en infrmele cntacten met beleidsuitvering pzetten en nderhuden, zdat (neven)effecten, pprtuniteiten f structurele knelpunten in de dagelijkse uitvering geïdentificeerd kunnen wrden en vertaald kunnen wrden in een (aanpassing van) begrting Netwerken uitbuwen met de uitverders van het beleid Gede samenwerking met het agentschap centrale accunting, inznderheid inzake de begrtingsuitveringsgegevens. Input capteren vanuit de uitvering De vinger aan de pls huden en pijnpunten identificeren Infrmatiestrmen tussen de entiteiten bewaken Waken ver de uitverbaarheid van begrtingsvrstellen naar aanleiding van de advisering van de minister van Financiën en Begrting in het kader van de vragen m begrtingsakkrd en in het kader van de begrtingspmaak- en cntrle. Knelpunten identificeren, terugkppelen en mgelijke vrstellen tt plssing initiëren De ndige cmmunicatie verzrgen zdat de utput van de begrting p een crrecte manier wrdt ndersteund Bijdrage bij de pmaak van de brchure inzake de jaarlijkse begrting naar aanleiding van de Septemberverklaring. Bijdrage bij de pmaak van de algemene telichting bij middelen- en uitgavenbegrting van de Vlaamse gemeenschap. Infrmeren van de betrkken actren van eventuele wijzigingen in aanpak van de begrting, zdat het hen mgelijk wrdt gesteld m pr-actief in te spelen p deze wijzigingen. De resultaten van de begrtingsuitvering (cijfermatig en wettelijk) vergelijken met de intenties inzake het begrtingsbeleid teneinde vrstellen te kunnen den vr bijsturingen f wijzigingen in het beleid, die erte bijdragen dat de begrtingsdelstellingen kunnen bereikt wrden

5 Vlgen van mnitringdata en trends detecteren Kritisch nderzek van de verantwrding van de tekmstige uitgaven verbnden aan de diverse beleidsmaatregelen zwel p krte als p middenlange termijn, het rllend karakter van de meerjarenbegrting verzekeren Onderzek van het SERV-rapprt vr de betrkken sectr(en). Verwerken van adviezen en pmerkingen van andere cntrle-actren zals Inspectie van Financiën en Rekenhf, desgevallend hierver verleg plegen en mgelijke aanpassingen helpen initiëren. Het beleid begrtingsmatig evalueren. Advies geven m.b.t. de bijsturing van het beleid p het vlak van begrting Vrstellen den vr beleidswijziging p het vlak van begrting Afgesprken methdieken rnd begrting vlgen en erver waken dat tijdens het prces een unifrme en kwaliteitsvlle werkwijze wrdt gehanteerd De werkwijzen dcumenteren Standaarden en nrmen ntwikkelen teneinde sturing te geven aan de financiële en aanverwante prcessen Erp tezien dat aan wettelijke en prcedurele eisen vldaan is Overleg plegen met de kwaliteitsverantwrdelijke van de dienst. Cnsistentie bewaken in de memries van telichting van de vakministers vr hun prgramma s in de begrting GEDRAGSGERICHTE COMPETENTIES SAMENWERKEN - Je helpt anderen en pleegt verleg - Steunt de vrstellen van anderen en buwt daarp vrt m tt een gezamenlijk resultaat te kmen - Stemt de eigen inbreng/pririteiten/aanpak af p de beheften van de grep - Hudt rekening met de geveligheden en met de verscheidenheid van mensen - Biedt hulp aan bij prblemen, k al valt de taak niet nder de eigen pdracht - Vraagt spntaan en practief de mening van anderen BETROUWBAARHEID - Je brengt sciale en ethische nrmen in de praktijk - Neemt de verantwrdelijkheid p zich vr zijn eigen handelen (past geen parapluplitiek te) - Leeft de dentlgie na die eigen is aan de functie f het functieniveau - Spreekt anderen erp aan als ze niet cnfrm bestaande regels en afspraken handelen - Handelt cnsequent: neemt in srtgelijke mstandigheden srtgelijke standpunten in f een srtgelijke huding aan. - Kan inschatten f infrmatie al dan niet verder kan f mag wrden verspreid Vertnt vrbeeldgedrag rnd basisregels en afspraken VOORTDUREND VERBETEREN - Je ntwikkelt je binnen de eigen functie en werkt actief mee aan het verbeteren van de uitvering van taken - Maakt zich vertruwd met nieuwe materies die relevant zijn vr de eigen taak (bv. nieuwe regelgeving, infrmaticatepassingen, werkmethden ) - Infrmeert zich ver nieuwe ntwikkelingen met betrekking tt de eigen functie (leest vakliteratuur, neemt deel aan cngressen ) - Past nieuwe richtlijnen, kennis, infrmatie en inzichten te in de praktijk - Gaat na f en he nieuwe tendensen en ntwikkelingen in de eigen functie ingezet kunnen wrden - Zekt actief naar mgelijkheden m de uitvering van het takenpakket te verbeteren en werkt die mgelijkheden verder uit tt cncrete vrstellen

6 KLANTGERICHTHEID - Je nderneemt acties m vr de klant de meest geschikte plssing te bieden bij vragen en prblemen die minder vr de hand liggen - Past binnen de bestaande prcedures en planning de dienstverlening f het prduct aan m de klant verder te helpen - Geeft de klant waar hij recht p heeft p de best mgelijke wijze - Levert, rekening hudend met bestaande prcedures, sneller f meer dan afgesprken is aan de klant - Gaat expliciet na f de klant tevreden is met de aangebden plssing en dienstverlening - Prbeert zelf een antwrd te geven p een vraag f klacht. Verwijst z ndig dr f zekt hulp - Biedt een z ptimaal mgelijke plssing vr de klant RESULTAATGERICHTHEID - Je werkt gericht en actief aan het bereiken van de vrpgestelde delen - Frmuleert de eigen delstellingen in termen van cncreet gedrag (meetbaar resultaat, deadline bepalen) - Geeft aan de hand van cncrete acties aan he de delen bereikt zullen wrden (wie, wat, wanneer) - Evalueert p regelmatige mmenten de stand van zaken ten pzichte van de begde delstelling - Neemt actie m bij te sturen als de delstellingen in het gedrang kmen - Zekt spntaan alternatieven als een bepaalde actie niet tt het begde resultaat heeft geleid PLANNEN - Je plant eigen werk effectief - Maakt gebruik van hulpmiddelen bij het inplannen van taken (checklist, t-dlijstjes, elektrnische agenda ) - Pakt eerst de belangrijkste f dringendste pdrachten aan - Hudt rekening met de ndige uitveringstijd - Geeft tijdig aan als de planning niet gehaald kan wrden - Hudt in de eigen planning rekening met de begrippen dringend en belangrijk PROBLEEMANALYSE - Je legt verbanden en ziet rzaken - Benadert een prbleem vanuit verschillende gezichtspunten - Benemt de rzaken van prblemen die zich vrden - Legt verbanden tussen verschillende srten infrmatie - Detecteert nderliggende prblemen - Integreert nieuw gevnden infrmatie met bestaande infrmatie OORDEELSVORMING - Je neemt standpunten in en verziet de verdergaande cnsequenties ervan - Kmt tt een gefundeerd rdeel, rekening hudend met cnsequenties - Betrekt mgelijke neveneffecten f cnsequenties van standpunten in zijn verwegingen - Mtiveert en beargumenteert het eigen rdeel f de beslissing - Neemt bij prblemen f situaties een persnlijk standpunt in - Neemt standpunten in p basis van nvlledige maar vldende infrmatie

7 SCHRIFTELIJKE UITDRUKKINGSVAARDIGHEID - Je structureert je bdschap en hanteert een gepast taalgebruik afhankelijk van de situatie f het publiek - Stelt eenduidig leesbare dcumenten p die beknpt en ter zake zijn - Levert teksten met een duidelijke structuur (zwel inhudelijk als vrmelijk, en de inhud en vrm zijn p elkaar afgestemd) - Gebruikt een stijl die aangepast is aan de situatie (zakelijk, nderhudend, infrmatief ) - Gebruikt een taal die aan het publiek aangepast is (bv. licht jargn te, schrijft 'leesbare' teksten ) - Hudt in taalgebruik en bdschap rekening met de beheften en beperkingenvan de verschillende delgrepen NETWERKEN - Je legt nieuwe cntacten die vr de eigen taak nuttig kunnen zijn - Brengt mensen met elkaar in cntact, stelt hen aan elkaar vr - Neemt acties m cntacten te leggen en te nderhuden - Zekt samenwerking met interne en externe partners uit wederzijds belang - Legt p regelmatige basis nieuwe cntacten ter gelegenheid van beurzen, seminaries, vakverenigingen, pleidingen - Gaat actief p zek naar cllega s uit andere entiteiten vr infrmatie, expertise - Legt cntacten met andere afdelingen als de eigen pdracht hen aanbelangt (bv. vr- f natraject, impact ) - Legt cntacten met andere entiteiten m de slaagkansen van het eigen prject te vergrten (samenwerking, steun) OVERTUIGINGSKRACHT - Je vertuigt dr inhud en aanpak - Reageert adequaat en niet defensief p negatieve reacties f weerstand - Tnt begrip vr meningen en standpunten van anderen - Enthusiasmeert anderen als hij zijn eigen vrstellen en ideeën verdedigt - Brengt zijn argumenten scherp nder wrden - Brengt een persnlijke en genuanceerde argumentatie naar vren OPLEIDINGSVEREISTEN In het bezit zijn van een master- f licentiaatsdiplma Ecnmische Wetenschappen, Handels- f Financiële Wetenschappen, Handelsingenieur.

BEGROTINGSRAADGEVER. Organiseren van de beleidsmonitoring en evaluatie zodat de juiste indicatoren op een kwaliteitsvolle wijze worden opgevolgd

BEGROTINGSRAADGEVER. Organiseren van de beleidsmonitoring en evaluatie zodat de juiste indicatoren op een kwaliteitsvolle wijze worden opgevolgd FUNCTIEBESCHRIJVING BEGROTINGSRAADGEVER DEPARTEMENT FINANCIËN EN BEGROTING AFDELING BELEIDSONDERSTEUNING EN BEGROTING DIENST BEGROTINGSZAKEN DOEL VAN DE FUNCTIE De begrotingsraadgever ondersteunt en adviseert

Nadere informatie

Het Departement Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed (RWO) werft aan in contractueel dienstverband: JURIST(M/V)

Het Departement Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed (RWO) werft aan in contractueel dienstverband: JURIST(M/V) Het Departement Ruimtelijke Ordening, Wnbeleid en Onrerend Erfged (RWO) werft aan in cntractueel dienstverband: JURIST(M/V) Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Graad: Standplaats: Juridische dienstverlening

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VERTEGENWOORDIGER RETAIL

FUNCTIEBESCHRIJVING VERTEGENWOORDIGER RETAIL 1. Functietitel : FUNCTIEBESCHRIJVING VERTEGENWOORDIGER RETAIL Vertegenwrdiger retail 2. Afdeling in de rganisatie : Sales departement unit retail 3. Psitinering binnen het bedrijf : De vertegenwrdiger

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER ONROEREND ERFGOED (M/V)

BELEIDSMEDEWERKER ONROEREND ERFGOED (M/V) Het Departement Ruimtelijke Ordening, Wnbeleid en Onrerend Erfged werft cntractueel aan: BELEIDSMEDEWERKER ONROEREND ERFGOED (M/V) Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Graad: Standplaats: Dienst Onrerend Erfgedbeleid

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Taakmschrijving Administratief medewerker 1. Functie-infrmatie 1.1 Functietitel Administratief medewerker 1.2 Lnniveau C1-C3 1.3 Diplmavereisten Huder zijn van een diplma van het secundair nderwijs f daarmee

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur Communicatie

Functiebeschrijving: Directeur Communicatie Functiebeschrijving: Directeur Cmmunicatie Functiefamilie Lager Kader Vr akkrd Naam leidinggevende Kristien Verbraeken Datum + handtekening Naam functiehuder Datum + Handtekening 1. Cntext van de functie

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 deskundige met een contract van bepaalde duur (6 maanden)

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 deskundige met een contract van bepaalde duur (6 maanden) Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 1 deskundige met een cntract van bepaalde duur (6 maanden) Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit : Agentschap

Nadere informatie

Functiefamilie: Directie

Functiefamilie: Directie Bijlage 3 bij Regeling ntwikkelen, functineren en berdelen (Cmpetenties per functieprfiel) Functiefamilie: Directie Cmpetentie: Netwerken De mate waarin de persn relaties en/f samenwerkingsverbanden binnen

Nadere informatie

Justitieasssitent (M/V)

Justitieasssitent (M/V) MOD WVG afdeling Persneel Kning Albert II-laan 35 bus 30 1030 BRUSSEL T 02 553 31 52 F 02 553 34 77 persneel@wvg.vlaanderen.be FUNCTIEBESCHRIJVING ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Geschoold arbeider / Erfgoedbewaker (m/v) Raversyde

Geschoold arbeider / Erfgoedbewaker (m/v) Raversyde Niveau D Functiebeschrijving Geschld arbeider / Erfgedbewaker (m/v) Raversyde I. Functiebenaming Geschld arbeider erfgedbewaker Functiefamilie 11 : tezichtsfuncties II. Plaats in de rganisatie Je wrdt

Nadere informatie

Het departement Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed, roepnaam Ruimte Vlaanderen, is op zoek naar: JURIST M/V

Het departement Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed, roepnaam Ruimte Vlaanderen, is op zoek naar: JURIST M/V Het departement Ruimtelijke Ordening, Wnbeleid en Onrerend Erfged, repnaam Ruimte Vlaanderen, is p zek naar: JURIST M/V Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Graad: Standplaats: Juridische en Beleidsntwikkeling

Nadere informatie

Vacature: ICT-ontwikkelaar

Vacature: ICT-ontwikkelaar Vacature: ICT-ntwikkelaar Bij het team ICT bij Kind en Gezin in Brussel Juw inzet draagt bij tt de realisatie van de missie van Kind en Gezin, namelijk vr elk kind waar en he het k gebren is f pgreit,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER backoffice

FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER backoffice FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER backffice Identificatiegegevens Functie: administratief medewerker Functietitel: administratief medewerker backffice Niveau/rang: administratief medewerker

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel GEMEENTE WINGENE Het Gemeentebestuur van Wingene wenst ver te gaan tt het aanwerven van een vltijds Stafmedewerker HRM en Beleid (m/v) in statutair verband. Functie- en cmpetentieprfiel Functie-benaming

Nadere informatie

Functieprofiel Applicatiebeheerder

Functieprofiel Applicatiebeheerder Functieprfiel Applicatiebeheerder 1. NAAM: 2. Datum in dienst: 3. FUNCTIENAAM a. Functinele benaming: Applicatiebeheerder b. Graadbenaming: Deskundige c. Niveau: B functie d. Datum pmaak: december 2018

Nadere informatie

COÖRDINATOR LEERLINGENVERVOER (V/M)

COÖRDINATOR LEERLINGENVERVOER (V/M) Het departement Onderwijs en Vrming werft aan in cntractueel dienstverband een COÖRDINATOR LEERLINGENVERVOER (V/M) Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Departement Onderwijs en Vrming Afdeling

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Maatschappelijk werker

Functie- en competentieprofiel Maatschappelijk werker Functie- en cmpetentieprfiel Maatschappelijk werker 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Niveau Graad Maatschappelijk werker Sciale dienst B B1-B3 2. Psitinering in het rgangram Rapprteert

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel. Communicatief en administratief medewerker CONTEXT VAN DE FUNCTIE

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel. Communicatief en administratief medewerker CONTEXT VAN DE FUNCTIE Kwaliteitscentrum vr Diagnstiek Kning Albert II-laan 35 bus 30 1030 Brussel Ondernemingsnummer 0548.718.607 FUNCTIEBESCHRIJVING Functietitel Cmmunicatief en administratief medewerker CONTEXT VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

Bestuursdirecteur strategie & ontwikkeling (m/v) Griffie

Bestuursdirecteur strategie & ontwikkeling (m/v) Griffie NIVEAU A Functiebeschrijving A I. Functiebenaming Bestuursdirecteur strategie & ntwikkeling (m/v) Griffie Bestuursdirecteur Strategie & Ontwikkeling (mandaat) Functiefamilie 1: strategisch leidinggevenden

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Secretaris

Functie- en competentieprofiel Secretaris Functie- en cmpetentieprfiel Secretaris 1. Identificatiegegevens Functietitel Dienst Afdeling Secretaris MaT Niveau Graad 2. Psitinering in het rgangram Rapprteert aan/ krijgt leiding van Vrzitter Geeft

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ONTHAALMEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING ONTHAALMEDEWERKER FUNCTIEBESCHRIJVING ONTHAALMEDEWERKER Identificatiegegevens Functie: administratief medewerker Functietitel: nthaalmedewerker Niveau/rang: administratief medewerker C 1-3 Plaats in het rgangram: de nthaalmedewerkers

Nadere informatie

Voorbereidingsjaar hoger onderwijs voor anderstaligen. Functieprofiel: Leerondersteuner Voorbereidingsjaar Hoger Onderwijs voor Anderstaligen

Voorbereidingsjaar hoger onderwijs voor anderstaligen. Functieprofiel: Leerondersteuner Voorbereidingsjaar Hoger Onderwijs voor Anderstaligen Vrbereidingsjaar hger nderwijs vr anderstaligen Prvincieplein 1 Cntact: Functieprfiel: Leerndersteuner Vrbereidingsjaar Hger Onderwijs vr Anderstaligen Samenvatting Als leerndersteuner begeleid en ndersteun

Nadere informatie

Checklist Veranderaanpak Inhoud en Proces

Checklist Veranderaanpak Inhoud en Proces list Veranderaanpak Inhud en Prces AdMva 2011 www.admva.nl www.arbcatalgusvvt.nl list Veranderaanpak Inhud en Prces www.arbcatalgusvvt.nl Clfn Sturen p Werkdrukbalans en Energie AdMva 2011 Erna van der

Nadere informatie

GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE

GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE Identificatiegegevens Functie: teamverantwrdelijke Niveau/rang: B 4-5 Plaats in het rgangram: departement maatschappelijke dienstverlening/ financiën/persneel/facility/

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Cördinatr Hulpverlening Afdeling Sciaal en Vrije Tijd Cördinatr A A1a-A3a 2. Psitinering in

Nadere informatie

Recyclageparkwachter. technisch assistent (Niveau D1-D3) Doel van de functie. Plaats in de organisatie. Resultaatsgebieden.

Recyclageparkwachter. technisch assistent (Niveau D1-D3) Doel van de functie. Plaats in de organisatie. Resultaatsgebieden. Recyclageparkwachter technisch assistent (Niveau D1-D3) Del van de functie De technisch assistent staat samen met de cllega s uit de pleg zelfstandig in vr het prfessineel uitveren van werkpdrachten die

Nadere informatie

Agressiemanagement. Management Consulting and Research Kapeldreef 60, 3001 Heverlee Tel. 016/29 83 11 Fax 016/29 83 19 Website http://www.mcr-bvba.

Agressiemanagement. Management Consulting and Research Kapeldreef 60, 3001 Heverlee Tel. 016/29 83 11 Fax 016/29 83 19 Website http://www.mcr-bvba. Agressiemanagement Bedrijven, rganisaties en schlen krijgen steeds vaker met agressie te maken. Wanneer je met mensen werkt, bestaat er immers de kans p cnflicten. Z n cnflict kan escaleren in bedreigingen,

Nadere informatie

EXPERT KENNISBEHEER (M/V)

EXPERT KENNISBEHEER (M/V) Het Departement Ruimtelijke Ordening, Wnbeleid en Onrerend Erfged (RWO) werft aan in cntractueel dienstverband vr een peride van 2,5 jaar: EXPERT KENNISBEHEER (M/V) Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Standplaats:

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een commissaris vastgoedtransacties (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een commissaris vastgoedtransacties (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zekt een cmmissaris vastgedtransacties

Nadere informatie

KERNFUNCTIE. 1. Functie-informatie. Functienaam: Directeur Shared Services Organisatie Functieschaal: 15 Kenmerkscores: 45445 45545 44 45 Somscore: 62

KERNFUNCTIE. 1. Functie-informatie. Functienaam: Directeur Shared Services Organisatie Functieschaal: 15 Kenmerkscores: 45445 45545 44 45 Somscore: 62 KERNFUNCTIE 1. Functie-infrmatie Functienaam: Directeur Shared Services Organisatie Functieschaal: 15 Kenmerkscres: 45445 45545 44 45 Smscre: 62 2. Omgeving De werkzaamheden wrden verricht binnen de bestuurlijke

Nadere informatie

ECTS-fiche. 1. Identificatie. Opleiding. Module. Lestijden 40

ECTS-fiche. 1. Identificatie. Opleiding. Module. Lestijden 40 ECTS-fiche 1. Identificatie Opleiding Ondernemingscmmunicatie Mdule MarketingManagement Cde A2 Lestijden 40 Studiepunten n.v.t. Ingeschatte ttale studiebelasting (in uren) 1 Mgelijkheid tt JA aanvragen

Nadere informatie

De studiedienst van de Vlaamse Regering werft aan in contractueel dienstverband voor een periode van twee jaar: DATABEHEERDER (M/V)

De studiedienst van de Vlaamse Regering werft aan in contractueel dienstverband voor een periode van twee jaar: DATABEHEERDER (M/V) De studiedienst van de Vlaamse Regering werft aan in cntractueel dienstverband vr een peride van twee jaar: DATABEHEERDER (M/V) Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Graad: Standplaats: Studiedienst van de Vlaamse

Nadere informatie

TEAMVERANTWOORDELIJKE Werk en Activering KORTRIJK

TEAMVERANTWOORDELIJKE Werk en Activering KORTRIJK Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE Werk en Activering KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Directie: Team: Lnschaal: Rapprteert aan: Teamverantwrdelijke Werk en Activering Dienstverlening Sciaal

Nadere informatie

Functieprofiel technisch assistent buitendienst

Functieprofiel technisch assistent buitendienst Functieprfiel technisch assistent buitendienst 1. NAAM: 2. Datum in dienst: 3. FUNCTIENAAM a. Functinele benaming: Technisch assistent buitendienst (WEGEN-TRANSPORT) b. Graadbenaming: Technisch assistent

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Beroepsbrandweer Officier - onderluitenant

Functie- en competentieprofiel Beroepsbrandweer Officier - onderluitenant Functie- en cmpetentieprfiel Berepsbrandweer Officier - nderluitenant 1. Identificatiegegevens Functietitel Cluster Dienst Niveau Graad Berepsbrandweer Officier Onderluitenant Brandweerkrps Officier Onderluitenant

Nadere informatie

Mobiliteitsexpert. Functiebeschrijving: Functiegegevens. Doel van de functie. Verantwoordelijkheden. Team Planning en Openbaar Domein

Mobiliteitsexpert. Functiebeschrijving: Functiegegevens. Doel van de functie. Verantwoordelijkheden. Team Planning en Openbaar Domein Functiebeschrijving: Mbiliteitsexpert Functiegegevens Functiebenaming: Team: Lnschaal: Mbiliteitsexpert Team Planning en Openbaar Dmein A1a-A3a Del van de functie Als mbiliteitsexpert sta je mee in vr

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functie: Directeur woonzorg Niveau-graad: A4a-b Functiefamilie: Strategisch leidinggevenden dienstniveau

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functie: Directeur woonzorg Niveau-graad: A4a-b Functiefamilie: Strategisch leidinggevenden dienstniveau FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: Directeur wnzrg Niveau-graad: A4a-b Functiefamilie: Strategisch leidinggevenden dienstniveau Sciaal Huis Ostende functiebeschrijving Directeur wnzrg 2 BELEIDSMATIG WERKEN STRATEGISCH

Nadere informatie

HOOFD GRONDGEBIEDZAKEN. (A1a A3a) 1.1. Functiebeschrijving

HOOFD GRONDGEBIEDZAKEN. (A1a A3a) 1.1. Functiebeschrijving HOOFD GRONDGEBIEDZAKEN (A1a A3a) 1.1. Functiebeschrijving 1.1.1. Benaming (+ dienst): Hfd Grndgebiedzaken 1.1.2. Plaats in het rganigram: Hij/zij werkt nder het rechtstreeks gezag van de Gemeentesecretaris

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel. Departementshoofden/strategisch leidinggevenden/mat leden

Functie- en competentieprofiel. Departementshoofden/strategisch leidinggevenden/mat leden Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel GEMEENTESECRETARIS Afdeling Dienst Functiefamilie Departementshfden/strategisch leidinggevenden/mat leden Niveau Graad Decretale graad

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Deskundige Omgeving Grndgebiedzaken - Dienst Ruimte Experten B B1-B3 2. Psitinering in het

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Begeleid(st)er BKO

Functie- en competentieprofiel Begeleid(st)er BKO 1. Identificatiegegevens Functie- en cmpetentieprfiel Begeleid(st)er BKO Functietitel Afdeling - Dienst Niveau Graad Begeleid(st)er BKO OCMW- Buitenschlse Kinderpvang D D1-D3 2. Psitinering in het rgangram

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 3 adjuncten van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 3 adjuncten van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 3 adjuncten van de directeur Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten Niveau A Graad

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Deskundige team ontspannen

Functie- en competentieprofiel Deskundige team ontspannen Functie- en cmpetentieprfiel Deskundige team ntspannen 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling - Dienst Niveau Graad Deskundige Team Ontspannen B B1-B3 2. Psitinering in het rgangram Rapprteert

Nadere informatie

directeur (m/v) Griffie

directeur (m/v) Griffie NIVEAU A Functiebeschrijving A directeur (m/v) Griffie I. Functiebenaming Cördinatr Strategische Prgramma s Functiefamilie 1: strategisch leidinggevenden p rganisatieniveau (staffunctie) II. Plaats in

Nadere informatie

1 Functiebeschrijving Voorwaarden om deel te nemen...fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 inhoud en verloop van de selectieproeven...

1 Functiebeschrijving Voorwaarden om deel te nemen...fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 inhoud en verloop van de selectieproeven... Aanwerving Stafmedewerker algemeen beleid in cntractueel dienstverband, vltijds INLICHTINGENBROCHURE Sciale huisvestingsmaatschappij De Mandel biedt wnplssingen vr mensen met een bescheiden inkmen. Ben

Nadere informatie

Succesvol samenwerken met ouders. Onderzoek Ouderbetrokkenheid. Bundel in te kijken in de leraarskamer. http://flob.sint-niklaas.

Succesvol samenwerken met ouders. Onderzoek Ouderbetrokkenheid. Bundel in te kijken in de leraarskamer. http://flob.sint-niklaas. Onderzek Ouderbetrkkenheid V.U. : Lieve Van Daele, Grte Markt 1, 9100 Sint-Niklaas Succesvl samenwerken met uders Bundel in te kijken in de leraarskamer http://flb.sint-niklaas.be ONDERZOEK GOK-PROJECT

Nadere informatie

www.onderwijs.vlaanderen.be

www.onderwijs.vlaanderen.be www.nderwijs.vlaanderen.be De afdeling Cmmunicatie van het Departement Onderwijs en Vrming zekt vr het team KlasCement een cntractueel vr nbepaalde duur fwel een gedetacheerd leerkracht COORDINATOR Vlaams

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN COMPETENTIEPROFIEL. maatschappelijk werker. algemeen: algemene sociale dienstverlening

FUNCTIEBESCHRIJVING EN COMPETENTIEPROFIEL. maatschappelijk werker. algemeen: algemene sociale dienstverlening FUNCTIEBESCHRIJVING EN COMPETENTIEPROFIEL maatschappelijk werker algemeen: algemene sciale dienstverlening Functietitel Afdeling-dienst Niveau Graad Plaats in het rgangram Basisdelstelling maatschappelijk

Nadere informatie

Intensief voorbereidingsjaar hoger onderwijs voor anderstalige nieuwkomers

Intensief voorbereidingsjaar hoger onderwijs voor anderstalige nieuwkomers Intensief vrbereidingsjaar hger nderwijs vr anderstalige nieuwkmers Prvincieplein 1 Cntact: Functieprfiel: studiecach intensief vrbereidingsjaar hger nderwijs vr anderstalige nieuwkmers Samenvatting L4-Vlwassenennderwijs

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSDIENST SHO.BE. Functie: Deskundige opbouwwerk Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: Begeleidende functies

FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSDIENST SHO.BE. Functie: Deskundige opbouwwerk Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: Begeleidende functies FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: Deskundige pbuwwerk Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: Begeleidende functies SHO.BE PERSONEELSDIENST FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: deskundige pbuwwerk Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie:

Nadere informatie

Mobiliteitsexpert. Functiebeschrijving. Functiegegevens. Doel van de functie. Verantwoordelijkheden. Team Planning en Openbaar Domein

Mobiliteitsexpert. Functiebeschrijving. Functiegegevens. Doel van de functie. Verantwoordelijkheden. Team Planning en Openbaar Domein Functiebeschrijving Mbiliteitsexpert Functiegegevens Functiebenaming: Team: Lnschaal: Mbiliteitsexpert Team Planning en Openbaar Dmein A1a-A3a Del van de functie Als mbiliteitsexpert sta je mee in vr de

Nadere informatie

re-integratie jobcaoching praktijkleerwerktraject De Pastorie diverse branches social return

re-integratie jobcaoching praktijkleerwerktraject De Pastorie diverse branches social return jbcaching praktijkleerwerktraject De Pastrie scial return Stichting MatchWinners Rermnd jbcaching praktijkleerwerktraject De Pastrie scial return Stichting Matchwinners Rermnd 1. Intr Sinds 2009 biedt

Nadere informatie

2. Uitwerken van beleidsvoorstellen en adviezen zodat de beleidsdoelstellingen van de (sub)dienst/afdeling gerealiseerd worden

2. Uitwerken van beleidsvoorstellen en adviezen zodat de beleidsdoelstellingen van de (sub)dienst/afdeling gerealiseerd worden Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Junir expert cultuur Afdeling samenleving Experten Niveau Graad 2. Psitinering in het rgangram Plaats in

Nadere informatie

Financieel beheerder, secretaris en bij uitbreiding het managementteam

Financieel beheerder, secretaris en bij uitbreiding het managementteam Functiebeschrijving Teamcach Financiën Functiegegevens Functiebenaming: Directie: Team: Lnschaal: Rapprteert aan: Teamcach Financiën Bedrijfsvering Team Financiën A1a-A3a Financieel beheerder, secretaris

Nadere informatie

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderpvang KOM Kinderpvang verzrgt kinderpvang vr kinderen in de leeftijdsgrep 0 tt en met 12 jaar. Alle medewerkers van de stichting zetten zich vlledig in m kwalitatief

Nadere informatie

TEAMCOÖRDINATOR FINANCIËN EN BEGROTING (M/V)

TEAMCOÖRDINATOR FINANCIËN EN BEGROTING (M/V) Het Eigen Vermgen van het Instituut vr Natuur- en Bsnderzek (EVINBO) werft aan in cntractueel dienstverband: TEAMCOÖRDINATOR FINANCIËN EN BEGROTING (M/V) Beleidsdmein: Leefmilieu Natuur en Energie (LNE)

Nadere informatie

Arbeidstrajectbegeleider B1-3

Arbeidstrajectbegeleider B1-3 Arbeidstrajectbegeleider B1-3 Rapprteert aan Geeft leiding aan 1. Del van de functie Cördinatr arbeidstrajectbegeleiding - De arbeidstrajectbegeleider zrgt vr een gepaste begeleiding van werkzekenden naar

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER PERSONEELSZAKEN. Niveau. Plaats in het organogram. Hoofddoel van de functie. Resultaatsgebieden B1-B2-B3

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER PERSONEELSZAKEN. Niveau. Plaats in het organogram. Hoofddoel van de functie. Resultaatsgebieden B1-B2-B3 FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER PERSONEELSZAKEN Niveau B1-B2-B3 Plaats in het rgangram De stafmedewerker persneelszaken rapprteert aan de secretaris en maakt deel uit van het managementteam. Je maakt

Nadere informatie

BELEIDSTHEMABEHEERDER VERKEERSVEILIGHEID

BELEIDSTHEMABEHEERDER VERKEERSVEILIGHEID Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in cntractueel dienstverband met een cntract van nbepaalde duur: BELEIDSTHEMABEHEERDER VERKEERSVEILIGHEID Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel. Intergemeentelijke Preventie-adviseur

Functie- en competentieprofiel. Intergemeentelijke Preventie-adviseur Functie- en cmpetentieprfiel Intergemeentelijke preventie-adviseur 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling - Dienst Niveau Graad Intergemeentelijke Preventie-adviseur In staf B B1-B3 2. Psitinering

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ICT Projectleider - Expert

FUNCTIEBESCHRIJVING ICT Projectleider - Expert FUNCTIEBESCHRIJVING ICT Prjectleider - Epert 1. CONTEXT VAN DE FUNCTIE BINNEN DE ORGANISATIE De Vlaamse ICT-vereniging is een ksten- en kennisdelende rganisatie, die strategische ICT-brugfuncties ter beschikking

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Dossierbeheerder Personeel (HRM)

Functiebeschrijving: Dossierbeheerder Personeel (HRM) Functiebeschrijving: Dssierbeheerder Persneel (HRM) Functiefamilie Dssier- en gegevensbeheerders Vr akkrd Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehuder Datum + Handtekening 1. Cntext van de

Nadere informatie

Stafmedewerker ICT. 1. Identificatiegegevens. Onthaal & informatie. Niveau. 2. Positionering in het organogram. Geeft leiding aan

Stafmedewerker ICT. 1. Identificatiegegevens. Onthaal & informatie. Niveau. 2. Positionering in het organogram. Geeft leiding aan Stafmedewerker ICT 1. Identificatiegegevens Functietitel Dienst Afdeling Niveau Graad Stafmedewerker ICT Onthaal & infrmatie Algemene zaken B B1-B3 2. Psitinering in het rgangram Geeft leiding aan Rapprteert

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ICT Programma Manager

FUNCTIEBESCHRIJVING ICT Programma Manager FUNCTIEBESCHRIJVING ICT Prgramma Manager 1. CONTEXT VAN DE FUNCTIE BINNEN DE ORGANISATIE De Vlaamse ICT-vereniging is een ksten- en kennisdelende rganisatie, die strategische ICT-brugfuncties ter beschikking

Nadere informatie

Het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband

Het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband Het Agentschap vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband 1 ADJUNCT VAN DE DIRECTEUR- JURIST (M/V) Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten,

Nadere informatie

Oproep voor de aanleg van een wervingsreserve van deskundigen voor de lokale overlegplatforms (LOP s)

Oproep voor de aanleg van een wervingsreserve van deskundigen voor de lokale overlegplatforms (LOP s) Oprep vr de aanleg van een wervingsreserve van deskundigen vr de lkale verlegplatfrms (LOP s) Situering In uitvering van artikel IV.3. 3. van het decreet betreffende gelijke nderwijskansen-i dd. 28.06.2002

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF LOGISTIEK DIENSTHOOFD APOTHEEK

ADMINISTRATIEF LOGISTIEK DIENSTHOOFD APOTHEEK Mariaziekenhuis vzw Maesensveld 1 B-900 Overpelt Tel. + 2 11 826 000 Fax + 2 11 826 001 www.mariaziekenhuis.be inf@mznl.be ADMINISTRATIEF LOGISTIEK DIENSTHOOFD APOTHEEK ZORGONDERSTEUNENDE EENHEDEN Plaats

Nadere informatie

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016 Reglement Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeurs Onderzeksbeurs & Uitwisseling 2016 In 2016 kennen de Vlaamse en Nederlandse verheid pnieuw de Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeur(zen) (VNJB) te aan Nederlandse

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL PROJECTMEDEWERKER BIBLIOTHEEK

COMPETENTIEPROFIEL PROJECTMEDEWERKER BIBLIOTHEEK COMPETENTIEPROFIEL PROJECTMEDEWERKER BIBLIOTHEEK Het cmpetentieprfiel is het geheel van kennis, vaardigheden en hudingen die ndzakelijk zijn vr het uitefenen van de functie van biblitheekmedewerker. Hierna

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Expert Zrg Afdeling Onthaal en Dienstverlening Experten B B1 B3 2. Psitinering in het rgangram

Nadere informatie

Aanwervingsexamen voor de functie van archivaris

Aanwervingsexamen voor de functie van archivaris per/infdhmww/19.12.2013 Aanwervingsexamen vr de functie van archivaris Persneelsdienst Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 19 F 056 62 12 23 vacatures@waregem.be www.waregem.be Openingstijden Vrmiddag:

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel. Beleidsadviseur Patrimonium/Lokale economie en toerisme

Functie- en competentieprofiel. Beleidsadviseur Patrimonium/Lokale economie en toerisme Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Beleidsadviseur Patrimnium/Lkale ecnmie en terisme Ruimte Beleidsadviseurs B Graad 2. Psitinering

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ICT Architect - Expert

FUNCTIEBESCHRIJVING ICT Architect - Expert FUNCTIEBESCHRIJVING ICT Architect - Epert 1. CONTEXT VAN DE FUNCTIE BINNEN DE ORGANISATIE De Vlaamse ICT-vereniging is een ksten- en kennisdelende rganisatie, die strategische ICT-brugfuncties ter beschikking

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de algemeen directeur

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de algemeen directeur Functie Graadnaam: afdelingshfd Functienaam: Beleidscördinatr grndgebiedzaken Functinele lpbaan: A4a-A4b Cde: Afdeling: Grndgebiedzaken Dienst: Subdienst: FB-07-01-b Del van de entiteit De afdeling grndgebiedzaken

Nadere informatie

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen.

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen. Checklist berdeling adviesaanvraag 1. De adviesaanvraag Heeft de r een adviesaanvraag gehad? Let p: een rapprt is in principe geen adviesaanvraag. Met een adviesaanvraag wrdt bedeld: het dr de ndernemer

Nadere informatie

Competentieprofiel van de hulpverlenerambulancier

Competentieprofiel van de hulpverlenerambulancier Cmpetentieprfiel van de hulpverlenerambulancier (Wet hudende diverse bepalingen inzake gezndheidszrg van 19 december 2008) 1. De ambulancier ntwikkelt zich persnlijk en prfessineel De ambulancier neemt

Nadere informatie

Beoogde resultaten in de beheersovereenkomst voor de periode 2012-2016

Beoogde resultaten in de beheersovereenkomst voor de periode 2012-2016 JAARPLAN 2012 Begde resultaten in de beheersvereenkmst vr de peride 2012-2016 De Vlaamse Wetenschappelijke Vereniging vr Jeugdgezndheidszrg (VWVJ) werkt aan de realisatie van de vlgende resultaatgebieden:

Nadere informatie

Communicatie voor beleid Interactie (raadplegen, dialoog, participatie) en procescommunicatie; betrokkenheid, betere besluiten en beleid

Communicatie voor beleid Interactie (raadplegen, dialoog, participatie) en procescommunicatie; betrokkenheid, betere besluiten en beleid Samenvatting BEELDEN OVER COMMUNICATIE TEYLINGEN Bevindingen gesprekken ver Cmmunicatie, raad- en cllegeleden, rganisatie en samenleving In deze ntitie zijn de resultaten van zwel de gesprekken van 9 ktber

Nadere informatie

Bij leefbaarheid gaat het er om hoe mensen hun omgeving ervaren en beoordelen.

Bij leefbaarheid gaat het er om hoe mensen hun omgeving ervaren en beoordelen. 1 Leefbaarheid is een belangrijk, z niet hét thema van de laatste jaren. De wnmgeving wrdt vr mensen steeds belangrijker vr de ervaren wn. Ok vanuit het perspectief van sciale chesie, veiligheid en sciaal-ecnmische

Nadere informatie

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t D i e n s t v e r l e n i n g s d c u m e n t Ons kantr hudt zich bezig met financiële dienstverlening en heeft zich gespecialiseerd in schade- en levensverzekeringen en is daarbij actief p de zakelijkeen

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel. Klantenadviseur aanbod: specificatie doelgroepen

Functie- en competentieprofiel. Klantenadviseur aanbod: specificatie doelgroepen Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Klantenadviseur aanbd: specificatie delgrepen Afdeling Sciaal en Vrije Tijd Klantenadviseurs

Nadere informatie

KERNFUNCTIE. 1. Functie-informatie Functienaam: Directeur Buitenlandse Betrekkingen Functie-inschaling: Niveau Sector directeur Functieschaal: 17

KERNFUNCTIE. 1. Functie-informatie Functienaam: Directeur Buitenlandse Betrekkingen Functie-inschaling: Niveau Sector directeur Functieschaal: 17 KERNFUNCTIE 1. Functie-infrmatie Functienaam: Directeur Buitenlandse Betrekkingen Functie-inschaling: Niveau Sectr directeur Functieschaal: 17 2. Omgeving De Directeur Buitenlandse Betrekkingen (Dir. BB)

Nadere informatie

functieprofiel vrijetijdsconsulent September 2014 Markt 1 2450 Meerhout T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E info@meerhout.be www.meerhout.

functieprofiel vrijetijdsconsulent September 2014 Markt 1 2450 Meerhout T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E info@meerhout.be www.meerhout. functieprfiel vrijetijdscnsulent fcus jeugd, seniren en ntwikkelingssamenwerking September 2014 Markt 1 2450 Meerhut T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E inf@meerhut.be www.meerhut.be p. 2 van 11 1 Cntextinfrmatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving : Projectcoördinator digitale transformatie

Functiebeschrijving : Projectcoördinator digitale transformatie Functiebeschrijving : Prjectcördinatr digitale transfrmatie Functiegegevens Functiebenaming : Cluster : Team: Lnschaal: Rapprteert aan: Prjectcördinatr digitale transfrmatie IT Data Innvatie IT Prjecten

Nadere informatie

INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN

INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN RVB10004.dc 1/5 RVB 2010/04 INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN Situering GEZONDHEID OP HET WERK : EEN GESTRUCTUREERDE AANPAK Preventie en Interim heeft in 2008, in het kader

Nadere informatie

GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE

GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE Identificatiegegevens Functie: teamverantwrdelijke Niveau/rang: B 4-5 Plaats in het rgangram: departement maatschappelijke dienstverlening/ financiën/persneel/facility/

Nadere informatie

Projectaanvraag Versterking sociale infrastructuur t.b.v. burgerkracht in Fryslân

Projectaanvraag Versterking sociale infrastructuur t.b.v. burgerkracht in Fryslân 1 Prjectaanvraag Versterking sciale infrastructuur t.b.v. burgerkracht in Fryslân 1. Aanleiding Eind 2012 heeft Prvinciale Staten van de prvincie Fryslân keuzes gemaakt mtrent de 'kerntakendiscussie'.

Nadere informatie

ECTS-fiche. Graduaat Maatschappelijk werk Sociaal agogische vaardigheden

ECTS-fiche. Graduaat Maatschappelijk werk Sociaal agogische vaardigheden ECTS-fiche 1. Identificatie Opleiding Mdule Cde Graduaat Maatschappelijk werk Sciaal aggische vaardigheden Bc5 Lestijden 40 Studiepunten Ingeschatte ttale n.v.t. studiebelasting 50 (in uren) 1 Mgelijkheid

Nadere informatie

V-ICT-OR begeleidt besturen in hun informatiehuishouding voor optimaal verloop van samenvoeging gemeente en OCMW

V-ICT-OR begeleidt besturen in hun informatiehuishouding voor optimaal verloop van samenvoeging gemeente en OCMW V-ICT-OR begeleidt besturen in hun infrmatiehuishuding vr ptimaal verlp van samenveging gemeente en OCMW De infrmatica in steden en gemeenten greide sinds de jaren 80 rganisch. Dat stapje bij stapje greien

Nadere informatie

De stad Aarschot is op zoek naar:

De stad Aarschot is op zoek naar: VACATUREBERICHT De stad Aarscht is p zek naar: EEN COORDINATOR (m/v) vr de CEL OVERHEIDSOPDRACHTEN niveau A (A1a-A3a) - vltijds in cntractueel verband vr nbepaalde duur (brutmaandsalaris aan huidige index

Nadere informatie

Informatiefiche Directeur kinderopvang

Informatiefiche Directeur kinderopvang Infrmatiefiche Directeur kinderpvang 1. Situering van de functie en psitinering in het rgangram Afdeling Dienst: Niveau en graad: Leiding krijgen van: Leiding geven aan: Kinderpvang A1-A3 OCMW-secretaris

Nadere informatie

Middelen Financiële middelen o De organisatie heeft een actueel beleid met betrekking tot het verkrijgen van de benodigde financiële middelen.

Middelen Financiële middelen o De organisatie heeft een actueel beleid met betrekking tot het verkrijgen van de benodigde financiële middelen. Categrie C Per aspect van het framewrk zijn nrmen pgesteld. Vetgedrukt zijn de verplichte nrmen. Organisaties die nder categrie C vallen, zullen verder zijn met het implementeren van kwaliteitssystemen

Nadere informatie

Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebouw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Vacaturenummer:

Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebouw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Vacaturenummer: Agentschap Onrerend Erfged zekt een Medewerker databeheer Afdeling: Onderzek en Bescherming Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebuw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Vacaturenummer:

Nadere informatie

LOGBOEK van: klas: 1

LOGBOEK van: klas: 1 LOGBOEK van: klas: 1 Inhudspgave Inleiding en inhud van het lgbek Wat is de maatschappelijke stage? Delen van de maatschappelijke stage Waar de je maatschappelijke stage? Kaders waarbinnen de maatschappelijke

Nadere informatie

Werkman wegenwerk. Openbare werken & technische uitvoerende diensten

Werkman wegenwerk. Openbare werken & technische uitvoerende diensten Werkman wegenwerk 1. Identificatiegegevens Functietitel Dienst Afdeling Niveau Graad Werkman wegenwerk Openbare werken & technische uitverende diensten Technische dienst E E1-E3 2. Psitinering in het rgangram

Nadere informatie

VACATURE PROJECTCOÖRDINATOR SPEERPUNT TAAL

VACATURE PROJECTCOÖRDINATOR SPEERPUNT TAAL Persneel 2 juli 2014 POV-140702-DOC-PWE Budewijnlaan 20-21, 1000 Brussel VACATURE PROJECTCOÖRDINATOR SPEERPUNT TAAL Prvinciaal Onderwijs Vlaanderen is de nderwijskepel vr het prvinciaal nderwijs in Vlaanderen.

Nadere informatie

van gebruikers, en het toekennen van lees- en schrijfrechten (zie hiervoor http://www.grensregio.eu/project-indienen/ ).

van gebruikers, en het toekennen van lees- en schrijfrechten (zie hiervoor http://www.grensregio.eu/project-indienen/ ). LEIDRAAD AANMELDING Bij het aanmaken van een prjectaanmelding in het digitale e-lket kunnen er verschillende vragen bij u pkmen, zals: He lang mag een tekst zijn? Welk detailniveau wrdt er gevraagd? Waar

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Beleidsadviseur Onderwijs Afdeling Onderwijs Beleidsadviseur B B1 B3 2. Psitinering in het

Nadere informatie

Evaluatie zorgleefplan met cliënt thuis en in het verzorgingshuis

Evaluatie zorgleefplan met cliënt thuis en in het verzorgingshuis Evaluatie zrgleefplan met cliënt thuis en in het verzrgingshuis Artikel: 2010-003 Datum: 30-11-2010 Auteur: Merel van Uden Prtcl vr halfjaarlijkse evaluatiegesprek ver zrgleefplan van een cliënt met een

Nadere informatie

Functieprofiel Bibliothecaris

Functieprofiel Bibliothecaris Functieprfiel Biblithecaris Juni 2014 Markt 1 2450 Meerhut T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E inf@meerhut.be www.meerhut.be 1. Cntextinfrmatie 1.1 Situering Meerhut Meerhut is een landelijke gemeente in de

Nadere informatie