GEVAAR Net als bij de meeste elektrische apparaten staan onderdelen onder spanning, ook wanneer de schakelaar in de OFF stand staat.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEVAAR Net als bij de meeste elektrische apparaten staan onderdelen onder spanning, ook wanneer de schakelaar in de OFF stand staat."

Transcriptie

1 GEBRUIKSAANWIJZING

2 Belangrijke veiligheidsaanwijzingen: Wanneer er gebruik wordt gemaakt van elektrische apparaten, en zeker in de aanwezigheid van kinderen, dienen altijd de basis veiligheidsaanwijzingen te worden nageleefd, waaronder de volgende: LEES ALLE AANWIJZINGEN VOORDAT U HET APPARAAT GEBRUIKT. BIJ WATER VANDAAN HOUDEN. GEVAAR Net als bij de meeste elektrische apparaten staan onderdelen onder spanning, ook wanneer de schakelaar in de OFF stand staat. OM DE KANS OP ELEKTRISCHE SCHOK MET PERSOONLIJK LETSEL ALS GEVOLG ZOVEEL MOGELIJK TE BEPERKEN: Dient u: 1. De stekker direct na gebruik altijd uit het stopcontact te halen. 2. Het apparaat niet tijdens het baden te gebruiken. 3. Het apparaat nergens neerleggen waar het kan vallen of in de spoelbak of in bad getrokken kan worden. 4. Het apparaat niet in water of een andere vloeistof leggen of laten vallen. 5. Indien het apparaat in het water valt, direct de stekker uit het stopcontact te trekken. En niet met uw handen in het water gaan. WAARSCHUWING om de kans op brandwonden, elektrocutie, brand of persoonlijk letsel zoveel mogelijk te beperken: 1. Het apparaat nooit onbeheerd achterlaten met de stekker in het stopcontact. 2. Zorgen voor supervisie wanneer het apparaat in de nabijheid van of bij kinderen of mensen met mogelijke beperkingen gebruikt wordt. 3. Het apparaat alleen gebruiken op de manier zoals bedoeld en beschreven in deze gebruiksaanwijzing. Geen accessoires gebruiken die niet door de fabrikant zijn aanbevolen. 4. Het apparaat niet gebruiken indien snoer of stekker beschadigd is/zijn, wanneer het apparaat niet naar behoren werkt of wanneer u het apparaat heeft laten vallen, eventueel in water, en indien het apparaat beschadigd is geraakt. 5. Houd het snoer weg bij hete oppervlakken. Het snoer niet rond het apparaat wikkelen. 6. Geen verlengsnoer gebruiken in combinatie met dit apparaat. 7. De Perfecter wordt tijdens gebruik heet. Voorkom dat de ogen en blote huid met het hete apparaat in contact komen. 8. Het apparaat niet gebruiken in combinatie met een adapter. 9. Het apparaat niet gebruiken in de directe nabijheid van bad, douche, spoelbak of een andere container die water bevat. 10. Niet gebruiken tijdens het slapen.

3 11. Niet buitenshuis gebruiken of gebruiken in een ruimte waar spuitproducten of zuurstofflessen/tanks zijn opgeslagen. 12. Het apparaat niet zomaar, zonder hittebestendige onderlegger op oppervlakken neerleggen wanneer het apparaat heet is of de stekker nog in het stopcontact zit. Extra veiligheidsinstructies: 1. Dit apparaat is niet geschikt voor gebruik door kinderen en mensen met beperkte fysieke, zintuiglijke of mentale beperkingen, of bij gebrek aan kennis en ervaring, tenzij onder supervisie of indien aanwijzingen gegeven kunnen worden door een daartoe bevoegd persoon. 2. Kinderen dienen onder supervisie te blijven om er zeker van te zijn dat zij het apparaat niet als speelgoed gebruiken. 3. Indien het snoer van het apparaat is beschadigd het snoer laten vervangen door de fabrikant of een erkend reparateur. 4. Het apparaat niet gebruiken in de directe nabijheid van bad, douche, spoelbak of een andere container die water bevat. BEWAAR DEZE GEBRUIKSAANWIJZING ZORGVULDIG Pas op, dit product kan de ogen verbranden. Risico op elektrische schok, niet onderdompelen in water en niet tijdens het baden gebruiken. Gevaar voor brandwonden indien contact met hete borstel. Houd dit apparaat bij kinderen vandaan. Onderhoud van dubbelgeïsoleerde apparaten. In dubbelgeïsoleerde apparaten bevinden zich twee systemen van isolatie anders dan het systeem met een aardedraad. Er bevindt zich geen geaard systeem bij dubbele isolatie en dat dient ook niet aan het apparaat te worden toegevoegd. Het onderhoud en reparatie van dit soort apparaten vereist extreme zorg en kennis van het systeem en dient alleen uitgevoerd te worden door erkende reparateurs. Vervangende onderdelen van dit soort apparaten dienen dan ook identiek te zijn aan het te

4 vervangen onderdeel. Dit soort apparaten wordt aangeduid met de woorden Dubbelgeïsoleerd of Dubbele Isolatie. Het symbool ( vierkantje in een vierkantje) kan zich ook op een dergelijk apparaat bevinden. Dit apparaat is voorzien van een speciale stekker zodat hij maar op een manier in het stopcontact past. De Ion Ceramic technologie wordt hier gebruikt voor extra zachtheid, glans en volume. De ruimte tussen de nylon borstelharen/pennen zijn precies geplaatst ter voorkoming dat de haren in elkaar gaan klitten. U kunt met dit product uw haar dus niet alleen makkelijk stylen, het geeft uw haar daarnaast extra glans en zachtheid die u niet krijgt wanneer u het haar stylet met een föhn en andere haarstylers. De grondlegger van Calista, Maria McCool heeft met haar 30 jaar lange ervaring als stylist, buitengewoon veel kennis van de beauty industrie opgedaan tijdens haar reizen over de hele wereld. Zij selecteert zelf zeldzame ingrediënten voor producten, ontwerpt zelf innovatieve nieuwe componenten en inventieve stylingapparaten, die beter zijn dan andere apparaten zodat het voor u eenvoudiger is om thuis een kapsel te creëren alsof u zo van de kapper komt. Maria heeft de overtuiging dat uw zelfvertrouwen uitstraalt in de manier waarop u er uitziet en hoe u zich voelt. Basisaanwijzingen: 1. Steek de stekker van de Perfecter Fusion Styler in het stopcontact. 2. Zet de aan/uit schakelaar in de aan stand en stel de gewenste temperatuur in. NB: de 356 F (180 C) stand wordt aanbevolen voor dun en/of beschadigd haar. Begin te gebruiken wanneer het indicatielampje blijft branden (het lampje knippert, om zolang de gewenste temperatuur nog niet is bereikt). Opwarmtijd is ongeveer 2 3 minuten. 3. Alleen gebruiken bij droog haar. 4. Gebruik de borstel om uw kapsel van onder en bovenop zacht door te borstelen voor een zachter, glanzender en gladder resultaat.

5 OF Neem een pluk haar en rol die op de manier als u met een gewone ronde borstel en föhn zou doen voor maximaal volume en extra veerkracht. Aan/uit schakelaar en het indicatielampje: Het rode lampje geeft aan dat de Perfecter is ingeschakeld op een temperatuur van 356 F (180 C) of 392 F (200 C). Wanneer het lampje knippert betekent dat dat de temperatuur nog niet is bereikt (wanneer de temperatuur wordt verhoogd van de ene naar de andere temperatuur zal het lampje weer gaan knipper totdat de hogere temperatuur is bereikt). Opwarmen lampje knippert Klaar voor gebruik lampje brandt aan een stuk Het kan even duren voordat indicatielampje en keramische rol de nieuw ingestelde temperatuur hebben bereikt. Aan/uit schakelaar: Deze schakelaar gebruikt u om het apparaat in/uit te schakelen en om temperatuur in te stellen. OFF uitschakelen 356 F (180 C) (Schakelaar op ON) 392 F (200 C) (Schakelaar op ON) Voor gevoelig, kwetsbaar en overmatig behandeld haar gebruikt u het beste de lagere temperatuurinstelling. Voor de veiligheid schakelt u het apparaat na gebruik uit met de aan/uit schakelaar en haalt u ook de stekker uit het stopcontact. NB: uit algemene veiligheidsoverwegingen is het apparaat voorzien van een automatische uitschakelregeling na 1 uur. Het haar krullen: Volg de basisaanwijzingen en begin het haar langzaam van onderaf te borstelen en draai dan de Perfecter langzaam om de haarpunten om in of uit te rollen. TIP: Neem een pluk haar en begin het haar halverwege te rollen. Laat de borstel langzaam naar de punten bewegen voor een voller geheel met meer veerkracht.

6 Extra volume bovenop aanbrengen: Volg de basisaanwijzingen en plaats de Perfecter bij de wortels van de haren bovenop daar waar u extra volume wil creëren. Volume geven en veerkrachtige lokken aan de zijkant: Volg de basisaanwijzingen en laat de Perfecter van onderuit of van bovenaf over de lok glijden. TIP: Laat de Perfecter eerst wat naar voren glijden en dan naarmate u dichterbij de haarpunten komt meer zijwaarts bewegen. Om lokken meer naar de zijkant weg te krullen: TIP: Houd de Perfecter verticaal en rol in en laat het haar naar de achterzijde van het hoofd wegrollen. Het haar met de andere hand vastpakken maakt het stylingproces een stuk eenvoudiger. Onderhoud: Zorg altijd dat de stekker uit het stopcontact is gehaald en doe het volgende wanneer het apparaat is afgekoeld: Het apparaat niet met water afspoelen, dit kan schade opleveren aan het apparaat. Maak het apparaat van buiten met een schone doek licht bevochtigd met water met wat milde zeep schoon. Geen schoonmaakproducten gebruiken die benzine en/of verfverdunner bevatten, dit kan de Perfecter beschadigen. Om de keramische rol te reinigen kunt u gebruik maken van wattenstaafjes. Opbergen: 1. Controleer dat de aan/uit schakelaar in de OFF stand staat en dat de stekker uit het stopcontact is gehaald. 2. Controleer of de keramische rol helemaal is afgekoeld. 3. Draai het snoer NIET om de Perfecter heen.

7 Voorbeelden van resultaten: Liften voor extra volume en veerkracht: 1. Begin bij heel kort haar bovenop de kruin en gebruik de Perfecter gewoon als een ronde borstel. Rol een pluk haar in en houd zo vijf seconden vast voor een geweldige lift. 2. Wanneer alle plukken gekruld en gelift zijn kan nog meer volume gecreëerd worden door met de Perfecter het haar van de wortel af naar boven tot aan de haarpunten op te borstelen. 3. Ook daar waar het haar het kortst is de borstel in rollen en borstelen voor meer veerkracht en richting. Zo kunt u het naar voor, naar achter of hoe u maar wil stylen. Slagen, golven en krullen maken: 1. Bij sluik, fijn haar dat tot de schouders reikt begint u met de kortere lokken en gebruikt u de Perfecter om deze lokken naar achteren te borstelen. Inrollen en vijf seconden vasthouden. 2. Houd de Perfecter verticaal tijdens het inrollen. Gebruik uw andere hand om het haar tussen de borstelharen door te geleiden over de keramische rol om zo de gewenste hoeveelheid krul te krijgen. 3. Maak de krullen los met uw vingers voor een natuurlijke, licht krullende stijl. Kroeshaar glad en sluik maken: 1. Om het dikste, meest krullende haar glad te maken pak je plukken beginnend achterin de nek. Houd het overige haar weg met behulp van haarclips zodat er steeds een pluk haar vrij blijft van ongeveer 2½ bij 5 cm breed die u steil maakt. 2. Zet de Perfecter tegen het hoofd aan en zorg dat het haar dat er over hangt goed strak gehouden wordt. Houd de spanning op het haar terwijl u de Perfecter langzaam naar de haarpunten beweegt. Geleid met de hand het haar over de Perfecter heen om het haar zo gelijkmatig over de keramische rol te verdelen.

8 3. Voor extreem weerbarstig haar dezelfde beweging op dezelfde pluk haar herhalen. Neem vervolgens een nieuwe pluk haar om steil te maken. Losse veerkrachtige krullen maken: 1. Veilig tegen brandwonden ook bij de jongere handen om snel leuke krullen te maken. Pak een pluk haar van 2½ bij 5 cm. Borstel de Perfecter door de hele pluk haar. 2. Pak dan met beide handen die pluk haar beet en leg hem over de keramische rol en maak twee rotaties. Zeven seconden vasthouden. Rol nu de pluk haar weer uit in dezelfde richting als de pluk werd ingerold. 3. Herhaal dit met alle plukken haar en gebruik uw vingers om het kapsel af te maken. Platte plekken oplossen, weerborstels en opwippende plukjes wegwerken: 1. Om lastige gebieden toch naar de zin te krijgen pakt u het haar op dat gebied, verdeelt het in twee delen. Indien het gebied wat groter is in meerdere secties verdelen van 2½ bij max 5 cm. 2. Zet de Perfecter recht op het hoofd en borstel de hele sectie een keer door. Herhaal indien nodig. Geleid het haar met de andere hand om de keramische rol, rol naar beneden en houd zeven seconden vast. 3. Hoe lastiger het gebied hoe kleiner de plukken haar moeten zijn en herhaal dan de beweging dan een keer voordat u nieuwe pluk haar pakt. Futloos haar weer tot leven brengen: 1. Droog en beschadigd haar zal er weer gezonder, glanzender en gladder uitzien met de Perfecter. 2. De Perfecter dient op al het haar gebruikt te worden. Gebruik haarclips om het haar goed in secties te kunnen scheiden. Maak plukken van 2½ bij 5 cm. Borstel eerst van de wortel naar de haarpunten, heel langzaam, doe dit twee tot drie keer per pluk zodat de glans hersteld wordt. 3. De laatste keer dat de Perfecter door een pluk haar wordt gehaald dient de Perfecter verticaal gehouden te worden om het haar te krullen. Geleid het haar

9 met de andere hand tussen de borstelharen door en maak zo de gewenste hoeveelheid krul. Stug, krullend haar steil & krullend maken: 1. Om het dikste, meest krullende haar glad te maken pak je plukken beginnend achterin de nek. Houd het overige haar weg met behulp van haarclips zodat er steeds een pluk haar vrij blijft van ongeveer 2½ bij 5 cm breed die u steil maakt. 2. Zet de Perfecter tegen het hoofd aan en zorg dat het haar dat er over hangt goed strak gehouden wordt. Houd de spanning op het haar terwijl u de Perfecter langzaam naar de haarpunten beweegt. Geleid met de hand het haar over de Perfecter heen om het haar zo gelijkmatig over de keramische rol te verdelen. 3. Rol nu de borstel in de haarpunten en draai twee keer om om wat krul aan het gladde haar toe te voegen. Pak dan een volgende pluk haar. Lang haar zonder model wordt vol en veerkrachtig: 1. Om een verzorgde look aan lang haar te geven gebruikt u de Twist & Curl techniek. Pak een pluk haar van 2½ bij 5 cm aan de voorkant recht op het hoofd. 2. Houd de Perfecter verticaal en plaats de keramische rol recht op het hoofd. Draai nu de Perfecter rond en geleid het haar in de borstel. Draai de Perfecter nu langzaam om in neerwaartse richting. Wanneer het haar strak om de rol is gekruld laat u het haar zachtjes vrij van de rol. Zo ontstaat er een wervelwindachtige krul wanneer u door het haar heen beweegt totdat de complete pluk haar weer vrijkomt van de keramische rol. 3. Deze techniek vereist wat oefening maar is een eenvoudige, snelle manier om soepel losse krullen te maken die voller en veerkrachtiger zijn dan wanneer gemaakt met een andere stylingtang of borstel. Zelfs heel fijn haar krijgt body en textuur: 1. Het is mogelijk om zelfs in het fijnste haar een geweldige look aan te brengen door de lokken aan de zijkant met de Twist en Curl techniek te behandelen. Pak een pluk haar aan de het voorste deel van de zijkant vast en houd de Perfecter in de andere hand.

10 2. Houd de Perfecter verticaal tegen het hoofd aan en plaats de pluk haar op de rol. Begin de draaien en geleid het haar over de rol. Wanneer de spanning goed is laat u de pluk los, draait u langzaam naar het einde van de haren waardoor er een wervelwindachtige krul ontstaat. 3. Deze techniek vereist wat oefening maar is een eenvoudige, snelle manier om soepel losse krullen te maken die voller en veerkrachtiger zijn dan wanneer gemaakt met een andere stylingtang of borstel Gedistribueerd door: Tel Sell Bolderweg AZ Almere

Inleiding.. 3. Productoverzicht.4. Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5. Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5

Inleiding.. 3. Productoverzicht.4. Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5. Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5 GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Inleiding.. 3 Productoverzicht.4 Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5 Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5 Hoe creëer ik verschillende haarstijlen 7 2 Inleiding:

Nadere informatie

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at  NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Gebruiksaanwijzing

Downloaded from www.vandenborre.be Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 NL Gebruiksaanwijzing a b c d e f g h c d i j k Downloaded from www.vandenborre.be C 3 Downloaded from www.vandenborre.be

Nadere informatie

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing

Styler.  Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 NL Gebruiksaanwijzing a h g b c f e d Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8297. Gebruiksaanwijzing

Straightener. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8297. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8297 NL Gebruiksaanwijzing a b cd e g f h i Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Hair Styler. Register your product and get support at HP4698/22. Gebruiksaanwijzing

Hair Styler.   Register your product and get support at HP4698/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP4698/22 NL Gebruiksaanwijzing e f h g i j d c o p n m l b q k a r s t v u Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698 Gebruiksaanwijzing o n m a b p q l k c d r j i e Salon s f g h t u 24 v 3 4 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7 Nederlands Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 NL Gebruiksaanwijzing HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Nederlands 1 Gefeliciteerd Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. NL Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands 1 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696 Gebruiksaanwijzing o n a m b l k c j d e i f g h p q r 3 4 16mm 22mm 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7~10 sec. Nederlands Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP8290/00. Gebruiksaanwijzing

Straightener. Register your product and get support at  HP8290/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8290/00 NL Gebruiksaanwijzing j k Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op

Nadere informatie

Straightener HP8333. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Straightener HP8333. Register your product and get support at  NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8333 NL Gebruiksaanwijzing e f d c b a Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8251 HP8250. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8251 HP8250. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8251 HP8250 NL Gebruiksaanwijzing b a c j d e f i h g Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at   Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8270 NL Gebruiksaanwijzing a 9 b c d e f g h Nederlands 1 Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u

Nadere informatie

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Register your product and get support at HP8699. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at   HP8699. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8699 Gebruiksaanwijzing r q p o a b s t n m c d u l k e Salon j f g h i v 23 24 x 3 4 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7~10 sec. 7 7~10 sec. 8

Nadere informatie

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP4980 NL Gebruiksaanwijzing 7k j 7l i a h b c d e f g Nederlands 1 Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at. HP4935/00. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at.  HP4935/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP4668/22. Gebruiksaanwijzing

Straightener.   Register your product and get support at HP4668/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 NL Gebruiksaanwijzing abc h g f e d i j Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8230 HP8232 HP8233 NL Gebruiksaanwijzing HP8230 H a (14mm) (11mm) g f e d c b ( g ) HP8230 ( f ) HP8232 HP8233 a (14mm) ( c ) (11mm) b

Nadere informatie

Curler. Register your product and get support at HP4684 HP4683. NL Gebruiksaanwijzing

Curler.  Register your product and get support at HP4684 HP4683. NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP4684 HP4683 NL Gebruiksaanwijzing a b c d e i h g f Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

CI2-N

CI2-N HANDLEIDING 2-IN-1 STYLING EN KRULTANG WWW.primo-elektro.be 2 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIEVOORWAARDEN 4 2. RECYCLAGE INFORMATIE 6 3. VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at  HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8203 HP8202 HP8201 HP8200 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4997/22. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4997/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/22 NL Gebruiksaanwijzing d e c b f a i g h Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996/22. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer.   Register your product and get support at HP4996/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996/22 NL Gebruiksaanwijzing d c b e f g h a i Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Wanneer kan ik resultaat zien? Wanneer u simpelweg Tonific 10 minuten per dag gebruikt zult u verbaasd zijn over de snelle resultaten.

Wanneer kan ik resultaat zien? Wanneer u simpelweg Tonific 10 minuten per dag gebruikt zult u verbaasd zijn over de snelle resultaten. GEBRUIKSAANWIJZING De Tonific Body Massager heeft een uniek ergonomisch, revolutionair ontwerp en de uiterst geavanceerde technologie die doordringt tot in de diepste lagen van de huid om u zo te helpen

Nadere informatie

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 NEDERLANDS

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 NEDERLANDS CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 NEDERLANDS A B C D E F 1 2 3 VEILIGHEID Lees deze handleiding zorgvuldig voordat u dit apparaat gaat gebruiken! Volg alle veiligheidsinstructies op om schade door incorrect

Nadere informatie

Downloaded from Register your product and get support at HP8319. Gebruiksaanwijzing

Downloaded from   Register your product and get support at   HP8319. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Downloaded from www.vandenborre.be HP8319 Gebruiksaanwijzing a b c d e Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP8360/00. Gebruiksaanwijzing

Straightener.   Register your product and get support at HP8360/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8360/00 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP8355. Gebruiksaanwijzing

Straightener.  Register your product and get support at HP8355. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8355 NL Gebruiksaanwijzing SONIC SONIC Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Register your product and get support at HP8697. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at   HP8697. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8697 Gebruiksaanwijzing o n a m b l k c d j e Salon i f g h p q 24 r 3 4 7~10 sec. 7~10 5 7~10 sec. 6 sec. 7 7~10 sec. Nederlands Gefeliciteerd

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at  HP4962/22 HP4961/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt) Apparaat :HAARSTIJLSET

Nadere informatie

Straightener HP8331. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Straightener HP8331. Register your product and get support at  NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8331 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

1 2 A Vietnam 1 2 3 A B 1 2 1 2 A B C D 1 2 3 A 1 2 B 3 A 1 2 B 3 1 2 3 1 2 A B C D A B 1 2 A 1 2 3 1 2 Bij gebruik van een elektrisch apparaat,

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8618. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8618. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8618 NL Gebruiksaanwijzing HP8618 a b l k j c d i e f g h 2-4CM 5/8/10 sec. C C Nederlands 1 Gefeliciteerd Gefeliciteerd met uw aankoop

Nadere informatie

MIRACLE 5IN1 CURLER 25/19

MIRACLE 5IN1 CURLER 25/19 25/19 PRODUCTOMSCHRIJVING De Max Pro Miracle 5in1 is een complete krultang voorzien van vijf verschillende opzet stukken [18/9mm, 19mm, 25mm, 25/19mm & 32/25mm] dat jouw haar - per haarlok - in drie seconden

Nadere informatie

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Straightener. NL Gebruiksaanwijzing. Register your product and get support at

Straightener.   NL Gebruiksaanwijzing. Register your product and get support at Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener Gebruiksaanwijzing 1 2 Nederlands Gefeliciteerd met je aankoop en welkom bij Philips! Wil je volledig profiteren van de ondersteuning

Nadere informatie

O Krultang Gebruiksaanwijzing HT 55

O Krultang Gebruiksaanwijzing HT 55 O Krultang Gebruiksaanwijzing HT 55 Omvang van de levering Krultang/deze gebruiksaanwijzing O NEDERLANDS Inhoudsopgave 1. Gebruiksdoel...3 2. Verklaring van de symbolen...4 3. Voorgeschreven gebruik...5

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP4935/00. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4935/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at   NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8180 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP8361/00. Gebruiksaanwijzing

Straightener.  Register your product and get support at HP8361/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8361/00 NL Gebruiksaanwijzing a b c d e + -- --- f g h i j k l Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK Let erop dat de schakelaar op 0 (uit) staat voordat u het snoer op de wandcontactdoos aansluit. Laat de stekker niet in het stopcontact wanneer de koffiemachine

Nadere informatie

Elektronische keramische verwarming

Elektronische keramische verwarming Elektronische keramische verwarming Gebruiksaanwijzing Art.-No. 37419 230V~ 50Hz 1800W Belangrijke informatie 1. Voor ingebruikname deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen. Belangrijk: Het apparaat mag

Nadere informatie

Welkom in de wondere wereld van No!No!.

Welkom in de wondere wereld van No!No!. Welkom in de wondere wereld van No!No!. Ontspan in het comfort van uw eigen huis. Nu kunt u zelf bepalen wanneer u een ontharingsbehandeling wenst te ondergaan zonder een afspraak te hoeven maken. U staat

Nadere informatie

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing KRUPS F380 Gebruiksaanwijzing 1 2 3 4 5 6 max. 30 cm 7 8 9 max. 3 /4 10 11 12 13 14 15 Nederland Veiligheidsvoorschriften Dit apparaat dient aangesloten te worden op een geaard stopcontact. Het voltage

Nadere informatie

Plug & Safe wordt niet gepresenteerd als een 100 % garantie oplossing voor de veiligheid van personen of eigendommen.

Plug & Safe wordt niet gepresenteerd als een 100 % garantie oplossing voor de veiligheid van personen of eigendommen. GEBRUIKSAANWIJZING WAARSCHUWING: Niet samen gebruiken met een elektrisch apparaat of apparaten dat/die 500 watt of meer gebruiken, of die gevaar op kunnen leveren wanneer ze onbeheerd achterblijven, zoals

Nadere informatie

Gourmet Recipe Guide & Instructions

Gourmet Recipe Guide & Instructions Gourmet Recipe Guide & Instructions GEBRUIKERSHANDLEIDING BEWAAR DEZE VOORSCHRIFTEN GOED UITSLUITEND BEDOELD VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Neem bij het gebruik van de Veggetti Power

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Welke stijltang past bij jou?

Welke stijltang past bij jou? Welke stijltang past bij jou? atie 5462 Remington KeratinTherapy boekje BE.indd 1 07-11-12 15:44 Wil jij je haar extra verzorging en bescherming bieden, je doffe of droge haar omtoveren tot glanzende lokken,

Nadere informatie

Koffiemachine Bravilor Bonomat Mondo Twin

Koffiemachine Bravilor Bonomat Mondo Twin Koffiemachine Bravilor Bonomat Mondo Twin 1. Aan/uit schakelaar voor het apparaat (en onderste warmhoudplaatje) 2. Aan/uit schakelaar voor bovenste warmhoudplaatje 3. Warmhoudplaatje 4. Glazen kan, thermoskan

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

UB 64. O Spann elektrische deken. Gebruiksaanwijzing...2. BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany www.beurer.com. 06.0.

UB 64. O Spann elektrische deken. Gebruiksaanwijzing...2. BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany www.beurer.com. 06.0. UB 64 NL 06.0.43510 Hohenstein O Spann elektrische deken Gebruiksaanwijzing...2 BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany www.beurer.com Inhoud Nederlands 1. Leveringsomvang... 3 1.1 Beschrijving

Nadere informatie

Handleiding Magneetroerder VOS-12002

Handleiding Magneetroerder VOS-12002 Handleiding Magneetroerder VOS-12002 6 8 7 1 2 3 5 9 4 Verklaring: 1. Aan/Uit schakelaar 2. Verwarmingsplaat 3. Temperatuursensor 4. Magneetroerstaafje 5. LED display 6. Statief voor temperatuursensor

Nadere informatie

L O O K: SMOOTH FRINGED BOB

L O O K: SMOOTH FRINGED BOB R.A.W. STYLING L O O K: SMOOTH FRINGED BOB Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Breng de Biolage R.A.W Bodifying Styling Jelly aan

Nadere informatie

Messenslijper - Art.nr Gebruiksaanwijzing

Messenslijper - Art.nr Gebruiksaanwijzing Messenslijper - Art.nr. 38932 Gebruiksaanwijzing Model: KS-0601 Technische gegevens: 220-240V-50Hz, 60W Onderdelen A. grove slijpgleuf B. grove slijpgleuf C. fijne slijpgleuf D. fijne slijpgleuf E. opening

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING HeteluchtovEN met Stoomfunctie - 30 liter Model nr.: *688.150 688150 nl ma 2014 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN Bij gebruik van elektrische apparaten moet

Nadere informatie

Voor uw eigen veiligheid dient u de volgende aanwijzingen op te volgen wanneer u de Light Relief gebruikt:

Voor uw eigen veiligheid dient u de volgende aanwijzingen op te volgen wanneer u de Light Relief gebruikt: GEBRUIKSAANWIJZING Voor de beste resultaten adviseren wij u dit apparaat, dagelijks, gedurende twee weken, één of twee keer gedurende een 15 minuten durende behandeling te gebruiken. Sommige mensen zullen

Nadere informatie

BRAUN 360. Gebruiksaanwijzing

BRAUN 360. Gebruiksaanwijzing BRAUN 360 Gebruiksaanwijzing 370 360 Series 3 on off low replace 16 m onths 370 Type 5774 Type 5779 Braun Infolines Deutsch 6 English 10 Français 14 Español 19 Português 24 Italiano 29 Nederlands 33 Dansk

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Product overzicht 4. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen 5. Beginnen 6. Batterijen plaatsen 7. Borstelkop plaatsen 7.

Inhoudsopgave: Product overzicht 4. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen 5. Beginnen 6. Batterijen plaatsen 7. Borstelkop plaatsen 7. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Product overzicht 4 Belangrijke veiligheidsaanwijzingen 5 Beginnen 6 Batterijen plaatsen 7 Borstelkop plaatsen 7 Opbergen 8 Poetsinstructies 8 Tongschraper 11 De borstel

Nadere informatie

Straightener HP8362. Register your product and get support at Gebruiksaanwijzing

Straightener HP8362. Register your product and get support at   Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8362 NL Gebruiksaanwijzing l a b c d e f g h i j k Nederlands 1 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!

Nadere informatie

Professionele Titanium Straightener/Curler Soepel glijdende Titanium Floating Plates voor een zijdezachte, glanzende en gezonde finishing

Professionele Titanium Straightener/Curler Soepel glijdende Titanium Floating Plates voor een zijdezachte, glanzende en gezonde finishing Professionele Titanium Straightener/Curler Soepel glijdende Titanium Floating Plates voor een zijdezachte, glanzende en gezonde finishing BALMAIN HAIR Balmain Hair is een wereldwijd merk, verkrijgbaar

Nadere informatie

HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS

HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS A B C D E F 3 VEILIGHEID Merk de volgende instructies op wanneer u het apparaat gebruikt: 7 Het apparaat is ontworpen voor huishoudelijk gebruik. 7 Gebruik het apparaat

Nadere informatie

PAINT PAD PRO GEBRUIKSAANWIJZING

PAINT PAD PRO GEBRUIKSAANWIJZING PAINT PAD PRO GEBRUIKSAANWIJZING Dank u voor de aanschaf van Paint Pad Pro, het systeem dat schilderen nu wel heel eenvoudig maakt omdat u diverse schildersmethodes kunt volgen en toch maar een stuk gereedschap

Nadere informatie

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND GEBRUIKSAANWIJZING TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND counter cooker Type CC-1700 Art.nr.: 80.2300 Pagina 1 / 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Symbolen 3. Technische Specificaties 4. Bediening 5. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Haardroger

Gebruiksaanwijzing. Haardroger Gebruiksaanwijzing Haardroger NL 8 1 7 6 2 3 4 5 2 NL Haardroger Aansluiting Dit apparaat mag alleen worden aangesloten op een volgens de wet geinstalleerd geaard stopcontact. Zorg ervoor dat de op het

Nadere informatie

SWK 1750SS. NL Waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SWK 1750SS. NL Waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SWK 1750SS NL Waterkoker - 1 - NL Waterkoker Belangrijke veiligheidsinstructies ZORGVULDIG LEZEN EN BEWAREN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK Dit apparaat mag door kinderen vanaf 8 jaar en ouder worden gebruikt,

Nadere informatie

Hairdryer HP4940/00. Register your product and get support at. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP4940/00.  Register your product and get support at. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4940/00 NL Gebruiksaanwijzing 1 a b c d f e Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Tijdschakelklok. Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Tijdschakelklok. Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Tijdschakelklok Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten,

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor SAMSUNG RS20CCSV. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de SAMSUNG RS20CCSV in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

WLA 380VS1000CRL OVEN

WLA 380VS1000CRL OVEN WLA 380VS1000CRL OVEN Stroomvoorziening: 230V~50Hz Stroomverbruik: 1800W EAN CODE: 8718868990259 Lees voor gebruik deze handleiding zorgvuldig door en bewaar deze zodat u deze later kunt raadplegen. Belangrijke

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar TCP320/00. Gebruiksaanwijzing

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar   TCP320/00. Gebruiksaanwijzing Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome TCP320/00 Gebruiksaanwijzing 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies Lees deze instructies. Volg alle

Nadere informatie

INSTRUCTIES/ HANDLEIDING BL400S SERIES BLENDER. Eat well, drink well and live well with Omega

INSTRUCTIES/ HANDLEIDING BL400S SERIES BLENDER. Eat well, drink well and live well with Omega INSTRUCTIES/ HANDLEIDING Eat well, drink well and live well with Omega BL400S SERIES BLENDER Nederlands, juni 2014 LEES DEZE GEBRUIKSAANWIJZING ZORGVULDIG DOOR VOOR GEBRUIK BLENDER VEILIGHEID GEVAAR Elektriciteit

Nadere informatie

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116e-1 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116e-1 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116e-1 Printed in U.S.A. nummer klantendienst Als onderdeel van het klantendienstprogramma van Rexair krijgt iedere Rainbow RainJet een serienummer

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

COFFEE MAKER KM 5040

COFFEE MAKER KM 5040 COFFEE MAKER KM 5040 NL C D E F G H I J K L M N A B F O 3 NEDERLANDS 29-32 4 VEILIGHEID EN INSTELLING Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat u dit apparaat gebruikt! Volg alle veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M Staafmixer Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M-8834363200-1617-01 Lees eerst deze gebruikershandleiding! Beste klanten, Wij danken u dat u een product van Beko heeft gekozen. We hopen dat u de beste

Nadere informatie

Onderstaand de vertaling van de tekst van de waarschuwingsstickers die u op de AB Prince Pro vindt.

Onderstaand de vertaling van de tekst van de waarschuwingsstickers die u op de AB Prince Pro vindt. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Waarschuwingsstickers 2 Belangrijke veiligheidsaanwijzingen 3 Onderdelenlijst 5 Montage instructies 6 Onderstaand de vertaling van de tekst van de waarschuwingsstickers

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER :

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : 808.478 Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat u het apparaat in gebruik neemt. Doelmatig gebruik: Gebruik het apparaat alleen

Nadere informatie

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 NEDERLANDS Ontkrultang i pro 230 steam De ontkrultang i pro 230 steam van BaByliss is een stoomontkrultang met hoog hoge

Nadere informatie

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! NL Jam Plus Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! Lees deze instructies door en bewaar ze om ze later te kunnen raadplegen.

Nadere informatie

O Uv/led-nageldroger Gebruiksaanwijzing...2 MP 48

O Uv/led-nageldroger Gebruiksaanwijzing...2 MP 48 O Uv/led-nageldroger Gebruiksaanwijzing...2 MP 48 Nederlands Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door, bewaar deze voor later gebruik, laat deze ook door andere gebruikers lezen en neem alle aanwijzingen

Nadere informatie

FW 20 Cosy. O Voetenwarmer Gebruiksaanwijzing

FW 20 Cosy. O Voetenwarmer Gebruiksaanwijzing FW 20 Cosy NL 06.0.43510 Hohenstein O Voetenwarmer Gebruiksaanwijzing BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: + 49 (0)731 / 39 89-144 Fax: + 49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.com Mail:

Nadere informatie

Traditionele mondverzorging

Traditionele mondverzorging www. wa t er pi k. c om. hk 44 WELKOM Traditionele mondverzorging Gefeliciteerd! Met uw keuze voor de Waterpik ultradentale waterjet bent u op de goede weg naar een betere gezondheid van uw tandvlees en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Cleanfix PE 145 Scrubbee

GEBRUIKSAANWIJZING Cleanfix PE 145 Scrubbee GEBRUIKSAANWIJZING Cleanfix PE 145 Scrubbee Cleanfix Benelux B.V. De Scheper 255 5688 HP OIRSCHOT Telefoon: 0499 55 00 33 Internet: www.cleanfix.nl Telefax: 0499 55 00 60 E-mail: info@cleanfix.nl Garantie

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

FC 65. O Gezichtsborstel Gebruiksaanwijzing... 2. BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com

FC 65. O Gezichtsborstel Gebruiksaanwijzing... 2. BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com FC 65 O Gezichtsborstel Gebruiksaanwijzing... 2 BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com NEDERLANDS Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door, bewaar deze voor later gebruik,

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing SALAMANDER Gebruiksaanwijzing Art.no. 688.003 (AT-936) 1 INDEX Hoofdstuk Omschrijving Pagina 0 Introductie 2 1 Functies & Gebruik 3 2 Product Specificaties 3 3 Vervoer & Opslag 3 4 Instructies 3 5 Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

32mm Cilinder. InStyler Roterende Stylingtang. InStyler Handleiding. Bekrijg de beste resultaten met uw nieuwe InStyler

32mm Cilinder. InStyler Roterende Stylingtang. InStyler Handleiding. Bekrijg de beste resultaten met uw nieuwe InStyler 32mm Cilinder. InStyler Roterende Stylingtang InStyler Handleiding Bekrijg de beste resultaten met uw nieuwe InStyler 1 Belangrijke veiligheidsinformatie WAARSCHUWINGEN: OM HET RISICO OP ernstige letsels

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Staafmixer. Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik.

Gebruiksaanwijzing. Staafmixer. Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Gebruiksaanwijzing Staafmixer SB9126 NL Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Belangrijke veiligheidsinstructies Deze staafmixer is ontwikkeld om aan de hoogste kwaliteitseisen,

Nadere informatie

HANDLEIDING. heet water apparaat HW1N

HANDLEIDING. heet water apparaat HW1N HANDLEIDING heet water apparaat WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt) Apparaat : HEET

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw New Hair Revolution! Belangrijk: Lees deze gids voordat u de New Hair Revolution gaat gebruiken.

Gefeliciteerd met uw New Hair Revolution! Belangrijk: Lees deze gids voordat u de New Hair Revolution gaat gebruiken. Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met uw! Belangrijk: Lees deze gids voordat u de gaat gebruiken. Productomschrijving: De borstel is bedoeld voor gebruik thuis en werd professioneel ontwikkeld om, aan haaruitval

Nadere informatie