Grensstraat CR Landgraaf. Vraagprijs: ,-- k.k..

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Grensstraat 119. 6374 CR Landgraaf. Vraagprijs: 399.000,-- k.k.."

Transcriptie

1 Grensstraat CR Landgraaf Vraagprijs: ,-- k.k..

2 Omschrijving: In een fraaie woonomgeving op loop afstand van het centrum van Ubach over Worms aan een doorgaande weg op een hoek gelegen karakteristieke gerenoveerde (medio 2009) woonboerderij (type carre boerderij) op 329 m2 eigen grond. Het bouwjaar van de woning is omstreeks De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en volledige dakisolatie. De hoeve is ideaal geschikt voor bed & breakfast of eigen praktijkruimte gecombineerd met wonen. Het betreft een beeldbepalend dorpsgezicht. De nieuwe inbouwkeuken is voorzien van diverse apparatuur, te weten een afzuigkap, vaatwasser, diepvries, koelkast, draai carrousel en een dubbele wasbak. De fraaie 6 pits kookplaat en vier ovens zijn ter overname van het merk AGA Classic. Verwarming en warmwatervoorziening door middel van twee Nefit HR combi c.v.-ketels (eigendom, 2011). De woning is eventueel dubbel bewoonbaar. Winkels, scholen, sportaccommodaties, bossen en diverse verbindingswegen zijn in de korte omtrek te vinden. Deze woning moet u zeker van binnen komen bekijken! De indeling is als volgt: Begane grond: Hal/entree, meterkast, kelder bestaande uit een schitterende gewelvenplafond, woonkamer met openhaard en fraaie schouw, eetkamer, inbouwkeuken met diverse apparatuur, hal, toilet met fonteintje. Begane grond praktijkruimte/woonruimte: Hal/entree met wachtruimte, toilet met fonteintje, twee behandelkamers met twee wastafelmeubels, kamer met keukenblok (kookplaat en afzuigkap), bijkeuken met wasmachine aansluiting, design radiator, wasbak en entree naar de binnenplaats. Garage met sfeervolle binnenplaats op het zonnige zuiden gelegen. Etage: Royale overloop met douchecabine, vaste wastafel en c.v.-opstelling; overloop met vide, 3 slaapkamers. Etage praktijkruimte/woonruimte: Overloop, slaapkamer, bergzolder met c.v.-opstelling. Bijzonderheden: Aanvaarding in onderling overleg. Achter de openhaard zit nog een originele broodoven.

3 GRENSSTRAAT 119 LANDGRAAF Foto`s

4 GRENSSTRAAT 119 LANDGRAAF Kadastrale kaart GRENSSTRAAT 119 LANDGRAAF Informatie

5 ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. KOOPAKTE De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. ONTBINDING De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 2 tot 3 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. ZEKERHEIDSSTELLING De waarborgsom/ bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. ONDERMAAT/OVERMAAT Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van het bedrijfs-/kantoorgebouw niet juist is, ontleent geen van beide partijen daaraan rechten. RECHTEN EN VERPLICHTINGEN De onroerende zaak zal aan koper worden geleverd in de huidige gebruikte staat, leeg, vrij van huur en gebruik, met alle daarbij horende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten, beperkingen en kwalitatieve verplichtingen doch vrij van hypotheken en beslagen blijkende en/of voortvloeiende uit de laatste akten van eigendomsoverdracht en/of kenbaar uit de feitelijke situatie. NOTARIS Koper is vrij te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering. ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER

6 Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. ROERENDE ZAKEN EN VRAGENLIJST Een lijst van roerende zaken en een algemene vragenlijst met verkopers informatie is op ons kantoor aanwezig. Geert W. Brandsma, beëdigd makelaar/taxateur Brandsma Vastgoed woningmakelaardij Molenberglaan 77, 6416 EL Heerlen Tel: Fax: Mob: