Ruime middenwoning met garage op eigen perceel! Wegahof 4 IJsselstein ,- K.K.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ruime middenwoning met garage op eigen perceel! Wegahof 4 IJsselstein 192.000,- K.K."

Transcriptie

1 Ruime middenwoning met garage op eigen perceel! Wegahof 4 IJsselstein ,- K.K.

2 Kenmerken Wegahof 4 IJsselstein Aanbod Aanvaarding In overleg Bouw Soort woonhuis Mooie ruime middenwoning Bouwjaar 1974 Soort dak Isolatie Zadeldak Deels dubbele beglazing Locatie Woonoppervlakte 140m² Perceeloppervlakte 400m² Inhoud 165m 3 Aantal kamers 5 Aantal badkamers 1 Aantal woonlagen 3 Voorzieningen Verwarming Warm water Tuin Parkeergelegenheid CV ketel (Huur) boiler Voor- en achtertuin Openbaar parkeren Bijzonderheden Deze woning geheel naar wens maken? Hier de mogelijkheid! Ligging Gelegen in de wijk IJsselveld op een goede locatie in een autoluwe zone

3 Mooie groene woonomgeving! Mooie ruime middenwoning met garage op eigen perceel! Deze goed gelegen, in een groene omgeving gesitueerde eengezinswoning dient volledig gemoderniseerd te worden. Een uitdaging voor de echte doe-het-zelvers! Deze zeer ruime woning kenmerkt zich door de grote en brede maar vooral lichte woonkamer, diepe en zonnige achtertuin met aangrenzende garage en 4 ruime slaapkamers. De woning is gelegen in de wijk IJsselveld op goede locatie in een autoluwe zone. Aan de voorzijde is de woning volledig vrij gesitueerd met voortuin en groenvoorziening voor de deur. Aan de achterzijde sluit de garage de tuin volledig af. De garage is gelegen aan een voor bestemmingsverkeer gelegen terrein met parkeerplaatsen die gebruikt wordt door de bewoners van de Wegahof. In de directe omgeving zijn vele groenvoorzieningen, speelmogelijkheden ligt winkelcentrum de Clinckhoeff op loopafstand. Tevens treft u nabij de woning ook scholen, een tramhalte, sportvoorzieningen en een park aan. De Nedereindse Plas is binnen handbereik. Voor de verkoop van deze woning heeft verkoper een bouwtechnische keuring laten uitvoeren waarvan een afschrift beschikbaar is. De woning is deels voorzien van dubbele beglazing. Verwarming via cv ketel. Warm water via (huur)boiler. Bouwjaar 1974, perceel 165m 2, inhoud ca.400m 3, woonoppervlak ca.140m 2, eterne bergruimte (garage) ca.18m 2.

4 Wegahof 4, IJsselstein Begane grond (1/2)

5 Entree, hal met meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer en keuken. In de ruime doorzon woonkamer van maar liefst ca.33m 2 veel daglicht door de grote raampartijen. Deze mooie ruimte geeft goed zicht aan de voorzijde alsmede de ruime achtertuin.

6 Wegahof 4, IJsselstein Begane grond (2/2) De keukenruimte van ca.9m 2 bestaat nu nog uit een eenvoudig keukenblok met opstelplaats van de (huur) boiler. Tevens heeft u vanuit de keuken toegang tot de diepe achtertuin gelegen op het noordoosten. Vele zonuren zijn gegarandeerd in deze tuin! De garage sluit de achtertuin volledig af en is ruim van formaat en meet 18m 2. De garage is uitgevoerd met een kanteldeur aan de achterzijde en een toegangsdeur aan de tuinzijde.

7

8 Wegahof 4, IJsselstein

9 1 e verdieping Overloop met toegang tot apart toilet,3 slaapkamers en de badkamer. Tevens trapopgang naar de tweede verdieping. De slaapkamers meten resp. 16.5m 2, 14.7m 2 en 9m 2. De eenvoudige badkamer is voorzien van douche gelegenheid en wastafel.

10 Wegahof 4, IJsselstein Ruime voorzolder met veel opbergmogelijkheden en dakvenster. Tevens is hier de cv ketel geplaatst. Wasmachine aansluiting kan hier goed worden gecreëerd. Ruime 4e slaapkamer met dakvenster van ca.21m 2.

11 2 e verdieping

12 Wegahof 4, IJsselstein Blijft achter Gaat mee Ter overname N.v.t. Blijft achter Gaat mee Ter overname N.v.t. Tuin Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rookmelders Buitenverlichting Rolluiken/zonwering buiten Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Zonwering binnen Tuinhuis/buitenberging Vliegenhorren (Broei)kas Raamdecoratie, te weten: Voet droogmolen - gordijnrails/gordijnen/vitrages Woning - rolgordijnen Vlaggenmast - losse horren/rolhorren Schotel/antenne Vloerdecoratie, te weten: Brievenbus - vloerbedekking (Voordeur)bel - parketvloer/laminaat Alarminstallatie - plavuizen

13 Bijzonderheden Gelegen op ruim perceel met aangrenzende garage Mooie groene woonomgeving 4 ruime slaapkamers Veel daglicht in de woning Op populaire locatie nabij alle voorzieningen Deze woning geheel naar wens maken? Hier de mogelijkheid! Blijft achter Gaat mee Ter overname N.v.t. Blijft achter Gaat mee Ter overname N.v.t. CV met toebehoren Wastafels met accessoires Thermostaat Sauna met toebehoren Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Veiligheidsschakelaar wasautomaat Airconditioning Waterslot wasautomaat (Voorzet) open haard met toebehoren Overig Allesbrander Boiler in de keuken Kachels Isolatievoorzieningen Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Vast bureau Spiegelwanden

14 Wegahof 4, IJsselstein Begane grond

15 1 e verdieping

16 Wegahof 4, IJsselstein 2 e verdieping

17

18 Over IJsselstein Sfeervolle binnenstad, goede eetgelegenheden en rijk winkelaanbod

19 Over IJsselstein In het midden van het land, net onder Utrecht, omarmd door twee rivieren, de Lek en de Hollandse IJssel, ligt de aantrekkelijke woon- en werkgemeente IJsselstein. IJsselstein heeft een karakteristiek centrum dat sinds de middeleeuwen niet noemenswaardig is veranderd en waarvan de historie terug gaat tot De binnenstad is zeer rustiek en autovrij. U kunt hier heerlijk winkelen en er zijn vele horeca gelegenheden te vinden. De omgeving van IJsselstein kenmerkt zich door een landelijk, rustiek karakter met water, weilanden, akkers en kronkelige wegen. IJsselstein heeft een sneltramverbinding met Utrecht CS. Ook de busverbindingen met tal van plaatsen in de omgeving zijn uitstekend. Al met al een prachtige woon- en werkomgeving centraal gelegen in Nederland!

20 Wie zijn wij Wij zijn een jong, dynamisch team met een enorm plezier in het vak en 100% aandacht voor onze klanten. Ons kantoor is 6 dagen per week geopend en we kennen de weg als geen ander in IJsselstein e.o. Vanzelfsprekend verstaan wij ons vak; hebben jarenlange ervaring en zijn tevens aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars [NVM]. Lees meer over ons en onze diensten op Van Oord Makelaardij Benschopperstraat DG IJSSELSTEIN UT Direct contact Telefoon: Fa: info@vanoordmakelaardij.nl Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend