Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte?"

Transcriptie

1 Checklist

2 InLEIDING Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Bij het verbouwen van een badkamer komt heel wat kijken. Zaken waar je in eerste instantie niet heel snel aan denk. Leidingen en afvoer bijvoorbeeld. Niet de meest sexy onderdelen van je badkamer. Maar wel enorm bepalend voor de indeling en keuzes die je maakt. Bereid je daarom goed voor, voor je écht aan de slag gaat met verbouwen. In dit stappenplan geef ik je de handvatten om zelf een ontwerp te maken. Stap voor stap maak je een mooi en praktische indeling. Met de handige checklists en onderleggers kan je snel aan de slag. Heel veel succes! Lisette Schoenmaker, de Verbouwingsarchitect Over Lisette Hoi! Ik ben Lisette Schoenmaker, de Verbouwingsarchitect. Ik help je jouw huis te verbouwen tot een ruim en gezellig thuis. Herken je dit: Je droom is een huis dat helemaal past bij jouw leefstijl. En uitstraalt wie je bent. Toch is het lastig de juiste keuzes te maken voor de verbouwing van je huis. Het ontbreekt je bijvoorbeeld aan overzicht en inzicht. Je wil geen spijt hebben van je investering. Maar er komen zoveel vragen op je af Na mijn studie Architectuur heb ik voor verschillende architectenbureaus gewerkt. Ook heb ik twee keer mijn huis verbouwd. Enthousiast door het verbouwen startte ik in 2011 met de Verbouwingsarchitect. Ik richt me volledig op het verbouwen van woningen en weet daarom precies waar jouw behoeftes liggen. En wat ervoor nodig is het optimale resultaat te bereiken, met slimme maar mooie oplossingen. Dit bespaart je tijd en geld. Met mijn hulp halen we het beste uit je huis. Ik geniet er enorm van mensen te helpen hun huis aan te passen aan hun wensen en leefstijl. En van de enthousiaste reacties. Ook met mijn artikelen vol verbouwingstips en ideeën help ik je een flinke stap op weg om van jouw huis thuis te maken. Nieuwsgierig of ik jou verder kan helpen met je verbouwing? Kijk eens op mijn website

3

4 Stap 1 Wat is je smaak? Even opwarmen voor we écht van start gaan. Inspiratie opdoen is een fijn begin voor een prachtige badkamer. Woontijdschriften zijn hiervoor heel geschikt. Maar online is ook veel moois te ontdekken. Pinterest en Welke zijn sites boordevol wooninspiratie. Bewaar de afbeeldingen die je aanspreken. Maar realiseer je wel; het gaat hier om andere huizen en dus andere badkamers! Dat je tegen een ontwerp aanloopt dat exact aansluit op jouw woning is vrijwel uitgesloten.

5 Stap 2 Meet de ruimte op Voor je een ontwerp maakt is het heel belangrijk precies te weten hoe groot je badkamer is. Alleen dan weet je wat er echt kan met de ruimte. Meet daarom de lengte van de wanden op. En maak een plattegrond. Een plattegrond geeft precies de maten weer. Zodat je bij de uitwerking echt ziet wat er met de ruimte kan. Met 3d-tekenprogramma s is dat veel lastiger. Bewaar het tekenen van 3d modellen daarom tot de uitwerking. Een fijn schaal voor je plattegrond is 1:50. Dat wil zeggen dat 1 centimeter op de tekening in werkelijkheid 50 centimeter is. Ga je de tekeningen gedetailleerd uitwerken? Houd dan een schaal van 1:20 aan. Eén centimeter op de tekening in dat geval 20 centimeter in werkelijkheid. Eén meter is op je tekening 5 centimeter. Achter in dit boekje vind je een ruitjesvel waarin je eenvoudig de plattegrond van je badkamer tekent. De schaal is 1:50. Eén centimeter op het vel is een halve meter in werkelijkheid.

6 Stap 3 Leidingen, deuren en ramen Leidingen, deuren en ramen zijn zeer bepalend voor de indeling van je badkamer. Het is daarom van belang deze op te nemen in je tekeningen. Leidingen? zal je misschien denken, die kan je toch gewoon verleggen? In sommige gevallen is dat ook zo. Waterleidingen zijn vrij eenvoudig om te leggen. De afvoer van je toilet is lastiger te verplaatsen. In veel woningen loopt de standleiding, de afvoer van je toilet, verticaal door je woning. Een toilet kan niet te ver van deze standleiding geplaatst worden. Het is mogelijk om een nieuwe afvoer voor je toilet te maken. De afvoer moet aansluiten op het riool onder de beganegrond-vloer. Deze leiding loopt dan door de onderliggende verdiepingen. De plaats van je wc heeft daarom niet alleen invloed op de etage van je badkamer, maar ook op de verdieping daaronder. Een ander punt van aandacht is de afvoer van je douche. Onder een douchebak is plaats voor een sifon, de zwanenhals van je afvoer. Wil je graag een inloopdouche? Dan moet deze sifon een plek krijgen in je vloer. De vloer moet daarvoor misschien zelfs opgehoogd worden.

7 Stap 4 Jouw wensen Jouw wensen bepalen, naast de afmeting van je ruimte, hoe jouw badkamer er straks uit gaat zien. Maak een lijst met al je wensen die jij wil realiseren. Je kan daarvoor de checklist achter in dit boekje gebruiken. Focus je in eerste instantie op het sanitair, zoals bad, douche, wastafel en toilet. Maar houd ook rekening met bergruimte voor handdoeken of je wasmachine. Deze elementen bepalen in grote lijn de indeling van je badkamer. Geef je wensen vervolgens een maat. Hoe groot wordt jouw douche? Welke afmeting heeft de wastafel die je het meest aanspreekt? Online zijn deze maten goed te vinden. Bekijk daarvoor bijvoorbeeld de productdetails op de sites van sanitair-aanbieders.

8 Stap 5 Schuiven met je wensen In deze stap brengen we de plattegrond van de ruimte en je wensen samen. Om op je plattegrond te kunnen schuiven met de mogelijkheden werkt het heel makkelijk je sanitair op schaal uit te tekenen. Houd dezelfde schaal aan als je plattegrond. Leg je meubels in je plattegrond en maak eens een paar verschillende indelingen. Maak tussendoor foto s van het resultaat. Zo kan je eenvoudig de mogelijkheden vergelijken. Achterin dit boekje vind je handige werkbladen. Onder andere een handige onderlegger met badkamermeubels. Zo kan je snel aan de slag met de invulling van je plattegronden. Knip de meubels uit en ga schuiven. Je krijgt zo op een simpele manier voor ogen wat de mogelijkheden van de ruimte zijn. De schaal van de onderlegger is 1:50. Naast de onderlegger vind je ook een aantal voorbeeldplattegronden. Met indelingen voor een kleine en middelgrote badkamer. Ontwerpen is proberen, proberen en nog eens proberen. De ideale indeling valt nooit zomaar uit de lucht. Misschien moet je aanpassingen maken in het formaat van je meubels. Of kom je er achter dat een bad of inloopdouche helemaal niet praktisch is. Weet je het even niet meer? Ook dan kunnen voorbeelden je van inspiratie voorzien. Google eens op afbeeldingen van badkamerindeling. De oplossing zit vaak in een klein hoekje!

9 Stap 6 Je ontwerp in 3d Ben je tevreden over je indeling? Dan is het nu tijd je ontwerp in 3d uit te werken. Online zijn veel programma s te vinden om zelf een 3d tekening te maken. Pas wel op. Bij veel aanbieders is het niet mogelijk je tekening op te slaan. Zonde van je tijd! Sketch-up is een gratis en erg gebruiksvriendelijk programma waarin je snel tekent. Je slaat de tekeningen gewoon op je eigen computer op. Je ontwerp gaat nu echt leven. Je hebt nu voor ogen hoe je badkamer er uit gaat zien. Ben je tevreden? Bevalt het beeld je niet? Kijk dan in stap 7 wat materiaalkeuze kan veranderen. Een gesloten douchewand bijvoorbeeld toont kolossaal in een kleine badkamer. Een glaswand geeft de ruimte veel meer ruimtelijkheid. Of ga nog eens terug naar stap 5. Misschien was een andere variant zo gek nog niet.

10 Stap 7 Mooie materialen Heb je de beste indeling voor je badkamer gevonden? Dan is het nu tijd de afwerking te bepalen. Haal je voorbeeldplaatjes er weer eens bij. Welke materialen en combinaties spreken jou het meest aan? Maak een overzicht van de materialen die jij wenst. De afwerking van vloer en wanden zijn zeer beeldbepalend. Maar ook kranen en accessoires zijn erg belangrijk voor een mooie uitstraling. De kosten van sanitair en afwerking verschillen enorm. Maak voor je écht op pad gaat om je definitieve keuzes te maken twee of meer combinaties waar je tevreden over bent. Je bent dan flexibeler in de mogelijkheden.

11 En nu op pad! Je ontwerp is gemaakt. De materialen heb je bepaald. Tijd om te gaan shoppen! Sanitair-winkels kunnen overweldigend zijn. Het aanbod is enorm. En iedereen wil je wat verkopen. Gelukkig weet jij precies wat je wil. Laat je niet gek maken. Neem altijd je tekeningen mee plus het overzicht van materialen. Zo kan je in een winkel eenvoudig uitleggen wat je wensen zijn. Een verkoper weet zo beter waar jij naar op zoek bent. En kan je goed adviseren. Heel veel succes!

12 Werkbladen

13

14 Checklist BADKAMERINRICHTING Wastafel / dubbele wastafel Spiegel Douchecabine / inloop douche / Bad / Toilet / apart toilet Wasmachine Wasmand Kast / bergruimte Radiator / Verlichting Overig

15

16 DE MAAT VAN JE Badkamer

17 Voorbeelden kleine badkamer Voorbeelden middelgrote badkamer

18 Lisette Schoenmaker, de Verbouwingsarchitect Februari 2015 Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd zonder toestemming van de auteur

www.lisetteschoenmaker.com

www.lisetteschoenmaker.com Jouw droomkeuken in 7 stappen Dag aanstaande keukenprinses! Ben je hopeloos op zoek naar een nieuwe keuken? Zie je door de bomen het bos niet meer? En is de moed je in de schoenen gezakt? Of wil je de

Nadere informatie

DE BADKAMER OP MAAT. 750,- Bij aankoop van een badkamer vanaf 4.000,-* Meubelcheque cadeau t.w.v. Een nieuwe badkamer in 5 stappen. Slim bedacht!

DE BADKAMER OP MAAT. 750,- Bij aankoop van een badkamer vanaf 4.000,-* Meubelcheque cadeau t.w.v. Een nieuwe badkamer in 5 stappen. Slim bedacht! Een nieuwe badkamer in 5 stappen Doordacht advies van de specialist Slim bedacht! Een verrassend ontwerp voor de grote en kleine badkamer Maatwerk tot op de millimeter Van badkamermeubel tot inloopdouche

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

www.lisetteschoenmaker.com

www.lisetteschoenmaker.com welkom! Wil je verbouwen maar weet je niet wat je wil? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is dit werkboek precies wat jij nodig hebt. Als je je woning wil verbouwen is het een must eerst je

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

TEGELS GRATIS 3259,- NIEUW! 1250,- * van. t.w.v.

TEGELS GRATIS 3259,- NIEUW! 1250,- * van. t.w.v. Al vanaf 3259,- Excl. tegels, plafond, accessoires en installatie. Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot complete badkamers Gratis

Nadere informatie

Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm

Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm 3D-tekening van de badkamer van de familie Batista Badkamermeubel Frost White met dubbele wastafel, wandspiegel,

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

LINSCHOTEN. 6 Twee-onder-een-kap woningen. de Grootmeesters. Fase 2

LINSCHOTEN. 6 Twee-onder-een-kap woningen. de Grootmeesters. Fase 2 LINSCHOTEN 6 Twee-onder-een-kap woningen de Grootmeesters Fase 2 Situatietekening Linschoten Linschoten, een pittoresk dorp dat als decor heeft gediend voor diverse oer-hollandse dramaseries ligt in het

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C2 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

Badmeubelset met spiegel

Badmeubelset met spiegel INSTALLEREN VERWARMING SANITAIR NIET VERHUIZEN MAAR VERBOUWEN ELEKTRA VAN 1295 1095 Badmeubelset met spiegel Type Bando; Kleur wit of chateau eiken; (hxbxd) 55 x 90 x 45 cm; Ook in andere maten verkrijgbaar.

Nadere informatie

Handleiding. Inrichting sanitaire ruimtes. Online 24/7 Thuis op de bank. gebruik digitale showroom Uw Huis Uw Wensen

Handleiding. Inrichting sanitaire ruimtes. Online 24/7 Thuis op de bank. gebruik digitale showroom Uw Huis Uw Wensen Handleiding gebruik digitale showroom Uw Huis Uw Wensen Inrichting sanitaire ruimtes Online 24/7 Thuis op de bank Inleiding en Inspiratie www.uhuw.nl geeft u de mogelijkheid uw badkamer en toiletruimte

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent? Workshop Handleiding Verhalen schrijven wat is jouw talent? Inhoudsopgave Hoe gebruik je deze workshop? Hoe kun je deze workshop inzetten in je klas? Les 1: Even voorstellen stelt zich kort voor en vertelt

Nadere informatie

Badkamer Valreep 13, Veenendaal

Badkamer Valreep 13, Veenendaal Huidige badkamer (oud) Badkamer Valreep 13, Veenendaal Badkamer diepte (kant waar douche & bad aan zitten): 265/266 cm Badkamer breedte (van bad naar wastafel): 215/216 cm Hoogte: 240 cm, maar er zit nu

Nadere informatie

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI H.A.N.G. PLEKKEN Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI Binnenkort ga je met je klas op bezoek bij het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Daar zal je het programma H.A.N.G. plekken volgen.

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Hoge Es 21 in Hengelo (gld) Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Verdiepingen. Tuin & Berging. Alle kenmerken op een rij

Binnenkijken bij. Hoge Es 21 in Hengelo (gld) Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Verdiepingen. Tuin & Berging. Alle kenmerken op een rij Binnenkijken bij Hoge Es 21 in Hengelo (gld) Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Verdiepingen 9 Tuin & Berging 12 Alle kenmerken op een rij 13 Wat vind jij belangrijk? 14 Virtual Reality Tour

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie

Stephensonstraat 72 AMERSFOORT

Stephensonstraat 72 AMERSFOORT Stephensonstraat 72 AMERSFOORT Recent gemoderniseerde en strak afgewerkte halfvrijstaande villa met garage. Sträter ERA Makelaardij o.g. www.stratermakelaardij.nl 035-6016151 Halfvrijstaande vooroorlogse

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

VERKOOPPRIJZEN V.A. C= 167.500,- V.O.N. Indië aan de singel. 7 Rijwoningen. Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo

VERKOOPPRIJZEN V.A. C= 167.500,- V.O.N. Indië aan de singel. 7 Rijwoningen. Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo VERKOOPPRIJZEN V.A. C= 167.500,- V.O.N. Indië aan de singel 7 Rijwoningen Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw stuk

Nadere informatie

2 onder 1 kapwoningen

2 onder 1 kapwoningen VERKOOPPRIJZEN V.A. C= 239.500,- V.O.N. Indië aan de singel 2 onder 1 kapwoningen Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw

Nadere informatie

GOED VERZEKERD Opdrachtenblad Niveau:

GOED VERZEKERD Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Wat denk jij? Is Jasmina hiervoor verzekerd? Hoe heet de verzekering die schade aan anderen vergoedt? Heb je zelf wel eens schade bij iemand anders veroorzaakt? Wat gebeurde er? Is

Nadere informatie

Met Word een hoger cijfer halen. Word ken je al, toch kun je nog veel meer doen met Word. Nog beter leren omgaan met Word

Met Word een hoger cijfer halen. Word ken je al, toch kun je nog veel meer doen met Word. Nog beter leren omgaan met Word Nog beter leren omgaan met Word Met Word een hoger cijfer halen. Word ken je al, toch kun je nog veel meer doen met Word. Informatiekunde Omgaan met Word College De Heemlanden 2005. Informatiekunde Leerjaar

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP

STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP Strijp leeft. Rustig wonen, volop leven en optimaal genieten. Dat is Strijp. Een klein dorpje in hartje Eindhoven. Met alle (woon)voorzieningen om de hoek. Modern

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude spreekwoord: Klant is koning.

ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude spreekwoord: Klant is koning. BADKAMERS ALRO Bouwservice is een bouwservice bedrijf in de ruimste zin van het woord. ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude spreekwoord: Klant is

Nadere informatie

hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst

hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst Je eigen lievelingsplek in Berghorst Op deze fraaie locatie worden 6 ruimte rijwoningen met bergingen en twee 2-onder-1-kapwoningen

Nadere informatie

geschakelde ngen fase

geschakelde ngen fase woningen fase D 9 geschakelde geschakelde woningen Bouwnummers 8 en 9 9 geschakelde woningen Bouwnummers 1 t/m 7 2 Wonen. Daar denk je goed over na. De hypotheek moet kloppen. En de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

1000,- Waanzinnige winter aanbiedingen WINTER KNALLER GRATIS TEGELS 134,- t.w.v. 100,- 205,- 145,- Een nieuwe badkamer voor elk budget

1000,- Waanzinnige winter aanbiedingen WINTER KNALLER GRATIS TEGELS 134,- t.w.v. 100,- 205,- 145,- Een nieuwe badkamer voor elk budget Een nieuwe badkamer elk budget Ruim assortiment A-merken Snel leverbaar Garantie op alle producten Badkamerontwerp naar wens Waanzinnige winter aanbiedingen 134,- Grohe Grohtherm 2000 Cooltouch douchethermostaat

Nadere informatie

Project RIV x Wout Tegels & Sanitair Badkamers & Toilet Basispakket

Project RIV x Wout Tegels & Sanitair Badkamers & Toilet Basispakket Project RIV x Wout Tegels & Sanitair Badkamers & Toilet Basispakket Beste toekomstige RIV bewoners, Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe woning. Wout is gekozen als leverancier voor de

Nadere informatie

sanitair meubelsets douchesets badset Complete badkamersets voor zero prijzen

sanitair meubelsets douchesets badset Complete badkamersets voor zero prijzen sanitair meubelsets douchesets badset Complete badkamermeubelen BANDO MEUBELSET 60 CM COMPOSIET WASTAFELS Deze moderne wastafels zijn vervaardigd uit een composiet van mineraalpoeder en polyesterhars.

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Looierstraat 2 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Vierde verdieping. 7 Vierde verdieping. 9 Alle kenmerken op een rij

Binnenkijken bij. Looierstraat 2 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Vierde verdieping. 7 Vierde verdieping. 9 Alle kenmerken op een rij Binnenkijken bij Looierstraat 2 in Arnhem Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Vierde verdieping 7 Vierde verdieping 9 Alle kenmerken op een rij 12 Wat vind jij belangrijk? 13 Virtual Reality Tour 14 Woning

Nadere informatie

NIEUWE WONING? GEEN STRESS!

NIEUWE WONING? GEEN STRESS! NIEUWE WONING? GEEN STRESS! SAMEN AAN DE SLAG! We weten het: bij het inrichten van je nieuwe woning komt er heel wat op je af. Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Maar geen stress, wij helpen je daarbij.

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Wonen in Rotterdam Noord. Tak van Poortvlietstraat 17b. Interesse? Ik verkoop het huis zelf! 159.000 149.000 k.k.

Wonen in Rotterdam Noord. Tak van Poortvlietstraat 17b. Interesse? Ik verkoop het huis zelf! 159.000 149.000 k.k. TE KOOP Tak van Poortvlietstraat 17b 159.000 149.000 k.k. Wonen in Rotterdam Noord Licht en ruim appartement van 85m² met 2 slaapkamers en bijkeuken in Rotterdam Noord. Balkon op het zuiden met uitzicht

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

Badkamerplanner HORNBACH. Gegarandeerd altijd de laagste prijs! Afgesproken: Heb je overal aan gedacht? Contactgegevens:

Badkamerplanner HORNBACH. Gegarandeerd altijd de laagste prijs! Afgesproken: Heb je overal aan gedacht? Contactgegevens: Heb je overal aan gedacht? Plattegrond van de badkamer, inclusief de volgende afmetingen: Lengte, breedte en hoogte van de badkamer, wandhoogte onder ramen en schuine dakdelen, plaats van ramen, deuren,

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Tekenen met Floorplanner

Tekenen met Floorplanner Overzicht Het scherm 1. Zoom 2. Opslaan 3. Verdieping tab 4. Undo / Redo 5. Constructiemenu 6. Bibliotheek 7. Tekenvlak Eigenschappenmenu s De plattegrond wordt opgebouw uit verschillende elementen: ruimtes,

Nadere informatie

Begoniastraat 5 b, 3051 LC Rotterdam ,-

Begoniastraat 5 b, 3051 LC Rotterdam ,- , 3051 LC Rotterdam 189.000,- Omschrijving Instapklaar! Deze woning heeft stiekem veel te bieden. De grote tuin (ca. 65m2) op het Zuid-Westen met veranda, de lichte woonkamer en de sfeervolle badkamer

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Eltingerhof 118 in Duiven. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping.

Binnenkijken bij. Eltingerhof 118 in Duiven. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping. Binnenkijken bij Eltingerhof 118 in Duiven Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Tweede verdieping 11 Tuin 14 Alle kenmerken op een rij 15 Wat vind jij belangrijk? 16 Virtual

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Tilburg. Ankeveenstraat 11. Vraagprijs K.K.

Tilburg. Ankeveenstraat 11. Vraagprijs K.K. 013-30 33 195 info@viapaulmakelaardij.nl www.viapaulmakelaardij.nl Tilburg Ankeveenstraat 11 Vraagprijs 370.000 K.K. OMSchrijving AANGENAAM LEVEN IN DEZE HEERLIJKE PATIOBUNGALOW -GEBOUWD ONDER ARCHITECTUUR

Nadere informatie

Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam k.k.

Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam k.k. TE KOOP Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam 850.000 k.k. KENMERKEN Prijs 850.000 k.k. Postcode 1017 XS Ligging Aan drukke weg, In centrum Woningtype Bovenwoning Woonruimte 149m² Inhoud 450m³ Kamers

Nadere informatie

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist?

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? Ik ben Nathali Meurs-Pas, mijn bedrijf heet NML Design Interieurontwerp & Styling. Ik woon in Amsterdam,

Nadere informatie

TE KOOP. MARKGRAAFLAAN 125 VLAARDINGEN 275.000 kk

TE KOOP. MARKGRAAFLAAN 125 VLAARDINGEN 275.000 kk TE KOOP MARKGRAAFLAAN 125 VLAARDINGEN 275.000 kk HOGE KWALITEIT INHOUD 435m 3 LUXE SANITAIR VEEL INPANDIGE BERGRUIMTE STOOMOVEN JAREN DERTIG GRONDIG GERENOVEERD ENSUITE INLOOP GARDEROBE 4 SLAAPKAMERS 2

Nadere informatie

Mijn huis, mijn thuis

Mijn huis, mijn thuis Les 5: Mijn huis, mijn thuis (A-klas) Mijn huis, mijn thuis 1. Mijn huis Mijn naam is Ik ben jaar oud. Ik woon in Ik woon samen met... mensen. Heb je een broer? JA / NEE Heb je een zus? JA / NEE Mijn huis

Nadere informatie

Een gebouw inrichten. Lesbrief over inrichting en afwerking. Project Topstages www.ontdektechniek.nu

Een gebouw inrichten. Lesbrief over inrichting en afwerking. Project Topstages www.ontdektechniek.nu Een gebouw inrichten Lesbrief over inrichting en afwerking Project Topstages www.ontdektechniek.nu Deel A: Voorbereiding Inleiding Het Mondial College krijgt binnenkort een nieuw gebouw. In dit gebouw

Nadere informatie

Willem Buytewechstraat 103 c, 3024 XB Rotterdam ,- k.k.

Willem Buytewechstraat 103 c, 3024 XB Rotterdam ,- k.k. , 3024 XB Rotterdam 265.000,- k.k. Omschrijving RUIM wonen met een KNUSSE sfeer! Deze 5-kamer benedenwoning (3 slaapkamers) ligt nabij Historisch Delfshaven en heeft een typische jaren 30 uitstraling,

Nadere informatie

Stap voor stap naar jouw droombadkamer

Stap voor stap naar jouw droombadkamer Stap voor stap naar jouw droombadkamer Stel uit de mooiste producten jouw droombadkamer samen Het is zover: de aankoop van je nieuwe huis is een feit. Van harte gefeliciteerd Een bijzondere stap naar een

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Alexanderstraat 76 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Souterrain. 9 Tuin. 11 Alle kenmerken op een rij

Binnenkijken bij. Alexanderstraat 76 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Souterrain. 9 Tuin. 11 Alle kenmerken op een rij Binnenkijken bij Alexanderstraat 76 in Arnhem Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Souterrain 9 Tuin 11 Alle kenmerken op een rij 14 Wat vind jij belangrijk? 15 Virtual Reality Tour 16 Woning

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Kiezel 20 in Malden. Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Eerste verdieping. Zolder/tuin. Alle kenmerken op een rij

Binnenkijken bij. Kiezel 20 in Malden. Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Eerste verdieping. Zolder/tuin. Alle kenmerken op een rij Binnenkijken bij Kiezel 20 in Malden Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Zolder/tuin 13 Alle kenmerken op een rij 14 Wat vind jij belangrijk? 15 Virtual Reality Tour 16 Woning

Nadere informatie

twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen

twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen Bouwnummers 3a en 4a Bouwnummers 1a en 2a Bouwnummers 1a en 2a Wonen. aar denk je goed over na. e hypotheek moet kloppen. n de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

WOONKLAARPAKKET GEMAK EN LUXE

WOONKLAARPAKKET GEMAK EN LUXE Woonklaar pakketten WOONKLRPKKET GEMK EN LUXE 2 Je wilt niet alleen wonen op een prachtige locatie, maar stelt ook eisen aan comfort en inrichting van jouw appartement. Holland Park staat voor een hoge

Nadere informatie

Emmastraat 5 Vraagprijs: 219.500,- k.k.

Emmastraat 5 Vraagprijs: 219.500,- k.k. Emmastraat 5 Vraagprijs: 219.500,- k.k. Algemene Informatie Wonen in hartje historisch centrum van Weesp? Deze goed onderhouden woning uit circa 1900 ligt in een autovrij straatje binnen het beschermd

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Willem Elsschothof 12 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping en tuin

Binnenkijken bij. Willem Elsschothof 12 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping en tuin Binnenkijken bij Willem Elsschothof 12 in Arnhem Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Tweede verdieping en tuin 13 Alle kenmerken op een rij 14 Wat vind jij belangrijk? 15

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

3 vragen die managers hun medewerkers nooit stellen

3 vragen die managers hun medewerkers nooit stellen 3 vragen die managers hun medewerkers nooit stellen en die het managen veel simpeler en succesvoller maken! Door Esther Mallant 2012 Esther Mallant www.hrmallant.nl Introductie De 3 vragen die managers

Nadere informatie

Stap voor stap naar jouw droombadkamer

Stap voor stap naar jouw droombadkamer Stap voor stap naar jouw droombadkamer Stel uit de mooiste producten jouw droombadkamer samen Het is zover: de aankoop van je nieuwe huis is een feit. Van harte gefeliciteerd Een bijzondere stap naar een

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Plannen... 4 Hoofdstuk 2 Meubels enzo... 6 Hoofdstuk 3 Geld... 8 Hoofdstuk 4 Winkelen... 10 Hoofdstuk 5 Adreswijziging... 12 Hoofdstuk 6 De sleutel!... 14 Hoofdstuk 7 Voorbereiden...

Nadere informatie

AMSTERDAMSESTRAATWEG 504 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

AMSTERDAMSESTRAATWEG 504 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // AMSTERDAMSESTRAATWEG 504 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES AMSTERDAMSESTRAATWEG 504 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 349.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 112M2 INHOUD CIRCA

Nadere informatie

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers ZELF (VER)BOUWEN? Zelf bouwen of verbouwen? JADE architecten biedt hiervoor reeds sinds 2010 een laagdrempelige service. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Verlengde Prumelaan 93 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping en tuin

Binnenkijken bij. Verlengde Prumelaan 93 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping en tuin Binnenkijken bij Verlengde Prumelaan 93 in Arnhem Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Tweede verdieping en tuin 10 Alle kenmerken op een rij 13 Wat vind jij belangrijk? 14

Nadere informatie

Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten

Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten Anderen over het werk van David en Arjan: Met hun boek en hun seminars maken De Kock en Vergeer heel Nederland gelukkig.

Nadere informatie

Maak je eigen webwinkel

Maak je eigen webwinkel Maak je eigen webwinkel Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur Technologie thema: mijn webwinkel Er is werk aan de webwinkel. Het worldwideweb is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk. We surfen, chatten,

Nadere informatie

VAN ALPHENSTRAAT 29 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

VAN ALPHENSTRAAT 29 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // VAN ALPHENSTRAAT 29 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES VAN ALPHENSTRAAT 29 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 495.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 100M2 INHOUD CIRCA 357M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN Nú van 2915,- voor. op heel veel producten. Voor al uw installatiewerkzaamheden -20

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN Nú van 2915,- voor. op heel veel producten. Voor al uw installatiewerkzaamheden -20 -40 2750,- Nú van 2915,- voor KORTINGS- REGEN op heel veel producten Blader snel naar pagina 6 & 7. Ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers Van modern tot klassiek, voor elk

Nadere informatie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie KOOPHULP LILLÅNGEN Badkamerserie ONDERHOUD Kasten afnemen met een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Natte plekken zo snel mogelijk afdrogen

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

Eigentijds wonen. TILBURG Oisterwijksebaan 127. Vraagprijs K.K viapaulmakelaardij.

Eigentijds wonen. TILBURG Oisterwijksebaan 127. Vraagprijs K.K viapaulmakelaardij. Eigentijds wonen TILBURG Oisterwijksebaan 127 Vraagprijs 537.500 K.K. 013-3033195 paul@viapaulmakelaardij.nl viapaulmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer

Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer In het nieuwe gedeelte van Aalsmeer vlakbij Amstelveen staat dit prachtige woonhuis dat tot in de puntjes is afgewerkt en verfraait. Er is geen huis waar zoveel aandacht aan

Nadere informatie

Een werkstuk maken Kies je onderwerp Je kiest natuurlijk een onderwerp waar je veel belangstelling voor hebt. Misschien weet je er al veel van, of je

Een werkstuk maken Kies je onderwerp Je kiest natuurlijk een onderwerp waar je veel belangstelling voor hebt. Misschien weet je er al veel van, of je Een werkstuk maken Kies je onderwerp Je kiest natuurlijk een onderwerp waar je veel belangstelling voor hebt. Misschien weet je er al veel van, of je wilt dat nu juist gaan onderzoeken! Ga vervolgens op

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

Ik ga verhuizen jij ook?!

Ik ga verhuizen jij ook?! Ik ga verhuizen jij ook?! Rademakers Hof 3 onder 1 kap Verrassend wonen in een vertrouwde omgeving. Rademakershof. Rademakers Hof Straks kan Tess lekker op haar eigen kamer chillen Als we verhuisd zijn

Nadere informatie

in uw badkamer Kom langs tijdens de ontwerpweken en ontvang een tegelcheque! van eenvoudig tot exclusief gratis levering aangesloten bij Bad in Beeld

in uw badkamer Kom langs tijdens de ontwerpweken en ontvang een tegelcheque! van eenvoudig tot exclusief gratis levering aangesloten bij Bad in Beeld De actieperiode loopt van 26 september t/m 30 oktober 2016. in uw badkamer Kom langs tijdens de ontwerpweken en ontvang een tegelcheque! van eenvoudig tot exclusief gratis levering aangesloten bij Bad

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Doelgroep: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays.

Nadere informatie

Badkamer inspiratie. Modern, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar. Badmeubels Toiletmeubels Douchewanden Kolomkasten Spiegels

Badkamer inspiratie. Modern, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar. Badmeubels Toiletmeubels Douchewanden Kolomkasten Spiegels Badkamer inspiratie Modern, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar Badmeubels Toiletmeubels Douchewanden Kolomkasten Spiegels Inhoudsopgave Design en comfort Warmteservice biedt u een collectie badkamer-

Nadere informatie

RENOVATIEPLAN BADKAMER (CONCEPT) Huidige situatie. De huidige badkamer is meer dan 30 jaar oud en heeft verschillende gebreken:

RENOVATIEPLAN BADKAMER (CONCEPT) Huidige situatie. De huidige badkamer is meer dan 30 jaar oud en heeft verschillende gebreken: RENOVATIEPLAN BADKAMER (CONCEPT) Huidige situatie De huidige badkamer is meer dan 30 jaar oud en heeft verschillende gebreken: - Verdroogde kitranden - Lekkende douchekraan - Stortbak gebruikt veel water

Nadere informatie

DE BADKAMER VAN NU. Een nieuwe badkamer in 5 stappen. Krachtige kleuren. Mediterrane Terrazzo tegels Terug van weggeweest!

DE BADKAMER VAN NU. Een nieuwe badkamer in 5 stappen. Krachtige kleuren. Mediterrane Terrazzo tegels Terug van weggeweest! Een nieuwe badkamer in 5 stappen Slim advies van de specialist Krachtige kleuren Durf jij voor een koperen wasbak te kiezen? Mediterrane Terrazzo tegels Terug van weggeweest! DE BADKAMER VAN NU. SLIM!

Nadere informatie

explore the big questions of life Een introductie

explore the big questions of life Een introductie explore the big questions of life Een introductie www.youthalpha.nl Youth Alpha is een programma van Youth for Christ Nederland en stichting Alpha-cursus Nederland. 2 Youth for Christ Nederland www.yfc.nl

Nadere informatie

Geschakelde woning met een persoonlijke

Geschakelde woning met een persoonlijke Geschakelde woning met een persoonlijke inbreng Hans en Wilma hebben lang getwijfeld, verhuizen of verbouwen. De keuze is op het laatste gevallen. Met hulp van Het Fundament Architectuur en Slijkhuis Interieur

Nadere informatie

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20 2750,- Nú van 2915,- voor KORTINGS- REGEN op heel veel producten Blader snel naar pagina 6 & 7. St. Pieter Groot assortiment tegels en natuursteen Meer dan 25 badkamers in de showroom Breed assortiment

Nadere informatie

Prinsheerlijk wonen in Oosterbeek. Villapark. G. Pelt. 18 woningen Oosterbeek-Hoog 2e fase. www.woneninoosterbeek.nl

Prinsheerlijk wonen in Oosterbeek. Villapark. G. Pelt. 18 woningen Oosterbeek-Hoog 2e fase. www.woneninoosterbeek.nl Prinsheerlijk wonen in Oosterbeek Villapark G. Pelt 18 woningen Oosterbeek-Hoog 2e fase www.woneninoosterbeek.nl Alles komt samen in Oosterbeek Wie er is opgegroeid weet misschien niet beter, maar de fraaie

Nadere informatie

Hoe plan ik mijn ideale badkamer?

Hoe plan ik mijn ideale badkamer? Hoe plan ik mijn ideale De badkamer, dé plaats om te ontsnappen aan de dagelijkse stress..., De plaats om te herbronnen en te relaxen, De plaats waar intimiteit en privacy hoog tij vieren, de plaats waar

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

Een baan als binnenhuis architect

Een baan als binnenhuis architect met Google Sketchup Een wiskundeproject voor de brugklas ISW Hoogeland Marcel Silvius 2011 Een baan als binnenhuis architect In de komende wiskundelessen ben jij de binnenhuis architect. In het vak van

Nadere informatie

Lisztlaan 2, Vlissingen

Lisztlaan 2, Vlissingen Lisztlaan 2, Vlissingen Vraagprijs 299.000,- K.K. Ruime woning! Een fijne grote twee-onder-een-kap woning met garage én carport in de gezellige wijk Paauwenburg. Scholen, winkels, alles binnen handbereik.

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - Parc Hooglande Fase 2 Gala (type E) - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver

Prijslijst Woonsferen - Parc Hooglande Fase 2 Gala (type E) - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Prijslijst Woonsferen - Parc Hooglande Fase 2 Gala (type E) - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Woningtype Gala Goud Platina VTWonen prijs incl 21% btw 27.060 35.030 42.950 44.480 Basiswoning Wandafwerking

Nadere informatie

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Burchtstraat 71c - Nijmegen WONEN In Nijmegen Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Uniek penthouse hartje centrum Nijmegen Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie De verkoper vertelt Ik woon

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - Bergh & Boszicht Woningtype E - Oud-Hollands uitrustingsniveau Zilver

Prijslijst Woonsferen - Bergh & Boszicht Woningtype E - Oud-Hollands uitrustingsniveau Zilver Prijslijst Woonsferen - Bergh & Boszicht Woningtype E - Oud-Hollands uitrustingsniveau Zilver woningtype E Goud Platina VTWonen prijs incl 21% btw 25.940 33.580 41.180 44.390 Basiswoning Wandafwerking

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Laan van Oost-Indie 289 in Nijmegen. Inhouds opgave

Binnenkijken bij. Laan van Oost-Indie 289 in Nijmegen. Inhouds opgave Binnenkijken bij Laan van Oost-Indie 289 in Nijmegen Inhouds opgave 1 Laan van Oost-Indie 289, Nijmegen Nieuwbouw in een historisch deel van de stad, dat is het beste van twee werelden. Als het huis dan

Nadere informatie

Dwerggras 30, Rotterdam. 1. Schrijf tijdens het kijken dingen op die jou belangrijk lijken. Je hebt dit later nodig.

Dwerggras 30, Rotterdam. 1. Schrijf tijdens het kijken dingen op die jou belangrijk lijken. Je hebt dit later nodig. Les 1: Een Wikitekst schrijven Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken Bekijk met de klas het Jeugdjournaalfilmpje over koningin Beatrix op www.nieuwsbegrip.nl 1. Schrijf tijdens het

Nadere informatie

Bescherm je foto s met een watermerk

Bescherm je foto s met een watermerk Bescherm je foto s met een watermerk Het is vervelend wanneer een ander met je foto's aan de haal gaat. Je steekt er niet alleen tijd en moeite in maar ook wettelijk heb je rechten over je eigen foto's.

Nadere informatie

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 3 Create your personal space De badkamer is de ruimte waar u alle vrijheid krijgt. Niemand maakt die beter

Nadere informatie