Vrijblijvende informatie Brigantijnkade 46 te Amsterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijblijvende informatie Brigantijnkade 46 te Amsterdam"

Transcriptie

1 Vrijblijvende informatie Brigantijnkade 46 te Amsterdam e.e.a. conform de voorwaarden van de NVM zoals gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Utrecht.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 Vrijblijvende informatie Brigantijnkade 46 te Amsterdam Te koop aangeboden Wonen op én in het water!? Dat kan! Deze watervilla van circa 150m2 op Steigereiland Noord ligt in het water. De woning is zeer luxe afgewerkt en efficiënt ingedeeld. Qua buitenruimte heeft u ook niets te klagen; Naast een dakterras op de bovenste verdieping heeft u nog een waterterras van circa 29 m2 en de mogelijkheid om een boot van 12 meter lang aan te leggen! De woning is tevens ideaal te gebruiken voor wonen en werken. Dankzij het feit dat de woningen niet hoefden worden getoetst door een welstandscommissie hebben alle eigenaren de vrije hand gekregen in het ontwerp, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een grote diversiteit aan woningstijlen. Het eindresultaat is een prachtige buurt met vrij liggende, kleurrijke architectonische woningen. De ligging op IJburg is zeer goed; kinderopvang, scholen, de halte van tram 10, het Diemerpark, winkelcentrum IJburg. Alles is nabij! Schroom niet voor het maken van een bezichtiging, er is veel te vertellen over deze unieke en zeer luxe afgewerkte watervilla! e.e.a. conform de voorwaarden van de NVM zoals gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Utrecht.

13 Indeling Entree van de woning; Keuken met kookeiland van het merk Eggersmann. De luxe keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur; oven, 4-pits inductie kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, afzuigkap, koelkast, vriezer. Koken op gas behoort ook tot de mogelijkheden want de aansluiting hiervoor is aanwezig. Het kookeiland heeft een robuust uiterlijk door de combinatie van het zwarte granieten aanrechtblad en de massief notenhouten kastdelen. Ruime woonkamer die zeer licht is door de vele ramen. Tevens heeft u door de vele ramen overal op deze verdieping de verbinding met het water. De woonkamer beschikt over een dubbel schuifpui waarvan één toegang geeft tot het waterterras (met lichtpunt en waterkraan). De gehele woning (behalve de bovenste verdieping) is voorzien van vloerverwarming en per vertrek afzonderlijk in te stellen. Deze verdieping is voorzien van een leistenen vloer. Eerste verdieping: Badkamer voorzien van sanitair (Starck), fontein en een regendouche (Grohe). Slaap- werkkamer met toegang tot het dakterras. Middels het dakterras heeft u toegang tot een berging met waterkraan. Souterrain: Drie ruime slaapkamers, ruime badkamer voorzien van een ligbad met whirlpool (190x90 cm, Starck), inloop regendouche (Grohe), wastafel en toilet. Aparte wasruimte en berging. De cv- installatie zit in de technische ruimte waar onder andere ook de loadboiler gesitueerd is zodat er extra capaciteit is. Deze verdieping is voorzien van een prachtige gietvloer. e.e.a. conform de voorwaarden van de NVM zoals gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Utrecht.

14 Parkeren De prijs van de woning is inclusief één parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage (op 50 meter loopafstand). Woonoppervlakte Circa 150 m 2, inhoud ca. 375 m 3. Bouwjaar De woning is gebouwd in Grond Servicekosten VVE Technische installaties Oplevering De woning is gelegen op erfpachtgrond. De jaarlijkse canon bedraagt 4.039,- per jaar. De canon kan voor het eerst worden herzien op 2048 De jaarlijkse canon voor de parkeerplaats is voor 50 jaar afgekocht. 25,-- per maand voor de opstalverzekering, WA-glas verzekering, elektra algemene ruimten van de parkeergarage. Voor de woning zijn geen servicekosten verschuldigd. Het betreft een gezonde en actieve VvE. Warm water en verwarming middels UHR CV ketel (2010). In overleg, kan snel. Roerende zaken In overleg. e.e.a. conform de voorwaarden van de NVM zoals gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Utrecht.

15 Bijzonderheden ` - Fantastische ligging in het water! - Woonoppervlak van circa 150 m2. - De prijs is inclusief een parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage. - Wonen op én in het water! - Alle watervilla s zijn verschillend ontworpen waardoor een zeer fraai en uniek straatbeeld ontstaat. - Bijna overal vloerverwarming. - Zeer hoogwaardige materialen gebruikt en luxe afgewerkt. Vraagprijs woning: ,-- vrij op naam Zegge: vijfhonderdzestigduizend euro e.e.a. conform de voorwaarden van de NVM zoals gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Utrecht.

16 De vraagprijs is uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een bieding; de verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Alle opgegeven maten zijn indicatief. De overeenkomst komt pas dan tot stand, nadat op alle punten van onderhandeling overeenstemming is bereikt. In onderhandeling dient een particulier (aspirant koper) aan verkopend makelaar naar genoegen aan te tonen dat zijn/haar bieding voldoende financiële waarborg ten grondslag ligt. De verkoop zal geschieden onder de normale bepalingen, opgenomen in de koopakte van de Notariële Broederschap Ring Amsterdam. Deze dient te worden ondertekend binnen 5 werkdagen na tot standkoming van de overeenkomst bij een notariskantoor naar keuze van de koper in de regio Amsterdam. Ter zekerheid van verkoper zal koper een bankgarantie cq. waarborg stellen van 10% van de koopsom, binnen 3 weken na ondertekening van de koopakte, te deponeren bij de betreffende notaris. Een kopersbedenktijd van 3 dagen vangt aan daags na het tekenen van de koopakte. Inlichtingen: Hallie & Van Klooster Makelaardij Donker Curtiusstraat JL Amsterdam T (020) / F (020) info@hallie-vanklooster.nl Deze brochure is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. e.e.a. conform de voorwaarden van de NVM zoals gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Utrecht.

17

18

19

20