OBJECTRAPPORT. dat kunnen wij!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OBJECTRAPPORT. dat kunnen wij!"

Transcriptie

1 1 OBJECTRAPPORT Dat zijn wij dat kunnen wij!

2 GEALAN raamsystemen Dat zijn wij dat kunnen wij! 2

3 3 Geachte lezers en lezeressen, Succes kent vele vaders! Dat geldt ook voor GEALAN Fenstersysteme, waar sinds 25 jaar met het kleurenprocédé acrylcolor wordt gewerkt. In 1980 zijn wij begonnen met gekleurde raam- en deurprofielen, echter niet zoals de meeste systeemleveranciers de profielen te voorzien van folie of door te lakken, maar door een hoogwaardig technischproces van coëxtrusie te fabriceren. Dit fabricageproces werd geperfectioneerd en er werd een niet onbelangrijke fabricage know-how opgebouwd. De ervaring van GEALAN op het gebied van gekleurde kunststofprofielen d.m.v. coëxtrusie wordt onderstreept door het RAL certificaat voor acrylcolor en het testrapport van het Süddeutschen Kunststoff Zentrum. Deze gekleurde acrylcolorprofielen voor de fabricage van ramen en deuren zijn voor de GEALAN verwerkers een belangrijk verkoopargument, dat hen ondersteund bij het positief profileren tegenover de concurrentie en daardoor voor marktvoordelen zorgt. Want voor hen komt het er heel duidelijk op neer, dat zij op de vraag: Wat heb ik, dat de concurrentie niet bieden kan? een antwoord weten. In het bijzonder vanwege het feit, dat de onderscheiding van kunststofprofielen In de ramenbranche zeer slecht mogelijk is, toont de prestatie van de systeemgever aan dat er innovatieve producten met intelligente detailoplossingen zijn. Met acrylcolor ramen wordt door onze verwerkers niet alleen kleur aangebracht bij de vormgeving van de woonruimte. Daarmee hebben vooral architekten en opdrachtgevers de mogelijkheid, in de projekten- en de woningsector om gekleurde accenten te zetten. 25 jaar acrylcolor is voor ons een reden om te vieren. Viert U mee? Directie GEALAN Fenster-Systeme GmbH

4 WAT IS ACRYLCOLOR? 4 Wat is acryl? Het voor de kleurrijke acrylcolor-profielen gebruikte PMMA (polymethylmetacrylaat) bekend onder de handelsnaam plexiglas is de meest weersbestendige kunststof. Het harmoniseert op basis van zijn uitzettingscoëfficiënt zeer goed met PVC. Het slagvaste PVC fungeert als basismateriaal, terwijl de PMMA (plexiglas)- laag de kleurgeving van de profielen verzekerd. Bij beide materialen is de uitzettingscoëfficiënt nagenoeg gelijk. Zo ontstaat bij opwarming van het ingekleurd PMMA niet het gevaar van een bimetaaleffect. In het dagelijkse gebruik bewijst ons kleurrijke acrylglas zijn weersbestendigheid, bijvoorbeeld bij de achterlichten van auto s. inkomende straling reflecterende straling kleurrijke acryllaag PVC-wit Reflectie en absorptie Keuringen hebben aangetoond, dat, met welke kleur het acrylglas ook werd ingekleurd, geen wezenlijke oppervlaktetemperaturen bereikt werden. Dit is omdat het ingekleurde PMMA een deel van het zichtbare licht absorbeert. De infrarood-straling dringt echter door het acrylglas heen en wordt op het witte PVC-basisprofiel gereflecteerd. Op deze manier wordt het weer naar buiten gestraald, wat de opwarming van de profielen duidelijk minimaliseert.

5 Dat zijn wij dat kunnen wij! Het principe coëxtrusie Bij het kleurprocédé van coëxtrusie wordt het witte PVC-basisprofiel en het gekleurde acrylglas in één arbeidsproces onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarbij ontstaat, door het borstelen van de oppervlakte, een zijdemat profieloppervlakte, dat zon, wind, regen, kou en temperatuurschommelingen probleemloos doorstaat. Het kleurprocédé coëxtrusie wordt bij GEALAN sinds 1980 toegepast. Het acrylgranulaat komt als gesmolten massa in de matrijs De matrijs brengt de kunststof in vorm Door borstels krijgt het eerst gladde acryl-oppervlakte een elegante en bestendige structuur In de extruderbehuizing wordt het witte PVC in een thermomechanisch proces gesmolten Acryl-massa en witte PVC-massa worden nog binnen de matrijs onlosmakelijk aan elkaar verbonden Resultaat is een vormvast, kleurrijk acrylcolor-profiel met uitstekende eigenschappen

6 VOORDELEN 6 Welke voordelen heeft acrylcolor ten opzichte van andere kleurprocessen? weerstandskracht Bij miljoenen auto-achterlichten heeft acrylglas zijn weerstandskracht tegen aggressieve weersinvloeden jarenlang bewezen. Hetzelfde materiaal, acrylglas wordt gebruikt als oppervlakte van GEALAN acrylcolor-profielen. Het is in hoge mate bestand tegen weersinvloeden ook onder zeer uitzonderlijke omstandigheden. Ramen van acrylcolor-profielen zijn robuust, zelfs bij extreme klimaatomstandigheden. hoge reflectie De zonnestralen worden door het witte basisprofiel onder de infrarood doorlatende acrylcolorlaag grotendeels gereflecteerd. Daardoor wordt de opwarming van de profielen aanzienlijk geminimaliseerd. De temperatursverschillen die tussen zeer donkere en witte ramen ontstaan, zijn zeer gering. intensiteit van de globale straling 40 zonshoogte, lx = 550W/m² kleurecht De tweekleurige acrylcolor-profielen (buiten kleur, binnen wit) worden via het coëxtrusieprocédé vervaardigd. Het procédé staat voor kleurechtheid. Zelfs bij geleidelijke uitwisseling van raamelementen in één en hetzelfde gebouw zijn, na jaren, verschillen nagenoeg niet vast te stellen.

7 7 Dat zijn wij dat kunnen wij! krasvast Ramen van acrylcolor-profielen hebben een zijdemat-, glad- en poriënvrije oppervlak. De versmelting van PVC en acrylglas door middel van PVC en acrylglas door middel van grote hitte, bewerkstelligt hun bijzondere weerstandcapaciteiten. acrylcolor-profielen hebben niet alleen een hoge krasvastheid, maar onderscheiden zich tevens door hun weerstand tegen stof en vuil. onderhoudsvriendelijk Acrylcolor-ramen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen. Afbladderen, blaasvorming en schilderen vervallen, overige vervolgkosten ontstaan niet. Acrylcolor ramen zijn vuilafstotend met eenvoudige reinigingsmiddelen gemakkelijk schoon te maken. Probleemloos is ook de verwerking van de raamprofielen. De precieze fabricage en de constant hoge kwaliteitsstandaard zorgen voor een eenvoudige montage. 100% recyclebaar Acrylcolor-ramen zijn volledig recyclebaar. Ook de bij de fabricage vrijkomende afvalstukken worden reeds lange tijd in de profielkringloop teruggevoerd. Oude ramen worden tot granulaat verwerkt en opnieuw gebruikt. Het resultaat is een hoogwaardige kunststof, welke weer voor nieuwe produkten toegepast kan worden. Een gesloten materiaal-kringloop is daarmee gewaarborgd. Het energieverbruik bij de fabricage is bovendien gering. luchttemperatuur 35 acrylcolor, bruin 02 leigrijs, RAL 7015 agaatgrijs, RAL 7038 vuurrood, RAL 3000 bruinrood, RAL 3011 staalblauw, RAL 5011 ultramarijnblauw, RAL 5002 mosgroen, RAL 6005 sepiabruin, RAL 8014 crèmewit, RAL 9001 puur wit, RAL 9010 Een goed voorbeeld: Acrylcolor-ramen zijn aan de binnenzijde wit en aan de buitenzijde voorzien van het kleurrige acrylglas. Dat maakt ze resistent tegen alle weersinvloeden zoals zon, wind, regen, kou en temperatuurschommelingen. Zelfs na geleidelijke uitwisseliing van ramen treden geen herkenbare kleurverschillen op een onschatbaar pluspunt voor architecten en opdrachtgevers. Temperatuurresultaten bij de hoogste zonnestand (12 uur s middags) 35 graden. Profielen zijn onder een hoek van 45 graden in de richting van de zon gedraaid. Gemeten met een infrarood thermometer D 261, fa. Chauvin Amoux.

8 ALPRO KLEURVEELVOUD B.V. Dat zijn wij dat kunnen wij! 8 Als het de harmonische vormgeving van gevels bij woningen of utiliteitsgebouwen betreft, plaatsen kleurrijke acrylcolor-ramen blijvende accenten. En dat sinds 25 jaar. U creëert voor architecten en bouwbedrijven interessante vormgevingsperspectieven. Voor de realisatie van de uiteenlopendste woon- en industrieobjecten staat een veelvoud aan kleurrijke acrylcolor-profielen ter beschikking. Van het edele wit tot aan het krachtige rood, het kleurenpalet laat de bouwbedrijven en architecten bijna niets te wensen over. Hiermee zijn elegante, monochrome uitstralingen als ook levendige moedige contrasten te realiseren. Zelfs extreme designs kunnen hiermee uit de voeten. RAL 9010 zuiver wit RAL 9001 crèmewit RAL 1015 licht-ivoorkleurig RAL 1014 ivoorkleurig RAL 1018 zinkgeel RAL 1004 goudgeel RAL 8004 signaalzwart RAL 8023 oranjebruin RAL 3000 vuurrood RAL 3005 wijnrood RAL 3011 bruinrood RAL 4004 bordeauxpaars RAL 5011 staalblauw RAL 5007 briljantblauw RAL 5002 ultramarijnblauw RAL 5018 turkooisblauw RAL 6006 mosgroen RAL 6009 dennengroen RAL 8014 sepiabruin zwartbruin 02 RAL 7021 zwartgrijs RAL 7016 anthracietgrijs RAL 7015 leisteengrijs RAL 7038 agaatgrijs zilver Kleurafwijkingen zijn druktechnisch voorbehouden. Voor onze leveringsvoorwaarden en prijzen verwijzen wij U naar de geldige produktinformaties of U kunt kontakt met ons opnemen. GEALAN raamsystemen Bosscheweg 57 NL-5056 Berkel-Enschot tel +31(0) fax +31(0) info@gealan.nl Internet:

acrylcolor Flexibiliteit voor kleurrijke kunststof-ramen

acrylcolor Flexibiliteit voor kleurrijke kunststof-ramen acrylcolor acrylcolor Flexibiliteit voor kleurrijke kunststof-ramen FASCINATIE KLEUR Veeleisende ontwerpen betrekken hun bijzondere esthetica uit de perfecte afstemming van kleuren, vormen en materialen.

Nadere informatie

Kleurstelling voor veeleisende architectuur. Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam

Kleurstelling voor veeleisende architectuur. Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam Kleurstelling voor veeleisende architectuur Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam acrylcolor Flexibiliteit en gekleurde kunststof kozijnen Gekleurde kozijnprofielen benadrukken het gevelaanzicht.

Nadere informatie

Schuifelementen van GEALAN. Schuifraam Schuifdeur Hefschuifdeur. moeiteloos bedienen

Schuifelementen van GEALAN. Schuifraam Schuifdeur Hefschuifdeur. moeiteloos bedienen Schuifelementen van GEALAN Schuifraam Schuifdeur Hefschuifdeur moeiteloos bedienen Eenvoudig en praktisch Het GEALAN-schuifraam De voordelen van het GEALAN-schuifraam liggen voor de hand: bij deze ramen

Nadere informatie

S 9000 Hefschuifdeuren S Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend INNOVATIE MET SYSTEEM

S 9000 Hefschuifdeuren S Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend INNOVATIE MET SYSTEEM S 9000 Hefschuifdeuren + + Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend S 9000 INNOVATIE MET SYSTEEM De allrounder Moderne optiek zonder beperkingen Schuifelementen zijn een klassiek

Nadere informatie

NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) S 8000 NL. Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f.

NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) S 8000 NL. Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f. NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f -waardes S 8000 NL NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) Het kubus profiel voor maximale Houtlook-effect

Nadere informatie

Profielsysteem S 8000 IQ

Profielsysteem S 8000 IQ Profielsysteem S 8000 IQ Het profielsysteem S 8000 IQ is in overeenstemming met de consequente marktoriëntatie van GEALAN. Bij de constructie van dit aanslagdichting-systeem met 74 mm bouwdiepte stonden

Nadere informatie

Het kozijnsysteem voor de Nederlandse markt S 9000 NL. Wooncomfort met 3 dichtingen

Het kozijnsysteem voor de Nederlandse markt S 9000 NL. Wooncomfort met 3 dichtingen Het kozijnsysteem voor de Nederlandse markt S 9000 NL Wooncomfort met 3 dichtingen De beste keuze, die we ooit gemaakt hebben. Onze nieuwe kozijnen bieden wooncomfort en ik voel me veilig in mijn huis.

Nadere informatie

Woonruimte voor een betere kwaliteit van leven. Comfort Schoonheid Innovatie Economisch Ecologisch. mijn huis. mijn ramen

Woonruimte voor een betere kwaliteit van leven. Comfort Schoonheid Innovatie Economisch Ecologisch. mijn huis. mijn ramen Woonruimte voor een betere kwaliteit van leven Comfort Schoonheid Innovatie Economisch Ecologisch mijn huis mijn ramen Vorm en functie GEALAN-profielsystemen Het ene kunststofraam is het andere niet. De

Nadere informatie

acrylcolor is: NOVAFRONT RAMEN, DEUREN EN KOZIJNEN krasvast en ongevoelig niet gelakt onlosmakelijk met het profiel verbonden

acrylcolor is: NOVAFRONT RAMEN, DEUREN EN KOZIJNEN krasvast en ongevoelig niet gelakt onlosmakelijk met het profiel verbonden acrylcolor is: NOVAFRONT RAMEN, DEUREN EN KOZIJNEN voorzien van de dikste kleurlaag krasvast en ongevoelig beschermd tegen schilferen of afbladderen extreem onderhoudsarm niet gelakt onlosmakelijk met

Nadere informatie

De beste keuze, die we ooit gemaakt hebben.

De beste keuze, die we ooit gemaakt hebben. NIEUW: Het raamsysteem voor de Nederlandse markt -IS MTE OLAT AR tot IE W S 9000 NL 0,75* W/(m² K) U- W I N D OW * Super Spacer Premium Psi = 0,029 W/(m K) en Ug 0,5 W/(m² K) ++ Innovatief ++ 3 dichtingen

Nadere informatie

Gealan Fenster-Systeme GmbH

Gealan Fenster-Systeme GmbH SKGIKOB.009484.04.NL Uitgegeven op: 01-07-2017 Vervangt: SKGIKOB.009484.03.NL Geldig tot: 01-08-2020 Uitgegeven: 01-09-2016 Certificaathouder Productielocatie GEALAN Tanna Fenster-Systeme GmbH Hofer Straße

Nadere informatie

Smalle profilering in systeem S 9000 GEALAN-LUMAXX. Eenvoudig meer Licht.

Smalle profilering in systeem S 9000 GEALAN-LUMAXX. Eenvoudig meer Licht. Smalle profilering in systeem S 9000 GEALAN-LUMAXX Eenvoudig meer Licht. Maximaal daglicht in uw woonkamer door ramen met smalle kozijnen. Dit verhoogt de levenskwaliteit en welbehagen. 2 ZICHTBAAR MINDER

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Kleurencollectie KUNSTSTOF RAMEN & DEUREN

Kleurencollectie KUNSTSTOF RAMEN & DEUREN Kleurencollectie 2019-2020 KUNSTSTOF RAMEN & DEUREN Kies voor kleur met Decoroc Om aan de stijgende vraag naar gekleurd pvc-schrijnwerk te beantwoorden, ontwikkelde en patenteerde Deceuninck een uniek

Nadere informatie

Mijn huis mijn ramen. GEALAN-milieuovereenkomst. Gealan NOVAFRONT. Verplichting tot kringloopeconomie. Woonruimte voor een betere kwaliteit van leven

Mijn huis mijn ramen. GEALAN-milieuovereenkomst. Gealan NOVAFRONT. Verplichting tot kringloopeconomie. Woonruimte voor een betere kwaliteit van leven GEALAN-milieuovereenkomst NOVAFRONT Verplichting tot kringloopeconomie Al voor het in werking treden van de milieu- en afvalwetgeving bood GEALAN zijn klanten een kringloopeconomie aan in de vorm van de

Nadere informatie

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam.

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam. PROFORT Het professionele gevelbekledingssysteem Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk Recyclebaar KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

Spuitbussen verf. Hittebestendige lak. Verf & plamuur. Velgenlak. Blanke lak

Spuitbussen verf. Hittebestendige lak. Verf & plamuur. Velgenlak. Blanke lak Hittebestendige lak Hittebestendige lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen Bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden Hittebestendig

Nadere informatie

S 9000 Hefschuifdeuren S 9000. + + Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend INNOVATIE MET SYSTEEM

S 9000 Hefschuifdeuren S 9000. + + Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend INNOVATIE MET SYSTEEM S 9000 Hefschuifdeuren + + Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend S 9000 INNOVATIE MET SYSTEEM De allrounder Moderne optiek zonder beperkingen Schuifelementen zijn een klassiek

Nadere informatie

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts.

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts. Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3223/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 01/2010 Profort Het

Nadere informatie

Dakgootbekleding en dakrandbekleding in PVC

Dakgootbekleding en dakrandbekleding in PVC Dakgootbekleding en dakrandbekleding in PVC Dak Dak & gevel www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Dakranden en dakoversteken Deceuninck biedt u een uitgebreid productassortiment. Zowel voor nieuwbouw als

Nadere informatie

Venster- en huisdeursysteem NL 71 Elite Elegante accenten

Venster- en huisdeursysteem NL 71 Elite Elegante accenten Venster- en huisdeursysteem NL 71 Elite Elegante accenten Inoutic venster- en huisdeursysteem NL 71 Elite / Architectonisch perfect passende gevelvormgeving voor moderne nieuwbouw en smaakvolle renovaties.

Nadere informatie

licht eenvoudig meer INNOVATION MIT SYSTEM Meer glas Minder kozijn Met licht doorstroomde ruimtes Verfijnde uitstraling

licht eenvoudig meer INNOVATION MIT SYSTEM Meer glas Minder kozijn Met licht doorstroomde ruimtes Verfijnde uitstraling Smalle profilering in systeem S 9000 Meer glas Minder kozijn Met licht doorstroomde ruimtes GEALAN-LUMAXX licht eenvoudig meer Verfijnde uitstraling INNOVATION MIT SYSTEM Minder kozijn meer licht Licht

Nadere informatie

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte.

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. Discreet ontwerp. Krachtig effect. norament 926 satura: visuele diepte door een elegant

Nadere informatie

Nieuw: + Mat uiterlijk + Woodgrain structuur

Nieuw: + Mat uiterlijk + Woodgrain structuur Nieuw: + Mat uiterlijk + Woodgrain structuur Slag- en stootvast Massieve toplaag Brandklasse B Zeer onderhoudsvriendelijk Eenvoudige montage Gemaakt van 90% gerecycled materiaal 100% recyclebaar 10 jaar

Nadere informatie

Zorgeloos wonen. Colorpanel gevelpanelen zijn vervaardigd uit kwalitatief. hoogwaardige kunststoffen en door de natuurgetrouwe houtstructuur

Zorgeloos wonen. Colorpanel gevelpanelen zijn vervaardigd uit kwalitatief. hoogwaardige kunststoffen en door de natuurgetrouwe houtstructuur d u u r z a m e g e v e l p a n e l e n Kleur: Creme Zorgeloos wonen Colorpanel is een duurzame en onderhoudsarme gevelbekleding. Colorpanel gevelpanelen zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige kunststoffen

Nadere informatie

GEVEL- EN DAKRANDPANELEN

GEVEL- EN DAKRANDPANELEN GEVEL- EN DAKRANDPANELEN www.keralit.nl MILIEUVRIENDELIJK Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

Het beste van Kömmerling, Trocal en KBE in één nieuwe serie.

Het beste van Kömmerling, Trocal en KBE in één nieuwe serie. Het beste van Kömmerling, Trocal en KBE in één nieuwe serie. Kunststof kozijnen met de grote K van Klasse! TREND K-vision K-vision is het allernieuwste profielsysteem van profine, speciaal ontwikkeld voor

Nadere informatie

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Slag- en stootvast Massieve toplaag in RAL kleur Brandklasse 2 Zeer onderhoudsvriendelijk Eenvoudige montage 100% recyclebaar 10 jaar garantie KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Een mooi aanzicht gecombineerd met de modernste profieltechnologie Voor nieuwbouw en renovaties Als opdrachtgever van nieuwbouw

Nadere informatie

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling Gevel en dakrand Voor een blijvend mooie uitstraling KERALIT is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor

Nadere informatie

KLEUREN / SPECIFICATIES

KLEUREN / SPECIFICATIES Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. KLEUREN / SPECIFICATIES wit (RAL 9016) steenrood (RAL 8004) mosgroen (RAL 6005) staalblauw (RAL 5011) grijs (RAL 7001) eik 3118076 western redceder golden

Nadere informatie

Voor uw dromen en wensen staan onze ramen en deuren wagenwijd open Kunststofkozijnen van Aderako

Voor uw dromen en wensen staan onze ramen en deuren wagenwijd open Kunststofkozijnen van Aderako Voor uw dromen en wensen staan onze ramen en deuren wagenwijd open Kunststofkozijnen van Aderako Aderako: verkoop aan vakhandel en aannemerij Hout-, hout /aluminium,- kunststof / aluminium en kunststof-kozijnen.

Nadere informatie

De ramen die je wereld kleuren. PASSIO HEFSCHUIFRAMEN Passio(n) for the future NEW. Ontdek meer over de wereld van Profialis op

De ramen die je wereld kleuren. PASSIO HEFSCHUIFRAMEN Passio(n) for the future NEW. Ontdek meer over de wereld van Profialis op De ramen die je wereld kleuren PASSIO HEFSCHUIFRAMEN Passio(n) for the future NEW Ontdek meer over de wereld van Profialis op www.profialis.com Met het nieuwe PASSIO hefschuifsysteem brengt Profialis een

Nadere informatie

KUNSTSTOF RAAMKOZIJNEN

KUNSTSTOF RAAMKOZIJNEN BRÜGMANN BLUEVOLUTION MD 92 Dit profielsysteem vervult alle vereisten aan een hoogwaardige raamvormgeving. Hoogverdichte oppervlakken zorgen niet alleen voor een bijzonder eenvoudige reiniging, maar garanderen

Nadere informatie

GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim

GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim BELGIE Het nieuwe GEALAN-systeem S9000 Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe en de beste techniek. Het volledige nieuwe raamsysteem S9000 is voorzien van 3-dichtingen en

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

Passiefhuis of een Laagenergiewoning...

Passiefhuis of een Laagenergiewoning... De ramen die je wereld kleuren Passiefhuis of een Laagenergiewoning... Profialis heeft voor elke toepassing de juiste ramen! Dagelijks worden wij geconfronteerd met de vraag of Profialis oplossingen kan

Nadere informatie

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling Gevel en dakrand Voor een blijvend mooie uitstraling KERALIT is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor

Nadere informatie

De ramen die je wereld kleuren. Kies PVC ramen, kies PROFIALIS! Ontdek meer over de wereld van Profialis op www.profialis.com

De ramen die je wereld kleuren. Kies PVC ramen, kies PROFIALIS! Ontdek meer over de wereld van Profialis op www.profialis.com De ramen die je wereld kleuren Kies PVC ramen, kies PROFALS! Ontdek meer over de wereld van Profialis op www.profialis.com S3000 Deze raam- en deurserie met een profieldiepte van 70mm is de eerste volledige

Nadere informatie

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling Gevel en dakrand Voor een blijvend mooie uitstraling KERALIT is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor

Nadere informatie

Passiefhuis of een Laagenergiewoning...

Passiefhuis of een Laagenergiewoning... De ramen die je wereld kleuren Passiefhuis of een Laagenergiewoning... Profialis heeft voor elke toepassing de juiste ramen! Dagelijks worden wij geconfronteerd met de vraag of Profialis oplossingen kan

Nadere informatie

ALPRO B.V. Dat zijn wij dat kunnen wij! OBJECTRAPPORT. dat kunnen wij!

ALPRO B.V. Dat zijn wij dat kunnen wij! OBJECTRAPPORT. dat kunnen wij! ALPRO B.V. 1 OBJECTRAPPORT Dat zijn wij dat kunnen wij! GEALAN Raam-Systemen 2 Dat zijn wij dat kunnen wij! Het GEALAN-Team voor Nederland heeft een medewerker erbij gekregen, om op de wensen van de verwerkers

Nadere informatie

Profielsysteem S 8000 IQ voor een perfecte woonsfeer. Variatie Comfort Klassiek Design Economisch S 8000 IQ

Profielsysteem S 8000 IQ voor een perfecte woonsfeer. Variatie Comfort Klassiek Design Economisch S 8000 IQ Profielsysteem S 8000 IQ voor een perfecte woonsfeer Variatie Comfort Klassiek Design Economisch S 8000 IQ U plant nieuwe ramen? Het volgende overzicht helpt u, snel en eenvoudig het raam te vinden, dat

Nadere informatie

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst!

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst! 43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) Brandwerendheid en kunststof kozijnen gaan niet samen. Dit is met K-vision verleden tijd. De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!).

Nadere informatie

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling Gevel en dakrand Voor een blijvend mooie uitstraling KERALIT is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor

Nadere informatie

Het moderne kozijnprofiel waarmee u blijft besparen

Het moderne kozijnprofiel waarmee u blijft besparen Het moderne kozijnprofiel waarmee u blijft besparen Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Met SOFTLINE 82 AD bent u klaar voor de toekomst Gaat u een nieuw huis bouwen? Of wilt u uw woning renoveren? Dan

Nadere informatie

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling Gevel en dakrand Voor een blijvend mooie uitstraling KERALIT is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor

Nadere informatie

GEVEL- EN DAKRANDPANELEN

GEVEL- EN DAKRANDPANELEN GEVEL- EN DAKRANDPANELEN www.keralit.nl MILIEUVRIENDELIJK Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk

Nadere informatie

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K mm Als licht en zicht belangrijk zijn In industriële omgevingen waar licht en zicht belangrijk zijn, bewijst de Alpha mm sectionaaldeur zijn kracht. Het deurblad van de ALU deur wordt opgebouwd uit meerdere

Nadere informatie

Prelaq Energy Voorgelakt plaatstaal met uitstekende thermische eigenschappen

Prelaq Energy Voorgelakt plaatstaal met uitstekende thermische eigenschappen Prelaq Energy Voorgelakt plaatstaal met uitstekende thermische eigenschappen Lagere energiekosten, langere levensduur van het gebouw Wanneer het om voorgelakt stalen bekledingen gaat van gevels, daken,

Nadere informatie

TECHNIEK IN BEWEGING MACO RAIL-SYSTEMS SCHUIFSYSTEMEN. Nieuwe uitzichten ontdekken HEF-SCHUIFBESLAG

TECHNIEK IN BEWEGING MACO RAIL-SYSTEMS SCHUIFSYSTEMEN. Nieuwe uitzichten ontdekken HEF-SCHUIFBESLAG TECHNIEK IN BEWEGING MACO RAIL-SYSTEMS SCHUIFSYSTEMEN Nieuwe uitzichten ontdekken HEF-SCHUIFBESLAG Het spelen met de mogelijkheden voor de overgang van binnen en buiten is een uiting van geïndividualiseerde

Nadere informatie

Kunststof EN aluminium. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt.

Kunststof EN aluminium. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. Bestseller-SeleCtiE Kunststof EN aluminium voordeuren HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. HOGE KWALITEITSNORMEN WERKWIJZE HOGE KWALITEITSNORMEN Om ervoor te zorgen dat alleen genodigde gasten uw

Nadere informatie

Alutech rolluiken uitvoeren een aantal belangrijke functies:

Alutech rolluiken uitvoeren een aantal belangrijke functies: Alutech Rolluiken ALUTECH Group produceert rolluiksystemen voor meer dan 15 jaar. Het doel, dat we altijd hebben hard gewerkt om te bereiken, is dat elke klant die koopt ALUTECH-systemen tegen een bescheiden

Nadere informatie

Gevelbekleding JeraTrim

Gevelbekleding JeraTrim Gevelbekleding JeraTrim Diversiteit zonder grenzen - blijvend mooi en volledig onderhoudsvrij 2 Gevelontwerp volgens uw wensen Het succes van een renovatie- of bouwproject wordt weerspie- geld in een mooie

Nadere informatie

Ki-Kern Massieve kunststofplaat Algemene informatie voor bouw en industrie Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C

Ki-Kern Massieve kunststofplaat Algemene informatie voor bouw en industrie Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C Ki-Kern Massieve kunststofplaat voor bouw en industrie Algemene informatie Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C Kleurbestendig Milieuvriendelijk Hoge vormstabiliteit Slag- en stootvast

Nadere informatie

VAN KLASSIEK TOT MODERN

VAN KLASSIEK TOT MODERN CREATIEF IN KUNSTSTOFRAMEN VAN KLASSIEK TOT MODERN CREATIEF IN KUNSTSTOFRAMEN Toonaangevend profielfabrikant Profel heeft met haar vooruitstrevend profielsysteem aan de wieg gestaan van de gehele technologische

Nadere informatie

groei door innovatie

groei door innovatie groei door innovatie Lum iurem er ad minim quat alit nos num ipsustrud ex ea commodip elit ex et v Kerncompetenties Het resultaat van jarenlange ervaring Kerncompetentie Extrusie Kerncompetentie Co-extrusie

Nadere informatie

Geniale. NIEUW: Het innovatieve combisysteem S 9000 INNOVATIE MET SYSTEEM

Geniale. NIEUW: Het innovatieve combisysteem S 9000 INNOVATIE MET SYSTEEM NIEUW: Het innovatieve combisysteem S 9000 + + Warmte-isolerend + + Flexibel + + Dicht + + Innovatief + + Design-georiënteerd Geniale INNOVATIE MET SYSTEEM Systeem S 9000 Innovatieve middendichting vrij

Nadere informatie

Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse B. Zeer onderhoudsvriendelijk. Eenvoudige montage. 100% recyclebaar.

Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse B. Zeer onderhoudsvriendelijk. Eenvoudige montage. 100% recyclebaar. Slag- en stootvast Massieve toplaag in RAL kleur Brandklasse B Zeer onderhoudsvriendelijk Eenvoudige montage 100% recyclebaar 10 jaar garantie KOMO attest-met-productcertificaat K61186 Onderhoudsarme en

Nadere informatie

Welkom in ons huis. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid

Welkom in ons huis. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Welkom in ons huis Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Kom binnen! De toegangsdeur is het visitekaartje van uw huis. De toegangsdeur toont alle facetten van modern wooncomfort: veiligheid, duurzaamheid,

Nadere informatie

Titelpagina. Rapid 80 wandgoten. 06 LFS Broschüre Rapid / nl / 16/03/2017 (LLExport_04529) / 16/03/2017. Systeeminformatie

Titelpagina. Rapid 80 wandgoten. 06 LFS Broschüre Rapid / nl / 16/03/2017 (LLExport_04529) / 16/03/2017. Systeeminformatie Titelpagina Rapid 80 wandgoten Systeeminformatie 1 Precies uw type! Vele varianten en een strak design met de nieuwe Rapid 80 maken wij individualiteit tot de norm. Maak kennis met ons veelzijdige wandgootsysteem

Nadere informatie

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen FIN-Project De nieuwe generatie aluminium kozijnen Kwaliteitskenmerken van FIN-Project aluminium kozijnen en deuren Overtuigende toepassingsmogelijkheden tot in detail Uitstekende isolatie Het nieuwe kozijn-

Nadere informatie

Dak & Gevel. Duurzaam comfort in kleur en harmonie

Dak & Gevel. Duurzaam comfort in kleur en harmonie Dak & Gevel Duurzaam comfort in kleur en harmonie Een doordachte kleur is een kleur die zich in een harmonie weet te verbergen, een kleur die zich aan elk weertype, elke lichtinval, elk stadsgezicht en

Nadere informatie

S 9000. S 9000 Het nieuwe systeemplatform van GEALAN INNOVATIE MET SYSTEEM

S 9000. S 9000 Het nieuwe systeemplatform van GEALAN INNOVATIE MET SYSTEEM S 9000 Het nieuwe systeemplatform van GEALAN + + Warmte-isolerend + + Flexibel + + Dicht + + Innovatief + + Design-georiënteerd + + RAL getest S 9000 INNOVATIE MET SYSTEEM Overtuigende argumenten Toekomstzeker

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Introductie 3. Profielsystemen 4-5. Deuren, kunststof en hout 6-7. Isolatiewaarde 8. Hefschuifpui 9. Kleursystemen 10-11

Inhoudsopgave: Introductie 3. Profielsystemen 4-5. Deuren, kunststof en hout 6-7. Isolatiewaarde 8. Hefschuifpui 9. Kleursystemen 10-11 Inhoudsopgave: Introductie 3 Profielsystemen 4-5 Deuren, kunststof en hout 6-7 Isolatiewaarde 8 Hefschuifpui 9 Kleursystemen 10-11 Kunststof kozijnen in een houten stelkozijn 12-13 Noviteiten 14-15 Onderhoud

Nadere informatie

STIJLVOL EN ENERGIEBESPAREND RAAMPROFIELSYSTEMEN CHARACTER-DESIGN 70 & GENEO. www.rehau.nl/kunststofkozijnen www.rehau.com. Bouw Automotive Industrie

STIJLVOL EN ENERGIEBESPAREND RAAMPROFIELSYSTEMEN CHARACTER-DESIGN 70 & GENEO. www.rehau.nl/kunststofkozijnen www.rehau.com. Bouw Automotive Industrie STIJLVOL EN ENERGIEBESPAREND RAAMPROFIELSYSTEMEN CHARACTER-DESIGN 70 & GENEO www.rehau.nl/kunststofkozijnen www.rehau.com Bouw Automotive Industrie KENNIS VAN ZAKEN EN RUIME ERVARING DE BASIS VAN HET RAAMPROFIELSYSTEEM

Nadere informatie

Kleurencollectie 2013-2014

Kleurencollectie 2013-2014 Kleurencollectie 2013-2014 Zendow# neo / Zendow Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Deceuninck, kleurenspecialist met een verrassend tintje Wenst u het buitenschrijnwerk van uw woning in

Nadere informatie

RAAM- EN DEURSYSTEEM 200. EEN GECERTIFICEERD SYSTEEM MET TAL VAN OPLOSSINGEN VOOR MEER WOONCOMFORT.

RAAM- EN DEURSYSTEEM 200. EEN GECERTIFICEERD SYSTEEM MET TAL VAN OPLOSSINGEN VOOR MEER WOONCOMFORT. RAAM- EN DEURSYSTEEM 200. EEN GECERTIFICEERD SYSTEEM MET TAL VAN OPLOSSINGEN VOOR MEER WOONCOMFORT. 02 MEER KWALITEIT VOOR UW (T)HUIS MEER WOONCOMFORT LAGERE ENERGIEKOSTEN MINIMALE ONDERHOUDSKOSTEN FINSTRAL

Nadere informatie

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG De elegante techniek FLAT DESIGN INNOVATIE IN VORMGEVING Door de extreem vlakke vormgeving lijkt dit innovatieve ontwerp samen te smelten met de omgeving. Op subtiele wijze ontstaat zo een fraai aanzicht:

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

Kleuren en texturen voor elke stijl

Kleuren en texturen voor elke stijl Color & Texture Kleuren en texturen voor elke stijl Hedendaags, tijdloos modern of landelijk? Een woning bouwen of renoveren vraagt heel wat esthetische keuzes. Ramen en deuren kiezen is misschien wel

Nadere informatie

OBJECTRAPPORT. Dat zijn wij dat kunnen wij!

OBJECTRAPPORT. Dat zijn wij dat kunnen wij! OBJECTRAPPORT Dat zijn wij dat kunnen wij! GEALAN 2 Beste lezers, Sinds de laatste editie van ons bedrijfsverslag is er een best wel lange tijd verstreken, dat wij u hebben kunnen informeren over de veranderingen

Nadere informatie

Gevel en dakrand ANTWOORDKAART. Voor een blijvend mooie uitstraling ANTWOORDNUMMER 57 KERALIT 7700 WB DEDEMSVAART 7700WB57. Keralit is een product van

Gevel en dakrand ANTWOORDKAART. Voor een blijvend mooie uitstraling ANTWOORDNUMMER 57 KERALIT 7700 WB DEDEMSVAART 7700WB57. Keralit is een product van E-MAIL TELEFOON PLAATS POSTCODE Keralit is een product van STRAATNAAM NR NAAM VOORLETTER(S) M/V ANTWOORDKAART Gevel en dakrand Voor een blijvend mooie uitstraling 7700WB57 KERALIT ANTWOORDNUMMER 57 7700

Nadere informatie

massief kunststof plaat

massief kunststof plaat massief kunststof plaat Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C Kleurbestendig Milieuvriendelijk Hoge vormstabiliteit Slag- en stootvast Extreem weerbestendig Hoge kwaliteit volgens

Nadere informatie

Onze troeven Kwaliteit

Onze troeven Kwaliteit Ramen in PVC PVC Onze troeven Kwaliteit Wij werken met oerdegelijke Duitse profielen. Zowel de productie als de plaatsing gebeurt door vakmensen (zowel onze medewerkers als onze schrijnwerkers-klanten).

Nadere informatie

TOP 72 KOZIJNEN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM. Oplossingen voor meer wooncomfort

TOP 72 KOZIJNEN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM. Oplossingen voor meer wooncomfort TOP 72 KOZIJNEN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM Oplossingen voor meer wooncomfort 2 Meer thuisvoordelen Meer wooncomfort lagere energiekosten minimale onderhoudskosten FINSTRAL vervaardigt kozijnen op

Nadere informatie

BASIS PROFIELKEUZES SPECIALE PROFIELKEUZES. Vlak systeem. Verdiept systeem. Historisch schuifraam. Verdiept met sprongetje. Recht systeem CLASSIC

BASIS PROFIELKEUZES SPECIALE PROFIELKEUZES. Vlak systeem. Verdiept systeem. Historisch schuifraam. Verdiept met sprongetje. Recht systeem CLASSIC BASIS PROFIELKEUZES CLASSIC Vlak systeem TREND Verdiept systeem SPECIALE PROFIELKEUZES CITY Historisch schuifraam Verdiept met sprongetje Recht systeem K-Vision Classic CLASSIC Vlak systeem Vlak Systeem

Nadere informatie

Wegdekreflectoren. Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen. Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V.

Wegdekreflectoren. Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen. Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V. Wegdekreflectoren Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V. Wegdekreflectoren zijn er in uiteenlopende soorten en maten. Veel van jullie

Nadere informatie

Bestek kunststofkozijnen

Bestek kunststofkozijnen Bestek kunststofkozijnen Bouwplan: Bouwplaats: Opdrachtgeverl: Planning en bouwbegeleiding: Aanbieding voor: P V C - kozijn Aanbiedingsdatum: Start werk: handtekening voor opdracht: Beoordeelde aanbieding

Nadere informatie

Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom

Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom bezoek ons op www.aarnink.nl Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom Welkom Als Aarnink Kunststof Ramenfabriek heten wij u van harte welkom in de wereld van onze kunststof kwaliteitsproducten.

Nadere informatie

Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom

Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom bezoek ons op www.aarnink.nl Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom Kunststof is milieuvriendelijk en recyclebaar. Niet onderhevig aan weersinvloeden. Vele toepassingenmogelijkheden. Prima

Nadere informatie

Het innovatieve kozijnprofiel dat het. energieverschil maakt. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid

Het innovatieve kozijnprofiel dat het. energieverschil maakt. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Het innovatieve kozijnprofiel dat het energieverschil maakt Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid SOFTLINE 82 NL: royaal design, zuinig met energie Wilt u straks heerlijk genieten in een behaaglijk huis?

Nadere informatie

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen Ontdek vandaag de rolluiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow protex Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat vindt u belangrijk voor uw

Nadere informatie

VERKEERSWIT ZUIVER WIT. dt 1019 RAL 9010 LICHT IVOOR PARELWIT. dt 0018 RAL 1013 BALMORAL. dt 6070 RAL 7042. Renolit 1715505225.

VERKEERSWIT ZUIVER WIT. dt 1019 RAL 9010 LICHT IVOOR PARELWIT. dt 0018 RAL 1013 BALMORAL. dt 6070 RAL 7042. Renolit 1715505225. DAK & GEVEL Een doordachte kleur is een kleur die zich in een harmonie weet te verbergen, een kleur die zich aan elk weertype, elke lichtinval, elk stadsgezicht en elk landschap linkt. VERKEERSWIT VERKEERSWIT

Nadere informatie

BUVA ISO-PLUS 4000. Onbegrensde mogelijkheden

BUVA ISO-PLUS 4000. Onbegrensde mogelijkheden Onbegrensde mogelijkheden BUVA ISO-PLUS 4000 Hardglas draairamen - gevelbepalend - onderhoudsvrij - te combineren met vast glas - glas printen met keramische lak BUVA ISO-PLUS 4000 Hardglas Nieuwe, onbegrensde

Nadere informatie

Het rolluik- en zonweringsysteem heroal rs hybrid

Het rolluik- en zonweringsysteem heroal rs hybrid Het rolluik- en zonweringsysteem heroal rs hybrid Aluminium en textiel een slimme combinatie voor meer wooncomfort Wist u dat...... de zon in Midden-Europa gemiddeld 1500 uur per jaar schijnt?... een buitenzonwering

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

TEDAC Coating bespaart kosten, beschermt en geeft glans en kleur

TEDAC Coating bespaart kosten, beschermt en geeft glans en kleur TEDAC Coating bespaart kosten, beschermt en geeft glans en kleur TEDAC Coating bespaart kosten, beschermt en geeft glans en kleur TEDAC Coating is een innovatieve, kostenbesparende en langdurig beschermende

Nadere informatie

Passiefhuis of een Laagenergiewoning... Profialis heeft voor elke toepassing de juiste ramen!

Passiefhuis of een Laagenergiewoning... Profialis heeft voor elke toepassing de juiste ramen! Passiefhuis of een Laagenergiewoning... Profialis heeft voor elke toepassing de juiste ramen! Dagelijks worden wij geconfronteerd met de vraag of Profialis oplossingen kan aanbieden voor zowel Passiefhuis

Nadere informatie

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen We zijn uniek. SYNEGO NL Uitzonderlijke ramen We hebben onze eigen stijl. EEN RAAM ZOALS GEEN ANDER Het perfecte samenspel tussen functionaliteit en design Grote raamoppervlakken, goed verlichte ruimtes,

Nadere informatie

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Hollandia Dakkapellen: betaalbare kwaliteit! Hollandia Dakkapellen garandeert u de beste prijs-kwaliteit

Nadere informatie

Prijslijst vensterbank. www.ekookna.pl

Prijslijst vensterbank. www.ekookna.pl jslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank PWK Binnenvensterbanken

Nadere informatie

Kunststof EN aluminium. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt.

Kunststof EN aluminium. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. Bestseller-SeleCtiE Kunststof EN aluminium voordeuren HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. HOGE KWALITEITSNORMEN WERKWIJZE HOGE KWALITEITSNORMEN K 300 Om ervoor te zorgen dat alleen genodigde gasten

Nadere informatie

Complete serie Foliekleuren. Unikleuren, metallic en houtprint

Complete serie Foliekleuren. Unikleuren, metallic en houtprint Complete serie Foliekleuren Unikleuren, metallic en houtprint Foliekleuren UNIKLEUREN Generfd Wit (afwijkende nerfstructuur 168 ) profine kleurnummer WX RAL gelijkend 9010 Betongrijs profine kleurnummer

Nadere informatie

3 OVERTROEFT 2 HET NIEUWE S9000 SYSTEEM

3 OVERTROEFT 2 HET NIEUWE S9000 SYSTEEM 3 OVERTROEFT 2 HET NIEUWE S9000 SYSTEEM INHOUD INTRODUCTIE Introductie Profielsystemen Kleursystemen Isolatiewaarde Deuren Dorpels Noviteiten Bouwconcepten 3 4 6 7 8 9 10 11 TRANSCARBO VERNIEUWT! Het gehele

Nadere informatie

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling Gevel en dakrand Voor een blijvend mooie uitstraling KERALIT is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor

Nadere informatie

www.vinyplus.nl Structuurfolie Uw vinyplus dealer: Groen Rood Staalblauw Wit Crème Ivoorwit [3081-05] [5150-05] [1379-05] [6125-05] [9152-05]

www.vinyplus.nl Structuurfolie Uw vinyplus dealer: Groen Rood Staalblauw Wit Crème Ivoorwit [3081-05] [5150-05] [1379-05] [6125-05] [9152-05] Structuurfolie Wit Rood Crème Staalblauw Groen Ivoorwit [952-05] [308-05] [379-05] [550-05] [625-05] [05-05] Mosgroen Antraciet Wijnrood Monumentenblauw Monumentengroen Donkerbruin [6005-05] [706-05] [3005-05]

Nadere informatie

VORM& KLEUR VORM & KLEUR Freesletters

VORM& KLEUR VORM & KLEUR Freesletters VORM& KLEUR ORM Freesletters & KLEUR VORM & KLEUR Leveringsprogramma fortype Acryl Het leveringsprogramma wordt steeds verder uitgebreid en bestaat intussen al uit meer dan 30 kleuren in 8 mm dikte. Het

Nadere informatie

KUNSTSTOF- EN ALUMINIUM-VOORDEUREN VAN HBI

KUNSTSTOF- EN ALUMINIUM-VOORDEUREN VAN HBI MERK EN SERVICE KUNSTSTOF- EN ALUMINIUM-VOORDEUREN VAN HBI RAMEN + DEUREN 2 HOGE KWALITEITSNORMEN WERKWIJZE HOGE KWALITEITS- NORMEN Om ervoor te zorgen dat alleen genodigde gasten uw huis betreden, zijn

Nadere informatie