Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel. Welpen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel. Welpen"

Transcriptie

1 Een winterse periode komt eraan. Het einde van het jaar 2018 nadert, maar dat betekent ook dat een nieuw jaar voor de deur staat! Een nieuw jaar vol leuke activiteiten, een nieuw jaar met herwonnen energie, een nieuw jaar vol amusement. Het belooft dan ook weer een goed gevuld programma te worden. Naast de traditionele familiebezoekjes rond Kerstmis en de natte zoenen met Nieuwjaar zijn er op school de gevreesde grote toetsen en examens. Naar goede gewoonte zullen we jullie ook in deze periode weer blijven verblijden met scouteske vriendschap. Om dat voor iedereen te kunnen passen, zullen sommige vergaderingen verschoven worden naar een vrijdagavond, zaterdagavond of misschien eens een zondagochtend! Kijk dus zeker goed naar de datum en beschrijving in het Alowiske zodat we ons met z n allen kunnen verwarmen! Voor we het weten is het dan weer januari, februari,... In Aalst betekent dit ook het aftellen naar Carnaval! Volgens traditie gaan we één week na Carnaval allemaal naar de Winterfoor! Maar wat biedt het voorjaar ons nog van speciallekes? Wel, in maart is er ons jaarlijks eetfestijn waarop jullie allemaal massaal welkom zijn. Niet enkel om te eten en te drinken, maar natuurlijk hopen we op de helpende handen van enkelen onder jullie te mogen rekenen. Afspraak op 16 en 17 maart dus! In de loop van april is er dan Kapoenen- en Welpendag, gaan de jongste takken elk op hun paasweekend, gaan de Jongverkenners met het hele district Dender naar Duodagen en gaan de Verkenners samen naar Eikes. Daarnaast zal er ook een voetbalmatch tegen oud-leiding op poten gezet worden en dan staat ABR alweer voor de deur. Het lijkt nog lang, maar het zal er ook weer snel zijn: in de tweede helft van juli spreiden we onze slaapzakken zodat in tenten, chirolokalen en campings in binnen-en buitenland. Hopelijk zie ik jullie nog massaal, dus tot dan! Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel Contactgegevens: Mike Van Geert 0476/ Thiel Soete 0494/ Nikolaas Van den Steen 0498/ scouts_alowis@hotmail.com

2 Ons uniform Door het dragen van het uniform toon je dat je lid bent van Scouts en Gidsen Vlaanderen en de rood-grijze scoutsdas toont dat je lid bent van Scouts Sint-Aloysius. Maar het is meer dan dat. Het officiële scoutsuniform is immers speelkledij die tegen een stevig stootje kan. Zo hoeven we nooit bang te zijn om te rollebollen in de modder, een wedstrijdje springen in de plassen te organiseren of een mooie boom te knuffelen We verwachten van elk lid dat hij in uniform naar de vergaderingen komt. Voor nieuwe leden is dat uiteraard pas nodig nadat ze beslist hebben om zich definitief in te schrijven. De eerste groepsdas krijgt jouw zoon wanneer hij wordt ingeschreven. Het verplichte uniform voor kapoenen: Enkel onze rood-grijze groepsdas. Verder zorgen kapoenen voor goede speelkledij die tegen een stootje kan. Elk uniformstuk is ook in kapoenenmaten beschikbaar en mag steeds gedragen worden! Het verplichte uniform voor welpen: Naast de rood-grijze groepsdas wordt hier de typische welpenpet gedragen. We vragen wel om reeds een scoutshemd te voorzien met de nodige kentekens. Een officiële scoutsbroek hoeft niet, maar we vragen wel een korte kaki broek te voorzien. Het verplichte uniform voor alle andere leden: Beige scoutshemd, kaki scoutsshort en rood/grijze groepsdas. Wat komt waar?! Kentekenwijzer!

3 De missie van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Waarvoor staat scouting?. Wij zijn scouts en gidsen, meisjes en jongens, elk met een eigen verhaal. Iedereen kan erbij. We gaan samen op verkenning en durven tuimelen in het leven. De natuur is onze troef. We geloven in onszelf, in elkaar en in iets meer. We spelen een spel dat niet luchtledig is, in vrije tijd die niet vrijblijvend is. Met groot plezier en kleine daden komen we op voor onze omgeving en voor een kleurrijk Vlaanderen. Zo dromen we luidop van gelukkige mensen in een rechtvaardige wereld.'

4

5 Voorwoord: Hallo, Bonjour, Salaam, Hola, Namaste, Guten Tag, Hello, Ciao, Kolonel Hathi was zo onder de indruk van jullie hulp dat hij heeft besloten om jullie op een geheime missie rondom de wereld te sturen! Neem dus alvast jullie stapschoenen, zwembroek en muts bij de hand want we gaan de mooiste plekjes op aarde een bezoekje brengen en wie weet, mogen we in het passant nog wel een of andere slechterik verslaan ook! P.S. Lees heel goed het Alowisken want vergaderingen kunnen op verplaatsing zijn of kunnen in de avond plaatsvinden!

6 Natuurlijk zullen de Welpen geassisteerd worden gedurende hun wereldreis door deze dappere, ervaren avonturiers: Akela Tom De Norre Contact: Jacala Elias Goedgebeur Contact:

7 Baloe Cedric De Smet Contact: Bagheera Brecht Moens Contact:

8 Zondag 2 december 14:00 17:00 Parking Foncé Irkoetsk, Rusland Vandaag bevinden we ons in Rusland, in het koude Siberië. Brr, de extreme koude temperaturen zorgen ervoor dat er weinig leven te bespeuren valt. Hier zullen twee beresterke teams het tegen elkaar op nemen om te zien wie zich het slimste, snelste en sterkste team van Siberië mag noemen. Иркутск, Россия Сегодня мы в России, в холодной Сибири. Brr, экстремальные холодные температуры гарантируют, что жизнь не будет обнаружена. Здесь две фантастические команды будут соревноваться друг с другом, чтобы увидеть, кто может назвать себя самой умной, самой быстрой и сильной командой в Сибири.!!Wees warm gekleed: voorzie een jas, sjaal, muts, handschoenen!!!!draag bij regenweer goede waterdichte schoenen of botten!!

9 Zondag 9 december 14:00 17:00 Lokaal Alowis Kirkenes, Noorwegen Wie heeft er gezegd dat Vikingen uitgestorven zijn. Die stoere, sterke mannen met grote schepen die steden plunderen. De Noren alleszins niet! Naar jaarlijkse gewoonten worden The Vikings Games weer vanonder het stof gehaald. Tijdens The Vikings Games strijden twee groepen tegen elkaar in verschillende Viking-disciplines. Begin al maar te trainen! Kirkenes, Norge Hvem har sagt at vikingene er utryddet. De tøffe, sterke mennene med store skip som plunderer byer. Det er heller ikke nordmennene! Ifølge årlig bruk er Vikingspillene igjen tatt fra under støvet. Under Viking-spillene konkurrerer to grupper mot hverandre i forskjellige vikingedisipliner. Start trening!

10 Zondag 16 december 14:00 17:00 Parking Sporthal Lede Kathmandu, Nepal Nepal is een land dat in het midden van de Himalayabergketen ligt. Ook de Mount Everest de hoogste berg ter wereld bevindt zich in Nepal. Dat is dus de beste plek om te wandelen. BAH wandelen hoor ik jullie al denken. Maar dat is verkeerd gedacht, het zal een heus avontuur worden vol verrassingen. Zeker de moeite waard! क ठम ड, न प ल न प ल एक द श ह ज हहम लय पर वत र ज क ब च म छ म उन ट एर र स ट न प लम हर श वम सब भन द उच च पर वत ह त य हहड न उत तम स थ न ह म ल पहहल न BAH हह ड न स हचरह क छ तर त य गलत सहचएक छ, य एक र स तहर क स हहसक आश चयव ह न छ र म र स ग यसक ल यक!!!! Wees warm gekleed; draag ee jas, sjaal, muts, en handschoenen. Goede schoenen die tegen nattigheid kunnen zijn een must in de Himalaya!!! Indien het weer het niet toelaat om te wandelen zal u hiervan tijdig

11 worden verwittigd.

12 Vrijdag 21 december 19:00 21:00 Lokaal Alowis Lapland, Finland Ho Ho Ho, onze gps geeft de coördinaten 67 NB, 26 OL aan dat wil zeggen dat we officieel in Noordpoolgebied zijn. Vandaag is het ook de langste nacht van het jaar dat wil zeggen dat er het minst uren zon is van heel het jaar. Daarom gaan we vanavond een vroeg-kerstfeestje houden in het lokaal. Muziek, spelletjes, snacks En misschien zien we wel het noorderlicht. Het zou tof zijn mocht iedereen een zak chips of iets zoet kunnen meenemen om te delen tijdens de avond. Lappi, Suomi GPS osoittaa koordinaatit 67 N, 26 E, mikä tarkoittaa, että olemme virallisesti Arctic. Nykyään se on myös vuoden pisin yö, mikä tarkoittaa, että koko vuoden aikana on auringonpaistetta pienempi. Siksi pidämme tänä iltana varhaina joulupuolella huoneessa. Musiikkia, pelejä, välipaloja... Ja ehkäpä me näemme pohjoisia valoja. Vrolijk Kerstfeest!!!!!

13 Zondag 30 december Geen vergadering Auckland, Nieuw-Zeeland Vandaag is er geen vergadering omdat jullie leiding naar Nieuw-Zeeland is gereisd om daar twaalf uur eerder als jullie Nieuwjaar te kunnen vieren. Tot volgend jaar. Namens heel de leidingploeg wensen wij jou en je familie een mooie afsluiter van 2018 en een spetterend 2019 toe. Auckland, New Zealand Today there is no meeting because your leadership has travelled to New Zealand to celebrate New Year s Eve twelve hours earlier as you. See you next year.

14 Zondag 6 januari Vaticaanstad, Heilige Stoel Vandaag komt er hoog bezoek! Niet 1, niet 2, maar op zijn minst 3 koningen komen er vanavond bij de leiding op bezoek: Caspar, Melchior en Balthasar. Ze brengen een cadeautje mee, maar alleen als we, jullie leiding, het volgende liedje kunnen zingen voor als ze langskomen vanavond. Daarom kan de leiding vanavond niet komen, want we moeten het nog vanbuiten leren! Geen vergadering Sacra Congregatio Sanctae Sedis, Hodie visitors momenti erunt? Non est, non duo, at certe usque ad tres reges ducibus hac nocte venerunt et vide: Casparum, Melchiorem et Balthasarum. Obtuleruntque ei munera, sed si te duce carminis laudabit sequenti nocte venerint. Unde in hac nocte ducibus potestis venire: quia in corde habemus, ita ut discat!

15 Vrijdag 11 januari 19:30-21:30 Lokaal Alowis Hollywood, California Vandaag zijn er in Hollywood de uitdeling van de filmprijzen. Jimmy Kimmel organiseert deze filmprijzen maar denkt eraan om ermee te stoppen omdat het niet eerlijk verloopt. Regisseurs en acteurs mogen zelf stemmen voor de beste film maar ze stemmen altijd voor hun eigen film. Jullie moeten kiezen voor de beste film zodat de filmprijswedstrijd kan doorgaan. P.S. Breng gerust zelf films mee. Hollywood, California Today there are distributions of film prices in Hollywood. Jimmy Kimmel organizes these film prices but thinks of stopping because it is not fair. Directors and actors can vote for the best film themselves, but they always vote for their own film. You must choose the best film so that the film prize contest can continue. P.S. Feel free to bring your own films.

16 Zaterdag 19 januari 19:30 21:30 Lokaal Alowis Monte Carlo, Monaco Casino Night!! Bingo! Of nee, wacht! Wat was het nu weer? Aja, jackpot!!! Vanavond gaan we de allerleukste gezelschapspelen van het op het lokaal eens bovenhalen. Denk je dat jij toch nog een leuker spel hebt? Breng het dan zeker mee! P.S., wist je dat de vlag van Monaco eigenlijk gewoon de vlag van Polen op zijn hoofd is? Soirée Casino!! Bingo! Ou non, attendez! C'était quoi maintenant? Mais oui, jackpot!!! Ce soir, nous irons chercher les jeux de société les plus amusants de la section locale. Pensez-vous que vous avez encore un jeu plus amusant? Assurez-vous de l apporter! Ps, saviez-vous que le drapeau de Monaco n'est en réalité que le drapeau de la Pologne?

17 Zaterdag 26 januari 19:30 21:30 Lokaal Alowis Londen, Verenigd Koninkrijk In het British Museum zijn beroemde kunstwerken gestolen. De welpen moeten aan de hand van sluipen door de beveiliging zien te geraken en hopen dat ze dieven snel kunnen nemen. Maar pas op als de bewaker je spot is het GAME OVER. Breng dus je beste spionnen outfit mee London, United Kingdom Famous works of art have been stolen in the British Museum. The cubs must go through the security by sneaking and hope that they can take thieves quickly. But beware if the guard is spotting you GAME OVER. So be sure to bring your best spy gear.

18 Vrijdag 1 februari 19:00 21:00 Lokaal Alowis Rotterdam, Nederland Tante Kaat is helemaal in paniek. Ze moet tegen morgen pannenkoeken bakken voor 100 personen maar ze vindt de ingrediënten niet om ze te maken. Ze vreest dat ze niet klaar zal geraken tegen morgen en dat het feest niet kan doorgaan. Help jij Tante Kaat om de ingrediënten terug te vinden en ervoor zorgen dat het feest kan doorgaan? Woordzoeker!!!

19 Zondag 10 februari 14:00 17:00 Lokaal Alowis Beijing, China De Chinezen vieren Nieuwjaar. Huh? Nieuwjaar was toch vorige maand? Ja, dat klopt maar Chinezen gebruiken een andere kalender als ons en daarom vieren zij dat nu. Ze vieren dat door drakendansen en leeuwendansen. Dit jaar is het jaar van het varken. O 北京, 中國中國人慶祝新年 咦? 新的一年還在上個月? 是的, 這是對的, 但中國人使用的是與我們不同的日曆, 這也是他們現在慶祝的日曆 他們通過舞龍和舞獅來慶祝 今年是豬的一年 P.S., weten jullie in welk chinees jaar jullie zelf geboren werden? Wij zijn alvast 2 ossen, 1 konijn en 1 draak!

20 Zondag 17 februari 14:00 17:00 Grote Markt, Aalst Manhattan, New York Kolonel Hathi zijn informant, Stippel Van der Rippel, heeft een belangrijke boodschap gestuurd! De details hebben we nog niet kunnen ontcijferen, maar we weten wel al zeker dat deze spion een basis van een gevaarlijke vijandelijke groepering heeft gevonden in onze eigenste binnenstad! Kom ons dus zeker helpen om deze onschadelijk te maken! De informant heeft daarnaast nog deze vreemde boodschap over de vijandelijke groepering bijgevoegd: Manhattan, New York Colonel Hathi's informant, Stippel Van der Rippel, has sent an important message! We have not been able to decipher the details yet, but we already know for certain that this spy has found a basis of a dangerous enemy group in our own inner city! So be sure to help us dismantle this unfortunate situation! The informant also added this strange message about the enemy group: >>

21 Zondag 24 februari 14:00 17:00 Lokaal Alowis Rio de Janeiro, Brazilië Het is weer bijna zover. Binnenkort is het opnieuw carnaval in Aalst! Maar Aalst is natuurlijk niet de enige stad waar ze wel een feestje kunnen bouwen, in het verre Rio De Janeiro kunnen ze dat! En het is daar veel warmer weer dan hier. Laten we daar maar snel eens een kijkje gaan nemen hoe ze daar hun mooie praalwagens maken. Misschien kunnen we dan ook zo een mooie wagen bouwen? Rio de Janeiro, Brasil É quase esse tempo novamente. Em breve será carnaval em Aalst novamente! Mas Aalst, claro, não é a única cidade onde eles podem construir uma festa, no distante Rio de Janeiro eles podem! E é muito mais quente lá do que aqui. Vamos dar uma olhada rápida em como eles fazem seus lindos carros alegóricos lá. Talvez possamos construir um bom carro assim?

22 Zondag 3 maart Geen vergadering Oilsjt Vandaag is de dag der dagen van alle dagen, we hebben er dit jaar maar liefst 384 dagen op moeten wachten, maar het is eindelijk weer zo ver! Ons askruisje is intussen al wat vervaagd maar we zijn de mooie herinneringen nog niet vergeten. Vandaag is het opnieuw Aalst carnaval, santé! Omdat de affiche van dit jaar nog niet vrijgegeven werd tijdens het schrijven van jullie alowiske hebben we een iets ouder exemplaar uitgekozen:

23 Zondag 10 maart 14:00 17:00 Stadsarchief; Oude Vismarkt, Aalst Wereldstad Aalst, België Wij hebben van een klein prinsje horen vertellen dat er smoutebollen te verdienen zijn voor zij die vandaag op meer attracties durven te gaan dan Akela! Kom dus vandaag zeker samen met ons de foor afschuimen op zoek naar de coolste en stoerste attracties van het hele land! Breng allemaal 20 mee. En eventueel bonnetjes voor de attracties. Weireldstad Oilsjt, Belgen Wei remmen van e klein prinsjken hoeiren vertellen datter smaatebollen kennen verdientj werren deir degein da opmier attrakses teiven te goon as Akela. Komt dus vandaug zeiker isj saumen me ons nor de foeir op zoek nor de koelsjte en strafste attrakses van gans t land. Welkom op de keiremis!

24 16 17 maart IBSO De Horizon Eetfestijn Alowis Van al dat rondreizen zullen jullie wel honger hebben gekregen, kom gerust met heel je familie eten op ons eetfestijn! Tot dan! Kunnen jullie de tombola oplossen? Hier zijn alvast een paar ijsbeerraadseltjes om jullie al een beetje op te warmen: In welke windrichting wijst de deur van een ijsbeer? Hoeveel pinguïns eet een ijsbeer gemiddeld per dag? Welke kleur heeft de vacht van een ijsbeer?

25 Zondag 24 maart 14:00 17:00 Lokaal Alowis Metropolis, Verenigde Staten Kolonel Hathi heeft nog één laatste missie voor ons: een goede vriend hem heeft zichzelf serieus in de penarie gewerkt en heeft onze hulp nodig! Kolonel Hathi vertelde ons er wel nog bij dat deze vriend niet helemaal van onze planeet kom. Misschien leidt dit avontuur wel tot een hele reeks van nieuwe avonturen? Metropolis, United States Colonel Hathi has one last mission for us: a good friend has got himself tangled up in some serious troubles and he now needs our help! Colonel Hathi told us this friend is not completely from our planet. Perhaps this adventure will lead to a whole new series of adventures?

26 Belangrijke data: 16 & 17 maart 2019 Eetfestijn Alowis 6 april 2019 Kapoenen/ Welpendag 12 t.e.m. 14 april 2019 Paasweekend Einde van juni 2019 Daguitstap welpen 21 t.e.m. 28 juli 2019 Zomerkamp Welpen

Ik hou jullie niet meer in spanning en laat jullie genieten van de hersenspinsels van onze leidingploeg. Veel plezier aan alle leden en tot snel!

Ik hou jullie niet meer in spanning en laat jullie genieten van de hersenspinsels van onze leidingploeg. Veel plezier aan alle leden en tot snel! Dag iedereen en dag allemaal! Het is ook dit Alowiske weer een hele eer om jullie te mogen verwelkomen met dit Alowiske. Dat betekent dat we met de hele leidingsploeg een nieuw werkjaar gestart zijn vol

Nadere informatie

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest!

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Een nieuw Alowiske, een nieuw kalenderjaar, een nieuw begin. Dit openingswoord is tot onze spijt alweer het laatste boekje

Nadere informatie

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag!

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag! Hey jullie! Blij jullie alweer te mogen verwelkomen in ons nieuwe Alowiske! De zomer is voorbij gevlogen en we zijn ondertussen alweer fantastisch van start gegaan met een nieuw scoutsjaar. Wij zijn scouts

Nadere informatie

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag!

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag! Hey jullie! Blij jullie alweer te mogen verwelkomen in ons nieuwe Alowiske! De zomer is voorbij gevlogen en we zijn ondertussen alweer fantastisch van start gegaan met een nieuw scoutsjaar. Wij zijn scouts

Nadere informatie

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest!

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Een nieuw Alowiske, een nieuw kalenderjaar, een nieuw begin. Dit openingswoord is tot onze spijt alweer het laatste boekje

Nadere informatie

Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel. Contactgegevens: Mike Van Geert 0476/ Thiel Soete 0494/

Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel. Contactgegevens: Mike Van Geert 0476/ Thiel Soete 0494/ Blaadjes vallen, de temperatuur zakt, alle klokken zijn teruggedraaid... de winter komt eraan! Haal dus die dikke wollen sokken boven, trek een warme pull aan en zoek alle mutsen, sjaals en handschoenen,

Nadere informatie

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag!

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag! Hey jullie! Blij jullie alweer te mogen verwelkomen in ons nieuwe Alowiske! De zomer is voorbij gevlogen en we zijn ondertussen alweer fantastisch van start gegaan met een nieuw scoutsjaar. Wij zijn scouts

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Beste Alowisianen Lieve ouders Enthousiaste sympathisanten Brave kindjes Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een heel duidelijk nieuw begin. Dit werkjaar start namelijk met een nieuwe groepsleiding. De meesten

Nadere informatie

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest!

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Een nieuw Alowiske, een nieuw kalenderjaar, een nieuw begin. Dit openingswoord is tot onze spijt alweer het laatste boekje

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Beste Alowisianen Lieve ouders Enthousiaste sympathisanten Brave kindjes Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een heel duidelijk nieuw begin. Dit werkjaar start namelijk met een nieuwe groepsleiding. De meesten

Nadere informatie

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag!

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag! Hey jullie! Blij jullie alweer te mogen verwelkomen in ons nieuwe Alowiske! De zomer is voorbij gevlogen en we zijn ondertussen alweer fantastisch van start gegaan met een nieuw scoutsjaar. Wij zijn scouts

Nadere informatie

Ik hou jullie niet meer in spanning en laat jullie genieten van de hersenspinsels van onze leidingploeg. Veel plezier aan alle leden en tot snel!

Ik hou jullie niet meer in spanning en laat jullie genieten van de hersenspinsels van onze leidingploeg. Veel plezier aan alle leden en tot snel! Dag iedereen en dag allemaal! Het is ook dit Alowiske weer een hele eer om jullie te mogen verwelkomen met dit Alowiske. Dat betekent dat we met de hele leidingsploeg een nieuw werkjaar gestart zijn vol

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Beste Alowisianen Lieve ouders Enthousiaste sympathisanten Brave kindjes Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een heel duidelijk nieuw begin. Dit werkjaar start namelijk met een nieuwe groepsleiding. De meesten

Nadere informatie

Hopelijk zie ik jullie nog massaal, dus tot dan! Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel

Hopelijk zie ik jullie nog massaal, dus tot dan! Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel Een winterse periode komt eraan. Het einde van het jaar 2018 nadert, maar dat betekent ook dat een nieuw jaar voor de deur staat! Een nieuw jaar vol leuke activiteiten, een nieuw jaar met herwonnen energie,

Nadere informatie

Jongens, ouders en alle anderen

Jongens, ouders en alle anderen Jongens, ouders en alle anderen De eerste weken van dit nieuwe werkjaar zijn alweer voorbij. De tijd vliegt, want hier is ons tweede Alowiske al In het vorige openingswoord verwees ik al naar het belang

Nadere informatie

Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel. Contactgegevens: Mike Van Geert 0476/ Thiel Soete 0494/

Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel. Contactgegevens: Mike Van Geert 0476/ Thiel Soete 0494/ Blaadjes vallen, de temperatuur zakt, alle klokken zijn teruggedraaid... de winter komt eraan! Haal dus die dikke wollen sokken boven, trek een warme pull aan en zoek alle mutsen, sjaals en handschoenen,

Nadere informatie

Jongens, ouders en alle anderen

Jongens, ouders en alle anderen Jongens, ouders en alle anderen De eerste weken van dit nieuwe werkjaar zijn alweer voorbij. De tijd vliegt, want hier is ons tweede Alowiske al! In het vorige openingswoord verwees ik al naar het belang

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Hallo iedereen! Hier is het dan, een derde en laatste Alowiske ligt in je handen, op je tafel, naast je bed. Dit jaar is alweer voorbij gevlogen, maar het is zeker nog niet voorbij. Ondertussen kunnen

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Hallo iedereen! Hier is het dan, een derde en laatste Alowiske ligt in je handen, op je tafel, naast je bed. Dit jaar is alweer voorbij gevlogen, maar het is zeker nog niet voorbij. Ondertussen kunnen

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Beste Alowisianen Lieve ouders Enthousiaste sympathisanten Brave kindjes Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een heel duidelijk nieuw begin. Dit werkjaar start namelijk met een nieuwe groepsleiding. De meesten

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Hallo iedereen! Hier is het dan, een derde en laatste Alowiske ligt in je handen, op je tafel, naast je bed. Dit jaar is alweer voorbij gevlogen, maar het is zeker nog niet voorbij. Ondertussen kunnen

Nadere informatie

Dag iedereen en dag allemaal!

Dag iedereen en dag allemaal! Dag iedereen en dag allemaal! Het is ook dit Alowiske weer een hele eer om jullie te mogen verwelkomen met dit Alowiske. Dat betekent dat we met de hele leidingsploeg een nieuw werkjaar gestart zijn vol

Nadere informatie

Jongens, ouders en alle anderen

Jongens, ouders en alle anderen Jongens, ouders en alle anderen De eerste weken van dit nieuwe werkjaar zijn alweer voorbij. De tijd vliegt, want hier is ons tweede Alowiske al! In het vorige openingswoord verwees ik al naar het belang

Nadere informatie

Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel. Contactgegevens: Mike Van Geert 0476/ Thiel Soete 0494/

Een stevige linker van een fiere groepsleider, IJdele Kraanvogel. Contactgegevens: Mike Van Geert 0476/ Thiel Soete 0494/ Blaadjes vallen, de temperatuur zakt, alle klokken zijn teruggedraaid... de winter komt eraan! Haal dus die dikke wollen sokken boven, trek een warme pull aan en zoek alle mutsen, sjaals en handschoenen,

Nadere informatie

VERANTW. UITGEVER: EDMOND JONCKHEERE

VERANTW. UITGEVER: EDMOND JONCKHEERE JANUARI 2018 SCOUTS EN GIDSEN VLAANDEREN REYNAERT-BEATRIJS GROEPSNUMMER: B1212G WEBSITE: http://reynaert-beatrijs.be GOUW: West-Brabant (Webra) EMAIL: info@reynaert-beatrijs.be LOKALEN: VOGELZANGLAAN 2,

Nadere informatie

Beste ouders, maar vooral beste Alowisianen!

Beste ouders, maar vooral beste Alowisianen! Beste ouders, maar vooral beste Alowisianen Be prepared, het nieuwe scoutsjaar is eindelijk van start gegaan. Met Be Prepared willen we dit jaar één van de basispijlers van scouting extra in de verf zetten:

Nadere informatie

Beste ouders, leden, sympathisanten.

Beste ouders, leden, sympathisanten. Beste ouders, leden, sympathisanten. Allereerst wil ik met iets droevig beginnen. Dit is het laatste voorwoord dat ik ga schrijven voor het alowisken. Binnen alowis heb ik 21 zeer mooie jaren meegemaakt.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur!

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur! Krantje december Wat staat er op de kalender 24 & 31 december GEEN SCOUTS want KERST EN NIEUWJAAR staan voor de deur! O nze wens voor het nieuwe jaar is alvast het vinden van vele helpende handen voor

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 SCOUGI DECEMBER 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! Lieve Sint, Omdat u bijna langskomt hebben wij onze wensen voor de activiteiten van

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Solliciteren Referentie

Solliciteren Referentie - Aanhef Geachte heer Formeel, mannelijke geadresseerde, naam onbekend Geachte mevrouw Formeel, vrouwelijke geadresseerde, naam onbekend Geachte heer, mevrouw Formeel, naam en geslacht van de geadresseerde

Nadere informatie

Solliciteren Referentie

Solliciteren Referentie - Aanhef Geachte heer Formeel, mannelijke geadresseerde, naam onbekend Geachte mevrouw Formeel, vrouwelijke geadresseerde, naam onbekend Geachte heer, mevrouw Formeel, naam en geslacht van de geadresseerde

Nadere informatie

Krabbels. Oktober December 2016

Krabbels. Oktober December 2016 Krabbels Oktober 2016 - December 2016 Speelclub Beste ouders en speelclubbers, Jullie vinden hier het programma van de komende maanden. 2 oktober : Helaas, geen Chiro! We zien jullie volgende week! 9 oktober

Nadere informatie

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest!

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Een nieuw Alowiske, een nieuw kalenderjaar, een nieuw begin. Dit openingswoord is tot onze spijt alweer het laatste boekje

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Academisch schrijven Inleiding

Academisch schrijven Inleiding - In dit essay/werkstuk/deze scriptie zal ik... nagaan/onderzoeken/evalueren/analyseren... Algemene inleiding van het werkstuk इस न ब ध म म... क व षय म व श ल षण करन च हत /च हत ह. Om deze vraag te kunnen

Nadere informatie

Zakelijke correspondentie

Zakelijke correspondentie - Aanhef Nederlands Hindi Geachte heer President म नन य र ष ट र पत ज, Zeer formeel, geadresseerde heeft een speciale titel die in plaats van de naam wordt gebruikt Geachte heer Formeel, mannelijke geadresseerde,

Nadere informatie

Zakelijke correspondentie

Zakelijke correspondentie - Aanhef Hindi Nederlands म नन य र ष ट र पत ज, Geachte heer President Zeer formeel, geadresseerde heeft een speciale titel die in plaats van de naam wordt gebruikt म नन य मह दय, Formeel, mannelijke geadresseerde,

Nadere informatie

Zakelijke correspondentie

Zakelijke correspondentie - Aanhef Nederlands Hindi Geachte heer President म नन य र ष ट र पत ज, Zeer formeel, geadresseerde heeft een speciale titel die in plaats van de naam wordt gebruikt Geachte heer Formeel, mannelijke geadresseerde,

Nadere informatie

Knapen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met banleider Alex via of

Knapen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met banleider Alex via of Knapen Woehoe! Een nieuw KSA-jaar vol plezier en vriendschap staat voor de deur! De knapenban staat dit jaar onder leiding van vier ervaren leiders: Kaat, Edouard, Gustave en Alex. Degene die vorig jaar

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Brief

Persoonlijke correspondentie Brief - Adressering Hans van der Meer, Stationslaan 87, 1011 Amsterdam एन. सरब, ट यर स ऑफ म नह टन, ३३५ म न स ट र ट, न य य र क एन.य. ९२९२६ Standaard adressering in Nederland: naam geadresseerde, straatnaam +

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. November December 2014 Zondag 2 November 2014 Klaar voor een mega spel gemaakt door onze nieuwe leiding? Zorg dan dat je er bij bent want wij hebben

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 2 KAPOENEN Piratenschattenvergadering 03/12/2017 14u-17u PC Wij zoeken de schat! Vandaag gaan we op schattenjacht. Kom verkleed als piraat

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar त म ह र श द

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar त म ह र श द

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 38 nummer 3 Voorwoord Een tijdje geleden lanceerde Scouts & Gidsen Vlaanderen een enquête waarin ze aan ongeveer 2000 actieve medewerkers vroegen

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden, en vrienden, Ten eerste wenst het hele leidingsteam u een vrolijk kerstfeest en een

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk त म ह र श द क अवसर पर बध ई ह. म र आश र व द ह क त म सद स ख रह. aan een vers getrouwd paar स म गल भव voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld.

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk त म ह र श द क अवसर पर बध ई ह. म र आश र व द ह क त म सद स ख रह. aan een vers getrouwd paar स म गल भव voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld.

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 5 Klipklap voor de welpen 7 Klipklap voor de jonggivers 9 Klipklap voor de givers 11 1 Data Belangrijke

Nadere informatie

ONS SPOOR DECEMBER 2017 FEBRUARI 2018

ONS SPOOR DECEMBER 2017 FEBRUARI 2018 ONS SPOOR DECEMBER 2017 FEBRUARI 2018 Beste leden en ouders, We zijn al halfweg in het scoutsjaar, maar de leuke vergaderingen zijn nog lang niet ten einde. Met het nieuwe jaar komen er nieuwer, nóg leukere

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Hindi-Nederlands

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Hindi-Nederlands Gelukwensen : Huwelijk त म ह र श द क अवसर पर बध ई ह. म र आश र व द ह क त म सद स ख रह. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gelukwensen aan een vers स म गल भव Gefeliciteerd

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Solliciteren Sollicitatiebrief

Solliciteren Sollicitatiebrief - Aanhef Geachte heer Formeel, mannelijke geadresseerde, naam onbekend Geachte mevrouw Formeel, vrouwelijke geadresseerde, naam onbekend Geachte heer, mevrouw Formeel, naam en geslacht van de geadresseerde

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

KAPOENEN AGENDA. juni. mei ZO 07 VR 02 VR 12 VR 09 VR 16 ZO 21 ZO 28 ZO 25 WWW. Mei & Juni. Tapir: 0478/ Koelan: 0472/86.39.

KAPOENEN AGENDA. juni. mei ZO 07 VR 02 VR 12 VR 09 VR 16 ZO 21 ZO 28 ZO 25 WWW. Mei & Juni. Tapir: 0478/ Koelan: 0472/86.39. KAPOENEN DISTRICTSVERGADERING! Samen met al onze vrienden in het district, is er iets nog leuker? Uiteraard niet. Maar pas op er zijn kapers op de kust. We spreken af op het kruispunt van de Moermanstraat

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30 Aller liefste schatties, PIONIERS Hopelijk hebben jullie al zin in dit ontzettend spetterend, gewoon weg zalig jaar bij de pioniers. We gaan dit jaar de tofste spelletjes spelen, de beste dagtochten meemaken

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Kapoenenlied van mei. Kapoenen kapoenen kapoenen Kapoenen kapoenen kapoenen Wij zijn de leukste van het hele Elke vergadering gaan we helemaal los!!

Kapoenenlied van mei. Kapoenen kapoenen kapoenen Kapoenen kapoenen kapoenen Wij zijn de leukste van het hele Elke vergadering gaan we helemaal los!! Kapoenenlied van mei Kapoenen kapoenen kapoenen Kapoenen kapoenen kapoenen Wij zijn de leukste van het hele Elke vergadering gaan we helemaal los!! Op zondag 5 mei is alles een hele dag top We geven er

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

jaargang December

jaargang December Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 4 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 4 december Hij komt,

Nadere informatie

Zakelijke correspondentie Brief

Zakelijke correspondentie Brief - Adressering Mr. J. Rhodes, Rhodes & Rhodes Corp., 212 Silverback Drive, California Springs CA 92926 मह. ज. र ड स र ड स ऐ ड र ड स क र प. २१२ स ल वरब क ड र ईव क ल फ र न य स प र ग स स.ए. ९२९२६ Amerikaanse

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10 Overgang Zaterdag 2 september @ lokalen Bel Wij staan op de markt! Zaterdag 9 september in de voormiddag Tappen in caféke OC Winkelomheide Woensdag 13 september Geen Scouts Zaterdag 30 september 37 ste

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER 1 Power animals Lees de tekst hieronder en beantwoord de vraag. Animal symbol guide Which power animal do you need for help? Discover it in this animal symbol guide. LION BEAR ROOSTER When you are weak,

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius Programma December Chiro Sint-Dionysius 2 Sinterklaas komt naar de jongenschiro! Komen jullie ook?? 14-17u We gaan in het lokaal allerlei spelletjes spelen, om ter meeste spelletjes op 1 zondag!!!! 9 16

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 39 Nummer 3 Contact Jullie kunnen de leidingsploeg altijd contacteren via hun e-mailadres per tak. Kapoenen: kapoenen@hopduveltjesmeldert.be Welpen:

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

- VERANTW. UITGEVER: EDMOND JONCKHEERE

- VERANTW. UITGEVER: EDMOND JONCKHEERE SEPTEMBER 2016 SCOUTS EN GIDSEN VLAANDEREN REYNAERT-BEATRIJS GROEPSNUMMER: B1212G WEBSITE: http://reynaert-beatrijs.be GOUW: West-Brabant (Webra) EMAIL: info@reynaert-beatrijs.be LOKALEN: VOGELZANGLAAN

Nadere informatie

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt.

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above

Nadere informatie