ALGEMENE VOORWAARDEN DEJURISTEN B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN DEJURISTEN B.V."

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN DEJURISTEN B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst en alle werkzaamheden van dejuristen B.V. Afwijkende bepalingen of voorwaarden gesteld door een opdrachtgever zijn voor dejuristen alleen bindend wanneer en voor zover deze door dejuristen uitdrukkelijk en schriftelijk zijn aanvaard. 2. Samenwerking met dejuristen 2.1. Wij staan voor juridische snelheid, efficiëntie en deskundig advies, verschaft door professionele deskundigen die dagelijks werken met het recht op het gebied van intellectueel eigendom en ICT. Wij voeren elke opdracht uit met de professionele kwaliteit die men van deskundigen kan verwachten en in overeenstemming met de algemeen aanvaarde normen en gebruiken in de sector Het is dejuristen geheel vrij om de uitvoering van de opdracht naar eigen vermogen en inzicht uit te voeren, conform de oorspronkelijke opdracht of offerte. Dit betekent dat dejuristen de volledige vrijheid krijgt om beroep te doen op de diensten van gespecialiseerde derden, zoals advocaten en derden met technische kennis, indien dit nodig is voor de goede uitvoering van de opdracht. dejuristen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele tekortkomingen van de ingeschakelde derden of hiermee in verband staande schade. dejuristen is tevens gerechtigd enige beperking van aansprakelijkheid van de ten behoeve van de opdracht ingeschakelde derde te aanvaarden, zonder hierover vooraf met de opdrachtgever te overleggen. De kosten van de inschakeling van derden komen, tenzij anders overeengekomen, voor rekening van de opdrachtgever. DEJURISTEN Johan Huizingalaan 763A D36; 1066 VH Amsterdam, NL +31 (0) BTW BE IBAN BE

2 Alle door dejuristen aangenomen opdrachten worden aan dejuristen en niet aan een aan dejuristen verbonden persoon gegeven. Dat geldt ook wanneer het de bedoeling van partijen is dat een opdracht door een bepaalde aan dejuristen verbonden persoon zal worden uitgevoerd Om een correcte en tijdige uitvoering van de opdracht te kunnen garanderen, verwacht dejuristen van de opdrachtgever een vlotte medewerking en de terbeschikkingstelling van alle benodigde materialen en informatie. Gebrekkige medewerking en/of terbeschikkingstelling kan vertraging van uitvoering en/of oplevering van de opdracht betekenen. In gevallen waarin de samenwerking tussen opdrachtgever en dejuristen dusdanig moeizaam verloopt, dat goede uitvoering van de opdracht niet mogelijk is, behoudt dejuristen zich het echt voor de overeenkomst op iedere gewenst moment eenzijdig te mogen beindigen. In dat geval zullen enkel de reeds geleverde diensten in rekening gebracht worden Om soepele en directe communicatie te garanderen, maakt dejuristen gebruik van verschillende elektronische communicatiemiddelen, zoals e- mail en een online facturatiesysteem. De opdrachtgever aanvaardt het gebruik en de waarde van deze communicatiemiddelen en zorgt, net als dejuristen uiteraard zelf ook doet, voor adequate beveiliging van de gebruikte communicatiemiddelen. 3. Vertrouwelijkheid 3.1. Bij dejuristen vinden we vertrouwen belangrijk. Alle gegevens van onze opdrachtgevers zullen dan ook vertrouwelijk en met grote zorgvuldigheid worden behandeld Voor een efficient en vlot verloop van de uitvoering van de opdracht is het dejuristen toegestaan om gegevens van de opdrachtgever te delen met voor de opdracht ingeschakelde derden. Wanneer een opdrachtgever wil dat hiervoor vooraf toestemming wordt gevraagd, is dat uiteraard geen probleem. Dit moet de opdrachtgever dan wel zelf, voor aanvang van de opdracht, aan dejuristen kenbaar maken.

3 De advisering of andere communicatie van dejuristen is altijd strikt persoonlijk bestemd voor de opdrachtgever. De opdrachtgever is niet gerechtigd het advies of andere communicatie te verspreiden zonder vooraf uitdrukkelijke toestemming van dejuristen te verkrijgen. 4. Intellectuele eigendom 4.1. Ook onze pen verdient respect; alle materialen die wij ontwikkelen en/of terbeschikkingstellen bij de uitvoering van een opdracht worden beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Denk hierbij in bijzonder aan iedere vorm van tekst, notities, aantekeningen, artikelen, etc. zoals gebruikt in onze juridische documenten en adviezen. Deze intellectuele eigendomsrechten behoren toe aan dejuristen, onze medewerkers en licentiegevers. Als opdrachtgever verkrijg je slechts een beperkt recht van toegang, gebruik en weergave, dat in overeenstemming is met de oorspronkelijk kenbaar gemaakte doelstellingen. Deze toegekende rechten zijn op een niet- exclusieve basis toegekend aan de opdrachtgever en zijn niet- overdraagbaar Alle door dejuristen ontwikkelde en/of terbeschikkinggestelde materialen kunnen slechts gebruikt worden voor de vooraf gecommuniceerde doeleinden. Wij vinden het niet fijn wanneer onze materialen ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zonder dat hier een overeengekomen vergoeding tegenover staat. Het ongeautoriseerde gebruik zal aanleiding geven tot een nieuwe facturatie ter hoogte van het gehanteerde tarief vermeerderd met een toeslag van 50%, voor iedere afzonderlijk vastgestelde schending. De opdrachtgever is eveneens verantwoordelijk voor ieder vastgesteld ongeautoriseerd gebruik door derden. Indien er vragen zijn omtrent het al dan niet geautoriseerd gebruik, aarzel niet contact met ons op te nemen. 5. Tarieven en betaling 5.1. Bij dejuristen houden we van duidelijke afspraken en zeker over geld. Daarom maken we altijd vooraf afspraken over de prijs voor de uitvoering van de opdracht en/of over het te hanteren uurtarief. Onze prijzen zijn altijd exclusief BTW, tenzij anders vermeld op de offerte of in factuur.

4 Het is dejuristen toegestaan om de opdrachtgever bij vooruitbetaling te factureren. Bij uitblijven van de vooruitbetaling kan dejuristen de aanvang van haar prestaties uitstellen. Dit kan van invloed zijn op de oplevering en de oorspronkelijke overeengekomen opleveringsdatum Na acceptatie van de offerte is de opdrachtgever het geoffreerde bedrag aan dejuristen verschuldigd. Bij gehele of gedeeltelijke annulering van de opdracht is dejuristen gerechtigd het geoffreerde bedrag geheel of gedeeltelijk in rekening te brengen Facturatie geschiedt elektronisch, tenzij door opdrachtgever anders wordt verzocht Facturen dienen binnen veertien (14) kalenderdagen na factuurdatum te worden betaald. In geval van niet- betaling op de vervaldatum is de opdrachtgever vanaf de daaropvolgende dag van rechtswege en zonder ingebrekestelling over het openstaande bedrag de wettelijke rente verschuldigd. Daarnaast is de opdrachtgever in een dergelijk geval ook gehouden tot volledige vergoeding van alle buitengerechtelijke en gerechtelijke (incasso)kosten, waaronder begrepen, maar niet beperkt de kosten voor incassobureaus, deurwaarden en advocaten De betalingsvordering is direct opeisbaar indien de opdrachtgever in staat van faillissement of gerechtelijke reorganisatie verkeert, dan wel beslag op de vermogensbestanddelen van de opdrachtgever wordt gelegd, opdrachtgever overlijdt en/of opdrachtgever in liquidatie treedt of wordt ontbonden Indien de opdrachtgever niet akkoord gaat met een factuur van dejuristen, moet de opdrachtgever dit kenbaarbaar maken door middel van een schriftelijk, gemotiveerd bezwaar uiterlijk binnen twee (2) weken na de factuurdatum. Dit heeft geen invloed op enige (tussentijdse) betalingsverplichtingen dejuristen kan te allen tijde beslissen om haar tarieven aan te passen. Uiteraard worden deze nieuwe tarieven uitsluitend toegepast op nieuwe, toekomstige opdrachten en dit heeft dus geen invloed op bestaande geldige offertes en opdrachten.

5 5 6. Aansprakelijkheid en vrijwaring 6.1. Iedere aansprakelijkheid van dejuristen is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van dejuristen wordt uitgekeerd, vermeerderd met het eigen risico van dejuristen onder die verzekering. Op verzoek verstrekt dejuristen informatie over deze verzekering Wanneer er geen uitkering van de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar plaatsvindt, is de aansprakelijkheid van dejuristen beperkt tot het door dejuristen in verband met de betreffende opdracht gefactureerde bedrag dejuristen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele tekortkomingen van ingeschakelde derden of hiermee in verband staande schade. Zie hiervoor ook De opdrachtgever zal dejuristen ten alle tijden vrijwaren voor alle aanspraken van derden en ook van de redelijke kosten van verweer tegen dergelijke aanspraken, die op enige wijze samenhangen met de werkzaamheden die voor de opdrachtgever zijn verricht, tenzij dit het gevolg is van grove nalatigheid of opzet van dejuristen Alle vorderingsrechten op dejuristen in verband met de door dejuristen verrichte werkzaamheden vervallen in ieder geval één jaar na het moment waarop de betrokkene (opdrachtgever of derde) bekend was of redelijkerwijs bekend kon zijn met het bestaan van de rechten en bevoegdheden, tenzij deze van rechtswege al eerder zijn komen te vervallen. 7. En ook 7.1. Op alle overeenkomsten en rechtsbetrekking met de opdrachtgever is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. In geval van enig geschil omtrent de uitvoering van deze overeenkomst wordt van de partijen verwacht dat deze alles in het werk stellen om een minnelijke oplossing te vinden. Indien dit niet succesvol blijkt, zal het geschil uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

6 dejuristen is gevestigd te Amsterdam en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer [- ].

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE: 1 JUNI 2018 1. Toepasselijkheid. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de ADRES De Zaayer 26 9723 ZB Groningen TELEFOON 06 3034 2518 EMAIL info@m3dstudio.nl KVK 50316249

Nadere informatie

De Privacy Consultant

De Privacy Consultant Artikel 1. Definities 1.1. In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende termen, steeds met een hoofdletter geschreven, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis: a. Abonnementsdiensten:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Datum: 01-05-2018 Algemene voorwaarden A Bigger Circle Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de volgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Artikel 2. Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst

Artikel 2. Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst Algemene Voorwaarden Reeldeal B.V. Artikel 1. Definities 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. App: de app waarmee Klant kan adverteren en Spelers een Spel kunnen spelen

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Ad Summa. Ad Summa is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 3020996 (Midden-Nederland) en bij de Belastingdienst onder nummer NL212420434B01.

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AEVITAE B.V. en VPZ Assuradeuren B.V. Gedeponeerd op 7 november 2013 bij de Rechtbank te s -Hertogenbosch

ALGEMENE VOORWAARDEN AEVITAE B.V. en VPZ Assuradeuren B.V. Gedeponeerd op 7 november 2013 bij de Rechtbank te s -Hertogenbosch ALGEMENE VOORWAARDEN AEVITAE B.V. en VPZ Assuradeuren B.V. Gedeponeerd op 7 november 2013 bij de Rechtbank te s -Hertogenbosch DezealgemenevoorwaardenwordengehanteerddoordebeslotenvennootschappenAEVITAE

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Eventief Versie: 12-12-2012. Artikel 1. Werkingssfeer

Algemene Voorwaarden Eventief Versie: 12-12-2012. Artikel 1. Werkingssfeer Algemene Voorwaarden Eventief Versie: 12-12-2012 Artikel 1. Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Eventief en een opdrachtgever

Nadere informatie

1. Algemeen 2.2. 1.1. 3. Geldigheid 3.1. 1.2. 3.2. 1.3. 3.3. 1.4. 4. Offertes 4.1. 4.2. 1.5. 4.3. 2. Toepasselijkheid 4.4. 2.1.

1. Algemeen 2.2. 1.1. 3. Geldigheid 3.1. 1.2. 3.2. 1.3. 3.3. 1.4. 4. Offertes 4.1. 4.2. 1.5. 4.3. 2. Toepasselijkheid 4.4. 2.1. Algemene voorwaarden 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden verstaan onder: 1.1. MCC Consultancy: MCC Consultancy, gevestigd te Amersfoort, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat.

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat. Karen Poot Parkweg 53 7602JE Almelo M 06-248 22 962 E info@aansluitenbijcommunicatie.nl I www.aansluitenbijcommunicatie.nl KvK 56063040 Bank NL 45 SNSB 0898474361 BTW NL 127054819.B01 Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Trees with Character. Algemene Voorwaarden. Trees with Character - KvK Trees with Character

Trees with Character. Algemene Voorwaarden. Trees with Character - KvK Trees with Character Trees with Character Trees with Character Algemene Voorwaarden Opgesteld door: Jorn Verweij, oprichter Trees with Character Geverifieerd door: DoesLegal, Juridische dienstverlening Versie: 21 juni 2016

Nadere informatie

Alle prijzen en tarieven zijn uitgedrukt euro en exclusief btw, tenzij anders is aangegeven.

Alle prijzen en tarieven zijn uitgedrukt euro en exclusief btw, tenzij anders is aangegeven. ! 1 Algemene voorwaarden Waarderend Toezicht 1 juli 2017 Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tot het leveren van producten en

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Fidinda

Algemene Voorwaarden Fidinda Algemene Voorwaarden Fidinda Algemeen Artikel 1: Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod en elke Offerte van Fidinda en elke Overeenkomst met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden AD Support Van toepassing op de opdrachten aan en overeenkomsten met AD Support, arbeidsdeskundig diensten en re-integratie, gevestigd te Termunten hierna te noemen opdrachtnemer.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12345678 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Sinior Hypotheek & Financieel Advies, gevestigd te Hengelo aan de Enschedesestraat 164 (7552 CL) hierna

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de KvK. Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Opdrachtnemer: (HTP) Offerte: het (vrijblijvend)

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

3. OFFERTES EN OVEREENKOMSTEN

3. OFFERTES EN OVEREENKOMSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. BEGRIPPEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. De Functionaris: de opdrachtnemer de besloten vennootschap De Functionaris BV ingeschreven bij de KvK onder nummer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Somecheck. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Somecheck, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46;

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; wemago GRAFISCHE DIENSTEN Algemene voorwaarden van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jordi Damwichers

Algemene voorwaarden Jordi Damwichers Algemene voorwaarden Jordi Damwichers Artikel 1. Definities 1.1 Onder 'algemene voorwaarden' wordt verstaan: het geheel van de bepalingen als hierna opgenomen. 1.2 Opdrachtnemer: Jordi Damwichers, ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekema & Smouter

Algemene voorwaarden Boekema & Smouter Algemene voorwaarden Boekema & Smouter Artikel 1 Definities 1.1 Boekema & Smouter is een Vennootschap Onder Firma die zich ten doel stelt organisaties te adviseren over, te ondersteunen in en cursussen

Nadere informatie

2.2. Aan 3Assurantiën verstrekte opdrachten leiden uitsluitend tot inspanningsverplichtingen van 3Assurantiën, niet tot resultaatsverplichtingen.

2.2. Aan 3Assurantiën verstrekte opdrachten leiden uitsluitend tot inspanningsverplichtingen van 3Assurantiën, niet tot resultaatsverplichtingen. ALGEMENE VOORWAARDEN 3Assurantiën Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door 3Assurantiën, gevestigd te Zaandam aan de J. Breebaardstraat 9, 1507 XD Zaandam, hierna te noemen: 3Assurantiën De wederpartij

Nadere informatie

Cadension - Algemene Voorwaarden

Cadension - Algemene Voorwaarden Cadension - Algemene Voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1. Cadension is een financieel advies bureau dat is gespecialiseerd in analyse en advies ten aanzien van complexe financiële producten en structuren,

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend.

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend. Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler en de opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene voorwaarden

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaalster zijn vrijblijvend.

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaalster zijn vrijblijvend. Algemene voorwaarden Artikel 1 - Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder vertaalster : Hieronymus Vertalingen, gevestigd te Perelaar 7, 5467 JH Veghel. KvK 17259821. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 1234578 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

cx-connector verbinder in klantbeleving

cx-connector verbinder in klantbeleving Algemene Voorwaarden CX-Connector Definities Opdrachtnemer: CX-Connector, eenmanszaak van Rense Duursma. Gevestigd op Het Roer 20, 3751 RB te Bunschoten-Spakenburg, verder te noemen CX-Connector. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden "Nano Installaties", d.d. 26-01-2012

Algemene Leveringsvoorwaarden Nano Installaties, d.d. 26-01-2012 Algemene Leveringsvoorwaarden "Nano Installaties", d.d. 26-01-2012 Artikel 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald.

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Algemene Voorwaarden Hilversmediation A. ALGEMEEN Artikel 1 Toepasselijkheid; totstandkoming Deze Algemene Voorwaarden, die bestaan uit een algemeen deel en een bijzonder deel (mediation), zijn van toepassing

Nadere informatie

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Schinkelshoek & Verhoog: Opdrachtbrief: een document van Schinkelshoek & Verhoog, waarin de

Nadere informatie

2.1. Offertes en tarieven van Kantoor Van Beek zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend.

2.1. Offertes en tarieven van Kantoor Van Beek zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend. ALGEMENE VOORWAARDEN Kantoor Van Beek Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Kantoor Van Beek, gevestigd te Grootebroek aan de Snoekstraat 29 1613JS, hierna te noemen: kantoor Van Beek De wederpartij

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1 1 JANUARI 2018 1. Definities 1.1 Jorismulkens.nl: de eenmanszaak die inge- schreven staat bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 66049237. 1.2 Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Colorsuite Marnixstraat 52 2023 RG Haarlem Mail : info@colorsuite.nl Website: www.colorsuite.nl Grafische vormgeving webdesign DTP Fotografie Print-service Mail : info@colorsuite.nl Algemene voorwaarden

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12345678 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Webstudio Edit & Design Erna de Jonge ( afgekort als EDJ) en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN JEANNE COACHING Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en leveringen van diensten door Jeanne Coaching, KvK nummer 68224737, gevestigd Freesialaan 6, 1431

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro Uitgesproken

Algemene voorwaarden Buro Uitgesproken Algemene voorwaarden Buro Uitgesproken ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: Buro Uitgesproken: gevestigd Thomsonstraat 17, 9721AT Groningen;

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BUZZPRESS Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij

Nadere informatie

Echt Om, om echt te zijn

Echt Om, om echt te zijn Algemene voorwaarden Echt Om Samenvatting Echt Om heeft hieronder de belangrijkste punten van de algemene voorwaarden samengevat. Op verzoek sturen wij u de volledige algemene voorwaarden. Als we met elkaar

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LAB050 Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Tekstbureau Glasheldere Taal Algemeen Op alle tekstproducties van Tekstbureau Glasheldere Taal zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt.

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt. Algemene voorwaarden De Denksmederij (Hierna genoemd De Denksmederij ) Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V.

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Administratiekantoor R. Hunter B.V.: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden,

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e v a n K O E K & E I

A l g e m e n e v o o r w a a r d e v a n K O E K & E I Artikel 1 algemeen 1.1. In deze voorwaarden wordt onder Koek & Ei verstaan: mw. Y. Singer, handelende onder de naam Ambachtelijke bakkerij Koek en Ei, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding )

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, diensten en/of aanbiedingen die door MijnFunding worden geleverd,

Nadere informatie

! ALGEMENE VOORWAARDEN

! ALGEMENE VOORWAARDEN ! ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. ALGEMEEN 1.1 Frits Philips jr. & Partners B.V. (hierna: FP&P ) is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Leersum

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat;

Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat; Algemene voorwaarden Artikel 1. Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Core Visions (hierna te noemen opdrachtnemer) Algemene voorwaarden:

Algemene Voorwaarden. Core Visions (hierna te noemen opdrachtnemer) Algemene voorwaarden: Core Visions (hierna te noemen opdrachtnemer) Algemene voorwaarden: Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, werkzaamheden, opdrachten en overeenkomsten

Nadere informatie

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom Algemene Voorwaarden Sigma Plus Statistiek Sigma Plus Statistiek, gevestigd te Amsterdam Handelsregister KvK Amsterdam, nummer 651 793 58 Versie: januari 2019 Artikel 1 - Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen Deze algemene leveringsvoorwaarden gelden voor diensten die geleverd worden door Maatschap Goed Zorgen uit Tiel. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK Midden Nederland onder dossiernummer 50061739

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SHARKSALES BV Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden byflor Communications

Algemene Voorwaarden byflor Communications Algemene Voorwaarden byflor Communications 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler/schrijver en de opdrachtgever, met uitsluiting van

Nadere informatie

SCAI / Scholten Communicatie Advies en Implementatie

SCAI / Scholten Communicatie Advies en Implementatie Algemene leveringsvoorwaarden 2008/2009 SCAI / Scholten Communicatie Advies en Implementatie Kvk 09187392 Btw NL 022656170B01 1. Toepasselijkheid 1.1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Veiligescholen.nl

Algemene Voorwaarden Veiligescholen.nl Algemene Voorwaarden Veiligescholen.nl Definities 1.1 Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever met betrekking tot de levering van diensten. 1.2 Opdrachtgever: de partij die de

Nadere informatie

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden.

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden. Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten en opdrachten tussen Dessaur Trainingen (hier valt Naomi maakt bespreekbaar ook onder),

Nadere informatie

1.4 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse taal.

1.4 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse taal. ALGEMENE VOORWAARDEN VINK VERBEEK VERZEKERINGEN BV Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Vink Verbeek Verzekeringen BV, gevestigd te Lelystad aan de Tjalk 2504, 8232 MB, hierna te noemen: Vink

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KroKo MultiPunt

Algemene voorwaarden KroKo MultiPunt Algemene voorwaarden KroKo MultiPunt IJhorst, April 2016 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere Overeenkomst en uitvoering van werkzaamheden door KroKo MultiPunt. Bepalingen of voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Foreburgh Financiële Planning

Algemene Voorwaarden Foreburgh Financiële Planning Algemene Voorwaarden Foreburgh Financiële Planning Artikel 1: Partijen 1.1 Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Foreburgh Financiële Planning gevestigd te Voorburg, en zijn mede bedongen ten

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt.

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt. Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtgever: iedere rechtspersoon of natuurlijk persoon, al dan niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf, in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Inleiding Bij Menno van Driest Website & DTP houden we van eenvoud. Daarom hebben we korte en duidelijke voorwaarden. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Moved by Margot Drummen Versie geldig vanaf: 18 juni Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Moved by Margot Drummen Versie geldig vanaf: 18 juni Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Algemene voorwaarden Moved by Margot Drummen Versie geldig vanaf: 18 juni 2015 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Moved by Margot Drummen: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Statutair

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van ALGEMENE VOORWAARDEN VAN EIGEN-WIJS STAND PERFORMANCE TRAINING EN ADVIES Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Levering & Betalingsvoorwaarden PASS-Jobcoaching September Leveringsvoorwaarden PASS-Jobcoaching

Algemene Levering & Betalingsvoorwaarden PASS-Jobcoaching September Leveringsvoorwaarden PASS-Jobcoaching Leveringsvoorwaarden PASS-Jobcoaching Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PASS-Jobcoaching en opdrachtgever. 2. Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies

Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies 1. Definities 1. Laten we ons allereerst even voorstellen. Wij zijn Flegal Juridisch Advies, een juridisch advieskantoor. In deze algemene voorwaarden verwijzen

Nadere informatie