Website Make-Over. Jouw website pagina s en de must-have s

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Website Make-Over. Jouw website pagina s en de must-have s"

Transcriptie

1

2 Website Make-Over Een website is nooit af. En steeds zie je wel iets dat beter zou kunnen. Probeer alvast perfectionisme van je af te zetten, anders blijf je hangen in telkens veranderen en verbeteren in plaats van in geld verdienen. Jouw website pagina s en de must-have s Er zijn een aantal dingen die elke website nodig heeft om er een geld verdienende website van te maken.

3 Voor je start De meeste mensen maken een website omdat het zo hoort. Iedereen heeft tegenwoordig een online zichtbaarheid. Het verschil tussen een website en een succesvolle website is eenvoudig. Een succesvolle website heeft een DOEL en alles op die website leidt naar dat doel. Als je éénmaal jouw doel bepaald hebt, dan wordt de inhoud verzamelen gemakkelijker. Dan worden call to actions duidelijker. Dan wordt je navigatie eenvoudiger. En je resultaten worden groter! Waarom heb jij een website? Wat is het doel van jouw website? Wat wil je dat je bezoeker doet? Je bellen? Een offerte aanvragen? Een contactformulier invullen? Inschrijven op je mailinglijst? Don t shoot me! Ik hoor je: natuurlijk bestaat jouw website ook om waarde te geven voor je lezers en klanten. Maar een business blijft maar overeind als er een wisselwerking is. En daarom is het erg belangrijk dat jij ook wat je ervoor terug wil voor ogen houdt. Duidelijkheid en openheid duurt het langst. Ook online.

4 De homepagina Is je homepagina een statische pagina of je blog? Je eerste taak is om te kiezen wat er op jouw homepagina komt. Wil je een statische welkompagina zoals op of wil je jouw blogartikels op de homepagina zoals bij Voor mijn Legally Raw website koos ik ervoor om mijn blog als homepagina te presenteren. Dit komt omdat er elke werkdag een blogje verschijnt. Bij Power2Bloom wordt er max 2x per week een blogje geschreven en daar koos ik om een welkompagina als homepagina te presenteren. Een overzicht van wat een homepagina moet bevatten: HEADER = bovenste gedeelte pagina Een mooie banner, liefst met een foto van jezelf. Een foto van jezelf bouwt onmiddellijk meer vertrouwen op. Wie je helpt en wat je doet, moet onmiddellijk duidelijk zijn door middel van beelden en woorden. Onder (of boven) de header komt een duidelijk navigatiemenu met duidelijke buttons.

5 Verwerk vlak onder je header ook je gratis aanbod. Heb je geen mogelijkheid om je freebie onder de header te verwerken, zet deze dan als eerste in de sidebar. Je GRATIS AANBOD wordt één van de belangrijkste items in jouw online business. We gaan enorm veel buzzzz creëren rond dit aanbod en hoe duidelijker geplaatst, hoe meer conversie. Je gratis aanbod = een fulltime dag en nacht 7 op 7 medewerker die nooit slaapt. Welke pagina s komen in je hoofdmenu Welkom of Start Hier : Toon in woorden en beelden dat je de problemen die jouw ideale klanten tegenkomen kent. Blog : Je artikels Werk met mij : Hier laat je de lezer kennismaken met jouw oplossingen voor hun probleem. Over mij : Wie ben je, hoe kan je helpen? Wat is je visie? Wat maakt jou anders? Getuigenissen : Je kan jezelf nog zo in the picture zetten, wat een ander over jou vertelt, legt veel meer gewicht in de schaal. Contact : Zorg dat heel duidelijk is hoe mensen jou kunnen contacteren! Gratis : Zet je freebie (gratis aanbod in ruil voor naam & adres) in de kijker. Optioneel : mediakit, webshop, redactie,

6 BODY = middelste gedeelte pagina Of je pagina blogjes of een welkom tekst bevat, zorg voor voldoende witruimte. Dit creëert rust. FOOTER = gedeelte onderaan elke pagina Disclaimer Privacy Statement Anti-spam beleid Contact PS: neem gewoon een kijkje op mijn websites en en copy paste de teksten.

7 Een start hier pagina = de HOT pagina Rol het rode tapijt uit voor je lezers door een heerlijke start hier pagina te maken. Het is een erg eenvoudige manier om je bezoekers bij de hand te nemen naar hun doelstelling. Waarom een start hier pagina? Een start-hier pagina wordt erg vaak vergeten maar is de NR 1 pagina om jouw bezoeker bij de hand te nemen. Een bezoeker loopt al snel verloren tussen alle informatie die je te bieden hebt. Een start-hier pagina is dan ook één van de meest bezochte pagina s op een website.

8 Een start hier pagina = de HOT pagina Rol het rode tapijt uit voor je lezers door een heerlijke start hier pagina te maken. Het is een erg eenvoudige manier om je bezoekers bij de hand te nemen naar hun doelstelling. Wat is een start hier pagina? Een start hier pagina kan verschillende namen hebben, zoals: Begin hier Klik hier eerst Stap 1 Dit is voor jou Hoe maak je een start hier pagina? Stap 1 = kies een naam Hou deze duidelijk en eenvoudig. Gewoon start hier gebruiken is prima. Stap 2 = vul de pagina Start met een korte welkomboodschap. Vul je pagina met allerlei heerlijke dingen waarvan je zeker weet dat nieuwe bezoekers van zullen smullen. Denk bijvoorbeeld aan: Je 10 meest populaire artikels Je leukste video s Je gratis weggevertjes

9 Voeg een call to action toe. Een call to action kan bijvoorbeeld een uitnodiging zijn om een weggever te downloaden zodat die persoon op je mailinglijst terecht komt. Het kan de lezer ook rechtstreeks bij een product van je brengen. Stap 3 = menu Voeg je pagina toe aan je hoofdmenu. Kortom Je start hier pagina is de plaats waar al je beste content wordt getoond, mooi gepresenteerd als een knus presentje voor je nieuwe bezoekers. Zie ze een heerlijke warme chocolademelk drinken, terwijl ze gezellig op de bank jouw start hier pagina lezen en helemaal weg zijn van jouw blog.

10 Een over mij pagina Online is er altijd afstand tussen jou en de lezer. Het is belangrijk om die afstand zo klein mogelijk te maken en dus zoveel mogelijk van jezelf te tonen. Op die manier bouw je aan de know-like-trust. Toch mag deze pagina niet echt over jou gaan, want je blog bestaat eigenlijk ten voordele van je lezer/volger/klant. De kunst is dus om zoveel mogelijk van jezelf te vertellen in functie van wat waardevol is voor je lezer. Zo maak je een over mij pagina Je over mij pagina gaat niet enkel over jou. Het gaat allemaal om wat jij voor je lezer kan doen. Belangrijk is dat de lezer zich thuis voelt bij jou. Dat doe je door een vrolijke en vriendelijke uitstraling te hebben in je beelden zowel als in je woorden. Een bezoeker moet zich welkom voelen. Wees een hartelijke gastvrouw. Er is niks mis mee om meteen jouw niet ideale klant te weten dat dit niks voor hem/haar is. Je trekt er sowieso sneller de juiste mensen mee aan. Zorg dat er een call to action is >> inschrijven op je mailinglijst via een freebie aanbod. Let op: dit is geen verkoopspagina!

11 Ik vind het zelf heel belangrijk om te laten weten WAAROM je iets doet. Waarom ben je met deze business begonnen. Is het je passie? Je roeping? Zorg voor voldoende beelden. En natuurlijk leuke. En natuurlijk meer dan ééntje. Je bezoekers moeten je gezicht zien. Je moeten je leren kennen! Laat je beelden een verhaal vertellen. Schrijf in de ik-vorm. Je wil een connectie aangaan met je bezoekers en wanneer je over jezelf in de 3 de persoon spreekt, dan schep je afstand. Schrijven in de 3 de persoon kan je wel doen in je media-kit maar niet in je over mij pagina. Ook deze pagina biedt een gelegenheid om een testimonial te plaatsen. Gebruik headers of banners om onderverdeling te maken wanneer je pagina lang wordt. Ideetjes als je niet weet wat je kan schrijven over jezelf: Wat maakt jou jou? Wat of wie inspireert jou? Waarom startte met je blog? Wat hoop je dat je bezoekers van je blog zullen leren? Als jij een recept was, wat zijn dan de ingrediënten? Wat zijn jouw favoriete boeken/blogs/plaatsen/.. Wat maakt jou aan het lachen?

12 Een werk met mij pagina Eerst en vooral bepaal je welke diensten/producten je gaat aanbieden. Kies dan een goede titelkop of maak in je eerste paragraaf goed duidelijk wat de resultaten zullen zijn voor je klant. Maak dan een overzicht van je diensten/producten met een beetje uitleg bij en een link naar de salespagina(s). Laat weten met wie jij graag werkt zodat je echt met ideale klanten aan de slag kan. Wees niet bang om bepaalde mensen te ontmoedigen om met jou te werken. Enkel als je een match made in heaven bent, is het voor beide partijen de ideale manier om vooruit te komen. Zorg voor testimonials. Eindig met een manier om je te contacteren indien er vragen zijn.

13 Een getuigenissen pagina Je zal misschien bij de start nog geen getuigenissen hebben. Maar zodra je de eerste aanmeldingen hebt voor jou gratis aanbod, kan je starten met het verzamelen van getuigenissen. Mijn eenvoudig 4 stappenplan voor geweldige getuigenissen Om geweldige getuigenissen te krijgen, moet je niet om getuigenissen vragen maar om feedback. Dit is stap voor stap hoe ik dit doe. Feel free to copy paste! Stap 1. Vraag je klanten om feedback. Op het einde van een e-book of e-cursus vraag je aan je klant via coaching of hij/zij bereid is om je feedback te geven. Maak en verstuur een met daarin de 8 vragen. (zie verderop) Stap 2. Verwerk de feedback en zet deze om in een getuigenis. Maak zelf een getuigenis op met het exacte gebruik van de woorden van je klant.

14 Stap 3. je klant voor goedkeuring. Je klant. Bedank voor de feedback en vertel dat je hiervan een getuigenis opmaakte en vraag of hij/zij deze even wil nakijken of je correct hun ervaringen hebt weergegeven. Vraag toestemming om hun naam, website en andere relevante details te mogen gebruiken. Vraag om een foto. Stap 4. Post it! Zet je getuigenissen op deze plaatsen: Op verschillende plaatsen op je salespagina Her en der verspreid over je website Een aparte pagina op je website

15 8 vragen 1. Toen je voor het eerst hoorde over X (jouw cursus of ebook), wat zou je tegenhouden om dit aan te schaffen? 2. Wat zijn de resultaten sinds je met X startte? 3. Wat vond je het leukste onderdeel? 4. Welke voordelen heb je ondervonden met X? 5. Zou je X aanbevelen? En zo ja, aan wie en waarom? 6. Is er iets dat je graag anders had gezien? En zo ja, wat? 7. Wat is het allerbelangrijkste dat mensen horen te weten over X? 8. Is er nog iets dat je wil vertellen?

16 Een contact pagina Hiervoor gebruik ik de plugin Contact Form 7. Een gratis pagina Een gratis pagina is eigenlijk een aparte salespagina die je opmaakt voor jouw gratis product. Alhoewel je aanbod gratis is, loont het toch om dit extra in de kijker te zetten. Een pagina die goed converteert, gaat naast je optin nog voor extra inschrijvingen zorgen. Een pagina speciaal voor je gratis product kwalificeert ook al je leads. Dit zorgt niet alleen voor een grote mailinglijst maar ook voor een kwalitatieve mailinglijst. Hoe je prachtige salespagina s maakt is een onderdeel van de cursus Maak je Eigen Digitale Product

17 Website scan Het is goed om regelmatig je website te scannen om te zien of deze nog steeds aan de converterende voorwaarden voldoet. In het actieblad vind je een link naar een quiz die je regelmatig kan herhalen. Als je alle balkjes groen hebt, zit je tip top met je website. Dit wordt meteen jouw actieblad voor deze week.

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag.

genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag. Teveel coaches vertellen je : maak een freebie promoot je freebie en verzamel emailadressen En terwijl dit inderdaad heel waar is, het is mijn ervaring dat dit niet genoeg is. Al wie stilletjes blijft

Nadere informatie

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e T e k s t e n i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e 4 D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e Welke webpagina s heb je nodig? De homepagina, deze noem je Home Blog Diensten of producten Salespage

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

Jouw gratis weggever maken

Jouw gratis weggever maken a Jouw gratis weggever maken Deel waardevolle kennis en help meer mensen. Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Onderwerp en opzet van jouw gratis weggever Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

De Website SEO Sprintlist!

De Website SEO Sprintlist! De Website SEO Sprintlist! In een snelle sprint meer bezoekers aantrekken, verbinden en converteren in leads & kopers met de ultieme Website Checklist! tjimka.nl info@tjimka.nl tel. 06 4 69 69 5 / Welkom!

Nadere informatie

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt Wat een mediakit is Waarom je een mediakit nodig hebt Hoe je een mediakit gebruikt Hoe je een mediakit ontwerpt Een mediakit of een sprekerskit is een document dat een samenvatting is van jouw business.

Nadere informatie

Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren.

Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren. Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren. Het is dus meer dan een logo en een banner. Het is het creëren van afbeeldingen met een verhaal, met een boodschap. Een

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites Jouw Training Online Wiepke de Jong Online Business Trainer Online Training Websites INLEIDING DOELSTELLING 1. Beeld van jouw verkooppagina 2. Keuze je gratis weggever 3. 50 blog onderwerpen 4. Social

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Summits. Ad swaps. Freebies voor anderen

Summits. Ad swaps. Freebies voor anderen Summits Ad swaps Freebies voor anderen Een summit is officieel een vergadering tussen hooggeplaatste n. Maar wat ik hier bedoel, ga ik met een voorbeeld illustreren. Een summit is de aller-snelste manier

Nadere informatie

Zo wordt jouw website een online hit Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper

Zo wordt jouw website een online hit  Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper Inleiding Fijn dat je deze checklist hebt gedownload. Ik hou het simpel in deze korte pdf, zodat je in een paar minuten door hebt hoe jij je website kunt omtoveren tot een online hit. Dat is (waarschijnlijk)

Nadere informatie

Een verkopende serie s template en uitleg

Een verkopende serie  s template en uitleg Een verkopende serie e-mails template en uitleg Dit is een blauwdruk voor een serie persoonlijke mails die iemand ontvangt als hij zich inschrijft op jouw mailinglijst. Het is een serie van vijf, maar

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Hoe verloopt het geautomatiseerde proces. Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen. Geef een WOW gevoel na het kopen

Hoe verloopt het geautomatiseerde proces. Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen. Geef een WOW gevoel na het kopen Waarom automatiseren? En de 2 must have systemen Hoe verloopt het geautomatiseerde proces Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen Geef een WOW gevoel tijdens het kopen Geef een WOW gevoel na het kopen

Nadere informatie

De Ideale Combinatie van Content en Marketing

De Ideale Combinatie van Content en Marketing De Ideale Combinatie van Content en Marketing Content Marketing. De eerste keer dat ik over content marketing hoorde was in mijn eiwitpoeder.nl tijdperk zo n 10 jaar geleden. Je moet goede content schrijven,

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

2016

2016 2016 Alle rechten voorbehouden 2015www.power2bloom.be ONLINE Dit zijn 2x GRATIS aanbiedingen van Power2Bloom: E-cursus in 6 delen : Geef jouw Business een Vliegende Start Online Business Magazine Femagine

Nadere informatie

Het wat & waarom van een salespagina

Het wat & waarom van een salespagina Het wat & waarom van een salespagina Waarom eerst een salespagina schrijven en dan pas de hoofdstukken van de cursus of het e-book? Een 12 stappenplan voor jouw salespagina(s) Wat is een salespagina: Een

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties. Update 2016

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties.   Update 2016 Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

CHECKLIST.

CHECKLIST. CHECKLIST CHECKLIST 3 WEKEN OP VOORHAND Zorg voor een snelle internetconnectie. Tip : ik verkies om niet draadloos te werken zodat ik een optimale snelheid kan benutten. Kies je onderwerp Kies je idee

Nadere informatie

Een plugin is een programmaatje / gadget om je wordpress beter/aantrekkelijker/professioneler te maken.

Een plugin is een programmaatje / gadget om je wordpress beter/aantrekkelijker/professioneler te maken. Een plugin is een programmaatje / gadget om je wordpress beter/aantrekkelijker/professioneler te maken. Een plugin kiezen doe je als volgt. Ga in je dashboard naar plugins. Kies nieuwe plugin. Bij zoeken

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

Maak je Eerste Weggever..nl

Maak je Eerste Weggever..nl Maak je Eerste Weggever.nl Wat is een Weggever? Een weggever is iets wat je gratis weggeeft (de naam zegt het al) in ruil voor het e-mailadres van je potentiële klant. Met een opt-in / inschrijfformulier

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Profielscan. Jouw online eerste indruk! Waar ik vooral op let: Aan de slag

Profielscan. Jouw online eerste indruk! Waar ik vooral op let: Aan de slag Profielscan Jouw online eerste indruk! Middels deze scan voorzie ik je met veel plezier van waardevolle informatie: een professionele en objectieve kijk op jouw LinkedIn profiel. Nadat je zelf al een en

Nadere informatie

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be - Ik schreef al meer dan 100 commerciële bedrijfswebsites voor ondernemingen

Nadere informatie

KICK op meer klanten

KICK op meer klanten KICK op meer klanten Word gevonden met de KICK-methode Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON KICK op meer klanten oktober 2011- Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.1 Daisy Goddijn ebookpoint www.ebookpoint.nl

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 14 november 2016 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt

Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt sendt Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt MailExpert BV Gouw 60 1441 CR Purmerend T 0299 316062 E info@mailexpert.nl W mailexpert.nl Sendt Gouw 60 1441 CR Purmerend T 0299 685572 E info@sendt.nl

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

Checklist. De 8 must haves voor een succesvol blogartikel

Checklist. De 8 must haves voor een succesvol blogartikel Checklist De 8 must haves voor een succesvol blogartikel Veerle Metten, Mettenta Ga je graag door het leven met een goed geweten? Neem dan niet zomaar stukken uit deze checklist over zonder bronvermelding.

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Wij zijn al sinds 2010 actief bezig met het verbeteren, optimaliseren. en bouwen van websites voor het MKB. Wat begon als een

Wij zijn al sinds 2010 actief bezig met het verbeteren, optimaliseren. en bouwen van websites voor het MKB. Wat begon als een Inleiding Wij zijn al sinds 2010 actief bezig met het verbeteren, optimaliseren en bouwen van websites voor het MKB. Wat begon als een eenvoudig webbouwbedrijf is uitgegroeid tot een volwaardig onlinemarketingbureau

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Leer aan de hand van deze beknopte handleiding te werken met je Dashboard, om jouw persoonlijke website te beheren en naar wensen aan te passen.

Leer aan de hand van deze beknopte handleiding te werken met je Dashboard, om jouw persoonlijke website te beheren en naar wensen aan te passen. Leer aan de hand van deze beknopte handleiding te werken met je Dashboard, om jouw persoonlijke website te beheren en naar wensen aan te passen. Handleiding Aurélie Duriau 02/2018 Inhoud Inleiding... 2

Nadere informatie

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign In een paar stappen je weggever aanbieden via ActiveCampaign Je hebt een geweldige weggever gemaakt zoals een e-book of online training. Ook ben je er achter dat ActiveCampaign het e-mailmarketing systeem

Nadere informatie

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee TenZer niet het eerste idee Online marketing: het belang van internet en je website Workshop 27 oktober 2014 Lead to Sale Creative Photostudio Vallen en opstaan En toen.. TenZer Probeer ervaren ondernemers

Nadere informatie

Whitepaper. 4 recepten voor de meest engagerende lead nurturing campagnes

Whitepaper. 4 recepten voor de meest engagerende lead nurturing campagnes Whitepaper 4 recepten voor de meest engagerende lead nurturing campagnes 4 recepten voor de meest engagerende lead nurturing campagnes Als e-mailmarketeer wil je natuurlijk zo snel mogelijk zo veel mogelijk

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Maak van bezoekers klanten

Maak van bezoekers klanten Maak van bezoekers klanten Dag 4 van deze challenge! Hoe gaat het tot nu toe? Heb je de opdrachten van de afgelopen dagen al gemaakt? Loop je vast, laat het me weten in de besloten Facebookgroep, ik denk

Nadere informatie

Handleiding opmaken Wageningen UR Blog. Oktober 2015

Handleiding opmaken Wageningen UR Blog. Oktober 2015 Handleiding opmaken Wageningen UR Blog Oktober 2015 Voorwoord In deze handleiding is voor beheerders van het Wageningen UR blog template stap voor stap beschreven hoe zij hun blog kunnen inrichten. Bij

Nadere informatie

CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop

CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop CASE STUDY Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie Meer omzet genereren met je webwinkel... dat is iets dat we allemaal wel willen natuurlijk. Maar hoe dan? Het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Functioneel Ontwerp. digital4u.nl effectief op internet. Klant. Digitale Vaardigheden. Project. Website. April 2013. Datum

Functioneel Ontwerp. digital4u.nl effectief op internet. Klant. Digitale Vaardigheden. Project. Website. April 2013. Datum Functioneel Ontwerp Klant Project Datum Website April 2013 digital4u.nl effectief op internet 2 Inhoudsopgave 3 4 6 7 8 10 11 13 14 16 18 19 21 22 Introductie Functioneel Ontwerp Homepagina Header, Sidebar

Nadere informatie

voor een kei van een blog

voor een kei van een blog 7 geheimen voor een kei van een blog 1 Waarom bloggen? Je website is je grootste en meest openbare visitekaartje. Wanneer iemand op zoek is naar jouw dienst of product, wil je dat hij in eerste instantie

Nadere informatie

E-mailmarketing whitepaper

E-mailmarketing whitepaper E-mail marketing E-mailmarketing whitepaper 1. Inleiding 3 2. Elementen in een mailing 4 3. Contentstrategie 5 4. Planning 7 5. Tips & Tricks 8 6. Statistieken 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document

Nadere informatie

Wonderen creëren met je marketing

Wonderen creëren met je  marketing a Wonderen creëren met je e-mailmarketing Je lijst opbouwen & nieuwsbrieven maken Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Beperkende overtuigingen onderzoeken Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

ContentDocument. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com. ContentDocument - Websites voor Therapeuten 1.0

ContentDocument. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com. ContentDocument - Websites voor Therapeuten 1.0 ContentDocument Een website ontwerpen zonder dat je beschikt over goede content is als het ontwerpen van een maatpak zonder de maten van de drager op te nemen. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com

Nadere informatie

Hoe volg je klanten op?

Hoe volg je klanten op? Hoe je aan de slag gaat Een 10 stappen plan van niks naar alles af en online Hoe je met minder werk meer resultaten haalt Hoe volg je klanten op? Een hele cursus of een heel e-book maken is een huzarentaak.

Nadere informatie

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Engine Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 624 73 43 Hoe vergroot ik mijn database?...is een vraag die vaak gesteld wordt. Er zijn verschillende

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Stap 2: Het uiterlijk van je WordPress website aanpassen

Stap 2: Het uiterlijk van je WordPress website aanpassen Stap 1: WordPress installeren Ik ga hier alleen in op de eenvoudige (automatische) manier. Je kunt het ook met de hand doen, maar dan moet je wel wat technische kennis hebben. en ik wil het eenvoudig houden.

Nadere informatie

Handleiding opmaken Wageningen UR Blog. Maart 2016

Handleiding opmaken Wageningen UR Blog. Maart 2016 Handleiding opmaken Wageningen UR Blog Maart 2016 Voorwoord In deze handleiding is voor beheerders van het Wageningen UR blogs stap voor stap beschreven hoe zij hun blog kunnen inrichten. Bij de oplevering

Nadere informatie

STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft

STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft Identificeer je doelgroep demografisch, inclusief: Leeftijd Geslacht Beroep Inkomen niveau Opleidingsniveau Type sector # mensen in dienst Type Business ProTip: Zorg

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with. 1/11

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with.   1/11 Webdesign made with http://beacon.by/magazine/pdf/surf-plank/webdesign?type=print 1/11 Inhoud 1. Introductie 2. Website 3. Wat is inbegrepen? 4. Eventuele aanvullingen 5. Zij gingen je voor 6. Waarom Surf

Nadere informatie

Welkom. Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier.

Welkom. Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. www.power2bloom.be Welkom Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. Ik toon je hoe jij jouw expertise, passie en kennis kan omzetten naar inkomen. INHOUD

Nadere informatie

SUCCES. met je website. Hoe je klanten krijgt door middel van je website. Marielle van der Vlies

SUCCES. met je website. Hoe je klanten krijgt door middel van je website. Marielle van der Vlies SUCCES met je website Hoe je klanten krijgt door middel van je website Marielle van der Vlies Succes Met Je Website Marielle van der Vlies www.succesmetjebedrijf.nl 1 Herken jij het volgende? Ben jij ondernemer

Nadere informatie

De kracht van een gratis e-book

De kracht van een gratis e-book rgreg Maarten Beernink De kracht van een gratis e-book 1 van 19 Naar een innig online klantcontact Wat is de kracht van een gratis e-book? ontdek een van de krachtigste marketingtools van 2014 Waarom zou

Nadere informatie

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert!

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert! HOE VERHOOG JE JE OMZET MET ONLINE TEKSTEN? Webinar: online teksten Online trainer en schrijfcoach Blogger Auteur Journaliste Webinar: online teksten Mijn waarom: Ik wil ondernemers helpen om hun verhaal,

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

Case Studie: Groothandelsbedrijf. Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten?

Case Studie: Groothandelsbedrijf. Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten? Case Studie: Groothandelsbedrijf Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten? Voorwoord Welkom bij de case studie. Ik ga je aan de hand van een praktijk voorbeeld en 5 stappen laten zien hoe je als

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers 5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Hoe krijg je meer verkeer naar de website? En meer leven in deze website?

Nadere informatie

LEADS LANDINGS PAGINA S BETERE MEER DOOR ONTDEK HOE JE IN EEN HANDOMDRAAI BETERE LANDINGSPAGINA S MAAKT. KOEN VAN DE WETERING

LEADS LANDINGS PAGINA S BETERE MEER DOOR ONTDEK HOE JE IN EEN HANDOMDRAAI BETERE LANDINGSPAGINA S MAAKT. KOEN VAN DE WETERING MEER LEADS DOOR BETERE LANDINGS PAGINA S ONTDEK HOE JE IN EEN HANDOMDRAAI BETERE LANDINGSPAGINA S MAAKT. KOEN VAN DE WETERING Inleiding Als moderne en eigentijdse ondernemer aarzel je niet om online middelen

Nadere informatie

STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN

STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN Eerste hulp bij Online daten Je hebt de stap gezet om te gaan online daten, spannend! Het lijkt allemaal erg simpel. En dat is het ook! Met een klein beetje hulp heb jij

Nadere informatie

2015 LaLoNi Webdesign & Marketing www.onlinesuccesvolworden.nl

2015 LaLoNi Webdesign & Marketing www.onlinesuccesvolworden.nl Inhoudsopgave: Voorwoord Tip 1 Tip 2 Tip 3 Tip 4 Tip 5 Tip 6 Tip 7 Tip 8 Tip 9 Tip 10 Zichtbaarheid Duidelijke missie Toon jezelf Over mij/ons Blog Aanmeldknop Testmonials Social media Video Seo Voorwoord

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 11 juni 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel: Je Profiel van 11 juni 2015 en gebaseerd op eerdere

Nadere informatie

Facebook lead-gating

Facebook lead-gating Facebook lead-gating Verzamel leads via je Facebook pagina! KG Online Marketing BV Diepenveenseweg 147 7413 AP Deventer Nederland T. 085 208 2100 W. karelgeenen.nl KvK: 51986302 BTW: NL850252301B01 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Ga toch fietsen! Oproepen tot actie (call to action)

Ga toch fietsen! Oproepen tot actie (call to action) Ga toch fietsen! Oproepen tot actie (call to action) Oproep om in beweging te komen Een fietsstimuleringsprogramma roept op tot gedragsverandering; om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. In

Nadere informatie

geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Marieke Anthonisse 2011 www.efficiencyfactor.nl https://twitter.com/trainencoachen

geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Marieke Anthonisse 2011 www.efficiencyfactor.nl https://twitter.com/trainencoachen 27 geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Inhoudsopgave Time Management 3 Email Management 3 Werkplekorganisatie 3 Gewoontevorming 4 Teambuilding 4 Gezinnen met kinderen 5 Administratie en Financiën

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

10 Tips voor je LinkedIn-profiel

10 Tips voor je LinkedIn-profiel 10 Tips voor je LinkedIn-profiel LinkedIn is nog altijd dé netwerksite voor professionals. Behalve een netwerkfunctie, heeft LinkedIn ook steeds meer de functie van sollicitatiesite. Recruiters, headhunters

Nadere informatie

Haal meer uit je website

Haal meer uit je website Haal meer uit je website 10 Tips om je website te optimaliseren Je hebt 100 bezoekers per dag, met soms een piek van 200 bezoekers per dag. Maar wat doe je met deze bezoekers? Hoeveel procent van deze

Nadere informatie

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen?

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? Netwerkmarketing Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? In deze training 1. Je sociale netwerk onderhouden 2. Wat de pro s doen 3. Wat is de beste strategie om mensen uit te nodigen Wat je NIET

Nadere informatie

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Doelen stellen voor je praktijk: Je gaat nu doelen stellen voor jouw

Nadere informatie

Zeker verder met

Zeker verder met 2 Zeker verder met WWW.VLINDERSS.NL Verder met je nieuwsbrief Als het goed is, heb je MailChimp Handleiding deel 1 uitgevoerd en gecontroleerd. Gefeliciteerd: je mag door naar de volgende ronde. En die

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie