Nieuwsbrief 9. Het mooie resultaat! Schooljaar In deze nieuwsbrief:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 9. Het mooie resultaat! Schooljaar In deze nieuwsbrief:"

Transcriptie

1 Schooljaar In deze nieuwsbrief: Agenda: Nieuwjaarsgroet Verplaatsen inhoudelijke Ouderavond Studiemiddag 22 januari Ouderhulp CITO-toetsen Adviesgesprekken VO Verteltassen Overblijfgeld Fruitdozen Afscheid nemen groep 2 Nieuws van de ouderraad Gigant OpenArtLab MR vergadering Week 3 adviesgesprekken Voortgezet Onderwijs (groep 8) studiemiddag, kinderen Zijn vrij nieuwsbrief Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, maak dan even een afspraak. Ingeborg of Jeanet staan u graag te woord! Of stuur een mailtje: Nieuwsbrief 9 Nieuwjaarsgroet Namens alle collega s van PCBO De Fakkel wil ik u en uw gezin een heel gelukkig en gezond 2019 toewensen. Na een heerlijke kerstvakantie zijn we weer goed gestart in het nieuwe jaar. We gaan er met elkaar weer een heel mooi en leerzaam jaar van maken. Verplaatsen Inhoudelijke ouderavond In de jaarkalender staat op 29 januari een inhoudelijke avond vermeld. Vanwege enkele wijzigingen in onze interne planning zijn wij genoodzaakt de datum van de ouderavond te verplaatsen naar later dit schooljaar, namelijk dinsdagavond 9 april. We willen graag al van u input ontvangen voor de inhoud van deze ouderavond. Het idee is dat u gedurende 2x een half uur een les kunt bijwonen. U kiest bijvoorbeeld voor een leesles in groep 3 en een spellingsles in groep 5. Zo ervaart u wat uw kind bij ons op school gedurende de dag voor lessen aangeboden krijgt en hoe die lessen er dan uit zien. Graag horen wij van u van welke lessen u graag een workshop zou willen volgen, wellicht kunnen wij daarin dan een workshop aanbieden! Kortom heeft u ideeën/ suggesties voor een workshop mail dit dan naar fakkel@pcboapeldoorn.nl Studiemiddag 22 januari Let op: dinsdagmiddag 22 januari zijn alle kinderen vrij i.v.vm. een studiemiddag van de leerkrachten. Ouderhulp Onze school is in de kerstvakantie mooi aangekleed in winterse sferen, we willen de versiercommissie die hiervoor verantwoordelijk is, hartelijk bedanken. Ook zijn zij druk geweest met het schoonmaken van de bibliotheek en de hal bij de groepen 5, superfijn zeg! En een speciaal woord van dank is weggelegd voor ons ouderraadslid Martin van den Hoek: hij heeft in de vakantie het schoolplein vuurwerk- en glasvrij gemaakt, zodat onze kinderen veilig kunnen spelen, echt geweldig! Ingeborg Mensink-Wolf iwolf@pcboapeldoorn.nl Jeanet Minks jminks@pcboapeldoorn.nl Het mooie resultaat!

2 CITO -toetsen Deze weken zijn/ worden in de groepen weer diverse toetsen afgenomen. Dit gebeurt met behulp van de CITO-LOVS toetsen. Op deze manier kunnen we de ontwikkelingen van de leerlingen goed volgen en weten we of ons onderwijs de beoogde resultaten oplevert. Meer achtergrondinformatie over het CITO- LOVS vindt u in de bijlage. Adviesgesprekken Voortgezet Onderwijs Voor de kinderen van groep 8 en hun ouders staan in week 3 de adviesgesprekken gepland voor het voortgezet onderwijs. Nadat we in groep 7 al een pre-advies hebben gegeven, volgt nu het definitieve advies, waarna het bezoek aan de Open dagen volgt. Verteltassen Beste ouders, Wie wil ons helpen met de verteltassen? Een leuke en makkelijke manier om je voor de school in te zetten! De kinderen uit groep 1 en 2 krijgen af en toe een verteltas mee naar huis. Een clubje van 3 moeders zorgt ervoor dat dat goed verloopt, maar dat is te weinig. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe moeders en/of vaders. De werkzaamheden bestaan uit het controleren van de ingeleverde verteltassen, het ophalen van de kinderen uit de klas (3 per kleuterklas per keer) en hen helpen uitkiezen van een nieuwe verteltas. We houden dit bij in een Excel sheet. Wat praktische zaken: Het duurt circa 45 minuten per keer (soms wat korter). Het is in principe op vrijdag om 8.30 u, dus nadat je je kind in de klas hebt gebracht. Maar we kunnen de dag ook veranderen naar de woensdag. hoe vaak je wordt ingeroosterd, hangt af van het aantal ouders. Hoe meer ouders er zijn, hoe minder vaak je wordt ingeroosterd. Maar hou rekening met eens in de 2 tot 4 weken. We eindigen eind juni. Kan je een keer niet, dan kan je onderling ruilen. Jongere kinderen kan je meenemen. Die kunnen gewoon even gaan spelen. Vanwege het contact met de kinderen vind ik het zelf een leuke manier om de school te helpen. De kinderen zijn altijd zo blij met de tas! Verder kost het weinig tijd, is het niet moeilijk en is het goed in te passen. Heb je interesse om met ons mee te doen, dan hoor ik het graag! Tel of schiet me aan op het schoolplein. Groeten, Karen Coördinator verteltassen en moeder van Aimée (6b) en Liam (3b)

3 Overblijfgeld Vanaf heden is het mogelijk om het overblijfgeld van uw kind(-eren) te deponeren in een afgesloten brievenbus die in het overblijfkantoor hangt. Deze ruimte vindt u achter het kopieerapparaat op de begane grond van de school, tegenover het lokaal van groep 3B. Op die manier hoeft u uw kind geen overblijfgeld meer mee te geven. Het is dan fijn als u het geld afgepast in een envelop, voorzien van de naam van het kind waarvoor u betaalt, deponeert in de bewuste brievenbus. Er hoeft dan ook geen geld geretourneerd te worden, zodat uw kind niet met geld over straat hoeft. Betreft de betaling meerdere kinderen, zet u dan duidelijk de voor- en achternamen van uw kinderen op de envelop en de groepen waarin ze zitten. Ook is het mogelijk om het overblijfgeld via de bank over te maken op bankrekening: NL 29 RABO t.n.v. Pcbo De Fakkel. Tevens heeft de overblijf een eigen adres: overblijffakkel@pcboapeldoorn.nl Op die manier kunt u contact leggen met Wendy Testerink, onze overblijfcoördinator. Natuurlijk kunt u haar ook bellen, haar telefoonnummer is: Fruitdozen Iedere week ontvangen wij het fruit in fruitdozen die bij ons uiteindelijk in de papiercontainer verdwijnen. (Helaas wil het bedrijf dat het fruit levert deze niet recyclen). Mocht u interesse hebben in deze fruitdoosjes laat dit dan even aan Ingeborg weten. Afscheid nemen groep 2 De kinderen van groep 2 moeten vanaf nu zelfstandig de klas in. De ouders mogen op de gang afscheid nemen van hun kind. Hierdoor worden de klassen s morgens minder vol en stimuleren we de zelfstandigheid van de groep 2 kinderen. Dit is alvast om ze voor te bereiden op groep 3 waar ze met de rij naar binnen gaan. NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Nieuwjaarswens Allereerst wensen wij u vanuit de Ouderraad alle goeds toe voor Dat het maar een mooi en leerzaam jaar mag worden. Aan het begin van het nieuwe jaar, gaat het schooljaar gewoon weer verder. Zo ook wij van de OR. Er staan nog leuke activiteiten op de agenda zoals Pannenkoekendag, Koningsdag, Avond4daagse en Gekke haren dag. Ook dit jaar hopen wij weer op uw hulp en uw financiële steun (ouderbijdrage) te mogen rekenen. Denkt u ook nog even aan de kledinginzamelactie begin maart waarvan de opbrengst ten goede komt van het schoolreisje van onze kinderen? Kerstviering 2018 werd op De Fakkel afgesloten met de Kerstviering. Terwijl de kinderen kerst vierden in de beslotenheid van hun klas was er voor de ouders een gezellig samenzijn op het schoolplein. Helaas zat het weer niet mee waardoor er geen vuurkorfjes konden worden neergezet maar ondanks dat was er een hoge opkomst van u als ouder/verzorger waardoor het een erg geslaagde avond werd. Het plein was mooi versierd en er waren heerlijke hapjes en (warme) drankjes.

4 Na de viering in de klassen hebben de leerlingen buiten gezamenlijk ter afsluiting een lied gezongen en daarna mochten zij een cadeautje ophalen bij de kerstboom. Ook voor de kinderen was er nog wat lekkers te drinken en/of te eten. Zo werd er flink gesmuld van de heerlijke worstjes in bladerdeeg, van de gezonde kerstboom (komkommer en tomaatjes) maar ook de marshmellows (die helaas niet konden worden geroosterd) vonden gretig aftrek. Wij hopen dat u terugkijkt op een mooie en gezellige kerstviering voor u en de kinderen. De OR heeft dit niet kunnen regelen zonder de hulp van u als hulpouder, Eetcafé Fijn, De Lichtman, Val-Travel en Theater Orpheus. Hartelijk dank daarvoor!!! OpenArtLab Bij Gigant is er een leuke - gratis - activiteit voor kinderen die geïnteresseerd zijn in het werken met media / computers / vormgeving / film, etc. Deze werkplaats wordt door, Marco Meijer, gehost. U kent hem mogelijk van cultuurmenu bij Gigant of van CODA FabLab. River, een getalenteerde tekenaar, ondersteunt hem daarbij. Zie onderstaande flyer!

5

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform Schooljaar 2018-2019 In deze Communicatieplatform nieuwsbrief: Parro Medezeggenschapsraad Kinderpostzegels Sint Nicolaas en Nicolet Nieuws van de Ouderraad Gebedsgroep Schoolfruit Nieuwe boeken Nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

B R A K K E N S T E I N - I N F O

B R A K K E N S T E I N - I N F O Basisschool Brakkenstein Heemraadstraat 2 6525 TH Nijmegen 024-3553559 www.bsbrakkenstein.nl info@bsbrakkenstein.nl B R A K K E N S T E I N - I N F O Jarigen Datum Naam Groep Datum Naam Groep 17-12 David

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

November - December 2011

November - December 2011 November - December 2011 Agenda: Woe. 23-11 Woe. 23-11 Vrij. 25-11 Ma. 28-11 en di. 29-11 Ma. 28-11 en di. 29-11 Vrij. 2-12 Groep 8 bezoekt de Van der Capellen scholengemeenschap in Zwolle i.v.m. het schoolkeuzetraject.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019 Schooljaar nummer 5

Nieuwsbrief januari 2019 Schooljaar nummer 5 Nieuwsbrief januari 2019 Schooljaar 18-19 nummer 5 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 7 jan. 8 9 10 11 12 13 Hoofdluiscontrole 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Groepsbezoek bieb

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 https://docs.google.com/document/d/16wcsk0simyudb60z0xov34pafpomtmtredbsnook08i/edit 1/6 Agenda Elke maandag is het wieltjesdag 21 december Start Kerstvakantie 7 januari Jippie,

Nadere informatie

Kalender bs. Klinkers 2012-2013

Kalender bs. Klinkers 2012-2013 Kalender bs. Klinkers 2012-2013 augustus 2012 In de eerste week van het schooljaar worden er MR-verkiezingen gehouden. Maandelijks houdt de MR een vergaring op school. Dit is ook de avond dat de ouderraad

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Januari ma di wo do vr za zo. 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari uur: spelinloop

Januari ma di wo do vr za zo. 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari uur: spelinloop Januari 2019 ma di wo do vr za zo 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari 7 januari Deze week luizencontrole 8 januari 9 januari 10 januari 8.30-9.00 uur: spelinloop groep 2 11 januari

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.17 19-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Juf Margreeth Deze week is bekend geworden dat juf Margreeth in ieder geval tot het einde van dit schooljaar op De Schoener mag blijven

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag Ouderbedankmiddag Op donderdagmiddag 14 juli hebben we met alle kinderen de ouders, die op welke manier ons dit jaar geholpen hebben bedankt. Met een heerlijk kopje koffie of thee en een stuk cake erbij.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 15-14 december Beste ouders en verzorgers, We leven toe naar de Kerst. Het is dan ook een zeer drukke tijd op school. Naast alle schoolwerkjes, zijn er ook veel kerstwerkjes die gemaakt worden.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

December 2018 Nieuwsbrief nr 4

December 2018 Nieuwsbrief nr 4 December 2018 Nieuwsbrief nr 4 In je hoofd kun je alles. Fietsen naar de maan, boven op de wolken staan. Strelen met je handen los, lopen door een donker bos. Vechten als een tijger, dansen met een elf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS St Servatius - Nieuwsbrief 11 januari 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 8 februari 2018. Wilt u

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 19-12-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kerstviering op de scholen van Giethoorn

Nadere informatie

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest 8 december 2016 27 e jaargang nr 14 Weekjournaal 13 december Start oliebollenactie! 22 december Kerstviering; groep 1 t/m 4 s middags vrij. 24 dec t/m 8 jan 17 Kerstvakantie Fantastisch Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nr juni 2017 ALGEMEEN

Nr juni 2017 ALGEMEEN Nr. 20 30 juni 2017 ALGEMEEN Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! We kijken terug op een fijn jaar waarin we o.a. gestart zijn met Engels vanaf groep 1, de workshops talentontwikkeling zeer succesvol

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014 Agenda 17 december Kerstdiner 19 december Compensatiemiddag, de kerstvakantie start om 12.00 uur! 05 januari Kerstvakantie voorbij, school start weer! Kerst Beide gebouwen zijn door de ouderraad met hulp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Journaal 9. Donderdag

Journaal 9. Donderdag Journaal 9 16-01-2014 Volg ons ook op Twitter. U kunt ons vinden onder: prismarijswijk Agenda 16 januari OR-vergadering 20:00 uur Journaal 9 komt uit Vrijdag 17 januari. Maandag 20 januari Deze week toetsen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten Nr. 7 6 december 2017 Uitnodiging meedenk moment ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje 23 e jaargang, nr. 15 18-12-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Schoolkrant Gisteren is er nog een prachtige schoolkrant verschenen met leuke kerst- en nieuwjaarswensen. De redactie heeft er weer

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie