O.T.V. Nieuwsbrief. Uitnodiging Pinksterrit Mijn Lincolns, Loet van Dijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "O.T.V. Nieuwsbrief. Uitnodiging Pinksterrit Mijn Lincolns, Loet van Dijk"

Transcriptie

1 O.T.V. Nieuwsbrief J a a r g a n g 4 4 n u m m e r 2 m e i Uitnodiging Pinksterrit 2018 ons allen uit te starten in zijn dorp. De inschrijving is zoals gebruikelijk gepland tussen 10:30 en 11:45 uur. De locatie voor start en finish is: Steakhuys Leuke Broeders, Oploseweg 30, 5825 DH Overloon. I n d i t n u m m e r : Uitnodiging Rit 2 op 21/5 Mijn Lincolns door: Loet van Dijk Verslag Paasrit Mierlo Alweer de tweede Toerrit van Op tweede Pinksterdag vertrekken we vanuit het oosten van de provincie Noord Brabant, uit Overloon. Bekend van het Oorlog en Verzetsmuseum. Maar vandaag in het teken van de O.T.V. Rituitzetter is Loet van Dijk, die niet alleen verantwoordelijk is voor deze rit, maar ook voor een deel van de inhoud van deze Nieuwsbrief. Loet nodigt O.T.V. artikel in Mijn Lincolns, Loet van Dijk Autohistorie Auto Union, het vierde merk: Audi Praatavond 9 april jl. Colofon 4 6 Door: Loet van Dijk Tijdens de Nieuwjaarsreceptie deed onze voorzitter Toon de oproep als iemand iets leuks had te melden, of iets aparts had meegemaakt dit op papier te zetten. Dit was voor mij de reden om spontaan naar de pen te grijpen en onderstaand verhaal op papier te zetten. Jaren geleden heb ik op verzoek een restauratiestuk geschreven, over de restauratie van mijn twee Lincolns. Aan deze Lincolns heb ik gedurende vijf jaar meer uren gewerkt. Nagenoeg heb ik dit alleen gedaan. Ik heb hulp gehad bij het afstellen van beide twaalf cilinders, en wat elektrische dingen zoals de ramen en de overdrive.

2 P a g i n a 2 Deelname aan het Concours d élégance op Paleis Het Loo. Ik ben trots, want het resultaat mag gezien worden, en dat bewijzen ook de vele prijzen die ik heb gewonnen. Het begon 2011, toen had ik de Lincoln Cabriolet klaar en haalde in Venray meteen de eerste prijs. Dat was een geweldig begin want mijn auto werd gekozen uit ruim 400 deelnemers. Het kenteken van deze auto AR , in totaal zijn er slechts 136 stuks van dit model geproduceerd. Het jaar daarna, kreeg ik een uitnodiging om deel te nemen aan de Nationale Oldtimerdag 2012 in Lelystad. Deze oldtimermeeting is de grootste in haar soort in ons land. Ik heb toen deelgenomen met beide auto s. Om elk risico te vermijden ben ik daar met gebruikmaking van professioneel vervoer, naar dit evenement gegaan. Ook nu haalden we weer een geweldig resultaat. Een eerste en een tweede plaats in verschillende categorieën, om dat de bouwjaren 1942 en 1947 niet onder dezelfde klasse vallen. In 2013 hebben we weer deelgenomen in Lelystad. Het resultaat was toen helemaal super. Onze cabrio werd eerste in zijn klasse en de coupé werd tot derde uitgeroepen. Maar aan het eind van het evenement wordt ook nog de allermooiste auto van het hele gebeuren gekozen. De jury moest kiezen tussen onze Lincoln Cabrio en een Mercedes 300SL Gullwing. Volgens de eigenaar van de 300 SL was de wagen een week voor het evenement getaxeerd op een waarde van Het was in ieder geval super spannend. Een voor een werden de meer dan tien juryleden gevraagd, wat zij de mooiste auto van de Nationale Oldtimerdag Lelystad vonden. We waren apentrots toen vrijwel alle leden van de jury onze cabrio aanwezen, en wij de Radio Tien Gold cup en vele bijbehorende prijzen wonnen. We gingen huiswaarts met een kruiwagen vol prijzen en een geweldig gevoel. In 2014 ontving ik een uitnodiging om deel te nemen aan het Concours d élégance Paleis Het Loo. Op dit evenement worden peperdure auto s gepresenteerd, en ook hier weer legden we beslag op de eerste prijs. De speaker verzekerde mij, tijdens de prijsuitreiking dat indien ik met mijn vakkundigheid en doorzettingsvermogen, een Ferrari of een andere Italiaanse sportwagen had gerestaureerd, ik nu miljonair was geweest. Via Lelystad had hij vernomen dat ik de auto vrijwel alleen had gerestaureerd. Maar ja, had ik, had ik. Ik heb een mooie spreuk wat dat betreft in de achterkeuken hangen: Ik hoef niet in het geld te zwemmen, pootjebaden is ook goed. Maar ja na de restauratie van de beide Lincolns was zelfs het water om te pootjebaden helemaal verdampt. Zelfs de bakker reed steeds sneller voorbij ons huis. Vandaar dat ik maar een paar auto s heb verkocht, zodat de bakker zich N i e u w s b r i e f

3 J a a r g a n g 4 4 n u m m e r 2 P a g i n a 3 weer aan de geldende snelheid kon houden. En verder in Horst heb ik ook een tweetal keer de eerste prijs gewonnen. Verder heb ik ook veel uitnodigingen uit Duitsland gehad voor meerdaagse oldtimerfestivals zoals Scloss Dyck bij Grevenbroich en nog een duur schloss in Keulen. Maar omdat dit meerdaagse evenementen zijn, en overnachten daar nou niet echt goedkoop is, heb ik daar maar van af gezien. En ook speelt mee, dat in Lelystad ondanks toezicht, de cabrio werd beschadigd op het rech- tervoorscherm. Misschien wel een gevalletje van jaloezie. Dit verhaal is niet om op te scheppen, maar gewoon omdat ik trots ben. Goed gerestaureerde auto s zullen altijd hun waarde behouden. Omdat ik niet meer restaureer, heb ik nog veel gereedschap te koop. Onder andere een professionele handzetbank, waar je ook mee kunt walsen 102 cm breed. Lasapparaat tig en elektrisch, snijbranderset z.g.a.n. met meter en slangen en vele gereedschappen. Interesse bel me: Verslag Paasrit in Mierlo Door: Peter en Cissie Keijsers. s Morgens de auto van stal gehaald met gelukkig tot nu toe droge dag, opgereden naar De Heuvel in Mierlo, na kopje koffie gestart en volgens opdracht richting TV toren, na eerste rotonde na achteraf bleek nog veel rotondes, de wijk ingereden, daarop links, rechts, vooruit, achteruit, we kwamen er niet uit, zoals zovelen. Op navraag via Burg. Termeerstraat zou ons over het kanaal naar Nuenen leiden. In Son Boslaan links inrijden, over snelweg linksaf (Eindhoven- Nijmegen kwam eerst) waarop velen het niet vertrouwden en terug kwamen gereden, echter een héééél stuk verder lag ( (Eindhoven-Den Bosch) en die moest je hebben. Dit voor de goede lezers c.q. gokkers en voor degenen die plaatselijk bekend zijn, was dit een voordeel. Ook voor de regio Veldhoven- Waalre. Na Oriënt restaurant rechts af, tot Daf. Wat is de vraag: Hoeveel auto s gemaakt in 2017 of hoeveel per dag? Op naar Mierlo, Daar is de vraag hoeveel kleinkinderen heeft de bewoner op Dorpstraat 133 en wat zijn hun namen. Deze hebben we niet kunnen vinden, zijn zelfs achterom gegaan. Op Dorpstraat 146 stond een Yongtimmer. Moest je nou het bouwjaar of de leeftijd weten? Stukje verder was het eindpunt, formulier ingeleverd en verder geklets. Daar wij totaal geen verwachting hadden omtrent de uitslag zijn de wonderen de wereld nog niet uit, en moesten wij het verslag maken van deze innoverende en goede dag, derhalve was deze 2 e paasdag tocht weer een mooie gewaarwording en willen de uitzetter Bergerhof en Gordijn, hiervoor bedanken.

4 P a g i n a 4 O.T.V. in 1987 in Het Automobiel Via Theo Verstappen ontvingen wij een exemplaar van Het Automobiel uit december Hierin een klein artikel over ons aller O.T.V. Natuurlijk wilden wij dit jullie niet onthouden. Dus hier een afdruk. Voorblad Het Automobiel 1987 AUTO UNION VIER MERKEN. DEEL 4 : Audi In 1909 kreeg dr. August Horch, in zijn eigen fabriek in Zwickau, ruzie met zijn directeuren. Hij liep boos weg en begon een paar straten verderop een nieuw bedrijf. Zijn zoon verzon de naam voor deze onderneming: Audi, de Latijnse vertaling van Horch ('luister'). Het was dus niet zo vreemd dat de eerste Audi sprekend op de laatste Horch leek. De auto had een 2.5- liter viercilindermotor met enkele interessante technische nieuwtjes. De motor had een dubbele ontsteking met twee bougies per cilinder, die zowel door een magneet als door een bobine van stroom werden voorzien. Opvallend was ook dat de benzine door de kracht van de uitlaatgassen uit de tank in de carburateur werd geperst. De beroemdste Audi uit die eerste jaren was de 'Alpensieger', die tussen 1912 en 1921 werd gebouwd. De 3564 cc-viercilindermotor had voldoende vermogen om de wagen op een topsnelheid van 100 km/uur te brengen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog bouwde Audi vrachtwagens voor het Duitse leger, maar Audi Alpensieger direct na de oorlog kon de fabriek alweer een nieuw model presenteren, de Typ K, in 1924 opgevolgd door de Typ M. Dit laatste model was een grote auto met een 4655 cc-zescilindermotor met een bovenliggende nokkenas en een vermogen van 70 pk. De belangrijkste technische snufjes waren de hydraulische remmen en de hydraulische schokbrekers. Ook was de auto voorzien van een door de Versnellingsbak aangedreven pomp, waarmee de banden konden worden opgepompt. Toen August Horch merkte dat de wagen N i e u w s b r i e f

5 J a a r g a n g 4 4 n u m m e r 2 P a g i n a 5 De zaken gingen steeds slechter. Daarom kon dr. Horch een aanbod van Jörgen Rasmussen, de eigenaar van DKW, niet afslaan. In 1928 veranderde de fabriek van eigenaar. De eerste Audi's die onder de leiding van Rasmussen werden gebouwd, waren de Zwickau' met een acht- en de 'Dresden' met een zescilindermotor. echter. Het type 5/30, een Audi met een DKW-chassis Deze motoren werden niet bij Audi, maar Audi UW 225 Audi 920 cabrio Audi UW 1933 bij de firma Rickenbaker in Amerika gebouwd. De productiekosten waren zo veel lager, dat Audi zijn auto's veel goedkoper dan voorheen kon aanbieden. Een tweede poging om met dezelfde strategie geld te verdienen, mislukte en een 1155 cc Peugeot-motor, werd nauwelijks verkocht. Om de concurrentie beter het hoofd te kunnen bieden, besloten de bedrijven Horch, Wanderer, DKW en Audi in 1932 samen te werken onder de naam Auto Union. Horch bouwde de grote wagens, DKW de kleine, Wanderer de modellen uit de middenklasse en Audi de 'bijzondere' exemplaren. Het eerste speciale model, de Audi Front, werd aangedreven door een zescilindermotor die door dr. Ferdinand Porsche was ontwikkeld. De auto was tevens voor zien van de door DKW toegepaste voorwielaandrijving. In 1939 presenteerde Audi nog een dure luxueuze auto met een 3.3-liter zescilindermotor en een bovenliggende nokkenas. Gedurende de oorlog heeft Audi geen personenwagens geproduceerd. Het duurde zelfs tot 1965 voordat Auto Union weer een Audi presenteerde. Bron: Rob de la Rive Box Daarom kon dr. Horch een aanbod van Jörgen Rasmussen, de eigenaar van DKW, niet afslaan. We verwelkomen twee nieuwe leden Het doet ons veel deugd twee nieuwe leden te mogen verwelkomen. De heer Riny Stienen uit Someren en de heer Ben van Hoof uit Helmond. leuke en gezellige kilometers bij onze O.T.V. Barabant Limburg Beide nieuwe leden wensen wij veel Mercedes Benz 190 SL 1957

6 P a g i n a 6 Wat werd besproken op de Praatavond van 9-4 Van de Praatavond Een korte terugblik en samenvatting van de Praatavond op 9/4. We hebben op de openingsrit in Mierlo geëvalueerd. Tweede Paasdag verwelkomden uitzetters Toon Bergerhof en Johan Gordijn 44 oldtimers, voorwaar een mooie opkomst. Op de volgende Praatavond ligt een map ter inzage voor geïnteresseerden van voornamelijk oude Opel folders en technische informatie. Deze map is afkomstig uit de verzameling van Frank Sanders, ons allen bekend van KansPlus Asten Someren. Hij wil ze graag overdragen aan de echte Opel liefhebber. De moeite waard om de Praatavond te bezoeken. Stil gestaan werd bij het overlijden van Johanna Driessen van Dijk. Zij werd slechts 64 jaar. De uitvaart werd bezocht door OTV leden en een vertegenwoordiging van het bestuur. De eerste uitkomsten van de enquete werden besproken. Het bestuur is zeer tevreden over de respons 35% van de leden stuurden de enquete in. De algemene uitkomst was dat de meeste leden tevreden zijn met de gang van zaken. Er werden ook goede ideeën aangedragen en aanbod voor hulp. Het bestuur gaat daarmee aan de slag. De volgende Praatavond, 9 mei, worden in ieder geval de eerste uitkomsten van onze enquete besproken. In ieder geval een extra rede om de Praatavond te bezoeken. OTV is nu ook HIER te vinden op Facebook. Graag zoveel mogelijk delen. Ook kwam de nieuwe privacywet AVG ter sprake. Het bestuur gaat zich hierover beraden. Vooruitlopend hierop zijn alle formulieren van onze site gehaald. Communicatie verloopt nu via onze adressen Koffie,Kletsen & Klassiekers 2018 Evenals vorig jaar organiseren onze leden Peter van Hout en Stefan van der Kampen ook in 2018 weer Koffie, Kletsen & Klassiekers. Dit was te verwachten na het geweldige succes met grote aantallen deelnemers en bezoekers in Deelnemen kun je met onwillekeurig welk voertuig, auto, tractor, truck, fiets of motor mits deze minstens dertig jaar oud is. KK&K heeft HIER een Facebook pagina waar je de meest actuele meldingen van het evenement kunt terug vinden. Als je graag als vrijwilliger wilt meewerken aan KK&K dan kun je jezelf aanmelden op het nieuwe adres: Koffie-Kletsen- Klassiekers@outlook.com Tot ziens in Someren-Eind N i e u w s b r i e f

7 Een viertal foto s gemaakt tijdens de 42e Paradigit E.L.E. Rally in O.T.V. Brabant Limburg secretariaat: Lotusstraat 48, 5721 ZV Asten. secretariaat@otv-brabant-limburg.nl voorzitter: T. van Cranenbroek O.T.V.Brabant Limburg is een vriendenclub van bezitters/eigenaren van een of meerdere oldtimers met een bouwjaar van voor De O.T.V. is opgericht in het najaar van 1974 en telt ruim 150 leden. Elke 2 e maandag van de maand komen de leden bij elkaar voor een gezellige en informele Praatavond in Café Zaal De Platte Vonder in Someren-Eind. De O.T.V. organiseert naast 6 keer per jaar een toertocht voor de leden ook gezamenlijke uitstapjes. secretaris: Th. van Otterlo Penningmeester: T. Jennissen bestuursleden: E. Maas P. van Gerwen website: Bankrekening: NL 96 RABO

Het bestuur nodigt u van harte uit op de nieuwjaarsreceptie van OTV op zondag 20 januari Deze wordt zoals gebruikelijk gehouden

Het bestuur nodigt u van harte uit op de nieuwjaarsreceptie van OTV op zondag 20 januari Deze wordt zoals gebruikelijk gehouden O.T.V. Nieuwsbrief J a a r g a n g 4 4 n u m m e r 7 d e c e m b e r 2 0 1 8 I n d i t n u m m e r : Uitnodiging Nieuwjaars receptie Slotrit Someren- Eind Oproep Penningmeester Kerstkaarten posten Verslag

Nadere informatie

O.T.V. Nieuwsbrief. Uitnodiging voor Rit 3 op 17 juni. Trailer Terug in de Tijd

O.T.V. Nieuwsbrief. Uitnodiging voor Rit 3 op 17 juni. Trailer Terug in de Tijd O.T.V. Nieuwsbrief J a a r g a n g 4 3 n u m m e r 3 j u n i 2 0 1 7 Uitnodiging voor Rit 3 op 17 juni Trailer Terug in de Tijd I n d i t n u m m e r : Uitnodiging Rit 3 op 17/6 Verslag Pinksterrit Overloon

Nadere informatie

O.T.V. Nieuwsbrief. Uitnodiging voor Rit 6 op 1 oktober

O.T.V. Nieuwsbrief. Uitnodiging voor Rit 6 op 1 oktober O.T.V. Nieuwsbrief J a a r g a n g 4 3 n u m m e r 6 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Uitnodiging voor Rit 6 op 1 oktober I n d i t n u m m e r : Uitnodiging Rit 6 op 1-10 Verslag van de Kempenrit in Hoogeloon

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F 1 N I E U W S B R I E F O.T.V. Brabant Limburg augustus 2019 Jaargang 45, editie 4 UITNODIGING 2 E Zomertoer 2019 Het Toerseizoen start als gebruikelijk met de Paasrit De Tweede Zomertoer is op zondag

Nadere informatie

O.T.V. Nieuwsbrief. Uitnodiging voor Rit 2 op 14 mei Wanssum

O.T.V. Nieuwsbrief. Uitnodiging voor Rit 2 op 14 mei Wanssum O.T.V. Nieuwsbrief J a a r g a n g 4 3 n u m m e r 2 m e i 2 0 1 7 Uitnodiging voor Rit 2 op 14 mei Wanssum I n d i t n u m m e r : Uitnodiging Rit 2 op 14/5 Wanssum Verslag van de Paasrit in Deurne Uitbreiding

Nadere informatie

Horch 480 Sedan Cabriolet uit Door Gerard Neijts 8ste jaargang Nr. 1

Horch 480 Sedan Cabriolet uit Door Gerard Neijts 8ste jaargang Nr. 1 Horch 480 Sedan Cabriolet uit 1932 Door Gerard Neijts 8ste jaargang Nr. 1 Pagina 2 Museumreiss 3-8 mei 2015 Deze museumreis was de meest recente in de ree eks museumreizen van Jan Mol, Dik Boosman en Pim

Nadere informatie

OPEL Trekkers 2017 KR Pagina 1

OPEL Trekkers 2017 KR Pagina 1 Ook de autofabrikant Opel heeft in het verleden pogingen gedaan om trekkers te bouwen. Het is t.o.v. de autoproductie een beperkte activiteit geweest maar wel de moeite waard om de informatie van dit merk

Nadere informatie

Nijverdal, juni 2012. Beste Rover liefhebber(s),

Nijverdal, juni 2012. Beste Rover liefhebber(s), Nijverdal, juni 2012 Beste Rover liefhebber(s), Hierbij de digitale nieuwsbrief van WWW.CLASSIC-ROVER.NL. We hebben een zeer drukke (rally) agenda gehad de laatste maanden en we hebben weer van alles te

Nadere informatie

Auto. Inleiding. Geschiedenis van de auto

Auto. Inleiding. Geschiedenis van de auto Auto Inleiding Ik heb dit onderwerp gekozen omdat veel mensen dagelijks gebruik van de auto maken en onze wereld zonder auto's nauwelijks meer voor te stellen is. Bovendien wist ik er zelf ook nog niet

Nadere informatie

Beste oldtimer leden van L.v.Dijk

Beste oldtimer leden van L.v.Dijk Beste oldtimer leden van L.v.Dijk Naar aanleiding van de volledige restauratie van twee van mijn oldtimers, die ik helemaal alleen op motorrevisie, ontsteking en afstelling van de elektrische overdrive

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Driebergse Automobiel Club opgericht 15 november 2001

NIEUWSBRIEF. Driebergse Automobiel Club opgericht 15 november 2001 NIEUWSBRIEF Driebergse Automobiel Club opgericht 15 november 2001 In het museum te München staat deze auto, een Tatra, prominent geëtaleerd. Er was geen toelichting bij. Van de toeschouwer werd verwacht

Nadere informatie

Werkstuk door een scholier 1947 woorden 4 april keer beoordeeld. Geschiedenis DE ONTWIKKELING VAN DE AUTO VAN 1886 TOT 1945 INLEIDING

Werkstuk door een scholier 1947 woorden 4 april keer beoordeeld. Geschiedenis DE ONTWIKKELING VAN DE AUTO VAN 1886 TOT 1945 INLEIDING Werkstuk door een scholier 1947 woorden 4 april 2003 6 301 keer beoordeeld Vak Geschiedenis DE ONTWIKKELING VAN DE AUTO VAN 1886 TOT 1945 INLEIDING Ik heb het onderwerp auto s gekozen omdat ik dat een

Nadere informatie

Bukh was een Deense trekkerfabrikant

Bukh was een Deense trekkerfabrikant Bukh was een Deense trekkerfabrikant In 1904 hebben de heren Jens Bukh Mortensen en Asvid Johannes Hjorth Gry het bedrijf Bukh & Gry Maskinfabrik in Hørve, Denemarken opgericht. De twee ingenieurs hebben

Nadere informatie

Diekirch-Valkenswaard

Diekirch-Valkenswaard Diekirch-Valkenswaard 110827 Vertrek op vrijdag 26 augustus samen met Johan van Tilburg, zijn bedrijf is één van de sponsoren van de ploeg waar we mee zouden gaan fietsen. Om 10:00 uur zouden we verzamelen

Nadere informatie

Logboek A CE-24 Geplaatst door Hans 300CE aug :13

Logboek A CE-24 Geplaatst door Hans 300CE aug :13 Logboek A124 300CE-24 Geplaatst door Hans 300CE-24-28 aug 2018 07:13 Forumleden, Ik ben hier bekend met mij w123 280 CE uit 1979. Na deze een aantal jaren gehad te hebben werd het toch tijd voor iets nieuws.

Nadere informatie

6 e keer. t Bubbeltje. Jaarlijkse EHaD Wedstrijd

6 e keer. t Bubbeltje. Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 6 e keer t Bubbeltje Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 20 november 2010 1 Routebeschrijving vanuit s-hertogenbosch (A59) Neem op de A59 Nijmegen - Den Bosch afslag 15 Oss/ Heesch. Vervolg je weg richting Oss.

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier.

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. !! Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. Beste fietsvrienden en vriendinnen, De openingstocht Volgens de jarenlange traditie is in maart de openingstocht weer gereden. Om negen uur die ochtend

Nadere informatie

Van het bestuur. december 2018

Van het bestuur. december 2018 december 2018 Van het bestuur. Beste liefhebbers van de PEUGEOT 205 en 309, Al weer onze derde E-letter met nieuws, ontwikkelingen en evenementen! En we kijken terug op een geslaagd 2018. Sinds de vorige

Nadere informatie

OTMV Noord Brabant op reis

OTMV Noord Brabant op reis OTMV Noord Brabant op reis Op 17 november 2013 zijn 44 oldtimer liefhebbers vroeg uit de veren gekomen om deel te nemen aan de reis die wij als OTMV afd. Noord Brabant hebben georganiseerd. Onder de deelnemers

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

32 porsche scene live

32 porsche scene live 32 porschescenelive porsche classic beutler porsche Zeldzame Porschevariant Mark Wegh van Porsche Centrum Gelderland is gek van bijzondere auto s, met name van speciaal gefabriceerde modellen die op basis

Nadere informatie

23rd & 24th JUNE 2012

23rd & 24th JUNE 2012 23 rd & 24 th JUNE 2012 Concours d elegance Paleis het loo Op 23 & 24 juni 2012 organiseert Classic Events het 10e Concours d élégance Paleis Het Loo. Wij zijn zeer trots u middels deze sfeerimpressie

Nadere informatie

D.A.C NATIONAAL AUTO MUSEUM. December 2010. Driebergse Automobiel Club. Er is al druk gekapt langs de A12. Zo moet het over enige tijd gaan worden!

D.A.C NATIONAAL AUTO MUSEUM. December 2010. Driebergse Automobiel Club. Er is al druk gekapt langs de A12. Zo moet het over enige tijd gaan worden! December 2010 D.A.C Driebergse Automobiel Club opgericht op 15 november 2001 Er is al druk gekapt langs de A12. Zo moet het over enige tijd gaan worden! NATIONAAL AUTO MUSEUM Een aantal van circa 30 leden

Nadere informatie

1 van 13 18-11-2012 20:02

1 van 13 18-11-2012 20:02 1 van 13 18-11-2012 20:02 SLEUTELCAFE ANGEREN 9 MEI 2009 Geschreven door Arjan Verheul. Gisteren was het zover. Mijn eerste sleutelcafé. Ik was extra vroeg opgestaan omdat ik een druk CB500f programma

Nadere informatie

O.T.V. BRABANT-LIMBURG Oldtimer Vriendenkring

O.T.V. BRABANT-LIMBURG Oldtimer Vriendenkring O.T.V. BRABANT-LIMBURG Oldtimer Vriendenkring. O.T.V. N I E U W S B R I E F Nr. 1 d.d. 9 maart 2016. 5 In deze Nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging Openingsrit 2 e Paasdag 28 maart. Wisseling in bestuur

Nadere informatie

O.T.V. BRABANT-LIMBURG Oldtimer Vriendenkring

O.T.V. BRABANT-LIMBURG Oldtimer Vriendenkring O.T.V. BRABANT-LIMBURG Oldtimer Vriendenkring O.T.V.-bestuur Voorzitter Toon van Cranenbroek 0495-494654 of 06-50996706 Secretaris Theo van Otterlo 0493-696598 of 06-51697954 Penningmeester Tinus Jennissen

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info Spyker Over Spyker Mijn spreekbeurt gaat over Spyker. Al een aantal jaren ben ik fan van de formule 1. Dat weten jullie wel. Nu is er een Nederlands autobedrijf dat vanaf 2007 ook gaat meedoen in de formule

Nadere informatie

"De Motomeccanica" Motomeccanica Tractoren fotoboek 2013 KR Pagina 1

De Motomeccanica Motomeccanica Tractoren fotoboek 2013 KR Pagina 1 "De Motomeccanica" 'Motomeccanica' was een Italiaanse fabrikant van tractoren. In 1910 kwam de eerste machine, kleine zelfrijdende ploeg met een motorvermogen van 5 pk, op de markt.. De oprichters waren

Nadere informatie

Damiëtte Brink Echtgenote van Marcus Brink, eigenaar van OOTO

Damiëtte Brink Echtgenote van Marcus Brink, eigenaar van OOTO 1 Noot van de Redactie. Januari bracht ons de nieuwjaarsreceptie en dat met de nodige hapjes, drankjes en uiteraard de beste wensen voor een nieuw jaar met talrijke oldtimer uitstapjes. Familienieuws.

Nadere informatie

Grapjes - Grapjes - Grapjes - Grapjes

Grapjes - Grapjes - Grapjes - Grapjes 1 Noot van de Redactie. We organiseerden voor de 2 de keer de Binkenrit in Turnhout welke open staat voor oldtimers ouder dan 25jaar. Wij zorgden met RD voor een mooie rit en Horeca Centrum Turnhout zorgde

Nadere informatie

ART. WT-2029. 118,41 incl. BTW. Remterugdraaiset - 41 delig ART WT-111019. 23,74 incl. BTW. Oliedrukmeter - Max 7 Bar - Slang 60 cm 66,00

ART. WT-2029. 118,41 incl. BTW. Remterugdraaiset - 41 delig ART WT-111019. 23,74 incl. BTW. Oliedrukmeter - Max 7 Bar - Slang 60 cm 66,00 ART. WT-2045 ART. WT-2029 ART. WT-3038 149,- 177.31 incl. BTW 99,50 59,95 Remleiding fels set - Hydraulische spindel 4.75-5.5 & 6MM Ook geschikt voor cunifer Leiding 118,41 incl. BTW Remterugdraaiset -

Nadere informatie

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Na mijn halve marathon van 2 weken geleden die zo goed verliep, besloot ik toch nog een marathonpoging te wagen dit jaar. Op basis

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

MBMC. Nr. 4 Aug Nieuwsbrief Mercedes-Benz Modellauto Club Regio Nederland en België

MBMC. Nr. 4 Aug Nieuwsbrief Mercedes-Benz Modellauto Club Regio Nederland en België MBMC Nr. 4 Aug. 2016 Beste verzamelaars van de kleine ster Voor de meesten zit de vakantie er weer op en omdat enigszins te verzachten de vierde nieuwsbrief. In deze vierde nieuwsbrief Nieuwsbrief Mercedes-Benz

Nadere informatie

Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2013

Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2013 Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2013 Rapport klanttevredenheidsonderzoek Den Haag, Maart 2014 1 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 Inleiding 1.1 Opbouw rapport 3 1.2 Werkwijze onderzoek 3

Nadere informatie

Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!!

Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!! Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!! De kop is eraf. Het eerste dagje uit voor de oud prinsen van AWC De Keien uit Waalre is op 18 september 2012 werkelijkheid geworden. Hierbij volgt een verslag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 2de jaargang nr. 3 Zomer 2015 INHOUDSOPGAVE

NIEUWSBRIEF. 2de jaargang nr. 3 Zomer 2015 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE Voorwoord Verslag Familiedag 30 mei jl Website Medical Alert Oproep Vriendenboekje Steun hard nodig Conferentie SMs, Birmingham 2015 Evenementen Tips VOORWOORD Voor u "ligt" de 3de Nieuwsbrief,

Nadere informatie

Zevende jaargang Nr. 5

Zevende jaargang Nr. 5 Zevende jaargang Nr. 5 Door Gerard Neijts Pagina 2 Pagina 2 Museumreiss 3-8 mei 2015 Deze museumreis was de meest recente in de ree eks museumreizen van Jan Mol, Dik Boosman en Pim van der Veer, die begon

Nadere informatie

Evaluatierapport sloop- en terugkoopregeling Gemeente Rotterdam

Evaluatierapport sloop- en terugkoopregeling Gemeente Rotterdam Evaluatierapport sloop- en terugkoopregeling Gemeente Rotterdam Sarah Boer Özcan Erdem Onderzoek en Business Intelligence (OBI) Februari 2017 In opdracht van cluster Stadsontwikkeling- Ruimte en Wonen

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

O.T.V. BRABANT-LIMBURG Oldtimer Vriendenkring

O.T.V. BRABANT-LIMBURG Oldtimer Vriendenkring O.T.V. BRABANT-LIMBURG Oldtimer Vriendenkring O.T.V.-bestuur Voorzitter Jan van Bruggen 040-2530648 Secretaris Guido Sanders 06-55323277 Penningmeester Tinus Jennissen 06-51260523 Bestuurslid + Red. Nieuwsbrief

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND. 8 Juli 2012

NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND. 8 Juli 2012 NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND 8 Juli 2012 Stichting Kermis-Cultuur wenst u van harte welkom op onze kermisexpositie van 20 t/m 29 juli in het Paleis te Tilburg. Het laatste nieuws rondom

Nadere informatie

Kenteken : 49-KPR-5. : Mercedes-Benz. Type : W140

Kenteken : 49-KPR-5. : Mercedes-Benz. Type : W140 Kenteken : 49-KPR-5 Merk : Mercedes-Benz Type : W140 Dossiernummer : 2016829 Datum taxatie : 20/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Een warm welkom! Voor jullie ligt het kwisboek van de Grote Venlose Kwis Tof dat jullie meedoen!

Een warm welkom! Voor jullie ligt het kwisboek van de Grote Venlose Kwis Tof dat jullie meedoen! 2 Een warm welkom! Beste deelnemers, Voor jullie ligt het kwisboek van de Grote Venlose Kwis 2018. Tof dat jullie meedoen! Verspreid over verschillende categorieën worden jullie kennis, vindingrijkheid,

Nadere informatie

Beste Veteranen ruiter

Beste Veteranen ruiter Beste Veteranen ruiter Slabroek is een van de mooiste natuur gebieden van Nederland. Op deze Unieke locatie wordt voor de eerste keer een veteranen jumping georganiseerd ism de menvereniging. De organisatie

Nadere informatie

5 e keer t Bubbeltje. Jaarlijkse EHaD Wedstrijd

5 e keer t Bubbeltje. Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 5 e keer t Bubbeltje Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 14 november 2009 1 Routebeschrijving Neem op de A59 Nijmegen - Den Bosch afslag 15 Oss/ Heesch. Vervolg je weg richting Oss. Vanaf hier is het aangegeven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN DE BMW Z1 CLUB APRIL 2017

NIEUWSBRIEF VAN DE BMW Z1 CLUB APRIL 2017 NIEUWSBRIEF VAN DE BMW Z1 CLUB APRIL 2017 Beste Leden Het Z1 seizoen is inmiddels van start gegaan met de openingsrit WaterReijk Nederland op zondag 26 maart jl.. Onze rijdende report heeft hiervan een

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F O.T.V. Brabant Limburg april 2019 Jaargang 45, editie 1 UITNODIGING PAASRIT 2019 Het Toerseizoen start als gebruikelijk met de Paasrit Zoals het onze traditie betaamt, start ons OTV-rittenseizoen

Nadere informatie

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien?

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? Wielergemeente De finish van de eerste etappe van de BinckBank Tour op maandag 7 augustus vond plaats in Venray. 45% 35% 30% 25% 20% 15% 1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? 36% 19%

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Optocht reglement Maoneblusserslaand 2015

Optocht reglement Maoneblusserslaand 2015 Optocht reglement Maoneblusserslaand 2015 1. REGLEMENT Dit reglement is vastgesteld door het bestuur van Stichting Jeugdcarnaval Waspik verder genoemd SJW. Dit reglement is van toepassing op de Optocht

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Mercedes-Benz CLK-klasse Cabrio

Finnik Autorapport - Mercedes-Benz CLK-klasse Cabrio Finnik Autorapport - Mercedes-Benz CLK-klasse Cabrio Deze Mercedes-Benz CLK-klasse Cabrio komt uit 2003 en kostte toen 66.341. Deze geïmporteerde auto staat sinds 2013 op Nederlands kenteken en is voorzien

Nadere informatie

De Mercedes-Benz R129 SL. Geplaatst door 250Petrolgrun - 27 sep :16

De Mercedes-Benz R129 SL. Geplaatst door 250Petrolgrun - 27 sep :16 De Mercedes-Benz R129 SL. Geplaatst door 250Petrolgrun - 27 sep 2016 06:16 Nazomer,... Betekend in veel gevallen nagenieten ook in de Mercedes-Benz R129 SL 1989/2001 In totaal werden er zo'n 213.000 exemplaren

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen)

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) 11 april Onderlinge Menwedstrijd 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) Schrijf je nu in! Ook voor de menners onder ons is het seizoen weer begonnen bij Stad en Lande Ruiters. 11 april is

Nadere informatie

Nieuwsbrief NSR Oktober 2014

Nieuwsbrief NSR Oktober 2014 Nieuwsbrief NSR Oktober 2014 Lieve Ladies, Vol trots kunnen wij jullie melden dat we in de afgelopen maand onze eerste 2 cheques in ontvangst mochten nemen. Deze 2 bijzondere evenementen worden verderop

Nadere informatie

VOORWOORD. Wat kunt u vinden in de eerste nieuwsbrief van = Wat is er nieuw bij Truckruns. = OSC competities 2019

VOORWOORD. Wat kunt u vinden in de eerste nieuwsbrief van = Wat is er nieuw bij Truckruns. = OSC competities 2019 VOORWOORD De start van 2019 heeft nog een paar problemen gekend maar op dit moment is het weer volle kracht vooruit. Gelukkig is onze Henk (van de Website www.chauffeursverenigingen.nl) weer inzetbaar.

Nadere informatie

Evonik Antwerpen Motor Vrienden

Evonik Antwerpen Motor Vrienden Van harte welkom op onze algemene ledenvergadering 01 april 2019 Het bestuur van EAMV was op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Dit jaar zullen er 3 bestuursleden hun vaandel door willen geven aan anderen.

Nadere informatie

Stichting Magirus Middelburg. Pagina 1 van 5

Stichting Magirus Middelburg. Pagina 1 van 5 Stichting Magirus 1931 te Middelburg Jaarrekening 2014 en 2015 Pagina 1 van 5 Inleiding Bij notariële akte van 16 december 1986 is opgericht de stichting Stichting Magirus 1931 In verband met het verkrijgen

Nadere informatie

OCV trucks. Over de zomerrit dan ook een verslag om deze in het kort nog even opnieuw te beleven of na te genieten.

OCV trucks. Over de zomerrit dan ook een verslag om deze in het kort nog even opnieuw te beleven of na te genieten. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, juli 2015 Verslag van de zomerrit op 27 juni 2015. Na de lente de zomer, maar vanwege het weer leek de zomer nog steeds ver weg. Maar het komt toch allemaal

Nadere informatie

Eerste R129 meeting. Activiteiten

Eerste R129 meeting. Activiteiten Eerste R129 meeting STERKLASSE BULLETIN Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Mercedes-Benz op de Autosalon van Genève de R129 introduceerde. Samen met Pepijn Steenbergen en Arjan Kerkhoff (2 van zijn vaste

Nadere informatie

Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Vijfde jaargang Nr. 9

Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Vijfde jaargang Nr. 9 Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Vijfde jaargang Nr. 9 De MG A van Sjaak Kenbeek, foto genomen bij de distilleerderij van Famous Grouse in Schotland Pagina 3 De MG Bellevue

Nadere informatie

Tekst: Luna Andrea Foto s: Gerard Neijts

Tekst: Luna Andrea Foto s: Gerard Neijts Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts Derde jaargang Nr. 8 In deze aflevering: Walhalla van klassieke auto s Tekst: Luna Andrea Foto s: Gerard Neijts Pagina 2

Nadere informatie

GEEF JE OUDERRAAD EEN GEZICHT

GEEF JE OUDERRAAD EEN GEZICHT Analyse ouderraad GEEF JE OUDERRAAD EEN GEZICHT 1. Wat Elke ouder vereniging heeft een bepaald imago. Het beeld dat de buitenwereld van je ouderraad heeft, kan verschillen van het beeld dat je van jezelf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

ELEGANTIE- WEDSTRIJD VILLAGE CLUBS UITNODIGING & GRATIS DEELNAME VIP-ONTHAAL! ZONDAG 2 OKTOBER 2011

ELEGANTIE- WEDSTRIJD VILLAGE CLUBS UITNODIGING & GRATIS DEELNAME VIP-ONTHAAL! ZONDAG 2 OKTOBER 2011 ELEGANTIE- WEDSTRIJD VILLAGE CLUBS UITNODIGING & GRATIS DEELNAME VIP-ONTHAAL! ZONDAG 2 OKTOBER 2011 Geachte mevrouw, geachte heer, Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor een uitzonderlijke dag die

Nadere informatie

Nieuwsbrief de XXXste, december 2013 Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief de XXXste, december 2013 Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief de XXXste, december 2013 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de laatste nieuwsbrief van het 8 ste jaargang. Waarin U kunt zien wat er in de maanden oktober, november en december gebeurd

Nadere informatie

BRABANTRIT. VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers

BRABANTRIT. VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers BRABANTRIT VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei 2018 Rondrit door het Brabantse land Diner bij Eeterij De Dungense brug Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers 1 Geachte leden, Met

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 Fictieve opdrachtgever Fictief adres Fictieve postcode en plaats Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 RAPPORT VAN INSPECTIE EN TAXATIE Opdrachtgever : Fictief Expert : Fictief Opdrachtdatum : 02-01-2006

Nadere informatie

WE GAAN DE LUCHT IN!

WE GAAN DE LUCHT IN! WE GAAN DE LUCHT IN! Guerilla marketing COM42 Edwin van Beers Erika Massuger IMD42 12-06-2007 Inhoud Wat heb je? 11 Wat wil je bereiken met de virtuele autoshow in 2007 en verder? 14 Hoe wil je dat doen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de 1ste nieuwsbrief van het 10de jaargang. Waarin U kunt zien en lezen wat er in de maanden januari, februari en maart gebeurd is en

Nadere informatie

Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West Porsche 356 B. Extra Editie

Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West Porsche 356 B. Extra Editie Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West Porsche 356 B door Gerard Neijts Bouwjaar 1961 4 cyl. Boxer motor 175 Km/h Extra Editie 7 e Jaargang Nr. 4 Pagina 2 Museumreis 3-8 mei 2015 Deze museumreis

Nadere informatie

O.T.V. Nieuwsbrief. Uitnodiging voor Rit 3 op 11 juni

O.T.V. Nieuwsbrief. Uitnodiging voor Rit 3 op 11 juni O.T.V. Nieuwsbrief J a a r g a n g 4 3 n u m m e r j u n i 2 0 1 7 Uitnodiging voor Rit 3 op 11 juni De Wielerbaan Budel eerste zomerrit op 11 juni. Naast de stellingmolen Luctor et Emergo gebouwd in 1901,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 TWEE DAGEN RIJDEN DOOR HET LIMBURGS HEUVELLAND, DE ARDENNEN EN DE EIFFEL. GT Weekend Twee dagen rijden door het Limburgs Heuvelland, de Ardennen en de

Nadere informatie

Noot van de Redactie. December was op oldtimergebied een rustige maand en dat mag wel met al die eindejaarsactiviteiten.

Noot van de Redactie. December was op oldtimergebied een rustige maand en dat mag wel met al die eindejaarsactiviteiten. 1 Noot van de Redactie. December was op oldtimergebied een rustige maand en dat mag wel met al die eindejaarsactiviteiten. Familienieuws. Helaas moesten we plotseling afscheid nemen van iemand minzaam

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

jaargang 44 - Mededelingenblad 02 - februari 2017

jaargang 44 - Mededelingenblad 02 - februari 2017 jaargang 44 - Mededelingenblad 02 - februari 2017 Een echt heem-huwelijk Op woensdag 28 december waren wij, Ben van Genugten en ik, Tonny Habraken, 50 jaar getrouwd. Op zich geen reden om door te geven,

Nadere informatie

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs,

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs, Onze sponsoren: Nummer 1, maart 2018 Van onze voorzitter: Beste Motovatiërs, Hier is-ie dan; de eerste MTC Motovatie Nieuwsbrief! Alle bestuursleden hebben hun zegje gedaan in deze nieuwsbrief; we hopen

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 VLP Roosendaal

Jaarverslag 2016 VLP Roosendaal Jaarverslag 2016 VLP Roosendaal Inhoudsopgave Voorwoord pagina 3 Doelstelling pagina 4 Beleidsplan 2016 pagina 4 Begrotingsbeleid pagina 4 Gebeurtenissen 2015 pagina 5 Bestuurssamenstelling pagina 5 Fractiesamenstelling

Nadere informatie

Stichting Hofpleintrein Rotterdam

Stichting Hofpleintrein Rotterdam Stichting Hofpleintrein Rotterdam Willebrordusstraat 72-74 3037 TV Rotterdam Jaarverslag 2017 In dit jaarverslag worden de werkzaamheden en gebeurtenissen van het jaar 2017 besproken. Het gaat hier om

Nadere informatie

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Informatieboekje 26 e Burgrun 21 mei 2016 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Van harte welkom bij de 26 e Burgrun De Burgrun is een initiatief van motorclub M.C.K.O. te Doornenburg en wordt georganiseerd

Nadere informatie

Beste Trophy rijders,

Beste Trophy rijders, Beste Trophy rijders, Hierbij het laatste nieuws over de BCT 2018 met als hoofdsponsor GRIP. Vorig jaar waren zij onze hoofdsponsor en we zijn erg blij dat we ze dit jaar de weer als hoofdsponsor mogen

Nadere informatie

50 jaar voor de legendarische sportwagenreeks van Mercedes-Benz

50 jaar voor de legendarische sportwagenreeks van Mercedes-Benz Traditie 50 jaar voor de legendarische sportwagenreeks van Mercedes-Benz 1957-1963: van vleugeldeuren tot roadster 1963-1971: de "pagode", een exclusieve tourer 1971-1989: een indrukwekkende productieperiode

Nadere informatie

42-TJ-NB. VOLVO S80, uit september 2006 Dit voertuig had destijds een nieuwprijs vanaf ,- en is een origineel Nederlandse auto.

42-TJ-NB. VOLVO S80, uit september 2006 Dit voertuig had destijds een nieuwprijs vanaf ,- en is een origineel Nederlandse auto. VOLVO S80, uit september 2006 Dit voertuig had destijds een nieuwprijs vanaf 54.350,- en is een origineel Nederlandse auto. De auto kan van 0-100km/h in 7,9 seconden en heeft een topsnelheid van 240 km/h

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De wintertijd is ingegaan maar dit is geen reden

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Grapjes - Grapjes - Grapjes - Grapjes

Grapjes - Grapjes - Grapjes - Grapjes 1 Noot van de Redactie. In mei waren we te gast bij onze hoofdsponsor en omdat het goed is in het Brabantse land en we dit jaar ook alweer 5 jaar bestaan werd de rit afgesloten met een BBQ. Maar eerst

Nadere informatie

verslagen van Regio West door Gerard Neijts

verslagen van Regio West door Gerard Neijts Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts Vierde jaargang Nr. 7 Pagina 2 Tekst en foto s zijn van Pim van der Veer Het Nationaal Oldtimer Festival op het circuit

Nadere informatie

Kenteken : VE. : Volkswagen. Type :

Kenteken : VE. : Volkswagen. Type : Kenteken : 92-62-VE Merk : Volkswagen Type : 113021 Dossiernummer : 2016813 Datum taxatie : 17/10/2016 Kenteken : 92-62-VE Soort voertuig : Personenauto Merk : Volkswagen Type : 113021 Uitvoering : 1300

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5 2015

Nieuwsbrief nr. 5 2015 Nieuwsbrief Algemene Audiclub Nederland Nummer 2015-5 Bekijk deze email in uw browser Nieuwsbrief nr. 5 2015 1 september. De meeste vakanties zijn inmiddels voorbij en de dagen beginnen al merkbaar te

Nadere informatie

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Wij stellen ons voor BVB Rallying is een jong, dynamisch en enthousiast rallyteam, bestaande uit rijder Martin van Brussel en navigatrice Pauline Hulshof, wat is

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg.

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg. Februari 2016 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie