Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling nr. MARKT/2006/02/H: Analyse van financiële diensten uit het oogpunt van de gebruiker

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling nr. MARKT/2006/02/H: Analyse van financiële diensten uit het oogpunt van de gebruiker"

Transcriptie

1 AANVRAAGFORMULIER Geachte mevrouw, geachte heer, Hierbij gaat de aanvraag van [naam van de dienstverlener] naar aanleiding van de oproep tot het indienen van blijken van belangstelling op het gebied van analyse van financiële diensten uit het oogpunt, MARKT/2006/02/H. DEEL 1 GEGEVENS VAN DE AANVRAGER 1.1. Gegevens over de dienstverlener 1 De aanvragers moeten het formulier Juridische entiteit invullen dat te vinden is op de volgende websites: of (link) 1.2. Persoonsgegevens Persoon die gemachtigd is om het contract namens de aanvrager te ondertekenen TITEL Dhr./Mw./Dr./... (doorhalen wat niet van toepassing is en eventueel specificeren) NAAM Achternaam (in hoofdletters):... Voornaam:... FUNCTIE ADRES CONTACTGEGEVENS Tel. (doorkiesnummer)... Fax (doorkiesnummer)... adres: Contactpersoon (indien anders dan onder 1.2.1) TITEL Dhr./Mw./Dr./... (doorhalen wat niet van toepassing is en eventueel specificeren) NAAM Achternaam (in hoofdletters):... Voornaam:... FUNCTIE POSTADRES CONTACTGEGEVENS Tel. (doorkiesnummer)... Fax (doorkiesnummer)... 1 In het geval van een consortium moet dit punt voor ieder lid van het consortium worden ingevuld. 2 In het geval van een consortium mag slechts één persoon worden gemachtigd te tekenen.

2 adres: Gegevens over de subcontractant 3 NAAM ADRES CONTACTGEGEVENS Tel.... Fax... adres:... RECHTSVORM GEGEVENS OVER INSCHRIJVING IN HANDELS- OF BEROEPSREGISTER VOOR NATUURLIJKE PERSONEN Naam van het register:... Datum van inschrijving:... Land van inschrijving:... Inschrijvingsnummer:... Identiteitskaart [nr. + datum einde geldigheid] of Paspoort of ander document [nr. + datum einde geldigheid] BTW Registratienummer:... of Verklaring van vrijstelling afgegeven door de nationale BTW-autoriteit d.d...., bijgevoegd onder nummer... afgegeven door... KORTE BESCHRIJVING VAN HET DEEL VAN DE WERKZAAMHEDEN DAT WORDT UITBESTEED DEEL 2 VRAGEN IN VERBAND MET UITSLUITING Door dit formulier te ondertekenen verklaar ik dat de volgende situaties niet op de aanvrager van toepassing zijn: 3 Indien gebruik wordt gemaakt van een of meer subcontractanten, moet dit punt voor iedere subcontractant worden ingevuld.

3 a) Hij verkeert in staat van faillissement, vereffening, akkoord of surseance van betaling, zijn faillissement is aangevraagd, tegen hem loopt een procedure van vereffening, akkoord of surseance van betaling, hij heeft zijn werkzaamheden gestaakt of verkeert in een vergelijkbare toestand als gevolg van een soortgelijke procedure krachtens de nationale wet- en regelgeving. b) Hij is bij een rechterlijke beslissing die in kracht van gewijsde is gegaan, veroordeeld voor een delict dat zijn beroepsmoraliteit in het gedrang brengt. c) Hij heeft in de uitoefening van zijn beroep een ernstige fout begaan, vastgesteld op elke grond die de aanbestedende dienst aannemelijk kan maken. d) Hij heeft niet voldaan aan zijn verplichtingen tot betaling van socialezekerheidsbijdragen of belastingen volgens de wetgeving van het land waar hij is gevestigd, van het land van de aanbestedende dienst dan wel van het land waar de opdracht moet worden uitgevoerd. e) Hij is bij een rechterlijke beslissing die in kracht van gewijsde is gegaan, veroordeeld voor fraude, corruptie, deelname aan een criminele organisatie of enige andere illegale activiteit die de financiële belangen van de Gemeenschappen schaadt. f) Hij is na de procedure voor de plaatsing van een andere opdracht of de procedure voor de toekenning van een subsidie uit de communautaire begroting ernstig tekortgeschoten in de nakoming van zijn contractuele verplichtingen. De aanvrager verbindt zich ertoe op verzoek van de Commissie desbetreffende bewijzen te verstrekken indien hij wordt uitgenodigd een inschrijving in te dienen. DEEL 3 VRAGEN IN VERBAND MET DE SELECTIE VAN DE DIENSTVERLENER 3.1. Financiële draagkracht Verstrekte bewijzen van de economische en financiële draagkracht: 1) 2) Bijlage/blz. nr Technische bekwaamheid CRITERIA Activiteiten, met vermelding van de specifieke bekwaamheden op het gebied van het (de) gekozen onderwerp(en), en de diensten die eventueel zijn verleend; met informatie over de vakkennis op de verschillende beleidsterreinen van DG Interne markt. HIERAAN WORDT VOLDAAN DOOR (NAAM VAN HET LID VAN HET TEAM) CV 4 CV 1. Bankwezen: diensten op het gebied van retailbetalingen; eengemaakte eurobetalingsruimte; consumenten- en mkb-krediet, kapitaaltoereikendheidsvereisten; hypothecair 4 Aangeven of een curriculum vitae is bijgevoegd.

4 krediet 2. Verzekeringen 3. Beleggingsdiensten: icbe s/vermogensbeheer; aandeelhoudersrechten; corporate governance; prospectussen (transparantie), markten voor financiële instrumenten, vervangende producten 4. Financiële intermediairs en financiële bemiddeling 5. Toegang tot bankdiensten 6. Zelfregulering 7. Ervaringen van gebruikers (consumenten/mkb s) met financiële diensten voor particulieren in de EU 8. Nationaal consumentenrecht 9. Informatieasymmetrie en transparantie van financiële producten 10. Corporate governance en bescherming van belanghebbenden DEEL 4 BANKGEGEVENS De aanvragers moeten het formulier Bankgegevens invullen dat te vinden is op de volgende websites: of (link)... (Handtekening van gemachtigd vertegenwoordiger 5 ) Voornaam: Achternaam: Functie: Datum:. 5 De gemachtigde vertegenwoordiger moet tevens iedere bladzijde paraferen.

5 BIJLAGE INHOUD VAN DE AANVRAGEN Aanvragers moeten de volgende bewijzen verstrekken. In het geval van een consortium moeten alle leden van het consortium bovenbedoelde bewijzen verstrekken. ALGEMENE OPMERKINGEN De aanvraag mag in elke officiële taal van de Europese Unie worden opgesteld. De aanvrager moet het bovenstaande aanvraagformulier correct invullen en alle gevraagde informatie verstrekken. Bovendien moet de aanvraag ten minste alle in dit punt genoemde documenten bevatten. De aanvraag moet voorts de volgende informatie bevatten: o de bewijzen die de wet van het land van de inschrijver voorschrijft om de registratie op het kantooradres aan te tonen; voor subcontractanten zijn deze bewijzen niet nodig; o indien de aanvrager een natuurlijke persoon is: een kopie van zijn identiteitskaart, paspoort of rijbewijs of van een ander document dat officieel ter identificatie kan worden gebruikt. Bij aanvragen van consortia: o worden de rol, de kwalificaties en de ervaring van elk van de leden van het voorgestelde consortium duidelijk aangegeven; o moet de aanvraag een brief bevatten die door de gemachtigde vertegenwoordigers van elk van de andere partijen is ondertekend waarin de onderneming en/of de persoon wordt vermeld die het consortium bij de ondertekening van de mogelijke contracten en tijdens de geldigheidsduur van deze oproep tot het indienen van blijken van belangstelling in alle contacten met de Commissie zal vertegenwoordigen. TOEGANG TOT DE OPDRACHT De aanvragen moeten de volgende documenten bevatten: een verklaring dat er geen sprake is van een belangenconflict. De aanvrager moet aantonen onafhankelijk te zijn van belanghebbende partijen en belanghebbenden op de gebieden waarop deze oproep tot het indienen van blijken van belangstelling betrekking heeft, door een daartoe strekkende verklaring te ondertekenen; een bewijs dat de aanvrager naar nationaal recht het recht heeft de opdracht uit te voeren: inschrijving in het handels- of beroepsregister, verklaring onder ede, attest, lidmaatschap van een specifieke organisatie of uitdrukkelijke vergunning;

6 inschrijving in het BTW-register (d.w.z. BTW-nummer) of officieel bewijs van vrijstelling. SELECTIECRITERIA Economische en financiële draagkracht Technische bekwaamheid Te verstrekken documenten Het bewijs van de economische en financiële draagkracht kan worden geleverd aan de hand van een of meer van de volgende documenten: 1) In het geval van een of meer rechtspersonen, voor elke rechtspersoon: passende bankverklaringen of het bewijs van een beroepsrisicoverzekering; balansen of uittreksels daarvan van ten minste de laatste twee afgesloten boekjaren, ingeval de publicatie van de balans is voorgeschreven in de wetgeving van het land waar de onderneming is gevestigd; een verklaring over de totale omzet en de omzet voor de diensten waarop de oproep tot het indienen van blijken van belangstelling betrekking heeft, gerealiseerd in een periode die ten hoogste de laatste drie boekjaren mag omvatten; 2) In het geval van natuurlijke personen: passende bankverklaringen of het bewijs van een beroepsrisicoverzekering. De volgende bewijzen moeten worden verstrekt: 1) een nauwkeurige beschrijving van de aanvrager, die met name is toegespitst op de ervaring op de terreinen waarop deze oproep tot het indienen van blijken van belangstelling betrekking heeft; 2) een gedetailleerd curriculum vitae van elk van de personen die meewerken, waarin de behaalde diploma s (waarvan de Commissie in voorkomend geval afschriften kan verlangen) en de voor deze oproep tot het indienen van blijken van belangstelling relevante deskundigheid en ervaring worden vermeld; 3) een beschrijving van de maatregelen die worden genomen om de kwaliteit van de diensten te waarborgen.

7 UITSLUITINGSCRITERIA De aanvrager verbindt zich er bovendien toe op verzoek van de Commissie de onderstaande documenten te verstrekken indien hij wordt uitgenodigd een inschrijving in te dienen. Bewijs dat de aanvrager niet in een van de in deel 2 van het bovenstaande aanvraagformulier onder a), b) en e) genoemde gevallen verkeert Bewijs dat de aanvrager niet in een van de in deel 2 van het bovenstaande aanvraagformulier onder d) genoemde gevallen verkeert Te verstrekken documenten Een recent uittreksel uit het strafregister of, bij gebreke daarvan, een recent gelijkwaardig document van een gerechtelijke of administratieve autoriteit van het land van oorsprong of herkomst waaruit blijkt dat aan de desbetreffende eisen is voldaan. Wanneer de aanvrager een rechtspersoon is en de nationale wetgeving van het land waar de aanvrager gevestigd is niet toestaat dat dergelijke documenten voor rechtspersonen worden verstrekt, moeten de documenten betrekking hebben op de natuurlijke personen, zoals de bedrijfsleiders of elke persoon die bij de aanvrager vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft. Een recente verklaring of brief van de bevoegde autoriteit van de betrokken staat. Deze documenten moeten bewijzen bevatten ten aanzien van alle belastingen en socialezekerheidsbijdragen die de aanvrager verschuldigd is, waaronder bijvoorbeeld de BTW, inkomstenbelasting (alleen voor natuurlijke personen), vennootschapsbelasting (alleen voor rechtspersonen) en socialezekerheidsbijdragen. Wanneer het betrokken land dergelijke documenten niet afgeeft, kunnen zij worden vervangen door een verklaring onder ede of, bij gebreke daarvan, een formele verklaring van de betrokkene voor een gerechtelijke of administratieve autoriteit, een notaris of een bevoegde beroepsorganisatie van het land van oorsprong of herkomst.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER ONDERHANDELINGSPROCEDURE VOOR OPDRACHT VOOR DIENSTVERLENING: Sluiten van raamcontracten voor de vertaling van juridische teksten vanuit een aantal officiële talen van de Europese

Nadere informatie

Administratieve bijlage:

Administratieve bijlage: EUROPEAN COMMISSION JOINT RESEARCH CENTRE Institute for Reference Materials and Measurements (Geel) Resource Management Administratieve bijlage: Renovatie van de verwarming, ventilatie en airconditioning

Nadere informatie

OPENBARE AANBESTEDING NR. 275. "Modernisering van het communicatiesysteem en bijbehorende diensten" Europese Rekenkamer

OPENBARE AANBESTEDING NR. 275. Modernisering van het communicatiesysteem en bijbehorende diensten Europese Rekenkamer OPENBARE AANBESTEDING NR. 275 "Modernisering van het communicatiesysteem en bijbehorende diensten" Europese Rekenkamer BIJLAGE 3 AANBESTEDINGSDOSSIER 3 Annex 3 Tender File AO 275 - NL.doc AANBESTEDINGSDOSSIER

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER ONDERHANDELINGSPROCEDURE VOOR OPDRACHT VOOR DIENSTVERLENING: Sluiten van raamovereenkomsten voor de vertaling van juridische teksten vanuit een aantal officiële talen van de Europese

Nadere informatie

Verklaring op erewoord betreffende uitsluitings- en selectiecriteria

Verklaring op erewoord betreffende uitsluitings- en selectiecriteria Verklaring op erewoord betreffende uitsluitings- en selectiecriteria Ondergetekende [naam van de ondertekenaar van dit formulier invullen], als vertegenwoordiger van: (alleen voor natuurlijke personen)

Nadere informatie

STANDAARDSUBSIDIEAANVRAAGFORMULIER VOOR. "SUBSIDIES VOOR EEN ACTIE" (een enkele begunstigde)

STANDAARDSUBSIDIEAANVRAAGFORMULIER VOOR. SUBSIDIES VOOR EEN ACTIE (een enkele begunstigde) Actualisering: November 2015 STANDAARDSUBSIDIEAANVRAAGFORMULIER VOOR "SUBSIDIES VOOR EEN ACTIE" (een enkele begunstigde) BETROKKEN PROGRAMMA Proefproject: Toezicht op en coaching van jongeren die het risico

Nadere informatie

STANDAARDSUBSIDIEAANVRAAGFORMULIER VOOR. "SUBSIDIES VOOR EEN ACTIE" (een enkele begunstigde)

STANDAARDSUBSIDIEAANVRAAGFORMULIER VOOR. SUBSIDIES VOOR EEN ACTIE (een enkele begunstigde) Actualisering: november 2015 STANDAARDSUBSIDIEAANVRAAGFORMULIER VOOR "SUBSIDIES VOOR EEN ACTIE" (een enkele begunstigde) BETROKKEN PROGRAMMA Proefproject: Sport als instrument voor integratie en sociale

Nadere informatie

Verklaring op erewoord

Verklaring op erewoord september 2016 Bijlage B Verklaring op erewoord Ref: OPROEP TOT HET INDIENEN VAN VOORSTELLEN COMM/LH/ED/2018-2020 SELECTIE VAN PARTNERS OM ACTIVITEITEN TE VERRICHTEN ALS EUROPE DIRECT-INFORMATIECENTRA

Nadere informatie

VRAGENLIJST SELECTIEPROCEDURE ONTWERP EN ADVIESDIENSTEN Parkeergarages, winkels en woningen Centrum Amsterdam Noord. Perceel 3

VRAGENLIJST SELECTIEPROCEDURE ONTWERP EN ADVIESDIENSTEN Parkeergarages, winkels en woningen Centrum Amsterdam Noord. Perceel 3 VRAGENLIJST SELECTIEPROCEDURE ONTWERP EN ADVIESDIENSTEN Parkeergarages, winkels en woningen Centrum Amsterdam Noord Perceel 3 ALGEMEEN Naam van de onderneming... Vestigingsadres Postcode en plaats Land

Nadere informatie

Opsporen Conventionele Explosieven Cavelot te Cadzand-Bad

Opsporen Conventionele Explosieven Cavelot te Cadzand-Bad Ruimte voor naam en logo aanbesteder Model Eigen Verklaring behorende bij de openbare procedure (gele velden invullen door de aanbesteder, blauwe velden invullen door de inschrijver of gegadigde) Eigen

Nadere informatie

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP RENOVATIE/UITBREIDING VAN EEN TEHUIS VOOR NIET-WERKENDEN/NURSING Belangrijk : dit formulier dient volledig te worden ingevuld

Nadere informatie

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/288/2008. " Vervanging van het actief netwerk "

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/288/2008.  Vervanging van het actief netwerk Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/288/2008 " Vervanging van het actief netwerk " ARTIKEL 1. Toegangsrecht - uitsluitingsgronden Geen enkele opdracht zal toegewezen worden

Nadere informatie

Bijlagen 1 A. tm H. Bij bestek en verzoek om offertes Uitvoerende werkzaamheden Het Energie Gezelschap

Bijlagen 1 A. tm H. Bij bestek en verzoek om offertes Uitvoerende werkzaamheden Het Energie Gezelschap Bijlagen 1 A. tm H. Bij bestek en verzoek om offertes Uitvoerende werkzaamheden Het Energie Gezelschap Verbetering energielabel van woningen van particuliere eigenaren in Eindhoven in het kader van de

Nadere informatie

Eigen Verklaring Standby-bergers

Eigen Verklaring Standby-bergers Eigen Verklaring Standby-bergers 2011 2012 4. Eigen Verklaring Standby-bergers 2011 2012 110401/IWW/wh s-gravenhage, 1 april 2011 Koninginnegracht 27 2514 AB s Gravenhage Telefoon 070 365 76 02 Fax 070

Nadere informatie

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING. EAN15AD053-01 Bancaire lening 2015

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING. EAN15AD053-01 Bancaire lening 2015 VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN15AD053-01 Bancaire lening 2015 Gelieve alle gegevens in drukletters in te vullen. III.2) VOORWAARDEN VOOR DEELNEMING III.2.1) Persoonlijke situatie van ondernemers,

Nadere informatie

Uitnodiging tot het indienen van voorstellen DG TREN/SUB/02-2003

Uitnodiging tot het indienen van voorstellen DG TREN/SUB/02-2003 UIITNODIIGIING TOT HET IINDIIENEN VAN VOORSSTELLEN MET HET OOG OPP HET VERKRIIJJGEN VAN SSUBSSIIDIIESS VOOR DE ORGANIISSATIIE VAN CONFFERENTIIESS OPP HET GEBIIED VAN ENERGIIE EN VERVOER Uitnodiging tot

Nadere informatie

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016 Eno

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016 Eno Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016 Eno 1 juli 2015 Eno Algemene gegevens Naam Zorgaanbieder Rechtsvorm inschrijvende organisatie... KVK-nummer:. Instellings AGB-code. O De

Nadere informatie

Aanbestedende overheid. Voorwerp van de opdracht

Aanbestedende overheid. Voorwerp van de opdracht KANDIDAATSFORMULIER Officiële naam: Brusselse Woning Postadres: Kardinaal Mercierstraat 37 Plaats: Brussel Postcode: 1000 België Aanbestedende overheid Voorwerp van de opdracht Kandidatuur in het kader

Nadere informatie

Bijlage 4: Eigen Verklaring Bestek

Bijlage 4: Eigen Verklaring Bestek Bijlage 4: Eigen Verklaring Bestek 2010-22 Gemeente Overbetuwe Centrale inkoop De heer E. Volgers Email: inkoop@overbetuwe.nl Postbus 11 6660 AA Elst Telefoon: 0481-362300 Fax : 0481-372482 (Lege velden

Nadere informatie

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016 Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016 Augustus 2015 Algemene gegevens Naam Zorgaanbieder Rechtsvorm inschrijvende organisatie... KVK-nummer:. InstellingsAGB-code.. O De heer

Nadere informatie

Inschrijvingsbiljet. Te gebruiken bijlagen bij offerte indiening. Voornaam: Naam: Functie: adres: Telefoonnummer: Faxnummer: Opdrachtnummer

Inschrijvingsbiljet. Te gebruiken bijlagen bij offerte indiening. Voornaam: Naam: Functie:  adres: Telefoonnummer: Faxnummer: Opdrachtnummer Inschrijvingsbiljet Opdrachtnummer Opdrachtgever Digipolis Generaal Armstrongweg 1 2020 Antwerpen Inschrijver, de vennootschap of natuurlijk persoon Handelsnaam of benaming, rechtsvorm, nationaliteit,

Nadere informatie

AANVRAAG TOT DEELNEMING

AANVRAAG TOT DEELNEMING MET REFERENTIE 2016-017 BIJLAGE 1. AANVRAAG TOT DEELNAME AANVRAAG TOT DEELNEMING Dit formulier dient volledig te worden ingevuld en rechtsgeldig ondertekend door de inschrijver. A. ALGEMENE VERBINTENIS

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT 27/02/2013 S076. I. II. III. IV. VI. B. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Ministerie van Defensie, Koninklijke Marine Chathamweg

Nadere informatie

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/287/2008. "Dagelijkse schoonmaak van een kantoorgebouw"

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/287/2008. Dagelijkse schoonmaak van een kantoorgebouw Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/287/2008 "Dagelijkse schoonmaak van een kantoorgebouw" ARTIKEL 1. Toegangsrecht - uitsluitingsgronden Geen enkele opdracht zal toegewezen

Nadere informatie

SELECTIELEIDRAAD VERZEKERINGEN VLAAMS WONINGFONDS

SELECTIELEIDRAAD VERZEKERINGEN VLAAMS WONINGFONDS Aon Risk Solutions / Aon Public Sector SELECTIELEIDRAAD VERZEKERINGEN VLAAMS WONINGFONDS Onderhandelingsprocedure met Bekendmaking Afsluiten van volgende verzekeringscontracten: Verzekeringen Personen,

Nadere informatie

Algemene gegevens. Zorgaanbieder. Bestuursverklaring ELV 2017 Pagina: 1 van 4. Instellingsnaam. Rechtsvorm

Algemene gegevens. Zorgaanbieder. Bestuursverklaring ELV 2017 Pagina: 1 van 4. Instellingsnaam. Rechtsvorm Bestuursverklaring Eerstelijnsverblijf 2017 Deel I Algemene gegevens Zorgaanbieder Instellingsnaam AGB-code KvK-nummer Rechtsvorm Naam en voorletter(s) tekenbevoegd(en) bestuurder(s) Correspondentieadres

Nadere informatie

Geel, 25 april 2013 JRC.DG.D1/PJ/SV/ARES-2013

Geel, 25 april 2013 JRC.DG.D1/PJ/SV/ARES-2013 EUROPEAN COMMISSION JOINT RESEARCH CENTRE Institute for Reference Materials and Measurements (Geel) Resource Management Geel, 25 april 2013 JRC.DG.D1/PJ/SV/ARES-2013 Onderwerp: "Huur bureelcontainers"

Nadere informatie

1.1 Verstrek de naam, het adres (met eventueel postbusnummer), de plaats van vestiging, het telefoon- en faxnummer van gegadigde.

1.1 Verstrek de naam, het adres (met eventueel postbusnummer), de plaats van vestiging, het telefoon- en faxnummer van gegadigde. BIBOB-vragenformulier Provincie Utrecht bij aanbestedingen van overheidsopdrachten Deel I: Algemene vragen (artikel 30 lid 2 Wet Bibob) 1.1 Verstrek de naam, het adres (met eventueel postbusnummer), de

Nadere informatie

Annex A) Administratieve Bijlage. Moderniseren van de koelinstallatie in de stockage ruimte van het JRC-IRMM

Annex A) Administratieve Bijlage. Moderniseren van de koelinstallatie in de stockage ruimte van het JRC-IRMM EUROPESE COMMISSIE DIRECTORAAT GENERAAL GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK Instituut voor Referentie Materialen en -Metingen (Geel) Annex A) Administratieve Bijlage Moderniseren van de koelinstallatie

Nadere informatie

Selectiedocument met het oog op de oproep tot kandidaatstelling inzake bestek CD000345

Selectiedocument met het oog op de oproep tot kandidaatstelling inzake bestek CD000345 Digipolis - opdrachthoudende vereniging Generaal Armstrongweg 1 B 2020 Antwerpen Tel.++32 3 338 76 11 Fax ++32 3 338 79 00 http://www.digipolis.be - aankoop@digipolis.be Selectiedocument met het oog op

Nadere informatie

Uitnodiging tot inschrijving

Uitnodiging tot inschrijving Raad van de Europese Unie Secretariaat-generaal Uitnodiging tot inschrijving Aanbesteding UCA-17/009 Gunning via onderhandelingen Huur van een schietbaan Het secretariaat-generaal van de Raad van de Europese

Nadere informatie

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN12AD091 TRANSPORT DC

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN12AD091 TRANSPORT DC VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN12AD091 TRANSPORT DC Gelieve alle gegevens in drukletters in te vullen. III.2) VOORWAARDEN VOOR DEELNEMING III.2.1) Persoonlijke situatie van ondernemers, waaronder

Nadere informatie

behorend bij bestek Roadshow over duurzame vis

behorend bij bestek Roadshow over duurzame vis Naam van de aanbestedende dienst: Productschap Vis Eigen verklaring 1 inzake uitsluitingsgronden en geschiktheidseisen behorend bij bestek Roadshow over duurzame vis Roadshow over duurzame vis Plaats van

Nadere informatie

VERVREEMDING (ERFPACHT) BOUWGROND MET ALS BESTEMMING KINDERDAGVERBLIJF TE GRIMBERGEN VOORSTEL. Verplicht te gebruiken

VERVREEMDING (ERFPACHT) BOUWGROND MET ALS BESTEMMING KINDERDAGVERBLIJF TE GRIMBERGEN VOORSTEL. Verplicht te gebruiken Bijlage 1. Verplichte opbouw van het Voorstel VERVREEMDING (ERFPACHT) BOUWGROND MET ALS BESTEMMING KINDERDAGVERBLIJF TE GRIMBERGEN VOORSTEL Verplicht te gebruiken Naam Kandidaat: INHOUDSTAFEL: 1. IDENTITEIT

Nadere informatie

SBA-VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING

SBA-VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING SBA-VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING Bureau Screening en Bewakingsaanpak Provincie Gelderland Kabinet van de Commissaris van de Koningin Kamer H 3.72 Postbus 9090 6800 GX Arnhem Telefoonnummer: 026-359

Nadere informatie

behorend bij bestek Aankoop pootaal 2013

behorend bij bestek Aankoop pootaal 2013 Naam van de aanbestedende dienst: Productschap Vis Eigen verklaring 1 inzake uitsluitingsgronden en geschiktheidseisen behorend bij bestek Aankoop pootaal 2013 Aankoop pootaal 2013 Plaats van uitvoering:

Nadere informatie

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2015

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2015 Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2015 Disclaimer Lid 1 De Friesland Zorgverzekeraar behoudt zich het recht voor om de overeenkomst 2015 te wijzigen op basis van gewijzigde en

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Deze aankondiging is een oproep tot mededinging: Deze aankondiging is bedoeld om de termijnen voor de ontvangst van inschrijvingen korter te maken: ja AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN

Nadere informatie

(2S INSCHRIJVINGSBILJET. Behoort bij besteknr. 11.517-2011 Verbetering toegankelijkheid bushaltes Heemstede. De hierna te noemen inschrijver(s):

(2S INSCHRIJVINGSBILJET. Behoort bij besteknr. 11.517-2011 Verbetering toegankelijkheid bushaltes Heemstede. De hierna te noemen inschrijver(s): JD (2S $amwê^a\ De Bie Wegenbouw VVV\**%*V\*V\* Behoort bij besteknr. 11.517-2011 Verbetering toegankelijkheid bushaltes Heemstede. INSCHRIJVINGSBILJET De hierna te noemen inschrijver(s): A) De Bie

Nadere informatie

Subsidieaanvraagformulier

Subsidieaanvraagformulier Dit is een concept subsidieaanvraagformulier om u in staat te stellen het aanvraagformulier van te voren te bekijken. Uw definitieve subsidieaanvraag dient u digitaal in via www.gelderland.nl/sum Projecttitel:

Nadere informatie

2016 Commerciële Directie Assetmanagement & logistiek

2016 Commerciële Directie Assetmanagement & logistiek SELECTIENOTA 20160034 Oproep tot kandidaatstelling: Raamovereenkomst met één deelnemer voor het leveren van volumetrische koudwatermeters DN20 PN10 bestemd voor drinkwater via beperkte offerteaanvraag.

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER Perceel 1

OFFERTEFORMULIER Perceel 1 BESTEK HOUDENDE DE VOORWAARDEN VOOR HET AANSTELLEN VAN EEN NOTARIS MET BETREKKING TOT DE DIENSTEN VAN JURIDISCHE AARD TEN BEHOEVE VAN DE STAD GENT Open offerteaanvraag met bekendmaking OFFERTEFORMULIER

Nadere informatie

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING. EAN15AD181 Aankoop utilitaire voertuigen

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING. EAN15AD181 Aankoop utilitaire voertuigen VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN15AD181 Aankoop utilitaire voertuigen Gelieve alle gegevens in drukletters in te vullen. Het aankoopdossier bevat 14 percelen. De kandidaat-dienstverlener geeft

Nadere informatie

Vragenformulier Wet Bibob Overheidsopdrachten

Vragenformulier Wet Bibob Overheidsopdrachten Bezoekadres Brabantlaan 1 s-hertogenbosch Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Bibob-eenheid Vragenformulier Wet Bibob Overheidsopdrachten Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling

Nadere informatie

FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN &

FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN & FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN & PLAATSEN RAMEN/DEUREN jtjxj1iwle 1 Inleiding Infrax heeft een formulier samengesteld dat de kandidaat-aannemer dient in te vullen om een ontvankelijk

Nadere informatie

Standaard vragenformulier voor de integriteittoets bij openbare aanbestedingen en aanbestedingen met voorafgaande selectie

Standaard vragenformulier voor de integriteittoets bij openbare aanbestedingen en aanbestedingen met voorafgaande selectie Gemeente Den Haag Standaard vragenformulier voor de integriteittoets bij openbare aanbestedingen en aanbestedingen met voorafgaande selectie LEGENDA Gegadigde In dit vragenformulier wordt onder gegadigde

Nadere informatie

Inzake uitsluitingsgronden en geschiktheideisen genoemd in paragraaf IV.1. Selectie van het bestek CZINK

Inzake uitsluitingsgronden en geschiktheideisen genoemd in paragraaf IV.1. Selectie van het bestek CZINK BIJLAGE B EIGEN VERKLARING Inzake uitsluitingsgronden en geschiktheideisen genoemd in paragraaf IV.1. Selectie van het bestek CZINK 12-06-082. Uitvoering van asfaltonderhoudswerkzaamheden, als omschreven

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING

BIBOB VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING BIBOB VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING Inhoudsopgave blz. Toelichting op het BIBOB vragenformulier bij aanbesteding 3 Deel I van het vragenformulier 7 Deel II van het vragenformulier 8 Deel III van het

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER NIET-OPENBARE AANBESTEDING VOOR EEN DIENSTENOPDRACHT Sluiten van raamovereenkomsten voor de vertaling van juridische teksten vanuit een aantal officiële talen van de Europese Unie

Nadere informatie

DEELNEMINGSFORMULIER CONCURRENTIEDIALOOG

DEELNEMINGSFORMULIER CONCURRENTIEDIALOOG Bruneaustraat 101 1755 Gooik (Kester) 054/31 35 40 Gezien en goedgekeurd door de Politieraad Lokale Politiezone Pajottenland in zitting van 26 januari 2015 Marc Hellinckx Michel Doomst korpschef voorzitter

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder de vorm van gesloten digitale biedingen, het recht tot uitbating van het maandelijks marktevenement Woensdagse Brocantemarkt op de

Nadere informatie

DOCUMENT BESTUURSVERKLARING

DOCUMENT BESTUURSVERKLARING DOCUMENT BESTUURSVERKLARING Algemene gegevens, Geschiktheidseisen & Uitsluitingsgronden t.b.v. de inkoop 2016: GGZ Instellingen Grote vrijgevestigde groepspraktijken Pagina 1 van 5 Algemene gegevens Naam

Nadere informatie

Inschrijfformulier Bouwveld 10 in Leeuwesteyn

Inschrijfformulier Bouwveld 10 in Leeuwesteyn Inschrijfformulier Bouwveld 10 in Leeuwesteyn De gemeente Utrecht start met de uitvoering van het gebied Leeuwesteyn in Utrecht. Bouwveld 10 is het eerste bouwveld in Leeuwesteyn dat de gemeente laat ontwikkelen

Nadere informatie

Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid

Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid Bijzonder formulier DB2P voor Buitenlandse Entiteiten: Bijkomende registratie van (een) natuurlijk(e) perso(o)n(en) Inleiding

Nadere informatie

dit artikel bedoelde gegevens van de betrokken Deelnemer opgenomen in het openbare deel van het Register in plaats van de gegevens van de Aanvrager.

dit artikel bedoelde gegevens van de betrokken Deelnemer opgenomen in het openbare deel van het Register in plaats van de gegevens van de Aanvrager. Het reglement In dit Reglement gebruikte begrippen hebben de hieronder aangegeven betekenis: "Stichting": De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland; "Register": Het elektronisch domeinnamenregister;

Nadere informatie

Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid. Bijzonder formulier DB2P voor buitenlandse entiteiten: registratie UMAN

Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid. Bijzonder formulier DB2P voor buitenlandse entiteiten: registratie UMAN Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid Bijzonder formulier DB2P voor buitenlandse entiteiten: registratie UMAN Deze aanvraag betreft: een nieuwe registratie in het

Nadere informatie

Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem

Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem Aanmeldingsformulier Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem Stichting Musis & Stadstheater Arnhem 1 mei 2017 lagroup bv www.lagroup.nl Postbus 1558 consult@lagroup.nl

Nadere informatie

Uitbesteding Housing, Hosting en technisch (applicatie)beheer Studenteninformatiesysteem SaNS-CS

Uitbesteding Housing, Hosting en technisch (applicatie)beheer Studenteninformatiesysteem SaNS-CS AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) SaNS Expertisecentrum Godebaldkwartier (Hoog Catharijne) 54 8, T.a.v. Drs. M.J.A.M. Wijnhoven, 3511 DX Utrecht ( Nederland ) Ter attentie

Nadere informatie

Inschrijfformulier kavel G6 Leidsche Rijn Centrum.

Inschrijfformulier kavel G6 Leidsche Rijn Centrum. . De gemeente Utrecht wilt kavel G6 laten ontwikkelen door professionele ontwikkelaars. De gemeente Utrecht wilt aan diverse partijen die interesse hebben getoond in de ontwikkeling van woningen in Leidsche

Nadere informatie

Eigen verklaring voor aanbestedingsprocedures van speciale-sectorbedrijven. 1 Algemene gegevens. Behorende bij aanbesteding

Eigen verklaring voor aanbestedingsprocedures van speciale-sectorbedrijven. 1 Algemene gegevens. Behorende bij aanbesteding voor aanbestedingsprocedures van speciale-sectorbedrijven Behorende bij aanbesteding In te vullen door het speciale-sectorbedrijf. Onder speciale-sectorbedrijf wordt verstaan: a. een aanbestedende dienst,

Nadere informatie

Bijlage 1. Inschrijvingsmodel. Voorwerp van de inschrijving: Identificatie van de inschrijver: 1. Vennootschap:

Bijlage 1. Inschrijvingsmodel. Voorwerp van de inschrijving: Identificatie van de inschrijver: 1. Vennootschap: Bijlage 1 Inschrijvingsmodel Voorwerp van de inschrijving: Identificatie van de inschrijver: 1. Vennootschap: -Firma of naam: -Rechtsvorm: -Nationaliteit: 2. Maatschappelijke zetel: -Straat: nr. bus -Plaats:

Nadere informatie

16 december 2009, uur 09-IB-022 Toegankelijke bushalteplaatsen

16 december 2009, uur 09-IB-022 Toegankelijke bushalteplaatsen Eigen Verklaring inzake uitsluitingsgronden en geschiktheidseisen behorend bij bestek 09-34 Toegankelijke bushalteplaatsen Plaats van uitvoering: Opdrachttype: Aanbestedingsprocedure: Aanbesteder: Datum

Nadere informatie

Bijlage bij het Besluit invoering Aanbestedingsreglement Werken 2004, d.d. 9 juni Aanbestedingsreglement Werken 2004 ARW 2004

Bijlage bij het Besluit invoering Aanbestedingsreglement Werken 2004, d.d. 9 juni Aanbestedingsreglement Werken 2004 ARW 2004 Bijlage bij het Besluit invoering Aanbestedingsreglement Werken 2004, d.d. 9 juni 2004 Aanbestedingsreglement Werken 2004 ARW 2004 Deel I Aanbestedingsreglement Aanbestedingsreglement Werken 2004 Europese

Nadere informatie

Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA)

Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA) Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA) Deel I: Gegevens over de aanbestedingsprocedure en de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit Informatie over bekendmaking Voor een aanbestedingsprocedure

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Marum Hoofdstraat 97, 9861 AC Marum ( Nederland ) Ter attentie van: H.P. BoonstraDrost Telefoon: +31 594551543, Fax: +31

Nadere informatie

Aanvraag voor toegang tot microdata

Aanvraag voor toegang tot microdata Aanvraag voor toegang tot microdata versie 1 januari 2017 Een instelling die voor onderzoeksdoeleinden toegang tot CBS microdata wil verkrijgen dient daarvoor een aanvraag in te dienen. De toegang kan

Nadere informatie

RECHTSPERSOON v

RECHTSPERSOON v cb AANVRAAG TOT TOETREDING TOT EEN COLLECTIEVE INSCHRIJVING IN HET REGISTER VAN DE TUSSENPERSONEN IN BANK- EN BELEGGINGSDIENSTEN RECHTSPERSOON v. 2016-09 Wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling

Nadere informatie

INFORMATIECAMPAGNE OVER MOBILITEIT

INFORMATIECAMPAGNE OVER MOBILITEIT EUROPESE COMMISSIE DG WERKGELEGENHEID EN SOCIALE ZAKEN Werkgelegenheidsstrategie en Europees Sociaal Fonds - Beleidsontwikkeling en coördinatie Diensten voor arbeidsvoorziening OPROEP TOT HET INDIENEN

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed oor (her)certificatie. Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed Persoonsgegevens (Privé) Naam :.... m/v

Nadere informatie

BIJLAGE: OFFERTEFORMULIER

BIJLAGE: OFFERTEFORMULIER BIJLAGE: OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP PERCEEL 1: ALGEMENE RENOVATIEWERKEN Openbare aanbesteding Belangrijk: dit offerteformulier dient volledig te worden ingevuld en

Nadere informatie

EUROPESE COMMISSIE GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK

EUROPESE COMMISSIE GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK EUROPESE COMMISSIE GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK Instituut voor referentiematerialen en -metingen Geel, 18 september 2010 JRC.DG.D.1/IC/sv/ARES(2010) Onderwerp: Offerteaanvraag "Bouw van 10

Nadere informatie

Verklaring inzake naleving uitsluitingscriteria

Verklaring inzake naleving uitsluitingscriteria Verklaring van naleving Belangrijke opmerkingen: Verklaring inzake naleving uitsluitingscriteria 1. De secties 0 - VI (incl.) van deze verklaring dienen te worden ingevuld door elke inschrijver/elk consortiumlid

Nadere informatie

bestek nummer: blad nummer 1/5

bestek nummer: blad nummer 1/5 bestek nummer: 2011 021 01 blad nummer 1/5 OPDRACHTGEVER: OPDRACHT: WZC DE LINDE Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem UITBREIDEN BESTAAND WOON- EN ZORGCENTRUM Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem PERCEEL

Nadere informatie

Bijlagenvel bij het vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB

Bijlagenvel bij het vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB Bijlagenvel bij het vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB Invulinstructie Dit is het Bijlagenvel dat onderdeel uit maakt van het Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB.

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier 2016 Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken

Nadere informatie

TELECOMMUNICATIE AUTORITEIT SURINAME

TELECOMMUNICATIE AUTORITEIT SURINAME Registratie van persoonlijke gegevens: 1. Aanvrager (aankruisen wat van toepassing is) Rechtspersoon Vul tabel 2b verder in Publiekrechtelijk lichaam Vul tabel 2b verder in Registratie van persoonlijke

Nadere informatie

Kinderdagverblijf kavel G2a Leidsche Rijn Centrum.

Kinderdagverblijf kavel G2a Leidsche Rijn Centrum. Kinderdagverblijf kavel G2a Leidsche Rijn Centrum. Kavel G2a in Leidsche Rijn Centrum wordt uitgegeven voor een kinderdagverblijf. Bijgaand treft u het inschrijfformulier voor deze kavel G2a aan. Door

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.1 Friestalige literatuur

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.1 Friestalige literatuur Aanvraagformulier Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Mw. M. Greydanus Provincie Fryslân, Afdeling

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken Postbus

Nadere informatie

EUROPESE COMMISSIE GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK

EUROPESE COMMISSIE GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK EUROPESE COMMISSIE GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK Instituut voor referentiematerialen en -metingen Geel, 24 maart 2010 JRC.DDG.D.1/IC/sv/ARES(2010) Onderwerp: Offerteaanvraag voor "de uitvoering

Nadere informatie

Leidraad voor de concessie voor de exploitatie van de horecazaak Den Lavaar in Centrum Duurzaam Bouwen

Leidraad voor de concessie voor de exploitatie van de horecazaak Den Lavaar in Centrum Duurzaam Bouwen Leidraad voor de concessie voor de exploitatie van de horecazaak Den Lavaar in Centrum Duurzaam Bouwen 1. BIEDINGSVOORWAARDEN Artikel 1 - Voorwerp Centrum Duurzaam Bouwen vzw biedt via marktraadpleging

Nadere informatie

Opdrachttype: Europese of Nationale aanbesteding volgens de openbare procedure conform <<het Aanbestedingsreglement Werken 2005 (ARW 2005)>>

Opdrachttype: Europese of Nationale aanbesteding volgens de openbare procedure conform <<het Aanbestedingsreglement Werken 2005 (ARW 2005)>> Ruimte voor naam en logo aanbesteder Model Eigen Verklaring behorende bij de openbare procedure (gele velden invullen door de aanbesteder, blauwe velden invullen door de inschrijver of gegadigde) Eigen

Nadere informatie

III.1.3 De vereiste rechtsvorm van de combinatie van ondernemers waaraan de opdracht wordt gegund

III.1.3 De vereiste rechtsvorm van de combinatie van ondernemers waaraan de opdracht wordt gegund AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Rijksgebouwendienst Rijnstraat 8, 2515 XP Den Haag ( Nederland ) Ter attentie van: Ellen Meijer Email: inkoop.beheerrgd@rgd.minbzk.nl,

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER: Subsidieregeling agrarische bedrijfsverplaatsing Groningen (VGAB)

AANVRAAGFORMULIER: Subsidieregeling agrarische bedrijfsverplaatsing Groningen (VGAB) AANVRAAGFORMULIER: Subsidieregeling agrarische bedrijfsverplaatsing Groningen (VGAB) Niet door aanvrager in te vullen Datum ontvangst Provincie : Paraaf ontvangst: Maatregel/Regeling: Projectnaam: Datum

Nadere informatie

Bijlagenvel bij het algemeen vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob

Bijlagenvel bij het algemeen vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Bijlagenvel bij het algemeen vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Invulinstructie Dit is het bijlagenformulier dat onderdeel uit maakt van het algemene BIBOB-vragenformulier op grond

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER OFFERTEFORMULIER 1. VOORWERP VAN DE INDIENING. Lastenboek: nr. B&O

OFFERTEFORMULIER OFFERTEFORMULIER 1. VOORWERP VAN DE INDIENING. Lastenboek: nr. B&O OFFERTEFORMULIER OFFERTEFORMULIER 1. VOORWERP VAN DE INDIENING Lastenboek: nr. B&O.2016.0040 Voorwerp van de overheidsopdracht: geven van basis- en follow-up opleidingen brandbestrijder in het Nederlands

Nadere informatie

III.1.4 Ander bijzondere voorwaarden voor de uitvoering van de opdracht

III.1.4 Ander bijzondere voorwaarden voor de uitvoering van de opdracht AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Universiteit Maastricht Minderbroedersberg 4 6, 6211LK MAASTRICHT ( Nederland ) Ter attentie van: Ricardo van Lieshout Telefoon: +31

Nadere informatie

Aanvraagformulier Informatienummers (elf-cijferige nummers)

Aanvraagformulier Informatienummers (elf-cijferige nummers) Aanvraagformulier Informatienummers (elf-cijferige nummers) Algemene toelichting Wat kunt u met dit formulier? Met dit formulier kunt u elf-cijferige informatienummers aanvragen uit het Nummerplan telefoonen

Nadere informatie

1/6. Aanvraagformulier geschilbeslechting Energie. BIJLAGE bij ACM Formulier geschilbeslechting energie. 1. Gegevens van de aanvrager

1/6. Aanvraagformulier geschilbeslechting Energie. BIJLAGE bij ACM Formulier geschilbeslechting energie. 1. Gegevens van de aanvrager BIJLAGE bij ACM Formulier geschilbeslechting energie Aanvraagformulier geschilbeslechting Energie 1. Gegevens van de aanvrager Naam Postadres Postcode Telefoon ( ) Fax ( ) E-mail EAN- code 1 0 Man 0 Vrouw

Nadere informatie

Bijlagenvel bij het algemeen vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob

Bijlagenvel bij het algemeen vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Bijlagenvel bij het algemeen vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Invulinstructie Dit is het bijlagenformulier dat onderdeel uit maakt van het algemene BIBOB-vragenformulier op grond

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT 28/01/2013 S076. I. II. III. IV. VI. B. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) UWV La Guardiaweg 116, 1043 DL Amsterdam (Nederland)

Nadere informatie

Bijlagenvel bij het algemeen vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob

Bijlagenvel bij het algemeen vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Bijlagenvel bij het algemeen vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Invulinstructie Dit is het bijlagenformulier dat onderdeel uit maakt van het algemene Bibob-vragenformulier op grond

Nadere informatie

Toelichting Eigen verklaring voor aanbestedingsprocedures van speciale-sectorbedrijven Algemeen

Toelichting Eigen verklaring voor aanbestedingsprocedures van speciale-sectorbedrijven Algemeen Toelichting Eigen verklaring voor aanbestedingsprocedures van speciale-sectorbedrijven Algemeen In de Aanbestedingswet 2012 (hierna: de wet) is bepaald dat speciale-sectorbedrijven in eerste instantie

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER OFFERTEFORMULIER 1. VOORWERP VAN DE INDIENING. Lastenboek: nr. B&O.2015.0032

OFFERTEFORMULIER OFFERTEFORMULIER 1. VOORWERP VAN DE INDIENING. Lastenboek: nr. B&O.2015.0032 OFFERTEFORMULIER OFFERTEFORMULIER 1. VOORWERP VAN DE INDIENING Lastenboek: nr. B&O.2015.0032 Voorwerp van de overheidsopdracht: het ter beschikking stellen van didactisch materiaal, het geven van een opleiding

Nadere informatie

EUROPESE COMMISSIE DIRECTORAAT GENERAAL GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK Directoraat B - Resources Resource Management Geel

EUROPESE COMMISSIE DIRECTORAAT GENERAAL GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK Directoraat B - Resources Resource Management Geel EUROPESE COMMISSIE DIRECTORAAT GENERAAL GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK Directoraat B - Resources Resource Management Geel Datum, 20/08/2015 JRC.B.8/GS/SV/ARES(2015) Betreft: Raamovereenkomst

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.2 Vertalen van literatuur

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.2 Vertalen van literatuur Aanvraagformulier Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Mw. M. Greydanus Provincie Fryslân, Afdeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot vergunning om de activiteit van reisagentschap te oefenen op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 1

Aanvraagformulier tot vergunning om de activiteit van reisagentschap te oefenen op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 1 TOERISTSCH ONDERNEMEN Aanvraagformulier tot vergunning om de activiteit van reisagentschap te oefenen op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 1 De vergunningsaanvraag kan elektronisch

Nadere informatie

Inschrijfformulier kavel E7 & E8 Leidsche Rijn Centrum

Inschrijfformulier kavel E7 & E8 Leidsche Rijn Centrum Inschrijfformulier kavel E7 & E8 Leidsche Rijn Centrum De gemeente Utrecht wil deze kavels laten ontwikkelen door professionele ontwikkelaars. De gemeente Utrecht wil hierbij een kans bieden aan diverse

Nadere informatie

Eigen verklaring voor aanbestedingsprocedures van aanbestedende diensten. 1 Algemene gegevens. Behorende bij aanbesteding

Eigen verklaring voor aanbestedingsprocedures van aanbestedende diensten. 1 Algemene gegevens. Behorende bij aanbesteding Onder aanbestedende dienst wordt verstaan de staat, een provincie, een gemeente, een waterschap of een publiekrechtelijke instelling dan wel een samenwerkingsverband van deze overheden of publiekrechtelijke

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT 06/02/2013 S076. I. II. III. IV. VI. B. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Defensie Materieel Organisatie Van der Burchlaan

Nadere informatie