Dalton waardig zijn. In november 2016 was De Noordkaap aan de beurt, de visitatie is toen een jaar uitgesteld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dalton waardig zijn. In november 2016 was De Noordkaap aan de beurt, de visitatie is toen een jaar uitgesteld."

Transcriptie

1 CBS de Noordkaap Willem de Mérodelaan LK Uithuizermeeden Tel: noordkaap@vcpong.nl Website: noordkaap.vcpong.nl Nieuwsbrief 30 november 2017 UIT DE SCHOOL GEKLAPT Informatiebrief schooljaar 2017/2018 Van de directie Beste ouders, In november 2016 ben ik gestart als interim directeur op CBS De Noordkaap. Het was de bedoeling dat ik twee maanden aan zou blijven. Door allerlei omstandigheden is het een heel jaar geworden. Gelukkig is het bestuur van de VCPO Noord Groningen erin geslaagd een nieuwe directeur te vinden, die per 1 januari 2018 start. Mijn contract is bijna ten einde, mijn laatste werkdag is donderdag 7 december. De laatste twee weken voor de kerstvakantie is Rianne Timmermans, onze nieuwe directeur, op woensdag aanwezig. Na het kerstreces werkt ze 4 dagen per week. Met enige weemoed kijk ik terug op het afgelopen jaar. CBS De Noordkaap heb ik ervaren als een zeer plezierige school. Een hardwerkend en betrokken team, prettig contact met ouders en leerlingen. Een school met een heerlijke positieve sfeer, een school om te koesteren. Ik wil graag iedereen bedanken voor het plezierige contact en samenwerking. Ik wens jullie veel gezondheid toe en alvast de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Het ga jullie goed! Met vriendelijke groet, Hiljo Stefes Daltoncertificaat: Daltonscholen worden één keer in de vijf jaar bezocht om te zien of ze nog Dalton waardig zijn. In november 2016 was De Noordkaap aan de beurt, de visitatie is toen een jaar uitgesteld. Op dinsdag 21 november j.l. hebben we bezoek gehad van een visitatiecommissie van de Nederlandse Dalton Vereniging. De twee commissieleden hebben met ouders, leerlingen, teamleden en de directie gesproken. Gedurende de ochtend zijn alle klassen bezocht door de commissieleden. Aan het eind van de dag was het oordeel dat De Noordkaap zich de komende twee jaar heeft verzekerd van het Daltoncertificaat. Na deze periode wordt opnieuw gevisiteerd. Belangrijkste reden voor de her-visitatie is dat de school gerichter beleid moet maken ten aanzien de Daltonprincipes. Waar wil de school over 5 jaar staan en hoe doet het team dat. Een mooie opdracht om samen met Rianne Timmermans hier handen en voeten aan te geven. De commissie was erg tevreden over het pedagogisch klimaat in de klassen, de gemotiveerdheid van de leraren en leerlingen. Een prettige school om te vertoeven, zeiden ze. Het is maar dat u het weet!!

2 Personeel: Juf Frouwke: Met juf Frouwke gaat het gelukkig langzamerhand de goede kant op. Deze week is ze gestart met haar reïntegratie, haar inzet is nog beperkt. Ze ondersteunt juf Anneke in groep 4. Juf, succes met je terugkeer in de school en beterschap gewenst namens ons allen. Juf Gradeke Deze week kreeg juf Gradeke te horen dat haar gezondheid niet goed is. Ze heeft rust voorgeschreven gekregen. Voorlopig blijft ze thuis. Juf Gradeke, wees voorzichtig en heel veel beterschap gewenst. Eric de Vries Sinds kort hebben we weer een conciërge: Eric de Vries. Hij werkt drie morgens per week, daar zijn we reuzeblij mee!!! Veel plezier bij ons. Thema s Trefwoord Week 49 t/m 51 (4 t/m 22 december): Kerst, feest van geven Inhoud: Het feest van Kerstmis, het verhaal van een kind in een kribbe, koninklijke geschenken, het belang van delen en geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Mattheüs 1 en 2). Week 2 t/m 4 (8 t/m 26 januari): Contact Inhoud: Over contact tussen mensen; meer mens worden in de ontmoeting met de ander. Bijbel: De man op het dak (Lucas 5); De kinderen bij Jezus (Marcus 10); Genezing van een verlamde man (Matteüs 12); Tien melaatsen (Lucas 17); De blindgeborene (Johannes 9); De Samaritaanse vrouw (Matteüs 15). Planning/activiteiten Datum Activiteit 5 dec 2017 Sinterklaasfeest 20 dec 2017 Kerstviering 22 dec 2017 Groepen 1 en 2 vrij 25 dec 17 t/m 5 jan 18 Kerstvakantie 10 jan 18 Luizencontrole 11 jan 18 Inloopavond

3 Verjaardagen December 2017 Datum Naam Groep Datum Naam Groep 2 Magda Papiewska 3 16 Elja Wiegers 5 2 Sander Elzinga 1 16 Minke Wiegers 5 6 Jens Hoogendam 2 20 Cristiaan Veenhuizen 8 7 Fione Zuidema 1 20 Finnar Vink 3 10 Chiel Klugkist 6 21 Simen Boerma 3 10 Luuk Pieterman 6 24 Dorinthe Eitens 2 11 Zofia Oosting 8 28 Lotte Hoogendam 4 12 Dion Rozeboom 5 29 Elin Kruidenier 3 14 Emelie Polkerman 3 31 Moniek van Kempen 2 14 Thijmen Polkerman) 3 Januari 2018 Datum Naam Groep Datum Naam Groep 3 Bart Klugkist 3 20 Elaine Pegge 2 3 Guus Klugkist 3 22 Lindey Nieboer 2 7 Lanya Bakker 7 22 Annelin Pegge 1 13 Meike Sikkema 4 25 Jesse Hiemstra 4 15 Mareen van Dijk 2 27 Anouk Grashuis 3 18 Leah Kerekeš 1 28 Esmée Kuiper 8 19 Marit Haan 7 Gefeliciteerd!! Bezoek van Lieke Woensdag 29 november is juf Madelein samen met Lieke op school geweest. Alle groepen hebben Lieke kunnen bewonderen en kregen daarna beschuit met muisjes. Wat een zoete baby, ze lag steeds heerlijk te slapen en trok van die prachtige gezichtjes. Madelein en Klaas geniet nog maar van jullie prachtige dochter. Fijn dat we haar even mochten bewonderen.

4 Surprises Wat een leuke surprises zijn er gemaakt!

5 Sinterklaas Beste ouders/verzorgers, Dinsdag is het al 5 december en bezoekt Sinterklaas met zijn pieten onze school! Hij heeft gevraagd of wij de parkeerplaats voor hem vrij willen houden. Dus graag uw auto op een andere plek parkeren. Nog even de belangrijkste informatie op een rijtje: De kinderen worden om 8.15 uur met de jas aan in de klas verwacht. Sint schreef ons dat hij om 8.30 uur zal arriveren. Alle groepen zijn om uur vrij! De kinderen moeten een lunchpakket meenemen van huis en eten op school. De kinderen hoeven die dag geen fruit/drinken voor de ochtendpauze mee te nemen. Wij vragen u om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Komt u met de auto, dan is er bij school geen parkeergelegenheid! De parkeerplaats/stuk van de straat is afgezet i.v.m. de aankomst van Sinterklaas. Een vriendelijk verzoek aan de ouders om aan de slootkant van het parkeerterrein te gaan staan. De kinderen zullen bij de school gaan staan. De kleuters gaan onder begeleiding van de bovenbouw kinderen naar buiten. We hopen op een fijn Sinterklaasfeest!

6 UIT DE GROEPEN Hieronder staat nieuws uit de groepen: Groep 1 Sinterklaas heeft groep 1 dit jaar gelukkig niet overgeslagen. Hij is maar liefst drie keer ons klaslokaal binnen geslopen! Eerst vonden de kinderen en Arie de Letterkanarie een zakdoek met de letter S erop. Die moest natuurlijk wel van de Sint zijn. We besloten om pakjes in te pakken met mooi Sinterklaaspapier zodat de Sint kon zien dat daar zijn zakdoek lag. De volgende ochtend werd groep 1 verrast door een brief van de Pieten met wat lekkers erbij voor al het harde werken. Omdat we het klaslokaal wilden versieren voor 5 december hebben we allemaal werkjes gemaakt. We maakten een Sinterklaas, Pietjes, de stoomboom en cadeautjes. De Pieten vonden onze werkjes erg mooi en we werden weer verrast door een brief met de vraag of we onze schoen wel wilden zetten. Natuurlijk wilden we dat wel! Groep 1 maakte vrachtauto s omdat we vernomen hadden dat de Sint daar van hield. 30 november werden we verrast. Er hingen natte pakjes in ons lokaal en er zat wat lekkers in de vrachtauto. In de brief die we kregen stond dat Sinterklaas en zijn Pieten waren beland in een vreselijke storm. De staf van Sint was overboord gevlogen! De Pieten waren helemaal in paniek. Misschien zouden de kinderen wel een nieuwe staf voor de Sint kunnen maken? Groep 4 Het sinterklaasfeest is nog maar een paar nachtjes slapen. We hebben het lokaal al vast versierd met slingers, boeken, en poppen om in de stemming te komen. Elke dag kijken we een stukje van het sinterklaasjournaal om goed op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt. Vandaag hebben we geleerd wat de oppervlakte is en hoe we dat makkelijk kunnen uitrekenen. Verder zijn we druk bezig met geld tellen en hoeveel geld geef je terug als je iets koopt. Dit is soms best lastig, want als je veertig euro moet betalen is dat dan veertig tientjes of vier? Ook met taal leren we weer veel nieuwe dingen. We zijn nu bezig met het thema School. Naast nieuwe woorden, leren de kinderen ook wat werkwoorden zijn; woorden die aangeven dat iemand iets doet. We hebben dit gelijk maar even uitgeprobeerd. Wat kunnen we allemaal? We konden springen, zingen, stil zijn, schrijven en knippen!

Sinterklaasfeest voor alle groepen. Kerstfeest

Sinterklaasfeest voor alle groepen. Kerstfeest 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 19-24 november 2016 Thema s Trefwoord Week 48 Thema: Bruggen bouwen Onenigheid over hoe het sinterklaasfeest te vieren, een ruzie tussen families, culturele verschillen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer december Week 02 Thema: Een goed begin is het halve werk

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer december Week 02 Thema: Een goed begin is het halve werk 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 21-22 december 2016 Thema s Trefwoord Week 02 Thema: Een goed begin is het halve werk In deze eerste schoolweek van 2017 kijken we naar een speciaal moment: het begin.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Zoals u weet is Joke Pennings, directeur van PCBO de Regenboog ziek. PCBO heeft mij gevraagd om tijdelijk een aantal directietaken op de Regenboog op me te

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 8-2017-2018 AGENDA 21 dec. Kerstviering Gewone schooltijden 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 9 jan. Luizencontrole

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018 januari 2018 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in week 2-3-4 over het thema: Contact Inhoud: Over contact tussen mensen; meer mens worden in de ontmoeting met de ander. Bijbel: De man op het dak; Lucas

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief van december 2018 UIT DE SCHOOL GEKLAPT

Nieuwsbrief van december 2018 UIT DE SCHOOL GEKLAPT CBS de Noordkaap Willem de Mérodelaan 1 9982 LK Uithuizermeeden Tel: 0595-413662 Nieuwsbrief van december 2018 UIT DE SCHOOL GEKLAPT e-mail: noordkaap@vcpong.nl Website: noordkaap.vcpong.nl Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

No.9 12 januari CBS De Schutse PR Aalden

No.9 12 januari CBS De Schutse PR Aalden No.9 12 januari 2018 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Trefwoord Week 2 t/m 4 (8 t/m 26 januari): Contact Inhoud: Over contact tussen

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 december Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 9 december Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 december 2016 Beste ouders, We hebben afgelopen maandag een heel fijn en gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren met elkaar. Sinterklaas kwam

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 1 december 2014

Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Beste ouders, Op school is iedereen inmiddels in de sinterklaasstemming. Afgelopen woensdag was de rommelpiet op school,

Nadere informatie

PBS les van de week. In de hoeken. Ik speel samen Ik speel in de gekozen hoek Ik gebruik het materiaal waarvoor het bedoeld is. Basisverwachtingen

PBS les van de week. In de hoeken. Ik speel samen Ik speel in de gekozen hoek Ik gebruik het materiaal waarvoor het bedoeld is. Basisverwachtingen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 15 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 schooljaar

Nieuwsbrief 4 schooljaar Nieuwsbrief 4 schooljaar 2018-2019 Beste ouder(s) / verzorger(s), De komende periode staat in het teken van Sinterklaas en de Kerstviering. Verderop in de nieuwsbrief vindt u hierover meer informatie.

Nadere informatie

Kind op Maandag. Ouderbijdrage

Kind op Maandag. Ouderbijdrage No. 7,29 november 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Kind op Maandag Tel je mee? Lucas 1: 5-56 Elk jaar brengen mensen in de

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

TARISSINGNIJS. Januari Drogeham, 22 december Beste ouders,

TARISSINGNIJS. Januari Drogeham, 22 december Beste ouders, TARISSINGNIJS Januari 2018 Drogeham, 22 december 2017 Beste ouders, Wat een geweldige viering! Kinderen, ouders, teamleden en buurtgenoten bedankt! Alles kwam geweldig samen. Van de sfeervolle verlichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Laatste Sinterklaasnieuws

Laatste Sinterklaasnieuws 1 NIEUWSBRIEF 7 29-11-2013 Sinterklaas Donderdag 5 december viert Sinterklaas zijn verjaardag. Wij gaan heel hard duimen dat hij Klaverweide een bezoekje brengt. Afgelopen maandag heeft hij al wat Pieten

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Fusienieuws Juf Caroline Eerste Communie 2019 Broertjes/ zusjes Schoenmaatjes EDUkans Verjaardagen

Fusienieuws Juf Caroline Eerste Communie 2019 Broertjes/ zusjes Schoenmaatjes EDUkans Verjaardagen Maandkalender Locatie Venlosingel 7 december 2018 Fusienieuws Op onze website is een knop toegevoegd waar u alle informatie over onze fusie kunt vinden. http://www.toermalijnarnhem.nl/ Juf Caroline Lieve

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 04 December Nr 14. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 04 December Nr 14. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 04 December 2018 Nr 14 Jaargang 30 Van de directie Welkom Sinterklaas Morgenochtend om half negen hopen we Sinterklaas welkom te heten. Als alle

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 9 december 2016 CBS t Kompas Agenda 22 december Kerstviering 23 december Alle leerlingen om 12.00 uur vrij Nieuwsbrief 26 december t/m 6 januari Kerstvakantie 9 januari Weer naar school

Nadere informatie

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode.

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode. NIEUWS UIT DE KRING 4 Apeldoorn, 22 november 2018 Dit is de vierde editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

No.8 22 december CBS De Schutse PR Aalden

No.8 22 december CBS De Schutse PR Aalden No.8 22 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Kerst, feest van geven. Het thema van de kerstviering is dit jaar: Kerst, feest

Nadere informatie

Het Licht. Als vonk van vertrouwen. Sprankelend of heel klein. Geboren in een stal. Het oude nieuwe verhaal. Om mee op weg te gaan.

Het Licht. Als vonk van vertrouwen. Sprankelend of heel klein. Geboren in een stal. Het oude nieuwe verhaal. Om mee op weg te gaan. Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Het Licht Als vonk van vertrouwen Sprankelend of heel klein Geboren in een stal Het oude nieuwe verhaal Om mee op weg te gaan. We wensen elkaar fijne Kerstdagen

Nadere informatie

Haspernieuwsbrief 4. Algemeen: In dit nummer: Thema van de maand:

Haspernieuwsbrief 4. Algemeen: In dit nummer: Thema van de maand: Haspernieuwsbrief 4 Week 51 In dit nummer: Algemeen Mededelingen Thema van de maand Algemeen: De donkere dagen voor Kerst. Veel drukte op het werk en op school. Maar wel gezellige drukte. We hopen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

5 groepen zitten, is Het Tangram duidelijk zichtbaar in. het gebouw aan de Robert van t Hoffstraat.

5 groepen zitten, is Het Tangram duidelijk zichtbaar in. het gebouw aan de Robert van t Hoffstraat. Nieuwsbrief 5: 28 november 18 Van de directie In dit nummer: Sinterklaas is weer in het land en op Het Tangram zijn er de komende periode heel wat activiteiten die in het teken staan van Sinterklaas. Het

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer:

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer: Nieuwsbrief 5: 20 december 2018 Van de directie De laatste adventkaars is op school aangestoken: het is Kerstmis op Het Tangram. Tijdens de verschillende kerstvieringen hebben de groepen 6 de kerstmusical

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien. december 2018

In stap fierder mei de Stapstien. december 2018 december 2018 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan over het thema: Meetellen week 49, 50, 51 Inhoud: Over meetellen en vergeten worden, over serieus genomen worden en over wie in tel is. Bijbel: De geboorte

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel:

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel: Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west 58 7691 CA Bergentheim Tel: 0523-232093 www.koningsbergerschool.nl info@koningsbergerschool.nl NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr: 7 Schooljaar 2016/2017 2 12 2016 Vanmorgen

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

December 2017, nummer 5

December 2017, nummer 5 December 2017, nummer 5 Beste ouders en verzorgers, We zijn alweer aan het eind van het jaar 2017 gekomen en na een periode van hard werken kunnen we straks genieten van twee weken vakantie. Personele

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie