Door deelname aan de actie gaat de deelnemer automatisch akkoord met de inhoud van het wedstrijdreglement.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Door deelname aan de actie gaat de deelnemer automatisch akkoord met de inhoud van het wedstrijdreglement."

Transcriptie

1 WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN WINKEL IN TORHOUT Laatste update: 24 juli 2018 Artikel 1 - algemene bepalingen 1.1 Alle artikels die volgen zijn van toepassing op de actie Win een winkel in Torhout. 1.2 De wedstrijd Win een winkel in Torhout, zoals hierna verder beschreven, is een organisatie van de stad Torhout, vertegenwoordigd door de heer Kristof Audenaert - burgemeester en de heer Tom Vandenberghe - stadssecretaris. De uitvoering ligt in handen van Joyn, vertegenwoordigd door Karl Vankerckhoven, en in opdracht van de stad Torhout. De wedstrijd kadert in een EFRO-oproep doelstelling 2 met als doel het bevorderen van creativiteit en ondernemerschap en het terugdringen van de leegstand in de binnenstad. De wedstrijd komt tot stand dankzij de financiële inbreng en medewerking van: Europa (EFRO), Vlaanderen, provincie West-Vlaanderen, lokaal bestuur Torhout, Unizo, Belfius Torhout, Raadshuis Warlop, Ntriga en Maquina. 1.3 Door deelname aan de actie gaat de deelnemer automatisch akkoord met de inhoud van het wedstrijdreglement. 1.4 De wedstrijd Win een winkel in Torhout wordt georganiseerd, begeleid en beoordeeld door een jury, samengesteld en aangeduid door de stad Torhout. De jury zal bestaan uit tenminste een afgevaardigde van de stad Torhout (de schepen lokale economie en centrummanager), een afgevaardigde van UNIZO Torhout en de voorzitter van de handelsvereniging in dewelke het te winnen pand. Er kunnen extra experten worden aangetrokken om de voorstellen te beoordelen. De jury stelt zich neutraal en onafhankelijk op, waarbij ze geen familiaal of zakelijk verband mogen hebben met één van de deelnemers. 1.5 Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het concept, de inhoud en het project dat wordt ingediend in het kader van deze actie. Een aanvaard dossier houdt in geen geval een aanvaarding in van eventuele inbreuken inzake merken, octrooien, auteursrechten of andere schade die de deelnemer hiermee zou aanrichten ten opzichte van derden. 1.6 Aan deelname en op gave van de actie zijn geen kosten verbonden. Eventuele kosten die de deelnemer zelf maakt, zijn voor rekening van de deelnemer. De kosten kunnen dan ook in geen geval verhaald worden op de organisatie of jury van de wedstrijd.

2 Artikel 2 voorwerp en doel van de wedstrijd 2.1 De wedstrijd heeft als doel om een nieuwe winkel te starten in het kernwinkelgebied van Torhout. Onder winkel wordt verstaan een handelszaak met de rechtstreekse verkoop van goederen aan consumenten. 2.2 De deelnemer kan elke natuurlijke persoon zijn en dient in geval van winst de handelszaak ten minste één jaar uit te baten. Ook franchise zaken zijn toegelaten, op voorwaarde dat ze op zelfstandige basis worden uitgebaat. Volgende ondernemingen zijn uitgesloten van deelname: casino s of aanverwante gokondernemingen, pop-up shops omwille van hun tijdelijke karakter, ketenzaken die niet door een zelfstandige kunnen worden uitgebaat en zaken die onderhevig zijn aan beschermende vestigingswetgeving. 2.3 De winnaar dient de gewonnen zaak uit te baten zoals uitgeschreven in het ingediende en winnende concept. Het is niet toegelaten om binnen het eerste jaar de zaak stop te zetten zonder geldige reden. Indien toch, kan de financiële steun verhaald worden op de persoon. Het uitbaten van een ander concept of het concept wijzigen tijdens het eerste jaar kan enkel gebeuren mits akkoord van de vertegenwoordigers van de stad Torhout na motivatie. 2.4 De winnaar maakt aanspraak op volgende prijzenpot: Starterspremie lokaal bestuur Torhout van euro Communicatiepakket lokaal bestuur Torhout van euro (via EFRO) Individueel begeleidingstraject Road to Action van euro (via UNIZO West-Vlaanderen) Budget voor volgende verzekeringen: brandverzekering, autoverzekering, BA-uitbating, inkomstenverzekering, ter waarde van euro (via Belfius Torhout) Starterspakket met gratis rekening voor het eerste jaar en geen dossierkosten bij krediet (via Belfius Torhout) Budget voor advies digitale communicatie en sociale media ter waarde van 500 euro (via Ntriga en Maquina) Huurbonus te bespreken met de eigenaar Gratis lidmaatschap bij Torhout handelt! en de bijhorende voordelen Een gratis lidmaatschap gedurende 6 maanden op Joyn Retail Pro mét mailingmodule (via Joyn) De prijzenpot wordt uitgegeven door de organisatie en kan niet gewijzigd worden door de winnaar. Bijkomende investeringen worden door de winnaar zelf betaald. Artikel 3 deelnemingsvoorwaarden 3.1 De deelnemers moeten op het moment van indienen voldoen aan volgende voorwaarden/ - Wettelijk bekwaam zijn

3 - Niet in staat van faillissement of onvermogen zijn - Geen schuld hebben aan de fiscus of sociale zekerheid - Een blanco strafregister hebben, model 1 (te bewijzen door het voorleggen van een uittreksel, model 1 van maximum 6 maanden oud) - In het bezit zijn van de nodige attesten en diploma s om de onderneming te mogen uitbaten en een ondernemingsnummer te kunnen verkrijgen. 3.2 Om deel te nemen moet een kandidaat: - Het volledige ingevulde aanmeldingsformulier naar eer en geweten indienen via het formulier op de website - Een gemotiveerde beschrijving van het idee en concept hebben ingediend, zoals aangegeven op het aanmeldingsformulier op de website mits automatische goedkeuring van het wedstrijdreglement bij het indienen van het idee/concept (te consulteren op de website) - Voldaan hebben aan alle deelnemingsvoorwaarden uit artikel 3.1 uiterlijk bij de deadline van de wedstrijd, zijnde 1 september om 12u. Het niet voldoen aan deze voorwaarden kan leiden tot schorsing van de wedstrijd. 3.3 De persoonsgegevens dienen correct en volledig te zijn. Onvolledige of onjuiste gegevens leiden automatisch tot uitsluiting van de wedstrijd. De ontvangen data zijn onderhevig aan de wet op de privacy en zullen dus niet worden doorgegeven aan andere organisaties behalve de partijen die mee de wedstrijd organiseren. 3.4 De kandidaten houden zich gedurende de ganse wedstrijd ter beschikking voor het beantwoorden van eventuele vragen of het verschaffen van extra informatie betreffende hun dossier. Ze verbinden zich er ook toe zich vrij te houden voor een collectieve persvoorstelling van de kandidaten of andere promotionele activiteiten van de organisatie. Artikel 4 de wedstrijd 4.1 De wedstrijd loopt van 1 juni 2018 tot 15 oktober Een kandidaat moet zich via de website aangemeld hebben voor 1 september 12u om kans te maken op verdere selectie. 4.2 De wedstrijd verloopt in verschillende fases: - Eerste fase: gedurende de eerste fase kunnen alle kandidaten zich inschrijven door het invullen van een aanmeldingsformulier zoals in de vorige artikels bepaald. Het pand kan ook bezocht worden tijdens deze periode, op aanvraag bij de stad Torhout of tijdens een georganiseerde opendeurdag. - Tweede fase: tijdens de tweede fase worden de ingediende concepten grondig geëvalueerd door de jury die er een aantal uit selecteert volgens originaliteit en slaagkansen. De geselecteerde deelnemers krijgen een mail dat ze verder gaan in de wedstrijd en ze een businessplan moeten uitwerken.

4 - Derde fase: de geselecteerde deelnemers krijgen de tijd om hun concept uit te werken tot een grondig uitgewerkt businessplan en haalbaarheidsstudie. - Vierde fase: tijdens de laatste fase worden alle geselecteerde concepten voorgesteld en kiest de jury er één concept uit die met de prijzenpot aan de haal gaat. De kandidaten die het niet halen worden per mail verwittigd en er wordt samen met hen gekeken of en hoe ze toch hun onderneming kunnen opstarten. 4.3 De criteria aan dewelke de ingediende dossiers worden beoordeeld zijn als volgt: Originaliteit van het concept: de mate waarin het concept van de onderneming vernieuwend, origineel en innovatief is voor de stad Torhout - De slaagkansen van de onderneming: de mate waarin het concept rendabel en leefbaar is, welke de groeikansen zijn en het potentieel die aanwezig is in de onderneming - Meerwaarde voor Torhout: de mate waarin de onderneming een positief beeld geeft aan de stad Torhout en het winkelgebied in dewelke het terecht komt. De resultaten worden als volgt bekend gemaakt: - De geselecteerde kandidaten die na fase 1 verdergaan in de wedstrijd worden per mail verwittigd dat ze een businessplan moeten uitwerken om voor te stellen aan de jury op maandag 15 oktober De uiteindelijke winnaar wordt telefonisch verwittigd. - De kandidaten die het niet halen, worden per mail verwittigd na 15 oktober De winnaar wordt bekend gemaakt op de website na afloop van de wedstrijd. Artikel 5 Rechten en plichten van de winnaar 5.1 De winnaar doet alles, na winst, om zijn zaak zo snel mogelijk op te starten, zoals het voorzien in alle wettelijke verplichtingen (aanvragen ondernemingsnummer, afsluiten noodzakelijke verzekeringen, ). Ten laatste op 15 januari 2019 dient de winnaar officieel van start te gaan met de uitbating van de onderneming. 5.2 Gedurende de eerste 6 maanden na afloop van de wedstrijd houdt de winnaar zich ter beschikking voor eventuele promotionele activiteiten in het kader van de wedstrijd. 5.3 Na afloop van de wedstrijd, stopt de rechtsverhouding tussen de organisatie van de wedstrijd en de winnaar. Het is de verantwoordelijkheid van de winnaar om tot een overeenkomst te komen met de eigenaar van het pand om zijn onderneming verder te kunnen uitbaten op hetzelfde adres. Artikel 6 slotbepalingen 6.1 De organisatie van Win een winkel in Torhout draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade berokkent door één van de kandidaten. Alle kosten en verbintenissen die één van de kandidaten maakt zijn volledig ter hunne laste en kan niet op de organisatie verhaald worden.

5 6.2 Indien de organisatie van de wedstrijd wordt stopgezet, door welke reden dan ook, vervallen alle rechten van de kandidaten of winnaar per onmiddellijk. Ook bij uitsluiting van een deelnemer vervallen alle rechten van de deelnemer aangaande de wedstrijd. Overeenkomsten of verbintenissen die volgen uit deze wedstrijd ten laste van de organisator komen te vervallen. 6.3 Rechten van deze wedstrijd worden uitgeschreven op naam van de kandidaat en zijn niet overdraagbaar. 6.4 Bij misbruiken of niet naleven van dit reglement kan de organisatie beslissen om de deelnemer uit te sluiten of de wedstrijd stop te zetten.

Wedstrijd Win je Winkel Wedstrijdreglement

Wedstrijd Win je Winkel Wedstrijdreglement Wedstrijd Win je Winkel Wedstrijdreglement Waarom deze wedstrijd? Sinds 2005 bestaat in Beveren een centrummanagement, opgericht door de gemeente Beveren en structureel verankerd in de vzw Aangenaam Winkelen

Nadere informatie

Sinds 2005 bestaat in Beveren een centrummanagement, opgericht door de gemeente Beveren en structureel verankerd in de vzw Aangenaam Winkelen Beveren.

Sinds 2005 bestaat in Beveren een centrummanagement, opgericht door de gemeente Beveren en structureel verankerd in de vzw Aangenaam Winkelen Beveren. Wedstrijd Win je Winkel 2018 Wedstrijdreglement Waarom deze wedstrijd? Sinds 2005 bestaat in Beveren een centrummanagement, opgericht door de gemeente Beveren en structureel verankerd in de vzw Aangenaam

Nadere informatie

Win je winkel #VANRSL - Wedstrijdvoorwaarden

Win je winkel #VANRSL - Wedstrijdvoorwaarden Win je winkel #VANRSL - Wedstrijdvoorwaarden Artikel 1 Context van de wedstrijd Op 20 oktober 2015 maakte de stad Roeselare het Kernplan bekend. Daarin stonden 7 ambitie met 50 krachtlijnen. Een van de

Nadere informatie

Reglement voor deelname

Reglement voor deelname Reglement voor deelname Artikel 1. Algemeen 1.1 Dit reglement is van toepassing op de LEEG PAND=PITCHPAND actie. 1.2 De aanmelding voor LEEG PAND=PITCHPAND actie loopt tot en met donderdag 8 juni 2017.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor lokale besturen ter ondersteuning van de detailhandel.

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor lokale besturen ter ondersteuning van de detailhandel. directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor lokale

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands- en handelsverenigingen ter ondersteuning van de detailhandel

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands- en handelsverenigingen ter ondersteuning van de detailhandel directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands-

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wilrijks product

Wedstrijdreglement Wilrijks product Wedstrijdreglement Wilrijks product Timing van de verschillende fases van de wedstrijd 1. Timing: Fase 1: bekendmaking, inschrijvingsperiode en selectie van drie kandidaten 10.10.2014 21.11.2014: bekendmaking

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar : Pimpen van fluo rugzakhoes.

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar : Pimpen van fluo rugzakhoes. WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2013-2014: Pimpen van fluo rugzakhoes. Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR COVER wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement Artikel 1 Hoofdstuk 1: voorwerp van het reglement Dit reglement bepaalt het doel, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningcriteria

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR FLUOJACKET wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1402992 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot de wedstrijd voor projecten rond de Eerste Wereldoorlog

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor projecten voor duurzame mobiliteit.

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor projecten voor duurzame mobiliteit. directie Ruimte dienst Mobiliteit Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor projecten voor duurzame mobiliteit. Artikel 1 Definities Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan

Nadere informatie

Reglement inzake de Projectcheque " ONDERNEEM IN IZEGEM "

Reglement inzake de Projectcheque  ONDERNEEM IN IZEGEM STADSBESTUUR IZEGEM Reglement inzake de Projectcheque " ONDERNEEM IN IZEGEM " Artikel 1 Projectcheque Onderneem in Izegem Binnen de perken van het jaarlijks door de Gemeenteraad vastgestelde budget kunnen

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd 2014-2015 onder de naam FLUO-RAP De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2016-2017 SHINE OP STRAAT Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd SHINE OP STRAAT. De wedstrijd begint op 7/11/2016

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Reglement Gulden Draak-Ambassadeur 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd Gulden Draak-Ambassadeur

Nadere informatie

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Art. 1 - Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Bebat Batterijker dan je denkt. De wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Rode Kruis- Vlaanderen, afdeling Ronse-Kluisbergen,

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie);

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN TROUWEN IN DE KUIP Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); Deze actie is geïnitieerd door

Nadere informatie

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Wedstrijdreglement WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Versie: 14 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer

Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer Art. 1 Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Blan Win bed- en badlinnen van De Witte

Nadere informatie

Prestarter: een natuurlijk persoon die geen zelfstandig beroep uitoefent en die een onderneming wil oprichten of overnemen in Kortrijk.

Prestarter: een natuurlijk persoon die geen zelfstandig beroep uitoefent en die een onderneming wil oprichten of overnemen in Kortrijk. Wedstrijdreglement TOP ZAAK (Buda-Overleie) Context van de wedstrijd Stad Kortrijk wenst door middel van een ondernemerswedstrijd in de creatieve wijk Buda-Overleie ondernemerschap te ondersteunen en te

Nadere informatie

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.2 Mijn Droomwinkel is een initiatief van gemeente Roermond, hierna te noemen de organisatie.

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.2 Mijn Droomwinkel is een initiatief van gemeente Roermond, hierna te noemen de organisatie. DEELNEMERSREGLEMENT Overweging Roermond heeft de ambitie de binnenstad levendig te houden en de retailstad van Limburg te zijn en te blijven. Ook wil Roermond een stad zijn waar nieuw ondernemerschap welkom

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen

Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen 1. Inleiding In het Uitvoeringsprogramma Toekomstbestendige werklocaties 2017-2019 (UTW) zet de provincie Noord-Holland in op het verbeteren van de kwaliteit van werklocaties

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Kwaremont

Wedstrijdreglement Kwaremont Wedstrijdreglement Kwaremont 1. De firma Brouwerij De Brabandere, Rijksweg 33, 8531 Bavikhove (België) organiseert de Kwaremontbier wedstrijd (hierna de wedstrijd genoemd). Deze wedstrijd loopt van 22

Nadere informatie

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement Hoofdstuk 1: voorwerp van het reglement Artikel 1 Dit reglement bepaalt het doel, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningcriteria

Nadere informatie

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op het project Mijn Droomwinkel Roermond, hierna te noemen Mijn Droomwinkel.

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op het project Mijn Droomwinkel Roermond, hierna te noemen Mijn Droomwinkel. DEELNEMERSREGLEMENT Overweging Roermond heeft de ambitie de binnenstad levendig te houden en dé retailstad van Limburg te zijn en te blijven. Ook wil Roermond een stad zijn waar nieuw ondernemerschap welkom

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement NIVEA JE MENING Geef je mening en DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN

Wedstrijdreglement NIVEA JE MENING Geef je mening en DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN Wedstrijdreglement NIVEA JE MENING Geef je mening en misschien win je het product waarover jij jouw mening hebt gegeven DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIJDSBESTEK 1. De wedstrijd start op 1

Nadere informatie

Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie.

Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie. Wedstrijdreglement Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart.

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. 1. Inleiding De firma ALUK BELGIUM N.V. met maatschappelijke zetel te Zwaarveld 44 9220 Hamme, organiseert

Nadere informatie

Voorwaarden Win een winkel

Voorwaarden Win een winkel Voorwaarden Win een winkel 1 VOORWAARDEN WIN JE WINKEL CENTRUM OOSTERHOUT 2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Win je Winkel Hierna te noemen WjW 1.2 De aanmelding

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018 - Algemeen Persoonsgegevens Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens Artikel 1 Onderwerp van het reglement 1.1. Dit reglement bepaalt alle modaliteiten van de wedstrijd Extensa (hierna de Wedstrijd

Nadere informatie

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement.

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement. WEDSTRIJDREGLEMENT 2014 2 1. Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) bepaalt de regels m.b.t. de deelnemingsvoorwaarden voor de fotowedstrijd (hierna te noemen: de

Nadere informatie

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media 2016-2017 1. Algemeen kader Om een idee te krijgen van welke mediakanalen de land- en tuinbouwers vandaag gebruik maken,

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be

Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be Presentatiedossier Doel.be creative is een nationale wedstrijd die de ondernemersgeest bij jongeren wil aanwakkeren door hen de kans te geven

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Wedstrijdreglement WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze Artikel 1: Voorwerp De naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv, divisie Volkswagen Import, met

Nadere informatie

Reglement voor het bekomen van een horeca-attest bij de uitbating van horecazaken

Reglement voor het bekomen van een horeca-attest bij de uitbating van horecazaken Reglement voor het bekomen van een horeca-attest bij de uitbating van horecazaken Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 juni 2018 Bekendgemaakt op 28 juni 2018 Inhoudstafel Hoofdstuk I. Algemene bepalingen...

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2

WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2 Wedstrijdreglement WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2 Versie: 16 juni 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door:

Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door: Wedstrijdreglement Streekbierenfestival Artikel 1 Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door: S&R Group NV Geldenaaksebaan 329 3001 Heverlee Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama.

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Wedstrijdreglement Yokohama november 2015. WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Versie: 9 november 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet

Nadere informatie

Wedstrijdreglement BALADE: 25 jaar genieten met een licht gevoel.

Wedstrijdreglement BALADE: 25 jaar genieten met een licht gevoel. Wedstrijdreglement BALADE: 25 jaar genieten met een licht gevoel. Artikel 1: De organisatie en de communicatie Het bedrijf CORMAN nv gevestigd te Route de la Gileppe 4 in 4834 Goé (hierna genoemd het organiserende

Nadere informatie

Reglement voor het toekennen van een bijzondere toelage

Reglement voor het toekennen van een bijzondere toelage Reglement voor het toekennen van een bijzondere toelage Artikel 1: Doel De gemeente Zwevegem wenst door het betoelagen van projecten of evenementen ondersteuning te geven aan het Zwevegemse gemeenschapsleven

Nadere informatie

REGLEMENT ONTWERPWEDSTRIJD

REGLEMENT ONTWERPWEDSTRIJD REGLEMENT ONTWERPWEDSTRIJD Ontwerp van een logo, baseline, mascotte & huisstijl OPDRACHT Artikel 1 Het stadsbestuur van Oudenburg verder in dit reglement als organisator aangeduid richt een wedstrijd in

Nadere informatie

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Wedstrijdreglement WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Versie: 03 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO Wedstrijdreglement WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel

Nadere informatie

De Tervuurse herder. op het Warandeplein. WEDSTRIJDREGLEMENT voor BEELDENDE KUNSTENAARS

De Tervuurse herder. op het Warandeplein. WEDSTRIJDREGLEMENT voor BEELDENDE KUNSTENAARS De Tervuurse herder op het Warandeplein WEDSTRIJDREGLEMENT voor BEELDENDE KUNSTENAARS Het wedstrijdreglement en het bijhorende inschrijvingsformulier zijn raadpleegbaar op de startpagina van www.tervuren.be,

Nadere informatie

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings?

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings? Dutch Design Battle 2018 A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA 26/6/2018: Due to the oil spilling in the Port of Rotterdam and at the Rock River in Iowa we organize an extra Dutch Design Battle

Nadere informatie

Iedere handelaar die werk maakt van zijn of haar etalage komt in aanmerking.

Iedere handelaar die werk maakt van zijn of haar etalage komt in aanmerking. Reglement Roeselare Awards Art. 1. Organisatie. De organisatie van de Roeselare Awards wordt verzekerd door het bestuur van de vzw Roeselare Awards. De Roeselare Awards worden jaarlijks uitgereikt op de

Nadere informatie

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen.

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Wedstrijdreglement WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Versie: 17 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio

Nadere informatie

Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up!

Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up! Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up! Preston Palace Inhoud 1. Algemeen 2 2. Deelname 2 3. Prijs 3 4. Winnaar 3 5. Persoonsgegevens 4 6. Aansprakelijkheid 4 7. Slotbepalingen 4 8. Toepasselijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie De CADEAUBON - WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE GEMEENTE NIJLEN VOOR DE SUBSIDIËRING VAN CULTURELE PROJECTEN EN JUBILEUMVIERINGEN

REGLEMENT VAN DE GEMEENTE NIJLEN VOOR DE SUBSIDIËRING VAN CULTURELE PROJECTEN EN JUBILEUMVIERINGEN REGLEMENT VAN DE GEMEENTE NIJLEN VOOR DE SUBSIDIËRING VAN CULTURELE PROJECTEN EN JUBILEUMVIERINGEN ART. 1. ALGEMEEN 1.1. Binnen de perken van de jaarlijks goedgekeurde begrotingskredieten verleent het

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Gevaarsymbolen - Red de emoji

Wedstrijdreglement Gevaarsymbolen - Red de emoji Wedstrijdreglement Gevaarsymbolen - Red de emoji Laatste wijziging: 28 mei 2018 Art. 1 Organisatie 1.1. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels!

Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels! Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels! 1. Voorwerp Rode Kruis-Vlaanderen, deel uitmakend van het Belgische Rode Kruis, instelling van openbaar nut, met

Nadere informatie

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie van srprs.me Win een

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans op 1 van de 45 roadtrips» Inhoud «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 : ALGEMENE BEPALINGEN

HOOFDSTUK 1 : ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1 : Het geïntegreerd impulsreglement voor het nemen van handelskernversterkende maatregelen wordt goedgekeurd. Het reglement luidt als volgt : HOOFDSTUK 1 : ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 : Doelstelling

Nadere informatie

2. Voorwaarden voor deelname

2. Voorwaarden voor deelname Wedstrijdreglement 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord

Nadere informatie

Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100

Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100 Levis kleurt Charleroi. Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100 Naam Voornaam Straat Huisnr. Postcode Gemeente GSM Telefoon E-mail GAMMA winkel Wedstrijdvraag: Welke Belgische

Nadere informatie

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw.

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Wedstrijdreglement WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Versie: 8/3/2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep,

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

WIN één jaar gratis zwemmen MET RADIO 2 EN ISB.

WIN één jaar gratis zwemmen MET RADIO 2 EN ISB. Wedstrijdreglement WIN één jaar gratis zwemmen MET RADIO 2 EN ISB. Versie: 18 november 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

WEDSTRIJD Het Cécémel Spel

WEDSTRIJD Het Cécémel Spel WEDSTRIJD Het Cécémel Spel ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap FrieslandCampina Belgium, hierna genaamd de Organisator, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 9880 Aalter, Venecolaan 17, organiseert

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1801569 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg Inhoud

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg Inhoud Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat nu uw onderhoud uitvoeren en maak kans op 1 van de 45 roadtrips.» Inhoud «Laat nu uw onderhoud uitvoeren en maak kans op 1 van de 45 roadtrips.»...

Nadere informatie

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: 31 augustus 2014 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement versie 2015 : specifiek voor een Radio 2 reis. Win een reis naar Cabo Verde met Radio 2 en Neckermann

Wedstrijdreglement versie 2015 : specifiek voor een Radio 2 reis. Win een reis naar Cabo Verde met Radio 2 en Neckermann Wedstrijdreglement versie 2015 : specifiek voor een Radio 2 reis. Win een reis naar Cabo Verde met Radio 2 en Neckermann Versie: 6 januari 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE CULTURELE RAAD

STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE CULTURELE RAAD STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE CULTURELE RAAD In Dentergem wordt een gemeentelijke culturele raad opgericht in uitvoering van het dekreet van 24 juli 1991 houdende de organisatie van het overleg en de inspraak

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie